[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
1.inszemre készülünk babásai - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

denika: Van autós suli a mi oldalunkon is a postánál, de a másik oldalon pont indult egy tanfolyam amikor eldöntöttem hogy meg kéne csinálni a jogsit. A kresz tanfolyam egy héten háromszor volt este 5-től. Ez még májusban kezdődött, szóval apát elég hamar bedobtam a mély vízbe. Mikor vezetek akkor ő fürdet, etet, altat. Már egészen megszokta. Szóval ő vigyáz Barbusra. Sajnos a vezetést már csak másik oktatóval tudtam megoldani, aki tudott vállalni esténként és hétvégeken. Sajnos emiatt kicsit elhúzódott a dolog, ezért vizsgázok még csak most. De nem ma, mert elromlott a kocsi és így másik időpontot kell kérnünk. Pedig jó lett volna túl lenni rajta. Ja, az egészségügyi tanfolyam hétvégén volt, de ez a vizsgám még nincs meg.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Na már itthon is vagyunk. Nem is tudták elkezdeni Levinek a terhelést, mert pozitív lett a széklet hemoglobinja. Valószínű az antibiotikumtól. Még jó, hogy kétszer telefonáltam, hogy így menjünk-e, hogy beteg volt, és még tart a gyógyszer is. Szombaton azt mondták, hogy nem tudják (kiderült, hogy az orvosunk ügyeletes volt, ő nem is tudta, hogy telefonáltunk, oda sem hívták), hétfőn meg nem tudták adni a doktornőt, mert endoszkópiát csinált, de azt mondták, ha tünete már nincs Levinek, akkor mehetünk. Na az már nincs, a székletben a vért meg szabad szemmel nem látom. Szóval doktornő sűrű elnézéseket kért, de ha már ott voltunk, megnézte, hogy mennyire gyógyult meg Levi, szinte tökéletes amúgy. November 9-én újra próbálkozunk.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

Vicky: Remélem, hamar megjavítják a kocsit, és levizsgázhatsz forgalomból!
Azt hiszem, utánaérdeklődök, hogy mennyit lehet hiányozni a tanfolyamról, mert én 5 órára nem tudnék menni, mert fél 6 előtt nem ér haza apa, így 5-re esélyem se lenne odaérni. Mostmár el kéne kezdenem, mert ha visszamegyek dolgozni, akkor még annyi lehetőségem se lesz ilyesmire, mint most.

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
Budapest
 
 

 
 

denika: Nekem is volt hogy nem értem oda időre, de ebből nem volt gond. Lehet hogy abban az autós iskolában van későbbi időpont is, ami ezen az oldalon van. Én az első óráról hiányoztam is.

linácska: Legközelebb remélem több sikerrel jártok Levivel.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Dita
kerestem a számod, de nem találtam, úgyhogy itt kérdezek :lol:
(de egyébként bárkitől, aki tud rá válaszolni :lol: )
Inszemkor, vagy lombikkor kell igazolni a házasságot vagy az együttélést? Főleg az együttélésre gondolok. Nekünk anno nem kérték, de a nevemből is látszik, hogy házasok vagyunk. De ha valaki "csak" együtt él???? A barátnőm kérdezi, de én nem igazán tudtam így rá válaszolni.

Amúgy hova tűnt mindenki???

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


linacska: A beavatkozáshoz kell közjegyző által hitelesített élettársi papír. Nekünk 15.000 ft volt. A kivizsgálásoknál még nem kérik, de beavatkozást nem csinálnak nélküle. Legalábbis nálunk így volt.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Jó reggelt!


Remélem mindenki jól van, sajnos tényleg kicsit lassított üzemben van a topik

mi 3 hete járunk családi napközibe heti 3 napot délelőtt, ebéd után jön haza..azóta kész katasztrófák voltak az éjszakák, egyfolytában rugdosott, csapkodott Zsiga, álmábna kiabált, hoyg anya holvna? stb..
nappal is verekedett, nme fogadott szót... de bölcsisnénéiket emlegeti,hogy szerei őket.. 3 nap után "beszokott, amikor kijöttem pittyegett, de utána elvolt.. játszott is.

csütörtök óta itthon vagyunk, mert elkapta a bölcsiben terjengő bacikat és ráment a fülére, torkára, lázas volt.. éjjel alszik ismét pár napja, nappal mosolygóds

én azzal a szándékkal adtam be,hoyg szokja kiicst a tőlünk lévőséget, mert nagyon csak velünk volt el... de néha elgondolkodok hoyg kell e ez.,,, de nem adom fel mvel tényleg elvan..most majd ha megint megyünk meglátjuk az éjszakákat..

Mindenkinek puszi

Dita MIlónak mi van kukijával?

Lina sajnálom a tortúrátokat :(

Kép Kép Kép
Vendég
 


Boni (vagy bárki más)
Nem tudsz véletlen olyan helyet, ahol az augusztusi babásokkal tudnánk talizni? Jó lenne valami beltéri hely, amit csak mi ki tudnánk pár órára bérelni, és nincs horribilis ára.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


sziasztok

tényleg alig van hozzászólás..... nekem sincs se időm se kedvem jönni.... szokás szerin tele vagyok gonddal és munkával....

apát is elküldték a munkahelyéről és mindenhol létszámleépítés van nem felvétel..... már veszélyben van a ház is és egyébként a megélhetésünk egyszóval tele van a hócipőm.

A két szülinap azért jól sikerült. A múlt hétvégén voltunk 15en kb. az én családomból. Most a hétvégén a családom másik fele akik akkor dolgoztak és nem tudtak jönni. Aztán majd november 13-án lesz anyósékkal.

képek: http://picasaweb.google.com/dita75/KepekSzulinap

lépek mert apának nézünk a neten állás lehetőség után.....

dita75
 
 


dita: Nagyon jók lettek a képek. A fürdős játékra kíváncsi leszek, mert én is gondoltam hogy veszek majd Barbusnak.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!

Bocsánat mindenkitől az eltűnésért :oops: Sűrűek a napok :oops:

Dita!

Nagyon helyes az ünnepelt, és szép ajándékokat kapott! Hű, és a kaják az asztalon, nyami :) Párod munkahelyét sajnálom, kész csapás az ilyesmi... :cry: Remélem mielőbb jóra fordulnak a dolgaitok!

Boni!

Tropicariumban voltatok Zsigával? Egyre nagyfiúsabb a pofija, egyem a húsát :)
Ha nem lenne túl nagy kérés, le tudnád nekem írni, hogy hogy készült Zsigi vonatos tortája? Nem sürgős, csak januárra kellene. Egyelőre ötleteket gyűjtök szülinapi tortákhoz.
Még régen kérdezted, hogy járnak-e bölcsibe a törpjeim, csak mindig elfelejtettem írni: egyelőre nem, de szeptembertől tervezem.

Vicky!

Sikerült már vizsgáznod vezetésből? Képzeld, én is most járok kreszre :) Egyelőre az elsősegély vizsgán vagyok túl, jövő héten esedékes a kresz vizsga. F*s*k :twisted: :twisted: :twisted:

Denika!

Te végül belevágtál?

Velünk minden rendben. Dóri szereti az ovit, és úgy látom, hogy nagyon jó hatással van rá. Ádám és Eszti is nőnek, olyan édes kis huligánok :)

Remélem ti is jól vagytok mindannyian, és ha jön a rossz idő, talán többször tudunk fórumozni is :) Legyetek jók!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Sziasztok,

Dita,

nagyon jók a képek, nagyon szép kisfiú Milóka!
Férjed munkáját sajnálom, remélem hamar talál másikat, mert így tél előtt ez duplán rossz :(

Ma voltunk tanácsadáson, sajnos mennünk kell hasi uh-ra, mert Dávidkának lejjebb tapintotta a doktornő a máját. Eléggé megijedtem, főleg, hogy időpontot november végére kaptunk, hiába mondtam, hogy 4 hós babáról van szó, nem voltak ránk tekintettel...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


monic: Biztos minden rendben lesz. Majd írd meg mit mondott a doki.

évi: Nem, sajnos megbuktam forgalomból. Beteg is voltam, meg még kellett volna egy pár óra (a parkolás nem sikerült jól és ez elvette az önbizalmamat, meg el is bas.tam nem szépítem). Nekem még nincs meg az egészségügy. Nehéz volt? A kresz azerintem nem volt olyan vészes. Amit kaptál cd-n, azok voltak a vizsgán. Neked lesz min gyakorolnod utána? Nekünk sajnos nincs kocsink, így nem tudtam gyakorolni csak az oktatómmal. Így meg elég drága. De most kell az a pár kötelező pótóra.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


sziasztok

vizsgázóknak drukk. a köv. egy évben míg itthon vagyok én is készülök letenni.... egyelőre még ismerkedem a kresz könyvvel.... nem sok sikerrel nem tudom ti gyerek(ek) mellett hogy tanultok.... :roll: nekem minden időmet és energiámat elveszi... valamit biztos rosszul csinálok.... :?

MONIC
Remélem semmi baja Dávidkának. Tényleg nincsenek tekintettel az egészségügyben a kisbabákra. Most november végéig rághatod a körmödet. Anyukád nem tud intézni protekciót hgoy hamarabb fogadjanak???

ÉVI
Szuper hogy Dórinak tetszik az ovi. Nemhiába volt akkor a harc hogy bekerüljön.

BONI
Nagyon jó a cápás kép. Gondolom a Camponában voltatok Zsigivel.
hogy tetszettek neki az állatok?

LINA
Úgy van ahogy Vicky mondja bár nekünk olcsóbb volt a közjegyzői papír. Sőt hallottam olyat is aki ingyen elintézte a polgármesteri hivatalon keresztül valahogy. Aztán volt olyan pár is akik gondoltak egyet és összeházasodtak. :) (mondván az egyszerűbb és olcsóbb is :D )

lépek ebédet készíteni a férfinépnek. mindenkinek puszi.

dita75
 
 


Dita,
ez a pár is, akinek kérdeztem úgy döntött, hogy akkor inkább a házasság. De végül kiderült, hogy nálunk nem igazán kérik.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


dita: Nekem szerencsém volt, mert a párom vigyáz mindig a gyerekre amikor mennem kell, tanulni meg akkor tanultam, amikor este elaludt. Akkor vettem elő a cd-t és mentem sorba a kérdéseken.

lina: Csak nehogy a beavatkozásnál mondják hogy papír nélkül nincs beavatkozás. Sajnos ilyenről is hallottam. És akkor a következő stimu drágább, mint ez a vacak papír.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Vicky
elvileg megkérdezték az orvostól. Csak ott kell aláírni egy beleegyező nyilatkozatot mindkét részről.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


linácska: Az tök jó, bár én egy kicsit tartottam tőle, hogyha nincs nyilatkozat és ezt utána megnézi valaki, akkor nehogy vissza kelljen fizetni a támogatásokat.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


SZiasztok,

Dita,

semmit nem csinálsz rosszul, hanem minden perced a gyerekednek szenteled, azért nincs időd másra :wink:
Szerencsére anyu tudott intézkedni, magánban és minden rendben van Dávidkával, izgultam érte, mert nehogymár beteg legyen a mi kis csodababánk 8)
Én is minden nap főzök, heti egyszer palacsintát is készítek mert Danika imádja.
Ma is erre készülök, mert megfogadtam, ha Dávidkával minden rendben akkor a fájó derekam ellenére palacsinta lesz estére :lol:

Vicky,

forgalomból egyszer én is megbuktam, mint utólag kiderült a vizsgabiztosnak fontos dolga volt és egyszerűbb volt engem 5 perc alatt megbuktatni mint kivárni a 45 perc vizsgaidőt.

Évi,

én is annyira szeretném már vinni Dancit bölcsibe, nagyon igényli a gyerektársaságot, de nálunk államiba nem veszik fel mert itthon vagyok DÁvidkával, a közelben levő magán pedig most szünetel.

Bonimami,

nagyon jók a képek Zsigiről, igazi nagyfiú már!

Zsuzska,

az iwiwen levő kép rólatok szenzációsan jó, Olcsa annyira szép gyerek, hogy akármelyik szépségversenyt megnyerné

VIkimami,

mi újság veletek? Nagyon eltűntél, elhiszem, hogy munka mellett kevesebb a szabadidőd, de egy kis beszámoló jólesne Lackó fickóról és rólad :wink:
Dávidka most már belenőtt a tőled vásárolt ruhákba, imádjuk őket, annyira csinosak és kényelmesek!

Tegnap előtt éjjel Danci felsírt, átrohantam hozzá (persze a takarómat nem vittem), odabújtam mellé, persze jól elaludtam, ott aludtam reggelig és úgy megfázott a derekam, hogy tegnap este már a férjemnek kellett fürdetnie a gyerekeket mert nem tudtam lehajolni sem... Ma angol óra után alig tudtam felállni a földről, azt hittem ottragadok...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Éheztetjük a gyereket...
Kép

Kedden reggel így találtunk Levire. Kerestük az egész lakásban, volt vagy 1,5 perc, mire megtaláltuk (az akkor hosszúnak tűnt).

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Hova lettetek?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


évi: Hogy sikerült a kresz vizsgád? Milyen volt az egészségügyi? Nekem az még hátra van. Nem tudom írtam-e, de én megyek 19-én újra forgalomból.

linacska: Én itt, de ma anyósoztunk és a vezetés is megy még. Remélem ezen hamarosan túl leszek. Ez a legutóbbi ballépésem 26.000-be került. Ennyi most a forgalmi pótvizsga a kötelező órákkal együtt. Éheztetett Levi tündéri.

denika: Örülök, hogy találkoztunk, Niki gyönyörű és sokat nőtt.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2010.11.06 21:17-kor.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Bocsi, kétszer küldtem el.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Vicky,
pedig csak egyszer látom.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

Szomorúan látom, hogy kezd kihalni a topic. Ne hagyjuk már! Ezért írok én is.

Dita: Sajnálom, hogy a párod elküldték a munkahelyéről. :( Remélem, talál hamar munkát.
Örülök, hogy jól sikerült a szülinapozás. Jók a képek! A kajáktól csorgott a nyálam. :wink: Mikor is lesz/volt Miló műtétje?

Évi: Le a kalappal előtted, hogy két és fél otthon lévő gyerekkel bele mertél vágni a jogsi projekbe. Én még nem vágtam bele. Talán majd jövőre, még télen megcsinálom a kreszt, elsősegélyt, aztán tavasszal a vezetést.
Hogy sikerült a Kresz vizsga?

Monic: Örülök, hogy nincs semmi gond Dávidkával! De akkor miért tapinthatta lejjebb a máját a dokitok? Mit mondott az ultrahangos?

Lina: Tuti a margarinzabálós kép! :)

Vicky: Remélem, máskor is összefutunk! Játszóra nem szoktatok jönni hintázni? Mi általában délelőtt 10-fél11-től délig ott vagyunk. :wink: Most olvasom a blogodat.. remélem, hamar megtalálják, hogy hol van gyulladás a szervezetedben.

Hétvégén a Budakeszi vadasparkban voltunk. Nagyon-nagyon szuper hely! Niki nagyon élvezte az állatsimogatót és a pici tanyát.
Fa mögül kukucskálós:
Kép
Muflon etetős:
Kép

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
Budapest
 
 


Én is teszek képet!
Már egy hetes, de annyira nem volt itt senki...

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


denika: Barbus kis barátai a másik oldalon laknak, szóval mi inkább oda szoktunk járni. Hol van vadaspark budakalászon?

linacska: Csak nem??? Hármaska? Tervezett baba, vagy besikeredett? Levi inszemes volt, nem? Nahát!
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Vicky: Budakeszin van vadaspark.
http://www.vadaspark-budakeszi.hu/

Linácska: Azta mindenit! :) Spontán babó? UH-n voltál már?

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
Budapest
 
 


Tervezett baba volt, és teljesen spontán sikerült a 2. hónapban, amikor esélye volt rá.
UH-ra majd csak csütörtökön megyek, bízom benne, hogy minden rendben lesz.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

Linácska!

Azta, gratulálok! Jól vagy?

Vicky!

Holnap 9,05-kor kezdődik a kresz vizsgám. Be vagyok rezelve rendesen :) Az elsősegély nem volt nehéz, de azért alaposan fel kellett készülni belőle. Azt a lányt, akivel együtt mentem be, csak úgy engedték át, hogy ha balesetet lát, ő legyen az első, aki továbbhajt. Két azonnali bukást jelentő hibát is vétett, mégis átengedték. Tőlem meg már a "B" tételt sem kérték, megelégedtek az azzal, hogy az "A" ment.
Drukk, hogy sikerüljön a következő forgalmi vizsgád, jó drága akkor egy sikertelen... Már előre félek...

Denika!

"Csak" két gyerekem van itthon :) Szerencsére jó nagyot alszanak ebéd után (déltől minimum fél 4-ig), ezalatt vígan végzek a tanulással. Így azért nem olyan nagy dolog ám!
Tündéri Niki a képeken!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Évi,
köszi, jól vagyok, csak már nagyon várom a csütörtököt. :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


denika: Bocsi, félre olvastam. Majd valamikor kimegyünk Barbussal, csak Budakeszi egy kicsit messzebb van.

évi: Nyugi, sikerülni fog. Csak ne pánikolj be ha nem megy azonnal tovább egy kérdés után, legalábbis nálunk volt hálózati hiba és volt hogy fél percet kellett várnom egy kérdés után. Várom hogy mi volt és persze szorítani fogok.

linacska: Nagyon jó, hogy ilyen hamar spontán teherbe tudtál esni. Gondolom azért nem lesz egyszerű három gyerekkel. Mi max. kettőt tervezünk, de már várom hogy megint terhes legyek. Remélem nekünk sem kell majd megint 3 évet várni és meddőségibe sem szeretnénk vissza menni. Úgyhogy jó látni, hogy nem kell feltétlenül inszem, ha az első baba azzal sikerült.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok

Linácska Itt is Gratulálok csütörtökön gyere majd a hírekkel!!!

Nekem megvolt kresz meg eü vizsgám de vezetni már nem mentem el én amúgy is félek ha kocsiba kell ülni.

Pénteken apival voltunk Peste az alvógépéért(130.000 Ft) és képzeljétek azóta nem horkol és mostmár együtt fogunk aludni csak Darinak kell egy ágy a mi franciaágyunk mellé!(Kiságyban nem alszik)
Most Dari épp beteg tüszös mandulagyulladása van de már javul hála istennek.
Hétvégén bulizunk az egyik adag vendégsereg szombaton jön (Pécsi ikrek is jönnek)Lesz kaja pia buli a másik fele pedig 20.án jön akkor is kaja pia buli 21.én meg apumnak lesz torta mert akkor lesz a szülinapja.
Dari napról napra szebben megy mindig kiabál anyumnak hogy én mamám erőszakos de amúgy jó kislány mondjuk egyedül sokat nincs el.Mostmár van mikor megül fél órát a tv elött ha olyan mese megy ami érdekli.
röviden ennyi

Sziasztok

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Linácska!

Drukk csütörtökre! Hány hetes leszel akkor?

Vicky!

Drukkot köszi, remélem sikerül :)

Vius!

Én is fosok a vezetéstől, de már a gugám tele van, hogy esőben is babakocsit tolva megyek a Dóriért az oviba. Tegnap is szénné áztam, és valószínűleg ma is ez lesz, mert esik :evil: A hóról meg ne is beszéljünk, mindjárt itt van az is. Úgyhogy megemberelem magam, és megcsinálom :) Remélem :twisted:
Darinka nagyon ügyes!!! Egyébként az enyémek sincsenek el egyedül, mindig látniuk kell, pedig ők ott vannak (lennének) egymásnak :) Két utánfutóval megyek mindenhova :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


vius: Jobbulást Darinak!

évi: Ügyes leszel.

A jogsit én sem akartam eddig soha megcsinálni, csak mióta Barbus meg van. Most sem jönne rosszul, de azért az hogy majd a munkába járáskor napi 2 órát spórolok vele, az jön csak jól. Menni kell majd Barbusért a bölcsibe és ennélkül állandóan csak apa járna érte és ő is vinné. Vezetni egyenlőre én sem szeretek, nagyon veszélyes helyzeteket teremtenek az idióták.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2010.11.09 20:45-kor.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Kétszer megint. Bocsi, mobilról netezek. Inkább átírom, ne kelljen kétszer elolvadni amit írtam.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Lina jaj de jó! mindjárt csütörtök :lol: ++++++++++++++++++++
talira nálunk a csajok a tranzitot szoktá használni. bár szerintem az állatkerti játszó most már jobb...


Nekem van jogsim, de nem merem használni..

Levi Niki nagyon édesek a képeken!

Zsigával hallowenpartyn voltunk hétvégén imádnivaló volt :)



Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Sikerült a kresz vizsgám, úgy megkönnyebbültem :) Egyetlen hibapontot sikerüt begyűjtenem :)

Boni!

Hú, micsoda parti lehetett :) Zsiga olyan édes!
Megszánsz engem a vonatos szülinapi torta leírásával?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


évi: Gratulálok, nekem 3 hibapontom volt. Nagyon ügyes vagy, mondtam én.

boni: Zsiga nagyon édes. Milyen nagy fiú már!
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Évi grtaula

bacc elfelejtettem

előkotrom :oops:
Vendég
 


Vius,
mi ez az alvógép? Mi is külön alszunk, annyira horkol a férjem.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Nálunk én horkolok, apa füldugóval alszik. Már egészen megszokta, akkor is használja mikor nem alszunk együtt. :D
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Vicky,
a füldugó nálunk is ment egy darabig, de mióta gyerekeim vannak, nem mertem használni, mert mi van, ha nem hallom meg őket.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok

Linácska apának súlyos alvási apnoéja van horkol és nem vesz levegőt meg persze kialvatlan. alváscentrumba mentünk és ott mérték hogy kell e neki milyen fajta kell neki.
azóta mióta meg van azóta nem horkol vesz levegőt és nem fáradt.
Ma éjjel megvolt az első közös alvásunk Darinak vettünk körbetámlás ágyat egyik felét levettük és hozzá toltuk a franciaágyhoz és képzeljétek még mindig alszik pedig ő elöbb szokott kelni mint én.Tök jó volt megen apival aludni!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


linacska: Valamennyit hall a füldugón keresztül is, de általában én kelek fel Barbusra. Legfeljebb megbököm és átmegy ő.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Ha már kétszer küldte el, akkor rakok egy képet Barbusról ha nem bánjátok.

Kép
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


sziasztok

mi is élünk még. sajnos sok jó hírem nincs rosszakat meg nem akarok hozni.

LINACSKA
Csak ámulok és bámulok! Grat. a 3. babához.
Nem tudom a másik két gyereked mennyire aktív, a Miló felér simán 3 gyerekkel, így még jó hogy nem is gondolkozom a kistesóban mert nem is lenne másik gyerekre plusz energiám. :)

VIKI
Csodaszép a kislányod!

ÉVI
Gratula a vizsgához!
Jó alvók a kölkök! :)
Mi még délelőtt és délután alszunk ennyit összesen mint ti egyszerre.

VIUS
Darinak boldog 1. szülinapot! Kérünk sok képet a banzájokról!

BONI
Zsiga szenzációs vámpír! :)

MONIC
Várom a beígért levelet!

DENI
Nagyot nőtt Niki! Örülök hogy írtál magatokról.

Miló műtétje szerdán lesz, ha nem jön közbe semmi.
Még voltunk pár dokinál azóta de még mindig a Sote a nyerő az egynapos sebészet miatt. Csak egy dolog aggaszt hogy nem értem miért nincs előtte vérvétel. Engem ahányszor altattak mindig néztek véralvadást, stb. Még műtét előtt lesz egy beszélgetés az ébresztős dokival és rákérdezek erre is mert nekem ez egy kicsit necces.

Apa még nem talált másik munkát, de talán - talán most lesz valami kilátásban. A házat áruljuk de látszik az érdeklődők számán hogy jön a tél. Nyáron sokan érdeklődtek most alig páran.
Sokan meghallják az árat és le is teszik. Anyósomék is nagyon alacsony áron adták el a házukat én meg nem akarom elkótyavetyélni. Már így is alábbadtam az árat, de ennél mélyebbre nem megyek. Reménykedem hogy lesz valami megoldás.
Néhány hete avonozok, tegnap adtam le a rendelést este, utána mentem aludni. Éjjel azt álmodtam hogy az avonnál van egy nyereményjáték és én nyertem meg a főnyereményt 11 milliót. Asszem kitöltök egy lottót, mert talán ez valami jel lehet! :)

Most búcsúzom mert nem látok kettőig a fáradtságtól. Terhesen magas vércukrot mértek, most meg kontrollon újra megittam a koktélt és mit ad isten túl alacsony a 120 perces érték.
Én már ezt nem értem. De olvastam a neten hogy akinek alacsony a cukra nagyon fáradékony és ingerlékeny mint ahogy én.

Én mostanában nem tudok képet tenni mert utoljára a szülinapon készültek. Most szombaton anyósékkal lesz megtartva úgyhogy majd feltöltöm a webalbumba.

Jó éjt!

dita75
 
 


Vius,
na de konkrétan, mi ez a gép? Neten meg lehet nézni?



Megjöttünk az UH-ról. Én úgy indultam, hogy ha Lili 5+4-en volt 5mm-es petezsák,Levi 5+4-en 6mm-es petezsák (bár ott tudtuk, hogy csak 5+2), akkor ha most is ennyit látok, akkor megnyugszom. Most van egy 8-9 mm-es petezsákom, de a doki azt mondta, hogy még ne bontsunk pezsgőt, majd jövő héten megnézzük újra. Ezt annyira nem értem, de most izgulhatok még egy hétig. Talán szikhólyag látszott a petezsákban. De amúgy elővettem Levi UH képét, amit ráadásul jó géppel csináltak, na látványra sem volt több, mint most ez a kisbabácska.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Dita,
Lilinek sem volt egyik altatása előtt sem vérvétel. Ne aggódj, biztos tudják az orvosok mit csinálnak. És minden rendben lesz Milóval, tuti.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


dita: Drukk, hogy minden rendben legyen Milóval. Megírtam arra mobil számra az email címemet, ami az iwiwes levélben van mert nekem B rh+ a vércsoportom. Még nem írtak vissza.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: