Szuper éjszakánk volt!Roli 4 óránként kelt,lehet,hogy az új tápszer kicsit jobban telíti
És tegnap hülyeséget írtam,mert nem 1 hónap alatt hízott 1 kilót,mert akkor is ennyi volt a súlya amikor haza jöttünk,az pedig 3 hete volt.
Suzy!
Cipike nagyon kis fotogén kedvében volt,mert ez a kép szuper lett!
Tudok pihenni,bár ezt az éjjel 1-2 óra közötti kelést kihagynám.
Kórházi cucc jó,hogy kész van,látod nekem is szerencsém volt,hogy nem bírtam magammal és korán össze raktam.
Szandri!
Gratulálok a kukishoz!
Harisnyáról nem tudok semmit
Erika!
Nagyon izgi!Te nem tudnál üzenni valakinek,ha beindul valami?
Gyevacska!
Jobbulást neked!!!
Evita!
SZépen nő a pocid
Vivi!
Nem keseredtem el a tej miatt,sajnos várható volt,anyunak 2 hétig volt,pedig mi szopiztunk.
Andi!
Dóri baba nagyon édes!És szép lett a szoba is,látom ti is a sárga-zöld kombinációt választottátok
Hencsi!
Én is sokat feküdtem háton amíg terhes voltam,de én se vettem észre semmi ideg nyomódást.Vagy lehet,hogy nem is érezhető?
Orsi!
Tegnap felétek voltunk Rolival!Legközelebb felmegyünk!
Csajok!
Nálunk úgy volt,hogy az anyakönyvi kivonatot(2.nap meg volt) és a taj kártyát(10.nap meg volt) a kórház intézte.
A tgyásthoz az anyakönyvi kivonat kell,azt mi elintéztük hamar.Ma jött is a szeptemberi tgyás arra a pár napra (24.-től)
Céges könyvelő nyomtatott hozzá mindent.
Erről pedig majd kapok egy levelet,hogy pontosan meddig jár és a lejárat előtt egy hónappal már lehet intézni a gyedet,amihez kell még majd a magánnyugdíj pénztári belépő nyilatkozat is.
A családit meg az anyaságit pedig apa intézte személyesen,én még mindíg csak akkor vagyok nyugodt,ha látom,hogy minden oké a papírokkal.
Az anyaságit írtam is,hogy hamar megjött.
A családi pedig nov 2-án lesz utalva,ezt az interneten olvastam,van egy lista egész évre az utalási napokról.
Önkormányzati 1×-i anyasági pedig nincs már Csepelen,de mindenki kérdezzen rá a lakcím szerinti önkormányzaton,mert van ahol 40-50e ft.
Ma megint szép idő van,megyünk sétálni később!

[/url]