Sziasztok!
Na végre megjöttem énis

Próbálok majd bekapcsolódni a dolgokban elég le vagyok maradva

Ne haragudjatok ezért.
Lezajlott a költözés, Vivike jol van de sajnos az éjszakák elég nyűgösen és hasfájósan telnek, remélem idővel ezt majd kinőjük.
Majd rakok fel képet a lakásrol hogy hogyan sikerült megcsinálni!
Most nem olvasok vissza alaposan, mert még azért van egy két rakodni való, meg csak tegnap lett ujra netem.
Sissy: csodaszép a babád

Jol vagytok egyébként? Reméljük marad ilyen nyugodt baba mint most!
Ice:gratulálok mégegyszeris, és majd hozd a képeket!!
Kata: mi sem adunk konakiont

Egyet kapott tizenvalahény naposan, aztán kész. Nekünk sem kell a tápeszer miatt. Noel gyönyörűen fejlődik !! Amugy te 2,5 hetesen mennyit adtál noelnek. ? Nekünk 75-nél többet nem javasolnak. Nme értem mért pedig enne
Etus,Rekus: kitartást nektek, remélem minél előbb köztünk babázhattok majd

már tényleg nincs sok hátra csajok !!!!
Aranyoska:GRATULÁLOK NEKTEK ÉNIS SZÍVBŐL!!!
Mók:tényleg merre vagy??? Lehet van már valami fejlemény???

Reméljük
Cherryke: nagyon szépen növögettek!!!

Örülök neki!
Kri: nekem sem megy mindig csak az egyikkel foglalkozni, bár jobb mint amire számitottam

Csak azért eléggé megvan a féltékenység... Te mostanra hogy álsz ezekkel a dolgokkal:
Ceyla:de jo hogy neked ennyi tejcsid van!!! Szerencsés vagy!!
Tavasziszél?
Egyébként tényleg nem irtatok olyan sokat... Mindenki babázik gondolom serényen
Én egyébként még mindig nem vagyok jol. Szerintem vért kellene vetetnem, mert lehet mégis csak kéne nekem vért adni. Műtét után ugye azt mondták határeset és akkor megusztam ott a szülőszobán

De hogy most hogy állhatok.... Tény hogy nagyon gyengének és fáradtnak érzem magam. Ma csak Vivike alszik itthon Attika a mamájánál. Ha éjjel nem is reggel tovább tudunk aludni mert Vivike 8-9 ig alszik. Dehát hétköznapp nem lehet addig lustizni!
Na megyek jön az esti dömping , most nagyon nincs energiám dehát két gyerekkel már csak ilyen az élet
Majd holnap is benézek!!! Jövök majd képekkel is!