Szió mindenkinek!
Látom nem érkezet ujabb baba

Nem baj ami késik nem mulik
Hamar átolvasom mit irtatok mert mennünk kell csipőviszgálatra. A mult héten el lett halasztva a költözés miatt viszont most már nem lehet, mert azért ez fontos. Csak az a baj itt fél 12-kor kell sorszámot huzni, aztán fél 1 től van a rendelés. Nem nagyon értem ebben a logikát, hiszen ugyse kezdik el időben sose a rendelést ahogy hallottam.
Megint szép esténk volt: Vivike fél 8tól háromnegyed 9 ig nyűglődött. Aztán adtunk neki a 100-on kívül még 30 ml-t és egy 10 percen belül elaludt. Lehet a kaja mennyisége a ludas, na de hogy pont este...
Veletek miujság? Mit csináltok ma? Azthiszem ma szép napos idő marad, délutáni sétára tök jo.
Kajcsi mi lesz?
Én hamar főzök pörit, meg tésztát a tegnapi borsóleveshez. Feltéve ha ideér időben a husi
Etus:kellemes időtöltést akkor mára

Reméljük a napocska előcsalogatja a babádat, feltéva ha ottis süt...
Iceberg: hát tényleg ügyes vagy hogy ilyen szép súlyú babát szültél,mégpedig simán!Tényleg le a kalapppal. A fájdalmak meg idővel elmulnak ugyis

A párod jelenléte tényleg sokat segithetett!
Gira:sztem is vigyázz miket használsz!A baba tündéri

Nekem is tetszik a kép.
Kata:nem fáj a hasija mert a kezemben nem sir... De nem foghatom egész nap. És mindig enne ugy veszem ésre.

nincs el a babyhordoban sem. Attika elvolt kivittem magammal mikor főztem meg ilyesmi.Kérdezted az alvást:mostmár nappal nem alszik, kezdi az esténkénti mókát

Aztán ájjel alsziik,olyan 2 fele eszik egyszer.
Jó hogy neked Noel igy elvan melletted.
Mók:Örülök h otthon, lényeg a lényeg bármilyen kellemetlen szülés volt egészségben tértetek haza
Sissy:nekem is megnyugtató hogy van a figyelő, de nem tudom megbizható e. Bár ha kiveszem a babát, mindig sipol
Énsem vagyok cumi ellenes sőt majd leszoknak maguktol a babák. Ők tudják mit meddig kell, vagy akarnak. Bár Vivit ha nyűgös egyátalán nem nyugtatja, de van hogy el sem lehet venni tőle.
Na megyek mert időközben megjött a husi is, Vivike meg nyűglődik ujfent. Megint ki be ki be főzés lesz
Majd jövök, további szép napot nektek!