A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok!

Irina! Igen, valahol a középutat kell megtalálni ebben is.
Alapvetően azt látom egyébként problémának, hogy a pályakezdők nem gondolkoznak még ilyeneken, pedig akkor kellene elkezdeni spórolni, és talán nem kéne ennyi hitelt felvenni egy életkezdéshez... :roll: Talán a mi gyerekeink már ebbe tanulnak bele :!:
És pont a mi korosztályunknak a legnehezebb, hogy még fizetjük a nyugdíjat, de ki tudja, kapunk-e majd, és hogy mennyit... :roll:

Délután kimegyünk a temetőbe.
Remélem, Szeli ma időben elalszik ebéd után, tegnap 4-től fél 8-ig aludt. Utána persze 11-kor sikerült neki... Ma ezt nem hagyom! 8)

Kép

Kép
regcsiken14

[quote="kaqk"]H írta:kaqkalihó

megint itt. Nem látott vki vastagabb pizsit ..92-98 as-t keresek frotír vagy vmi vastag anyagból..de a lényeg hogy stusznis legyen!! A többi folyton felcsúszik!

köszi

mi az a stusznis? :shock: :oops:

KépKép
viranka

Ezt a szót én sem ismerem... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

:lol: :lol: :lol: stuszni lehet rosszul írtam. hm...hát most hogy is lehet ezt elmagyarázni az ujjnál és a nadrág száránál azzal végződik, így nem olyan bő..ez szokott gumis is lenni.....

Emma 6 kor kelt( új idő szerint ) így hosszú lett a de-t. voltunk temetőben, óriási séta, de nagyon jól bírta ...már alszik..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

jah :) ha jól emlékszem ez a passzé 8) :wink: de tanultam újat :)

KépKép
viranka

lehet az a szakszó rá..ez meg vmi .....konyhanyelv????

KépKép
kaqk
Debrecen

Voltunk a temetőben, valahogy éreztem, hogy nem kéne menni, nehezen indultam el.
Egy pillanatra nem figyeltünk oda Szelire, erre hozzáért a szomszéd sír mécseséhez, megégette a kis ujját. Úgy sírt szegény... :( Mentünk a vízcsaphoz, de sokáig fájt neki. Itthon bekentem fenistillel. Fel is hólyagosodott... :(

Kép

Kép
regcsiken14

oh szegény Szeli!

KépKép
kaqk
Debrecen

Jo reggelt!

Ma gondolom nem lesz nagy forgalom itt, a munkaszuneti nap miatt... Itt mukanap van... :?

Kemeny hetvegenk volt, esemenydus... Elkezdtem a szakdogamat irni, most, hogy a potvizsgat magam mogott tudhatom, teljes gozzel erre kell koncentralnom, mert nincs sok idom ra, plusz decemberben egy masik vizsgam is lesz.
Emelett ugy nez ki, hogy a webaruhazam igencsak felulmulta a varakozasomat, sok eladasunk is volt mult heten, plusz egy nagykereskedo is jelentkezett :D Ennek persze nagyon orulok, viszont ha sikerul megegyeznunk, varrono(k) utan kell neznem, plusz sok-sok extra munka...

Szegeny Szelike.. :( Puszi a kezecskejere!
Vendég

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
ez nem semmi csajok :?
jó sok minden történt itt :)

szegény Szeli :( jobbulást Neki!

Niki!
ne is csodálkozza viszonteladón :) szerintem nagyon klasszak(már megint ismétlem magam :) )

Gyerekeimet iszonyatosan megkavarta óraátállítás... már alszanak lassan fél órája mind2en :)

Nyugodalmas szép estét :)

:arrow:

KépKép
viranka

Betegeknek jobbulást!!!!!!!!!! ++++++++++++++

Zsozsi megint kicsit taknyi, és krupposan köhög - már nem első alkalommal. :shock: Most megy rá a hidegpárásító, szívjuk az orrát - alig jön, úgyhogy talán hamar lezajlik, már csak azért is, mert nemrég volt beteg.
Frufrut vágtam neki - egyszer már volt -, kicsit fura volt az elején, de már megszoktuk. :)

Megy a bót, de miért menjen egyszerűen, lépten-nyomon meg kell küzdeni valakivel... :twisted:

Gegi egy hétördög. Egyik nap akkorát zanyált, hogy még ma is meg tudnám mutatni a vércseppeket az aszfalton - ahol elesett. Motorral zakózott, a fogával felsértette az alsó ajkát, amiből ömlött a vér. Nagyobb volt a füstje, mint a lángja, de azért térdeltem vele sírva a hideg aszfalton egy kicsit. :oops: Egy apuka meg is állt, hogy segíthet-e (Zsozsi a biciklin mondogatta, hogy kijött Geginek a piros). De mondtam, hogy mindjárt jön az apja. Jól fel is dagadt neki, most már alakul, a nyálát is lenyeli.

Hihetetlen, hogy Rugó mennyire jól eljátszik. Néha olyan jó lenne, ha enyém gyerekek 5-10 percnél több ideig lennének el.
No azért nem panaszkodom! :D

Most megyek, kettőt sem látok az álmosságtól.

Kép
Kép
Kép
gremese

Halihó :D

Tegnap délután hazaértünk.
Rohanás volt az egész. Pötike a végére extrán besokalt. A hazauton Kecskemétig ordított a kocsiban. Ahogy behoztam a házba megnyugodott és boldogan magyarázott. Ma 50 centinél messzebb nem lehet tőle :roll:
Cicus élvezte :D Együtt aludtak Vivivel, rajongása iránta még nőtt 8)
Nagyon érdekelte/érdekli a temető. Folyton kérdezett és nem győztünk válaszolni.
A tejem kicsit kevesebb, gondolom az utazás, rohanás miatt.

A lakásban teljes a káosz. A táskákból még nem pakoltam ki, a mosógépet el kéne indítani.
Ráadásul megigértem cicusnak, hogy ma bekavarunk egy adag mézeskalácstésztát és holnap kisütjük. Már egy ideje emlegeti :D

Niki ez szuper hír :lol:
csak így tovább :lol:

Mesi eljátszanak Ők többet is együtt csak már fel sem tűnik neked :D
mikor értek rá?
Geginek gyógypuszi

Vindo nem tudom válaszoltam-e már :roll:
a ház színe most egész jó, sokat száradt és változott.
A mi általunk választott festék lent van a garázsban. Már megkaptuk a cégtől. Felrakni is ők fogják, csak le kéne egyeztetni egy időpontot :)

Ágica Petrus szeme meggyógyult?

Szelike kezére gyógypuszik mennek

Kaqk teszvesz, vatera tele van velük
http://teszvesz.hu/item1289989304_98_as ... pizsi.html
de bármelyik kínaiban is kapsz jó áron :D

megyek mert íyg semmi se lesz megcsínálva ma :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok, lányok!

Sok gyógypuszit küldök Szelike kezére és Gegi arcocskájára!

Niki, Mesi, nagyon örülök, hogy jól megy a bót, csak így tovább!
Mesi, hogy megy egy ilyen megküzdés? Figyelmezteted az illetőt, hogy szerzői jogok is vannak a világon?

Ádi reggel kihányta a müzliszeletet, úgyhogy itthon maradunk. Szerencsére azóta semmi baja, de ma csak diétásat ehet. Szerintem tegnap a barátnőméknél evett be kegyetlenül.
Dolgozni meg dolgozom majd, ha alszik.
A jövő hét megint elég sűrű lesz a munkák terén, kétnapos konferencia (de csak részt kell venni rajta, nem kell előadni), előtte sajtótájékoztató, közben órák. De már legalább nem vagyok tiszta ideg attól, hogy még mennyi mindent meg kell írni, elő kell adni. Most élvezni fogom az év hátralévő részét :-)
Igazából a decembert várom, a karácsony előtti hangulatot és a vásárlós pankrációt is imádom.
irina

Sziasztok

Móni: Köszi a kérdést Petra szeme oké! Kiírtam a képek számát amit Mesiéknél csináltál elküldöd nekem e-mail-ben 38 és 6-os kép.

Mesi: Szegény Gegi! Jobbulást neki.

Szelikének is jobbulást!!

Panndi: Hogy vagy? Segítségedet szeretném kérni van egy kolleganőm most nov.végén szülni fog és a Máv-ba /te is ott szültél nem?/ Hogy mit vigyen be a babának? Vagyis ott mit adnak és mi az ami szükséges? Pl. az uzsokiba nem adtak popsi törlőt...

Kép

Kép
agica1126

Zsozsikának is a legjobbakat!

Móni, úgy megnézném a házatok színét, van képed róla? :-)

No, pont 2 hét betegség után ma már úgy ébredtem, hogy kapok levegőt, nem köhögök percekig és a fejem sem hasogat. Egy csomó ismerősöm elkapta ezt, nagyon makacs egy valami volt.
irina

Irina Majd fotózom ha nem felejtem el :roll:
Mondjuk most is hazamentünk úgy anyuékhoz, hogy a házat nem fotóztam :oops:
Örülök, hogy végre meggyógyultál :D
Ádónak meg jobbulást++++
A hétvégén én is attól tartottam, hogy cicus rosszul lesz mert össze-vissza evett mindent és sokat.
De megúsztuk úgy néz ki :)

Ágica
előkeresem őket és akkor küldüöm
csak mi az emailed?

Vindo merre vagy? Már visszaértetek anyudéktól, vagy nem :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Ágica: pelenkát Fruzsinál még adtak, ruhát is, de popsitörlőt kellett bevinni, meg én saját pelenkát is vittem, néha jól jött. De amúgy krémet, meg ilyeneket adtak.

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Sziasztok!

Jo, hogy itt vagytok megint :D
Nalunk tegnap rendes munkanap volt, suru programunk volt megint csak, delelott dolgozgattam kicsit, gyerekek jol eljatszottak, aztan jatszohazba mentunk, foztem, es mentem suliba... :?

Ma is hasonlokeppen zajlik, mar tul vagyok par uj termek feltoltesen, aztan ha Alex felkelt, megyunk jatszani valahova.

Irina, de jo, hogy kicsit tudsz lazulni most! :D

Gyogypuszi Zsozsinak es Adonak!!
Vendég

Irina! Így zajlik: http://teszvesz.hu/item1296682363_mei_t ... t_nma.html Itt olvasd el a "kérdések és válaszok a termékkel kapcsolatban" fórumbejegyzéseket!

No meg így: http://www.mamami.hu/forum/showpost.php ... count=1928

És így: http://www.mamami.hu/forum/showpost.php ... count=1929

Meg úgy, hogy továbbra is azzal foglalkozom, hogy minőségi, praktikus termékeket állítsak elő! Az lenne az igazi, ha a márkanévvel élne vissza, mert akkor egy perc alatt rárohasztom a műanyag lakatot. De a szabásminta nincs levédve, ha le is lenne, csak egy kicsit kéne változtatnia ahhoz, hogy a védekezésünk ne álljon meg a lábán.

Ha nem hagyja abba a másolást (és neki az a koncepciója, hogy varrodában varratja a nagy márkákat, és olcsóbban eladja), másként közelítjük meg a dolgot.

Minden esetre most azon vagyok, hogy megszerezzem az elérhetőségét, meglegyen, bármilyen gond merülne fel!

Kép
Kép
Kép
gremese

Móni: Küldtem pü-t.

Köszi

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok,
épp most pakoltuk ki a bőröndöket.
Talán este, de holnap estig tuti jövök.

Kép
vindolanda

Sziasztok,

Péterke oviban, tegnap volt megint először, nagy örömmel ment, itthon mesélte, hogy szétrombolta a kisfiúk várát :roll: és azok megcsipték :roll: szerintem ez miatt ma nem ment olyan szivesen. De hát magyaráztam neki, hogy nem szabad szétrombolni, együtt kell jáccani....

belső festések folynak nálunk, hát nem unatkozunk :roll:

Áronnak tegnap nagyon hiányzott Péterke és az apja is, kérte, hogy hivjuk fel telefonon, eddig még ilyet nem kért :roll:

Kis ügyesen kommunikál, szinte mindent mond, eszem megáll. Péterke igy 2 évesen beszélt.

Mesi szerintem ne idegesitsd magad az ilyeken, mindig lesz aki másol majd, aztán egy valamit másképp csinál és máris azzal fog érvelni, hogy nem másolt. Tudom bosszantó , mert olcsóbban adja....de sokan vagytok a piacon és szerintem, a te cuccaid szuperek, kifogástalanok és ezt mások is tudják!

Ma anyagbeszerzel? Nekem is?

Vindo, na gyere mesélj mi volt!

Heni
KépKép
heni81

Heni, csak gyorsan:

- az álló autónkba beleszaladt a szomszéd anyáék lakóhelyén (javítás lesz, de azért tudunk vele jönni)
- Rugó elvágta a kezét egy borotvával egyik este, nem nagyon, de vérzett eléggé, sokkot kapott szegény, fél óráig üvöltött
- az óraátállítás óta minden nap hatkor kel, én meg éjjel dolgozok
- egy olyan telefonon húztam fel az ébresztőt, amit nem állítottam át tegnap, így ma kilencre jöttem be tíz helyett
- egy csomó dolgom van, még nem állok sehogy a holnapi konferenciára

Röviden ennyi:)

Kép
vindolanda

Jo reggelt!

Huuu, Vindo, ez akkor nem a te napod :) Kitartast kivanok :D
Szegeny Rugo... Kocsi :twisted:

En csak rohangalok, mint a mergezett eger, legallabb 48 orara lenne szuksegem egy napra, a 24 keves...

Most kaptam meg a rendelt uj anyagokat, olyan labzsakot keszitunk, aminek a belseje gyapju utanzat, a kulseje funky mintas polar :D Nagyon szuper lesz, gyonyoru szinekben es mintakban kaptam, meg rozsaszin es kek gyapjut is kaptam :D

A rendeleseket most viszem a varronohoz, aztan bevasarlas, fozes, kis levegozes, szepen sut a nap.. Kozben Alexnek aludni kell, addig intezem az internetes tennivalokat.

Viranka, hogy vagy?

Puszi!
Vendég

Jaj, Vindo! Rendesen rátok jár a rúd! De a baj csőstül jön sajna. Kemény csaj vagy, ezen is túl lesztek! :)
Puszi Rugónak!

Móni! Holnap nekem nincs edzés az őszi szünet miatt, a mamához délután mennem kell. Menjünk? :)
Pénteken lehet, hogy jön anyukám, azt a napot azért ne mondom.

Heni! A fenti témával kapcsolatban igazad van! A micimackós anyagot megnézem.

Megyek ebédeltetni, utána útra kelek. Volánbusz. :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Halihó!

Mesi, hát nem irigyellek, irtó nagyszájú ez a kis ötletlopkodó meitai-os, de szerintem is a minőség a Te oldaladon van és a normális vevőket az érdekli. Tudom, ettől még lopnak tőled... Nem lehetne esetleg a többi normális meitai-ossal összefogva bojkottálni a nőt?

Vindo, szegénykém, elég sűrű az életed most. Remélem, mielőbb minden rendeződik! A holnapi konfihoz pedig sok sikert, gondolok majd Rád!

Ádinak végül is tegnap nem volt semmi baja egy kis hányás után, de lehet, hogy köpés volt. :lol: Cserébe, hogy kettesben töltöttük a napot, jófiú volt egész nap, amire már rég volt példa :-)
Elmentem az orvoshoz, mert némi javulás után a mára virradó éjszaka nagy részét alvás helyett végigköhögtem. Ülve alig köhögök már, de fekve... most antibiotikumot szedek, amitől kicsit bambi vagyok.
Megyek vissza dolgozni, mert fél 4-kor tipli van az oviba Ádiért.
irina

Hol van mindenki, vagy AKÁRKI? ;-)

Hazaértünk némi esővel körítve.

Köszi Móninak és Reginek és a többieknek, akik a ruhavásárlást ajánlották a teszveszen, most nem apróztam el, hanem csomagokra licitáltam, és kemény 4 ezerért (+ postaköltség) vettem is 13 kiló ruhát Ádinak. :-)
irina

hali

itt akárki

mi játszóházban voltunk..jól elfáradtunk mi is I-al. Mert mi is másztunk..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Ha jó leszek akárkinek, akkor jelentkezem. :lol:
Nálunk is romokban van minden. Bercó némi javulgatást mutat, most leginkább taknyi. Igyekszem megakadályozni, hogy ne gyulladjon be a füle. Általában az szokott lenni.

Én meg lábadozom a pénteki migrénem után. Nevelési értekezlet volt, azok mindig borzasztóak. Délután már csak feküdni tudtam, pedig a látászavarnál már bevettem a gyógyszereimet. Azóta meg úgy szédülök, hogy világomat nem tudom. Mondjuk a vérnyomásom nem viszi túlzásba a dolgot, reggel 90/70 volt. Kicsikét megemelkedik, de nem egy világbajnok. Szóval épp, hogy élek. :wink: :lol:

Irina, gyógyulj már meg, Te Drága!!!! Ilyen erős köhögési ingernél a gy.doki mindig a jó öreg Erigon szirupot ajánlja. Meg talán a Sinecod az, amelyik az ingert is nagyon visszafogja. Vicuska barátnőm meg általában azt mondja, hogy kék színű sálat kell a nyakunkba kötni, mert a kék szín segít a gyulladás csökkentésében. De nekem, ha csak szimplán bekötöm, már az is jó szokott lenni.
Örülök, hogy Ádinak nincs komolyabb baja.
Nem apróztad el a vásárlást. :lol:

Emese, ez nem semmi! Tényleg borzasztó a csajszi stílusa. Te viszont hoztad a formád. Finoman, okosan érveltél.

Vindo, :cry:
dmaggie

Kaqk, hát megnéztem volna, ahogy kollektíve másztok :-D aranyosak lehetettek.

Maggie-m, ez a migrén egy istencsapása, borzalmas lehet. Már olvasni is rettenetes, milyen kínokat okoz...
Mit adsz Bercónak, hogy ne lobbanjon be a füle? Örülök, h jobban van a kis drága!
Hm, kék sál? Van egy kékes színű sálam valahol, akkor bevetem éjszakára is már.;-) Nagyon köszönöm a tanácsaidat!
Most sima köptetőt szedek (Elixirium thymi compositum -- ennek szeretem is az ízét). Elég nyomi lettem tényleg az antibiotikumtól, de hát muszáj lesz végig szedni.

Nagyon eltűnt mindenki más rajtunk kívül. Rejtély. Vagy az eső teszi. 8)
irina

Na, itt vagyok én is :wink:

Köszi, csajok, a vigasztalást :P
Semmi bajunk amúgy, a kocsiban nem ültünk benne, és ha sikerül aludnom 1-2 éjjelt, akkor minden rendben lesz. Rugó meg elkerüli a borotvát azóta :wink:

Beteg emberkék gyógyuljanak meg végre :!:

Kék sál :shock:

Rugó épp elaludt, Gábort még ma nem is láttuk. MOst dolgozni kezdek egy kicsit, aztán igyekszem minél hamarabb lefeküdni, mert egy hete nem aludtam hat órától többet :x :x :x

Kép
vindolanda

Irina, egyszerűen csak váladékoldót és orrsprayt. Bár a Nasivint most szüneteltetem, mert azt gondolom, már nem lehet tovább. Egy idő után nem szabad, mert visszájára fordítja a dolgokat. Valami nyálkahártya izét okoz. A tengervizeset viszont igyekszem, meg mellkaskenőcsöt is kenegetek neki éjszakára.
Ezt a kakukkfüveset ismerem, lehet, hogy váltanod kellene. A lándzsásútifű is jó, abban még némi gy.csökkentő is van. Még egy dolog jutott az eszembe. A szomszédunk, nekem mindig zsályából főzött teát, ha dögrováson voltam. Az is tuti.

Szerencsére itt nem esett, gyönyörű idő volt ma is. Mennem kell, Beró itt kering, szerintem már álmoska. Megpróbálom elaltatni. Meg lehet, hogy megmérem a vérnyomásomat, mert megint nagyon szédelgek. Aztán meg lehet, hogy egy pohár v.bort vetek be gyógyszerként. :wink:
dmaggie

Erről jut eszembe, Irina, lehet, hogy pálinkáznod kellene. :roll:
dmaggie

Gábor mindenkivel pálinkát itatna, ha betegek :roll:

Ezeket a kúrákat olvasni is sok :?
Meg ezt a sok betegséget :?

Itt tényleg gyönyörű őszi idő volt ma :D

Kép
vindolanda

jah pálinka :) :) :) az de bűn rossz :oops: :oops: de hatásos :) fokhagymával körítve :)

Niki,köszönöm,hullámzóan,de ez szerintem normális

:arrow: megjött R: megyek holnapi kaját főzöcskézni Bnak :) remélem nem hajnal f6kor kel megint :roll: :shock:

KépKép
viranka

Maggie, nagyon köszi az 5leteket! Te gyárilag vagy alacsony vérnyomású, ugye?
Én is, ezért is a sok kávé.
Amúgy nemrég csináltak nekem vérképet, és magas a koleszterinem. Nem is tudjam, hogy álljak neki csökkenteni, de a fogyókúra jó lesz hozzá, az biztos. ;-)

Helló, Vindo! Aludj jól, Rádfér, holnap meg úgyis konferencia.

Kék szín: a piros kimutathatóan növeli a vérnyomást, a testhőmérsékletet, a kék nyilván az ellenkezőjét okozza, bár ha a torkomra tekerem, nem látom. De a tudat is számít ;-)

No, nekem az ilyen megfázásos (köhögős-taknyos) bármire általában a következő megoldásaim szoktak lenni: irgalmatlan adag fokozatosan lebomló C-vitamin (Cetebe 500-as napi többször), bodza- és hársfatea szólóban és kombóban, időnként kamillatea is, köptető. Az orrsprét mindig elfelejtem, pedig fontos.
Ezek általában be szoktak válni, ez a mostani izé, ez valami durva volt. A doktornő amúgy arcüreggyulladásra tippel, de nem fáj ott semmim (se lehajolva, se kopogtatva stb.), meg a fejfájásom is elmúlt (amit szintén ahhoz /is/ lehetne kötni).
irina

Verus, akkor azért hamarosan találkozzunk egyet, már jó lenne látni Téged/Titeket! :-)
irina

Hm, a pálinka remek ötlet, csak nincs itthon.
irina

az én gyerekeim nem normálisak....felkeltek mikor még apjuk itthon volt :shock: ahelyett h. aludnának :roll:

majd napközben próbálok jönni :)

KépKép
viranka

Jó reggelt!

Egyszerűen nem érem utol magam :roll:
Az egész lakás romokban, főzni kéne, meg sütni mert jön cicushoz meglepi vendég 8) :D

Irina én tudok adni jó kis házipáleszt 8)
nagyon ütös :D

Vindo nálatok is zajlik ám az élet :roll:
sajnálom Rugó bibis kezét, az autót :(

Kaqk mire nem képes a szülő, csak hogy jól érezze magát a gyermeke :lol:

Maggie jobbulást drága+++++++
migrén szőrnyű, sajnos tudom én is :?

Panndi hogy vagytok?
majd válaszolok már, csak még nem jutottam oda :oops:

na el pakolni :arrow:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Ágica ma leülök a másik géphez és átküldöm.
Ha máskor nem, hát éjszaka :)
puszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

Halihó!

A boros kúrám elmaradt. Annyira elpilledtem Bercó mellett, hogy már nem volt hozzá kedvem, apa meg a kötelezőket nézegette a neten. Már megint biztosítót fogunk váltani.

Irina, én meg az infrázást szoktam elfelejteni. :wink: Pedig nekem is egyből az arcüregemre megy. Az év elején is hosszan kinlódtam, hogy mik jöttek ki az orromból... :roll: Néha megijedtem. :shock:

Viranka, Drága, ölellek.

Mónikám, akkor ebben is megegyezünk. :wink: :lol: Ezt a szédelgést nem nagyon értem, de volt már ilyen. Nem biztos, hogy migrén után, de sajnos hónapokig tartott. Aztán egyszer csak elmúlt.
Szegénykém, de Te sem a pihenésről vagy híres. Fogadjunk, hogy megint szöszmötölsz valamit még ráadásul, ahogyan Viranka szokta. :wink: :lol:
dmaggie

Jaj, igen. Irina, jól emlékeztél, gyárilag is alacsony a vérnyomásom.
dmaggie

Jó reggelt!

Pálinka 8) én nem birom meginni :oops: :roll: :roll:

Mi is betegeskedünk kissé, de nem vészes....

Péterke ma már boldogan ment oviba :D

Mára szép időt mondak:-) főzni sem kell 8)
Tegnap kifestettünk az étkezőt, olyan szép kis napsárga lett :D jó világos :D

Áron épp a babaperceket nézi 8) érdekes, hogy a normál tv műsor leköti a mese nem. Kedvence egyébként a muzsika tv :D

Irina teszvesz
:D én mindig ott vásárolok, tök jó cuccokat lehet kifogni pár forintért :D :D

Vindo ma dolgozol?

Emese mizu????

Móni nem is kell utol érned még magad!!!!!!Ne viccelj!

Panndi hogy vagytok????

Holnap érkezik apu :D beszerezte a kukás autót, már nagyon várják a fiúk :D

Heni
KépKép
heni81

ááááááá
jó reggelt

Ma dolgozom, így anyuék vitték el Emmát. Vonatozni mennek...kíváncsi leszek a délre..nem leszünk itthon se én se I. :-( kíváncsi vagyok hogy lesz az ebéd, alvás....lesz e sírás?? nagyon anyás.....de azt már elértük hogy apával is elalszik..:-)

kicsit ideges vagyok...

meg a munka is.....tegnap szóltak hogy Székesfehérvárra kéne menni információs napra...fizu előtt???? na ez az amire most nincs keret :-( remélem megértik.

a másik a járulékaim...pedig start kártyás vagyok..de nagyon soknak tűnik.....

szóval ma ideggörcs vagyok..de mennem kell két oviba úgyhogy igyekszem összeszedni magam!

Móni: küld a szla számot! Köszönjük!!!! Csak egy a bibi.. a béna DVD lejátszónk amit Írországban vettünk nem játszik le avi fájlokat.:-( na majd veszünk egy másikat vagy a sz.gépen nézzük....:-)

kék sál!!!! Én is szoktam.. színterápiában a kék gyulladás csökkentő!!!!
bioptron lámpához van színterápiám onnan tudom.. én is..:-)

bocsi csak ennyi majd visszaolvasok!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Csajok mi ez a csend???? ja Vindo dolgozik ma :idea:

Ma az oviban csupa olyan kaja volt amire P azt mondta, hogy nem szereti, de megoldották és nem maradt éhen szerencsére.

Áronnal olyan jól elvoltunk egész nap 8)

Heni
KépKép
heni81

kezdődik :evil: november... hajnal 4kor gyerek ágyból kipattan,Anya autózzunk,nem akarok aludni,már reggel van.... :shock: :evil:
látom magam előre :)

KépKép
viranka

Jó reggelt!

Tegnap Bp-n voltam, és csak 11 után értem haza, Db-ből az utolsó busszal jöttem. A konferencia jól sikerült, és elég jó volt a társaság is.
Viszont volt, hogy a kávét saját pénzből fizettük, pedig 22 000 ft volt a beugró :x Na, utólag vsz. rendezi a kar :roll:

MOst még a kávézésál-kakózásnál tartunk, Rugó traktort tologat.

Betegeknek jobbulást, gondolom, vannak sokan :arrow:

Ma itt vagyok végig, a nettől 10 métertől távolabbra nem megyek a terveim szerint :lol:

Kép
vindolanda

Rugónak mindig levágnak egy szelet kenyeret, ha nem-szeretem-kaják vannak.
Vacsorára néha én is veszek neki egy kiflit, megeszi egy bögre kakaóval, aztán kész :roll:

Kaqk, járulékok :?

R. meg G. tegnap a hupikék törpikékre aludtak el kettecskén :roll: 8)

Kép
vindolanda

Jo reggelt!

En is vagyok delelott, ha a gyerekek szepen eljatszanak a laptopon munkalkodok.

Tegnap este suliban voltam, majdnem elaludtam.. :oops: :)

Viranka, 4 ora... :? Parszor velem is megtortent... :twisted:

Adok nekik reggelit :arrow:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: