A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 októberi babák

Gyönyörű :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Iceberg,
Nem szívesen adnék műanyag vackot a szájába, meg tényleg nem szeretném, hogy ő vagy a cicim hozzászokjon.
Na az én cici bimbóm sem lehet valami kiálló, lehet azért repedt fel az oldala, vagy egész egyszerűen nem veszi be rendesen. Az a baj, ha jobban be is szívja, elég hamar visszaengedi csúszni, bármit is csinálok. Különösen a balnál rossz a helyzet azon mostanában mindig hiszti van és nem tudom miért. Bár biztosan nehezebben jön belőle a tejcsi mint a jobból. Szóval a balon tekereg, néha sír, néha kiengedi a mellbimbót, majd hirtelen visszaszívja és fél óra alatt a harmadát szívja ki belőle mint a másikból, bár van, hogy 15 perc múlva le kell vennem mert csak a szenvedés megy. Na ezen a cicin ki fogom próbálni a bimbóvédőt ma, bár nincsen rosszabb állapotban mint a másik és kb ugyanúgy néz ki is, de hátha mégis könnyebben szopizik belőle.
Vérezni mostanában már nem vérzik, de elég sokáig vérzett, mert minden szoptatás között nálam (meg gondolom másnál is), a bimbó visszahúzódik és mivel a széle van kirepedve az ebben az állapotban próbál behegedni, így persze rövidnek bizonyul a heg amikor megint bekapja és megszívja ismét kireped.
Na jó! Abbahagyom a nyafogást. Megkérdezek egy szoptatási szakértőt hétfőn, esetleg ki is hívom, csak megyünk vele valamire.

Mók száma nekem sincs meg sajna.
Alig várom, hogy legyen valami hír!!!!!

Szilvi
KépKép
ceyla

Iceberg,
Hopp azt nem írtam, hogy sajnálom, hogy ennyi varratod lett. Gondolom nem volt könnyű szülés. Balázs sem épp pehelysúlyú, bár ismerősöknél már született nagyobb baba is. :wink:
Sajnos tanácsot nem tudok adni, hasonló helyzetben még nem voltam, de biztosan hamarosan javulni fog.

Szilvi
KépKép
ceyla

Sziasztok!

Na végre megjöttem énis :-) Próbálok majd bekapcsolódni a dolgokban elég le vagyok maradva :-( Ne haragudjatok ezért.

Lezajlott a költözés, Vivike jol van de sajnos az éjszakák elég nyűgösen és hasfájósan telnek, remélem idővel ezt majd kinőjük.
Majd rakok fel képet a lakásrol hogy hogyan sikerült megcsinálni!
Most nem olvasok vissza alaposan, mert még azért van egy két rakodni való, meg csak tegnap lett ujra netem.

Sissy: csodaszép a babád :-) Jol vagytok egyébként? Reméljük marad ilyen nyugodt baba mint most!

Ice:gratulálok mégegyszeris, és majd hozd a képeket!!

Kata: mi sem adunk konakiont :-) Egyet kapott tizenvalahény naposan, aztán kész. Nekünk sem kell a tápeszer miatt. Noel gyönyörűen fejlődik !! Amugy te 2,5 hetesen mennyit adtál noelnek. ? Nekünk 75-nél többet nem javasolnak. Nme értem mért pedig enne :roll:

Etus,Rekus: kitartást nektek, remélem minél előbb köztünk babázhattok majd :wink: már tényleg nincs sok hátra csajok !!!!

Aranyoska:GRATULÁLOK NEKTEK ÉNIS SZÍVBŐL!!!

Mók:tényleg merre vagy??? Lehet van már valami fejlemény??? :-) Reméljük :wink:

Cherryke: nagyon szépen növögettek!!! :-) Örülök neki!

Kri: nekem sem megy mindig csak az egyikkel foglalkozni, bár jobb mint amire számitottam :-) Csak azért eléggé megvan a féltékenység... Te mostanra hogy álsz ezekkel a dolgokkal:

Ceyla:de jo hogy neked ennyi tejcsid van!!! Szerencsés vagy!!

Tavasziszél?

Egyébként tényleg nem irtatok olyan sokat... Mindenki babázik gondolom serényen :-)
Én egyébként még mindig nem vagyok jol. Szerintem vért kellene vetetnem, mert lehet mégis csak kéne nekem vért adni. Műtét után ugye azt mondták határeset és akkor megusztam ott a szülőszobán :roll: De hogy most hogy állhatok.... Tény hogy nagyon gyengének és fáradtnak érzem magam. Ma csak Vivike alszik itthon Attika a mamájánál. Ha éjjel nem is reggel tovább tudunk aludni mert Vivike 8-9 ig alszik. Dehát hétköznapp nem lehet addig lustizni!

Na megyek jön az esti dömping , most nagyon nincs energiám dehát két gyerekkel már csak ilyen az élet :-D

Majd holnap is benézek!!! Jövök majd képekkel is!

dinuci01

Sziasztok!

Régen voltam már itt,látom nagyon szépen gyarapszik a babócák száma.
Gratulálok,sok egészséget,tejcsit kívánok!!!!!!
Csatlakoznék én is!

2010.10.18.-án hétfőn megszületett a kisfiam Benedek! 3370grammal és 56cm. Szerencsére gyorsan ment minden(4óra alatt lett meg).
vikca

Mók párja vagyok. ezuton értesitünk titeket,hogy ma 0óra 6 perckor megszületett császármetszéssel Lilla 3590 grammal 53 cm rel :lol:
mók

Vikca

Kép
Vendég

Mók

Kép
Vendég

Kép

Kép
Vendég

[quote="dinuci01"]
írta:
dinuci01Kata: mi sem adunk konakiont :-) Egyet kapott tizenvalahény naposan, aztán kész. Nekünk sem kell a tápeszer miatt. Noel gyönyörűen fejlődik !! Amugy te 2,5 hetesen mennyit adtál noelnek. ? Nekünk 75-nél többet nem javasolnak. Nme értem mért pedig enne :roll:

Elvileg a napi adag annyiszor 150ml, ahány kiló. Azt kell oszatni a napi evések számával. (+/- 10 ml)... :wink:
Vendég

MÓK!!! Jaj de jó, végre-végre! Nagyon nagyon gratulálok. És persze a boldog apukának is, ha éppen ő olvassa.

Vikca, neked is sok-sok gratula! Majd, ha van időd, gyere te is többet.

Dinuci, örülök, hogy végre vége a költözésnek, és hogy megint tudsz jönni. Vigyázz magadra, és ha nem érzed magad jó, tényleg nézesd meg inkább magad.

Ceyla, nagyon sajnálom ezt a szopi dolgot :( de most már azért csak javulni fog. Ha meg nem, hát szerintem is inább a bimbóvédő, mert attól még te fogod, te öleleld át, a te illatodat érzi (szóval érted mit akarok mondani)

Sissy, nagyon édes a kiscsaj :)

Hát Kata, megnéztem a két táblázatot... Hát a második már nem túl hosszú... Elképzeltem, hogy már csak egy sor árválkodik majd ott a végén, és azok pont mi leszünk Andrissal...

Aminek talán van is realitása, mert se Rékus nem volt ma, se Andi, és Lynn is csak reggel. Mondjuk Lynn, már nagyon drukkolok, mert most már tényleg te vagy a soros!

Anris iszonyatos erővel mozog néha. Kíváncsi vagyok mekkora lehet. Egy biztos, nagyobb mint JUli, mert én ekkora rúgásokra bizony nem emlékszem.
Olyan jó lenne, ha holnap megszületne. Az a férjem szülinapja, és bár nem volt fontos, hogy egy napon legyen a szülinapjuk, de ha már úgyis a napokban fog születni, akkor miért ne legyen pont ugyanazon a napon.
Másrészt viszont, ha holnap születik, hogyan fogjuk megköszönteni Apát? Nagy dilemma :)
Jó éjt mindenkinek!
Etus

Kép
Kép
etus79

Mók, Vikca, gratulálok nektek!!

Etus, Andris is szép szülinapi ajándék lenne apukájának :) Én még versenyben vagyok az utolsó helyért. Ma a CTG mutatott valami keményedést legalább, de nem érzek semmit, csak a szokásos esti fájdogálást. De ez még semmi. :?

lynnn

mók:NAGY GRATULÁCIÓM!!!VÉGRE TE IS TÚL VAGY RAJTA!!SOK BOLDOGSÁGOT ÉS EGÉSZSÉGET!!

Lányok!! :D Én vezetek Balázzsal súlyban és centiben! :roll:

etus:én is így voltam ezekkel a mozgásokkal!ezért fájt nekem néha és se ülni se állni nem volt jó meg nagyon nehéznek éreztem a hasamat már.nekem mondta is a dokim,hogy nem várt volna már!

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Sziasztok!

Mi még itt vagyunk!
Apát már megköszöntöttük. Andris viszont még nem jelezte, hogy ő is szívesen jönne köszönteni. A tegnapi telihold sem hatotta meg túlzottan.
Na majd megláttjuk...
A többikenek nagyon drukkolok!
Etus

Kép
Kép
etus79

Mók, örülök, hogy túl vagy már rajta és Gratulálokis persze a picihez. Sok sok tejcsit nektek is.

Vikca, Gratulálok neked is és sok tejcsit.

Sissy, gyönyörü ez a kiscsaj, tegyél még több képet, mert olyan jó nézegetni. Csak igy tovább, látom jól megy nálatok minden , szopi, alvás :)

Etus, ne izgulj még nálam sincs semmi, remélem nem november 1-én akar kibujni ez a lány, mert addig már nem birom ki. Két eleven gyerek mellett nem valami élvezet ez az állapot.

Andival mi van, szerintem eddig már ö is tul van a szülésen.

Lynn, én nem értem, hogy hogy engednek téged ilyen "hosszu kötélre" :) Már a 42-ik hétben vagy , meddig akarnak várni? Vagy ez orvostól és kórháztól függ?
Volt már közülünk valaki aki ilyen sokáig hordta a babát ?
Igaz nekem is azt mondták, hogy max. 9-10 napot várnak a kiirt idöpont után.
Kitartást neked, mondom én akinek már nagyon de nagyon elege van az egészböl. Söt, egyre jobban ugy érzem, hogy az eddigi panaszaim kezdenek elmulni, az helyett, hogy fájna már rendesen a hasam és mennék szülni. Ejjel egész jól alszom, nappal sincs semmiféle panaszom. Már mindenkinek azt mondom, hogy fájdalmas napot vagy éjszakát kivánjanak :)

Ma még benézek, hátha van hir babákról.
Igyekezzetek csajok, mert én vagyok az utolsó a listán és már nem szeretnék sokat várni :)

Reka

Kép Kép
Kép
rekus80

Rekus, nekem ugyanez volt, a kiírás környékén elmúlt minden panasz, jól alszom, programozni is van erőm. Esténként fájdogál, mindig azt várom, hogy majd éjjel felébredek a fájásokra, aztán semmi.

A pénteki vizsgálatokon úgy látták, hogy a baba jól van, és még nem akar megszületni, én örülök, hogy nem akartak még feltétlenül beavatkozni. A dokim szerint az a legjobb, ha megvárjuk, amíg magától beindul. Mondjuk hétfőn már lehet, hogy mást mond, addigra 10 nappal lépem túl a kiírás napját.

Ma reggel kicsit mintha többet fájna a hasam, nagyon remélem, hogy lesz valami. Inkább csak délután megyek be CTG-re, hátha már ott tartanak. Nem gondoltam, hogy eljutok odáig, hogy szinte várjam a szülést :roll:

Egyébként pont most volt a János kórházban valaki, aki betöltött 42. hétre szült, igaz, császár lett belőle, de ilyen is előfordul. Az állítólag sokat számít, hogy én is később születtem a kiírtnál.

Neked persze sokkal nehezebb lehet, két gyerek mellett, én csak heverészek és várok.

Iceberg, igen, te vezetsz, remélem, nem döntöm meg a rekordodat :)

lynnn

Sziasztok lányok!

Eltüntem szó nélkül :D

2010.10.20.-án 8 óra 55 perckor 3550 grammal és 50 centivel megérkezett Ádám Krisztián.
A párom nem tudott belépni ezért csak most tudok üzenni,mert ma jöhettünk haza. A szülésről egy picivel később,mert a lányaim most ismerkednek az új jövevénnyel.

Képeket később teszek fel.
Gratula a közben született babáknak és anyukáknak :D

Kép
Kép
Kép
andinet74

Andi, nagyon gratulálok!!!

Na Rékus, Lynn, hárman maradtunk!

Én sajnos, ma keseredtem el először igazán. Tudtam, hogy ez lesz. Mert végig azzal nyugatatgattam magam, hogy nem baj, majd biztos a kiírt napon jön, mint Juli. Meg, hogy ez a férjem szülinapja. De persze ezek a dolgok Andrist nem nagyon érdeklik, és hacsak el nem folyik a magzatvíz, nem igazán hiszem, hogy lesz ebből ma szülés.
És hát nekem csak egy gyereke van itthon, de ehhez a többnapos túlhordáshoz (főleg így távol a családtól) nem valami sok kedvem van. És itt 10-12 napot is hagynak. Persze én is azt szeretném, hogy akkor jöjjön, amikor neki jó, szóval úgysem kérném a indítást, csakhát... Na jó, most kisírtam magam.

Szülinapozás eddig jól megy. Megfőztük életünk első igazi Wok kajáját, mert egy wok edényt kapott férjem ajándékba. Nem lett rossz, de azért ezt még lehet fejleszteni. Most nemsokára felgyertyázzuk a tortáját (sacher, együtt sütöttük :)), és jól megesszük (na azért nem az egészet).

Megyek is, de még majd benézek, hátha mégis történik még ma valami.
Edit

Kép
Kép
etus79

Andi
Kép
Vendég

Halihó!

MÓK: GRATULÁLOK, BOLDOGSÁGOT ÉS EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK NEKTEK!!!!!

ANDINET:NEKED IS GRATULÁLOK, MINDEN LÉTEZŐ JÓT NEKTEK!!

Kicsit gondoltam benézek. Mizujs veletek?
Nekünk elég nyugis napunk volt, főztem aztán pihentünk egész nap.
Képzeljétek tegnap este fél 11ig fennt volt a kislány, szabályosan tombolt :-( Pedig a hasa se fájt meg semmi. Aztán egyszer csak kidőlt.. 11 kor lett volna a következő etetés és reggel 5 kor kelt. Azt mondta a doki nem baj de én nehezen hinném el hogy2 etetést kihagy az normális. :roll:

VIKCA:GATULÁLOK NEKED IS SZIVBŐL!!!!!! :-)

Kata:most kukának gondolhatsz de Akkr neked ez mennyit is takar alkalmanként? :oops:

Etus:még nincs késve semmi a mai napon brmi történhet :wink: hátha a torta hozza meg a várva várt bébit :-D

Lynn:te se keseredj, meglesz az a baba hamarosan, lehet már csak orák kérdése ha vannak ilyen fájdalmaid :wink:

Rekus:csak nem huzod el olyan sokáig! Az még egy hét :shock: Én kész lennék idegileg a helyedben ha annyit kéne várni! Jol birod! :-)

Iceberg:hogy vagytok? Balázska? :-)

Többiek?

Na mennem kell, dobok fel pár képet amit igértem remélem nem baj!?
Jók legyetek majd még jövök, és nagyon kiváncsi vagyok ki lesz a soros a szülésben?? :-D

dinuci01

Kép Kép Kép Kép Kép

dinuci01

Oppsz véletlen kettőt raktam egyformát :oops: :oops:
szét vagyok szórva... Na akkor még egy kép Vivike helyéről :-) Kép

dinuci01

Dinuci
Jók a képek :lol: :lol: :lol: :lol:

Tápszer-adag:
-3 kilós gyerek, naponta 7-szer eszik
3x150ml=450ml (ez a napi adag)
450ml:7=65 ml (egy evés adagja)

-4 kilós gyerek, naponta 6-szor eszik
4x150ml=600ml
600ml:6=100ml

Egyszerű matek! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Mennyi Vivike súlya? Hányszor eszik egy nap?
Vendég

Kedves Kismamak!

Szeretettel ajanlom ujonnan megnyilo webaruhazunkat, amelyben nagyon sok praktikus es szep termeket talaltok, tobbek kozott teli labzsakot, babakocsi-zsakot, baba-agynemut, valamint a Magyarorszagon eloszor debutalo kisagy-racsvedot.

Kerlek, nezz korul, es ha tetszett, ajanlj minket masoknak is! :D

Kellemes babazast es sok oromet kivanunk!

www.babymarket.webs.com

littlebabymarket
Budapest

Sziasztokm én még itt.

Sajnos Dinuci, nem segített a torta, meg a felköszöntős vörösbor sem :(
GYÖNYÖRŰ Vivike!!!! És nagyon szépen berendeztétek a szobát (bár nem lehet könnyű neketk, ennyien egy ilyen kis helyen)

Nemsokára indulok én is az első ctg-re, mert ugye az itt csak túlhordásnál van. Hát szerettem Julival a ctg-t, de nagyon reméltem, hogy most nem kerül rá sor.

Pedig tegnap este végre volt is valami. Fájt a hasam, nyilalt a hátam, Andris, meg forgott össze-vissza, szóval azt hittem lesz valami. Erre lefeküdtünk, és kb negyed óra alatt elmúlt. Csak már szerintem nagyon lent lehet a kis feje, mert az alsó részem szinte folyton fáj, nyom, mintha folyamatos izomlázam lenne. Na remélem ma Uh is lesz, és akkor talán okosabbak leszünk.

Lynn, tényleg tiszta szívből drukkolok, hogy most már megszülessen a kiscsaj. Hősiesen bírod ezt a hosszú várakozást.

Rékus, húzzunk bele! Vagy lehet, hogy te már bele is húztál? (Egyébként ennyit a sokadik gyerek hamarabb jön teóriáról. A harmadiknál már majd nem veszem be :) )

Na megyek készülődök a dokihoz. Julit már átvitte férjem a barátainkhoz, majd megyek érte a doki után. Olyan jó, hogy ők vanna. Nem tudom, mit kezdenénk itt a messziben nélkülük. Szerintem már Andris előtt elfogyna szép lassan férjem összes szabija...
Edit

Kép
Kép
etus79

elek am, csak idom nincs....

ugye nem baj ha nem olvasok vissza...

az azota szuletett babakhoz gratulalok!

elkezdtem begepelni a szules tortenetet de nem vegeztem meg, tan elso szulinap elott meglesz:)

hat nalunk nem olyan egyszeru bekes a szitu, Flora ha ebren van csak cicin nem sir:(
eleludni csak cicin tud....
es ejjel van hogy egy oran at rajtam log....
bitang faradt vagyok, es bizonytalan:hogy nyugtassam meg cici nelkul,m valyon ennyire nem lakik jol...mert ha szopi utan kap tapot lazan lenyom 60ml-t....
en mar minden ejjel elhatarozom, kemeny leszek nem hasznalhatja a cicim cuminak, de cumizni meg nem tud, sirni nem hagyhatom hiaba koltoztem vele ki a nappaliba, mert akkor ebreszt Annat is....
oszinten, tartok tole hogy meg egy evesen is egy agyban cicizve fog csak aludni,es ezert akarok mar most valami rendet, rendszert...ah ilyen Annanal nem volt.

Amugy draga kicsi baba, Anna minden nap megszeretgeti, mondja cuki muki:)

ma vagyok veluk eloszor egesz napra egyedul, hat izgi lesz mert Annanak mindig akkor kell pisilni ha szoptatok, stb....
de majd belejovunk:)

mindenkinek szep napokat!

KépKép
tavasziszel

Sziasztok!

Mók,Andi,Vikca: Hatalmas gratula,sok-sok tejcsit!!!

Tavasziszel:ne add fel,biztos lesz jobb!!

Etus:nem fog bent maradni... :)

Rékus,Lynn,Etus hajrááá!!!

Dinuci:szépek vagytok,Kiscsaj és a szoba is!

Kérünk képeket!!Imádom nézegetni a Babáinkat!

Mi jól vagyunk,szerencsére éjjel is kaja időben kelünk,este van egy kis hiszti,de kifárad,így éjjel alszunk.És sokat eszünk szerencsére.Sétálni is járogatunk,szóval minden ok.Írjon,akinek van ideje,szüléstörténetet,vagy bármit.

Szilvi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
sissy01

Andinet,
Gratulálok a babához!

Mók,
Gratulálok neked is.
Sajnálom, hogy végül te is császárnál kötöttél ki, de látom az időből. hogy azért mindent megpróbáltatok. Majd írj ha visszajöttél!

Dinuci,
Nagyon szép a kislányod! :D

Rékus,
Ne aggódj, már tényleg meg kell születnie 1-2 napon belül. Csak nem várja ki a 10 napot!

Tavasziszél,
Sajnálom, hogy csak cicin nyugszik meg a lányod. Miért nem tud cumizni? Na nem mintha támogatnám.
Akkor ezek szerint tápszerrel pótolsz?
Nálunk az összes szopi 1 óra szokott lenni, különösen ha a bal cici is játszik. Ha a jobb jól tele van akkor ott 15-20 perc alatt tele tudja tömni a hasát.
Nincs ötletem, hogyan tudnád levenni ciciről, de legalább szorgalmasan próbálkozik. Niki ha nem jön semmi, vagy túl lassan jön, esetleg valami más baja van akkor hisztizik a cicin. Na az a legrosszabb. Sír rajta, néha elengedi, majd hirtelen visszaszívja, na jó, inkább hagyjuk.

A tegnapi nap délutánja egy horror volt. Mindig szokott Niki pihizni két szopizás között 3-4 órát legalább de most 1 óra múlva megint enni kért, majd másfél óra múlva megint. Persze nem termelődött elég tej, Ő csak hisztizett a cicin, a férjem sétálgatott vele, miközben én meg bőgtem, hogy nem tudok neki eleget enni adni. Fejtem le a bal cicimből, próbáltuk odaadni kanállal de éppen hogy elfogadott belőle a többit köpte vissza. Na végül fürdetés után javult a helyzet valamelyest és este már jól aludt és jól evett.
Ma már kikerestem 2 szoptatási tanácsadó számát a környéken, de mikor megkérdeztem volna a férjemet, hogy melyiknek szóljunk szerinte, akkorra már bealudt, mármint a férjem, de nem csoda mert éjszaka dolgozott.

Szilvi
KépKép
ceyla

Csak egy gyors helyzetjelentés: még egyben, szokás szerint a fél napot kórházban töltöm. Teljesen kimerít ez az állandó bejárás, sorbanállás, stb. Ráadásul mehetek vissza a vizitre, akkor döntik el, hogy befektetnek-e, mikor indítanak, stb. Jó fájdalmas volt a mai vizsgálat is, de legalább már 1 ujjnyira kinyílt a méhszáj. Tudom, ez még semmi, de már kezdtem azt hinni, betonból van :? Kezdek elég nyűgös lenni...

Olyan szépek a babák, annyira jó lenne már itt tartani.
Etus, Rekus, remélem, hamarosan már mi is babázunk! Etus, ez az izomláz-szerű érzés nekem is van, remélem, jót jelent!

lynnn

Na megjöttem dokitól.
Ctg szuper, fájás szinte nincs. Víz van elég, lepény rendben, és most megnézte a méhszájat is, na nyitva még nincs, de már jó puha. Nekem egyáltalán nem fájt, nagyon óvatos volt. kb olyan 3800 g. Hát nem lesz kicsi. Szóval szülhetek akár ma is, de akár egy hét múlva is, sz lett a konklúzió. Hát marha megnyugtató... Na mindegy próbálom magam lecsillapítani, mert ha még tényleg van egy hét,m akkor így nem leszk valami jó társaság senkinek. DE azért annak örültem, hogy minden rendben van odabent., Csütörtök délelőtt kell mennem megint, ha addig nincs semmi.

Tavasziszél, sajnáloma soksírást, majdcsak rendeződik.

Lynn, hát én már nem tudom mi a jó jel, de nagyon drukkolok!!!

Ceyla, lehet, hogy most akar kicsit több tejet csinálni, azért kér többet. Vannak ezek a fejlődési ugrások. De emlékszem nagyon kiborító a cicin sírós evés. Pár nap és jobb lesz.
Na msot már nemsokára csak jön a család ebédelni. Végül férjem ment Juliért, mert jó sokáig tartott a vizsgálat. Hazajön ebédelni ő is, aztán megy vissza dolgozni.
Na megjöttek :)
megyek.
Edit

Kép
Kép
etus79

Sziasztok lányok!

Andi, Gratulálok a babához, és sok tejcsit nektek.

En is még itthon vagyok, semmi változás, az erös györcsös keményedéseken kivül. Holnap reggel Ctg és megbeszélés az orvossal, hogyan tovább. Kiváncsi vagyok mit mond.

Etus!
Almomban sem gondoltam volna, hogy en itt a harmadik babával leszek az utolsó, de ha ez van, hát legyen. Nem mondom, hogy nincs már fogytán a türelmem. Már a férjem se hiszi, hogy bármikor mehetünk szülni, mert ma is itthon akar hagyni engem egyedül, hogy vigye haza anyósomat Magyarországra, és majd holnap hazajön. Ejszaka, egyedül a két gyerekkel, jól visszakellene tartsam, ha beindulna a szülés amig ideérne valaki a gyerekekhez. :) Azért megkérdeztem, hogy jól érzi-e magát.

Lynn! Remélem nálad is lesz valami, hátha jelent valamit az az 1 ujjnyi.

Dinuci!
Nagyon szép , tüneményes kislány ez a Vivike :)
En igy 2 fiu után el sem tudom képzelni, milyen lesz egy kislány, de már nagyon várom, hogy találkozzunk.

Etus!
Örülök, hogy jók az eredmények, habár tudom, hogy jobban örülne ilyenkor már az ember, ha a CTG mutatna egy kis fájást :)

En is igy vagyok, ha felhiv valaki és megkérdezi, hogy vagyok, mindig azt válaszolom, hogy sajnos még jól, fájhatna már ott ahol kell, mert akkor legalább látnám a végét. De igy?

Ma épp arra gondoltam ,hogy mi ketten cseréltünk telefonszámot és mi van ha pont egyszerre megyünk szülni. Jót fogunk nevetni, ha egyszerre irjuk egymásnak az sms-t :)

Reka

Kép Kép
Kép
rekus80

Sziasztok!

Dinuci:szépen berendezkedtetek tényleg ,aranyos a szoba!Nagyon szép formás Vivike!
Remélem én is minél hamarább tudok feltenni képeket!!!Látom ti is nagy kádban fürödtök nem a pici baby kádban!nekünk először olyan volt úgy kaptuk,de vettünk nagyobbat,mert én Máténál is nagyot használtam és sokkal kényelmesebb!

tavasziszél:nem lehet könnyű neked!!!úgy hangzik mintha vagy kevés tejed lenne vagy nem lenne elég tápláló!nem?

lynnn,etus:érdekes,hogy a méhszájatok csak ennyit nyílt azért már jócskán időben vagytok sőt!!!nekem 38. hétre mondta a dokim,h be van puhulva!lehet egyszer csak elfolyik a magzatvizetek!! :wink: :)
nehéz már ilyenkor mivel biztatni bárkit is mert tudom mennyire szeretnétek túl lenni rajta!de hále istennek az eredmények jók!!!!

ceyla:nem akarlak idegesíteni a bimbóvédővel,mert irtad már mi a véleményed róla!de sztem az lesz a vége!probáld meg szopi előtt a bimbódat jéggel előre hozni.nekem ezt tanácsolta a védőnőm,de mi már beálltunk a bvédőre és így nyugodtan megy minden!!azt olvastam ha vérzik akkor meg kell várni,h meggyógyuljon.jaa és,h anyatejet kell rákenni,mert gyógyítja!szellőztetni kell a cicit,szabadon,h minél hamarább gyógyuljon és a leggyakoribb bimbó sérülés amikor helytelenül van ráhelyezve a mellre a baba illetve a szopási technika nem jó!

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Sziasztok,

gyors helyzetjelentés amíg alszanak. A vasalást hagytam félbe :cry: :cry:

Nálunk sem rózsás most a helyzet. Brigi lázas, folyik az orra de jól van, szépen eljátszik, nem nyűgös. Szerencsére
Bettinának is folyik az orra, egész vasárnap és éjszaka porszívóztam neki. Alig kapott levegőt szegénykém. Hogy hol a fenében fázhatott meg? Vagy elkapták szegénykéim az apjuktól, mert pont akkor volt beteg mikor Bettina született. Holnap nem is megyünk védőbe, lemondom az időpontomat, majd a jövő héten.

Pocakosoknak kitartást, nagyon indulnak be a babák, de remélhetőleg a szülés gyors lesz!

Na megyek vissza vasalni.

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Sziasztok!

Hogyan is kezdjem....szóval a szülés........ párom nem volt itthol ezért anyukám minden este itt aludt nálunk,mondván ha gond van akkor a lányok ne legyenek egyedül.
Este még kérdezte is hogy minden rendben van-e. Mondtam hogy aludjon csak nyugodtan,semmi különös biztosan nem lesz. Nem igy történt. Éjjel fél 3-kor keltem fel wc-re,aztán vissza is pihentem, majd 3 óra után nem sokkal alsó hastájékon mintha belülről megrúgtak volna jó erősen.Fel ültem akkor éreztem hogy valami meleg csordogál....na gondoltam magamba itt az idő,de biztos ami biztos,még nem riadóztatok senkit. Aztán jött egy kisebb fájás,majd ismét egy kis csorgás. Negyed 5-kor ébresztettem az unokahúgomat,hogy ha beakar jönni velem akkor készüljön,mert eléggé rendszertelenek a fájások. Volt hogy 2x 20 perces után 5 perces lett. Szóval 5-kor beértünk a kórházba,ott az ügyeletes doki megvizsgált, bő 2 ujjnyi..........ezután a szokásos tortúra,majd közben 6-ra beért a dokim is. Negyed 7-kor megvizsgált és közölte hogy a jelek szerint nincs akadálya a sima szülésnek,de azért a 2% -ba beleeshetek. 6 óra 20-kor indult az infúzió,ami elég rövid idő alatt rendszeressé tette a fájásokat. 7 óra 20 percre bő 4 ujjnyi lett az eredmény és 2 perces fájások. A tolófájásokat kb. fél 9-től éreztem. Ádám 3 tolófájás és 6 nyomás alatt lett kint. Doki igazitotta meg nyomta finoman a hasamat. Ezután a méhlepény egészben szinte pillanatok alatt kijött. A végén még azért megvizsgált,hogy a hegek egyben maradtak-e.
Az egészet megélve,egy viszonylag nehéz de gyors szülés volt.
Születés után 5 percel:
Kép

[img][img]http://kephost.hu/image-3737_4CC57675.jpg[/img][/img]

Kép
Kép
Kép
andinet74

Az első "hangos" üdvözlés a családnak :D

[img][img]http://kephost.hu/image-B413_4CC577B5.jpg[/img][/img]

Kép
Kép
Kép
andinet74

Kismamik
Hajrá!!!!!!
Vendég

Andinet!
Gratulálok pici Ádám születéséhez! minden jót Nektek és sok tejcsit! Nagyon édes!

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Vikca!
Gratulálok pici Benedek születéséhez!
Minden jót Nektek és sok tejcsit!

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Mók!
Gratulálok Lilla babaszületéséhez! minden jót Nektek és sok tejcsit!

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Andi, de aranyos a kisfiatok!!! Köszi a képeket és a szüléstörténetet.

Lynn, nem jöttél a kórház után. Csak nem bent fogtak! Vagy talán megindult a dolog magától. Már nagyon ideje lenne. Remélem, legközelebb már csak a jó hírt halljuk!

Kri, sajnálom, hogy betegek a lányok. Orrszívót errefelé nem is ismerik. Nekünk persze van, és szerintem is nagyon hasznos, de hogy merem-e majd hasznélni éjszaka (elég komolyan veszik errefelé a házirendet...).

Iceberg, köszi a bíztatást. Én Julival is tök zárt voltam a végéig. bIztos ilyen alkat vagyok.

Rékus, én férjem is múlt pénteken este még squasholni akart menni innen 90 km-re egy magyar haverjával (ők Németoban laknak, és ez van félúton, így szoktak találkozni). Végül inkább lebeszéltem. Nappal még elvagyok egyedül, de éjszaka már nem szeretem, ha senki nincs itt. Mert jó barátnőmék majd vigyáznak Julira, de át kell vinni, meg valahogy csak a kórházba is be kell jutni.

Mi megvagyunk. Ma rámjött az aktívkodás, fürit Wc-t takarítottam, porszívóztam, port töröltem, meg még Pizzát is sütöttünk este (saját tésztás, egyébként irtó könnyű és finom, ha valakit érdekel). Persze gondolom semmi hatása nem lesz, azt leszámítva, hogy jól elfáradtam :) de nem baj, most legalább rend van itthon.
Jó éjt mindenkinek!
Edit

Kép
Kép
etus79

Csajok, mi most bemegyünk a kórházba, délután még hazaengedtek, de úgy megpiszkáltak, hogy azóta vannak fájások, és a nyákdugó is kiment. Szerintem még lehet, hogy hazaküldenek, mert nem kaparom a falat egyelőre, de drukkoljatok, hogy legyen ebből valami!
Jelentkezem majd, így vagy úgy.

lynnn

Lynn
Nagyon drukkolok!
Vendég

Kép
Vendég

Halihó!

Kata:gyönyörű!!!!

Línn:remélem,már csak a jó hír jön... :)

Szilvi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
sissy01

Lynn, remélem azért már nem fognak hazaengedni. Nagyon szoritunk.

Etus, már csak ketten maradunk, ugy néz ki.

Mi is ma voltunk CTG vizsgálaton, persze nem mutatott semmit, csak itthon szokott fájni, a kórházban nem :)
Na, de azért mégis ért meglepetés, mert most alulról is megvizsgáltak és nagyon jók az esélyeim, hogy egy két nap alatt legyen valami. A belsö méhszáj 3 cm-re nyitva van, teljesen fel van puhulva és a baba feje teljesen be van ékelödve. Kaptam egy két akupresszurás segitséget és hogy sétálgassak estig. Na majd kiderül. Azért örülök, hogy nyilik a méhszáj, mert utoljára teljesen zárt volt és puha sem volt. :)

De képzeljétek nekem mind a két fiam 29-én született, csak más hónapban, és most a férjem megint a 29-re pályázik. De szerintem elöbb meglesz.

Ha van valami még jelentkezek.

Reka

Kép Kép
Kép
rekus80

Ma nekem jutott a laptetö :)

Reka

Kép Kép
Kép
rekus80

Sziasztok!

Köszönöm a sok gratulációt :).
Lynn drukkolok hogy még ma meglegyen a picid.

Hát lányok nincs okom panaszra, Ádi egyenlőre minta baba. Eszik-alszik. Éjjel 4 órát is kihagy.......szóval egy picit azért tudok pihenni. Nappal is már amennyit lehet,mert azért a lányok is megkövetelik a maguk idejét ha hazaértek az ovi-suliból. Már alig várom hogy egy kicsit jobb idő legyen , jó lenne még egy kicsit nyugodtan sétálgatni a picurral mielőtt leesik a hó :?

Kép
Kép
Kép
andinet74

rekus: lehet hogy még a végén beelőződ lynn-t?

drukkolok neked is :wink:

Kép
Kép
Kép
andinet74

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: