Sziasztok!
Navi: jaj de jó, hogy igy élvezed az anyaságot, babácska is nagyon aranyos.
Judit: nagyon szép uh kép, csak igy legyen tovább.
Estrella: nem örülök, hogy ennyit kell dolgozni ismét más helyett is! Az otthon maradást ne utankozásnak fogd fel kérlek! Jön a tél, aggódsz a babádért - jogosan teszed. Pont ezért kell(ene) otthon maradni és csak vele foglalkozni. Ha már megtörtént ez a csoda. Bocs ez nem kioktatás, csak leírom a saját gondolatom. Én is a melóhelyemmel törődtem, de nekem is mondták, ön már anyuka és tessék ezzel foglalkozni - mert ez a legfontosabb!!!!!
Zsuzska: elhiszem, hogy most kicsit irigy vagy, nem jól esik, hogy a gólya másfelé kelepel. Főleg, hogy nem várt helyen járt (én nem is tudom, mi az hogy véletlenke, szerintem ilyen nincs vagyis aki csak ugy hogy majd csak lesz valami). Ne félj, majd jön hozzátok is.
Amugy meg próbálj mindenki sikerének örülni.
Nézd: mit tehetek én? szurkolok itt nektek, aztán várom a nagy semmitl de mégis reménykedem, vajon miben? Igaz van egy nagyra nőtt, elkóborolt báránykám.
Most kaptam a hirt, hogy megköszöntötte a mamáját, és talán találkozunk hamarosan, de nagyon nem ugy nézett ki, mint aki tud a mamája bajáról.
Timi: élettársi papir: ahogy hallottam a közjegyzők is hol ennyi, hol annyi, érdemes többet is felhivni. Ők mindig is a világ egyik legjobban fizetett emberei voltak!
Olcsóbb megoldás: önkormányzatnál érdeklődni, adnak-e ki hatósági bizonyítványt az élettársi kapcsolatról ez kb 2000 Ft. De tudok én olyant, aki végül is 2 tanu előtt házasságot kötött. Ő is sorstársatok, de nevét fedje a titok homálya, mert nem pletyizünk.
Gyógyszerek erre már irtatok fentebb megoldást.
Másik lehetséges: aki/vagy egyeneságbeli rokon és élettárs/férj nem minimálbéren bejelentett dolgozó, hanem fizet rendesen SZJA-t: egészségpénztári tagság. Most van az ideje belépni. Enyém:
www.mkbep.hu. Épp ma gondoltam, hogy átlépjek-e máshová, a válasz nem - maradok, nem véletlenül, mert mindenképp ez a legjobb. Amit nem ajánlok az egészségkártya, mert nincs hozzá PIN kód!! Tessék sokat olvasni, ha kérdés van van ügyfélszolgálat, kiválóan müködik ill. sok mindenre én is tudok választ!
üdv
kispatak