Én is kaptam Closty,Serophent,Choragon,Puregon,Merional.Szóval hajrá!Jó úton haladtok!
Puszi,Dia2004.11.05 12:52
Jó, hogy mondod a kálium-R-t, meg fogom kérdezni. Bírom, hogy a dokim egyetlen arcizma se rezdül, mikor záporoztatom rá a különféle endometriózisos meg PCOs meg hiperstimus kérdéseimet, mikor még fel sem merültek ilyen problémák, készségesen válaszol minden hülyeségemre. Gondolom, akik már eljutottak oda, ahol mi tartunk, cseppet sem lepik meg a dokikat, hogy ilyen "felkészülten" tudnak beszélgetni velük.
De mindent a cél érdekében! Hogy érted, hogy tök jók az esélyeink elzáródott pv-kel?? Mi ez, valami tény? Ilyen szerencsés volnék??
Megpróbálom beindítani a sikerszériát decemberben, hogy aztán együtt szürcsölhessük ősszel a málnateáinkat!!!
2004.11.05 13:51
) és a lehetetlennek tűnő helyzetekből is van kiút (a dzsungelből). Mindenkinek sikerülni fog. Nekünk hat inszem és négy lombik után sikerült a kis golyófejüt összehozni. Tehát nem szabad feladni, ha elsőre nem sikerül. Akkor menni kell tovább és tovább. Én nagyon sokszor gondoltam arra, amint épp valamit csináltak rajtam, hogy amibe nem halsz bele, az megerősít. És ez tényleg így van. Annal nagyobb lesz az öröm ha megszületnek a picikék!
2004.11.05 19:36
Legalábbis remélem 
2004.11.06 18:19

Tuti siker! Itt leírom, hogy az első össze fog jönni!!!
Igaz nagyon, amit írtál! Utána az ember úgy érzi egy pillanatig, hogy erős ,de néha-néha kibírhatatlan a kétely, hogy mi van, ha soha...??
Amikor mész, hányadik cn.-n leszel? Semmilyen nőgyógyinál nem voltál előtte? 
Hogy vagy????
Nem válaszoltál, miért is szeretnél két héten belül megszülni???
2004.11.06 18:52

Tényleg minden készenáll??
2004.11.06 19:11
2004.11.08 11:17
) de azt már Pesten csinálják. Borzasztó ez az egész, azt hiszem belehalnék ha történne vele valami. Mindeközben persze foglalkozom a saját problémáimmal is és ez így már nagyon nehéz
. Jaj! Csak legyünk túl sikeresen ezen az időszakon!! Már arra is gondoltam, hogy egy babás hír biztosan meggyógyítaná őt, már csak ezért is olyan jó lenne ha sikerülne
! De sajna most sem érzek semmit
. A mellbimbóim nagyon érzékenyek, de az a múltkor is így volt, tehát jót nem jelent
. Hát nem tudom. Még egy hét.
! Tudom, hogy nem volt neked sem tüneted, ez vigasztal valamelyest. Fáradságot sem éreztél?
Ja! Szerintem is várjál csak. Tudja ő mikor kell jönni. Bár megszülni biztos sokkal nehezebb, de nagy könnyebbség szerintem egy jó húsban lévő baba, mint egy törékeny picurka
. 
. Olyan jó látni, hogy jobb kedved van! Ez sokat segít! 21. nap? Tuti a gyogyók miatt, de látom a jó oldalát nézed - jó erős a mensid és ez klassz! (Ellenben az enyém mostanában enyhül, de különösebben még nem foglalkozom vele. Dévai sem mond semmit. Az inszem előtti UH-n 5mm volt az endo. Hááá, nem tudom.)
. Ó, te drága! Gondolom úgy is még nehezebb megbírkózni ezzel az egésszel, hogy a testvéreid tele vannak gyerekekkel
. De meglásd! Csak elkezdeni nehéz, aztán bepótolunk mindent!!!!

. Ja! A kaális topik behalt, addig az alatta levőben vannak a lányok! Tudom, hogy tanítasz
!! Ez tök jó! Már hárman vagyunk!!
Hát valahogy mindig érztem, hogy van bennünk valami közös...
Angol tanítás, HSG iszony! Ez vicces! Különben az Annussal egyetértek, szerintem is jó esélyeitek vannak. Hisz ez volt eddig a kizáró ok. Az szerintem jó, ha lehet tudni, hogy mi a baj. Készülj az ikrekre!!
! Jelentkezz ha már megvolt az első konzultációd! Kíváncsiak vagyunk mi a véleményed, illetve mit fog mondani a dokikánk. Mivel azért ez még jópár nap, nézz be hozzánk ha vannak kérdéseid
!
! Már ezt írtam párszor, de nekem te mindig élő példa vagy arra, hogy minden sikerülhet. Örülök nektek, bizos nagy a boldogság! Tegyél még fel képeket!! Vigyázz magatokra!!
! Dobj el minden tollat, telefont és csatlakozz hozzánk! Az a főnök csak elmegy néha ebédelni!!! 2004.11.08 12:52
Enigma
, bár én akkor még kicsi voltam, de nagyon együttérzek Veled és szorítok, hogy ne legyen semmi baj!
) már szinte semmi! Már "szívesen szenvednék" én is!
Valami lazító masszázs nem segítene? Vagy azt ilyenkor már nem szabad? 2004.11.08 16:46
Asszem én is nehezen viselném, ha anyukámnak valami baja lenne. Csak azt tudod tenni, hogy maximálisan mellette állsz mindenben. Egyébként a babahír biztosan jót tenne....Úgyhogy hajrá! A mellfeszkó lehet jó jel is, ha nem hagy alább!!

2005 lesz a mi évünk!!érzem! Bár ezév elején is úgy éreztem, hogy: "na, majd most", de most már nincs más hátra!!!!

Együtt fogunk bebabásodni

Tök jó lenne! 
tényleg képeket és napi infókat kérünk!! Hiányzol nagyon!
2004.11.08 17:07
! Hihetetlen, hogy az ember csütörtökön hazamegy, hétfőn meg ennyi levelet talál!! Olyan jó olvasni őket! Fantasztikus dolog ám, hogy tudunk segíteni egymásnak és meghallgatjuk egymást
!
cégnél külkereskedek, ez többet hoz a konyhára. Kb. most kezdek ott tartani, ahol te is Enigma, vagyis nagyon hiányzik a hivatásom (5 éve vagyok itt), és nagyon szeretnék visszamenni. De most nem lehet, mert a főnökasszonyomnak is lombikbabája van (Kaális), így ő tolerálja a sok hiányzást. Majd ha az ikreim 
óvodába mennek, visszamegyek tanítani!! 
, s már megint örül a szívem, mert hiszem, hogy lesz kisbabám! Nekik is lett, nekünk is lesz, ilyen egyszerű. Miért ne lehetne? Persze, hogy lehet!!!!
, mert azt hallottam valakitől, hogy összesen van 5 támogatott IVF ET 1 nőnek, nem gyerekenként. Tehát nekem most 4 IVF-ből 2 babát kellene összehoznom?? Ezt nem tehetik velünk! Az ember örül, ha az első 5-be belefért, és lett babája. Ti mit tudtok erről? Úgy megijedtem! Most sejlett fel előttem először, hogy mi van, ha mégsem sikerül. Én nem tudom elképzelni, hogy nincs babám. Valami egészen jeges rémület vett erőt rajtam, hogy 4-ből 2-t kell produkálnom. Teljesítménykényszert érzek. Hogy tehet ilyet velünk az állam? Ugye nem igaz??? ... 

. Tudtok biztos választ a fentiekre? 2004.11.08 17:28
Mindig összeszorul a szívem, amikor a leveleid olvasom. Annyira hasonlóak az érzéseim: egyik pillanatban biztos vagyok benne, hogy a közeljövőben sikerül, a következőben pedig lepereg előttem a gyermektelenség minden pokla...Tényleg riasztó, hogy bármiBÁRMI megtörténhet....Egyáltalán nem rajtunk múlik.
És így akár a spontánban is gondolkodhat a következőkben. 

Aztán együtt futunk neki a következő akadálynak!!! 2004.11.08 23:03
!
. Örüljünk, hogy ennyi lehetőségünk legalább van és nem mi vagyunk a természetes szelekciója szerény társadalmunknak
. Akik ezeket a törvényeket hozzák mind-mind boldog, boldogtalan szülők, akiknek fogalmuk sincs erről az egészről. Felháborító. Bár néhány éve csak az első gyerekhez járt a támogatás és asszem csak 3, pár éve módosították a jogszabályt.
.2004.11.09 10:33
2004.11.09 11:48
!
.
! Inszem, lombik??? Hány babád van? Mesélj, hogy sikerült és miért kerültél hozzá? Különben én is gondolkozom azon, hogyha egyszer végre összejön, én is őt választom, még akkor is ha benne van ez a rizikó. Csak már ott tartanánk... 2004.11.09 14:23
Sajnos én sem tudok Neked segíteni. Bárcsak már ott tartanánk. Lehet, hogy érdemes a lakhelyeden választani dokit...
A lombiknál el fogsz tudni lazulni, mert altatásban veszi ki a bogyókat, az ET-nél nálam is gondban volt, aztán az egyik nővérke lenyomta a hasam, a doki bácsi meg a reggeliről kezdett velem beszélni, és akkor már nem volt semmi gond. 

Írd meg nekünk, miről beszélgetsz a kisfiaddal? Mi szépre, jóra tanítgatod?
2004.11.09 14:45
2004.11.09 16:10
2004.11.09 17:09
Csak elég nehézkes most írogatnom. Ma reggel a lencsi lányos dalt énekeltem picurnak, hogy aludjon még. Csak az a baj, hogy csak az első vers szakot tudom és a többit hozzá hadovázom. Nem tudod véletlenül??
Szegény Olivér inkább mély álomba zuhant, mintsem hallgassa a hangom.

Most borzasztó tejserkentő teát iszom és várom a csodát. 
Na meg persze Enigmának és a többieknek is!!!!!!! 2004.11.10 10:28

!
! Csak vigyázz, nehogy úgy járjatok, mint a főnökség: a férj német, nem értette a tea-feliratot, s mikor a főnökasszonyom rájött, hogy valaki rájár a teájára, kiderült, hogy a férje már 2 hete szürcsöli a tejelválasztást serkentő teát 

! Hónapokig röhögtünk rajta!
! Követünk mi is
!
! Köszönöm a vígasztalást, mikor utoljára úgy elhagytam magam. Utána nyomban jó kedvem lett
!
, nekem az a bajom, hogy a petevezetékeim először nem voltak átjárhatóak, majd altatásban laparoszkópiával nagy nyomásra átjárhatóvá tették őket. (Candidás voltam, valószínű a gyulladás ragasztotta össze őket.)Ezért merek reménykedni a spontánban is. Bár a doki azt mondja, hogy a természetben nincs nagy nyomás. Így vágtunk bele a lombikba, mint reális esély a babaváráshoz.
!
, köszönöm az együttérzést, mi most nagyon párhuzamosan haladunk, minden rezdülésünk azonos.. Dec. 7-én megyek vizsgálatra, kicsit később, mint te. Örülök, hogy javult a mensid, ez nagyon jó jel
!!!! Erősödnek a női szerveid, felerősödnek a nőiség jelei, ami majd az anyaságban teljesedik ki
!
, tegnap volt a vizsgálatod a szülészeten, mit mondtak? Milyen ez a vizsgálat? Sokat gondolok rád, milyen csodálatos lehet ez a baba-mama szimbiózis, amiben élsz
! 

! 

2004.11.10 13:02
Végre, végre! pontos helyzetjelentéseket kérünk mindig!! Ha tudsz jönni... Sajna a dalt nem ismerem, majd utána kérdezek. Csak nehogy rászokjon a tápszerre!! Nincs olyan félelmed, hogy átszokik rá?? Nem lehet, hgoy így még kevesebbet szív ki, ezért még ennél is kevesebb tejed lesz???Hát : tele lehet aggódással ez az időszak, de biztosan nagyon klassz lehet. Remélem, egyszer én is aggódhatok ilyesmik miatt!!!
Közben megjött -annyival előbb, amennyit késett a progik miatt-, úgyhogy ciklus közepe felé tartok. Most a lombik utáni mensidnél is volt barnázás?? Mert elvileg az utro+duphaston a progi pótlására szolgál. nekem nem volt, pedig egyébként szokott lenni. Cickafark: oké!!Napi két csészével iszom. Nekem izlik, de tök érdekes, mert mindig szomjas vagyok utána...?
Most kicsit majrés lettem,mert elvileg januárban lesz a köv. lombikom
Ha a doki szabin van, akkor mi van?? Nehogy már csússzon emiatt!! Így is alig bírom kivárni, olyan lassan vonszolja magát minden másodperc. Egyébként azért kérdeztem, hogy hányadik napban leszel, mert ha éppen megvan, akkor be tudja mérni a méhed méreteit, annyi vizsgálattal kevesebb. 
Hogy vagy?????????Hányadik cn.-n vagy??
Nehogy eltűnj!! Málna tea? Elkezded a héten?? Vagy már startra készen állsz????2004.11.10 13:19
Végre, végre! pontos helyzetjelentéseket kérünk mindig!! Ha tudsz jönni... Sajna a dalt nem ismerem, majd utána kérdezek. Csak nehogy rászokjon a tápszerre!! Nincs olyan félelmed, hogy átszokik rá?? Nem lehet, hgoy így még kevesebbet szív ki, ezért még ennél is kevesebb tejed lesz???Hát : tele lehet aggódással ez az időszak, de biztosan nagyon klassz lehet. Remélem, egyszer én is aggódhatok ilyesmik miatt!!!
Közben megjött -annyival előbb, amennyit késett a progik miatt-, úgyhogy ciklus közepe felé tartok. Most a lombik utáni mensidnél is volt barnázás?? Mert elvileg az utro+duphaston a progi pótlására szolgál. nekem nem volt, pedig egyébként szokott lenni. Cickafark: oké!!Napi két csészével iszom. Nekem izlik, de tök érdekes, mert mindig szomjas vagyok utána...?
Most kicsit majrés lettem,mert elvileg januárban lesz a köv. lombikom
Ha a doki szabin van, akkor mi van?? Nehogy már csússzon emiatt!! Így is alig bírom kivárni, olyan lassan vonszolja magát minden másodperc. Egyébként azért kérdeztem, hogy hányadik napban leszel, mert ha éppen megvan, akkor be tudja mérni a méhed méreteit, annyi vizsgálattal kevesebb. 
Hogy vagy?????????Hányadik cn.-n vagy??
Nehogy eltűnj!! Málna tea? Elkezded a héten?? Vagy már startra készen állsz????2004.11.10 13:58
, én is középidő körül vagyok, így akkor most tényleg összecsúsztunk. Bár lehet, hogy nekem meg majd most lesz rövidebb a ciklusom, mert a múltkori a transzfer miatt 40 napos lett. Akkor nem is volt barnázás, de nem tudom, hogy meddig hat ki az a kemény Utro+Duphaston-kezelés. Mi van, ha csak abban hónapban hatott? 

2004.11.10 15:59
Képzeld én is barnáztam tök sokáig. Volt olyan, hogy 8! nappal a mensi előtt. Aztán egyszer csak megszűnt. Az akkori dokimat megkérdeztem, de azt mondta (min 3x), hogy ne foglalkozzak vele. Aztán elmúlt. Gyorsan le is kopogom, jóideje nem volt.
. Ugyanakkor megvisel ez a várakozás és persze majd az újabb ciklus is. Tegnap már bőgtem is
.
! Hát ez van. Vasárnaptól keddig megjöhet. 26-28 nap. A múltkor 26-ra jött meg. Szar napom van mert most megint elvesztettem a hitem. 2004.11.10 16:39
, hidd el, együtt érzek Veled. Sírj ki magadból minden keserűséget, de utána tessék mosolyogni, mert akkor szabadulnak fel a boldogsághormonok és Neked most nagyon sok kell belőlük!!! Szorítok Neked, nem szabad elveszteni a hitet!!!
2004.11.10 16:54

Nem volt jó hallgatni.Szóval vagy a hangok miatt vagy kórház fóbiám van vagy a tegnapi front miatt,de 160-ra ugrott a vérnyomim.
Ezért ma reggel vérvételen voltam és rámtettek egy olyan gépet,ami 24 órában félóránként méri a vérnyomim.Mondanom se kell,hogy 120/80 és 90/50 között van azóta a vérnyomim.
Szóval úgy néz ki megmaradok!
Holnap veszik le a gépet.Hát ez történt velem dióhéjban!
Már alig várom!
Szóval nagyon,nagyon közel az idő!
Juj de izgi!
Puszi Nektek!Dia2004.11.10 17:33

Úgyhogy léccci ne szomorkodj!Jó??

Miért várod meg a hétvégét azzal a fránya málnalevéllel!!! Szaladj ki a kertbe, még van a bokrokon -én is onnan szedtem. Persze, ha van kertetek....Nyugi, már tényleg a finisben vagy!!!!!De izgi!!! Szóval, tényleg nem várja meg a drága a decembert!! (pedig titokban drukkoltam, hogy esetleg a szülinapomon szülsz majd)
így van, a mostaninál sem barnáztam, viszont rózsaszínes, néha véres folyásom már legalább egy héttel korábban volt!! Nem tudom, miért?? Dec. elsején megyek újra, szerintem pont akkor lesz meg. Mi a franc van, ha januárban tényleg pihizik????

2004.11.11 09:45

, természetes érzéseken mész keresztül, az egyik nap reménykedünk és bízunk, másik nap kétségbeesünk és félünk. Ezt nem csak a józan eszünk csinálja, hanem az a sok hormon is. Hangulatváltásokat okoz, szeszélyesebbé tesz. Élj vele, hogy most büntetlenül lehetsz hisztis is, a környezeted megérti
. Azt csináld, amit az érzéseid diktálnak, ha sírsz, az sem baj, ha nevetsz és bízol, az meg nagyon jó. Szerintem neked nagyon nagy esélyeid vannak, mert egyrészt voltak a jóoldali petevezetődben is tüszők, igaz kisebbek, de akkor is voltak!! És a másik oldalhoz is azt mondta neked, hogy átférnek rajta az icipici ivarsejtek. Ő tudja mit mond. Mindamellett, hogy irántunk is a legjobb szándékkal van, a saját statisztikáját sem rontaná azzal, hogy esélytelen dolgokba fog bele. (Nálam rosszabb volt a helyzet, volt ott még néhány orvosi szakzsargon, csak hát nem tudom megnézni, mert nála van a zárójelentés.) 

! 

!!
, csak remélni tudom, hogy dokink nem megy januárban szabira. Nem tudok még 1 hónapot várni! Emlékszel, akkor sem tudtam, amikor a férjem éppen külföldre ment, és egyedül csináltam végig az egész IVF-et, pedig nem volt könnyű. De talán mondta volna, mikor utoljára találkoztunk. Felhívjuk megkérdezni? Nem mehet el!! Elmúlik a téli nyaralásom hatása, mire visszajön, újra stresszes leszek a sok bejárástól, munkától, s főleg attól, hogy a pedagógus öntudatomat szétalázza az az érzés, hogy egy szobában dolgozom egy velem majdnem egykorú nővel, aki figyeli minden szavamat, belejavítgat az élő telefonálásaimba és időnként gagyi feladatokkal lát el, amit ő is megcsinálhatna. Hiába, aki volt már császár is, az nehezen tud koldus lenni.. (nem anyagi értelemben..).
, üdvözöllek, örülök a jó eredményeknek
! Azért furcsa, hogy ott vizsgálnak, ahol a szülő nők vajúdnak. Ez megijeszti a kismamát, hogy neki is nemsokára így kell szenvednie. Melyik kórházban is voltál? (Hogy ne oda menjek hasonló esetben..)Diácska
, hallgass Annára a teával kapcsolatban, hogy neked is olyan könnyű szülésed legyen, mint Giginek! Minden szépet és jót kívánok, és hogy akkor és úgy legyen a szülésed, ahogy neked és a babádnak a legjobb

!
! 2004.11.11 11:06
!
. Édesek vagytok, hogy próbáltok segíteni, köszönöm
.
. Ilyenkor mindig azt mondom, biztos tudja mit csinál..
)
.
, amikor is talán még ő sem dolgozik (bár ki tudja), szóval még 3! marad jövőre, ami egy hónap kihagyással április!!!
. A ti sikereitekben most nagyon bizos vagyok!!!
! Kitartást és ne félj! A fájdalom múlandó, az eredmény csodálatos. Szurkolunk neked! 2004.11.11 12:13
. Ígérem nem depizek nektek többet! Hétfőtől újból tudok majd futni meg tornázni, ez nekem nagyon kell. Ebben a 2 hétben mindig csak punnyadok. 

Hurrá!!!
. Durva PCO-ja van és az elején nehezen mozdultak a tüszők, most meg képzeljétek hiperstimus lett szegény (még lombikhoz is sok). A Dévai elmondta (hát tény, hogy nem egy pszichológus), hogy ebbe akár bele is halhat, de min. többes terhesség, görögdinnye nagyságú petefészkek, petevezető, esetleg petefészek eltávolítás (tehát többé esélye sem lesz); és amikor már látta, hogy szegény mindjárt helyben elsírja magát akkor mondta, hogy még pénteken megnézi újból térítésmentesen, hátha, de azért ne reménykedjen, sőt most Ausztriában volt egy hasonló eset, ott a nő bevállalta, most ugyan terhes, viszont a hiperstimutól lebénult
Durva, mi? Jófej ezekkkel a cuki kis történeteivel, nem? 

2004.11.11 15:44
Légyszi rázzátok gatyába Enigmát!
Tudom,sok kudarc van mire jó is lesz belőle.De gondoljatok Gigire ha ő feladta volna akkor most nem babázna egy gyönyörű kisfiúval!
Pedig a 6 inszem és 4 lombik nem lehetett piskóta végigcsinálni!
Szóval NE ADJÁTOK FEL!!!
Én szorítok nektek nagyon,nagyon!
Puszi,Dia2004.11.11 17:38
Nyílván az ember tovább megy minden egyes kudarc után és a Gigi féle sztorik tartják benne a lelket, de itt legalább elmondhatom a bánatomat és félelmeimet. Mindegy, ígérem nem depizek többet, ezzel már mindenkinek az idegeire megyek. Bocsi, bocsi!
. 
2004.11.12 09:27
Bocsi!Igérem többet nem szólok bele!
Minden esetre én nagyon szurkolok neked!!És nem vagyok az ellenséged!
Puszi,Dia2004.11.12 12:24
, hozzászólnék a fentiekhez:
! Konkrétabbat nem írhatok, nehogy rám találjon a maffia
!
, én 2,5 évig voltam candidás, nagyon durva volt, lefogytam 9 kilót a diétától, és harmat gyenge voltam. A colon hidroterápia gyógyított meg. A tiéd egy sokkal egyszerübb eset, idejében megtalálták, ez jó
. Ebböl nem lehet szövödményed!! Az én idömben még nem volt divat a candida, úgy jöttem rá magamtól, ahogy kutattam keservesen, mi a bajom. Egyébként akkor kezdödött, amikor a tanítást felváltottam a külkerrel.. Ez sokat mond.
, Enigmának sok puszit és sok reményt, sikert, erőt, jó híreket
Írd meg, mit mond a doki hétfőn
! Mit vettél a sopping-túrán
? 2004.11.12 12:33
, még annyit, hogy szerintem mi is pontosan ugyanazt szoktuk érezni és gondolni, mint te (hiszünk, remélünk, csüggedünk..) csak te még elég bátor is vagy hozzá, hogy a nehéz gondolataidat is megoszd velünk. Tedd továbbra is
!
!2004.11.12 14:08
a szálak nagy mozgatója.
Remélem, szerencsét hoznak a tesztek!!! 2004.11.12 15:38

Gratula Sherlock!
)
2004.11.12 17:12
, örülök, hogy megértettél:! A Várva várt babák-ban éppen úgy olvassuk az eseményeket, mint egy filmben, amikor kiírják: 5 év múlva..
, ha olvasod ezt, most én is nagyon őszinte voltam. Hát mi sem természetesebb, mint hogy éppen volt egy reménytelen pillanatod. De ez elmúlik, újra felváltja a bizakodás
.
!
, nagyon szép a kisbabád, derűs az arca
, biztos nagyon boldog
!
!
Szani2004.11.15 11:41
!
Tudom, hogy nem vagy az ellenségem!!!! Örülök, hogy őszinte vagy és leírod mit gondolsz. Ha te nem lennél ilyen kemény, még jobban elengednénk magunkat. Kell, hogy valaki gatyába rázzon bennünket. Én sajnos átlagon felüli érzékenységgel bírok. Akkor épp nagyon szarul voltam, ilyenkor nekem jobban esik egy kedves, vígasztaló szó, de nem vagyunk egyformák. Hidd el, egyáltalán nem esett ez rosszul. Vagyis nem a te szavaid estek rosszul, hanem a saját nyomorom
. Gondolok rád sokat ezekben az utolsó napokban. Kitartást és sok sikert a szüléshez!

Nagyon-nagyon köszönöm a szavaid. Többször elolvastam őket, iszonyúan jól estek. Többször gondolkodtam már, hogy nektek ez sokkal nehezebb, mit is nyafizok állandóan, de voltaképp a nagy különbség, hogy (ha rendszeres a ciklusod) az inszemnél 2 hét múlva kiderülhet az eredmény, még "nálatok" 3 könyörtelen hét van. Ha belegondolsz, kábé a nők 95%a a könyvben arra a kérdésre, hogy az egész folyamatban mi volt a legrosszabb, a 3 hetet mondja. Szörnyű ez, ahogy mondod. Hiszel, nem hiszel. Reménykedsz, aztán szörnyű félelmeid vannak.
. Nem tudom mennyit bírok ki. De ugyanakkor azt is tudom, hogy inkább vállamra veszek minden terhet, csak azoknak ne essen baja akiket szeretek és akik talán nehezebben tudnának megküzdeni a nehézségekkel, betegségekkel. Nekem a legnehezebb a lelki feldolgozása ennek az egészenek. Az újabb kudarcok után megint talpra állni és nagyon erős hittel nekiindulni megint. És a másik a nagyon erős hit. Mert tudom, hogy nekünk a párommal sok gátló, nehezítő tényezőnk van és ha tök egészséges pároknak sem sikerül, akkor nekünk hogy fog ez összejönni. A Dévai még az elején mondta, hogy hát megtalálta zsák a foltját. Aztán ez később kiderült, hogy egy a sok mondása közül, mert a könyvben is van egy ilyen pár. Pont ezért, ők lettek az én kedvenceim, az ő történetüket többször is elolvastam. Bár nekünk több defektünk van
.
Vicces, anno mikor írtad nem is nagyon értettem ezt az egész történetet. Még gondoltam is, hogy basszus, az ember tényleg mennyire bekattan, hogy még a tesztgyárosokkal is vitázik, pedig ők aztán tényleg nem tehetnek semmiről..
.
.
. De szerintem nem fog belemenni.
Sok puszi neked és a gyönyörű babádnak!
Vigyázz magatokra és aztán értesíts minket ha megszületett a babód.
! Remélem hamar sikerül nektek a csoda és remélem szimpi lesz az intézet és a dokikánk neked is!
! Sokszor gondolok rád is! Olyan erős vagy! Nagyon drukkolok neked.
!!!!
Most ne reménykedj! Fogigátlóval nehéz a teherbe esés
. Node aztán!!! Hiszem hogy babás hírrel búcsúztatjuk ezt az évet
2004.11.15 13:13
2004.11.15 16:16
Bár mi még csak spontán próbálkoztunk, de engem is mindig nagyon megvisel, amikor megjön. Addig még nem sikerült eljutnom, hogy ha vannak már mensire utaló jelek, legalább akkor ne reménykedjek abban, hogy attól még hátha sikerült. Pedig legalább erről le kéne szoknom, mert ahogy elnézem, ennél már csak rosszabb lesz - most legalább "szenvedni" nem szenvedtünk érte. A héten megyünk a dokihoz, de már most baromi ideges kezdek lenni
Nagyon-nagyon remélem, hogy nem talál majd semmi komolyat, és az egészet a stressz számlájára lehet majd írni.