A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Mindenkinek köszönöm a gratulációkat :)

Bari, mielőbbi gyógyulást kívánok, és próbálj meg nagyon vigyázni magadra, hogy minél hamarabb kezdhessetek újra.

Monilla, én is csak azt tudom mondani, amit a többiek, hogy fel a fejjel, és hidd el, egyszer sikerülni fog, és ez az egyszer reméljük már a következő alkalom lesz.

Tulipán, ha a mensis görcsökre gondolsz, akkor azok nekem is voltak, és sajnos még vannak is. Sokszor éjszaka több órát fent vagyok a fájdalom miatt, de Dévai azt mondta, hogy semmi gond, csak helyezkedik a babóca :lol:
Szóval ahogy Lor is mondta, ez nem biztos, hogy rosszat jelent.
nene2
Budapest XXI. kerület

Nene,
én is gratulolálok Nektek!!Csak így tovább... :D

Monilla,
megértelek...szerintem is az lenne a legjobb, ha "rápihennél" egy pár hónapot, hogy újult erővel tudjatok belevágni a következőbe!

Nyuszi,
próbálj meg minél többet aludni, de lehetőleg ne a munkahelyen :D

Tulipán, Lor,
köszi Nektek, én is remélem, hogy minél hamarabb rendbejövök :?
Tulipán, drukkolok Neked, én is remélem, hogy csak a "helyezkedés" miatt van "olyan" érzésed.... :wink:

Csuti,
nekünk azt mondta D., hogy már nov. 18-án kezdhetnénk, de egyrészt ugye újra kell a papírokat csináltatni, másrészt a párom most sokat lesz külföldön (és ugye az ő közreműködése is elengedhetetlen :roll: ), harmadrészt pedig inkább majd év elején vágnék bele újra. Most próbálom helyrerázni magam lelkileg és fizikailag (a sok evéstől szerintem kitágult a gyomrom +jött fel pár kiló, mostanában már délelőtt azon filózok, mi lesz az ebéd- holott korábban soha nem foglalkoztattak ilyen gondolatok... :lol: ) -szóval van mit csinálnom :wink:

Szurikáta,
kösz a "laptető-szeletkét", elteszem a következőre.... :P
leeda

Leeda, köszönöm :)
Jobbulást Neked.

Nyuszi, megnyugtattál, hogy akkor nem csak én vagyok ilyen álomkóros :?
Állandóan aludnék, majd leesik a fejem a munkahelyemen is, de én arra fogtam, hogy sokat vagyok fent éjszaka, mert fáj a hasam, és gondoltam ezért vagyok álmos, de ezek szerint nem :D
nene2
Budapest XXI. kerület

Leeda,Nene

Nem mensis görcsök kínoznak,hanem elkezdtem pöttyözni,mint ahogy mensi elött szoktam.
Felhívtam az intézetet és Parragi Doki monta,hogy nem szabad leállni a gyógyszerekkel és a kúppal.Azóta is szedek mindent és a kúpot is használom.Ma reggelre már sokal halványodott a helyzet,de akkor sem tudom,hogy mi ez??

Minden jót lányok!!

tulipán
tulipán31

Sziasztok!

Barit ma hazaengedik! Leesett a hcg-je 500 körülre! Annyira jó, hogy hazamehet!

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Nene, van más bajod? Én egy pillanatra megijedtem, mert mára a mell fájdalmam elmúlt és csak az álmosság van, de ha lekötöm magam, akkor talán az is jobb.
Mikor utaztok?

Bari, jobbulást otthon

Tulipán, reméljük, hogy nem jön meg Neked.....:(
nyuszika85

Barinak kívánok mihamarabbi jobbulást a hétvégére, otthonra!!!
Tulipán, volt aki majdnem rendes vérzés mellett is terhes volt, szerintem bírd ki jövő hétig és mi drukkolunk ezerrel, hogy pozitív legyen a teszt.
Anim??? hogy bírod?
Látom, ezen a topikon nagy jellemek vannak, csak én voltam gyenge és teszteltem 3 nappal előbb. :wink:
És ezzel én nem buzdítok senkit tesztelésre, félreértések elkerülése végett!!!

KépKép
momelcsi

Bari, pihenj sokat otthon, és mielőbbi gyógyulást kívánok.

Tulipán, mennek a drukkok, hogy ne jöjjön meg !

Nyuszika, szerintem ne aggódj :D
Én is egyik nap érzem a melleimet, másnap nem, egyik nap szurkál a hasam, másnap nem, egyik éjszaka görcsöl a hasam, máskor nem. Szerintem nincs ezzel semmi baj, de ha gondolod, kérdezd meg Dévait, úgyis mész hozzá. Ő biztosan meg tud nyugtatni :wink:
Azért majd jelentkezz, mit mondott javult-e a petefészkeid állapota, és látja-e hova lett a másik baba.

Még a jövő héten dolgozom, és október 31-én utazunk el, november 4-én jövünk vissza, és ahogy írtam, ezért kell csak 5-én mennem Dévaihoz.
nene2
Budapest XXI. kerület

Nene,
én is köszönöm! Remélem, azért nyugis a munkahelyed, és nem kell magad túlstresszelni és legalább majd Te is egy kicsit lazábbra tudod fogni a munkatempót... :wink:

Kriszto,
köszi, nagyon örülök, hogy Bari végre otthon pihenhet! :roll:

Tulipán,
szurkolok, hogy ne jöjjön meg!!! Remélem, hogy ez csak amolyan "beágyazódás utáni" pöttyözés...
leeda

Lányok, köszönöm szépen mindenkinek a bíztató sorokat. Próbálok talpra állni. Azt hiszem néhány hetet tényleg pihennem kell és aztán újra belevágni az orvosi vizsgálatokba. Igazából már a pajzsmirigyemre is kaptam gyógyszert és szeptemberben 0, 120 perces cukorterheléses vizsgálaton is voltam, aminek szerencsére jó lett az eredményre. Az endokrinológusom viszont érdekes módon az inzulin rezisztencia vizsgálatot nem javasolta. Hát nem tudom, de lehet, hogy ezt még azért megcsináltatom, mielőtt egy újabb lombikba belevágunk. Egyébként azért nem javasolta, mert nincs PCO-m, viszont endometriózisom sajnos van. Van köztetek valaki, akinek bár nincs policisztás ováriuma, de ennek ellenére igazolódott nála az inzulinrezisztencia? Nagyon szívesen fogadok minden tapasztalatot.

Bari, jobbulást és gyors felépülést kívánok neked!

Nene és Nyuszika neketek jó pihenést kívánok hétvégén!
monilla

Leeda, sajnos pont az a helyzet, hogy elég stresszes a munkahelyem :(
Ráadásul itt senki nem tudja, hogy mibe vágtunk bele, és azt sem, hogy sikerrel jártunk :D
Dévai szerint decemberig ne szóljak, így addig megpróbálom magamban tartani, ami elég nehéz dolog, amikor boldog az ember :?
Ezen kívül kicsit tartok is attól, hogy megtudják, mert 3-an dolgozunk az osztályomon, abból az egyik lány nemrég jelentette be, hogy terhes, és már csak decemberben marad. Nem tudom mit fog szólni a főnököm, mikor decemberben meg én közlöm, hogy akkor nemsokára én is búcsúzom :lol:
Mindenesetre érdekes lesz, de már nagyon várom, mert most azt várják el tőlem és a másik kolléganőtől, hogy hajtsunk a kismama helyett is, pedig ha tudnák.....
nene2
Budapest XXI. kerület

Éljen, sikerült, és most már én is büszkélkedhetek vonalzóvalé :)

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

nyuszika

Ügyi vagy, szép a vonalzód! :D :D

szurikáta
szurikáta56

Leeda
Azt nem mondta véletlenül Dévai, hogy milyen papírokat kell beszerezni, és mellyek azok, még amiket elfogad?
Ténlyeg mindenféleképpen kell az uracskád is :lol: , és én örülök, hogy együtt fogunk indulni, mert gondolom a jövőre januárt érted :D .

Barikám
Hogy vagy? Mikor írsz magadról egy pár sort, izgultunk érted nagyon. Remélem jól vagy, és sokat pihensz.

Kriszto
Már csak egy napot kell kibírni pirinek, és akkor ti is kezdhettek!!! Olyan jó, annyira örülök, hogy ismét elindultok. :D :P :D :P

Nene
Szerintem se mondd senkinek a jó hírt, esetleg egy olyan munkatársnak, akihez egy kicsit közelebb állsz. De azért ne nagyon erőltesd magad, még ha azt várják tőled, hogy a kismamás kolleganő helyett dolgozz, hiszen TE IS KISMAMA VAGY!!!!!!!!!

Monilla
A kérdésedre "sajnos" :wink: nem tudok válaszoni, mert nekem nincs tapasztalatom e téren. De annak örülök, hogy erőt veszel magadon, és biztos vagyok benne, hogy eltelik egy kis idő, és talpra állsz. :P

Nyuszi
Tényleg szép a vonalzód...............

Csuti
Kép
csuti83

Nyuszi,
szép a vonalzód, ügyes vagy! :D

Bari,
majd jelentkezz, ha jobban vagy!!

Nene,
hát így tényleg nem egyszerű, főleg, hogy ilyen kevesen vagytok! Azért a körülményekhez képest, próbáld magad kicsit visszafogni...vagy legalább otthon, este többet pihenni :wink:

Csuti,
D. nem mondta, milyen papírok hiányoznak, elég gyorsan lepattintott így telefonon keresztül, de kb. az összes vérvizsgálatot újra kell csináltatnom, + tüdőszűrőt is!
Igen, év elejére gondoltunk mi is, majd azért utána fogunk számolni, hogyan kell időzíteni, mert a páromnak akkoriban majd megint kell külföldre mennie.
Jó lenne, ha együtt tudnánk kezdeni! :D Ja és Alfonznak küldök egy jó nagy orrnyomkodást :D
leeda

Sziasztok!

Itt vagyok :) Azt nem mondom,h jól, de vagyok......

Köszönöm szépen, gondoltatok rám, jól esett nagyon.
Köszönöm Krisztonak a helyzetjelentéseket :wink:

Remélem napról napra jobban leszek majd. Dévisszel beszéltem, tudta,h a SOTE-n vagyok, tud mindent,h mi történt. Ha megvan a szövettan akkor kell újra hívnom.
Legközelebb 3 hónap múlva lehet kezdeni. Addig próbálunk pihenni és kiheverni ezt a fájdalmat....

Mindenkinek nagyon drukkolok,h jól alakuljanak a dolgok, sokat gondolok rátok!

Puszi,
Bari
bari6

Bari,
örülök, hogy újra itt vagy, nagyon drukkoltam/drukkolok Nektek!
Próbáljatok sokat pihenni, sétálni, kirándulni, moziba menni, kicsit visszazökkeni a hétköznapokba :roll:
leeda

Drága Bari, nagyon örülök én is, hogy újra itt vagy közöttünk. Az meg teljesen érthető, hogy nem vagy jól. Mihamarabbi testi és lelki gyógyulást kívánok neked!!!!
monilla

Sziasztok!
Elnézést, hogy egy kicsit eltűntem, de munka volt. Pénteken voltam Erdei doktornőnél, és hát jött a hideg zuhany.
Szimba:Sajnos igazad lett: a mostani kezelés rossz, de ez csak az egyik fele a problémának.
Kiderült, hogy kétoldali herevisszér tágulatom van, és meg kell műteni fél éven belül, mert nagy az esély arra, hogy teljesen leálljon a katonák termelése. És, hogy még szebb legyen a kép a műtét 800 ezer Ft lenne. Ismét a padlóra kerültem, sajnos nem állunk jól anyagilag, és ez az összeg most túl sok. :( Próbálunk valami más megoldást keresni, felmerült egy-két ötlet. A doktornő amúgy rendes volt, mondta, hogy vannak olyan vizsgálatok aminél nem ragaszkodik a saját laborhoz, ha el tudom intézni TB-re.
Viszont amikor a műtétről beszélt és azt mondta, hogy ezt itthon csak Ők tudják megcsinálni normálisan akkor azért elgondolkodtam, hogy biztos így van-e?
Mindenkitől elnézést kérek, hogy ilyen sokat írtam, de úgy érzem, hogy tanulságos lehet másoknak is.

Szélúrfi
szélúrfi

Bari!
Örülök, hogy jelentkeztél! Tudom, hogy nem lesz könnyű, de hidd el, az idő mindent megold majd! Pihenj sokat, és gyere el hozzánk, egy kicsit "elütöm" az időtöket! :) Na meg Kendrát is lehet már babusgatni! :) Sok szeretettel várunk Benneteket! :)

Mindenkinek nagyon szorítok egyébként ismeretlenül is a "háttérből"! Olvaslak benneteket minden nap, szóval tudom ám, hogy kivel mi van! :cry: :lol:

Kép

KépKép
ercsikati

Bari: nagyon sokat gondolok Rád, és sok erőt kívánok a felépüléshez.

MINDENKINEK nagyon drukkolok továbbra is!

Azt hiszem most egy kicsit off-olom magam, bár nagyon érdekel, kivel mi történik.
Besokaltam az állandóan elénk gördülő problémáktól, attól hogy még csak el sem tudjuk kezdeni a programot.

Nagyon köszönjük mindenkinek az eddig kapott ötleteket, tapasztalatokat. Elképesztően sokat segítettek.

Minden jót Nektek!!! És sok sikert!
szélkisasszony

Szélkisasszony és Szélúrfi,

én nagyon szorítok Nektek, ne sokalljatok be a problémáktól, itt senki sincs könnyű helyzetben, mindenki küzd több - kevesebb gonddal,és hidd el hogy már az is segít, ha beszélsz/beszéltek róla.
Szélúrfi műtétjével kapcsolatosan én úgy gondolom, hogy kérdezzetek körbe, tud - e valaki jó sebészt ajánlani ebben a témában, mert én egyáltalán nem hiszem, hogy ennyit ki kellene fizetnetek egy műtétért, magánkórházban, mikor TB alapon is nagyon szépen meg tudnák ezt máshol csinálni. Egy régi ismerősöm (sajnos már nem tartom vele a kapcsolatot) hasonló problémával küzdött, ráadásul neki olyan súlyos volt a helyzete - nagyon fiatal kora ellenére - hogy már komoly fájdalmai voltak, de megműtötték, és most már van is egy kisfia! Szóval nem értem a doktornő azon kijelentését, hogy itthon ezt csak ők tudják normálisan megcsinálni. Vagyis értem, de így meg még rosszabbul hangzik, úgy tűnik, mintha csak a pénzre mennének.... :shock:
Ha másképp nem megy, próbáljatok a neten utánanézni, melyik sebész lenne Nektek a megfelelő!
Kitartás :!: :!: :!: :!:
leeda

Sziasztok Lányok, bár velem babás téren még nem történik semmi, de azért itt vagyok, és itt is voltam, csak édesapám és hugom kint voltak nálunk és igen pörögtek a dolgok...

Mától újra itt tudok lenni...
Huh...nagyon sok minden történt az egy hét alatt....
Először is drága Bari...borzasztóan izgultam érted...nagyon áttudom érezni a fájdalmadat...de megnyugtat az a tudat, hogy a természet amit elrontott helyre is hozta....és hidd el hamarosan kárpótolni is fog egy csodával! Ne haragudj, hogy ezt irom, de ebben a szörnyű helyzetben a lehető legjobb történt veled....tudom, hogy hülyén hangzik, de gondolj bele, hogy 3 hónap múlva újra próbálkozhattok...nekünk még szeretni sem lehetett egymást, egy jó ideig, ja és fél évig nem is próbálkozhattunk.
KÉRLEK ne haragudj, ha valami sértőt irtam, csak nagyon fontos, hogy tudd: ennek igy kellett lennie, nem tudom miért....:-(
Ölellek!!!!
Nyuszi: látom nálad minden rendben, és a vonalzód tényleg nagyon szép :)
Leeda: olyan jó olvasni a szavaidat...remélem januárban együtt indulunk el a pocakosodás útján:-)
Szélkisasszony, Szélúrfi:
nagyon szomorúan olvastam, hogy milyen komoly műtétnek vagytok a kapujában...nekem is van egy ismerősöm, ugyanezzel a problémával műtötték, és neki sem ennyibe került ez a műtét...azóta van egy kisfiuk :)Szerintem is nézzetek körül!!!!!!Sok sikert!
És köszönöm a privit :wink:
Tulipán és Anim rajtatok a ''világ'' szeme...nagyon drukkolok a hétre!
Sajóék, az örökbefogadás a világ legszebb dolga .....azt mondta anno Jézus: he befogadtok egyett az árva kicsinyek közül, olyan, mintha engem fogadnátok be.....ezt azért irtam, mert a családban volt egy rokonom, aki az egyház segitségével fogadott örökbe, és a pap e szavakat használta...sirtam, mert olyan megható volt....
Nagyon jó döntést hoztatok!
Monilla: kérlek ne add fel, sajnos nem tudok segiteni neked, mert nekem inkább a cisztákkal vannak problémáim...de most kiment !!!!!!!Juppi Pihenj, amennyit csak tudsz, és gyere közénk minél többet...

És nem utolsó sorban üdvözlöm én is azokat, akik már babásak, vagy gyermekesek....NEKIK ÓRIÁSI GRATULA
:lol:
Kicsit hosszú lett...de sebaj:-)

Lilypie Fifth Birthday tickers
katapetra

Leeda, Katapetra: nagyon köszönöm a vigasztaló sorokat. Természetesen nem adjuk fel, nem maradunk a porban újra felállunk. És igazatok van abban is, hogy legalább beszélni jó róla. Tudom, hogy mindenkinek meg van a maga problémája, és senki nem viseli ezeket könnyedén.
Már beindult a Párom, és keresi a lehetőségeket. Reméljük, hogy hamar és megnyugtatóan oldódik meg ez a probléma is.
Persze úgy sem fogom kibírni, hogy ne nézzek be, ahogy ma reggel sem bírtam. :D Mert hiányoznátok, na!
Köszi a bíztatást! :D

És mindenkinek küldök egy szerencsehozót: Kép
szélkisasszony

szélúrfi

Ha jól emlékszem szimba valami hasonló problémával küzdött.Talán kérdezz rá pontosan tőle priviben is akár.Ő biztos eligazít :)

kata

te kis zugolvasó :lol: :lol:
Puszi Nektek!!! Hogy van a kis Hercegnőtök?

szurikáta
szurikáta56

Nyuszika, nekem is igazán tetszik a vonalzód :lol: :lol: :lol:

Szélkisasszony és Szélúrfi, biztos vagyok benne, ha keresitek megfogjátok találni a megoldást a műtéttel kapcsolatban. Az ár egyébként nálam is kiverte a biztosítékot. :roll:

Katapetra, neked is köszönöm a soraidat. :wink:
monilla

Sziasztok!

Nyuszi! Mi volt ma? Szívhangocska? Egy-kettő? Gyere majd mesélni! Már nagyon várunk!!!!

Mindenkit puszilok, tesztelőknek zebrás tesztet!!

kriszto

kriszto82

Szélúrfi: én már csak azt nem értem, hogy eddig miért nem derült ki a visszér?!? :shock: (A félrekezelés után tulajdonképpen nem is annyira meglepő... :( ) Én már azelőtt is tisztában voltam vele, hogy először andrológushoz mentünk. Azt teljes bizonyossággal senki sem állapíthatja meg, hogy mikor fog a here olyan mértékben károsodni, hogy a katonák termelődése leálljon, de a romlás folyamatos és minél később kerül sor a műtétre, annál kisebb javulás várható az operáció után. Nálam az észleléstől a műtétig 3 év telt el és nekem már akkor 3-as stádiumban volt a baloldalon (a 4-esnél már nem csak tapintással érzékelhető, hanem kívülről is látszik.)
Ami a műtétet illeti, számtalan megoldás létezik, de a legtöbb helyen az egyszerűbb módszereket preferálják, amelyek egyrészt már kőkorszakinak számítanak, másrészt nem mindig garantálnak javulást, ráadásul némelyiknél a szövődmények aránya is magas. A legkőkorszakibb megoldás az, amikor a herezacskóban elkötik a vénákat. Ez helyi érzéstelenítésben történik, magyarul baromira fájdalmas és utána nagyon gyakran alakulhat ki vízsérv, amit megint műteni kell, ráadásul a kiújulás valószínűsége is nagy. Van egy olyan technika is, amikor epidurálás mellett a lágyéknál ejtett, néhány cm-es seben keresztül kötik el a vénákat és a mélyaltatásban végzett, laparoszkópos műtét, ahol a vese magasságában történik mindez, de itt van gázzal történő altatás, beöntés, katéter és minden, mi szem-szájnak ingere. :x Én államiban a középső módszert akartam kérni vénás altatással, de nem engedték. (Szomorodjanak meg!) A laparoszkópost erőltették volna, amit Erdei nagyon leszól, de én elsősorban az előbbiekben felsorolt dolgok miatt nem akartam, ezért műtött végül a doktornő. Amit ő mondott, az nem azt jelenti, hogy máshol nem végzik rendesen a műtétet, hanem azt, hogy operációs mikroszkóppal csak náluk lehetséges ez Mo.-on, ami egy újabb technika, mint a laparoszkópos. (Van már újabb módszer is, de az még évekre van attól, hogy Mo.-on elérhető legyen.) Nagyon jó eredményeket ígérnek és a műtét sem annyira megerőltető, de a drága eszköz és a műtétet "felügyelő" olasz professzor tiszteletdíja miatt sajnos még nagyon drága. Lesz ez még olcsóbb is, ráadásul a technika is folyamatosan fejlődik, hiszen néhány évvel ezelőtt a visszér-műtéteknél még csak a további romlás megakadályozását merték ígérni, komoly javulást nem.
Állami intézményben "csak" hálapénz van, de ott a laparoszkópos megoldás a csúcs. Jó sebész kezei között ez is jó megoldás lehet. 8) Kopa szerint "csak" 10% körüli az esélye annak, hogy tovább romoljon a helyzet és kb. 1%, hogy a here elhal. Számomra ezek nem túlságosan megnyugtató adatok (de még mindig jobbak, mint a korábbi módszerek esetében), nem véletlenül törtük a fejünket hónapokig a műtét előtt. Jól járjátok körbe a lehetőségeket és szerintem csináltassatok egy here-UH-t is, hogy a kitágult vénák számával és azok méretével is tisztában legyetek, mert ez jóval informatívabb, mint a tapintásos vizsgálat, ráadásul még annyira sem kellemetlen. 8)
szimba

Sziasztok!
Tegnap volt kukucska, tündéri bogyót láttunk és PULZÁLT!!! Korai még a terhesség, hogy a saját szívhangomon kívül a babánkét is halljuk, de mutatta Apánk egyértelműen, hogy lüktet a szíve. Mindketten láttunk :)
A petefészkem a sok hús hatására 2-3 cm-t csökkent, ami erőt adott a további húsevéshez. Ha 10 nap alatt csökkent ennyit, akkor 3 hét alatt sok javulásra számítok. Elejtett viszont egy mondatot, miszerint nem érti, miért ekkorák még mindig, reméli nincsen méhen kívüli....:( Mert ez az egy nyitott kérdés maradt, hogy hol a másik bogyó. Szívem legmélyén érzem, hogy angyalka, de a doki szerint kb. a 11-12. hétig bármikor kibukhat, mert megtapadhatott a petevezetőkben, a májon, beleken. És mivel Ő biztosan kisebb, mint a méhben lévő testvére, így nem okoz panaszokat, még.... Fotót most nem kaptunk és legközelebb már csak 3 hét múlva találkozunk. Akkora már emberke formája lesz és halljuk, amit hallani kell :)
A terhességet eddig remekül viselem, ami persze az első baba esetén néha aggodalomra is ad okot. :) Igazából csak fáradt vagyok. Nincsen émelygés, semmi. Így a hús is könnyebben megy.

nyuszika85

Katapetra,
örülök, hogy újra itt vagy! :D

Szélkisasszony,
remélem is, hogy ezentúl sem fogsz hanyagolni minket, hidd el, mindenki örül ha hozzászólnak/válaszolnak a kérdésére, vagy csak szimplán együttéreznek az emberrel.... :roll:

Nyuszi,
de jó! :D Szuper érzés lehetett látni a kis gombócot! :wink:
Én is úgy gondolom, hogy minden rendben lesz Veletek, próbálj megnyugodni....
leeda

Nyuszika,

Gratulálok a tündéri bogyóhoz,reméljük a tesóka nincs méhen kívül.

Sok boldogságot! :lol:
tulipán
tulipán31

Szimba:Köszönöm, hogy összefoglaltad a tudnivalókat, tényleg hálás vagyok, de sajnos az a helyzet, hogy az Erdei féle módszerről is hallottam már rosszat, és bármennyire is járja körül az ember a témát, az orvosok csak a saját módszerüket tartják a legjobbnak miközben az senkit sem érdekel, hogy a mi és a gyerekeink egészsége a tét, ez már nem olyan mint egy számítógép ahol ha rossz videokártyát választ az ember akkor legfeljebb vesz egy másikat és hali. A döntést akkor is nekünk kell meghozni, még ha fogalmunk sincs, hogy mi lenne a legjobb.
szélúrfi

nyuszika: :lol:

Már csak 15 nap és talán indulhatok...!
emerenc

Nyuszika, gratulálok én is a pulzáló babócához!! :D :D :D Szerintem halgass a szívedre nyugodtan a másik babóval kapcsolatban. Dévisz mindig igyekszik a lehető legrosszabb lehetőséget is felvázolni, hogy ne érje váratlanul az embert. Ez azonban nem jelenti azt, hogy az úgy is fog történni.
monilla

Emerenc, nagyon szurkolok az induláshoz!! :D :D :D
monilla

Sziasztok,
Nyuszi, gratula :)
Mi ma zölt utat kaptunk Dévisztől, tehát kb 2 hét és indulunk... :)
Azt mondta aznap amikor megjön a piri, hívjam. De mi van akkor, ha szombaton jön meg? Tudtok valami tanácsot adni? nektek hogy volt?

Köszönöm!!!!
Vendég

Sziasztok!

Nyuszi! Juhéééé! Minden rendben lesz, csak erre gondolj! Szorítunk tovább!!

Emerenc! De jóóó!
Kretty! Ha szombat, akkor hétfőn hívod, ha vasárnap szintén! És ha csütörtök, akkor pedig pénteken, hiszen csütörtökön sincs bent.

De jó csajok, lehet, hogy talizunk majd. Nekünk nov 1-jén jár le a 90 napunk, már szedem a bogyót hogy megjöjjön és 4.-ére várom (szinte 100%-osan) és akkor indulunk mi is!!!! Annyira jó lesz!

Legyen szép estétek!

Puszi a kismamiknak és minden kedves drága Csajszinak, ja és a fiúknak is, természetesen! :D

kriszto

kriszto82

Sziasztok!!! Szuper, újra ennyien harcolhattok!!!! Kriszto, Kretty, Emerenc, nagyon szurkolunk, végre beindul újra a fórum, meséltek ki hogy áll és aztán jöhetnek a jó hírek!!!! :)

Emerenc, nem lesz gond, szerintem indulhattok. Amúgy mikor tudod meg biztosra?

Kretty, semmi nincsen, ha szombaton jön meg. Akkor hétfő reggel 1/2 8-kor hívod, hogy eljött a nagy nap. Az a lényeg, hogy a megjöveteltől számított 4 napon belül kerülj el hozzá, hiszen az 5-en már megy a szuri! Úgyhogy ne idegeskedj, most kivételesen várd a pirit :)

nyuszika85

Nyuszika, grat a szívhanghoz. Nem akarlak letörni, de Dévainál mi még sosem hallottunk hangot, csak a képen szokta mutatni, hogy pulzálnak.
Nagyon nagy drukkok az éppen kezdőknek, remélem Sajóék is csatlakoznak hozzátok majd.
Kriszto, örülök, hogy kibírtad :wink: gondoltam rád többször is.

Ha jól tudom, ma van ám egy tesztelőnk is. Remélem, jó híreket hoz majd.+++++++++++

Mi is ma megyünk, nagyon reménykedünk, hogy végre mond Dévai nemeket is már a babóknak, jó lenne tudni, úgy tervezgetnék a fejemben tovább.

KépKép
momelcsi

Sziasztok!

Nyuszika :) csodálatos , én is gratulálok!
Kretty, Emerenc, Kriszto hajrá!!!

Én ma voltam a 3. UH-n, hát nem valami bíztató.
2 elég nagy tüsző van, 18* , és legalább 9 db 14* körüli.
Végül is abban maradtunk, hogy hétfőn legyen a punkció
és csak reménykedjek, hogy a két nagy addigra nem durran ki.
Mer akkor kezdhetjük az egészet előröl :( :( :(

Kretty
nekem szombat hajnalban jött meg és hétfőn reggel 7h30kor hívtam. Aznap este 7re mehettem a beállításra.

Szép napot mindenkinek!
Csibi
csibi79

sziasztok Lányok.

Sajnos ma reggel negatív lett a tesztem.
December elején megyek megbeszélni milyen papírok kellenek. Nagyon jó kedve volt Apánknak és kedves mosolygós volt,így nekem is egy"kicsivel"jobb lett a kedvem.

Minden jót,szép napot mindenkinek!

tulipán
tulipán31

Tulipán, úgy sajnálom! Nem látott Apánk semmit? Egy nagy ölelést küldök!

kriszto

kriszto82

Jaj, jaj a kismamik! Mi volt ma? Hogy vannak a lurkók?
Melcsi! Megmutatták magukat a gyerekőcök?
Lor! Már belenyugodtam a karkötő dologba, ennek így kellett lennie, az volt a jel! Lezárult az előző és jöhet a következő és egyben (reméljük) utolsó! Kinek kell ez a karkötő???!!! :lol: :lol: Pusszantás

kriszto

kriszto82

Tuli.....nagyon gondoltam Rád....borzasztóan sajnálom, hogy nem jött össze...
december pedig már nincs olyan messze, addig is pihenj, és egy NAGY ölelést küldök.

Lilypie Fifth Birthday tickers
katapetra

Sziasztok!

Tulipán, nagyon sajnálom, hogy nem sikerült. De tudod....
Készülni kell a decemberire testileg-lelkileg. Ez a banda nagyon erős, támogatunk mindenben.
Tényleg jó kedve volt ma Dévainak (én még sosem találkoztam a mogorva arcával).
Nálunk minden rendben, teljesen jó méretűek, 16 hét 2nap és 16 hét 4naposra mérte őket. És látszott a nemük is. Két fiú jelenleg. Még érhet meglepetés minket két és fél hét múlva, de azért én ezt valószínűnek gondolom, ha nem lenne biztos benne, nem mondta volna szerintem. Úgyhogy az én Sárám még várat magára :lol:
Mostantól paleolit táplálkozás ezerrel nálam is, sószegény diéta (pedig én eddig sem sóztam semmit), mert a vizet nem tudja majd hajtani. Jövő héten AFP, ami szerinte se fog semmit érni, mert ikrek, de azért csináltassuk meg.

Anim, nagyon drukkolok a sok kis lurkónak, akit visszakaptál. Légyszi, jelentkezz mindenképp!++++++++++++++++

Lor????????

KépKép
momelcsi

Emerenc, Kriszto, Kretty, Csibi,

nagyon drukkolok Nektek, ügyesek legyetek!!!

Tulipán,

sajnálom, sajnos tudom, milyen érzés... :? Pihenjetek egy nagyot, ha tudtok, vonuljatok majd el egy pár napra, sokat segíthet. Mi holnap utazunk el 3 napra az Őrségbe. Remélem, szép időnk lesz és tudok egy pár képet csinálni erről a csodaszép őszi színkavalkádról... :wink:
leeda

Tulipán, én is nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry: és kívánom, hogy a következő sikerüljön!

Emerenc, Kretty és Kriszto drukkolok a kezdéshez mindhármótoknak!!!

Csibi, szerintem ne keseredj el. Dévisz adni fog valószínűleg olyan szurit a vége felé, ami majd megakadályozza azt, hogy a nagyobb tüszők eldurranjanak, a kicsik meg majd hozzánőnek. Nekem a punkció során volt egy éretlenebb petesejtem is, amit egy nappal később termékenyítettek meg és mégis szabályosan osztódó embrió lett belőle, akit vissza is kaptam a beültetéskor.

Melcsi, két fiú :lol: :lol: jaj de izgis napok várnak majd rátok. Fiús anyukaként csak kicsit vagyok elfogult velük kapcsolatban. A miénk például nagyon kreatív és gazdag fantáziával megáldott gyermek, de ugyanakkor olykor maga a két lábon járó életveszély. Most éppen a pókemberes korszakát éli és imád a magasból ugrálni. szerintem csak a szerencsén múlik, hogy eddig nem tört el semmije. :oops: A Sam tűzoltós korszakot mindenesetre jobban szerettem.
monilla

Bari, örülök, hogy megint itt vagy, és mielőbbi testi és lelki gyógyulást kívánok.

Tulipán, nagyon sajnálom és csak azt tudom mondani, mint az előttem szóló tapasztaltabbak, hogy próbálj meg pihenni egy nagyot, és rákészülni a decemberre.

Momelcsi, gratula a fiúkhoz :D

Anim, jelentkezz, amint tudsz valamit.

Továbbra is mennek a drukkok mindenkinek :wink:
nene2
Budapest XXI. kerület

Tulipán, nagyon sajnálom, hogy nem sikerült. Ezek szerint ezidáig nem is jött meg? Ne add fel a harcot. Én is úgy érzem, rohan az idő, látod, a többiek is még csak most mondták a sajnálatos rossz hírt és már a kezdésnél tartanak!!! Így leszel Te is, főleg, hogy közeleg a karácsony, és a sok családlátogatás, ajándékvásárlás miatt repülnek majd a napok. Biztosan most szomorú vagy.... De fel a fejjel!!!!

Anim napja holnap van, NAGYON szurkolunk Neked!!!!!

Melcsi, gratulálok a két fiúhoz. Van még egy jó pár heted, hogy felkészülj :) Nem elég, hoy ketten vannak, még fiúk is. Nem lesz egyszerű dolgod :) Tudom, hogy egyszer írtad, rémlik is a név, vissza is kereshetném, de akkor hogyan is fogják hívni Őket? Apa örült a hírnek?

Nene, jó utat Nektek és vigyázzatok magatokra! Mindjárt 5-e és láthatjátok Ti is a manót/manókat...(Ki tudja?!?!)

nyuszika85

Ezt a laptetőt felajánlom Animnak, hiszen Ő a következő nagy tesztelő és az összes kezdőnek és szomorkodónak, mindenki használjon fel belőle egy kis darabot, jól fog jönni később :)

*** Korábban bezzeg egy darab laptetőt nem sikerült produkálnom, most meg...... :) ***

nyuszika85

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: