Sziasztok, szép estét!
Lányok, köszönöm a bíztató szavakat!
Deann! Sajnálom én is, ami Veled történt. Sok-sok erőt és mellé támogatást kívánok, hogy mielőbb fel tudd dolgozni a történteket!
Volt kérdés a kismamatorna. Én még nem járok, de már nagyon a határán vagyok. Nálunk, ahova szeretnék menni, kell a beutaló és a dokimmal meg utoljára a 12 hetes UH-n találkoztam. De majd a 18 hetesen kérek, már bezengtem neki. Akkor majd referálok, hogy milyen. Remélem, hogy mire eljutok oda, nem lesz eü akadálya
Megnéztem a gamiles képeket, nagyon tetszenek! A maci is Nomiéknál, Erikáék kiságya és én még Orsi azon képéről is lemaradtam, amik szintén pocakosan Apácskának készültek, hú, azok is jók! Evita, a te terhesnacid is klassz! Ha minden jól megy, hnap megyek én is boltba (okulva az általatok írtakból C&A-ba) és egy nacit azért megnézek magamnak. Még annyira nem nagy a pocak, de lassan kelleni fog, csak a csípőnacit tudom felvenni úgy, hogy a gomb is beérjen…
Erika! Lehet, hogy igaza lesz a dokinak és nov. 9-én bújik ki Ádámka, vagy Apa szülinapi ajándéka lesz… ki tudja!

Megjavult amúgy a számítógép?
Menion! Ennyiért vesztegetik felétek a Femibiont?

Én egy szót sem szólok, mert 5010 Ft-ért veszem. Nem tudom, hogy mindegyik patikánál így van-e, de ahova én járok, az Gyöngy patikalánchoz tartozik, hátha… Ha közelebb laknál, mondanám, hogy ugorj le érte…

Jah, mondjuk ha minden igaz, márt nem fogod sokáig szedni! Vagy a szopi alatt is szeded majd?
Tök ügyi vagy a hálóingekkel! Mi volt az UH-n?
Ja, szóba kerül a joghurt+őrölt lenmag. Egy időben én is ettem, de megmondom őszintén, nem vettem volna észre, hogy megfuttat. Viszont egy ideje hanyagolom, mert olvastam olyat is, hogy a babára nézve is hashajtó hatása van. Bár iszonyat sok tiltást lehet olvasni a neten, de a lenmagnál úgy voltam, hogy nem hiányzik, hát akkor hagyom egy darabig.
Orsi! Igazi jókislányod van! Jó alvó, figyelget! Ha fele ilyen szerencsés leszek, akkor örülni fogok!
Huhh, Nomi! Neked jó „kalandos” volt a hétfői napod! Megy a drukk, hogy meginduljon a szülés! Na meg ez az álom… tényleg filmbe illő!
Evita! De jó lehet, hogy kívülről is látszik a rugdalás!
Szandriii! Örülök, hogy jó volt a hétvégétek és a babó is jól van! Na, az jó, ha ennyi mindent kaptatok!
Na a bababútorról jut eszembe… nem az a szó szerint vett bababútor, de én relax fotelt szeretnék nagyon venni. Kikában (tényleg, ez ki lehet írni?) láttunk egyet, nekem elfogadható volt, de a párom lebeszélt róla, mert nem volt olyan magas a támlarésze, valahol a fejemnél félúton végződik. Apa meg arról mesél sokszor, hogy ő egyszer valami nagyon kényelmes, magas támlásat próbált és olyat kellene venni… szóval van tippetek?
Ja, és én is kérdeznék a mozgással kapcsolatban! Az elején milyen gyakran éreztétek a mozgást? És „kéz alatt” éreztétek, vagy csak úgy, a pocakban? Hú, olyan bizonytalannak érzem magam…
Babakocsit még nem döntöttük el, de alapvetően azok a fontosak nálam is, mint Evitánál. Mondjuk azon gondolkodtam, hogy nem kell extra béleltnek lennie, mert ha minden jól megy, májusban kezdem el használni…
Ja, én kimentettem a hasznos dolgokat, amiket írtatok…

Ja, látom Szandriii is ezt csinálta!