Tike!
Uhh, 12 óra fekve?! Én nem bírtam feküdni, brrrr

. Ülve még rosszabb volt, szóval én végig álltam, amikor meg jöttek a fájások, ringattam a csípőm jobbra-balra, és dúdoltam

. A vége felé már fogtam az infúziós állványt és azt is toligáltam ütemre

. De hihetetlenül gyorsan elment az idő, mert én sokkal több tágulási időre számítottam, és úgy "szívtam fel magam", hogy min. 12-16 óra lesz, de 4 óra alatt eltűnt a méhszájam

. Mondjuk már este óta voltak fájásaim, de azt hittem jóslók, mert már másfél hete minden áldott este jöttek menetrendszerűen

. Szóval aludni is tudtam pár órát, bár meg-megébredtem a fájásokra

. Szóval végülis 14-15 óra volt tényleg, de burokrepedéstől (itthon) lettek igaziból fájdalmasak, és az 4 óra volt.
Kispocok!
Akkor összenyalt valamit a játszóházban?

Mi nem voltunk betegek, a nyála csak a foga miatt ömlött

. Bár ha mondod, hogy jön a foga is, plusz a szuri, biztos kicsit fogékonyabb volt az immunrendszere,ott meg azért biztos voltjó sok ismeretlen baci

. De tudod, anyu szokta, mondani, az ilyn nyavalyák csak megerősítik őket

.
Botond is épp az előbb sírt fel, gondolom a cumi miatt, de nem kapott, visszasimiztem

. Sztem még egy pár ilyenre számíthatok...
Szonibaba!
Mi tényleg nagyon elbeszélünk egymás mellett

!
Persze, ez totálisan kényelmi szempont, AZ ORVOSÉ! Nem az anyukájé! De abban is igazad van, hogy vannak anyukák, akik maguk kérnek császárt, de ez inkább a tengeren túlon divat, itthon nagyon ritka. Ezzel persze én sem értek egyet, és tök igazad van, hogy ez gáz!!! De ti annyira egy kalap alá vettétek az összes csaszis anyukát, hogy az tényleg bántó volt! Hidd el, az esetek 99%-ban az anyuka csak sodródik az árral, és - leírtam már többször - megnézném én azt az anyukát, aki ellent mond, mikor akudt helyzetben közlik,hogy császározni kell. Vagy mikor hetekkel a kírt időpont előtt közlik, mint Katyval, hogy többszörösen a baba nyaka körül van a zsinór, és programcsaszi kell. Te komolyan mondod,hogy kötnéd az ebet a karóhoz?! Én ezt képtelen vagyok elhinni

. Az, hogy azzal az egy százalékkal (vagy akár többel) nem értetek egyet, aki maga döntött így, azzal teljesen egyet értek (bár ahhoz sincs közünk, mert nem ismerjük az indokokat). De ez a legtöbbünknél nem így volt! Másképp mondom, hogy tiszta legyen: fel sem merült más opció!!!!! Most olyan dolgon vitázunk, hogy eldöntse-e egy anyuka, hogy megszüle-e, vagy örökre terhes marad

. Én az itteni sztorikat ismerem, nem volt választás! De még ha lett volna is, és valaki így döntött volna, akkor sem lenne korrekt leugatni szerintem

. Ettől senki sem jobb, vagy rosszabb anya. Ezzel az erővel mondjuk az indítás meg a burokrepesztés gázabb, mert arról viszont dönthet az ember

. És gondolom neked az EDA is mumus

. De ez van, nem mindenki ilyen ősanya típus

.
Ja,és lehet, hogy úgy jött le, hogy favorizáltam a császárt, de akkor félreértettétek: nem általában preferálom én a császárt, hanem konkrétan, Pocok bnőjénél, ebben a szituban. Nem általában!
Tudom, tudom, ti megszívtátok a cumival, és mélyen el is raktároztam az infót, így időben közbe is léptem, már cumi nélkül alszik

. Tanultam a ti károtokon

.
Boo!
Őszinte részvétem! Tudom, nem sokat jelent, de most veled sírok egy kicsit
. Nekem a halál csak valami újnak a kezdete, én nem anyukádat síratom, hanem titeket, akik ittmaradtatok nélküle. Kérlek, hidd egy picit, hogy jobb neki már...