A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Eszter: nagyon-nagyon sokat gondolok Rátok,ezernyi drukkjaim mennek Felétek,remélem gyorsan lendít a dolgon,és hamar beadhatjátok végre a tüszőrepesztőt!!!

Sz doki nagyon alapos,nagyon szeretem ezért :)
ő majd jól a kezében tartja a dolgokat,megold mindent,semmit se félj! :)
Vendég

Kispatak: köszönöm,nagyon aranyos vagy :)
olyan jó így felébredni!! :D kicsit magunkévá tettük a házat/szobát :)

Nővérem is kedvet kapott,ma már járta is az Ikeát,annyira nekilendült a fantáziája!! :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:
tervezi,milyen színű legyen az ő szobája,meg a függönye :D
Vendég

Eszter

Holnapra jó hormonszintet kívánok

Zsuzsó

Jó hogy nem utaztál, azért a 6 óra nagyon sok lett volna

Béku

Nagyon ügyes vagy. Tapétára festettél vagy leszedted előtte?

Sajti

Boldog névnapot!!

Én amikor hozzájutottam fügéhez, szilvás füge lekvárt csináltam.

Brumi
Én voltam pajzsmirigy vizsgálaton. Magánba mentem, ott megcsinálta az Uhut, és a kórházban a vérvételeket (ezt ingyen). Ha érdekel külöm.

Hétvégén rengeteget dolgoztunk, és mivel az anyuék költöznek, ott is voltunk. Összeszedtem még az ott maradt dolgaim egy részét. A páromnál akartam lerakni egy részét, de az anyja elkezdett hisztizni, és azt mondta vigyem a húgomékhoz ott van hely. Erre úgy kiakadtam, hogy nem szóltam hozzá a továbbiakban. Aztán másnap elvitték ismerősök a párom egyik ülőgarnitúráját, hogy legyen hely annak amit anyuéktól hozunk. Na ekkor a páromnak esett, hogy miért adja oda. Erre ő is ki akadt.

Ma voltam fogorvosnál. Amint meglátott jól beinjekciózott, és gyökérkezelte a fogamat még mindig zsibbadok. Azt mondta, ha nincs nálam elég pénz akkor is megcsinálja. Így aztán kénytelen leszek folytatni.
vnbeni

eszter: Egy jó nagy kaappal...mindennek rendben kell végre lennie. Te tüszőgyáros. :) Azért ha nem lesz neted legalább üzend meg valakinek hogy mi lett. Nagyon szurolunk.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok,

Nagyon jo kis kozosség van itt, és annak ellenére, hogy annyira sokat irtok, hogy ha az ember nem nézi két három napig, rogton kiesik a ritmusbol, mégis ugy érzem, egy csapat vagyunk.
Minden magánjellegű történés ellenére mégis azt gondolom, hogy az alap összekoto ero bennunk a bmcben alakuló életunk, és a saját tapasztalataink arrol, min megyunk keresztul, hogy amikor egy egy ujabb ember betoppan ide, reményt kapjon és tapasztalatot gyujtson, hogy ő is ugyanazokon megy keresztul, mint mi.

Ezért irom le a mai torténetunket, ugy látszik én mindig csak a rossz hirekkel jovok:(
Mult heten, mint már irtam z ugynok figyelmeztetett, hogy tul kicsi a petezsak amit lát, ezert keszuljunk fel lelkileg a rosszra is.
Nagyon mérges voltam rá, de sajnos be kell látnom, ha ma a semmibol kozolte volna velunk a hireket, lehet hogy meg is halok ott rogton a vizsgaloban: Sajnos a petezsakjaim(!) uresek voltak. Hiaba a rengeteg tunet, az émelygés, a mellfeszulés, a kivanossag, ugy latszik ezeket a lelkem csinálta - vagy a rengeteg gyogyszer, amit kaptam nap mint nap. a gyogyszerek elhagyásának ellenére mesterségesen kell kivenni, jovoheten megyek a "kivételre" - a másik szot képtelen vagyok leirni, annyira kiraz tole a hideg. Mivel a bmcnek nincs valamilyen "kodja"nem csinálhat ilyen beavatkozast, ezert a régi orvosomhoz megyek a beavatkozasra.

Jo sokat sirtam, foleg, mikor a párom is elsirta magát, de megvigasztalodtunk már, ha akar jonni, ugyis jonni fog, ebben biztosak vagyunk.
Az endometriozisom miatt persze most megy az izgulás, hogy visszano e a kovetkezoig, de a doki szerint van valami gyogyszer, amit lehet hogy kiprobalnak rajtunk. A decapeptyl depot miatt lassan 8 honapja nem mensturáltam, hát mit mondjak, nem várom a legkozelebbit, biztosan oltárian fog fájni.
És mivel nincs tippje a dokinak, mi lehetett a baj, ezert kezdodik a genetikai vizsgalat, mi is megyunk az istenhegyi utra. Ha jol emlekszem pár hete valaki emlitette, hogy is kell oda menni, ha tudtok, segitsetek, hogyan kezdjunk neki, mire kell ott számitani.

Mellesleg a rossz hir kozlésére 2 óra 55 percet kellett várnunk, mert tonkre ment valami a vizsgaloban. Ha vidamabb lettem volna, megkérdezem, mi volt az. Pechunk volt, hogy tegnap pont nem rendelt a magánpraxisában halottak napja miatt.

Nagyon nagyon orulok, hogy ezt elmondhattam nektek, ugy érzem, kicsit megkonnyebbult a lelkem.

Minden kismamának nagyon nagyon sok szerencsét és boldogságot kivanok. Ja és boldog névnapot sajti:)
cidney23

Cidney: (((((((((((((((((()))))))))))))))))))))
Sajnálom,hogy mindezen át kell menned,és sovány vigasz e pillanatban,de Te is tudod,hogy el fog jönni!!!
Vendég

Vnbeni: tapétára festettem,mert anno már eljátszottam egyszer,hogy leszedem,de ha látnátok,hogy a szép tapéták alatt mi van "gyárilag"?! :evil: :evil: :evil:
Szóval én már láttam egyszer,és nemtom hány doboz glettembe és hány napi munkámba (glettelés,csiszolás,meszelés) került,hogy abból még egyszer kihozzak valamit...

Így inkább ráfestettem,de a tapéta úgy volt felrakva,hogy most nem látszik egyáltalán :D
semmi csík :)
Vendég

És IIIIIGEEEEEEEEEEEEN!!!
Már csak 3 nap!!! :D Sőőőt,2,5 nap,és kezdődhet a szuri!!!! :D :D :D :D :D :D :D

Mikor most este eljött velem apum,olyan büszkén mutogattam neki a szurikat,hogy már csak péntekig kell várni :D

micsoda boldogság ez egy bmc-snek :)
Vendég

Kubu drága!
Köszönöm a dicséretet :roll: :roll: :roll: :D :D
olyan boldog vagyok,hogy kicsit már magaménak érezhetem a szobácskát,benne van a kezem munkája :)

imádok ilyesmit csinálni.
Ma azért a munkahelyemen jól kidolgoztam magam,de hiába kértem meg egy srácot,hogy segítsen,mire ráért volna,rég befejeztem,és le is járt a munkaidőm... :?
Így pihi még nincs,de a leszívástól szabin leszek,aztán táppénzen hétig,úgyhogy nov.12-től megígérem,hogy nyugton leszek a sejhajomon :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

küldöm priviben a linket :D

Navi: Zorka bébi gyönyörűséges,mint már a legelső fotón is,amit láthattunk róla!!

Tessen mesélni,milyen lett "hirtelen" anyává lenni? :)
Olyan kíváncsi vagyok!! :) Tudom,hogy Neked már természetes,amit én még elképzelni tudok csak :D
Vendég

Béku

Nagyon ügyes vagy. Most én is azon gondolkodom, hogy tapétafestés, vagy tapétázás. Még nem döntöttem.
vnbeni

Szerintem fesd le,aztán gyártsál rá faltetoválást!! :)
az még nekem is hátravan,de picit rápihenek,aztán gyártok majd hozzávalót :)

egy kis festés olyan jót tud tenni az ember lelkének :D
Vendég

Sziasztok!
A páromnak végül is nem probléma a BMC-be produkálni,mostanig eléggé jól viselte.Csak én azt nem értem,hogy ha mindig ott produkál,miért csak akkor rossz az eredmény amikor inszem van.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Helló mindenki! :D Remélem tudtok nekem segíteni bp-n szeretnénk belevágni a lombik programba és nemigazán tudjuk hova érdemes elmenni a siker érdekében. Persze tb támogatott :roll: Előre is köszi a segítséget.
timi79
Miskolc

Szia Timi!

Egyértelmű hogy gyere közénk!
A bmc nagyon jó hely, mind a 4 doki más-más stílus, de szakmailag a toppon vannak mindannyian!
Szívesen látunk itt a fórumon is, amint látod pörög az élet, jó kis csapat van itt, és amit a bmc-ben nem mersz/tudsz elmondani, megkérdezni azt itt bátran megteheted :)

Kép
judit0713

Zsuzska: én erről nem tudok nyilatkozni,mert az én páromnak semmi rossz érzése nem volt ezzel a produkálás-dologgal kapcsolatban,így nehezen adok tanácsot... :roll: :roll: :roll:

Neki 4-5 ilyen esete volt eddig,mikor "idegen" helyen kellett produkálni,de ügyesen feltalálta magát,bár nehezményezte,hogy olyan elavult újságok vannak,beszéltük is,hogy legközelebb felszereljük újabbakkal :lol: :lol: :lol: :lol:

Mindketten olyanok vagyunk,hogy nem szeretjük a kellemetlen helyzeteket,de könnyebben el tudunk vonatkoztatni tőle a jó ügy érdekében :)
Így paráztam ettől a sok vizsgálat-dologtól,meg Mary-s UH,de igazából ha az ember belegondol,hogy ott senki sem élvezi a helyzetet,hogy másnak épp ciki,vagy kényelmetlen,akkor talán könnyebb...

Nekem is ez szokott eszembe jutni,ha épp kellemetlenül érzem magam,hogy úgy teszek,mintha minden a legeslegnagyobb rendben lenne,és akkor más is úgy fog tenni :)

De ezt még megfogalmazni is nehézkes... :)
Vendég

Cidney drága,
nagy vigaszölelés (((((((((((((((o)))))))))))))))
Nem is tudom mit mondhatnék...ez a para bennem is mindig ott van :oops:
Sok erőt kívánok neked az elkövetkezendőkhöz, és kitartást, mert lesz még ott a pocakban baba!!!

Kép
judit0713

Békú:
Még meg sem dicsértelek a szobafestéssel kapcsolatba!Nagyon-nagyon ÜGYES vagy!!!!!!
De jó,hogy már kezdtek.

Eszter:
Mennek a drukkjaim!Ne aggodj,holnap minden rendben lesz!

Cidney:
Nagyon sajnálom,sajna idönként kegyetlen tud lenni az élet.

Most megyek szundizni,holnap még jövök,mert most sok mindenki kimaradt.
Jó éjt!!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzska: köszönöm,tündér vagy! :)
igyekeztem :oops: :oops: :oops:
Vendég

Köszi a szívélyes fogadtatást! :D Majd igyekszem utánatok olvasni és felzárkózni.
Akkor elmesélem a mi torturánkat: kb 10 hónapja próbáljuk összehozni a picurit,első babóca és mindketten 30 és 31 évesek vagyunk.

Az én nyavalyáim,pajzsmirigy alul működés,kis túlsúly,néha rendszertelenné válik a menszeszem nem tudják mitől, egyenlőre ennyit találtak,de lombik előtt szétakarnak nézni belül is.

Páromnál kevesek a kis fickók és nem jól mozognak a dokija fer14-et javasolt neki amit 4 hónapig kell szednie egy havi adag 12500ft.

Nem kértem még időpontot sehová sem,remélem nem kell hónapokat várni az előjegyzésre, mert én már most tűkön ülök mikor vághatunk végre bele.

:lol: :lol: :D :roll: :wink:
timi79
Miskolc

Sziasztok!

Mai történések. Esélytelenek nyugalmával mentem, mert hajnalban a fránya Mary megérkezett, pedig úúúúgy szeretnék megszabadulni tőle…Ügynök közölte, hogy sorry nem sikerült, mire én tudom. Elküldte páromat egy újabb spermavizsgálatra és ennek függvénye lesz, hogy lombik lesz e a következő lépés. Ir-re nem tudtam rákérdezni mert kb egy percet voltam bent, de ha meglesz a spermaeredmény tuti magánba megyek, mert lesz pár kérdésem és szeretném nyugodt körülmények között feltenni.

Judit, Zsuzska,
Szóval nemcsak nálunk van ilyen probléma. Nekünk kb 3 andrológus eredmény és egy bmc-s van a mappában, persze mind jó. Csak a két inszem eredmény volt 4-4M. Az utolsó andrológusos eredményt ami inszem előtt volt 10 nappal be sem mertem vinni, mert az lett kb a legjobb 40M/ml
rá 10 napra meg 4M???? Az én páromat nem zavarja, hogy itt vagy ott kell mintát adni (bmc mellett szóló érv, ott legalább vannak újságok :lol: :lol: :lol: ) és mind a 2szer 5 napos önmegtartoztatás volt. Hát ennyire nem lehetünk szerencsétlenek és szerintem ennyire nem ciklikus a spermatermelés sem. Azért egy biológust megkérdeznék.

Judit,
Jobbulást. Kis vuk menjen vadászni.

Zsuzsó,
pajzsmirigy hormont néznek a 3. napi vv-en, csak az nem annyira részletes mint amit az endokrin doki csinál?????

Andi,
Éljen a kiskönyv :D

Navi,
Gyönyörű a kiscsaj. Várjuk a nyitott szemű fotókat is.

Eszter,
Jó hormonszintet holnapra. :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Beni,
Megköszönném, ha elküldenéd priviben az infókat.

Cidney,
Vigaszölelést küldök(((((((((((((((((((((((((((((((((((((o))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ha bármi nyomja még a kis lelked írj!
Egyetértek, hogy nagyon jó kis csapat van itt, és sokszor én is innen merítek erőt. Úgyhogy mégegyszer 1000 köszönet csajok!

Breki,
Hajrá kezdés!

Zsuzska,
Én is feltettem ezt a kérdést, hogy miért csak inszemkor rossz az eredmény. Ugye az tuti, hogy ilyenkor csak a gyorsan mozgó egyedeket válogatják ki, na de a lassabbaknak is kellene esélyt adni, mert az utolsókból is lehetnek elsők.

Mára ennyi. Bocs ha hosszú voltam.
Jó éjt!
brumi24

Eszter,
nagyon drukkolok.

szerintem a méreteket rosszul írtam le, Barni 3092 gr helyett 3920 grammal született

na etetés van :?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

cidney! nem találok szavakat...no meg brumi...valahonnan találjatok erőt, család, Társ...muszáj, hogy felálljon az ember.

Segítenétek nekem?
Most spontánkodunk elég régóta újra, most nézem viszont először a hőmet is, itt a diagrammom:

[/img]http://ciklus.hu/images/diagramok/4b9a4def4f14ad53a9f95a41cfcd26d0_101023_101103_1288742400_.png

26 naposak a ciklusaim...viszont korainak érzem ezt a peteérést...a hőm meg nem megy fel 37 fölé. föl kell mennie minden esetben?
És most akkor nekem volt pém, vagy lesz? a pozitív ovu nálam azt jelenti, hogy volt már halvány csík, tehát még nem erős...

Ovus fájdalmam tegnap volt már, bár Zsoltim szerint ez inkább a kezdetét jelöli...
nem tudom, most mi van, segíjjen aki tud...köszönöm!
Vendég

Amúgy sokszor elborzadok magamon, hogy mennyire beleélem magam a dologba, és meg is jegyzem magamnak, hogy innen lehet nagyon esni...nem akarok a kudarcra gondolni, de gőzöm sincs, hogy fogok majd felállni. Pedig nem nagy cucc lenne, csakhogy nem sikerült az első hónapunk, amikor spontánkodtunk...
Pedig higgyétek el, minden nap munkába menet rádiókabarét hallgatok, hogy vidám legyek. Hajnalban még a hőmérő előtt beszélgetek a nagyikkal odafent, hogy segítsenek, űzzék el az aggodalmaim, és segítsenek, hogy novemberben megfoganjon a kisbabánk...megnéztem, ha sikerül, akkor ugyanakkor lesz a születésnapja, mint az enyém.
Vizualizálok, sűrűn nézem az élet az anyaméhben c. filmet, legalábbis a fogantatásos részt. Lerajzoltam magam várandósan és babával a kezemben...

És mi lesz, ha így sem sikerül???(költői kérdés)
Néha úgy érzem, nem tudom elhinni, hogy sikerülhet.
Vendég

jó reggelt
bocs hogy nem reagálok de fogok, csak erőm nincs most visszaolvasni
4-kor Lizát próbáltam elaltatni erre tessék már több mint egy órája újból játszás van :shock:
ki érti ezt ?

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

Jó reggelt Mindenkinek!

Eszter!!
mennek a drukkok :D :D :D :D :D :D :D :D

Cidney!
sajnálom,könnyű mondani meg közhely de kitartás!

Csajok!
a stimu,h kezdődik oda megyek Szhez és felirja a gyógyszereket??? :shock:
vikus82

Cidney nagyon sajnálom :cry: nehéz most elhinni de sikerülni fog

Eszter drukkhegyek!

Lányok akiknél férfigondok vannak: szerintem ez a pár milliós eredmény az inszemnél jó! Nekünk sem volt több és ez tényleg azért van mert kiválogatják. Azt hiszem nekünk 2-3 millió körül volt és azt mondták h az jó és sikerült!

Kép
vayacon

Sziasztok!
Nincsenek egyenlőre jó hírek.
16 mm petezsák,yolk sac ábr.De szívhang nincs /6 hét+2 nap/Dg.Missed ab.
Sz. nem sok reményt lát. ne tudjátok meg most mit érzek!
egész éjszaka nem aludtam,+ a tüneteim is múlóban vannak úgy érzem.Már nem tudok pozitív lenni,potyognak a könnyeim.
ritabmc

Sajnálom a babucikat lányok. Szörnyű érzés lehet ez. :(
vicky79
Budapest III. kerület

Rita!
Nagyon sajnálom!sok erőt Neked! :cry: :cry: :cry: :cry:
vikus82

Rita....

sírj...segít

Neked küldöm ezt...meg cidneynek...meg bruminak... meg hozzánk oly sok hasonlónak...
nem vagy egyedül!

http://www.youtube.com/watch?v=I-G8IfjPAII
Vendég

Rita drágám,
az én könnyeim is potyognak...hogy miért mér ránk ennyit a sors???
Nem is találok szavakat a vigasztaláshoz, talán csak annyit, tudd, melletted vagyunk fájdalmadban is, DE nagyon bízom benne hogy egyszer majd veled együtt örülünk!!!

Kép
judit0713

Valamennyit sikerült vissza olvasgatni,hát itt tényleg pörögnek az események.

Bocsi még a neveket nem igazán sikerült társítanom az eseményekhez de majd idővel megismerkedem mindenki törénrtével szép sorjában.
Először is gratulálok minden gyönyörűséges angyali kis picurkához :D
Nagyon sok örömöt és boldogságot kívánok.

Remélem előbb utóbb de inkább előbb,részesülhetünk ebben a nagy csodában mi babára várók mindannyian. :P

sajti: nem tudom aktuális-e még az ovulációs tesztel kapcsolatos kérdésed a gyógyszertárban lehet kapni ovulációs mikroszkópot én utána néztem és vannak róla jó vélemények.
timi79
Miskolc

Timi,
hogy kicsit könnyebb legyen eligazodni, itt egy kis táblázat rólunk, hogy ki hogy áll:
BABAÁLMOK

Ha szeretnél te is része lenni, egy privit kérek az adatokkal :wink:

Kép
judit0713

Eszterkém,
tudom hogy már túl vagy a csapoláson, de millió drukkomat küldöm hogy jó legyen az eredmény :arrow: :arrow: :arrow:

Andi,
nem is gratuláltam tegnap a kiskönyvedhez :oops: , Pedig ez ám az igazi mérföldkő!!!

Sajtikám,
neked pedig utólagosan is boldogságos névnapot!!!
(hiába, nem vagyok a régi mostanság :roll: )

Kép
judit0713

Sziasztok!

Ma voltam dokinál…
Kis memóriafrissítés, múlt héten kellett volna a 6. hétben lennem, szept 14.-én jött meg utoljára, ennek ellenére nem volt életjel és 2,5 mm-es volt az embrió.
Ma 6,2 mm volt a pici, és gyönyörűen lüktetett a szíve…
De ez a doki is olyan, mint Sz., rögtön közölte, hogy még mindig egy hét lemaradásban van, szóval nagyon kétesélyes és ne éljem bele magam.
Vagy 1 héttel később volt peteérésem, vagy baj van, és túl lassan fejlődik…
3 hét múlva kiderül.
Csajok, ha egy hét alatt ennyit nőtt, akkor csak nincs baj, vagy???
Újabb 3 hét bizonytalanság :(
Volt valakinek ilyen?
Tegnap picit barnáztam, de csak 1 csepp volt..

Kispatak
Köszi, megnézzük majd a Bricot-is. Kisegér megvan amúgy :)
Ennek nem halljátok a hangját?
A szomszédnál van nyestriasztó és kibírhatatlan!
Sztanyikhoz megyek a Margitban, nagyon jó orvos, csak jókat hallottam róla.
A Burikot is dícsérik, csak SZTK alapon gondolom ülnék nála egy napot a rendelőben, munka mellett nehéz…

Luca
Szegény, jó sokáig elhúzódik neked :(

Brumi
Nagyon-nagyon sajnálom :(
IR vizsgálatra menj el mindenképp szerintem, nekem is az volt a gond!

Béku
Nagyon ügyes vagy, jó lett a ház!

Andrea
Na durva, hogy a végén még te segítettél a védőnőnek :)

Kubu
Mary most már mondjon le!!!
Huh, akkor Marcussal elég húzós volt az eleje…
Barnabás és Liza is irtó cuki :)
Na ma megkérdeztem a dokit, szex mehet, torna mehet, oltást nem javasolja az első trimeszterben, de amúgy sincs nagyon mellette, na így legyek okos… :(

Zsuzsi
Én nem mondom el a munkahelyen még, csak akikkel nagyon jóban vagyok…
Bár jövő hét tuti lebukás lesz, hétfőn a főnökömmel-ügyvezetővel megyünk vacsizni, csütörtökön a kollégákkal szülinapozni, ahol nagy ivászat szokott lenni, na ők sem hülyék…

Sajti
Boldog névnapot!!!

Eszter
Drukkolok nagyon, hogy zuhanjon a hormonszint!!!

Cidney
Szívből sajnálom, ami történt, nagyon át tudom érezni :(
Remélem a genetikai vizsgálat kideríti, mi lehetett a baj! Hanyadik hétben voltál?

Rita
:(
Ez már biztos, nem lehet, hogy túl korán nézték???
estrella22

estrella, bíztasd a kicsit, nagyon sokat nőtt!
Vendég

EStrella,
ez szerintem jó hír :) Sajnos kisterhes korban még nem tudják pontosan megmondani a baba korát, egy késői megtermékenyülés simán belefér ekkora eltérésbe...éééés ami nagyon jó, hogy szépen nőtt és már van szívverés :D
Ez a három hét még zúzós lesz, de tessék csak jóra gondolni, biztatni babucit hogy növögessen szépen!!!

Kép
judit0713

Eszter,
nagyon drukkolok mára!!!

Cidney, Rita,
őszintén sajnálom, vígaszöleléseket küldök nektek. :arrow: :arrow: :arrow:

Estrella,
hinned kell magadban és a babában! lehet hogy csak lustin indul, de behozza. drukkok ehhez!

ma én is kaptam kiskönyvet, másfél óra alatt!!! :roll:
de végülis jófej a védőnéni. :-) a gyermeke első uh-ját K.ügynök csinálta, amikor még "csak" szülész volt annak idején. :-)
vagy ezer leletet kell még beszereznem. :? valami wasser.... mittoménmi, remélem azt inszem előtt csináltak a bmc-ben és kiadják nekem a leletet...
utána voltam a házidokinál is, még tőle is kaptam kardiológia beutalót...
valaki tud jó kardiológust a Jánosban? akkor már eleve hozzá mennék célirányosan.
és ma végre lecsökkentem a p...golyót 3X1-re és egy hét múlva pá-pá p...golyó!!!!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó,
gratula kiskönyvhöz! ha másfél óra hát másfél óra...vártunk mi már ennél többet is jó hírre :wink:
Nemsokára abbahagyod a p..golyót? Ez aztán a jóóó hír :D

Kép
judit0713

Judit,
köszi, másfél órát faggatott a néni. :-) még jó hogy vittem leleteket is. :-)
a p... golyót úgy rémlik múltkor te is kiárusítottad. gondolom a krinolinra cserélted. :-) találtál rá jelentkezőt? mert szerintem nekem is marad majd...
amúgy ti hogy vagytok? ugye holnap uh?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok,

Rita, Cidney:
a szívem szakad meg értetek, nagyon szomorúan olvasom :cry: :cry: :cry: .. nem is tud ilyenkor az ember nagyon mit mondani, sírjatok, de ne vonuljatok el, itt vagyunk hadd segítsünk átvétszelni Nektek!
Vigaszölelésem : (((((((((((((((((((((((((((((( o ))))))))))))))))))))))))))

Tegnap este megnéztük a Levelek Júliának c. nagyon helyes, romantikus filmet.... Őszintén javaslom, ha módotokban áll megnézni, olyan szép, szívmelengető.... és mindenképp léleksimi típusú, amiből semennyi nem lehet most elég Nektek!!!

Zsuzsókám, én épp most hagyom abba a cuccot, szóval értem a lelkesedésed p.golyó ügyben :wink:
Hajrá, hajrá kiskönyv!!!. :lol: ... Te is ilyen teljesen fehéret kaptál? Pár éve még barátnőmnek, olyan helyes borítója volt.... na mindegy, majd kidekorálom matricákkal...

Estrella, Szívem: Örülök, hogy nőtt a kis drága és dobogott a szíve... Ez már egy óriási lépés, látod szegény Lányokkal mi történt..... Bízz a Picúrotokban, és abban, hogy később fogant!! Én az elejétől kezdve erre tippeltem amúgy! :wink:
Rosszra ne is gondolj!!!!! Tudod ennek a társaságnak nyáróta a mi a mottója!!! Jóra gondolni, és azt be is vonzzuk, magunk is és a társaság együttes ereje is!!!!
Vigyázz Magatokra, céges vacsorát meg - főleg ha pia és főleg, ha esetleg bagózás is várható - lehet én kihagynám... Bár a pia részét rá lehet fogni bármilyen gyogyó szedésére... :wink:
A 3 hét várakozáshoz meg annyi, hogy ha nagyon nem bírod kivárni, menj vissza a dokihoz kicsit előbb... gondolom úgyis fizetősben mész, az ember meg a pénzéért kapjon már bizonyosságot is akkor legalább.... Bocs, nem akarok belepof., csak eszembe jutott, mert tudom milyen szar, ha az emberen heteken át ott ül a bizonytalanság!!!

Szia Timi79: üdv itt köztünk! A legjobb helyre jöttél, láthatod itt a kábelbarátnőkkel jóban-rosszban együttvagyunk, nekem óriási lelki támasz, hogy itt lehetek Velük!!! :wink: :wink: És élőben még csak jobbak, majd meglátod!!!! :wink: :wink: :lol:

Juditkám:Bár Nálad már megvan a rutin, csak memóból elő kell húzni, de gondolom védőnéni-anyós is jó nagy segítség lesz!!! Azért látom vannak itt púlosok.. Te.. KPN a gyerekorvos apóssal... Hát van akinek összejött az élet!!! :wink:
Hogyvagy? Vörös barátunk ólálkodik? Engem ma kerül!! Úgyhogy du. be is rombolok a városba... Délelőtt álommanó látogatott viszont meg, felkeltem, kajáltam és visszafeküdtem, egy fél órája keltem újra kb.... Nos az itthonlét előnye, istenit aludtam :)

Sajtikám: Már párszor írtam, ovu-s teszttel kapcsolatban: dm-es, rossmannos, 5 db-osok vannak 2000 pénz körül.... Bosnyák térnél Vitani Kft-nél viszont 25 db-os kiszerelésűt vettem olyan 3500 körüli áron... nekem az 5 soha nem volt elég, a nagyobb db-számmal bátrabban operáltam... www.vitani.hu asszem az oldaluk, egy telót megér, hogy rákérdezz, ha gondolod....
Aztán még ott lesz a Juditnak az a spermás zseléje.... Én majd útnak indítom Felétek Matisz nagypapát... Olyat alkottok, hogy csodájára járunk.. :wink: :wink: Nefeledd, kell majd aki megregulázza a mienket!!!!!!! :lol:

Eszterkém: Remélem lement a hormonszint és kaptatok időpontot.... Jajj mindig szarik valamit a kutya, de rendben kell lennie mostmár, hiszem, hogy drága Picurkátok már startrakészen várja, hogy végre a karjaitokba vehessétek jövőre!!!!! :wink:

Vaya: Hú, Te mindjárt szülsz!!!! :) Hogy bírod így a finisben??? Könnyű, gyors és gyönyörű szülést kívánok!!! Értesítesz minket, ha megvan a baba, ugye??? :lol:

Békus: Tuti most fog sikerülni!!!! A szép új szoba, az alakuló környezet, ha csak ránézel akkora löketet ad belülről, olyan megelégedettség érzést, amit a Picúr/ok is érezni fog/nak, és úgy fog/nak kapaszkodni, mint még soha!!!!! Ez így fog történni!!!

Kispatak: Munkahely? Megszoktad már??
Báránykádat úgy sajnálom, hogy még mindig nem tért észhez... bár nem ismerem a hátteret, csak hogy valamilyen konfliktus van, de nem lehetne hogy Te is keresd, és az érzéseidről tudasd időről-időre, akár egy lap, email, bármi, csakhogy tudatosuljon benne?? Ugyanúgy nem feladva, mint itt a lányok???
Ne vedd tapintatlanságnak, csak a szívem szakad meg, hogy látom mennyire szertnéd ha visszatalálna Hozzád.... Ölellek ((((((((((((( o ))))))))))))))

Kahlan: az ovus teszt, ha halvány, az még tudtommal nem jó.. ha egyforma erős, az a tuti.... Talán ma??? :wink: :wink: :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Sziasztok!
Egyik szemem sírt, másik nevetett, de sajnos többet sírt, mint nevetett, miközben olvastam, hogy kivel mi van... :(

Mindenkivel nagyon együttérzek, akik rossz hírekkel szembesültek.

És természetesen gratulálok a kiskönyvekhez.

Kahlan, szerintem ezen a görbén még nem látszik hogy volt-e peteérés, de 26 napos ciklussal igencsak mostanában kéne lennie. :wink:
Az ovuteszt elvileg csak akkor +, ha a tesztcsík legalább olyan erős, mint a kontroll. Na nekem ilyen még soha nem volt, bár peteérésem szokott lenni. Én mindig a legerősebbet vettem +-nak. Mindenesetre ha már látszik rajta valami, érdemes beerősíteni.

Eszter, remélem mára szépen normalizálódtak a hormonszintjeid.

Én jól vagyok, ügyeteket próbálunk intézni míg itthon vagyok, minden nap 1-1-et. A házidoki szerint 2 hét múlva menjek vissza hozzá, addig üljek a fenekemen. De minél tovább vagyok itthon, annál nehezebb lesz visszamennem dolgozni. Legalábbis én így érzem, szóval jövő héten nem húzom tovább, megyek. :roll:
aktucs

sziasztok
ma sikerült a reggeli etetés után egy kis pihenőt közbeejtenem, délig... drága kicsi férjem elmosogatott majdnem mindent, meg vigyázott a gyerekekre, igazából elég taknyos vagyok még nem vagyok még gyógyult.
tegnap visszavittük Filipet a dokihoz a héten még itthon van hétfőn megy majd oviba remélem.

ha sikerül végre akkor küldöm a képeket, az a baj hogy a férjem gépén van csak photo shop az enyémen nincs és most meg elment dolgozni de a laptophoz meg elviszi ilyenkor a gépétől az egeret anélkül meg nem tudom használni a gépét....
próbálkoztam itt egy új programmal de elég szar vagy csak én vagyok béna....

eszter
remélem már megvannak a jó eredmények, te kis petegyáros.

csajok
sajnálom hogy kettőtöknek is rossz híreket mondtak és gondolok rátok.

friss kismamiknak kitartás rókakoma remélem nem marad sokáig.

és várjuk az újabb baba híreket, meg a hírhozókat.

Kép

Kép
a lelkész az a nagypapa /férjem apukája/

Kép

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok!

megint csak gyors életjel. Ma már Lac megpróbált tenni a net érdekében, de sajna sikertelenül eddig :(

ma 2szer vettek vért. 7:30-kor és 13:00-kor.

Ahhoz hogy ez a lombik mehessen, mára 3500 alá kellett volna esnie a hormonszintemnek!
A Titok működik, mert tegnap reggel még 7800 volt, ma reggel 7400, és ma 13:00kor 5400! De sajna ez is sok.
Sz nagyon rendes volt és körültekintő, mindent megpróbált, jól kitárgyalta Z-vel, de a válasz sajna nem! :(
Nem merik megkockáztatni az én múltammal... Sz is zavarban volt amikor kimondta, de az a baj, hogy TÚL fogékony vagyok a terhességre és így nem merik megcsinálni.
Ha eddig nem maradt volna meg terhesség a lombik után, akkor megcsinálta volna, de így, hogy 28 db 25-27 mm-es tüszim van, nem merik bevállalni, mert a hormonok magas szintje miatt a vérem besűrűsödne a terhesség elején, amiből trombózis lenne 90%-ban, abból rögök, majd halál, vagy folyamatos vérhigítás és napi 8-10-szeri hasból folyadékcsapolás.
Abban maradtunk hogy ha megjön, akkor 1-2-3. napon uh és vv, és ha az akkori hormonjaim olyanok lesznek mint ahogy ő most előre tippeli, akkor rövid protokollal folytatás. Ha nem, akkor köv. hónapban előről az egész!
Most Mary-t várom, amivel kiürül ez a 28 tüszi és visszamegy a petefészkem. És utána kezdjük a short-ot ... ez a terv :)
Már kisírtam magam, de előre nézünk, mert előttünk vannak a gyerekeink :)
Spontán szexről szigorúan le vagyunk tiltva, Z és Sz is kihangsúlyozta és 5-ször elismételte, mert a NULLÁS spermaképünkkel is sanszos, hogy 5-ös ikrek lennének ... no komment! Most az a para, hogy nehogy spontán babók legyenek...hihetetlen!

Remélem végre min. 1 órára net közelben leszek és akkor végre tudok visszaolvasni!
Puszilok MINDENKIT!!!!!!

Andikám!
Köszönöm a törődést és érdeklődést :D

puszi

eszter82
Budapest

Még melóból hazaindulás előtt egy pár szó, a többi este.

Drága Eszter, nagyon-nagyon sajnálom. De örülök, hogy újra bizakodó vagy már, annyira stramm csaj vagy hogy hihetetlen. Amúgy a túlreagálás még mindig sokkal jobb, mintha nem reagálna az ember, legközelebb már szépen be fogják tudni lőni, ez biztos. Volt már Neked ilyen? Vagy ez az első? Bocsánat, de ezzel nem vagyok tisztában. Az a 7800as érték tényleg rengeteg volt, nekem a 8. napon volt 5600, azzal már nem mehettem punkcióra, de nálam nem volt semmi "lebegtetés", nem tudom ez mitől függ... A 25-28as tüszők is szörnyű nagyok, nem?
Tényleg semmi szex, és a hirtelen mozgásokkal is nagyon vigyázz, nekem anno felhívta a figyelmemet Sz, hogy esetlegesen megcsavarodhatnak a tüszők vagy pfészkek... És gondolom mondta azt is, hogy szokás szerint sok-sok wasser és fehérje...Most rendesen el is pityeregtem, mert előjött, hogy mennyire rossz érzés is az, hogy a sok-sok várakozás és reményteli időszak után jön a hidegzuhany, és leállásra van kényszerítve az ember majd a nagy "feltöltődés" időszaka...
Drága Eszter most gondolj arra, most az a legfontosabb, hogy az egészséged rendbe legyen, visszamenjenek szépen a tüszőcskék.
Legközelebb már MINDEN-MINDEN RENDBEN LESZ!!! :))
ann74

Sziasztok!

Lukácsné:
Nagyon szépecskék vagytok mindannyian!
Végre tudtál egy kicsitt pihizni,nagyon rád fért.

Andi:
Gratula a kiskönyvedhez!!!!!Bár csak én is már ott tartanék.

Zsuzsó:
Neked is gratula a kiskönyvedhez!!!
Milyen érdekes itt mi úgy örülünk a kiskönyvnek,mint a gyerek az elsö iskolás könyvének.
Ha marad meg utrod,akkor én szivesen átveszem,elvileg novemberben szükségem lesz rá!

Estrella:
Végre egy jó hír,gratulálok a szivhanghoz.Szerintem minden rendben van,csak pozitivan.

Rita:
Nagyon sajnálom!Biztos,hogy már nincs vissza út?

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Eszter:
Most olvasom,hogy mi történt,nagyon sajnálom!Fel a fejjel és a következö hónap tuti siker.
Hihetetlen,hogy ti már a lombik minden oldalát átéltétek,most már csak a jó jöhet!
Nagy őlelés!!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Olvastalak titeket, de már nem tudtam írni nektek.

Lányok, nem is tudom mit írjak Cidney, Rita nagyon sajnálom. :cry:

Brumi, sajnálom, hogy nem sikerült. :( De szerintem is csináltasd meg magánba az IR-t, ha a BMC-ben nem tudod.

Vayacon, pár nap és kezedben lesz a kis drágád. Ez annyira szuper! :lol:

Lukácsné, nagyon szuper képek, aranyosak vagytok rajta. :D Jó sokat dolgoztál a hétvégén, de tuti megérte a dolog.

Andi, Zsuzsó, Gratula a kiskönyvhöz! :D

Estrella, most nagyon pozitívnak kell lenned!!! Lehet, hülyén hangzik, de beszélj hozzá jó sokat.
Szerintem később volt a beágyazódás, de azért pihenjél jó sokat.
Ja és barnázás nekem is volt az elején, még az utrot is használtam akkor. Tehát ezért nem kell izgulnod!

Eszter, pedig én nagyon sokat gondoltam rád. Annyira sajnálom. :cry:
De most nézzünk előre és továbbra is pozitívnak kell lenni és, 2 hét múlva ismét kezdés!

Ma voltam Lilivel okmányirodában, személyit csináltatni neki. Kicsit vicces, hogy egy ilyen pici babának már személyit kell csináltatni.

Code snippet: HTML, Used for some forums.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

lukacsne: olyan helyesek vagytok, szep csaladod van.

eszter:
28 tuszi az nem semmi, ugyi vagy,hogy csokkent a hormonszinted, es az pedig szuper jo hir,hogy fogekony vagy a terhessegre,csak nagyon kell vigyazni rad,hogy minden a legnagyobb rendben menjen.

zsuzsi: gratula a kiskonyvhoz, olyan jo erzes nem?

aktucs: orulok,hogy jobban erzed magad, haat ha kimelo a munkad akkor vegulis dolgozhatszha a doki is megengedi, lenyeg,hogy ne emelgess es ne hajlongjal,nem?

kispatak: tenyleg, munka? Hogy vagy?
valyoni

Sziasztok!
Ti annyira rendesek vagytok,nem tudom hogy köszönjem meg!
Nagyon kivagyok,voltam egy másik ismerős dokinál,nincs szívhang.A baj,hogy a fejlődési ütemnek ilyenkor szerinte meg kell lennie.Bár ő még adott néhány százalék esélyt.
Ezt a babót el kell engednem.
De mondjátok meg miért lett eddig is.,?Bár ne lett volna egyáltalán.Ennek mi az értelme?
Nagyon félek a műtéttől.Nem tudom mi lesz.Én még soha nem voltam abortuszon.Fogalmam sincs hogy élem túl.Most úgy érzem soha többé nem szeretnék terhes lenni.
Sem lombikkal sem sehogy.
No nem fárasztalak benneteket,köszi hogy leírhattam,bocs a negativitásért !Elsősorban Zsuzsi,És Esztrella.
Eszter!
A csodálód maradok!
ritabmc

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: