Bence 4 napja alig alszik éjjel, többször felkel, aminek annyira nem örülök, mert eddig semmi baj nem volt az alvókájával, most meg...

Csöppet hulla vagyok... Első nap, mikor kezdte, letettem szokásos időben aludni, kimentem tv-zni a Tomival, bementünk, épp lecsuknám a szemem és Bence ébredt...

És ez már 4 napja így van, lefekszik fél 9kor, felkel fél 11kor, majd még 2-3-4x az éjszaka folyamán. Pedig ő eddig elaludt fél 9kor, majd kelt fél 3kor aztán csak 6kor. De ez a mostani új szokása... és nem tudom az okát, miért van így. Talán a front?! Barátnőm megnyugtatott, az ő kislánya 2 hetente váltogatja az alvási szokásait, pedig ő már 8 hónapos lesz. Így együtt szenvedünk, legalább valaki megért.
Hétfőn kimozdultunk, voltunk barátnőmékkel babaklubon és nagyon szuperül éreztük magunkat!!!

15 anyuka volt babával. Minden baba 6-12 hónap között volt, mi voltunk a legkisebbek.

De talán a legügyesebbek is, büszke vagyok rá nagyon!

Olyan édesek voltak, ott kúsztak-másztak, rohangáltak, jsikongattak, dumcsiztak,játszottak, lehetett vinni játékokat, olyan helyen voltunk, ahol babamasszázst is tartanak, így cipő nélkül, szőnyegen csücsültünk.

Bence hordozóból nézelődött, jött egy kislány, megsimogatta az arcát, egy másik kislány meg elkezdte hintáztatni, ő volt a lányok kedvence

, ő meg komolyan nézte, hogy hűű mit csinálnak velem.

Aztán a kezemben volt, sírt 5 percet, kimentünk a folyosóra, ott elaludt, visszamentünk és a nagy hangzavarban aludt az ölemben, csak arra kelt fel, mikor indultunk haza.

Emailben beszélgetünk, hogy miről legyen szó, egy védőnő tartott előadást nekünk a hozzátáplálásról. Nem is előadás volt, mindenki megoszthatta a tapasztalatait és kérdezhetett bármikor nyugodtan.

Havonta egy alkalommal van, jó kimozdulni kicsit.
Nappal egyébként semmi gond, alszik délelőtt, ahogy szokott, aztán sokat játszunk, kacag hangosan, és dumcsizik folyamatosan, fedezi fel a világot, a két kis kezét, mindent maga körül.

Nem panaszkodom, akkor sírunk, ha éhesek vagyunk vagy fáradtak vagy ölbe vágyunk vagy unatkozunk.
Évi és Ircsi! Bence is szereti, ha a közelében vagyunk, egy darabig elvan egyedül, de aztán igényli a társaságot, meg mindig körbenéz, hogy van-e a közelében valaki, aki figyel rá, de hát ő még picike.

Vannak napok, amikor ő is igazi kismajom, de én nem bánom. Már 6200 g, én meg talán 40valamennyi lehetek -nem mértem magam szülés óta

- és 1 kézzel cipelem sokszor, ha dolgom van, úgyhogy Évi ha én elbírom, te is el fogod Tomikát, ne aggódj!