A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Vicces, mert nálunk nem változott sem az esti fekvés, sem a reggeli ébredés ideje :shock: :lol: :lol:

Nyuszi,
Tike ötlete a fürdéssel tényleg jó, azzal mi is szoktunk trükközni :-)

KépKép

KépKép
kispocok13

Én is itt, bocsi, zsufi hétvége :oops:

Boo Szívem!

Tudod hogy érzek, bármikor- bármiben, ha kellek itt vagyok.

Pocok!
Szegény Nimród, nem kizárt hogy a játszóházban nyalt be valamit, ezek a helyek elég jó kis immunerősítők :? Szóval mikor megyünk legközelebb?? :wink:

Tike!
Amíg volt szopi, Zéténynek se kellett a babatej, csak azóta fogadja el, mióta nincs már. De most a lelkesedése töretlen :D

Nyuszi!
Úgy minden harmadik éjszaka mostanában nálunk is ez van, ilyenkor tejcsi van, benyomakodik nekem kiskiflibe és szunya vissza.

EnyémGyerek délben két napja vernyogva alszik el, vagyis tegnap sehogy, el kellett mennünk sétálni, mint törpekorában. Tiszta deja vu-m volt :shock:

Na a felére sem emlékszem mit is akartam még írni :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Pocok!
Jó, h túl vagytok rajta.
Akkor ha jól veszem ki a cici témát, Nimród csak komfort szopik. Akkor azért remélhetőleg nem lesz annyira gáz leszoktatni.
Nálunk Bodzi meglepő módon egyre többet cicizik. De rendesen szívja, nem csak úgy ímmelámmal. Ma de. 3szor is rámcsatlakozott és azt figyeltem meg, ami új, h ha vmi baja van, ami sírós ügy, akkor jön és húzza a pólómat. De elég erőszakosan. Pedig már azt hittem, h lassan felirathatom a fogigátlót, de ahogy elnézem a kisasszonyt...

Tike!
Milyen volt az éjszakátok?
Ja, látom jó ;)

Nyuszi!
Jesszus, dehogy vagy gonosz. Meg ne etesd reggel 5-kor!
Bodzi is beájul már fél8-kor mióta óraátállítás volt.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Bajcsy szülészetéről tud vki vmit?
Meglesem majd a topikot is, de hátha...

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Szonibaba,
Apa egy barátjának a felesége ott szült - utánakérdezzek?

KépKép

KépKép
kispocok13

Lois,

felőlem mehetünk bármikor :-)
szegény Zé! Tuti megint a b@zi frontok zavarják az alvókájukat!

Szonibaba,

igen, csak a feeling kedvéért szopizik már... Ha bánata van, néha azért ő is jön ám...

Már 2 órája alszik :shock: :shock: ilyen rég nem volt (és én is szundiztam egy órácskát) ... Talán visszaáll a rég rend :-)

KépKép

KépKép
kispocok13

még mindíg alszik ... szerintem felkeltem, mert ebből este nem lesz elalvás...

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok! Lili is elaludt a kocsiban hazafelé fél 5-kor,azóta alszik,én is most fogom felkelteni :lol: És délelőtt 2 órát aludt :shock:

KépKép
KépKép
nyuszi81

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 08:56-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 08:58-kor.

KépKép

KépKép
boo

Pocok!
Ha nem nagy gond megérdeklődni, megtennéd? Köszi előre is.

Boo!
Ha az segít neked, nyugodtan oszd meg velünk az álmaidat. Itt sztem mindenki örülne, ha legalább így tudnánk segíteni neked.
Sokat gondolok rád.
Gyógyíres vásárlás: még többet!
Bár én szülőmet nem vesztettem el (lis nem halt meg), viszont a nagyszüleimmel nagyon sokat álmodtam amikor meghaltak. Azok nagyon kuszák voltak, mondjuk nem rémálmok, de sokszor ébredtem sírva

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Boo!
Én is vinném a helyedben Miront.
Örülök, hogy be-benézel. :wink:

Nálunk az óraátállás nem okozott gondot, most is fél 7-7 körül megy aludni.
Én már annyira megszoktam a hajnali kelést, hogy fel sem tűnik, ha Petra felébred 6-kor, mert én olyankor már készülődök. :roll: :lol: :lol:

A héten nem megy bölcsibe, mert csütörtök délután meg pénteken nevelés nélküli nap van. Csütörtökön fél napra amúgy sem vittem volna, már megbeszéltem anyukámmal, hogy 2 napot vigyáz rá. Ma meg holnap pedig apázik a drágám, mert picit taknyos és nem akarom, hogy lebetegedjen két nap miatt.
Így a héten "őszi szünetezünk". :wink:

Képzeljétek, 7 hét telt el takonykór és egyéb betegség nélkül! Most először taknyos, de most is vihetném bölcsibe, mert orrfolyással beveszik őket.
A múlt héten a 11-ből 5 gyerek volt csak, a többiek betegek voltak. :shock:

Pocok!
Én a helyedben elválasztanám Nimródot még a bölcsi előtt. Könnyebb lesz neki, ha fizikailag nem kötődik már hozzád. :roll:

Kép
katy76

Estére Hédi belázasodott :twisted: :( Remélem csak a foga,mert más tünete nincs,nem köhög,nem náthás, napközben jókedvű volt, bár délután már nyüglődött. Mondjuk 4 nap alatt a 2 foga bújt ki é segyet még látok készülőben :roll:
Ma volt az első este,hogy nem szopizott, ellökött magától, keservesen sírt, meg apázott és csak apa vállán nyugodott meg. Szarul esett na :oops: :oops: És mivel nem is vacsorázott, csak pár kanál tejpépet nem tudom mi lesz éjszaka....

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Boo,

nekem is voltak álmaim, elég durvák is, amikből sírva ébredtem és még napokig nem tudtam tőlük szabadulni... (még most is, ha eszembe jut, nagyon car... majd személyesen egyszer elmesélem ha érdekel, de ennél durvábbat egyenlőre nem tudok elképzelni) Ez szerintem egy természetes folyamat, a tudatalatti így dolgozza fel a szörnyűséget valószínűleg, merthogy nappal a tudatoddal kontrollálod.

Szép lassan jobb lesz, de hagynod kell időt magadnak...

shopping :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jó ötlet a "Miron ott van apával meg nem is"

Szonibaba,

rendben, rákérdezek.

Katy,

igen, igazad van :cry: :cry: :cry: :cry:

Tike,

drukk az éjszakához!

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo!
Álmok :(
Én nem nagyon álmodok Anyuval, akkor sem, és azóta sem. Talán egy-két alkalom volt, és talán beteg is volt benne, de nem voltak annyira nyomasztó álmok.
Temetés :arrow: Na erről lövésem sincs, én pl. nem szívesen vinném, bár őszintén szólva magamat sem. Nekem Anyukám nincs is eltemetve :oops:

Pocok!
Oké, majd legyen nagy kurjantás, mikor menjünk :wink:

Szonibaba!

Engem ott műtöttek 3 éve (a nőgyógyászat egyben van a szülészettel szinte), akkor überlepra volt. Lehet azóta felújították, mert akkor is volt több szárny tatarozás alatt.

Tike!
Hédi jól belerántott :shock: Egy fogcsücsök nekünk is kifigyelt tegnap, de ma annyira ráduzzadt az ínye, hogy nem is látszik :? De baja más nincs tőle, jókedvű, délben 3 órát aludt (bár az elalvás nem volt annyira flott), most este meg szokásos mosolygós elalvás.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois,

felőlem bármikor! Jövő héten valamelyik nap?

Tényleg, múlt héten voltatok Brendonozni? Okosabbak lettetek?

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!
Pénteket leszámítva (mikor is pálinkafesztre megyek :oops: ) bármelyik nap jó. Csütörtök?
Ésatöbbiek?
Brendon? Dodival összeszőkéztük, és pont lehúzták előttünk a rolót :? Én pont ma délben megyek egy másik Brendonba, és megveszem a BBC High Treket :roll: Vakon repülök, remélem nem ott derül ki valami nagyon nem tetsző dolog. Tegnap értekeztem még a saját személyes babakocsi-gurummal, és szerinte meg szerintem is szeretni fogom :roll:

Mi jól aludtunk, bár én 4-kor ébredtem a kanapén azénurammal :roll: Átcuccolás a hálóba, majd 5-kor ébredt a Ded, de azért 8.-ig szundiztunk. Nekem egyértelműen korábban ébred kicsivel az óramizéria óta, bár nem fekszik le hamarabb.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok!

Probalok neha benezni, konnyeben kovetem a topik eletet, miota kicsit kevesebbet irtok :D

Nekem mult heten volt egy nehez vizsgam, ami sikerult :D most pedig a szakdolgozatomat irom, karacsony elott el kell keszulnie.. :? Emellett decemberben is lesz egy vizsgam, plusz a "biznisz", amivel hal istennek nagyon sok melo van, a magyar webshopom mar most nepszeru :)
Mindezt a ket gyerekkel korulottem menedzselem, haaaat.... nem konnyu.. :?

Boo, szerintem is nagyon jo dontest hoztal, hogy anyukad lakasaba koltoztok. Tovabbi sok erot Neked!

Beteg babaknak jobbulast kivanok!

Alexet eleg jol elkeruli a betegseg szerencsere, a multkor rajta kivul mindharman benyaltunk valamit, o maradt egyedul legeny a gaton! :D

Csaszarmetszes volt a tema: en es a csaszarmetszes baratsagban vagyunk, ha nem lenne, en es a kisfiam mar nem elnenk...
Rania is ugy szuletett, az elso gyermekem szuletett csak termeszetesen. A mierteket nem reszletezem, mert en a bekes termeszetemmel mindig sikeresen felkavarom az allovizet.. :lol:
Vendég

Boo! Szegénykém,nagyon rossz lehet,de igaza van Szonibabának,ha neked jól esik kiírni magadból az álmaidat,hát tedd meg,mi szívesen meghallgatunk,hátha úgy könnyítesz a lelkeden :wink:

Nálunk totál káosz van az óraátállás miatt,tegnap annak ellenére,hogy negyed 6kor kelt fel,fél 9kor el is aludt,de megint 3/4 6kor kelt és már alszik persze :oops: Ráadásul szarok az éjszakáink megint,szerintem neki is a foga(is) a lúdas,mert nyúlkál ezerrel a szájában és nem is eszik. Na meg persze az oltás is benne lehet,mert iszonyat bújós és hisztis,néha úgy érzem,idegbajt kapok tőle :oops:

KépKép
KépKép
nyuszi81

ma reggel dokinál kezdtünk :twisted: :twisted: nem csak a foga, hanem a torka is be van gyulladva :? Kaptunk gyógyszert, bár nem tudom,hogy fogom neki beadni,mert kiköpte a déli adagot :twisted:
Nem nagyon eszik, ebédre csak egy kis húsleves csúszott le, a palacsintát nem tudta megenni. Szegényem nagy lendülettel mondogatta,hogy pa-pa-pa és mikor le akarta nyelni fájdalmasan kiköpte :roll: Reggel még hőemelkedése volt, most szerencsére az sincs. Hétfőn kell visszamennünk, valószínűleg nem fogja megkapni az oltást

tike

Tike! Az Actimelt nem issza Hédi? Mert én abba tettem bele az antibiotikumot,amikor kellett adnom Lilinek.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Ez jó ötlet,csak nem tudtam,hogy bele lehet-e tenni :wink:

tike

Nekünk azt mondta ad doktonő,hogy simán :wink:

KépKép
KépKép
nyuszi81

nyuszi: köszi :wink:
Szerintetek hársfa teát adhatok már neki?

tike

Lányok!

Aki használ bébiőrt az milyet használ? NEkünk eddig mindig recsegett az egyik oldal ami nálunk volt....kész ideg baj...most venni akarok egy újat, pedig ezt is újonnan vettük...

KépKép

KépKép
ronmay

Angelcare 401 - nagyon bejött :-)

KépKép

KépKép
kispocok13

Lois,

akkor a csütörtököt bevéstem 8) 8) 8) 8)

Ki jön még????

Kanapénbeájulás nekem szinte minden másnap előfordul :oops: :oops: :oops: :oops: ált arra ébredek, hogy Apa lekapcsolja a villanyt, elrakja a gépét, stb. Régen ilyenkor az ölében bevitt aludni, most meg már csak közli hogy ő elment aludni :twisted: :twisted: :twisted:

Tike,

remélem, Hédi hamar rendbejön!

Nyuszi,

neked meg kitartást :? :? :? :?

Ronmay,

még arra gondoltam, hogy lehet hogy azért zúg(ott) a bébiőrötök, mert nem volt jól beállítva esetleg? Nekünk anno volt hogy begerjedt, de akkor az volt a baj, hogy túl érzékenyre lett állítva és összegerjedt a felettünk lakókéval :roll: :roll: :roll:

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok!

Csak rapid... :oops:

Megjött anyu szövettana, negatív :D :D :D :D :D . Bennem fel sem merült a "pozitív" opció, de anyu iszonyúan kivolt miatta :( . Olyannyira, hogy holnap megy pszichológushoz. Szegényt annyira megviselte az a 25-30 évnyi tragádia, amit a csecsemőintenzíven végignézett, hogy most folyton szorong :? . De a lényeg, hogy fizikailag nincs nagy gáz, mentálisan meg jól kifilézik, és újra összerakják :twisted: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi! Örülök,hogy jók lettek anyukád leletei :wink: Mikor műtik?

Ha nem lesz beteg Lili,akkor mi is megyünk jövő hét csütörtökön. Megint Elevenpark? Ma megint tiszta dinka volt,még este is,amikor apa hazajött,aztán egyszercsak mintha elvágták volna,elvonult játszani,aztán futkározott röhögve a lakásban,kukucsolt velünk,mintha nem is az a gyerek lenne,aki egész nap nyűglödött nekem. :x És ma sikerült 6kor vacsizni és 8kor letenni,kiváncsi leszek mikor kel :roll: Na meg az éjszakára,mert elég szarok mostanában megint

KépKép
KépKép
nyuszi81

Dodi!
Örülök, hogy anyukád lelete jó! :D

Tike!
Szerintem már lehet ilyeneket adni nekik, én már akácmézet is adtam Petrának a hétvégén (somogyi termelői mézet!!! :lol: :lol: :lol: )
Oltást így ne is adasd be, én várnék egy hetet legalább a gyógyulástól.

Képzeljétek, tegnap Petra leesett az ágyunkról. Nagyon rosszul aludt, csak attól nyugodott meg, hogy bevittem az ágyunkba, és mellé feküdtem. El is aludt. Egyedül voltam, mert Apa meccset volt nézni. Kimentem a fürdőbe fogat mosni, de folyton belestem, Petra tök mozdulatlan volt. Egyszer csak hallom, hogy anya-anya, eldobtam a fogkefét, rohantam be és közben már hallottam is egy iszonyú robajt. Átkelt az egész ágyon valahogy, majd leesett arccal lefelé. :(
Semmi baja nem lett, de én olyan nagyon kétségbe estem! Hogy hogy lehetek ilyen hülye! Csak az a furi, hogy már vagy fél órája mozdulatlanul aludt, mikor kimerészkedtem fogat mosni.
Utolsó alkalom volt, tanultam belőle, legközelebb inkább visszateszem az ágyába, még ha fel is ébred közben.

Kép
katy76

Katy: Mi is jártunk hasonlóan Hédivel, csak én ráaadásul mellette aludtam :twisted: :twisted:

Csináltam neki hársfateát mézzel ( somogyi termelői saját akácmézzel :lol: :lol: ), nem itta meg. Egész nap küzdöttünk az evéssel,ivással. Inni kortyonként itattam, csak a vizet fogadta el :roll: Most figyelgetem,mert fürdés előtt 38 volt a hője, hűvösebb vízben fürdött, de csak 37.6-ra ment le, elaludt és fél óra múlva láztalan volt, újabb fél óra múlva megint emelkedni kezdett :roll:

tike

POnt ma beszéltem a védőnővel és ő is azt javasolta,hogy ne oltsunk hétfőn, mert vasárnapig szedi az antibiotikumot.

tike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 09:01-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo! Örülök,hogy volt egy nyugodt éjszakád,kellett ez már neked. Miron érzékel valamit ebből az egészből? :cry:

Katy! Jaj,szegény kicsi Petra :cry: Lili is leesett múltkor az ágyról,ráadásul úgy,hogy mindketten ott voltunk és mégis :oops: De szerencsére nem lett semmi baj. Ebből látszik,hogy tényleg egy másodperc alatt megvan a baj :roll:

KépKép
KépKép
nyuszi81

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 09:04-kor.

KépKép

KépKép
boo

sziasztok!

túléltük az oltás utáni két hetet...szerencsénkre...

Boo!
eszméletlenül erős vagy...szerintem is jól döntöttél,h anyud lakásába
költöztök,de biztos nehéz döntés lehetett...
pontoson merre is óbudán,m tudom,h már irtad,de nem emlékszem :oops: :oops: :oops:
és hogy tetszett Penc??

ronmay!
nekünk is angelcare van,de sosem volt probléma.
én is az érzékenységére gyanakodok...
érdemes rajta állitani,hátha...

november 24-én megyünk a 12hetes uhura...
már úgy izgulok...
a meg megrendeltem végül ebayen a babakocsit kemény 38e ft
szállitással együtt...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 09:06-kor.

KépKép

KépKép
boo

mi este úgy megyünk pancsizni,h énekelem,h pancsi-pancsi-pancsicsi
és Kiara meg jön utánam táncolva...
ja és amint meglát egy kutyát mondja,h vau-vau.
meg a babára is mondja már,h baba...
de nekünk ennyi a tudásunk...

Kép
Kép
csibe83

Boo! Akkor legalább ő egy kicsit eltereli a figyelmedet a fájdalomról. Mikor költöztök át?

KépKép
KépKép
nyuszi81

Boo!
Petra szerintem álmában indult el az ágyon, mert ha ébren van, akkor simán lemászik (még hálózsákban is).

Örülök, hogy sikerült aludnod! :wink:

Autó :shock: :D :D :D :D

Tike!
Próbálj meg adni Hédinek esetleg Normaflore-t! Az is segít, főleg, ha antibiotikumot szed. A mi dokinőnk szerint havi egy kúra kell a téli időszakban amúgy is.
Én szoktam venni Petrának, és olyankor csinálok egy 10 napos kúrát. Simán belekeverem a tápszerébe.

Csibe!
De izgi! Bár én még nem várom a kistesót, de bármikor lennék újra terhes. :wink: Persze ha most jönne, örülnék, csak káosszá válna az életünk. :roll: :roll:

Kép
katy76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 09:09-kor.

KépKép

KépKép
boo

katy!
káosz nekünk is lesz/van.
főleg,h apa elkezdte a C+E kategóriás jogsit és elméletileg
mikor szülnék,már járná európát,de azt mondta addig nem kezdi
el a sofőrködést....
na meg két kicsi gyerekkel nem tudom,h tudok segiteni az épitkezésnél...
Petra szegényke...szerencse,h nem lett nagy baj...

nekem is esett már le Kiara az ágyról,de nem álmában.én attól
valahogy jobban parázom...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 09:13-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
hát majd igen,egyenlőre még csak meg kéne szereznie a jogsit hozzá...
még régebben irtam,h leteszi valamikor,de most belevágtunk...
de azért még messze van,h belekezd..

Kép
Kép
csibe83

apa is nehezen tudja itt hagyni a lányát,ráadásul ketteskét meg
pláne,
de miattunk belevág,m hát azért valljuk nem rossz pénz van benne,
főleg külföldön...

Kép
Kép
csibe83

Olvastam, reagálni most nem tudok, csak önző módon képeket hoztam (még csak nem is a talis közöseket, hanem csak a saját Kölkömről :oops: ), Szülifeli után jövök :roll: Ha be nem alszom :oops:

Pár egészen friss fotográfia Zémről:

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

na én mentem aludni...
jó éjt mindenkinek!!!

Kép
Kép
csibe83

lois!
Zé nagyon édes és már milyen nagyfiú...

Kép
Kép
csibe83

szép reggelt!

azt el is felejtettem írni,h az óraátállítás minket is bezavart kicsit.
Kiara legkésőbb 7kor már ébren van...

Kép
Kép
csibe83

Jó reggelt!

Bébiőr:
Tegnap kipróbáltuk Szonibabáéknál, egy szinten kb. 3méterre egymástól a készülék. Két csatornás, és hol zúg hol nem. Én érintkezés hibára gyanakszom vagy egyszerűen merül az elem akkor is ha nem használom csak benne van. Csak gáz, mert így eladni se tudom. Nem hiszem hogy túl érzékeny hisz 150méteres a hatótávolság, ráadásul két csatornán kívül nem sok minden állítható rajta...

Boo

Örülök, hogy legalább este egy picit tudsz pihenni.. fontos ez most! :wink:

KépKép

KépKép
ronmay

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: