A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » "Akik első babájukat várják"

Vivi!megjelöltelek az IWIW-en.

Kép
erika12

megnéztem a parentis filmet....jaj hát nem mondom volt olyan rész amit jobb lett volna kihagynom..az a kitolási szakasz amikor a baba feje kilátszik az valahogy nem lelkesített fel :?
kicsit sírva is fakadtam és persze megint elkezdtem nyafogni hogy én nem akarok szülni neeeeemmm
de amúgy köszönöm szépen hogy feltetted és megnézhettem mert a többi információ fontos volt és jó hogy tudom mi vár rám/ránk...

a szoptatási filmet is nagyon jó lenne megnézni de nem akarok telhetetlen lenni...így is láttam hogy 1600+áfa filmenként :(

Kép
menion
Budapest

Erika!
Az jó kenőcs, de figyelj oda, hogy bekenés után, azaz szopi előtt le kell-e mosni vagy sem....
Tudod azért macera...sokmindenre oda kell figyelni és ha kihagyhatsz egy lépést, mert olyan kenőcsöt veszel amit nem kell lemosni..időt spórolsz, mert meglátod ha meglesz a baba örülni fogsz plusz 5 percnek is!

Hát megmondom őszintén Én nem ferőtlenitgetek, simán vizzel lemosom a cicimet és kész.....de sajna volt olyan, hogy annyira türelmetlen volt....és nem mostam le.... :oops:

De azt hiszem erről beszéltünk még anno, hogy a túlfertőtlenités sem jó....okés, ha cumisüvegből szopiztat vki, annak figyelnie kell a fertőtlenitésre.....jobban.... :?
Tudjátok se szájpenész se semmi...igy....amikor felveszed a babát úgyis hozzádér...és amikor megnyalizza a bőrödet....nem fertőtlenitheted magadat tetőtöl talpig...

:oops: Örülök, hogy mindenki értette...! :oops:

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

cici kenőcs:
Én úgy tudom, h a Bepanthen kenőcs is jó cicire és azt nem kell lemosni :!:

Menion
egyetértek :!: Én is félek a szüléstől :oops: :oops: :oops:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Helló!

Fogalmam nincs hol maradtam le,csak ezt az oldalt olvastam :oops: :? :oops: :oops: :oops:

Kenőcs:
nekem avent van,nem kell lemosni és nekem bevált,mert azért a fejés is kikészíti a bimbót. :roll:

Suzy!
Új képed :shock: :shock: :shock: :shock: pihenj rengeteget és nehogy megerőltesd magad!!!!!!!!!!!

Mi jól vagyunk,ma jön a gázos felmérni a terepet és mond valami árat is :?

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!

Nagyon sz@r éjszakánk volt... :(
Este 7től hajnali 4ig 2xfél óra alvás volt össz-visz. Eddig ilyet még nem csinált Barni. Hú, ez kemény menet volt.

Orsi
Irigyellek nagyon! :oops: :roll: Én egyenlőre még ülni is bizonytalanul ülök... :( És még eléggé vérzek is, úgyhogy várni még sokat kell....

Szopi:
Én egyenlőre még nem használok krémet, mert félek, h nem fogadja el, ha más lesz a "cici-íz". De igazából csak tegnap óta kezd fájogatni, eddig eszembe sem jutott.

Én sem mosogatom le a cicimet... Annyi, h mindig kezet mosok mielőtt a babucimhoz nyúlok...:oops:

Menion
Ne félj a szüléstől! Tudom könnyű mondani...
Gyorsan túl leszel rajta! És a tapasztalatom az volt, h a kitolási szakasz már nem is fájt annyira. (Előtte a tágulási rosszabb volt.) A kitolásnál, már ott a cél, és tudod, h max. fél óra és vége!!!!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Sziasztok csajok! :D

Remélem mindenkii jól van!Nincs igazán időm mostanában ide ülni a gép elé,rengeteg a meló.De azért olvasvasgatlak titeket amennyire tudom.

Evita
Gratulálok a kislányhoz! :D :wink: Gondolom mennyire örültél hogy végre kiderült! :wink:

Suzy
Ma drukk+++ az uh-n!!!! :wink: Hogy bírod még?

Szandriii
Na már mozog a picurkád?Az enyémet le sem lehet lőni! :D Éjjel meg sem mozdul,de reggel 6kor már rugdalózik :D
A pároddal sikerült megbeszélni a dolgokat?
És hova valósi vagy?írtad hogy te is Balatonparti vagy! :D :wink:

Ne haragudjatok hogy nem írok mindnekihez!
Nézegettem a képeket a gmail-en:olyan szépek vagytok, a babócák meg egyszerűen gyönyörűek!! :wink: Gratulálok!!!

Nálam minden rednben van!Igaz múltkor kicsit megijesztett egy nő,bementünk a párommal vacsizni egy étterembe és ott a pincérnő kérdezte hogy miért van ilyen lenn a hasam?Hát mondom nem tudom én azthittem ez normális!Merthogy neki fenn volt és ugyanúgy fiút várt!Remélem ez nem gond!Szerintetek?
Meg nagyon viszket a hasam!Vettem rá dm-es Babylove Mama masszázskrémet!Ti mit használtok?Használ valaki ilyet?
Még a4d-vel kapcsolatban akartam kérdezni hogy mikor érdemes elmenni rá?Hányadik hétben?

Legyetek jók!

Pusszantás

url=http://picibaba.hu]Kép[/url]
hencsi25

Sziasztok! En nem igazan ertem ezt az egeszet az uh-val kapcsolatban. Valoszinu a baba pozicioja is kozrejatszik hogy lehetetlen megnezi a labakozet....en erre tudok gondolni.Meg arra,hogy benak a dokik :twisted: Mindenesetre azt mondta tul nagy mar hozza.... :roll: :roll:
De azert remenykedem,hogy kislany (fiut el sem tudok kepzelni :oops: :oops: )

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nomi77

Vivi! Sajnalom a rossz ejszakat!

Suzy,Erika! drukkolok a dokihoz,uh-hoz :wink:

Menion! erdekes egy alom.....nevettem en is,de azert nem szeretnek ilyet almodni

Orsi! Te aztan irto ugy vagy... :wink:

nomi77

Gabi!
Reméljük a legjobbakat..a legkedvezőbb áron!!!

Vivi!
A kézmosásra Mi is figyelünk.... 8) , főleg, ha jön valaki hozzán azt mindig megkérem, hogy mosson kezet!

Anyósra rendszeresen rá kell szólni..... :?
Tapizza a táskájában a vásárolt tejet....zöldségeket utána meg bele akar nyúlni a fürdetővizbe....pfff! :evil:

Huhh, nem irigyellek az éjszaka miatt! Szegénykém!
Dalma ma éjjel csak egyszer kelt, eleludt fél tizkor és fél ötkor keltünk szopizni, aztán visszaaéudt és fél nyolckor ismét kelt....majd aludt tizig, most itt leseget mellettem a pihenőágyikójában!

13 óra körül lemegyünk sétálni ismét, remélem elnyomja a jó levegő....!

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Hencsi!
Nekem is Mindenki ezt mondogatta....nagyon lent van a pocak...előbb megszülök..stb...stb...nem kell vele foglalkozni....
Látod igy is 41 hétig húztam...szóval, ha az orvosod szerint minden rendben, holmi "jöttment" ne hozzon Rád frászt! :wink: :D :P

KépKép
Kép Kép
schorsi

Nomi!
Köszike! :P

Mondjuk tényleg, Én sem értem miért nem tudják megmondani Neked a nemét....mi még az utolsó ultrahangon is jól láttuk...a simán is....!

Na, de mindegy...végülis az a lényeg, hogy teljesen egészséges...és minden rendben van Veletek!
Igy izgibb....tényleg nagy meglepi lesz, amikor a világra jön.... :wink: :P :lol:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Orsi
Akkor amikor mondta a nő,nem is foglalkoztam vele.Csak most kezdett el így foglalkoztatni.Majdcsak 4 hét múlva megyek dokihoz,akkor veszi le a hüvelykenetet.remélem semmi gond nem lesz addig!Igazából nem érzem hogy gond lenne.Mondjuk az igaz hogy tényleg nagy hasam van.De hát az csak egy dolog. :D :wink:
Jó alvókája van akkor Dalmának! :wink:
Jó sétálást délutánra!
Nálunk igaz szakad az eső! :?

hencsi25

wivi igen tudom mondták a filmben is de azért iszonyat látvány ám hogy akkora koponya kijön a lukon...valahogy elképesztő az egész...persze azzal bíztatom magam hogy minden viszonylagos...tehát pl az a 10-12óra az egész életemhez képest semmi egy kis szempillantás...és hogy milyen nagy és hosszú boldogság forrása :D csak hát ezt könnyebb volt elhinni akkor mikor még nem voltam ilyen közel a dologhoz...most már mindjárt itt van....
hencsi érdemes kivárni még pár hetet azért hogy husibb legyen a babód a 4D-n...de ha nagyon menni akartok most is jól látható már csak azt mondják a 24-25től 30ig a legjobb a látvány...
nomi szerintem is inkább bénák :roll: vagy inkább nem elég elszántak és kíváncsiak
wivi orsi nagyon csodállak hogy ide is tudsz energiát elkülöníteni a baba mellett...én majd biztos nem tudok...pláne ha ennyi lesz az alvásidőm...abba kimúlnék

Kép
menion
Budapest

Hencsi
Nekem a dokim aszisztense mondta,hogy 24 hét a legjobb, mert akkor már pufókás az arca, de még nem olyan nagy, viszonylag jól elfér a monitoron. Mi 24+5 hetesen fogunk menni. Már alig várom. Remélem akkor már 100%-os lesz a kislány! :lol:
Ne foglalkozz senkivel,hogy ki mit mond. Olyan hülyeségeket tudnak mondani az emberek!

Orsi
Sajnálom,hog anyósodra rá kell szólni,hogy mosson kezet. :shock: Pedig ez olyan alap dolog! Végül főzött nektek azóta, vagy "elfelejtette", és te főzöl mindig? Örülök,hogy ilyen jót alszik Dalmus!

Gabi
Remélem nem mond majd nagy összeget a gázos. Szurkolok nagyon! :wink:

Vivi
Sajnálom a rossz éjszakát! Remélem a mai majd könnyebb lesz, vagy legalább már napközben is többet alszik,hoogy tudj te is kicsi pihenni!

Szandri
Mikor mész legközelebb dokihoz uh-ra?

evita10
Budapest IX. kerület

Menion
Most is annyi energiád van, tuti jönni fogsz! Én biztos vagyok benne! :P Sőt remélem is , mert hiányoznál nagyon! :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

:shock: na ilyen arcot vághattam amikor a fürdőszobai fali melegítő vissza szerelésére és megvételére 75e mondott.

Este jön egy másik is megnézi,hogy mit lehet kezdeni a dologgal,mert az a baj,hogy nagyon kóklerül lett az előzö leszerelve (teljesen le lett vágva a gázcső) és így vágni+hegeszteni is kell. :? Remélem ő azért valami barátságosabb árat fog mondani.

A kis szobai konvektor viszont nem rossz,csak nem lehet hallani ahogy bekapcsol és azt hittük,hogy nem is kapcsol be.Így ahhoz nem kellett nyúlni. :lol:

Vivi!
Sajnos nekünk is vannak még kemény éjszakák,de reméljük Barni is beletanul a napi rendbe. :wink:

Orsi!
Irigyellek nagyon,hogy Dalmus ilyen jól alszik éjjel.Mi még miníg 2× kelünk egy éjszaka. :?

Hencsi!
Jó az a krém,de én az olajat használtam ebből a fajtából.
4d-re mi a 26.héten mentünk.

Mennem kell,mert nyekereg a gyermek! :D :D :D

Kép
cukigabi
Budapest

Halihó :!:

Gabi
mindig megkérdezik Tőlem, h biztos, h egy baba :?: Én vhogy nem látom azért olyan hihetetlen nagynak megmondom őszintén :roll: :oops:
húúú, az nagyom sok pénz egy konvektorért és felszereléséért :!: :shock: olyan szívesen nektek adtam volna ajándékba a mienket, de sajnos a férjem barátja elvitte :roll:
Roli baba ügyeskedik :?:

Vivi
sajnálom a nagyon nehéz éjszakátokat :cry: kitartás :!:

Hencsi
köszi, remélem maradhatok itthon, mert tényleg pihenek egész nap, ettől többet nem birok :!: :roll:
Nekem is folyton azt mondják, h elég lent van a pocakom, de ilyen fajta vgyok, nem tudok ezzel mit csinálni, bízom benne, a dokim azt mondja nincs gáz és megnyugszom :!:
Kitartást a munkához :!: meddig is dolgozol még :?:

Orsi
örülök, h Dalmus ilyen ügyes baba, mint anyukája :wink: jó levegőzést, sétálást :!: :wink:

Noémi
egyszerűen nem értem, h miért nem látják a nemét az uh-on, egy 4D-n kellene látni :!: :roll: valszeg ez már egy nagy titok marad :roll: :wink:

Voltam fodrásznál, na így már azért nézek ki vhogy :wink: úgy jöttem el, h majd vmikor ha lesz időm megyek :roll: :wink:
az éjszaka arra ébredtem, h kicsit görcsöl a hasam menzisen, de épp hogy...annyira megijedtem, azóta semmi...elég sokszor befeszít a baba, kidomborodik a hasam...jó lenne még egy pár hetet itthon lenni :roll: várom az estét méh száj és keményedés ügyileg, mit mond a dokim :roll: Cipike mozog ezerrel azzal semmi gondom nincs :!: :wink:
attól függetlenül, h kentem magam a legelejétől fogva azért csíkos vgyok, de gondolom láttátok a képen :!: :roll:

Erika
drukk az uh-hoz, nem is emlékszem hányra mész+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++már lehet, h túl vagy rajra :roll: :roll:

Yokka, Szandriii, Böbe, Anta, Gyevacska merre vgytok :?: :?: :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy
Köszi szépen,próbálok rendet teremteni magam körül,hogy mire elmegyek minden rendben legyen!nem tudom még meddig dolgozom.Szerintem még ez évben biztos.Aztán majd kiderül meddig bírom!
Drukk+++++ az uh-ra estére! :wink:

hencsi25

gabi remélem lesz jobb ajánlat majd

suzy jósló fájás? fodrászolni nekem is kéne de nincs hozzá semmi kedvem...csak hajat kéne festeni de olyan hideg van hogy nem akarózik...

Kép
menion
Budapest

Hencsi
biztos minden rendben lesz és bírni fogod a melót :!: :wink:

Menion
azt hiszem igen :!: :roll: akkor gyűjts egy kis erőt, energiát hozzá drága :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Gabi
Hát az tényleg túlzás 75e :?: :?: :?: Elment az esze :!: :!: Reméljük a másik jobb árat mond!!! :wink: az viszont milyen jó,hogy nem rossz az a a konvektor, annyival is spóroltok! :lol: Hát én a 2x keléssel is kiegyezek majd! :oops: :lol: Amilyen rossz alvó tesóm kislánya... Én nem szeretném,hogy az én gyerekem ilyen rossz alvó legyen! :oops:

Suzy
Milyen hülye kérdés,hogy biztos,hogy egy baba? Manapság ilyet már nem lehet félrenézni!!! Ti hány hetesen voltatok 4d-én, ami fent van kép Cipikéről, ott hány hetes? Én nem látom a csíkokat a hasadon! :oops: Megmondják ma, hogy mekkora a Babó? Kíváncsi vagyok a súlyára? :oops: :roll:

evita10
Budapest IX. kerület

Evita
igen ennek a dokinak 4D-s uh-ja nála voltunk akkor is, szept.4-én , 27+6 napon :!:
elvileg minden adatot kiír a gép, felteszem a gmail-re ezt a gép adja ki a méretek alapján (nem akarom ide, mert minden adatom rajta van
:!: )

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Evita
csak most veszem észre :oops: :lol: gratulálok a félidőhöz :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Séta megvolt....
Rovarirtás megvolt...bár rovarunk nincs, de a szomszéd lakásban vannak hangyák és ilyen fekete bogarak is....a fenének se hiányzik, hogy ide is átjöjjenek....igy 4000 ft....és körbefújták a lakást, persze szigorúan bababarát szerrel!!!!!

Evita!
ÁÁáá, dehogy csinált kaját, de nem baj már egészen jól megy minden Dalmus mellett is.....

KépKép
Kép Kép
schorsi

Mi pedig ma vagyunk 3 hetesek...jupppiiiiiiiiii!!!!!! :oops: :lol:

ÉÉÉÉÉSSSSSSSSSS.....Apának összejött az új állás......éésss holnap itthon van Velünk! :lol: :P

Naon szupiiii! :wink:

KépKép
Kép Kép
schorsi

jaj most mondják a hiradóban hogy decemberben meghalt egy terhes toxémiában :( a kórházban nem ismerték fel a tüneteket :shock:
persze ebből is kimagyarázzák majd magukat szerintem

Kép
menion
Budapest

Jaj, Én is hallottam, azaz néztem..szörnyű nagyon!

KépKép
Kép Kép
schorsi

Dalmuska boldog három hetet!!!!!

Suzy
Köszi! Igen, ma lettem félidős! Tök durva,hogy megy az idő!!! :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

a toxémia tünetei:magasvérnyomás,oedema,fehérje vizelés...

mit nem tudtak ezekből észlelni a kórházban???még ha nem is vizes a másik két tünet azonnal mérhető...
iszonyat hogy mennyire belesz..nak ha bemegy a kismama hogy nem érzi jól magát...mondta a védőnőm is hogy ha én úgy érzem hogy valami nem ok akkor menjek be és "NE HAGYJAM MAGAM LERÁZNI" :!:
ez olyan elkeserítő hogy azon múlik valaki sorsa hogy mennyire erőszakos és mennyire tud érvényt szerezni az akaratának :(

Kép
menion
Budapest

Sziasztok!

Vivi!
Sajnálom a rossz éjszakát. remélem, hogy csak átmeneti állapot.

Hencsi! Sztem se aggódj egy percet sem. Gondolom nem volt orvos a csaj, hogy egyből megmondja, ez nem alkati kérdés, hanem tényleg lent van a pocid…

Gabi… egy radiátorért… még jó, hogy csak árajánlatot kértetek. Nyekereg… :lol: :lol: ez édes!

Orsi!
Grat a 3 héthez és Apa új állásához is.

Kérdezem a már gyakorló mamikat: figyelősek a babók? Van olyan játék, amitől teljesen kész vannak? :) Én azt imádtam nagyon ismerősnél, amikor akár egy csörgőtől is kis híján transzba estek...

Suzy! Uhh, remélem, hogy nem lesz több ilyen fájdalom. A csíkok amúgy nem látszanak, csak egy széép nagy poci! ;)

Hű, asszem panaszkodni fogok egy kicsit... :oops: :oops: Éjjel alig aludtam, mert Apának még mindig megvan a náthája és vagy orrot fúj, vagy horkol vagy tüsszög. De hangosan... Bár ő kevesebbet aludt nálam is.
Délután meg fogdoki, három órás galopp a városban ügyintézni a szakadó esőben... holnap ki sem megyek... :?

Vigyázzatok magatokra/pocikra/ babákra! :P

KépKép
manama

Orsi
gratulálok a 3 hetes gyönyörűséghez :lol: nagyon ügyesen össze tudod a dolgaidat egyeztetni, továbbra is ezt kívánom, menjenek jól a dolgaitok :wink: szuper, új állás :wink: és milyen szuper, h a névnapodon együtt a család :!: :lol: Én már most szeretnék neked nagyon boldog, vidám névnapot kívánni :!: :wink: mert nem tudom mikor ébredek holnap, és most még eszembe van...
Kép

Manama
fogorvosnál voltál :?: jobbulást a párodnak :!: holnapra jó pihit :!:

Egy fél órája jöttünk haza, kicsit csúszásban volt a doki 2 szülése is volt délután és még engem vizsgált csörögtek neki egy újabb szülés miatt :!: :roll:
Velünk minden ok, vett le tenyésztést már megint, ez már a 4.volt eddig, nézett méhszájat hüvely uh-val, így lemérte pontosan a méhszáj hosszát, 22,7mm, ez szuper, azt mondta ne csak feküdjek sétáljak is, mozogjak egy kicsit és nyugi van, mert ki fogom húzni ilyen értékkel a bizonyos 36.hétig :!: férjem egyből kérdezte, h akkor már szülni fogok :?: :?: de mondta nem, csak akkor már nem lesz semmi baja a babának, ha meg is születik, nem kell visszatartani :!:
mindene szépen fejlődik,korának megfelelő, 2200g a becsült súlya :!:
Továbbra is megy a magnézium citrici, pihenek, ahogy eddig :!:
kérdeztem a keményedést azt mondta ez ilyenkor már ilyen szokott lenni, lehetnek minimális görcsök :!:
Hát ennyi :!:

További szép estét, jó éjt :!:

Erika
várlak az uh-os híreiddel gondoltam rád :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sikó elvállalt, jövő héten már kérnem kell időpontot CTG-re...húúú kezd izgi lenni...boldogok vagyunk :!: :lol:

Köszi, h gondoltatok ránk :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy
Örülök,hogy minden oké! Tök jó,hogy most már többet lehetsz talpon, nem kell annyit feküdni!

Manama
Sajnálom a rossz éjszakát. Remélem hamar meggyógyul Apácska!

Orsi
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!

Erika
Mi volt az uh-on?

Nekem kezd beállni, hogy éjszaka 3 óránként felkelek pisilni! :cry: Mi lesz később,ha már most ez van???

Mindenkinek szép napot!!!

Szandri
Hol vagy????????

evita10
Budapest IX. kerület

Szep jo reggelt!

Orsi! Boldog nevnapot! Es gratula a 3 hetes leanyzohoz :wink: :wink:

Evita! Nektek meg gratulalok a felidohoz!

Suzy! orvendek,hogy minden rendben Nalatok. Remelem Erikaeknal is.

nomi77

Na sziasztok!

Még nem olvastam, gondoltam előbb helyzetjelentek.
Szóval kedden elkísértem a mamámat Szfvárra a kórházba, mert cserélik a csípőprotézisét. Ez elhúzódott egészen késő délutánig, szal csak elolvastalak titeket, de erőm már nem volt írni.
Aztán volt egy pokoli éjszakám.
Úgy éjfél és 1 között kegyetlenül elkezdett görcsölni a hasam bal oldalon, alul. De annyira, hogy moccanni alig tudtam. Ilyenek, hogy megfordulni az ágyban, testhelyzetet változtatni... Nagy nehezen kimentem mosdóba, de csillagokat láttam. Bevettem két Magne B6 és adtam még magamnak időt, hogy elmúljon 5ig, mert ha nem, akkor irány az ügyelet. Hozzátartozik, hogy otthon anyukáméknak nincs autójuk, de nagybátyámék közel laknak, nekik van. Szóval talán ha lett volna kocsink vagy itthon lettem volna Mislenyben, Imi biztosan bevitt volna a kórházba.
Na mindegy, így aztán kivártam.
Végül elmúlt a görcs, el is tudtam aludni és szerda reggel úgy ébredtem, mint a mosott...

A szerdám aztán azzal ment el, hogy pakolásztam (persze kímélőn) és indultam vissza Pécsre.
A buszon hazafelé gondolkodtam és csak nem hagyott nyugodni a dolog és felhívtam a dokimat, akit éppen baromira rosszkor zavartam és alig volt rám ideje, de azért nagy kegyesen megengedte, hogy elpanaszoljam magam.
Kutyafuttában azt mondta, h pakoljak és menjek be Szigetvárra a kórházba, ott majd felvesznek, ő meg majd jön reggel, mert akkor gyógyszerekkel be kell állítani a szervezetemet, h ilyen ne legyen többet.

Psze bepánikoltam, mert egyáltalán nem akartam befeküdni. Felhívtam a védőnőmet és megkérdeztem mit tanácsol. Végül az lett, hogy gyorsan haza ugrottunk összepakolni (biztos ami biztos), letusoltam és bementünk Pécsre az ügyeletre teljesen tünetmentesen. Amellett, hogy hülyének néztek, hiszen panaszmentesen mentem, megvizsgáltak, minden rendben volt, minden zárva volt. Így itthon aludtam és nem is volt semmi gáz. Picit szurkált a hasam, most is, de mindjárt le is fekszem, mert nagyon kimerült vagyok. Nem sokat aludtam most sem, nem tudom miért...
És a vége a sztorinak, ma reggel 8 után hív a dokim, h kérdezte a kollégáját megérkeztem e, de nem találnak, hol vagyok. Ég a fejem, de úgy felhúztam magam tegnap. Végül annyit mondott, ha görcsölnék, azonnal Szigetvár, addig nyomassam a Magne B6ot és szerdán azért menjek be a pécsi rendelőjébe, mert rám akar nézni.

Hát ez volt :( . Kicsit ijesztő a dolog, mert nem nagyon tudom hová tenni. Pedig eddig is baromi kímélő életmódot éltem. Ráadásul most hétvégére foglalásunk van Szombathelyen egy szállodában, köv hétvégén pedig Imi nővéréhez akartunk kimenni Németországba. Kb 10-12 órás autóút.

Volt már vkinek hasonló görcsölése? Vagy tudtok erről vmit?

KépKép

Kép
szandriii

Suzy
Szuper híreid vannak és látom, megnyugodtál! Akkor kellemes sétákat és csak így tovább!! :) :)

Orsi
Nagy gratula a névnapodhoz!

KépKép
manama

Szandriii!
Most olvasom, hogy mi történt veled... :shock: :shock: Én tuti bepánikoltam volna. Vagy lehet, hogy nem, de biztosan telefonáltam volna a dokinak, ahogy te is tetted! Örülök, hogy a vizsgálat nem mutatott problémát. Abban sajnos nem tudok tippet adni, hogy mi lehetett :oops:, mindenesetre az jó, ha pihensz (fekve sztem) és bármi van, azonnal mész megnézetni magad. A buszon nem volt baj? Parás lehetett lezötykölődni... Ha elmentek hétvégézni, akkor Imid ott lesz veled, mégiscsak megnyugtatóbb, hogy azonnal tud segíteni (alapvetően a kocsira gondolok, mert biztos anyudék is támogattak) és szerdán remélhetőeg mond okosakat a dokid!
Addig is szurkolok, hogy rendben legyél!!

KépKép
manama

Suzy!

én itt vagyok folyamatosan nagyjából de annyira le vagyok maradva:( :oops: :oops:
én tegnap voltam terheléses vércukorszint mérésen...lassan megyek át az eredményért még jó, hogy itt dolgozom:)de nem hinném , hogy bmi baj lenne , optimista vagyok:)aztán majd felviszem a dokihoz , hogy megnézze nekem...
a Maja mindig nagyon be van indulva esténként mindig azt figyeljük a párommal és zenélünk is neki hozzá , bár úgy vettem észre , hogy az lenyugtatja:)

Kép
böbe baba

Szandrii
Elég szörnyű volt olvasni,hogy mi volt veled!!! :shock: :shock:
Pihenj sokat!

Böbe
Biztos jó lesz a vércukrod! :wink: Milyen volt a vérvétel,hogy bírtad? Több órán át kellett éhgyomorral bírni? Én félek tőle nagyon! :oops:

Ki hogy van? Nagyon hideg lett. Brrrrr. :shock: Én az őszi kabátomban jöttem el otthonról, de nagyon fáztam! :shock: Laci meg mindig csak két pulcsi! Útközben felhívott,hogy munka után menjünk kabátot venni. :lol: Remélem azért ma nem fázik meg! Muszáj ma kabátot vennünk!!!

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok!

Köszönöm a drukkokat.Tegnap szörnyű idő volt egész nap esett az eső. Az uh-n minden rendben volt lent is megvizsgált ...nem mondott semmit a dokim gondolom akkor minden rendben van zárt a méhszáj,szerintem szólt volna hogyha valmai nincs rendben. :roll: ...
v.v is volt utána egy kicsit rosszul lettem el kezdtem szédülni és a végén már nem halottam semmit...szóltam az aszisztensnőnek és meg mérte a vérnyomásom rendben volt...le feküdtem egy kicsit és egy idő után helyre jöttem...nem tom h miért volt de szerintem izgultam nagyon nem szeretem a tűket.A dokim november 9-re írt ki pedig a múltkor október végét mondott:roll: ...nem tom h számolják...azt is mondta nekem lehet h hamarabb lesz meg...2 hét múlva menjek ismét uh-ra.

Suzy!örülök h minden rendben volt a dokinál.és köszi h gondoltál rám.
Én is gondoltam rád.Én délelőtt 8.30-ra mentem a dokimhoz a párom elvitt odáig...aminek örültem,mert nem kellett busszal menjek.Képzeld tegnap mikor végeztem a dokimnál fel száltam a villamosra egyetlen egy hely sem volt és ráadásul senki sem adta át a helyét,sajnos álltam kb 6-dik megállónál szálltam le.Hát ilyenek is vannak.

Orsi!Nem tudom h le kell-e mosni a kenőcsöt az utasításon nem írja,de majd utána nézek a neten vagy meg kérdem a gyógyszertárba.
BOLDOG NÉVNAPOT!!!
Dalmusnak Boldog 3 hetet kívánok!!! Gratulálok apácskának az új állásához!!!

Gabi!örülök h jól vagytok.

Vivi!sajnálom a rossz éjszakátokat!

Evita!Gratulálok a fél időhöz!!!

Szandri!sajnálom nagyon ami veled történt.Én is be pánikoltam volna az biszti.Pihenj sokat!
Szurkolok hogy minden rendben legyen!!!

Most megyek lepihenek el fáradtam.

Szép napot mindenkinek/pocaklakóknak!!!

Kép
erika12

Sziasztok!

ORSI!

Kép

Később jövök még lányok,de nem rég keltem és sok a dolog itthon :?
Éjszakánk egész jól sikerült! :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Evita!

megvan az eredmény csak az orvosom épp nem volt elérhető majd holnap átviszem neki...:S
hát nagyon rossz volt mert reggel mindig egy kis tejeskávéval indítok és kb mire beérek dolgozni már éhen akarok halni...a szlötyi nem volt olyan vészes egybe lehúztam:Dutána meg csak kibírtam a két órát...:)neked is biztos menni fog;):)mikor kell menned?

Kép
böbe baba

jajj és egy fontos kérdés hiszen nők vagyunk...:) :oops: :lol: :oops: :lol:
meddig lehet házas életet élni?mert nekem még a magándokim mondott olyat h a végén is lehet még de akkor már védekezzünk , mert a sperma beindíthatja a szülést...ez igaz?és szülés után 6 hétig meg nem lehet?bár gondolom ha fájni fog nem lesz hozzá nagy kedvem...:(:Shmm?

Kép
böbe baba

Sziasztok :!:

Köszi Csajok, kedvesek vgytok :!: :wink:

Szandriii
hál istennek nem volt görcsölésem, szedjed a Magne b6-ot, pihenj sokat :!: Én a helyedben nem vállalnám be ezt a nagy utazást, beszélj a dokiddal mi javasol az a biztos :!:

Erika
vártalak már nagyon mi újság, de örömmel olvastam, h minden ok :!: :wink: szuper :lol: vigyázz magatokra :!: :wink:

Noémi
Hogy vgytok, pocak :?:

Gabi
örülök az elviselhető éjszakátoknak, csak így tovább :!: :wink:
konvektor ügyben mi újság :?:

Böbe
drukk a jó eredményért++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ez mindenkinél változó, nálunk tiltás van a felpuhult méhszáj miatt :!: :roll: a 36. héttől nem tanácsolják, mert valóban beindíthatja a szülést, de biztosan olvastad Orsiéknál meg pont az volt a terápia, na de ott már szinte muszáj volt a túlhordás miatt :!: :wink:
igen, 6 hetet mondanak, de megint csak Orsival tudok példálózni, kérdezd csak meg :!: :lol:

Evita
itt nálunk nagyom fúj a szél, de süt a nap végre, nem olyan borongós legalább :!: :wink: jó vásárlást mára, remélem sikerül kabátot vennetek :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

orsi
Nagyon Boldog Névnapot!
:D :wink:
Suzy
örülök hogy minden rendben van!! :wink:

Böbe
én úgy tudtam hogy a szülés előtt 4 héttel már nemigazán ajánlatos a szex.Vagy ti hogy tudjátok?

Szandriii
Sajnálom hogy rosszul voltál.Remélem most már mindne rendben!!! :wink:

Puszi nektek!! :wink:

hencsi25

Erika
Örülök,hogy minden oké veletek, és Ádám babával is! Most már nagyon közel van az idő! Nemsokára karjaidban foghatod pici fiad. Milyen jó!

Böbe
4 hét múlva valamikor. 15én megyek a dokimhoz, majd akkor megmondja,hogy pontosan mikor! Házas élettel kapcsolatban pedig,hogy mennyivel előtte nem szabad azt nem tudom,de az fura,hogy 36 héttől nem ajánlják, mert végül is 36 héttől már nem gáz szerintem,ha megszületik! De hát ki hogy gondolja! Bár akkor inkább óvszert ajánlanak szerintem, nem eltiltást, és nem csak amiatt,hogy ne induljon be a szülés,hanem a fertőzés elkerülés miatt. Szülés után pedig hat hetet, mondanak,mint ahogy Suzy mondja. Orsival kapcsolatban azt is figyelembe kell venni,hogy őt császározták, nem hüvelyi úton szült, szóval úgy könnyebb. :wink: De ott is fertőzés miatt mondják, meg hát ki tudja mennyire fáj akkor! :oops: :cry:

Suzy
Hát nagyon remélem,hogy sikerül kabátot venni. Itt is fúj a szél, és süt a nap.

evita10
Budapest IX. kerület

Hát lányok!Tegnap nem jött a másik gázos,mert sok volt a munkája,de azt ígérte ma jön. :? :twisted:

Tegnap voltunk sétálni :lol: Roli jól bealudt a friss levegőn. :D

Nem is meséltem még,hogy teljesen elmászik az ágyába,van amikor teljesen fel kúszik,ma meg kidugta a kezét a rácsok között, a rácsvédő alatt :shock: Már egész jól tartja a fejét és átfordítja,ha hason fekszik.
És úgy nyögdécsel,mint egy öreg ember :D :D :D kicsit ijesztő volt az elején,de már tudom,hogy semmi baja,csak így esik jól neki.

Azt hiszem az én tejem ennyi volt,sajnos nagyon megcsappant a mennyiség és nagyon vizes is,tök átlátszó.Már nem nagyon laktatja Rolit. :cry:

Paradicsom levest csináltam ma,meg sül a kókuszos kuglóf :lol: nagyon jó illata van.

Örülök a jó eredményeiteknek! :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok Kismamik!

Csak egy gyors bekukk, mert mostanság semmire sincs időm, de azért időközönként megpróbállak visszaolvasni titeket.

Evita
Grat. a félidőhöz, na és a kislányhoz. Én is nov. közepén megyek 4D-re.

Orsi
Boldog névnapot!

Mindenki
Megnéztem a mailen a képeket, mindenki nagyon szép és persze a babók is gyönyörúek.

Mi jól vagyunk, bár az utóbbi egy héten komolyan mondom, úgy érzem, h. minden nap nőtt a hasam. :lol:

A hétvégén talán jobban ráérek és akkor majd visszaolvasok, meg írok, mert most a munkahelyemen is sok a meló, na meg a suliba is beadandó, beadandó hátán, meg már a zh-kra is kéne készülni.

Legyetek jók, vigyázzatok magatokra és a babókra!

Kép
gyevacska

Sziasztok!

Most tettem fel gmail-re én is még kismami képeket. :D :)

Ma ráálltam a mérlegre....ésssssssssss............3kg maradt rajtam a szülés után a kezdő súlyomhoz képest!!!! :) :D (Jó, nem a verseny súlyomról kezdtem a terhességet, de akkor is... Nagyon örülök!)

Rólunk:
Levegő
Mi most kezdtük azt, h jól betakargatom és rányitom az ablakot.
Teljesen kiüti!!!! :D :D :D :D Olyan édes! Nagyon jól alszik a friss levegőn. (Most tartunk 20percnyi szellőztetésnél. A jövőhéten már mi is sétálni szeretnénk.)

Köldökcsonk
Már lifeg :D :D :D :D

Másik téma:
...A szex...
Nekünk sajnos nem javasolták a baleset után. (33.hét)
És amikor bementem vérzéssel, rögtön azt kérdezte a dokim, h nem szexeltünk-e... :( (Egyébként nem....)
Szülés után:
Hát kedvem lenne, de nem vagyok úgggggyyy fizikailag. Mégiscsak átnyestek vagy 3cm-t.... Meg az a baj, h még nagyon vérzek is.
Állítólag ki kell várni a 6hetes kontrollt. (De majd meglátjuk, h hogyan vagyok.)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: