A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Ircsi én "elneveltem" Petrát nem marad sokáig egyedül, konyha meg kicsi, oda nem fér be a nappali közös a konyhával, ott szokott lenni de a sarokülőn nem hagyom felügyeltet nélkül. Van járókája de nem sokat hagyom benne, mert még nem köti az sem le sokáig. Élvezettel nézi a szitát amivel körbe van bevonva. Lehet ha nagyobb lesz többet lesz el egyedül.Kép

Tegnap pl. vagy 8 percig eljátszott a játékszőnyegen. Úgy teszem, hogy a lába érje az egyik oldalát és ahogy ő rúgkapál mozgatja a játékokat nagyokat vigyorog nekik, vagy gyömöszöli a kezét a szájába :lol: aztán mikor megunja kéri anyát, hogy beszéljen neki. Kép

Kép
Kép
melisch

Katus milyen sunyim mosolyog a képen, ennivaló!!! Kezdi fogni már a játékokat? Lekötik már több ideig is?

Na eldugulok, zörög a bébifon azt hiszem Petra kezd forgolódni evés ideje már lejárt :lol: de csend lett még :wink:

Mi jól vagyunk bár amint már említettem pénteken nem aludt egész nap reggel 9 órától este 10 utánig. Olyan volt, mint egy kis drogos úgy esett a feje jobbra balra de nem bírt elaludni. Persze majdnem semmit nem tudtam tőle csinálni, mert sírt és csak ölben, karomon fekve volt jó. Nagyon kifáradtam hiszen pisilni sem mehettem tőle szinte. Csepp után megnyugodott de nem aludt 3 percén tovább, következő etetés újabb pocifájás :arrow: tea, aludt 5 percet, majd estefele megint aludt szopi közben vagy 50 percet "csámcsogott" olyankor csinálja ha fáj a hasa. Hiába elvettem sírt, aztán adtam teát és megnyugodott. Este meg apja táncolt vele és igy vészelte át. Aztán hétvégén jó volt.

Na felkelt puszi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melisch 2010.11.01 09:34-kor.

Kép
Kép
melisch

Melisch biztos hogy jobban ellesz ha már játékokat fog majd.
Tomi bealudt a kúptól,majd visszamérem,remélem nem lesz komolyabb gond. Ha nem javul,elviszem holnap orvoshoz.
(jaj csavarodott a szívem a sírása,bágyadtsága láttán :cry: :cry: :cry: )

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Katus elég jól megcélozza, megfogja, elengedi már a játékokat.
leteszem a gyereket a földre (plédre, játszószönyegre), elérhető, látható közelségbe teszek neki játékokat.
Így egy darabig eljátszik, közben én beszélek hozzá... (konyha-nappali nálunk egyben van)

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ja,vettem tegnap a vaterán egy légzésfigyelő és bébiőrt... :roll: ez utóbbi kelleni fog a külön szobához(szerintem...) és a bérlésre nem megy el több pénzünk...

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

A gyerek feletti íven lógó játékoktól Katus nagyon be tud gurulni... játék messze van, mozog ahhoz, hogy könnyen meg tudná fogni... nincs neki sikerélménye :cry:
Nem is nagyon használjuk...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Tomikának most megjár az extra kényeztetés...

Mi holnap megyünk doktorhoz... mérés és 4 hónapos oltások...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt!

Dia
köszike.

Claire
Jó ilyen jókat olvasni!
Amennyi drukk ment, nem is lehetne másként :wink:

Hason alvás
Réka se alszik másként.

Évi!
Jobbulást Tominak!!!!!

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Köszi lányok a drukkokat, valóban hatásosak! :D 5 x fél óra a torna, de ez sem kevés! (ha 5x 1-t írtam, az csakfreudi elírás volt :lol: )
Különben nem utálja, 1-1 gyakorlat van, amit nem szeret, meg majd be kell szereznem egy hősugárzót, mert fázik kicsit, és a nappalinak, haol jól elférünk, olyan nagy a légtere, h ha azon emelni akarok 1-2fokot, akkor a többi helységben meggyulladunk, nem beszélve a pénztárcára tett hatásokról...

szopi: enyémek is csak anyatejcsiznek, bár a kedves kórház, ahelyett, h örült volna, a hülye szabályaival igyekezett ellene tenni. Még azt, h néha kaptak egy kis teát, lenyeltem vhogy, de mikor Noninak rápótoltak tápszerrel a megkérdezésem nélkül, közben 2 emelettel feljebb üldögéltem a lefejt tejekkel, akkor kiakadtam!!!
Biztos nagyon klassz az eteési szisztémájuk, meg egyébként elég jól, nyugisan elvoltak a gyerekeim, de mióta hazajöttünk folyton szopni akarnak, és most mértem, a kórházi létben nem nagyon híztak!
Amikor felvételnél kérdezte a főnövér, h milyen pótlást kapnak, tök hülyének néztek, h semmilyet :shock: :shock:

Évi! Tominak jobbulást!Hagyd sokat szopizni!
claire

claire: örülök hogy Joni jobban van :)

Évi: Tominak jobbulást!

melisch: nekem is ilyen babakocsim van (mózes, hordozó és sportrész illethető ugyanarra a vázra), de én az esetek 99 %-ában még a mózesbe teszem Korinnát ha kint vagyunk a szabadban. Utazásról letettünk, inkább nem mentünk (igaz miattam).

Dia: irigykedem hogy Áron átalussza az éjszakát :) Korinna ma éjjel "kizavart" bennünket a nappaliba, addig nyöszörgött amíg egyedül nem hagytuk. A végén még cserélnünk kell a lakást nagyobbra :?
Szédülés: passzolom, nem vagyok rosszul, nincsen lázam, nem folyik az orrom, lehet hogy szimpla (nagy) fáradtság :roll:

clárika: utólag boldogot Neked!

Ircsi: Katus mosolya édes :lol:
Vendég

claire: örülök hogy Joni jobban van :)

Évi: Tominak jobbulást!

melisch: nekem is ilyen babakocsim van (mózes, hordozó és sportrész illethető ugyanarra a vázra), de én az esetek 99 %-ában még a mózesbe teszem Korinnát ha kint vagyunk a szabadban. Utazásról letettünk, inkább nem mentünk (igaz miattam).

Dia: irigykedem hogy Áron átalussza az éjszakát :) Korinna ma éjjel "kizavart" bennünket a nappaliba, addig nyöszörgött amíg egyedül nem hagytuk. A végén még cserélnünk kell a lakást nagyobbra :?
Szédülés: passzolom, nem vagyok rosszul, nincsen lázam, nem folyik az orrom, lehet hogy szimpla (nagy) fáradtság :roll:

clárika: utólag boldogot Neked!

Ircsi: Katus mosolya édes :lol:
Vendég

Na szuper, 2x ment el....
Vendég

Na enyém Manó is aluszik 8) én meg tettem vettem kicsit itthon.

Évi Tomika felkelt, lement már a láza???

Ircsi azért kérdezgetem, mert már türelmetlenül várom, hogy Manócskám is kezdjen játékokat fogdosni, lökni (na meg kiváncsi vagyok mit csinál Katus, olyan aranyos 8) ) Petra szereti ha valami mozog a feje fölött, követi a szemével, aztán még ha zenél is még jobb. A szőnyegen is mindig mozgatom neki a bábokat, na meg a virág közepén fényes tükör féle papír van és az a kedvence gondolom ahogy megtöri a fényt. A csillárt is percekig képes nézni.

Földre valahogy nem szívesen teszem le, hideg de elgondolkodtam, hogy végül is amikor mászni kezd akkor is a földön lesz (én akartam laminált parkettet még a konyhába is, hogy majd ha lesz baba ne legyen hideg a padlócsempe neki erre most így is féltem :oops: na majd ha már játszik oda is tehetem elvégre behozhatok egy szőnyeget+paplan+pléd és máris nem oylan hideg.

Kép
Kép
melisch

Hgggrrrrrrhhhhhhhhhh Hgggggggggrrrrrhhhh pityipűűűűűűűűű!!!
Ma nem fórumozunk, ma csak alszunk :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.12.13 20:02-kor.
Vendég

Claire tényleg felháborító, hogy meg sem kérdeztek és tejport adtak a babáknak, mindegy milyen tejport kap? Vagyis ha valamelyikkel kezded akkor nem azzal kell folytatni vagy lassan áttérni másra? (nem értek hozzá :oops: de pl a kutyámnál így kell áttérni más kajára, hogy a hasát el ne rontsa akkor egy babára még jobban kell vigyázni)

Csibuk nekem nincs hozzá mózes, pedig láttam benne babákat és olyan édesen aludtak :lol: Autókázni mi se sokat járunk, hétvégén van férjemnek csak ideje így ha ki akarom vinni a levegőre vagy az ölembe (de akkor nem tud aludni) vagy a babakocsiba vihetem. Utazást Petra jól bírta végig aludt, csak megálltunk megetetni hiszen 5 órát utaztunk majdnem, de most hiába panaszkodik nagyikám, hogy hiányzik neki a dédunokája nincs szívem megint elcipelni, majd küldők neki fényképet :wink:

Kép
Kép
melisch

De aranyos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Csibuc jobbulást.
Nappaliba zavart Korinna :lol:

Tomika felkelt,bágyadtan evett,37 fok...majd alakul.

evilany

Helló

Nna, visszaolvastam...

Szilvi
, éreztem, hogy van vmi... Nagyon eltüntél. Remélem, mostmár minden rendben lesz. Mi a Madarászban voltunk újraélesztést tanulni (ha neadj Isten a légzésfigyelő jelez) és láttam az alvás-ambulanciát. :-(
Bakker, tök gáz, még szerencse, hogy ráéreztél és nem hagytad...

Claire. mennek a drukkok továbbra is, hogy gyógyuljatok szépen...

Meli... Nem nyafogok, mert azért tündéri ez a kiscsaj, de néha nehéz, amikor azt olvasod, mindenki milyen kiegyensúlyozott, minden baba milyen szépen eszik-alszik, átalussza az éjszakát... Akkor egy picit bezuhanok, minek jöjjek rinyálni. Alszunk mi naponta 4-6 órát, csak nem egybe... És ez a bajom, illetve nem alszom mélyen, és minden neszre megébredek. Anyasors... Elmúlik, tudom...

Évi. Mi lehet Tomival? :shock: Lehet, hogy a háromnapos láz? Sztem vidd el dokihoz.

BÉÉÉÉVI????

szilvás76

Csibuc, tök ari... :-) Eni öklendezik a cumitól, ha nem jön belőle tea vagy táp. Akkora ivben köpi ki, pedig könnyebb lenne mindkettőnknek...

szilvás76

szilvás: sajnálom :( Korinna sem fogad el minden cumit, csak azt a típust ami az etetőcumival megegyező formájú. (Anyukám mesélte, hogy pici koromban nekem sem lehetett cumit dugni a számba, én is öklendeztem és köptem ki nagy ívben.)
Remélem Eni hamarosan kinövi a nyügis időszakot :!:
Vendég

A nyugtalanságnak a pukik az okozói. Hiába a maratoni büfiztetés, a cseppek, a torna... Ha éber periodusban van egy pukisorozatkor, felriad, és sirogál...
Szerintem ha ez megoldódik, rendeződünk előbb utóbb...

Van Aventes cumisüveg-cumihoz hasonló forma? Röhely, mert azt simán szivja, de a játszócumi -legyen bármilyen formájú- olyan öklendezést vált ki... Mostanság a hüvelykujját szopja, de a cumi szerintem jobb lenne. Bende is az ujját cumizza, és tapasztaltam, hogy százszor könnyebb lenne "elveszteni" egy cumit, mert a keze mindig "kéznél" van...

szilvás76

Sziasztok!

Szilvi, nagyon ügyes vagy, hogy az anyai ösztöneidre hallgattál.
Most már minden ok, lesz Tiva babával ez a legfontosabb. És teljesen megértem a véleményed az orvosról.

Tünde, :lol: :lol: :lol: :lol:
Igaz elírtam egy kicsit, de köszi. Szerintem rendelek egyet én is.

Claire, nagyon örülök, hogy Jonival minden ok! A masszázs meg csak jót tehet.
Nekünk is van egy kis letapadás a hátánál, így mi is járunk.

Melisch, szerintem a járókát rakd körbe játékokkal.
Nálunk Lili van, hogy fél órát is elnézegeti őket, ha meg elfárad akkor saját maga elalszik egy rövid időre.

Évi, Tominak küldöm a gyógypuszikat!!!

Csibuc, Korina nagyon kis édes. :D
Látom titeket is nagyon féltenek! Szerencsére gyakoroltunk, így holnap már elenged egyedül is a párom, de tuti nagyon fogok vigyázni.

Lili nagyon szeret hason aludni, napközben inkább úgy alszik. De akkor mindig figyelem, éjjel meg háton van. Tesóm pl soha nem engedte hason aludni a gyerekeit az elején, mivel az egyik ismerősénél történt egy nagyon rossz dolog, és így nagyon félt ettől.

Tegnap voltunk ismét kirándulni. Nagyon jó volt, még az idő is szép volt. :D
Ma meg fánkot csináltam, Lili közben beszélt az állatkáihoz és elaludt. :)

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Kép

Kép

Lili és a Halloween :lol: :lol: :lol:

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Woody, jaj de tzuki. :D ezek a szemek...

szilvás76

Woody
Gyönyörű!

Szilvás
Arra ébredek, hogy megmoccan Katus. Közben vannak olyan napok, hogy kismajom (nem lehet letenni...). DE... aranyos, gyönyörű és imádom...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="lombikbaba"]a írta:lombikbabaranyos, gyönyörű és imádom...

Ez nem kérdéses nálam sem.

szilvás76

Hajajj,de odavan Tomi...olyan bágyadt egész nap,sírdogál,panaszkodik,sokat alszik,szuszog...nehezen eszik.Már csak hőemelkedést mértem 2x is.Úgy sajnálom :cry: :cry: :cry:

Korinna,Petra,Lili,Katus(mai babaképeink :) )gyönyörűek!

evilany

szilvás: nem akarom lebecsmérelni az Aventet, de én is ebből etettem Korinnát az elején, hát szerintem nem volt nagy ász, ömlött a gyerek szájába mind az anyatej, mind a táp (annak ellenére hogy az egyik legelterjedtebb a magyar piacon). Igaz más okból, de áttértünk a Nuk-ra (Suttogóban olvastam hogy talán ezt érdemes kipróbálni) ebből is az ortodónikus, szelepes szilikonnal ellátott etetőcumit választottam (az 1-es méretű tejes cumit, bár elvileg a tápinak a 2-es a jó, de az 1-es cumival legalább küzd egy kicsit). Játszócuminak ugyanígy Nuk ortodónikus cumit vettem és bejött.
Múltkor az egyik drogériában láttam és vettem jópofa játszócumikat - hát kár volt. Azt úgy köpi ki Korinna mint a szél, csak ha nagyon fáradt akkor marad meg a szájában kis ideig a másfajta cucli.

Visszatérve a kérdésedre: a helyedben körülnéznék az Aventes játszócumik között, hátha azok közül valamelyiket elfogadja Eni.
Sokat morfondírozok egyébként, hogy jó-e a cumizás (LÁNYOK NEM AKAROM ÚJFENT BEDOBNI A TÉMÁT :!: :!: :!: ) és mikortól válik kellékké - úgy látom ugyanis, hogy Korinna már aligha hajlandó cumi nélkül elaludni. Meglátjuk, de egyelőre nem macerálom ezzel a cumi - nem cumi dologgal.

Évi: kitartás, holnapra biztosan jobban lesz Tomika... Ha már "csak" hőemelkedése van akkor valószínűleg a gyógyulás útjára lépett.

woody: ezek a Lili-szemek :D :D :D
Vendég

Sziasztok!
Ez nem masszázs, inkább forgatás, ülésbe húzás, ilyesmi. Láthatóan ügyesedik, és ha nem nagyon éhes vagy fáradt, akkor mosolyogva csinálja, csak az 5 alkalom tűnik soknak, remélem majd csökkentik.
Ircsi! szerintem hall a gyerek, de azért agyhgyula+2fülfelszúrás után nem árt megnézni. Inkább arra kiváncsi a fejlneus néni, h nincs-e túl nagy különbség a két füle között, mert az most még orvosolható. Meglátjuk.

Woody! cuki :D :D
claire

Tominak
Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Claire
Persze, nézzék meg!
DE... ahogy eddig vigyázott rátok a "Kaporszakállú"... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Csibuc. Bendénél bevált, azért maradtam ennél.
van: Nuk-os, Avent-es, gyógyszertári "cseresznyemag"-formájú játszócumi... nem kell... finnyás a Drágám....
A hüvelykujját nyammogja ő is... :roll:

szilvás76

Estére megint 38.1,szegénykém kidőlt.
Tomi mindenféle cumit elfogad egyébként.

evilany

szilvás: akkor nincsen ötletem. Sokaknak bejön az Avent, lánykám sem tiltakozott ellene, csak épp sokszor félrenyelt mert annyra ömlött a kaja a szájába. Ezért cseréltem le.

Évi: jobbulást :!: Dokinak nem mutatod meg Tomit?
Vendég

Ircsi! bizakodunk :wink: az biztos, hogy izmos őrangyalai vannak a kiskomának! na meg :wink: annyian drukkoltak, imádkoztak érte, hogy az fantasztikus. Egészen meghatódom, ha eszembe jut.
Na, megyünk tornázni, hurrá, hurrá!C
claire

Évi! Mióta húzza Tomi? Csak nem ártana egy orvos neki, ha így föl-föl megy az a láz. Bár most volt a környékünkön olyan vírus, ami csak lázat okozoot, azt jó magasat 1-2 napig.
Jobbulást!
claire

Jó reggelt!

Melisch látom volt egy kis időd :lol:
Petrának tegyél játékokat a járókába és akkor biztosan ott is elmarad kicsit tovább :wink: Egyébként nagyon aranyos kiscsaj.
Hasfájást sajnálom, csak kinövi már...

Ircsi Katusnak boldog hófordulót és puszit a lábacskájára. Áron csütörtökön lesz oltva (3 hós)

Claire továbbra is mennek a drukkok, de örülök, hogy jól vagytok.

Csibuc Korinna nagyon édesen alszik :D Mi Aventet használunk, nálunk mind a 2 gyereknél bejött. Áron már elég régen (a maga 3 hónapjával :lol: ) 3 lyukú cumin kapja a kaját. Nem győztem kivárni míg megette az 1-esből :roll:
Cumi ha nagyobb lesz és többet lesz ébren akkor nem kell a szájába dugdosni a cumit (na mi ezt rontottuk el Bencénél). Áronnak is kell az alváshoz. Szándékomban áll csak alváshoz használni neki majd a későbbiekben is. Aztán, hogy mennyire tudom megvalósítani az majd kiderül :D

Woody azok a szemek Lilinek! Nagyon ari. :D

Évi Tominak jobbulást! Jajj szegénykém, küldök neki gyógypuszit. Azért vidd el dokihoz, biztos ami tuti. :wink:

Szilvi remélem hamarosan elmúlnak ezek a hasfájós dolgok nálatok is. :D

Biztosan akartam még valamit de nagy hirtelen nem emlékszem. Megyek tejbegrízt gyártani apának, lassan kelnie kell. :D

királylány

Jó reggelt!

Évi
Mutassad meg Tomit doktornak, ha továbbra is van láza!

Claire
Az még a nagy szerencsétek, hogy a gyerekorvosotok is egyből cselekedett! Partnernek tekintett, nem csak egy aggódos anyukának!

Dia
Köszönjük!
Puszit kap bőségesen Katus... még nem ürült ki a "puszi-zsák" :wink:
Ma is 2 oltást+rota lesz.

Kiváncsi vagyok, mennyit nőtt a drágaságom....

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt
Csak gyorsan,mert ébred...
Most reggelre jól van úgy néz ki,láz nincs,csak köhög meg az orra folyik.Éjjel 6xkelt fel...3xenni,2xa hasa fájt és 1xnem kapott jól levegőt.Huhh,Miki meg így ment dolgozni...nem tudom elvigyem e dokihoz,ha a láza nem tér vissza?

Katusnak drukk az oltásokhoz!Mit kap most?

Dia,apának tejbegríz? :lol:

evilany

Évi szerintem nem árt ha megmutatod. Köhögésre szirup (pl Stodal), nóziba meg orrcsepp. Van csecsemőknek való is ( Navisin).

Igen, apának tejbegríz minden áldott reggel mikor nem dolgozik :lol:

Ircsi szülői puszizsák kifogyhatatlan :lol:

királylány

Jó reggelt!

Dia: nem egyformák a gyerkők, legtöbb ismerősöm Avent-et használ. Korinna ezzel a mostani etetőcumival 5-10 perc alatt végez, villámgyorsan kiszívja az üvegből a tápot. Ha ilyen ügyes lesz továbbra is, akkor váltunk a 2-es cumira, aztán meglátjuk :D

Ma reggelre torokfájással ébredtem :evil: , mérges is vagyok, mert anyósék múlt héten estek át ezen az őszi nyavaján, valszeg a szokásos vasárnapi családi összeborulásnak (és ebédnek)köszönhetően gazdagabb lettem egy torokgyulával én is (persze ha nem mentünk volna akkor sértődés lett volna belőle). Korinna is megint kezd nyűgösködni, nem akar enni, nehezen alszik el, cumit kiköpködi és fintorog rá (ezt nem szokta), a melegebb tápot is kiköpi és csak a langyosat fogadja most el - remélem nem kapta vissza a 2 héttel ezelőtti náthás-torokfájós ajándékot. Láza nincsen szerencsére.
Após egy hete még meg akart halni egy kis nátha miatt, de csütörtökön bezzeg már átjött (náthásan) segíteni a fiának - jól le is szúrtam őket, hogy ennyi eszük van. Most meg magamra vagyok nagyon mérges, hogy nekem is ennyi eszem volt, nem kellett volna engedni és átmenni vasárnap :roll: :roll: :roll:

Évi: szerintem is mutasd meg Tomit a gyerekdokinak. Hogy van most?
Vendég

Évi legalább hívd fel telefonon a dokit ha nem vagy nyugodt, remélem már nem lázas!

Ircsi gratula a hófordulóhoz és puszi Katának. Most is 2x szúrják majd?

Szilvás sajnálom a hasfájást éjjel is a hasa fáj? Nem próbáltad estére kicsit tovább fenntartani hátha akkor alszik többet éjjel. Nekünk szerencsére a hasfájás elég hamar elmúlik, ha kezelem és éjjel nincs gondja. Nekünk is a szélgörcs a hibás, sokszor csak a hasán tartja a kis lábait, vagy úgy befeszíti, hogy még a férjem karját is összeszorítja. Szegénykék :cry:

Dia hát már restelltem, hogy nem reagálok mindenkinek és csak magamról írok (vagy vitázok :oops: ) Tegnap reggel Petra megajándékozott egy adag kakival így hosszabb lett a fennlevési idő + később ébredt. Mikor átöltöztettem + elaludt, férjemmel beszélgettünk kicsit és kérdezés nélkül kávét melegített, így már nem feküdtem vissza. Kihasználtam az időt, máskor 9-10-ig alszunk mindketten :wink: 3 hós oltás is van nálatok? Nekem azt mondta 4 hónapos korába jön a következő - mondtam azt is, hogy értesítsen a nem kötelező oltásokról is amit ő jónak lát beadatni. ( a hírekben éppen a hetekben mondták, hogy itt még az ezelőtt 20 éve adott oltások ingyenesek és aki többet akar a gyerekének perkáljon).

Kép
Kép
melisch

Játékokat majd teszek a járókába, még nem tettem bele csak 2x próbának azért üres :lol: Bár inkább azt nézi ami lóg és ha a járókába tettem akkor azzal zörögtem és lóbáltam neki. De megpróbálom a játékos változatot is (még kell venni neki játékot, mert nem vettem előre, most meg nem jutok boltba)

Cumik nekünk az Avent van cuminak, az üvegen meg mindegy neki mi van csak folyón a szájába :lol: :lol: egy nap egyszer Chicco-ból iszik (én szeretem a mellszívóhoz volt bónusz) aztán következő teát valami no name-s üvegből kapja aminek a cumija hasonlít a Nuk-ra de ez is valami olcsó márka. Mind a 3 cumi más formájú :lol: . Szopni meg 2 fajta mellvédővel eszik, azok is kicsit más formájúak de semmi gondja.

Csibuk torokfájás sajnálom gyógyulj meg Korina meg hátha nem kapja meg

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!
Nem sértődtem meg hiszen mindenkinek más elvei vannak a hozzátáplálással kapcsolatban!
Ennnnnnnnnnnnnyi

Ezer más dolgom van...nem érek rá még megsértődni sem!
Mindenki úgy etet ahogy akar:
legyen az anyatej,tápszer vagy hozzátáplálás....
Zárjuk le :)

Évi...Tomika nagyon édes-Jobbulást neki!
Igyekszem a takarítással,de egyedül nem könnyű...Tegnap kipucoltam a kárpitokat a szőnyegeket (géppel)...estére beállt a sérvem...bár apa segített....de sok volt egyszerre :(
Csak kölcsibe van itt az "ipari" gép...sietni kell.
Remélem a jövő heti tali áll! :D :P :wink:

Minden baba gyönyörűséges

Betegeskedőknek-JOBBULÁST

Na mentem-ezer a dolgom...
Majd jelentkezem.

(köszi a priviket) :D :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Tomi láztalan de szörcsög,bágyadtka,du.elviszem dokihoz

Csillag,tali áll :wink:

evilany

sziasztok!

Évi gyógyító puszikák mennek Tominak!!! voltatok dokinál?

Clárika használ a görögszéna kapszula??? feltetted már Rékára a láncot?

Woody bocsi, de túl magas labda volt!! :wink: :P :P

Dia tejbegríz :arrow: imádom!!!! jöhetek én is? :lol:

csibuc az aventes cumisüveget én is utálom! :( bár mi ritkán használjuk, mert nem teázunk, és pótlás is csak ritkán kell (ha keveset pihenek, vagy ráparázok, akkor kifogy a tejtár... :lol: ), de amikor abból kap, akkor rendszeresen félrenyel és köhög... bár a kis dinka képes még ezen is vigyorogni... :wink: :lol:
torokfájást sajnálom!
:( mielőbbi jobbulást!

claire örülök, hogy jobban van Joni!! torna... ilyen felülőset, meg oldalra fordulósat mi is szoktunk játszani, és Zoé nagyon élvezi... akkor ezek szerint ez még hasznos is???

szilvás a pukik nekünk is gondokat okoznak, néha enni sem tud tőlük... nem tudom mikor lesz ennek végre, a teák nekünk nem jöttek be, úgy vettem észre csak jobban fáj tőlük a pocak... tornáztatom, maszírozom, de ez kevés...

Kép
gtunde75

Tünde: köszi. Görögszéna kapszula = moremilk?
Vendég

Tünde persze, gyere csak, tej van bőven meg gríz is, nekem meg mindegy, hogy egy adagot főzök vagy kettőt :lol:

Csibuc persze, hogy minden gyerek más :D A szomszédék egy csomó cumisüveget kipróbáltak mire rájöttek, hogy a kislány csak csőrösvégűből hajlandó inni :lol:
Megfázás, torokgyulladás: :cry: Remélem hamar gyógyultok :wink:

Melisch tudom, hogy nincs sok időd, itt most senki nem reagál mindig mindenre :)

Valamit még akartam.... :roll:

Ja! Igen, van 3 hós oltás, egyszer szúrják, 4 hósan meg 2x, aztán 15 hónapos korában lesz a következő kötelező.

királylány

Csillag én nem gondoltam, hogy megsértődtél :oops: Voltál is eszembe, hogy vajon merre vagy.
Hozzátápláláshoz még: itt, nálunk ha valaki csak tápszert kap, akkor 4 hónaposan javasolják már az egyéb kaják bevezetését. Szombaton volt a Babavilágban is erről szó :wink:

És kárpittisztítani jöhetnél ám ide is :lol:

királylány

[quote="királylány"][ írta:királylánycolor=indigo]Hozzátápláláshoz még: itt, nálunk ha valaki csak tápszert kap, akkor 4 hónaposan javasolják már az egyéb kaják bevezetését. Szombaton volt a Babavilágban is erről szó :wink: [/color]

Nálunk is ezt javasolja a doktor néni :) Így 2 hónap múlva indul is Korinnának a hozzátápi.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: