Na hazatértünk kedden, csak rohadt betegen, mármint én. Voki, köszi a homeos tippeket, lassan, de biztosan használ.
Hát nem tudom mikor lesz időm visszaolvasni. Az elmúlt 3 napban, ha Levi aludt én is, hogy ezt a rohadt takonyból kilábaljak végre. A repülőre hőemelkedéssel szálltam fel, király volt! Viszont hála istennek Levi itthon rögtön visszaállt.
Viszont szerintem kezd jönni a foga, bár én nem látom, de már kint is ezerrel nyáladzott meg állandóan belerakott vmit a szájába.
Na amikor néha-néha beleolvastam a fórumba, láttam mindenkinek milyen szépen fejlődik a babója. Hát nekem még nem annyira, de engem megnyugtatott Attila unokatesója kint, akinél voltunk látogatóba, és aki tesi tanár meg gyógytornász, hogy a gyereke fejlődésével minden a legnagyobb rendben van! Az ő 3. fia 8 hónapos és már áll és megy!!!!!!!!!!!!!!! Azt mondta, hogy valószínűleg amiatt, hogy ott a 2 nagyobb gyerek, aki húzza meg 2 hónapos kora óta jár úszni. De tényleg durva, hogy tolja a széket.
A nyaralás amúgy jól sikerült. Az első 3-4 nap volt gáz, amíg átállt, de utána tök jó volt. Első éjszaka pl. másfél óránként fent volt. Ilyet még 1-2 hetes korában se csinált! Szóval azt hittem, hogy t.kön szúrom magamat. De aztán beállt. A tengeren voltunk kb.5-6-szor. Napernyő alatt volt a kocsija mindig. Vagy fent volt vagy aludt, de sok gond nem volt vele. Ja meg ugye a sportrésszel mentünk. Attól is tartottam hogy fog benne aludni, de végül 1-2 nap alatt megszokta. A kajával ugye nem volt semmi probléma, mert hol kocsiban hol a tengerparton megszoptattam. A sógornőm elvitte megmutatni a gyereket a házban lakó ismerősökhöz, ezek a barmok meg rögtön mit néztek? A fütyijét, mert ugye ők ilyet még nem láttak.
Ja meg azt hittem, hogy alig fog hízni a melegtől, meg ugy mondta a védőnő, hogy vigyük fel megmérni, ha hazajöttünk, mert a múltkori 340g 1 hónap alatt kevés volt. Na most a 2 hét alatt hízott ennyit(!!!!), most 6170g
Eszterx: durva, hogy már 2 foga van!!!! Hogy csináltátok?
Csilla: sajnálom a barátnődéket, teljesen kiakadtam.
Na felkelt. Majd még jövök.
TALI???????????