Egcsi, és akkor kész is vagy a sulival, vagy csak ezzel a félévvel?
Csajok, olyan éjszakám volt...

mondjuk a legrosszabb 10-ben benne van.

Samu 8 körül elaludt, majd fél 10-től kezdve kb. félóránként kelt. Szopott, aztán ahogy leraktam, alig telt el 10-15 perc, megint kelt.Ezt játszottuk hajnal 1-ig, amikoris meguntam a dolgot, mert látszott, hogy most semmi baja, csak arra gyúr, hogy mellettem aludhasson

. Alhatott is volna, csak épp egyrészt akkor tuti rendszer lenne belőle, másrészt meg én nem nagyon tudok úgy aludni, ha ő ott van.
Merthogy mellettem semmi baja nemvót, meg kézben sem, a vízszintérzékelő egyedül a saját kiságyába téve kapcsolt be. Ráadásul az utolsó szopikor még jól meg is harapott. Úhhogy miután már úgyis pocsék éjszaka volt, gondoltam nincs több ciccentés, aludjon el egyedül. A derekam meg annyira fáj, hogy alig bírok létezni. A sok hajlongás, ágyból kivevés, berakás.
Egy órán át játszottuk, hogy üvölt-várok 2-3-4-majd 5 perceket, aztán bemegyek, simi stb. Utána egyszercsak elaludt, és reggel 8-ig meg se mukkant. De asszem az alatt az egy óra alatt egy évet öregedtem.

Az egész repertoárt előadta, a nyekergéstől a repedt fazékig, a végén már azt hittem, átjön a szomszéd és lelő minket. Pedig tuti nem volt semmi baja, akkor nem nyugszik meg felvéve sem, meg mellen sem.
Hát nem tudom, eddig halogattam, de mégiscsak elő kéne venni ezt az "aludj jól gyermekem" módszert, mert már nem bírom sokáig, minden éjjel legalább 4-5-ször kel.
Bár kétségeim vannak vele, Emi mindig egyedül aludt el, s egy idő után mégis rossz alvó lett, pedig nem tutujgattam sosem altatáskor, Beni meg cicin aludt el 21 hónapos koráig, mégsem kelt fel 11 hónapos kora után éjszaka, s a mai napig a legjobb alvó a 3 közül. Kár, hogy nem olyan egyszerű, mint ahogy azt megírják, az életben minden bonyolultabb...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára uxi 2010.10.21 09:03-kor.