A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok, Kép
Stella, most olvastam a lenti topokban, hogy május 8-án volt az esküvőd. Az én templomim is akkor volt. Olyan szép nap volt. Imádom május 8-át. Kép
K.
krinyoka

KrinyókaKép
nálunk annyira nem volt szép aznap az idő. Rettenetesen hideg volt. De szerencsére a fotózás idejére, meg amikor kint volt dolgunk nem esett az eső és sütött a nap.
De ez mind mind nem számít,hiszen számunkra így is szép volt!
Meglestem a képeteket, szépek voltatok nagyon!
Stella

Kép
stella9

Mea!
A dokihoz én elmennék a helyedben.
Jelentkezz, ha tudsz valamit.
Húúú, de izgi!!!

Adri!
Hogy vagy?

Jázmin
djázmin

Stella. köszönöm Kép

Ti is szépek vagytok, nálunk kicsit fújt a szél és tényleg lehetett volna szebb az idő, de a polgárinkon zuhogott az eső, tehát ahoz képest tökéletes volt Kép

Hogy állunk babaügyekben? Ez már a 6 cnapom. Juhéjjj.
krinyoka

Sziasztok csajok!

A 25. napon vagyok. Ilyenkor már mutathat pozítivat a teszt? Vagy van akinek mutat ha van is baba, valakinek nem? Ez mitől függ?

Anúgy eléggé ki vagyok most.... napok óta letargia van. Úgy érzem, nekem már nem lesz pozítiv terhességi tesztem. Napok óta a kislányomat is abajgatom, simizem stb. és mindig arra gondolok, hogy lehet, hogy ő lesz az egyetlen. És ettől nagyon-nagyon elszomorodom. Miért velünk történik ez? Más csak rá néz egy férfi péniszre és rögtön hatos ikrei lesznek.... ez igazságtalanság.... az afrikai és egyéb lepusztult országban, akik a porban csúsznak másznak, mindenkin csüng 5-6 gyerek. Valamit mi nem jól csinálunk? Vagy költözzünk afrikába, hátha.... hú, tudom, lehet, hogy az ottani klíma.... na csajok, hívom a repteret. Költözünk a himbalimba dzsungelbe....

Puszi nektek

emeseanyu

EmeseanyuKép
nem szabad így elkeseredni!
Bízni kell magatokban és próbálkozni kell.

A 25. nap tényleg kicsit korai, szerintem próbálj meg még egy picit türelemmel lenni, jó?!
Mi itt nagyon szorítunk neked!
A miérteket pedig egyáltalán nem érdemes kérdezgetni, mert azzal csak a magad fájdalmát növeled!
Mi nem tudhatjuk, hogy miért alakulnak így a dolgok és miért azok kapják az élet legnagyobb ajándékát, akik igazán nem is vágynak rá és nem tudják értékelni. Erre soha nem kapunk választ.

Próbálj meg erős lenni és bízni és hinni a sikerben!
Puszi
Stella

Kép
stella9

Köszi Stella!

Kedves vagy. Igaz, hogy már van egy gyermekem, de egyre többször jut eszembe az, hogy ő egy igazi csoda lehetett. Hisz másfél éve próbálkozunk a tesóval, előtte is gondjaim voltak.... Lehet, hogy meg kéne elégednem vele?
De én annyira szeretnék még egy életet a méhemben nevelni...

Csináltam végül is tesztet, ami negatív lett, bár a védőnénivel beszéltem ma, azt mondta, ez még nem jelent semmit, mert elég korán csináltam. Tegnap volt egész nap barnázásom (előtte soha nem volt) és tegnapra a cicim, vagyis a mellbimbóm beduzzadt és vörös és érzékeny (ez sem volt előtte soha). A védőnéni azt mondta, hogy ez lehet mensi előtti állapot is (nekem mindig szokott görcsölni mensi előtt pár nappal, de az nincs). Fáj a hasam, de nem úgy. És a fejem is fáj.

Arra gondoltam, hogy lehet, hogy tényleg nincs baba, de életemben először most ittam a cickafark - palást - zsálya keveréket és lehet, hogy így reagál rá a szervezetem. A fene sem tuja.

Most eldöntöttem, nyugi van. Elvileg a 28. nap most vasárnap. Próbálok tűrtöztetni. Aztán egy hét múlva újra tesztelek. Még akkor is ha megjön.

Puszi és most nekem is küldhetnétek egy kis pozítiv energiát. Ablak nyitva...

emeseanyu

Ja, Vanda: én is látom..... pedig nincs is rajtam a szemüvegem....

GRATULA és ügyesek voltatok!

emeseanyu

Sziasztok!

Segítsetek!! Ma van a 24 cn-om, megvárom,hogy megjöjjön (bár jó lenne, ha inkább nem jönne) és akkor kezdem a hőmérőzést. Minden reggel írni kell azt tudom. De honnan tudom, hogy épp aznap van tüszőrepim? Néztem az ábráitokat, de én abból semmit sem értek! Bocsi, hogy ilyen bénákat kérdezek, de még nagyon kezdő vagyok e téren! Köszönöm szépen!

Pocak
pocak81

Vanda!
Én is látom a csíkot, a barátnőmnek is ilyen volt múlt héten és ma már sokkal erősebben látszik!Drukkolok, hogy neked is erősödjön a csík!
Mea!
Én is elmennék a helyedbe, ha babó van akkor az nem biztos hogy jó ha fertőzésed van az elején!
Emeseanyu!
Sajnálom, hogy a teszt nem mutatott pozitivot, de ez még tényleg korai. Nekem is furcs dolgokat csinált a cickafark tea (barnázgatás).
Ne keseredj el annyira, bár jókor próbálok Én is vígasztalni, amikor nekem meg tegnap jött meg!

Üdv
Évi
evike1975

Köszi Évi!

Akkor lehet, hogy tényleg a teától van. Most pedig annyira azt hittem, hogy ez az én hónapom is...

Neked sajna... Nem baj, hidd el, karácsonyra uh fotót teszünk a fa alá...

Puszi mindenkinek

emeseanyu

Emeseanyu,

nekem is vasárnap lesz a 28. napom. Elvileg átlag 24 napos ciklusaim vannak, és ugye ma van a 25. nap. De nem merek reménykedni. Én vasárnap veszek tesztet, ha addig nem jön meg.

Drukkolok neked!

Nata
nata

Évike!Kép

Igen jó is, hogy legalább megnézi azt a csúnya fertőzécskét.

Remélem nem lesz komolyabb gond.

Jaj de lassan telik az idő most......

Holnap reggel 8-kor megírom mi volt a dokinál.

Ma már sajnos nem tudok írni délután.

Mea
mea

Szia Nata!

Hát igen... vasárnap. Még nem érzek menstruációs görcsöt, tegnap volt a barna, ma nem. És mellbimbó duzzadt, vörös. Én csináltam tesztet, nem tudom olvastad e, negatív... de szeretném hinni, hogy csak túl korai volt...

A védőnéni szerint a barnázás lehetett a beágyazódás jele, akkor meg mindenképp korai..
Vagy ez a belemagyarázás túl erőltetett???

Ki vagyok. Ez viszont tény.

Azért neked sok sikert..

Puszi

emeseanyu

Jázmin
Köszönöm kérdésed, elég jól vagyok. Csak néha fájogat a pocim néhány percig, és ez elég kellemetlen, de más tünetem még nincs.

Emeseanyu
Nyugodj meg, és próbáld kicsit pozitívabban szemlélni a dolgokat. Én a 26. napon teszteltem, de igen érzékeny teszttel (Pregimax plusz) és így is elég haloványan látszott a második csík, kb. mint Vandáén. Szóval fel a fejjel, még baba is lehet a dologban Kép! Drukkolok

Adri
adri77

Nata
Drukkolok nagyon! Kép
adri77

Nata, Emeseanyu!

Megy a drukk hétvégére a duplacsíkokhoz! Szoríííítok! Kép

Sziasztok
Jázmin
djázmin

Kedves Sas-szemű lányok Kép
Adi77Kép, DjázminKép, Bogi1975Kép, StellaKép, NataKép, EmeseanyuKép, Evike1975Kép

KÖSZÖNÖM!!!!!!!!! KépKépKépKépKép
Állati boldog vagyok KépKép Szeretném ha Ti is jönnétek velem!!!!

Ma reggel újból teszteltem, - egy másik fajtával - és határozottabb a halovány csík Kép

Adri77Kép
Neked külön szurkoltam titokban, s mostmár elárulhatom ezt is! A múlt ciklusunk fej-fej mellett haladt, csak aztán nekem késett több napot. De nem babó miatt. Hanyadik ciklusnapon is vagy? Hová jársz dokihoz?

NataKép
Én is nagyon örülnék, ha máris körbevenne sok-sok hasonló korú friss kismami KépKép szóval nagyon drukkolok nektek! Hanyadik ciklusnapon vagy most? Először én is a vasárnapi teszt mellett "döntöttem", majd megláttam Adri77Kép szuperérzékeny tesztet ajánlott és bepróbálkoztam. Egyébként olyan a teszt, mint egy gyufaszál, nekem picit furcsa volt, ráadásul ténnnleg olyan halovány az a csík (ki is dobtam előtte, de aztán mégis KépKép)

Mea Kép
Milyen hosszúak a ciklusaid? Én a 34. napon már simán tesztelnék, pláne ilyen szép hő mellett. De jóóó még egy mamika KépKép Neked is szurkolok nagyon! A gombás fertőzés nem is biztos, hogy gombás fertőzés, lehet baktérium is! És ne ijedj meg, jobb kikezelni, mint aztán "nagyterhesként" felszállna a fertőzés. Nekem is volt az előző terheségemnél, kaptam rá kúpot, és én is paráztam, hogy ártok a babának ezzel, de megnyugtattak h egyáltalán nem. Szóval ettől ne tarts.

Emeseanyu Kép
Te is a kíváncsiak táborába tartozol Kép 25. napon még a legcsekélyebb esélynél is kevesebb a pozitív teszt. A 28 napot várd meg legalább, vagy ha késni szokott eleve, akkor ahhoz képest tegyél még egy napot és akkor tesztelj egyet Kép Remélem húzok mindenkit magammal!! Kép

Vanda

Vanda

Kép
vanda

EmeseanyuKép
én már harmadik hónapja iszom a teát, igaz mostanában mindig "elfelejtem" beletenni a zsályát, mert azt nagyon nem szeretem, de eddig még sose barnáztam.
A védőnénidnek viszont abszolut igaza volt abban, hogy a beágyazódás járhat barnázással.
Két emberkét is tudok a környezetemben, akiknél ez történt.
A tesztek pedig általában a beágyazódá utáni 3. naptól mutatják ki a terhességet.
Még semmi sincs veszve, sőt...

Szerintem minden egyes baba fogantatása maga a csoda, úgyhogy természetes, hogy a lányod is az, de ez nem jelenti azt, hogy nem fog jönni a kistesó.

Dokihoz jártok? Mert azért már elég sok ideje próbálkoztok.

NataKép
neked is nagyon drukkolok, jó lenne ha egyszerre gazdagítanátok a zebrások tábotát Emeseanyuval!!
Stella

Kép
stella9

Vanda!Kép

Köszi a tanácsot.Rohanok is a dokihoz lassanKép...

EGYÉBKÉNT ÓRIÁSI GRATULÁCIÓ!!!!!!

Mea
mea

Köszi a bíztatást.

Én gabriellel csináltam, ami szerint a megterm. után 3-4 nap a beágy, utána 3 nap múlva kimutatja. Ha ez így van, lassan ki kéne mutatnia.

Viszont lehet, hogy nem is akkor volt a megterm. amikor én gondolom (ha volt). Meg azt olvastam, hogy a 28. napig elhúzodik a beágy. Egy ismerősömnek mindhárom terhességnél a beágy.nál volt egy egynapos barnázás, mint most nálam. De ez tényleg csak tipp, reménykedés, aztán meglátjuk.

Jövő hét pénteken csinálok tesztet, ha megjön, ha nem.

A tiednek is nagyon örülök, minden jót! Élvezd ki minden percét a terhességnek, mert egy csodálatos érzés.

emeseanyu

Köszi Stella!

Persze hogy voltunk orvosnál, mindenen túl vagyunk: apa rendben, nálam hormon nagyjából rendben, hsg rendben... szóval ennyi.

Nagyon jó lenne, ha igazad lenne. Elvileg a 12. napon volt peteérésem (mensi szerű fájdalom aznap volt) és rá 12 nappal (24. nap) jelentkezett a mellbimbó fájdalom és a barna trutyi. Ami mára nincs, csak a cici. Azért a terhességi teszt miatt elkenődött. Egyébként mást nem érzek, csak érzékeny a pocim. Hétfőn már okosabbak leszünk. Azért eldöntöttem, hogy jövő hét pénteken akkor is csinálok tesztet, ha megjött.

emeseanyu

Vanda
Köszi, bejött a drukk Kép! Sajnálom, hogy az előző hónap neked sem jött be, de most tök jó, hogy együtt várhatjuk a babókat! Remélem még sokan fognak csatlakozni hozzánk ebben a hónapban! Én most a 33. napon vagyok, ha jól számoltam. Pestre járok dokihoz az I. sz. szülészeti klinikára, bár a hónap elején rákszűrésre még egy Dunaújvárosi dokihoz mentem el (itt lakom). Tüneted van már valami?
Ja, ha még nem mondtam volna GRATULÁLOK! Kép

Adri
adri77

Mármint én kenődtem el, természetesen...

(mint mindig)

emeseanyu

Vanda!
Látod, ott az a két csík! SZUPER!!!
Hát persze, hogy megyünk Veled, naná! Kép

Mea!
Nagyon kíváncsi vagyok már!

Jázmin
djázmin

Adri!Kép

Neked mik a tüneteid???Vannak már?

Tök jó még mindig egy napon vagyunk csak Te zebrás én meg nemKép

Mea
mea

Lassan indulok végre már.
A II. Klinikára járok.

Járt valamelyikötök oda???

Mea
mea

PocakKép
Úgy látom, hogy még senki nem oszlatta el gyötrő kételyeidetKép. Általában abból látható a tüszőrepi, ha középidő körül pár tized fokot esik a hőd. Ezután kezd drasztikusan emelkedni és ha az égiek is azt akarják, fent is marad 37 körül sokáig!Kép
Hajni
hajnesz

VandaKép
Hatalmas Gratula!!! Vigyázz magatokra, nemsokára jövünk mi is!Kép
hajnesz

Mea Kép
Usgyi a dokihoz Kép
Azt elfelejtettem írni, hogy az UH (talán a hüvelyi igen) nem fog tudni még kimutatni semmit Kép. Ezt nem elkeserítésként írom, hanem tapasztalatból: annak idején a 7.héten (vagyis 49. ciklusnap) környékén voltam először UH-n (hasi) és a nőci majd' agyonnyomott, mire - idézem "mintha lenne itt vmi kis maszat", azaz megtalálta a petezsákot. Előtte, míg nem találta meg, döbbent volt a csönd, hasítani lehetett volna a levegőt, hogy most akkor mi van? Szóval ha nem muszáj, nem stresszelem magam megint ilyesmivel. Ha babás vagyok (no hát remélem... Kép) akkor a 8. héten szeretnék UH-ra menni először.

Emeseanyu Kép
Drukkolok majd a teszteléshez Kép Nem elkenődni, olyan szépen süt a Nap!

Adri77Kép
A Sote-t én is ismerem Kép Ott kihez jársz? (lehet privátban is, e-mailem a profilomban).

Djázmin Kép
Úgy legyen! Kép

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Köszi csajok: Vanda, Stella, Mea, Jázmin, Adri, Hajnesz meg mindenki!

Minden jót!

Puszi

emeseanyu

Hajni!

Köszönöm szépen az infot nagyon aranyos vagy!!!!!!

Pocak
pocak81

Csajszik!

Mindenkinek köszi a drukkot. Hétfőn jelentem nektek az eredményt.

Nata
nata

Adri, Vanda
Melyik dokihoz jártok az I.számún? Én jövő héten megyek oda csak azért kérdezem..

Üdv
Évi
evike1975

Sziasztok lányok!

Köszönöm mindenki érdeklődését, ma már sokkal jobban vagyok. Az az igazság, hogy babó meg sem fordult a fejemben, hisz nagyon halványocska esély lenne rá... Sokkal rosszabb gondolatok jártak a fejemben, de mára kiűztem, főleg,hogy többen említettétek a járványt..

Megann, most aztán izgulhatok érted..
Nem fogod, fogjátok elhinni: éjszaka kellős közepén ébredve az első gondolatom egy zebracsorda volt. Szinte láttam magam előtt, ahogy vágtatnak Afrikából hozzánk..(miért is nem szállnak repülőre?? előbbb ide érhetnének, de pont ez a csel), .. nem egyszerre érkeznek.. Megann pedig a Tied vágtatott a leggyorsabban LÁTTAM..
Nem semmi a gyógyszer ára, lassan már meg sem lepődök ilyeneken...

Bogi, csak agyalj, aztán jön a babó..

Vandácska, szép a teszted..

Köszi Adri! olyan jó Neked!!

Jázmin, jól vagyok köszi. Tudod kicsi az esély... És Te hogy vagy???

Nata, megy a drukk! És igazad van..

Stella, lehet már tudni, hogy mikor lesz a transzfer??

Emeseanyu, csatlakozom Stellához, és, ha nem haragszol meg, "irigykedek" is egy picit Rád.. Tudod miért!!!

Dana
dana

DanaKép
sajnos még nem lehet tudni semmit. November 24-én megyünk vissza a dokihoz és ha minden rendben van a laboreredményekkel (és ugyebár minden rendben van), akkor felírja a recepteket. Először gondolom a fogamzásgátlót, aztán a többit a stimuhoz. De ez csak tipp, mert nem mondta meg konkrétan, hogy mit fog felírni.
Addig már csak 20 nap!!!
De, nyugi, biztosan nem hagylak ki benneteket semmiből, hiszen a legtöbb tanácsot és támogatást Tőletek kapom!

Jobbulást neked továbbra is! Miért lenne halványocsak az esély a babóra?
Bízz benne, hogy sikerülni fog! Ez sokkal fontosabb, mint hinnétek!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok Lányok!

Újra Net közelben vagyok, bár nem tudni meddig.
Multinál dolgozni tudjuk egyenlő a kiszipolyozással.
Sokszor hiányzik olvasgatni beneteket, de sajnos olyan a munkaköröm, hogy alig vagyok bent az irodában, és ha mégis gép közelbe kerülök elárasztanak a megválaszolandó levelek, problémák.
Magánéletre szinte semmi időm nincs, ezért megfogadtam, hogy hétvégén és legalább esténként már nem veszem fel a munkahelyi telefonokat. Gondolom aki hasonló nagy Multinál dolgozik érti miről beszélek...stressz ezerrel, estére totál agyhalál. Nem tesz ez jót a babaprojectnek!

Lányok, örömmel látom hogy egyre zebrásodik/babásodik a tábla! Gratulálok!
Olyan jó lenne már az én nevem mellett is csíkokat látni :-)
El sem hiszitek mit műveltem? Vettem egy zebracsíkos füzetet (hátha ragadnak a csíkok) és ebbe gyűjtöm majd a hasznos infókat. Ha bejön, mindenki vegyen! :o)

Elnézést hogy hosszú voltam, de úgy örülök, hogy most újra köztetek lehetek! Most vissaolvasok...

BB
bellazy

Dana!

Jaj annyira drága vagy!Mindjárt bőgök....
Sajnos az én zebrám még annnyira de annyira messze van!KépKépKépKép
Biztos összekeverted Meáéval!
Amúgy is olyan sz......r napom van. Depi vagy mi...
Itthon sincs minden rendben...
Nem jó az egy nőnek, ha nem figyelnek rá....Kép
Szerintem egy apáca a zárdában hamarabb lesz terhes, mint én,ha ezek az állapotok itthon így maradnak sokáig. KépKépKép
A férjem lassan elfelejt férfi lenni, hogy minnél többet dolgozhassonKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Brü-hü-hü-hü-hü-hü-hüKépKépKépKépKépKép

Kép

Kép
megann

Hahó Megann!!!!

Fel a fejjel! KépKépKépKépKépKép
Szőrnyű ezt a sok kékséget látni a leveledben.

A férfika ilyenek, de csak te tehetsz ellene és csak te emlékeztetheted rá hogy férfi! Kép
Tudom, hogy nem egyszerű ezért küldök neked:
Sok-Sok türelmet, kitartást és energiát! Kép Kép Kép

Remélem a következő leveled már sokkal sárgább lesz.

Pusz,
Drika
drika

Megann, ne legyél így elkeseredve. Mond el neki mi a baj. Ha nem tudod írd le. Én is úgy szoktam. Elolvassa és akkor rájön, hogy valami nem oké. Azért nem szóban mondom el, mert abból mindig veszekedés van. Az meg ugye ilyenkor már nem annyira hiányzik.Kép

Iszonyatos mennyiséget írtatok mióta nem voltam itt. Kép

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Sajnálom lányok, eltörött a mécses!!!!!
Vígasztalhatatlan vagyok!KépKépKépKép
És ráadásul ma 1 órát egy gyerekkórházban voltam kénytelen tölteni(semmi komoly), csak horzsolás a keresztgyerekemen!Hát ne tudjátok meg milyen érzés, a legváltozóbb korú és kinézetű édibbnél édibb gyerekek.......Brü-hü-hü!KépKépKépKépamikor én nekem még esélyem is alig, és még nem biológiailag, hanem emberileg...
Vígasztalhatatlan vagyok!KépKépKépKép

Kép

Kép
megann

szia Megann
Ne legyél ennyire elkeseredve, beszéljél a pároddal. fontos, hogy jó legyen a viszonyotok, mert a babaók nyugodt családba szeretnek érkezni!
Nekem is rossz érzés amikor babák közé keveredek tudom mit érzel, akkor Én is vígasztalhatattlan vagyok..kitartás!!

Üdv Évi
evike1975

Szia Zita
Engem is felírnál a táblába?
Évike75 - 2003.január - 3.cn. - 28-30rendszeres ciklus - Bp. - 29 év

Köszi szépen
Évi
evike1975

Megann Drága!
Hidd el minden rendbe fog jönni. A férfiak és nők annyira különböznek egymástól és ezért van az hogy sokszor meg sem értik hogy mit akar mondani a másik. Gondolom a párod sem direkt akar bántani Téged, hiszen azért ő az életed párja, mert szeret :o)
Igazából tudja, hogy mi bánt Téged? Beszéltetek már a gondolataidról?

Ne feledd, hogy lassan itt a Karácsony, a család kerül előtérbe, szeretet..és ilyenkor mindenki szeret kuckózni. Fiúkák is megváltoznak!

Sok pozitív energia Neked
Bella
bellazy

És még ráadásul irígy is vagyok borzasztóan rátok!Kép
Mert megértő, kedves, figyelmes párotok van, aki reggel szalad nektek a hőmérőért, diagrammokat csinálnak számítógépen nektek, meg utánaolvasnak dolgoknak, hogy mi hogy van, és izgulnak veletek.És az enyém??? Még azt is komolytalan dolognak tartja, hogy megbeszéljem veletek a gondom-bajom, meg hogy innen okosodjam.
Miért hiszi a férjem, hogy elég csak kimondani, hogy jöhet a gyerek és akkor az majd parancsszóra ideröppen pont úgy ahogy az a nagykönyvben elő van írva, úgy hogy még le se kell feküdnie velem???Úgy félek, hogy koppanni fogunk...KépKép
Én olyan egyedül vagyok......KépKépKépKép

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Megann, bocsi tényleg összekevertem,Meának szántam,de a Te neved járt az eszemben.. és különben is... Nálad is aktuális lehet.. hamarosan..
Miért vagy vigasztalhatatlan!? Figyelj csak, néha sajna előfordul, hogy a munka elszívja az energiáját a FÉRFINAK (!) ilyenkor RAJTUNK a sor!! (veled még nem fordult elő?) Vagy egy pici taktika, vagy egyenes szó, szitutól, és pasitól függ.. A beszélgetésnél nagyon fontos a jó időzítés, és soha nem szabad támadással indítani!!! A nagy pörgésben szoktatok beiktatni valamiféle kis kikapcsot??? NEM AKAROK LILÁKAT LÁTNI!!! Neharagudj, csak jött..

Szia Drika, hogy vagytok??

Bellazy! Jó olvasást! A stressz nem valami jó a babavárásnál..

Stella! Jó, megnyugodtam, ha mindig mindent megírsz!! ...hogy Veled lehessünk... Most már kutyabajom! Teljesen igazad van: én hiszek is meg bízok is, csak eddig nem tudtunk sok esélyt adni, DE már csak ötöt alszom egyedül... Egészséges életmódot tartjátok?

Hajni, ma mit főzöl??

Pusza

Dana
dana

Megann, én ezt az oldalt kinyomtatnám Neki!!! És este a párnájára tenném. Kapjon már egy kicsit magához!!!!!!!!
Dana
dana

Dana!
Hmmmmm pont most az jutott eszembe, mekkora lenne, ha a tévedésed valami isteni jel lenne...
Hát én lennék a maga a csodaKép
Megpróbálok erőt venni magamon és nem lilázni többet....

Kép

Kép
megann

Dana!

Az ötlet jó, de sajnos nem lenne még egy árva szó sem ami új lenne számára!

Azért köszi a bíztatást, ha nem változik a helyzet, még csődbe is megyünk!
Nem mondom meg mennyi pénzt költöttem ma ruhára!Hmmm tiszta 'NŐ' vagyok, mi?Kép

Kép

Kép
megann

MegannKép
Sajnálom, hogy ilyeneket kell írnod a párod miatt, de ne szomizz, előbb utóbb csak fel fog nőni a dologhoz és rájön, hogy milyen fontos vagy neki!!!KépDe panaszkodd csak ki magad, mert az jó és segít, mi meghallgatunk!!!Kép
Hajni
hajnesz

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: