A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 októberi babák

sziasztok :)
Köszönöm a dícséreteket a fiúkra! :)

sissy:nálunk is a olyankor van sírás máskor nem is igazán!én is nagyon tudom sajnálni,olyan rossz pedig sietek és még is úúgy tud sírni!!közben remeg a kis szája is,de nem tudom ez mitől van,mert nem fázik!a kezei,lábai is szoktak remegni!!szednünk kell a calcimuskot naponta!de én semmi javulást nem látok!!

etus:meg lesz a kisbabád hétvégén én úgy érzem!
rekus:szerintem neked is!és nektek is ott lesz a mozgó baba ikon amit Kata rak fel mindig babaérkezéskor! :) :)

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Ice.:mi az a calcimusk?Ma jön a Védő néni,megkérdezem a hisztit is.Tényleg nagyon keservesen tudnak sírni.... :(

Szilvi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
sissy01

sissy:az injekciós calcium,de le kell törni és kis fecskendővel beadni szájon át.csak azért sírnak ám mert meztelen vannak és nem érzik magukat biztonságban,de majd megszokják.főleg a fürdést még az is lehet,h majd azért lesz akkor meg a sírás ,mert még szeretne majd maradni a vízben! :) a pelenkázás mindig nehézkes lesz,sőt majd amikor nagyobbak lesznek még nehezebb lesz a pelenkázás,direkt befeszítik magukat meg mozgolódnak nagyon,jobban mint most! :)

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Halihó!

húúú de lemaradtam :-D :-D

LINN:FOGADD GRATULÁCIÓMAT, MINDEN JÓT ÉS EGÉSZSÉGET NEKTEK!!!

Kri: de arik a csajaid :-) És hogy elvannak.... Édesek.

Kata01: ugye akkor nem baj ha egy kicsit melegebb a viz a csecsemőnek? Énis észrevettem hogy Vivike jobban csipi a melegebbet.

Etus,Rekus: valami lehetne már tényleg már tiszta tűkön ülök énis, pedig Ti mentek szülni :-) Kitartást a maradék pár napra vagy órára? :-D

Iceberg:háát háát nem tudom mit mondjak :-) Ez a kisfiu egyszerűen gyönyörű!!! :-) De a tesója is aranyos ám nagyon! Örülök hogy raktál képeket!

Most nagyon nem olvasok vissza mert elcsavarogtam a délelőtött Vivivel :-) Szép naos idő van sétáltunk nagyot, most amig alszik meg főzö egy kis zöldbabafőzit .
képzeljétek amugy amiota megetetem vele a 140-et nyugodt és csak eszik alszik. Pedig azt mondták nem szabad. Nem a turokat nem,tudják ők mennyi kell .

Na majd még jövök hátha lesz gólyahír a mai napra is :wink:

dinuci01

Sziasztok Csajok!

Először is gratulálok az új babákhoz , egészséget és sok tejcsit mindenkinek.

Most nem sorolom aki képeket rakott fel, de minden baba hyönyörű , csodálatos ahogyan fejlődnek és napról-napra szépülnek.Olvaslak titeket de időm nem volt írni.
Etus, Rekus drukk hogy minél előbb kezetekben legyen a babátok, gondolok rátok minden nap, hogy mi újság és hihetetlen túl leszünk az októberen és mindenkinek baba a kezében, pedig fél évvel ezelőtt még csak álmodoztunk.Ilyen gyorsan telik az idő, néha el sem hiszem hogy itthon vagyunk és itt a pici is , tényleg hozzá kell szokni.

Hát azért nem tudtam eddig jönni , mert pénteken mikor hazajöttünk a kórházból délelőtt, kisfiam oviban, du.-án hazajött mondta fáradt lefeküdt aludni, úgy 4 óra körül tiszta láz, estére elértük a 39,5 fokot.Na utána nem tudtuk levinni.Hajnal 2-kor hívtam az ügyeletet hogy mi a problémám, ugyanis hidegrázást kapott a gyerek ami eddig nem volt és nagyon megijedtem, azt mondta nem jön ki próbáljam hűtő-fűrdővel levinni ha rosszabb lesz hívjam újra és kijön.Piszok ideges lettem, mert direkt mondtam neki nem tudok mozogni most jöttem a kórházból, itt a 3 napos kisbaba , párom pont a Szlovén határon volt, anyukám volt itt segíteni.Rá egy fél órára a lázcsillapító nem hogy segített volna láza felment 40,2-re és kihányt mindent. Ekkor párom 2 haverját ideküldte kocsival hogy irány a kórház mivel én nem emelhetem , a babát pedig nem vihetjük magunkkal.Mikor odaértünk ott újból hányás, megvizsgálták és a dokinéni azt mondta bent kell maradni éjszakára, és ha reggel nem megy le a láza akkor még kb. 4-5 nap kórház, jelenleg nincs kiszáradás de ha tovább hány akkor lehet.Na én mondtam ezt nem mondja meg mire figyeljek és ha rosszabb max. visszahozom de most nem tudok maradni, tejet kell fejni ott a pici, a fiam egyedül meg nem hagyom itt, így hazahoztam kapott kúpot , hányáscsillapítót .Miután hazajöttünk szombat Du-ig 10 percenként 1 kanál hideg víz adása plusz a kicsi szoptatása mondanom sem kell hogy kibuktam, de hála Ari jobban lett a kicsi sem kapta el és most már túl vagyunk rajta .Tegnap óta ismét ovi, de mondtam ez volt életem legnehezebb döntése melyik gyerekemet hagyjam pácban.Tehát eddig ezért nem tudtam jönni, de remélem most már tudok gyakrabban.

Amúgy Alina isteni jó baba , eszik, alszik éjszaka 1x kel fel enni.Igaz tegnap este nem sokat aludtunk mert nálunk is elkezdődött a hasgörcsös időszak, szegénykém csak sírt, de ezt a részt sajna ismerem a fiam által nála 4 hónapig tartott.Fürdésnél nálunk is nagy üvöltés van ill.nem szert öltözködni sem, de ezt is meg kell neki szokni.Tejcsi hál, istennek van és gyarapodik is szépen. Védőnő, doki bácsi volt már. Doki bácsi nagyon megdicsérte, ilyen jó baba, ugyanis 3450g-mal születtünk, 3360-nal jöttünk ki a kórházból és egy hetesen 3650g volt.
A kisfiam imádja féltékenységnek eddig semmi jele, állandóan fogná szerelmemnek hívja énekel neki becézgeti mindig .Olyan édes hogy meg tudnám olyankor zabálni, remélem akiknél gond van a féltékenységgel hamar elmúlik, mert imádnivaló azt nézni hogy szeretgeti vigyáz rá a nagyobbik.

Rólunk ennyit a témákba megpróbálok vissza bekapcsolódni, addig is puszi mindenkinek!

Tünde
btunde

Rékus, azért örülök, hogy jöttél, bár jobban örültem volna egy sms-nek. Na jó, akkor legyen 29. (hogy a férjed örüljön, még jobban), mert az már holnap van, de ne várjunk tovább :)

Ctg-n, uh-n minden rendben volt. Most a méhszájat nem nézte, mert nem nagyon voltak fájásaim az előző vizsgálat óta. Na nekem meg ez a bajom. Bár aludni már én sem tudok, mert olyan piszkosul fáj a csípőm, hogy óránként felébredek rá. Julival ilyen azért nem volt, dehát Andris nagyobb baba.

Tünde, hát nagyon sajnálom, hogy ilyen nehéz napokat kellett végigcsinálnod, de örülök, hogy végül mindenki rendben van.

Dinuci, hát ha éhes, akkor etesd azt a gyereket. Juli már egy hetes korára megevett 100 grammot. Mindenki hüledezett, hogy jaj az nagyon sok, dehát mit tudtam csinálni, 10 perc alatt betolta.

Pelenkázás, öltözés, fürdés, ha csak akkor lesz nálunk sírás, nagyon boldog leszek :)

Most sikerült beírnom, hogy majd még jövök, hátha lesz valami hír, de gyorsan kitöröltem, mert Rékusnak az én számom van meg, és rajta kívül meg már csak én vagyok :lol:

De azért majd még jövök, mert olyan jó a babákról olvasgatni!
Etus

Kép
Kép
etus79

dinuci:köszi :) én is tervezem,hogy hétvégén kimerészkedünk eddig csak ablakot nyitottam eléggé szeles idő volt a napokban erre felé!
szerintem is tudja egy baba mennyi akar enni!!ha kevés úgy is nyűglődik vagy sír,ha már nem kell akkor meg úgy is befejezi,kilöki a bimbót vagy a cumit!
nekem azt mondták a kórházban a súlyának az egyhatodát kell megennie!? :roll:
Balázs is megeszik már 100-at is!

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Lynn,
gratulálok Emma baba születéséhez. Minden jót Nektek és sok tejcsit!

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Na ma délután mindenkinek volt más dolga úgy látom.

Mi nagybevásárlást csaptunk. Apa meg Juli kocsival mentek, én meg gyalog (30 perc séta a nagy bolt), szóval mindent megteszek az ügy érdekében. Ha Rékus esetleg tényleg holnap szülnél, én sem szeretnék lemaradni :)

Jó éjt mindenkinek!
Edit

Kép
Kép
etus79

Lányok!

SOS segítség kéne,az éjszakai ruházattal kapcsolatban. Ki mit ad rá a manókájára?
Nem tudom mennyire öltöztessem melegen, vagy inkább a szabadabb mozgást tegyem előtérbe?
mók

Kismamik!

Ezerrel mennek a drukkok!!!!!! :D :D :D :P :P :P :lol: :lol: :lol: :lol:
mók

Vonalzót próbálok...

Kép
mók

sziasztok,jó reggelt

mók.én egy badyt meg egy rugit adok rá és takaró is van rajta.

etus,rekus.mizujs veletek???

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

sZIASZTOK!!!

Elnézést, hogy ritkán jövök, de vagy uram van a gépnél vagy Gergő foglal le.
Kaja után nehezen van böfi, van hogy 1 óra múlva, letenni nem merem mert nyűglődik, húzza a lábát fel amíg bukás lesz a vége... reggeli kaja után séta, ott alszik, utána kaja majd rajtam velem alszik majd séta, kaja, alvás rajtam fürcsi, kaja, alvás mellettem ágyban és nem a kiságyban brrrrrr :evil: éjjjel max 2ster kel fel...

de letenni ágyba kaja után csak úgy hogy elaludjon nem megy.... ti hogy csináljátok???? :(

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Lynn:hatalmas gratula,sok-sok tejcsit,és gyere gyorsan vissza!!

Mi átlagban 80 g körül eszünk,10-15 perc alatt.Vissza szoktam tenni cicire,hátha még kér,de nem eszik már utána,csak cicizik.

Édesek a Babák és a nagyobbak is!!

Tünde:mostmár csak jobb lesz!

Rékus:29-e van!!

És többiek is,Etus,hajráááá!!

A fürdésnél képzeljétek,hason már nem is kiabáltunk,és a pelenkázás is kaja után egész tűrhető.Türelem,és jobb lesz talán... :) Lehet,hogy csak félt háttal a vízben.

Mók:mi reggel felkelünk,kaja,aztán 1-1,5 óra nézelődés hordozóban,aztán a bölcsőben hallgatunk zenét,szundizunk,kaja,délután is,illetve,akkor séta is van,és mindig a Kisasszonytól függ a nap többi része.Összességében azt hiszem,nagyon jó Baba!Ha sír,akkor tényleg baja van.

Holnap izgi napunk lesz,elmegyünk Nagyizni...Hát,nem tudom,mennyire fogunk kizökkenni,remélem,ha alszunk és eszünkl időben,akkor nem lesz gond.

Hajrá kismamik!!

Gira:én a picibaba.hu-ról teszem fel a vonalzót!Próbáld meg ott!

Szilvi

sissy01

ja,Mók:én bodyt,rugit,meg hálózsákot,és azon van takaró.

Szilvi

sissy01

mares:nekünk sem jön egyből a büfi,de lerakom és figyelem!!oldalt rakom le!!!ha fekszik,alszik ,de elkezd nyűglődni,mocorogni látom,h feszeng akkor felveszem és hamar jön a büfi!ha neked nem baj,hogy teljesen magadhoz szoktatod(veled,rajtad alvás) akkor nem gond,de szerintem te is jobban tudnál pihenni,ha ő is az ágyikójában aludna,teljesen hozzá fog szokni mindenhez és ezeket fogja követelni,ha nem kapja meg akkor jön majd a sírás és sírás míg el nem éri azt amit megszokott!én babucim is szeret rajtam elaludni,de amikor leteszem és netán felébred,mert észreveszi,h letettem akkor megnézem van e büfi egyebek,ha nincs akkor vissza teszem és símogatom meg cumit adok neki,mert elalváshoz néha igényli!
majd látod mi szimpi a tanácsaimból :wink: :)

este kis mocsi volt velem Balázs :) evett,elaludt ,volt büfi letettem felkelt!felvettem cumizott elaludt hamar a kezemben,de ahogy letettem felkelt!kezdett egyre jobban felélénkülni,mert nem a kezemben volt!!mindent megnéztem van e gond,de annyi volt,h nem a kezemben van,ki akarta harcolni sírással,h az legyen amit ő akar! :) de én győztem!közel ültem az ágyhoz és fogtam a cumiját ne essen ki a szájából és elaludt simán szépen! :)

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

sissy:a kórházban mindig csap alatt fürdetik tudod őket és a mellkasuknál fogják,lógnak lefelé!gondolom hason kicsit össze tudta húzni magát mint a pocidban és felvenni a biztonságos pózt!igen félnek háton ez tuti,de megszokják csak tényleg türelem és idő kell nekik,hisz nem rég vannak a világon :)

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Lányok!

Köszönöm a segítséget. Nagyjából akkor jó úton járunk...

Kép
mók

Ice: köszike a tanácsokat!!!! valamit tennem kelll, tudom!!! Most api 3 napot itthon, kipróbálom a dolgot este, max ha nem alszunk, akkor másnap uram sétál vele én meg alszok...

Sissy: bakker, 10-15 perc alatt 80at??? én ha fél óra alatt 50et beleteszek az nagy szó :shock: mondjuk max 70et eszik :)meg lusta enni mert pasi, sokszor elalszik :))

Mók: kb én is azt adom rá mint sissy :)

babakééééépek????????????????????

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Fürdetés: az még nálunk is nagy hangzavarral jár :) de 1-2 hét múlva megszokja.

Ádi még mellettem alszik, és ha minden jól megy akkor a jövő héten át szoktatom a saját kiságyába. Amúgy nappal meg lent van velem a nappaliban, vagy babahordóban vagy egy nagy birkapárnán a kanapén. Igy el tudom végezni a fontosabb dolgokat.

Alvás: Én csak bodyt meg rugit adok rá, és arra a takarót. Bár nálunk központi fűtés van, és még csak a fűtési szezon eleje, azért nem spórolnak.
És már nekünk is van cumink :oops:

Kép
Kép
Kép
andinet74

és itt vannak 3-an, a lányok és kis herceg :D

Kép

Kép
Kép
Kép
andinet74

Andinet:szépek a gyerkőcök nagyon!!!!

Mares:igen,azt hiszem ezzel is mázlink van.Bár a Védő néni tegnap mondta,hogy hú,ez neki milyen gyors volt,és visszatehetem még,azt szoktam is,de mint mondtam,akkor általában már nem eszik,csak játszik.És nem is igényli sokszor,mert hiába kínálom,már nem kell neki.Akkor meg minek eröltessem??

Ice:én is azt hiszem,ezért gondoltam,hogy most pár napig kipróbáljuk a hason fürcsit.

Szilvi

sissy01

Sziasztok,
Tegnap már megpróbáltam írni, de közben fel kellett vennem, a picurt a rohadék windows meg újraindult. Na mindegy.

A még kismamiknak drukk ezerrel, hogy már végre két darabban legyenek!

Fürcsi:
Nálunk pont a sok víz jött be. Amíg megvolt a köldökcsonk, folyamatos ordítás volt, hiába ketten fürdettük meg tartottuk és beszéltünk hozzá. Amint leesett a csonk, több vizet engedtünk és onnantól nem volt gond. Na nem mondom, hogy pancsol, de nem ordít, sőt már többször a végére a kezecskéit is ellaítja. Szerintem jobb neki, hogy jobban körbeveszi a melegvíz, bár a füribe sem fázhat mert jól befűtünk mindig.

Kfmares,
Sajnos nem tudok neked tanácsot adni. Nálunk is most jelentkeznek a problémák, különösen az éjszakai elalvással, ugye akkor szeretné az ember, hogy pikk-pakk visszaaludjon, de persze miért is menne, bezzeg napközben, van, hogy simán vissza alszik 10 perc alatt. Ma korán reggel rajtam aludt el, most az apján alszik, a bölcsőbe csak akkor tudjuk visszarakni, ha már legalább fél órája mélyen alszik.
A védőnő mondta, hogy minden babának meg kell találni hogyan tudja magát elaltatni. Erre egy lehetőség a cumi, amit mi kihagynánk, mert egyébként is tragédia a szopi, nem akarom még rontani a helyzetet.

Mók,
Én úgy öltöztetem éjszakára mint nappalra, pont mint Iceberg. Első nap próbáltuk a hálózsákot, de nem jött be, mert belegabalyodott szegény, azóta takaróval alszik, eddig nem volt gond vele, nem húzza a fejére vagy valami, és egyébként meg kicsit merevebb a takarója, ezért még ha be is tévedne alá, nem esne rá közvetlenül az arcára, hanem elállna tőle.

Sissy,
Milyen zenét hallgattok?

Andinet,
Nagyon helyes a családod! :D

Evés:
Nálunk az egyik ciciből fél óra alatt nyom be 40-et, de gyanús hogy már előbb végez csak cumizik. A másik ciciből 12-15 perc alatt 70-100 gramm körül simán végez. A jobb cicim valamiért tényleg jobb.
Volt itt a szoptatási tanácsadó. Hát sokkal okosabb nem lettem. Azt mondta Ő szerinte kicsit rövid a nyelvfék, csak annyira rövid, hogy ő rendesen tud enni, mert ugye szépen gyarapszik, de a cicit azt szétszedi. De utána néztem, hogy jobban ki tudja nyújtani a nyelvét, mint azt a szoptatási tanácsadónak mutatta, ezért még a dokival is megnézetem, szerdán úgyis megyünk, mert betölti Niki az 1 hónapot :D. A másik ötlete még az volt, hogy az alsó ajkát húzzam lejjebb mert úgy tűnik kis területre cuppan rá, na azt majd próbálgatjuk, de kicsit kevés a kezem néha, mert amikor cicire teszem mindig türelmetlen, kapkod, magát karmolja, mindkét keze a szája előtt és így próbálja bevenni a cicit. Én meg próbálom egy kézzel a két kezét rávol tartani, miközben őt fogom és a cicit meg a szájába vadászom. :?

Szilvi
KépKép
ceyla

És ha már alvás:

Kép

Szilvi
KépKép
ceyla

Ceyla: meg kell zabálni őket a képen, nagyon kemény :)

Sissy: hát igen, MINTABABÁtok van :)

Fürcsi: nálunk csak első kettőnél volt ordítás, azóta csend, sőt ha előtte sírt is akkor ott nyugi van, és ahogy Ceyla is mondta nálunk is a sok víz jött be, de persze egy idő után "szól" , köszike, ennyi elég volt :)

Andinet: csodaszépek :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Ceyla: babátok mekkora? mármint súlyra? mert én kis Gergőm olyan picinek tűnik a többi baba mellett... igaz a 3kg-ot még nem értük el :) :oops:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Miénk sztárfotó:
Kép

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Nagyon jók a képek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Öltöztetés
Nálunk a nappali és az éjszakai öltözék nem igen tér el. Pelus, body, rugi van általában Noelen.
Olyan 23 fok van nálunk folyamatosan (eléggé fagyos vagyok :oops: )

Etus? Rékus?
Vendég

Gyólyahírek:

"Ma délután 3-kor megszületett Andris, 3950 g és 50 cm és olyan gyönyörű. Nagyon gyors szülés volt. Edit"

Rékus írta Editnek:
"Szia Etus, Ne haragudj, ha beelőztek. Ma reggel 8.25-kor megszületett Kiss Nóra, 3650 g és 50 cm-el."

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Edit,
gratulálok András baba születéséhez. Minden jót Nektek és sok tejcsit!

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Kép Kép

Lilla pár percesen!!!!!

Kép
mók

Rékus,
gratulálok Nóra baba születéséhez. Minden jót Nektek és sok tejcsit! Sikerült a 29!

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Rékus, Edit!

Hát nem vacakoltatok!!!! :D :D :D

Gratulálok!!!! :P :lol: :P

Majd még hozok friss képeket is, egyenlőre ennyi telt..... :oops:

Kép
mók

Na vagyok picit. Nagyon szépek a babák :)

Fürdésnél nálunk egy hang nincs, türelmesen végig csinálja, a törülközésnél nyűglódik, de nem szokott sírni. Már nem alszik rajtam, megvárom míg elalszik és beteszem a kiságyba. Napközben egyszer, nekem ebéd után, alszunk együtt a nagyágyon. A héten már kivittem, elmegyünk ebédért és haza. Kb 30 perc. Dokinéni ennyit engedélyezett. Már 2750gr-ok vagyunk. Kezd belenőni a ruhákba is :)
Puszi mindenkinek.

Kriszta
Kép
cherryke

Etus, Rékus
Kép
Vendég

Kép
Vendég

De jó :D kivirult az októberi babatopic :D:D

Gratula a legújabb babákhoz :D:D:D

Csajok gyönyörűek a babák,gyerkőcök mindenhol :D

Nem tudom kinél hogy van,de Ádám amióta hazajöttünk, nyugodtan alszik szopizás után. Sokszor annyira bealszik,alig tudom felkelteni :shock:

Kép
Kép
Kép
andinet74

Tegnap esti képek.
Kép Kép

Kriszta
Kép
cherryke

Nagyon szépek a babák! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

És aminek legjobban örülök, hogy nagy gondok senkinél sem voltak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Halihó!

Etus,Rékus:Hatalmas gratula a Babákhoz,és sok-sok tejcsit Nektek,gyertek gyorsan mesélni majd!!

Tegnap hason fürödtünk,és nem volt egy hang sem,csak előtte,meg utána,de talán ez is elmúlik majd.

Gyönyörűek a Babák,Csajok,ezt is megértük,hogy meg vannak a Bébijeink!!!

Szilvi

sissy01

Kata,
Nálunk is 23 fok van, mert mi is fagyosak vagyunk :D Sőt ha délután besüt a nap néha 25 fok is.

Kfmares,
Szerdán mértünk 4150 grammot. Niki 3650-el született és 55 cm-el, így nem nehéz neki nagyobbnak lenni. Most pakolom el az 56-os rucikat mert kinőtte. Annyira sajnálom őket, olyan arik és 2-szer több alkalommal a legtöbb nem is volt rajta. Még jó, hogy vannak itthon 62-esek is, így csak pár rugit hozattam az anyósommal.

Kri,
De jó!
Akkor megvan az utolsó két babánk is?! :D :D

Mók,
Gyönyörű a kis Lilla baba. :D

Szilvi
KépKép
ceyla

Andinet,
Ne aggódj, majd változik ez. Niki is többet aludt még az elején....

Cherryke,
Nagyon aranyosak vagytok! :D

Rékus, Etus,
Gratulálok nektek a babákhoz és sok tejcsit, jó egészséget kívánok!

Szilvi
KépKép
ceyla

Képzeljétek, a szoptatási tanácsadó ajánlott egy krémet sebes mellbimbóra és ma elment a párom a gyógyszertárba, hogy megvegye.
Na onnan indul, hogy receptes cucc, majd a használatiba meg írták, hogy nem végeztek teszteket szoptatásra ezért szoptatós anyukáknak nem ajánlják. Hát k*rva jó! :evil:

Szilvi
KépKép
ceyla

Sziasztok!

A sebes cicivel én is szenvedek, mert kisfiam elég mohó és hamar ráfog. Nekem van egy olyan krémem,amit nem kell lemosni, de csak egyszer próbáltam. Azóta a tejet rákenem és hagyom megszáradni és ha lehet sokat levegőztetem, vagyis nincs rajtam melltartó, csak egy szál nagy póló. Ez most úgy néz ki,hogy segit.

Kép
Kép
Kép
andinet74

Mók, Mares, Cherryke, Andinet
nagyon édesek a babák.

Tényleg jó, hogy komolyabb problémák nélkül megszülettek a picik és nem is lett sok császár. Jobbak vagyunk az országos átlagnál. :lol: :lol:
A legtöbb baba nagyon kivárta az idejét szerencsére. :lol: Még jó, hogy senkinél nem néztek el semmit az uh-on, itt most a nemre gondolok.

Szerdán elvittem dokihoz Brigit, mert nagyon csúnya volt a nyelve. Azt hittem szájpenész, de vírusos afta gyulladása van. Kapott rá cataflam cseppeket. Szegénykém marhára fájhat, mert az egész nyelve tiszta afta + a szájüregében is vannak hólyagok. Viszonylag jól viseli, bár éjszakánként többször sírva ébred. :cry: :cry: Ma reggel egyszerre bőgtek. :cry: Azért remélem a jövő héten már meggyógyul.

Betti baba még szürcsög, de alig akar kijönni valami az orrából. Eddig szépen jött. Most pedig a bal szeme kezdett el csippásodni. ÁÁÁÁÁ

Ceyla,
azért érdekes, hogy ilyen krémet ajánlott a tanácsadó. Az egy dolog, hogy a baba könnyebben elalszik cumival, de szerintem nehéz dolog utána elvenni tőle. Legalábbis mi Brigivel eléggé szívunk.

Mares,
a mi babánk is kézben szeretne aludni, de én azért próbálkozom, hogy leteszem. Több-kevesebb sikerrel.

Sissy,
az vetkőzés-öltözést Bettina sem szeretni, bár a pelusozásnál általában csöndben van.

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Andinet,
Én már ezt csinálom 3 hete. Levegőztet, rajtahagy a nyál és a tejcsi. A bimbó tetején lévő sebek már el is tűnek, de az oldalán lévő repedésen csak átmeneti javulást tudtam csak elérni, majd egy rossz mozdulat és máris csúnyábban néz ki mint eddig. :(

Kri,
Egyet értek. Én csak végső esetben akarom cumiztatni.

Szilvi
KépKép
ceyla

Sziasztok!

Etus:GRATULÁLOK NEKTEK!MINDEN JÓT A BABÁVAL :-)

Rekus:NEKED IS! ÉS MINDEN JÓT NEKTEK!

Azért nem semmi hogy egy napon pár óra külömbséggel :-D
Mégiscsak meglettek ezek a babák ebben a hónapban.. :-)

Mi most jöttünk meg anyóséktól meg a temetőből.Ott is ebédeltünk, ma nem főztem semmit. De holnap is megyünk temetójáratra de csak egy helyre, gyerkőcök nélkül. Legalbbis eddig ugy néz ki :roll: Mostmeg le kéne menni egyet sétálni de baromira nincs kedvem.
Ráadásul jövő héten őszi szünet lesz oviba igy egyedül leszek két gyerekkel. Nem is tudom hogy csináljam :-) Még nem voltam velük egyedül.

Ti hogy vagytok?Hogy telik a nap?

Andinet:én ugyan nem szoptatok de azt hallotam hogy ez a tejrákenegetés segithet. Ugyhogy ezzel jo ütlet probálkozni.
Helyesek a gyerkőcök! :-)

Ceyla:hát ez marha bosszantó lehet. Akkor meg minek irnak fel ilyeneket? Azért tudni kéne hogy mit lehet és mit nem :evil: Amugy a ruhákkal lassan mi is hadilábon leszünk ugyhogy mehetek vásárolni. Több darab is kicsi lett. Egyébként ez a kép nagyon jol sikerült :-D

Mók:Lilla baba csodaszép! :-) Igazi csinibébi!

Cherryke:Honor is nagyon édi! :-) És gyönyörűen megnőtt! Ügyesek vagytok!

Kfmares: Gergő nagyon édi! :-) És ne keseredj megnől ez a bébi hamarabb mint gondolnád! :wink: Egyébként énsem tudom letenni evés után! :evil: Vagyis csak este nem! Tegnap is megvolt a 1,5 órás cirkusz :-( :-( Nem tudom már mikor mulik el.....

dinuci01

Jajj hadd kérdezzem meg: ért valaki ugy az iwiwhez hogy tudja hogyan kell megnézni hányszor és ki nézni meg az adatlapom? Mert állitolag van ilyen lehetőség... :roll:

dinuci01

Sziasztok!

Köszönjük a dicséreteket Lilla nevében.
Nálunk az elején volt sebes mellbimbó a kórházban,Aventes krémmel kentem, most rendbe van, pedig óriásit hibáztam képzeljétek...., Ma döbbentem rá hogy az egész napunk szopizásból áll!!!!! :shock: :shock: :shock:
És neki kellet állnom leszoktatni Lillát, ttehát most másfél óránként adom a cicit, de olyan hiszti van hogy a szívem beleszakad.
Ilyen butaságot nem tudom hogy csinálhattam.... :oops: :oops: :oops:
Ha valaki tud valami jó módszert hogy rendes kerékvágásba kerüljünk az írjon!!!!

Nagyon el vagyok keseredve hogy szenved a gyerek az anyja hülyesége miatt!!!!!
És nem is alszik már nagyokat, ma eddig fél óra volt egyben a legtöbb,most talán már mondjuk 2 órája alszik, de hát többet kéne.

Aztán ha ezen túl leszünk akkor meg az ágyába kell visszaszoktatnom, nagyon gáz vagyok!!!! :x

Kép
mók

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: