A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Úgy értem, h. már tudom, mit bírok megemészteni, mit bír a májam, epém (semmi hagymás, túlfűszeres, zsíros kaja) és h. figyelnem kell a vérképre is és ezért lehet már az elején tenni! Vagy legalább is megpróbálni! Ilyesmikre gondoltam, semmi komolyra! És már az apróbb jeleket észrevenni, h. ha gond van... Végül is majdnem minden terhességi nyavalya előjött, szóval sajna van tapasztalatom :roll: De nem panaszkodom, hisz véletlenek nincsenek!

Kép
Kép
navared
Szfvár

A laptető, ha nem haragszotok teljes egészében Kittikének és Macsinak megy most....

Navi: hát az egy f..ság :) Szerintem ez az inga tudja, hogy mennyire hitetlen vagyok és direkt össze visszát mutat, hogy kibabráljon velem.... Egyszer leng, egyszer köröz :)))))) Majd ha sikerül összefutni az ingás barátnőmel, Vele megcsináltatom, állítólag 1 kivétellel mindig bejött Neki... :) De ő abban az egyben is biztos, csak azt mondta tutira buher lesz a gyerek, mert ő nem szokott tévedni... Hát majd 20 év múlva meglátjuk.... :-DDDd

Te megcsináltad???

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Az a baj, h. minden én minden kicsi problémát felnagyítok és túlkombinálok... pedig meggyőződésem, ha nem aggódok ennyit fele ennyi bajom nem lett volna! De már tök mind1... :oops:
Ha max. fél év próbálkozás után összematiszoltuk volna a babót, akkor talán nem izgulok ennyit. Persze ez egyénfüggő is és nem tudhatom, mi lett volna, ha....

Kép
Kép
navared
Szfvár

Asszem úgy 10 perc,és fent lesz az a pár kép az iwiw-en,amik este készültek :lol: :lol: :lol:

Szóóóóval, a Stand up után mondtam a munkatársnő-barátnőmnek,hogy mi lenne ha lefotózkodnánk vele? :D :D

a nagy tömegből rohantunk utána,a sok ember nem értette,mi van :lol: :lol: :lol: :lol:
kérdeztük tőle,erreő: persze,benne van az árban :lol: :lol: :lol: :lol:

úgyhogy a végeredmény a mappában :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jajj, és ezt így meg is mondta a kedves anyukának? :lol: :shock: :lol: Homi lesz a kölyköd!
Ja csinálgattam, de szerintem azt mutat, amit látni akarok!
Egyébként én járok egy csajszihoz nem is tudom, minek nevezzem, bár már korábban írtam róla..., de ingázik ő is, viszont nem azzal nézi meg a gyerek nemét, hanem az energiákat érzi éééés mostanában senkinek nem látja tisztán, mert annyira más energiákkal jönnek ezek a bébik már. Van bennük vegyesen minden és sokkal nagyobb a harmónia bennük! Ez nem jelenti azt, h. leszbi v. homi lesz! Már több kismamánál csak egy fénylő gömb szerű vmit lát és nagy harmóniát érez... szóval kezd összemosódni a 2 enerdzsi, de ez nem meglepő az új kor küszöbén :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Andi: velem megcsinálták az ingázást,és teljesen jól működött :)
elviszem a láncomat,és a jeggyűrűmmel megcsinálom Neked :)
legalábbis ahogy nekem mutatták,mert ezzel a módszerrel eddig mindenkinél kimutatta vele az ex-főnökasszonyom :)

nekem két "lukast" jósolt :lol: :lol: :lol: :lol:

de már leírtam az ezzel kapcsolatos sztorijaimat :)
Vendég

no felkerült 3-4 fotó az estémről.
az utolsó képen balról a második vagyok,aki még nem vágná :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Dehogyis mondta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nekem jegyezte csak meg.. :-D hogy megszületett a gyerek, de más volt mint amit az inga mondott ...és azért...

Mindenesetre kiváncsi leszek hogy a 4d-s vizsgálatkor nekünk mit fog mutatni, látszik-e már, mint pl KPN-éknél...?

Amúgy szerintem az ittlevők, mivel "meg kellett küzdeni" a baáért, magától érthetődő, hogy jobban paráznak, mint az aki simán bekapta a legyet, úgyhogy én megértelek..... :)

andrea-1

Sziasztok Lánykák,

nagyon várom a délutánt, kérdés hogy menjünk e:

Marci már jól, apja is, Liza is, én megfáztam, így csak abban az esetben megyünk ha Ti azt mondjátok és elfogadjátok azt a megoldást (mert Lizát tényleg szeretném megmutatni) hogy amíg párom és Liza elbűvöl Benneteket én Marcival az udvaron játszom kint :-)
jaaaaaa és ha ez így oké akkor Andrea ugye hozod a filmet ?
Mieza ugye átírhatjuk a gépeteken ? vagy vigyünk gépet ? illetve apa kérdezi hogy a zenét is átmásolhatná, tudod amit múltkor itt néztünk nálunk :-)

cupp

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Köszönjük!

Maccs
vörösmacska

Hahó!

Látom Navi is megkerült és még egyben! Jaj de jó, hogy ennyi + történés van körülötted, Biztos minden rendben lesz babóval/babókkal. Huh ebből a sok spontán baby-ból már jó lenne a rokonságomba is (elvileg lehetne, csak épp ki tudja mi van)

Breki: akkor cicus már belakta magát. Nővér lehetne kicsit más is, azt hiszem ő hasonló, mint enyém.

Mieza: na akkor nagyon szomszédok vagyunk, szerintem Breki veled is. Azt hiszem, ma este otthon alszom. Készítem elő a terepet a holnapi költözéshez, amihez semmi kedvem sincs, mert ugy szeretem eme nyári lakot, de kopogtat a tél, és nagyon pörögnek az órák. A lakótelepen pedig már igencsak fütenek.

Mieza: a kuty kaját most nem tudom elvinni, de egyszer megbeszélünk majd valamit, akkor beadom majd a kaputokon.

Na du. találka, kb 3 után érek oda, pogácsát fogok vinni.

üdv

kispatak
Vendég

Macsi Drága,
csak ismételni tudom magam, imádkozom értetek hogy tündérlánykával minden rendben legyen !

kubuspace

Kubu, persze viszem (már oda készítettem a Békus szerencsehozója mellé :)...) sőt egy másikat is, annak a címe : Túl jó nő a csajom ...
Én majd messziről szeretlek :)

Békus: mit mondjak GyÖNYÖRŰEK vagytok :))))))))))))))))))))))))))

Macsi Drágám,
millió ölelésem Neked és sok erő!!!! ((((((((((((((((( o ))))))))))))))))

andrea-1

Sziasztok!

NAGYON SZUPER TALIT KÍVÁNOK NEKTEK!!!!
Sajnálom hogy nem mehetek :cry: , de ahogy Sajti írta, most huggyozok mint egy seresló :lol: :lol: :lol:
Napi 5-600 ml-rel több megy ki mint be, tehát ha a gyerkőcök már nem tolják gőzerővel, akkor előbb-utóbb elfogy a vizecske :)

Sajti,
csak óvatosan a konyhatündérkedéssel! Én is elfelejtem néha hogy a babákra figyelni kell, de aztán sajna a pocim emlékeztet :? Olyankor gyorsan le is dőlök egy picit!

Andi,
irgum-burgum meg ne tudjam hogy ilyeneket művelsz!!!! Jó az az ablak úgy is anyósnak, ha meg nem, majd megpucolja (az enyém a múltkor a mosogatót és környékét vízkövezte nekem :) )

Navi,
jó hogy jöttél, főleg hogy csak jó hírekkel :D
Aztaaaaa, már csak 18 nap :shock: :shock: :shock:

Kahlan,
gratula tesóéknak, legyenek boldogok!

Breki,
klassz dolog is bókokat aratni :wink:
Nekem most akkora a pocakom, hogy max. ahhoz gratulálhatnának a kollégák :roll:

Zsuzsókám,
azóta jól vagy???
Pihizz sokat!!!

Kép
judit0713

Andi: ugye?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jól beöltöztettük szegény fiú-kollégát.
alapjáraton nem volt rajtunk az a sok hacuka,de a fotózáshoz be lehetett öltözni.

Beliczai tök rendes volt,mindenbe belement,de aztán a munkatársnőm azt mondta,inkább jelmezek nélkül fotózkodjunk, nekem elég az a jelmez is,ami alapjáraton vagyok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Béku!
Meglestelek az iwiwen,és a retró szerkó haláli!Nagyon csini vagy!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Andrea,
Drága vagy, köszönöm, ígérem viszek szájmaszkot is.
Már ki is készítettem. Puszi.

kubuspace

És ez a cipellő volt rajtam a ruci mellé:

a fotókon nehezen kivehető,hogy pontosan milyen is a ruci (főleg a mintája,de a színeihez illett a csukám :D :D :D :D

Kép
Vendég

Zsuzska: köszi!! :D :D
először nem mertem oda felvenni,aztán a nővérem mondta,hogy legalább én legyek már jófej,és öltözzek be!
Volt amúgy egy lilás hajpántom is,meg egy rózsaszín karkötőm,és egy kis lepke a hajamban :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Andi: a túl jó nő a csajom nagyon nagy!!! :)
moziban néztük,de nagyon bejött :D

Ja,és Sajti: megnéztem a Másnaposokat!!! :D :D :D

fotómasinériát viszek én is,ezt nem hagynám ki :)
készül a süti,bár nem tudom,mi lesz belőle,csak 2 nagyon egyszerű dolgot viszek...

Kérdés: méz mehet bele?
Vendég

Kubu,
majd nem puszilkodunk! :wink:

Békus,
jók a képek! :-D
a cipő naggggyon szép!!!

Judit,
örülök, hogy fogy a víz! :-)
én pihentem két napot és huss hasmars, egyre tutibb hogy a gyerkőc küldte rám, hogy vége pihizzünk!
azt hiszem szerdáig maradok itthon, aztán meglátjuk mit mond Sz.dr... szerdán is lesz jelenésed? vagy az csak hétfőn derül ki? :roll:

Macs,
millió ölelés!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Köszönöm Zsuzsó!! :)
még páromtól kaptam az évfordulónkra a "retro" cipellőt :)

én csak "jimmy choo"-mnak nevezem,mert ugyebár én is nézek Szex és New York-ot,emiatt ez lett a neve a cipőmnek :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Én se fogok puszilkodni,mert bár jól vagyok,párom megfázott,már vele sem puszilkodok,ő csak addig jön el,hogy megnézzen Titeket,aztán sajnos hazajön,mert nem akarja senkire átragasztani :)

óvatos nagyon,itthon is maszkban van most :D
Vendég

Betegek: tőlünk jöhettek, nem tartom búra alatt Barbust. Bárhol elkaphat valamit ha akar, sokat járunk emberek közé. Ez a természet rendje. Majd tényleg nem puszilkózunk. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Lányok!

ez a fórum haláli! Van hogy napokig semmi, most meg 1 óra, és szerintem itt a következő laptetű - mi van ma???

Jaj de várom már, hogy találkozzunk! Na megyek én is indítom a sütőt, hogy ne csak egyem a mást sütöttét!

Üdv kispatak
Vendég

Breki,
jók a képek :lol:

Macsek,
ugye tudod, hogy mindenki veletek van, rátok gondol, nektek szurkol?
Sok-sok erőt küldök neked és a kicsilánynak :arrow: :arrow: :arrow:

Kép
judit0713

Zsuzsó,
elvileg lehet már hétfőn petezsák :roll: (leszívás+21. nap lesz).
Szerintem a szerda attól függ, lesz-e még víz a pocakban. De jó lenne találkozni :wink:

Kép
judit0713

Judit,
azért ne a víz legyen a randi apropója! :idea:
hétfőn hányra mész? ha jól leszek, lehet hogy benézek hozzátok! hátha a tömegvonzás Sajtinak is, Nektek is besegít! :-D :-D

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó,
szokásos fél 8-8 körül ott leszek lecsapolnak, aztán várhatok vagy 2 órát az eredményre 8)

Kép
judit0713

sziasztok!

Ma megjött, úgyhogy kalandra fel nálunk. Kicsit megijedtem, mert először olyan barnás volt...előttr sosem barnáztam még, de igyekszem nem trassolni, gondolom, a műtét miatt jött ilyen színű.
Amint vége a mensinek, hőmérő és ovuteszt bevetés lesz, sikerülnie kell!!!

Macs, én is nagyon sokat gondolok Rátok!

Breki, tetszik a cipőd!!Hol lehet téged ruhában is látni?

Jó talit Mindenkinek, aki megy!
Vendég

Kahlan: hát engem többnyire csak ruhában lehet látni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Amúgy a képek az iwiw-en vannak :)
most még mindenkinek látható formában :)
Te az ismerőseim között vagy? Ha igen,akkor a retro mappában találsz :)
Vendég

Kahlan,
mindent bele! Remélem a 3 hónap alatt ti is összematiszoltok egy babszit :wink:

Kép
judit0713

Sziasztok Csajok!
Tegnap este 11re elkészült a süti. Háát, soha nem szoktam sütni, és nem lett vmi nagy adag:( Elméletileg meggyes lepény graham lisztből, nyírfacukorral készítettem, ennek csak 50 ch a ch tartalma és lassú a felszívódása. Kiszámoltam mennyi a ch tartalma az egésznek, majd feldarabolom és meglesz mennyi egy db ch tartalma. Van benne 5 dkg dió, amit jobb híján húsklopofolóval morzsolgattam össze:) éS MEGGY VAN MÉG BENNE, MIRELITBŐL, NEM BEFŐTTNŐL TEHÁT PLUSZ CUKOR NINCS BENNE. A meggy elméletileg magozott, de én kettő kósoltam meg belőle, abból az egyik magos volt :((( Úgyhogy majd vigyázzatok!!!
3-ra pont szerintem nem fogok tudni odaérni, mert még most fog elkészülni az oldalas, de 1/24re már ott vagyok. Nagyon kivi vagyok mindenkire.
ann74

Jajjjj de jó nektek! Irígy-irígy!!!! Biztos már szétröhögtétek magatokat! Na majd a legközelebbin én is ott leszek!!!!
Azért jó szórakozást, bár ez nem kétséges, hogy tuti az lesz!
gigibp

Sziasztok!
Talihoz jó szórakozást!

Macsek, Kitti, imádkozom értetek.

Kolléganőm most szül, bár már én is itt tartanék! Bár nekik sem volt egyszerű, 300 feletti TSH-ja volt, beletelt vagy 2 évbe, mire levitték neki. Csak... A fenébe, hamarabb akartam gyereket, mint ő, ő most szül nekem meg még a hasamban sincs.
aktucs

Aktucs drága,
ott lesz majd hamarosan a pocakban!
Bízz benne! Tudod, soha nem a másokat nézzük, hanem a saját jövőnket tervezzük, építjük :wink:

Kép
judit0713

Csutka, éreztem ugyanígy...de sikerült magam átkondícionálni...kitartás Neked, higgy benne és sikerül!
Vendég

Sziasztok csajok!

Örülök a pozitív híreknek és kisugárzásnak!!!
Macséknak Én is nagyon szorítok!!!

Nálam még mary mindig sehol....., több tesztet is csináltam, de mind negatív, remélem nem valami nagyobb baj, 3 hete voltam nőgyógyásznál cytológiám negatív semmi cysta és azt mondta fizikálisan minden rendben. Már alig várom a csütörtököt, akkor megyünk a BMC-be és hátha okosabbak leszünk!

Nem tudom jó döntés-e, de orvost még nem választottunk, rábízzuk a véletlenre épp akit ajánl majd a recepció.

Mindenkinek szép estét!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Haza értünk, Barbus úgy kifárasztotta magát hogy már a kocsiban elaludt. Köszönünk mindent, sajnálom hogy csak keveset tudtam párotokkal, de hát jó sokan voltunk. A sütik nagyon finomak voltak, sajnos az ínycsiklandó tekercsekből nem tudtam enni, mert Barbust üldöztem. Talán majd legközelebb.

mieza: Nagyon szép a babaszoba és jó sok mindene van már a picúrnak. A pelenkázó lapotok is egész jó, Barbus el volt rajta. Bár lehet hogy ehhez az is hpzzájárult, hogy éppen a kutyus játékát rágta! Nem is tudom mikor kaparintotta meg. Ugye féregtelenítettek a kutyusok? Mármint a kicsi is? Csak mert ki tudja mit művelt a lánykám velük. Imádta őket.
vicky79
Budapest III. kerület

SZiasztok!

Köszönöm, hogy eljöttetek, annyira jó volt :)
Annyi finomság gyűlt össze, mindent megkóstoltam, gurulok is. Rá kell jönnöm, hogy mindenki egy konyhatündét :) Zsuzsó pasija is :)
(Találtam egy idegen kést és egy tálcát, akinek hiányzik, szóljon:)))
Holnap megyek apuhoz pár napra, viszek minden maradékot, annyira fog neki örülni :)

Már felpórszívózva, elpakolva, én pizsiben :) A kutyák úgy alszanak, hogy azt sem vették észre, amikor a párom gyorsan felpórszívózott.
Én most néztem meg a kapott kutyás dolgokat... hát csajok, nagyon szépen köszönjük a kinti kutyusok nevében, annyira aranyosak vagytok! Tényleg még egyszer köszönöm!!!

Ann, a sütid isteni volt :)))

Jaj, olyan jól sikerült, hihetetlen, hogy ennyi igazán értékes, kedves és jó ember találkozott egy helyen. Mindenkinek mielőbbi babásodást kívánok és teljesüljön minden álmotok, mert megérdemlitek!!!

Kép
mieza

Vicky, a minden ellen be vannak oltva, minden féle féreg, vírus, baci és élősködő ellen be vannak biztosítva. A pici is, csak úgy engedtem be én is a lakásomba, nálunk ez feltétel. (plusz fürdetés :))
A pici egyébként nem játszott még a játékokkal, ma fogott fel először egy másikat :) A pici kapott féreghajtót vasárnap, szerdán még egyet a biztonság kedvéért, de figyeltük és nem volt benne féreg. SZóval, tényleg no para :)

Kép
mieza

Holnap reggel elutazom egy hétre, szóval hétfőre nagy drukkok Sajtinak!!!! és nagy drukkok Maccséknak az eredményekhez!!!

Kép
mieza

Mieza: köszönjük szépen a vendéglátást,nagyon jó házigazdánk voltál :)
a ház pedig gyönyörű,nagyon szépen megcsináltátok,párom is el volt ájulva tőle :D

Jó utat Nektek! Nagyon jó volt megismerni Titeket és a többieket is,külön köszi a srácoknak,akik hajlandóak voltak ekkora hölgykoszorúban is maradni,ott lenni :D

Képeket egyelőre az iwiw-re töltök fel a megfelelő című mappába, sajnos a tárhely,ahova elkezdtem felrakni,nem jelenítette meg a fotókat... :?
Vendég

Jujj,és nem utolsósorban a kezdésünkhöz való hozzájárulásokat köszönöm Nektek! :)
Ez amolyan "szerencse-talizmánként" segít majd minket,így már tényleg tutira megyünk :)
Vendég

Békus, mindig olyan szépek a bókjaid :)
A múltkor, hogy milyen kis fiatalka vagyok, most meg a ház :)) (Sajnos ez utóbbi nem a miénk, de sokat otthonosítottuk és annnnyira imádom :)) Majd meglátod, nektek is így lesz, ha belakjátok :)

Kép
mieza

Úgy legyen a szerencsetalizmán :)
Minden osztogatott dolog egy gyümölcsöző lombikból maradt: HOZZON SZERENCSÉT MINDENKINEK!!!

Kép
mieza

mieza: Köszi. Nem is paráztam, csak apa féltette a kis hercegnőjét, ezért kérdeztem a kutyusokat. Egyébként meg minek ette meg a drágám a kutya játékát. Láttad volna hogy csócsálta, még belegondolni is undorító. Minden ilyen dolgot imád. De legalább fejlődik az immunrendszere.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok! :)
Nagyon jól éreztem magam a fórumtalin, jó volt végre találkozni azokkal is, akivel eddig még nem sikerült, végre tudok arcokat, nevetéseket :).. is kötni ezután már majd a hsz-okhoz...... a gyerekek pedig egyszerűen tündériek voltak :)

Az a rengeteg kaja, hát mintha lakodalomba mentünk volna, már csak a sramlizenekar hiányzott :wink: :wink:

Mieza, nagyon szép az otthonotok, Hozzátok én is bármikor jöttem volna kisbabának :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: de természetesen kuttynak is bármikor!! :)

Nagyon jó volt a legkisebbeket megfogni, bár én ebben elég suta és félénk vagyok még, nem sok alkalmam volt ennyire pici gyerekkel kapcsolatba kerülni... "félek is" egy cseppet tőlük... de még van jónéhány hónapom, hogy felkészüljek, és remélem mire a mienk megérkezik, talán már bátrabb leszek hozzá :)

Ja Navikám: Békus FIÚT ingázott nekem!!!!! :)

Beni, köszönöm szépen a hazafuvart, ha nagy leszel meghálálom..... jó kis kutyagolástól mentettél meg vele :)

andrea-1

Így van Andikám,kösd fel a gatyeszt,jön az ifjú trónörökös :D
Vendég

Sziasztok!

Mieza:
Köszi a vendéglátást,nagyon jó házigazda voltál.Nem tudom,hogy volt-e alkalmam mondani abba a nagy fentforgásba,de most megteszem:NAGYON CSINI POCAKOD VAN!!!!Remélem megfertöztetek engem is és hamarosan én is ilyennel dicsekedhetek!

Zsuzsó:
Neked meg külön köszönet a taxi szólgálatért,majd remélem lesz alkalmam meghálálni.

Béku:
Már meg is lestem a fotokat,nagyon jól sikerültek!

Csajok! Mindenkinek köszönöm ezt a szép napot, sikerült energiával feltöltödni,igy már teljesen pozitivan vághatunk bele a következö inszembe!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: