A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Jó reggelt Mindnekinek!

Béku!
én is szoktam Avivázni a tanfolyamon is voltam,de azért annyira sürün nem tornázok!

Sajti!
boldog névnapot!

Vicky!
én annyira hülye vagyok ezekhez a dolgokhoz,de mintha azt mondta volna Sz ha megjön akkor kezdjük :shock: :shock:
Az inszemhez nem kell rendes ciklus????????????????akkor??????
vki világositson fel :shock: :shock: :shock: :shock:
vikus82

vikus: Nekem általában norculuttal jött meg, vagy olyan 60-65 napos ciklusaim vannak. Meghozatta gyógyszerrel és kezdhettük a stimut. Annyi, hogy a sikeres inszemnél gyakorlatilag már a 21. napon jártunk, tehát később van az úgymond peteérésem is. Volt, hogy csak a 9. naptól kezdtem egyáltalán a stimut.
vicky79
Budapest III. kerület

Sajti:
Bolgog névnapot!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Sziasztok!
Először is köszönjük szépen a gratukat! Nem találtam itt a képet, de úgy értettem Sajti sms-e alapján, h. már láttátok... :?:
Majd töltök még fel fotót ha lesz még egy kis időm!
Zorka baba jól van, épp apuci karjaiban alukál :D
Fantasztikus szülésem volt: szuper gyors és kibírható, úgyhogy jöhet is a következő :lol: Na jó azért nekem is fájt ám :wink:
Ja meg a méhlepény nem akart kijönni, úh. altattak 15 percet, de legalább addig varrtak :wink:

Egy gyors kérdés a már szült anyukáktól: mellcsomók? Szétrobban a cicim, eszik eszik ezerrel és ügyesen szopizik is, de nagyon be vagyok durranva és nem tudom magamnak kimasszírozni. Fejek is, de nem merem túlzásba vinni, mert akkor még több termelődik és ott pang :?
Illetve vizelettartási gondok? Elég gáz, de nem érzem, ha pislantani kell :oops: Úgyhogy megyek óránként! Ez elmúlik és normális vmennyire vagy nagyon nagy baj?

Kubu, gratula a hugidnak Barnabáshoz!!!! Gyönyőrű, a kis Lizáról nem is beszélve! Itt ámulok csak! :)

Sajti! Boldog névnapot és köszi, h. vállaltak a hírhozó szerepét! :lol:

Most csak ennyi, sajna nem tudok visszaolvasni :(
Puszi Mindenkinek!

Kép
Kép
navared
Szfvár

navi: Mellcsomókra állítólag jó a meleg párna, de tapasztalatom nincs ez ügyben. Szerintem az jó, ha kifejed ami benne maradna. A vizelettartási gondok idővel elmúlnak, nekem csak a tüsszentéskor jött egy pár csepp. De mostanában már nem olyan vészes, kicsit erősíteni kellene valami intim tornával. Kérdezz rá a védőnődnél, talán ő a mellgyulladásra is tud javasolni valamit.
vicky79
Budapest III. kerület

Szia Navi!

Még egyszer gratula. Haza mentetek már? Mert ez nekem valahogy nem derül ki.

Ha még a kh-ban vagy szerintem ott kellene megkérdezni, ha meg haza mentél, szerintem akkor is hivd fel őket, amig nem jön a saját védőnőd.

A tejet ki kell szopnia vagy ki kell fejni. Ott nem panghat, mert begyulladhat és az lázzal és nem kis fájdalommal jár!!!!

Sok sikert

kispatak
Vendég

sajti
boldog névnapot neked

navi
gyors válasz, mellcsomóra forró zuhany és előre hajolsz és úgy masszirozd a melledből a csomót a kórházban a védőnő mondta hogy neki csak ez vált be a gravitáció is húzta lefelé....
cuki a Zorka baba nagyon, és minden evés után az utolsó cseppig fejd le a tejedet mert ahogy kispatak is irta ha begyullad akkor lázzal jár és "bepisilsz" a fájdalomtól ha doki vagy nővérke fogja neked lefejni a tejet, szóval ha marad pangó tejed kötelező lefejni ha nem eszi meg a bébi akkor fagyóba vele jó lesz majd később.
remélem tudtam segíteni.

rólunk
ma már kicsit jobban vagyok bár még nehezen veszek levegőt mindkét este lázasodtam úgyhogy forró fürdő és algopyrin segített hogy túléljem a 7végét, minden nagyon jól sikerült a férjem szerint nem 20 hanem 40 emberre főztem, de a levesből kb 1-2 liter maradt csak, a töltött káposzta tényleg sok lett de elküldtem velük meg maradt is azt meg fagyóba rakom és majd szépen levesszük mikor nem tudok főzni majd.....
képeket majd rakok fel csak még nincs a gépre átrakva meg ugye kicsinyíteni is kell majd, mert nem engedi ide a nagyokat feltölteni.
ja és ma megyünk be a lakást megmutatni egy lány jelentkezett hogy a barátnőjével kivenné, jó lenne ha összejönne mert akkor folyamatos lenne mert a mai napig ki van fizetve.

mindenkinek szép napot.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

sziasztok!
holnap jön v.ki BMC be?

Én kb.9 kor Sz.nél Leszek.,drapp ingben
ritabmc

Rita: én majd csak pénteken megyek,de már ezt is alig várom!!! :D :D :D

Lányok,3 napja dolgozom itthon,holnap megint hulla leszek melóban...e pillanatban készült el a szoba teljes festése,de ma még nem ettem,készül a finom ebéd,amit közben felraktunk :D

rakok majd fel képet,de előbb nem ártana összerámolni,mert az összes bútor ki lett pakolva a cipelészés miatt.

Szép lesz amúgy,ha megszárad :D

Kispatak: szívesen lennék festő-mázoló is :D :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Én reggel megyek 8 körül vérvételre, utána rögtön rohanok dolgozni, végre mehetek a 3. napos vérvételre.

10.-én 13 órára megyek Konc dr.-hoz, tudnátok segíteni milyen a rendeléseken? Alapos, felületes......? S dr.-nő nagyon elbizonytalanított a hozzám állásával, remélem K biztatóbb és közlékenyebb lesz.
Decemberben is dolgoznak a BMC-ben vagy akkor az ünnepek miatt leállnak 20.-a után?

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Mia: én itt a lányoktól úgy tudom,hogy dec. vége felé már nem nagyon dolgoznak bent.

Én is amiatt aggódtam,nehogy akkorra kelljen halasztani a beavatkozásaimat,mert még így is nehéz az ügynököknek kiszámolni,hogy mindig minden hétköznapra essen,ott meg még többnapos ünnepek is...

nem irigylem őket.
Vendég

Sziasztok!
Nava, nagyon édes a kis Zorka!
Ahogyan Lukácsné is írja, zuhany és fejés.
Nekem is ezeket mondták a kórházban, mivel nagyon csomós volt a mellem az utolsó napon. A lényeg, hogy ha tudod, akkor sokszor rakd mellre Zorkát és ha marad tej le kell fejni. Szerintem így 1-2 nap és elmúlik magától.

Kubu, nagyon aranyos Barnus és persze Liza is!

Vaya, már csak 6 nap a nagy napig, de szuper!!!

Ildi, Lili nagyon aranyos. :lol: Remélem nem lesz bárányhimlős.
Majd azért írj, hogy mi volt!

Vicky, Barbus :lol: :lol: :lol:

Eszter, mi volt ma uh-n? És milyen volt a kis pihi?

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sziasztok!

Navi, először is GRATULÁLOK! Másodszor, fejd ki az utolsó cseppig. Fagyaszd le, jó lesz még később. A csomók is akkor fognak elmúlni, és néhány hét után beáll majd a mennyiség.

Sajti, sajnálom :( Nagyon drukkoltam nektek.

Kicsit visszaolvasok, hogy megint képben legyek.
aktucs

Kép
Kép
Lili és a Halloween!

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Aktucs: de jó Téged újra látni!
Jó,hogy minden okés volt a műtéttel,most pihenj sokat,és használd ki,hogy párod mindenben segít,fogadj szót neki!! :D
Vendég

Woody: de gyönyörűséges a halloween-es Lili!!! :D :D
Azok az óóóriási szemek :D
Vendég

Csókolom-csókolom! Kép
:wink: 8) :lol:

Marianna:
Boldogságos nevednapját! :D

Béku:
Bézs lett a vége? Biztos szupi, alig várom a fotókat! :)

GyőrenéIldi:
Te sem unatkozol, előbb egy vesemed.gyuszio, most meg piroska, talán bárányhimlő a picinél? Ettől már csak jobb dolgok jöhetnek! Csöppségetek csudababa, annyira szép!!! :)

Vikus:
Köszönöm, aranyos vagy! :)
Én azt hallottam, hogy 3 hónap kell, hogy hasson vmit a met. Amúgy nekem azóta sem állt be a ciklusom, szerintem ez sok hormogyogyó már totál összekavart, a Norculut majd intézkedik. Sz ügynököm szerint, ha 35 nap múlva sem jön meg, akkor irány a nődoki és Norculut. Én hozzá mentem ilyenkor, mert pont kezdeni szerettünk volna és felírta a fogigátlót, hogy következő hónapban indulhassunk.

Brumi:
Nagyon együttérzek veled, jól sírd ki magad és gyászold meg, aztán irány a következő. Persze csak akkor, ha már készen állsz rá minden szempontból. Van amikor jót tesz egy kis kihagyás két akció között. Szeretetteljes vígaszölelésem küldöm: (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((o))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Csutka:
Örülök, hogy túl vagy rajta, pihenj jó sokat, hogy szépen regenerálódj. És halgass a párodra, nem árt, ha vki így óv. Lombik ügyben meg te dönts, ezt neked kell érezni, belevágsz-e majd. Az orvosok szakvéleménye is talán segít... Jobbulást kívánok! :)

Kubu:
Köszönöm szépen! :)
Marcus már magánál? :D

Kispatak:
Köszönöm neked is! :)
Jól szívd magadba a kerti lak pozitív energiáit és töltekezz belőle télire.

Vicky:
Köszike! :)
Anyukámat kézzel tágították - báboztak vele ( :? ), azt mesélte, hogy elég vacak élmény volt... Jó, hogy neked nem kellett.
Álomszép Barbus! :)

Zsuzska:
Köszönöm szépen! :)

Lukácsné:
Igazán köszi, nagyon édik vagytok! :)
Nálunk is töltöttkápi volt ma, anyós csinálta - így nem főztem ma semmit. Jó az a fagyasztóba bagyon is és akkor milyen jó lesz előkapni, amikor nincs kedved konyhai robogépet játszani! :) Örülök, hogy jól sikerült az ünneplés, albérlőkhöz sok sikert!!! Szurkolok! :)

Vaya:
Menta priv.

Mia:
Hát eljött ez a nap is, holnapi vv-re nagyon drukkolok! :)

Woody:
Halloween-Lili tüneményes abban a sütőtökbe pottyant pókocska-ruciban! :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2010.11.01 17:31-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

NAVI:
Halihó! Már virgonckodsz? Cicifejés-cicifejés, különben... már leírták.
Bármikor leszek gólyahír ismét, ez csudajó dolog! :)
Zorka fotója a 1089. oldalon van, a 19.18-as hsz-omnál. :)

Pá Drágáim!
sajt@

Zuramtól gyönyörű bokrot kaptam, minden szálat ő választott bele. Hát nem édes? :D
Anyatermészettől pedig frankó herpeszt a számra, sajna tudom, hogy az ebédtől lett, mert annyira jól esett... :?

Tegnap megvolt a nagykörút (temető-nagyi-anyu-anyósék), közben nagyimnál fügeszüret :arrow: így kénytelen voltam még késő este fügelekvárt főzni. Simát is csináltam és a kedvencemet is: levendulás-vaníliás-narancsosat.

Kérekszépen holnap 10-től drukkokat a Hugimnak, mert vizsgázni fog hajnyesésből és szegény elég brekeg, lázaska és a hideg is rázogatja. Remélem holnapra a láz elmúlik és jól sikerül a vizsgája. :)

Pá Drágáim!
sajt@

Sajtikám: boldogságos Nevednapját!!! :D :lol: :lol: :lol: :lol:

Iggggen,bézs lett belőle,addig kavartam,míg ez a szín lett,pedig picit barnásabbat szerettem volna,de páromnak így most (jobban) tetszik :)

húúúúú,nekünk is terem füge,kéééééretik receptet dobniiiii!!! :D :D :D
életemben nem csináltam fügelekvárt,csak másmilyet,de nagyon kipróbálnám :)
Vendég

Ja,és persze arról a bokorról is kérünk fotócskát!! :D
Vendég

Sajti: Boldog névnapot kívánok!!

Béku: várom én is a fotókat!!

Most megyek, mert angolt kell tanulnom sajna. :(

Szép estét mindenkinek!

Luca
luca4

:lol: :lol: :lol: :lol: ne várjátok annyira a fotókat,mert a saját bútoraink még a régi lakásban,de ha most elég a falszín,akkor készítek szobarészletes fotót :)
Vendég

Sziasztok!

Sajtikám: Bolgog Sajtnapot! :lol: :lol: :lol: :lol: Természetesen Mariannának is! :) Mármint nem Sajtnapot, hanem névnapot!

Navi: Tünemény a kisbabátok! :) Óriási gratula Hozzá mégegyszer!! :)

Brumi: Sajnálom! :( Próbálj előre figyelni csak, és semmiképp ne add fel!!! Drukkolok, hogy a köv. próbálkozás sikerrel járjon!

Békus: Kíváncsi leszek a színesfalaitokra!! MI is színezésre készülünk majd év elején vmikor... Sajtikám, kész leszel tőle, mert padlizsános-lilás-bordós fal készül a hálóba majd!!! :)

Lányok: a gyerekek gyönyörűek!!! MIndig elolvadok, mikor látom a képeken Őket, ahogy nőnek, fejlődnek!! :)

Nekünk sürü volt a hétvég, anyum ma szülinapos, de tegnap tartottuk... :) Tudjátok, nálunk mindig családi dajdaj van, most, kivételesen már 11-re itthon voltunk.. :lol: :lol: :lol:
Ma végülis megtörtént a pince kipakolás.. após átjött és ketten áthurcibáltak (tegnap anyunál látta após, hogy a téma kapcsán hisztis a kisfia, úgyhogy felajánlotta a segítségét).. Ketten azért lehetett bírni nekik, egynek tényleg sok lett volna... MIndenesetre úgy döntöttünk, hogy tavaszig ott maradunk, aztán ha túléli a telet a pince a javítás után is ázás nélkül, akkor hurcolkodunk csak vissza... Biztos ami biztos!! :P

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Béku és Luca:
Köszi! :)
Bokorfotó később, mert jön a Zuram gépre.

Fügelekvárt úgy csináltam, hogy megmostam, lecsumáztam és 4-felé vágtam. Beletettem egy edénybe és szórtam rá cukrot, de kevés kell rá, mert a füge amúgy is édes és 1 citrom levét adtam hozzá. Én pl. nem szeretem a fügét nyersen, mert semmi íze, csak édes. Brrr! Jól összerottyan a cukorral - persze közben kavargatni kell, nehogy leégjen - aztán lehúzom a tűzről és botmixerrel pürésítem, majd még pár rotty és kész. Érdemes megkóstolni, hogy elég citrommot tettünk-e bele. Amúgy nem kötelező a citrom... A tetejére szalicil és irány a dunszt.
Mivel 2-félét gyártottam, a lábas alján (úgy 2 üvegnyi) maradt lekvárba kevertem 2 csapott teáskanálnyi szárított levendulavirágot, 1 narancs levét, most csak vanília aromám volt, ebből egy teáskanálnyit (amúgy fél rúd vanília belsejét tettem volna bele). Összerotty+kavargatás, aztán ua., mint a másiknál: üvegekbe töltöm, szalicil a tetejére+celofán+csavaros tető és dunszt.

Szerintem azért jó gyümölcs a füge, mert semmi konkrét íze nincs és ezért rengetegféleképpen lehet ízesíteni (akár citromfűvel is el tudom képzelni). Sült húsok mellé pedig isteni! Tepsibe teszed a befűszerezett húst, köré rakod a zöldségeket, fokhagymát, hagymát és a fügét kettévágva. Szépen beszívja a szaftot és nagyon fini! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Andi:
Miattad még visszacsurogtam... :lol:
Köszi a Sajtnapot! :lol: :lol: :lol:
Anyukádat a Jóistenke Éltesse Sokáig!!! :D Hinnye, biztos jó buli volt!
No meg a pince-pakolás is! Rendes após, hogy segített. :)
Ahh-ahh-ohh-óóóóóhhhh... Már most elképzeltem a falszínt, döglök érte!!!
Vukica már messze jár?

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti!
köszi a tanácsot az inszemhez kell fogogátló?? :shock:
vikus82

Vikus:
Nem kell. Csak akkor szoktak adni, ha van ciszta, mert az kipucolja a következő vérzésig; illetve, ha nagyon-nagyon szabálytalanul jön meg, vagy nem akar megjönni 35 nap után sem.
Hanyadik cn-on vagy?

Pá Drágáim!
sajt@

Hahó!

De jó, hogy már megjöttek a kirándulók.

Én maradtam volna kerti lakomban, de hát már csak látógatóba lehet menni. Ugy volt Sajtikám, jól szétnéztem, és bucsuzkodtam, hogy jövök látógatóba, és nagyon várom a tavaszt, hogy nyiljanak már a tulipánok. Jelentem ujabb bokrok vannak, áfonya is. Hogy mi marad meg jövőre, majd meglátjuk. Füge is van kettó, egyik bokron termés is volt, azt megettük pár hete.

Navi: kérünk majd képet, ahogy lesz rá mód!

Lili baba: nagyon anyuka és nagyon szépséges a nagy szemecskékkel.

Lukácsné: pihenj sokat, aztán tőled is kérünk képecskéket.

Mieza: veled mi van, mostanában nem irsz!?

Na holnap meló, de örülök, hogy csonka hét lesz.

Báránykám sajnos nem jelentkezett mostanában, pedig tuti jár erre a temetőkben - csak az élők nem kellenek, vajon mi erre a magyarázat? Ő tudja, megtartja magának.

üdv

kispatak
Vendég

Kispatak:
Talán az élőkkel valódi kapcsolatot lehet(ne) építeni? :roll:

Jójcakkát!

Pá Drágáim!
sajt@

Köszönöm Lányok a tippeket! Kipróbálom és holnap remélem kap a Zuram meggymagpárnát is!
Ja és köszönöm a dicsiket, ma tettem fel iwiw-re is képet, de állandóan ledobott, úh. majd talán holnap tudok többet is!

Sajti, okés, akkor csak én voltam béna :P

Kispatak, persze, már itthon vagyunk, tegnap délelőttől!

Kép
Kép
navared
Szfvár

navared: A meggymag párna jól fog még jönni a babucinál is amikor fáj egy kicsit a pocija.
vicky79
Budapest III. kerület

rita: megyek reggel Sz-hoz, 1/4 10 - 1/2 10 korul csapodok fekte-feher karokockas garboba :D

reggel leteszem gyermekemet az oviba, ha elerem a 3/4 8-as buszt kb 9-re erek a stadionokhoz, onnan kb 10 perc metroval, szal negyed /fel 10 re ott vagyok.

beku: ugyi vagy a festesben

sajti is ugyi a fuge lekvarral

navi: gratulalok, sok boldogsagot az egesz csaladnak!!!!fejjel es tejcsarda leszel :lol: En is en is pici baba kepeket!!!! neha eleg vicces az irasom ekezet nelkul.

brumi: ne add fol kerlek es ne keseredj el, fog sikerulni!!!!!!!
valyoni

Boldog Sajtinapot! :-D Isten éltessen Sajtikám!
fügelekvár nagyon jól hangzik, de már rég elmúlt a szezonja, nem?! :shock:
Zurad bokorválogatása biztos csodaszép! :-)

Marianna, ha erre jársz, téged is isten éltessen!

Navi, ez igen, már újra itt, csodaszép Zorka, még 1X gratula!

Békus, várom a képeket!!!!!

Csutka, mielőbbi felépülést neked, hagyd hogy apa kényeztessen!

Andi, jófej após hogy segített a pakolásban!

drukk a holnapi csapatnak! :arrow: :arrow: :arrow:

Judit, Mieza merre kószáltok???

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Navi: örülök, hogy már otthon vagytok. Majd fotó kéretik, ahogy lesz. Hogy telik az idő, milyen volt az első éjszaka otthon?

Sajti: ment egy mail.

Jó éjt

kispatak
Vendég

Hááát,nem egyszerű ide feltenni a képeket,mert mindig nagynak találja,nem győzöm lekicsinyíteni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mindenesetre már azért megérte megcsinálni,mert amolyan tisztaság érzése van az embernek az előző idióta mintás fal után,másrészt sokkal világosabb,és tágasabb is az érzés :D

Szóval,ilyen volt az előző függöny (sárga csipke),és a márványmintás fal -nem a mi ízlésünk,így vettük :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

És ilyen lett a festés után:
bocsi,de a vaku miatt még kevésbé látszanak a színek :?
de nagyon világos barnát képzeljetek el,pirosas-bordó függönnyel :D :lol: :lol: :lol: :lol:

Így sok értelme van,hogy feltettem a képeket,mert még így is el kell képzelni :lol: :lol: :lol:

Kép
Vendég

A részleteket még ne nézzétek,itt még nem készült el a pakolás teljesen :lol: :lol: :lol: :lol:
ja,és a lámpa is festékpöttyös :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

vaaaaauuuu beku nagyon jo lett,teljesen mas,nagyitja a szobat ,hogy vilagosabb nem?

aktucs: pihenj sokat.
valyoni

a szegot is te huztad ki?
valyoni

Békus, nagyon ügyes vagy, szép lett!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Valyoni: köszi,aranyos vagy!
neeem,a szegély adott,csak az volt a lényeg,hogy megmaradjon,aztán a szoba kap egy hozzá illő bordó bordűrt,és tudom ahhoz igazítani.

A kerti nemtom hány méter magas létrán egyensúlyozva csináltam meg,de még így is alig értem el a tetejét... :lol: :lol: :lol: :lol:

Aztán talán a szabim alatt (leszívás) megcsinálom a faltetoválást is,mert fal az van elég :lol: :lol: :lol: :lol:

próbálom majd azért minimalistán megoldani,amennyire lehet,mert az jön be leginkább.
Amúgy lehetett volna merészebb szín is,de nagyon nem volt választék azon a 2 helyen,ahol jártam ez ügyben.

Zsuzsó: köszönöm szépen!! :D
akkor már megérte megcsinálni :) Anyum el fog ájulni,ha meglátja,mert ugye nagyim lakott itt,és mióta megvettük a házat,nem volt benne változtatás,most először fogja másnak látni :D
Vendég

De most aztán fáj mindenem,a combom belső izmai feszülnek,mintha jópár lovagló leckét vettem volna,a derekamnak annyi,és a hátam is fáj,nem szólva a karjaimról :lol: :lol: :lol: :lol:

szóóóóval,most hogy jól kipihentem magam a 3 napos hétvégémen,ami nem sűrűn adatik meg,holnap mehetek reggel dolgozóba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :roll: :roll:

ez már csak így megy nálam,de ahogy megígértem apumnak ma a telefonban,innentől kímélő,max sportos életmód,mert a babavárásra azért jó formában kell lennem/maradnom,de nem hajthatom túl magam :)
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a bíztatást, igazán jólesik, és sokat segít, hogy újra helyreálljon a kis lelki békém.

Zsuzsó,
Nem voltam sem IR sem pajzsmirigy vizsgálaton. A pajzsmirigy vizsgálatnál UH-ra gondoltál? :roll:
Az IR-re tuti rákérdezek holnap.

Aktucs,
Mielőbbi gyógyulást kívánok. Pihenj sokat.

Zsuzska,
Én is szoktam mondani, hogy a remény hal meg utoljára, no meg amíg élek remélek :)

Vicky,
Én a 2. kör után szerintem jobban magam alatt voltam, úgye az elmaradt inszem miatt. Ezért is jó volt, hogy szeptemberben elmentünk nyaralni, úgy voltam vele, hogy majd most sikerül…hát nem volt szerencsénk. Mivel Te is inszemes voltál, Neked van valami infód, hogy a katonákat, hogy szűrik ki a mintából. Csak azért kérdezem, mert az első körben is sokkal kevesebb lett, mint 10 millió (Sz mondta anno, hogy inszemnél ez a max szám amit bejuttatnak), de azt betegségnek tudtuk be és most is kevesebb lett :evil: . Inszem előtt másfél héttel volt párom számláláson, hát tök jó eredménye lett és előtte is mindig jó volt, szóval nem értem, hogy inszemre miért nincs elég???Ennyire szerencsétlenek lennénk?

Vayacon,
Könnyű szülést kívánok.

Sajti,
Boldog névnapot!!!!
Jót nevettem a csókolom csókolom-on. Mééééég vicceset, azzal múlik a rossz kedv. :lol: :lol: :lol:
Köszi az ölelést!
Drukk hugidnak a hajnyeséshez és jobbulást neki :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Woody,
Nagyon édes Lilike!

Breki,
Nagyon jó lett a festés. Ügyi vagy nagyon.

Holnap jelentkezem, hogy mi lesz a jövőm inszem v. lombik.

Jó éjszakát lányok!
brumi24

sziasztok

szóval vasárnap 10től megvolt a gyermekbemutatás majd utána jöttek a rokonok ebédelni, a végén 18an ettünk és persze Hanna volt a 19-ik a létszámban.
4-5 között szállingóztak haza a rokonok, este meg jöttek vacsira a lelkész család mert ebédre már nem fértek volna asztalhoz.
este 10körül mentek el haza csak a hűtőbe dobtam a kaját aztán irány az ágy mert hulla voltam a nap végére.
délben elmosogattak anyósom meg a hugom, süti volt 7féle édes meg sós is, anyósom kitett magáért 5 féle sütit sütött tesóm meg 2-őt szóval most is van még belőle.
az ebéd is finom lett legalábbis mindenki azt mondta/vagy nem mertek mást/ a húslevestől kicsit jobban vagyok csak kár hogy elfogyott :(
a káposztából rengeteg maradt ma még uram azt evett én már nem mertem Hanna miatt.... ment a fagyóba két adag.
pörkölt elfogyott mára, abból nem csináltam extra adagot, bár csak a felét csináltam meg annak a húsnak amit vettem...
ma meg férjem drága befejezte a mosogatást és én meg feküdtem meg aludtam egész 11 óráig, mert jól esett a tegnap reggel meg ma reggeli 5kor kelés után, meg még mindig hót beteg vagyok, elég nehezemre esik a levegővétel, orrcseppezek 1000-el meg ugye szoptatás miatt csak 1 gyogyót szedhetek így kicsit tovább tart a gyógyulásom.... remélem hamar elmúlik már.
képeket mindjárt próbálom kicsinyíteni és küldeni.

brumi
sajnálom hogy nem sikerült, de fel a fejjel és vizsgáltasd ki magad mindenre, IR és a társai...

eszter
mi volt ma Sz. dokinál????

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

jó reggelt,
M el bölcsibe, 5-kor már építőztünk, rohangált a lakásban és lovagolt a hintalovon persze nem hangmentesen, a legjobb az volt hogy vasárnap esti vendégség után ahogy hazaérkeztünk 1/2 10 az ágyon mászás közben elájult annyira fáradt volt :-)))))
próbálok olvasni amíg hagynak, én még okt 29 -nél tartok :-(((

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

Lányok!

Nincs meg valakinek a Sejtjeink dvd-n vagy avi-n? Megígértem valakinek, hogy átírom neki, de a párom letörölte a gépről. Sajnos már sehol nem találtam fent a neten! Tud valaki segíteni?

rodina74

Sziasztok!!!

Sajti!!
Boldog névnapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Andikám!!
Szúúúúúúúszááááá.Örülök,hogy sikerült kipakolnotok,Te meg remélem csak dirigáltál!!!!Jól vagy??

Breki!!
Tök szép lett a szoba,ügyesek vagytok!!!

Eszter!!
Mi volt Uh-n????Leírnád Nekem a padlizsánkrém receptet????

Nekem megjött,36 napra.Ki érti ezt??? :roll: :cry: Így holnap megyek 3.napi uh-ra.Jön valaki???

Bocsi,de dolgozom.Rohanásba vagyok.

Puszi mindenkinek.
csucsu99
Budapest

Sziasztok!

Kisbeeka!
nagyon szép a szoba,ügyi vagy :D

Sajti!
ezek tök hülye vagyok,hát szedem a Mercket,meg a Bromot,most jöttem a BMC-ből Sz nem volt beszédes :shock:
kaptam Norcolutot és amikor megjön a 3.napon kezdjük a stimut!
csajok ez a stimu mit takar????
vikus82

na végre visszaolvastam

Judit,
erős vérzés: asszem tetetek fel spirált én is (mirenara gondoltam).
mert 6 hét alatt ez a harmadik vérzés és a mostani is tegnap fejeződött be, brutál kikészültem.
autód meggyógyult ?
kis paramanó :-)
Vuk ugye nincs ?
pihentető ajtópucolás :-)

Kecsmary,
óóó sajnálom nem jó híreket, remélem Mary megjövetel úgy időzítődik hogy hétvége nem kavar be vv-be, nagyon helyes olvasom hogy kedden reggel vv.

Sajti,
duploval mondasz valamit :-) persze azóta van újabb történés, vagyis ez rendszeres immáron..... reggel 5-kor M megfog egy doboz legót, és kb. 80 cm magasságból kiönti a parkettára, szerintetek ??? kb. 150 darab ahogy lezúgott, háááááááááááááááát nem volt gond az ébredéssel :-)))

Zizuka,
köszönjük hogy megosztottad velünk a 6,5 inszem történetét :-)
hajrá kistesó.

Kisbeeka,
gyógyival köszi aranyos vagy, megkérdezem dokkeromat hogy mit csináljak.
de mindenképpen érdekel, lécci írd meg a gyógyik nevét, azért az fura hogy nekem soha nem volt vészes, fájdalmas, főleg alig 1-2 csepp, erre tessék most totál ellentét.
kérek szépen linket tárhelyről, köszi.
húúú mindjárt kezdés.
hihetetlen vagy a festéssel csajszi ! nagyon jó lett és ügyi ügyi vagy.
mostantól pedig pihenést rendelek Neked :-)

Zsuzsi,
éljen éljen 18 mm, vigyi Magatokra, felfázás ugye elzúzott jó messzire ?
és sok folyadék !
messziföldről híres gyogyóm elfogyott, majd december körül jön az újabb muníció, deee most barinő hoz nekem usa-ból homeós állítólag brutál jó bogyókat.
1 nap extra pihi totál jó lenne, vihetem gyerkőcöket ? :-)))
de édi vagy ahogy megadod a tepsi méreteit :-)
epéshányás több ne legyen !
mondom énapának hogy hiányolt egy csajszit aki pocakos, hát nem emlékezett rá.
na kivi vagyok hogy utaztatok é vagy sem.

Andrea,
cola: háááááááááát öööö izé Lizával 1,5/nap simán lecsusszant :-))))
remélem hisztimentes a hétvégétek és a pince is kong már ! szupi hogy após segített ! de rendi !
ajaj 20%, hát igen ha tudta volna az ember...
huha az iszonyod, juj asszem én is így viselkednék ha egy-egy esti séta alkalmával összetalálkoznék velük, brrrr
anyudnak nagyon boldog születésnapot kívánunk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2010.11.02 10:45-kor.

kubuspace

Macs,
a laptetűmet Nektek ajánlanám !

Kispatak,
nagyon szépen írtál Macsiéknak.
persze persze kajarendelés, néha szoktam is, csak most leszoktam róla, imádok főzni, gyorsan és finomakat :-)

kórház: a gond az hogy közel 1 órát vártunk a lépcsőházban a két üvegfal mögött, totál betarta az általunk nem ismert protokolt, közben üveg mögött nagy darab csecsemős néni 20-30-40 percet mobiltelefonált és elnézte hogy ott állunk Lizával és nem jött oda megkérdezni hogy mi van ? ezért szólítottunk le végül 5 embert, az utolsónak nem derogált szólni hogy az a két marha a kislánnyal a folyosón csak egy bébit szeretne az üvegfalon keresztül megnézni.
Aztán még folytathatnám, kiadták a gyereket tegnap, pedig tök sárga volt, mondtam is a huginak hogy nézzék már meg újra, aztán a lába merő dagadás és víz, jaaaaaa és a huginak kellett könyörögnie minden alkalomkor hogy a szérumot beadják neki, őrület.
Ja és amíg a hugi bent volt és feküdt az első 24 órában 1x oda nem vitték volna maguktól a gyereket csak akkor ha apuka 5millióx könyörgött már, mert egyébként az anyuka menjen érte !

tök jó az étterem amit linkeltél.
turát szerencsére bírtuk, sőt tegnap még anyósékat is meglátogattuk Dunaújban.

Ann,
ölelések, erős csajszi vagy, ennek a sírásnak meg ki kellett jönnie.

Estrella,
Marcussal 5 hetes 3 naposan amikor Sz "kirúgott" a BMC-ből :-) mondta hogy mától ágynyugalom, picit ledöbbentem, de mivel voltak pötyikék, meg utána rengeteg vérzés nem vontam kétségbe senki döntését (sokat feküdtem kórházban is az első hónapokban). és igen no szex, hiszen fennállt a veszély hogy akár egy "akaratlan" méhösszehúzodás is beindíthat bármit.
Mary most múlt el, jó mi ? Dokihoz nem mentem végül :-)
úristen a kolléganőd, nem írok semmit, mert tényleg csak felhúzom magam !
nem kötözködés, de a csecsemősök is nagyon fontosak érzékenylelkű frissen szült kismamiknál :-)
nagyon drukkolok Nektek !
huh remélem meglesz az, aki a nemalvást produkálja, hajrá egeres torta :-)))
"Szemmel láthatóan semi baja a gyereknek" - öööö de, pörög ezerrel :-))))

Beni,
"Nagyon köszönöm. Nagyon jók a képek. (engem kivéve, de erről Te nem tehetsz)" - de hüle vagy :-)

Rita,
nyugi minden okés lesz bébucival.
tekik hogy vannak ?

Valyoni,
hurrá hogy jól vagytok.
hajrá kedd !

kubuspace

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: