A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Nalátod, Rita laptetőd is lett, mi kell még, itt az égi jel, hogy minden oké!
Vendég

Igen, én vagyok a Lintner fun klub elnöke :D :D :D
mindenkinek bátran ajánlom! :D
Nagyon jó dokker :D

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Mindenkinek hatalmas gratula (majdnem azt írtam, hogy drakula)!! :D Nagyon ügyik vagytok!!!!

Képzeljétek ma voltam a dokimnál, mert megint baranás vérzésem van a 21. napon. Nézetett egy hcg szintet, majd közölte, hogy gratulálok Ön terhes, de mégsem! Sajna a hormonszintek terhességet jeleznek, de semmit nem látott se belül, se kívül! Most várunk és hétfőn újranézik, hogy csökken-e!
Úgy emlékszem talán Brekinek volt hasonló! A hcg 327, szóval nem felel meg egyáltalán egy kb 5-6 hetes terhességnek.
Szerintetek esetleg arra van esély, hogy spontán lett? Múlt hétfőn volt a p.e.-m.!!!!!

gigibp

Gigi
Nekem 463a hcg,pénteken nézi,1500 alatt nem látszik uh-n

Köszi Kahlan,remélem szerencsét hoz.

Eszter!
Majd dumálunk róla.
ritabmc

Ritus,
nekem szept. 10-én volt az ET, szóval ahhoz képest már sokkal-sokkal többnek kellene lenni a hcg-nek, ezért aggódunk most!

gigibp

Gigi: szerintem pé. után 1,5 héttel még nem igazán mutatható ki 327-es hcg szint... :shock: :shock: :shock: :shock: Nem lehet, hogy előbb volt egy pé-d még és ott valamit összematiszoltatok? Eszternek is van, hogy egy hónapban 2x is van.... Én erre is tippelnék, ne egyből a rosszra gondoljuk!!!!! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Csajok, én ma voltam a nőgyógyásznál feleslegesen.
Áramszünet volt, így nem tudott megvizsgálni, meg azt mondta, úgyis jobb a 6. héten.
Én meg utána számolgattam, hogy lehet, hogy nekem ez már a 6. eleje, mert szeptember 14.-én jött meg utoljára és 28 napos átlagban a ciklusom, csak megint hallgattam a hülye ciklus.-ra, ami szerint múlt szerdán kellett volna megjönnie.
Gáz, ha csak a 7. héten vizsgálnak meg először? És ha mk???
Vagy beírják 6. hétnek és szarok lesznek az AFP eredményeim később?
Tiszta hülye vagyok, mert átcuccoltak valami egészségiügyi központba, de az még legalább plusz egy óra lett volna és azt mondta, nem is biztos, hogy látni lehet már a petezsákot. :(
Rossz ez a bizonytalanság…
Hétfőn elkezdtem Rubint Réka első trimeszteres terhestornáját, de az nagyon kevés… Tudom, most ne erőltessem meg magam.
Meg intimtornázok minden nap, Kriston azt mondta, mindegyik gyakorlatot csinálhatom.

Zsuzska
Hátha összejön az inszeminációból is, az azért kisebb megterhelés, mint a lombik!

Kahlan
Jó szórakozást a 3 hónap magánakcióhoz! :)
Aranyos a férjed bejelentés-terve :)
Én meg szeretem nagyon a finom borokat, azt hittem, vasárnap rögtön lebukok, ha nem kérek, de még a férjemnek sem tűnt fel, hogy nem koccintottam a születésnapján.

Cidney
Én meg attól félek, hogy férj teljesen beleéli magát, hogy gyerek lesz, aztán nem marad meg… De persze erre nem nagyon kéne most gondolnom.
Én még csak émelygek és szúr lent mindenem, néha olyan, mintha meg akarna jönni, néha meg picit görcsöl is, ez normális???

Judit
Drukkolok, hogy csökkenjen a víz a pocidban!!!

Andi
Köszi, hogy megkérdezted Sz.-t nekem!!!

Nekem a ciklus.hu június 22.-re hozza ki a szülést, hát akkorát röhögtem, képzeljétek, idén akkor mentünk első konzultációra a BMC-be!

Én holnap megyek endokrinológushoz, kíváncsi vagyok, mit fog mondani… Te hova jársz?
Félek, nehogy ne maradjon meg a baba…

Kerek-fejű nagyon édes :)
Mikortól van szívhang??? Én már azt sem tudom, hanyadik héten vagyok…

Rita
Lehet, hogy nekem is Sz.-hez kellett volna ma mennem, akkor már tudnám, mi újság :(
Sajnálom, hogy nem vállalja a terhesgondozást :(

Gigi
Drukkolok, hogy jót jelentsen ez a hcg-szint!
estrella22

Estrella, a terhesség idejét nagyon sok esetben nem a ciklus kezdőnapjától számítják, példa erre az én esetem is :) Mikor mész legalább már nem csak petezsákot, hanem benne élő embirót is fognak látni, fog mondani egy CRL méretet, az alapján napra pontosan meg tudják mondani, hogy hány hetes és hány napos a terhesség :)
MK-re meg ne is gondolj, tudjuk hogy sajnos van és létezik, de Neked nem lesz az!!! Miben maradtatok a dokiddal mikor menjél? 1 hét múlva?

andrea-1

SZiasztok Lányok!

Lenne egy kérdésem.
SZerintetek ha múltkor azt mndta Sz, ha rendben az IR és azt mondta a belgyogyó kezdhetünk, akkor menjek mensi 2, 3. napján és kezdünk, ez valyon mit jelent? A kezdés a fogigátlót jelentheti vagy a szuris stimut? Legutótt fogigátlóval indítottunk. Most nem mondta hogy szedjek, ahogy visszamentek túlstimu után a tüszők, azt mondta hagyjam abba a fogigátltót.
A másik meg, hogy a rákszűrés eredménye novemberben lejár. Ha Jóisten megsegít és kezdhetünk november végén, akkor ildomos lenne a rákszűrést még előtte megcsinálni gondolom, mert az ugye kell a lombikkezdéshez feltétlen? Szeirntetek gáz csak emiatt elmenni a BMC-be, mert nem nézik jó szemmel, vagy saját nődokkernél kell intézni.
Köszi előre is!!
ann74

Nézd csak Estrellla: ezt találtam, ez alapján majd meg tudod nézni.... :)

http://www.mamanet.hu/kismama/magzat.html

andrea-1

És mégegy, bár szeritnem ugyanaz...

http://www.pocaklako.hu/terhessegi-ultr ... i-meretek/

andrea-1

Sziasztok!

Rögtön jövök, ez most csak egy vonalzó-próba :)

Kép
judit0713

Cidney,
ne parázz, nekem szinte még semmilyen tünetem nincs, max. egy kis alhasi szurkálás. S. meg egyfolytában ikrekről beszél :shock:
Persze én is mondogatom itthon, hogy hát nem is érzek semmit, de ha belegondolok, az első gyereknél a második kimaradt mensi után vettem észre hogy van valami :oops: (első mensinél volt egy kis valami, amit én annak tudtam be, később derült ki hogy az már nem az volt)

Eszter,
naná hogy ikrekről álmodozol, és hidd el, tökéletes, egészséges terhességed lesz akár szólóban akár ketten lesznek a pocakodban :wink:
Értem mit érzel, de tudod, pont így voltam most én is, amikor a sikertelen fagyi után rögtön elkezdtük ezt a lombikot, hogy valahogy olyan minden mindegy érzés volt rajtam néha :oops: Szóval nem paráztam a jeleken, nem gondolkodtam minden nap hogy mi lesz ha mégsem...vagy mégis?, csak pihentem, átadtam magam annak a jó érzésnek hogy semmi sem kötelező.
Ééééés S ma is tutira mondta hogy ketten vannak a pociban. Nevetett is rajtunk, hogy úgy látja még nem fogtuk fel teljesen :lol:

Andikám,
nagyon ééééééééédi a glóriás gömbfejű kismanód :) Én is úúúgy szeretnék már legalább petezsákocskákat látni a képernyőn, de S azt mondta, most még ne nézegessem, mertmost vizet mérünk, babákat majd később :?

Rita,
sajnálom hogy Sz nem vállalt, de remélem ügyesen találsz magadnak egy szimpi dokit!
Először én is S-re gondoltam az ikrekkel, de elég jól érthető célzást tett hogy visszaküld a váci dokibámhoz, aki anno őt ajánlotta.
Nem bánom, mert Vác jóval közelebb van, és a dokit is nagyon csípem.

Estrella,
hááát, lehet hogy jobban jártál volna a bmc-vel, de ez már úgyis eső után köpönyeg :?
Nem gáz ha csak a 7. héten látnak először, van aki csak akkor fogja fel (én anno Simonnal már a 9-ben jártam az első vizsgálatnál)!
MK természetesen nincs, ilyenre nem is gondolunk, csak a szépséges kisbabára a pociban!!!

Ann,
S tuti elküldene a rákszűréssel saját dokihoz...a többieket nem ismerem. Szerintem csináltasd meg minél előbb, nehogy emiatt csússzon a kezdés!

Kahlan,
nagyon édes a bejelentés-terv :)
Minket persze azonnal hívtak az ősök hétfőn, hogy namivanmivan, mert ők tudták, hogy akkor kell mennünk. Így meghatós jelenet elmaradt :roll:

Gigi,
fura ez a hcg-s dolog, de szerintem simán lehet ebből még jó történet!
Nekem tüszőrepi (tehát pé) után 14. napon volt 367 a hcg, erre ikerterhességet mondtak. Nálad esetleg spontánból lennének ketten??? Jó lenne :wink:

Kispatak,
várjuk a híreket az első napodról!

Sajti,
ragacsok mág mindig mennek :arrow: :arrow: :arrow:
Atyaég, mindjárt itt a vv napja :shock:

Woody,
hát az tuti, hogy gyönyörűséges a kiscsaj!
Nehéz dönteni melyik fórum-kislányról vegyük le a mintát!

Rólam:
még mindig van víz a pocakomban, de a pfészkek és a vv eredmények jók, erre azt mondta S, hogy ez csak enyhe hiperstimu.
Kaptam ma 2l infúziót, továbbra is írni kell a folyadék ki-be menetelt, napi kettőre emelte azt a borzalmas, álmosító Norprolac-ot :roll:
Újabb jelenés pénteken (holnap csak akkor ha rosszabbul lennék, de nem leszek!).

Csajok,
sajna a fórumtalit ki kell hagynom :cry: :cry: :cry:
Nemcsak a köcsög hiperstimu miatt, hanem mert drága jó édesanyám nem bírja ki hogy ne lássa kismami-lánykáját, így kisírta apumtól hogy már pénteken jöjjenek, és vasárnapig itt süröghessen körülöttem 8) Asszem ezt ismeritek, erre most nem lehet azt mondani, hogy naneeeeee!

Kép
judit0713

Ndora,
nagyon köszönöm a tegnapi pozitív hangulatú hsz-t az ikrekről!
Olyan megnyugtató volt!
Sok sikert nektek az ötösfogathoz :)

Valyoni,
lányod ennivaló lehetett a rózsaszín kistesóval :lol:
Halálosak ezek a gyerekdumák!
Nálunk anno Simon jelentette ki a kórházban az összes látogató előtt a hugáról: "Nem valami lányforma, tiszta kopasz!"
Szerintetek mekkora röhögés volt?

Kép
judit0713

Halóóóóóó!
Megérkeztem és mindenki eltűnt???

Kép
judit0713

judit: dejo,minden rendben lesz, vizecske eltunik es akkor johet az uh.Ket gyerkocod van?
valyoni

Sziasztok Csajok!

Na, jó sokat termeltettek mostanábban. Alig tudtam visszaolvasni.

Judit! Gratula az ikrekhez!!:) Ha már S is ezt mondja, akkor biztos az is. Jajj, csajszi annyira örülök, hogy sikerült. Kimosod a könnycsatornáimat az biztos.
Viszont nagyon sajnálom a túlstimut. Igyál sokat és egyél sok-sok husit.

Rita!
Na nem semmi vagy az már biztos. Beindult itt a matisz klinika. Énisénisénis!!!!!!!!!

Kathlan!
Tessék beállni a matisz klinika táborába.

Sajti!
Ebből az esőből remélem Te sem maradsz ki.
Vigyorgok most mint a tejbetök, mert most hogy írok Neked, az Én Lilim dobodt egy barna macit - na ez hozzon Neked szerencsét :)

Eszter!
Örülök, hogy a rossz gondolatok kimentek a fejecskédből. Csak pozitívan tudod, mert úgy fognak a babucik jönni. Nyugodt anyuci kell nekik.

Lukácsné!
Gyönyörűséges Hanna baba. Filip mekorra nagy fiú már! Nagyon szép gyerekeid vannak. Epekövek mondjanak le. :arrow: :arrow: :arrow:

Woody!
Szépséges Lili baba.

Gigbp!
Na ebből még bármi lehet. :wink: Én nagyon bízok benne, hogy Ti is összematiszoltatok egy törpét.

Andi!
Jaj, annyira helyes a picurka! Aranyos lehet R hogy tov ábbképzést tart a baba fejlődéséről.

Cidney!
Na a parázást, most azonnal tessék befejezni. Ott van a baba és kész. Az, hogy nincs tünet annak csak örüljél. Még az is lehet, hogy pár nap múlva meglátogat rókakóma. Na akkor fogod visszasírni ezt az időt.

Kispatak!
Annyira örülök, hogy bárányka jelentkezett.
Mesélj milyen volt az első nap a munkában? Sokat gondoltam ám rád ma.

Rólunk:
Sajnos apa, nem tudott cserélni szombatra, ezért legnagyobb bánatomra nem tudunk menni a talira :( :( :( :( :( :( . Egyébként gondolkoztam már azon is, hogy anyuval mennénk, de ő sem ér rá, mert rokon jön látogatni - na persze ennek is most kell jönni. Na nem haragszom, de csak évente 2x jön és akkor is most. Na, de jövőre ha törik, ha szakad akkor is ott leszünk.
Egyébként Lili jól van, szépen fejlődik. Annyira édes mikor nevet. Olyankor megtudnám enni a cseppemet.
Én kicsit szarul :( Utálom az asthmát, meg van valami a hátammal is. Most még nem tudjuk, hogy vesekő, vesemedence-gyulladás vagy esetleg csak valami becsípődött. Jelenleg vizsgálódnak, de a sok lehetre nem tudok adni:( :( :(

gyoreneildi

cidney: ne aggodj,hogy nem vagy rosszul, biztosan ugy vagy vele, hogy amikor jon a hanyinger akkor tudatosul benned,hogy hoho pocaklakod van, ha meg nincs akkor jon az aggodas,hogy most meg biztos valami baj van,nem? Emlexem en is igy voltam, aztan jott egy sult szag a szomszedbol es mar mentem is olelkezni a budival,es ugymond megnyugodtam,hogy oke megvan/nak, marmint a babo,mert megadta a jelet.

gigi: ez komoly,hogy neked is spontan sikerult? vagy irtad mar korabban is?

andi: jo mar ilyeneket olvasgatni ,baba meretek, jo a vonalzod!!!

Annyian babasodtatok,hogy mar nem is tudom,hogy kiaz aki spontan es kiaz aki beultivel/inszemivel.

Tudja valaki,hogy akkor most hogyis van?
valyoni

Juditkám: Remélem eltűnik mihamarabb az a víz a pocakodból és a csak az ikrek maradnak ott minél tovább :)
Most nem világos pénteken lesz létszámellenőrző uh, vagy majd csak jövőhéten?????

Ildi: Láttam iwiw-en a Picúrt, a vigyorit!!! :) Egy tündér Ő is!!! :)

andrea-1

en is kaptam sms-ben is + emailben is,hogy oktober honap mennyire szerencses.....

Latszik is itt is a topicban koltoznek a babak sorba a pocakokba.

4 eve is ilyen sikersorozat volt a bmc-be.De most ez kulonlegesebb mert spontan babak is sorakoznak. :)
valyoni

Valyoni,
igen, két hatalmas gyerkőcöm van már egy réges-régen lezárt házasságból. A fiam elsős egyetemista, a kiscsaj tizedikes gimiben.
Így aztán néznek majd ránk érdekesen ha toljuk négyen együtt az ikreket :lol:

HOgy ki hogy is áll, és kinél spontán kinél bmc siker, arra itt a jó kis táblink:
BABAÁLMOK

Kép
judit0713

Valyoni, ez egy fogós kérdés... én nem tudnám megmondani így kapásból... :lol: :lol: :lol: :lol: De kíváncsi lennék mostmár rá :)

andrea-1

Judit: örülök,hogy végre eltűnik az a vizecske :D
jól drukkoltunk ;)

A szombatot nagyon sajnálom,de azt még inkább,hogy hétfőn nem tudtalak meglepni BMC-ben...!
Pedig szívesen megismertelek volna már :D

Lányok,ma ha akartam volna,akkor se tudtam volna titkokat kifecsegni,csak most értem haza a melóból... :? :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja,és asszem augusztusi szülés stipi-stopi!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Rólunk: egyre rosszabb minden körülöttünk...
Páromnak már az előző havi munkájáért kapott béréből is levontak 20e Ft-ot,és a Vagyonkezelő nem volt hajlandó átvenni a lakást,amit elvileg a gondnok már ÁTVETT pénteken,mert a pasi szerint nem lett szép a festés...

Persze,mivel nem vagyunk festő-mázoló munkások,de anyósom kezemunkája mindig tökéletes,ő lepődött meg leginkább,hogy lehordta az a f*sz a munkáját... :oops: :oops: (bocsi!!)

Ja,és még rosszabb,hogy MÉG 1 HAVI lakbért kifizettettek,csak így voltak hajlandóak nullás számlát adni páromnak...

Pedig most elővetettem vele a szerződésünket,és amennyiben KÖZÖS megegyezéssel jövünk el,és nem ŐK küldenek el,akkor BÁRMIKOR elhagyhatjuk a lakást,fizetni csak akkor kell 1 havit a felmondási időre,ha ők rúgnak ki...

Úgyhogy a Vagyonkezelő ezennel tartozik nekünk (anyósomnak,aki kölcsönzött nekünk...) 25.000 Ft-tal,és a Díjbeszedő is több,mint 7000-rel...

Sajnálom,hogy nem szólt időben,hogy követelik a lóvét,mert nem engedtem volna,hogy fizessenek...
Ha meg ezt a hónapot kifizettetik,akkor okt.31-ig még enyém a kégli,nemdebár???
Akkor hogy merészeli holnap lefoglalni,és hogy merték tőle elvenni a kulcsokat???

Szerencsére a gondnok csaj ismer minket,4 év alatt sokat segítettünk egymásnak,leginkább ő nekünk,úgyhogy tudja,hogy rendes,becsületes emberek vagyunk,és mivel az Ő tájékoztatása után jártunk el így,tanuskodik holnap mellettünk...

Hááát,szegény embert az ág is húzza...

Nemhogy ++ teszt,vagy munka,vagy pénz... mindről le kellett mondanom... :? :?

Kissé kész vagyok ma,azt hittem már agyvérzést kapok,mikor párom előadta a telefonba a dolgokat...
Vendég

judit: ugy ertem a ket gyerkocot, hogy otthon is van egy fiad es egy lanykad?
valyoni

Andikám,
hááát nem tudom pontosan, mert S eléggé rohanóban volt, csak annyit mondott, hogy ha nem leszek holnap rosszabbul, akkor pénteken szeretne látni.
De OHSS vv papírt már nem adott, azt mondta már ma sokkal jobb mint a hétfői jó eredmények :)
Szerintem vizes uhu lesz, de megpróbáljuk megkukkantani majd a babókat is :)

Kép
judit0713

Valyoni,
igen, a fent említett két nagy ló valünk lakik :D

Breki,
nyugi, fújd ki magad!
Elég káoszos most a dolog körülöttetek, de tudod, hogy minden megoldódik, csak no para!!!
Ha nem talizunk addig másként, akkor majd a stimu előtti első uhu napjára bemegyek én a bmc-be, viszek neked egy kis ajándékot, hogy könnyebben induljatok neki a stimunak. (ja, előtte egyeztetnünk kell, miből mennyi van, hogy csak annyit irass fel!!!)

Kép
judit0713

ÓÓÓÓ Békus, ezek mekkora szemét egy banda!!!.... Drukkolok, hogy sikerüljön visszaszipkázni tőlük a zsetont!! Tényleg az embert mindenhol palira akarják venni.. hihetetlen.. :(

Juditkám: Péntekre hajrá! :)

andrea-1

Hú lányok, tényleg, kinek kezdődik mostanában stimuja, aki Merionalt szokott kapni??????? Maradt 2 ampullám (2012.04-ig jó, frigóban tároltuk végig), és szeretném a következő versenyzőnek felajánlani szerencsehozó bónuszként... a kis golyófej ajándékaként .... :) Na???

andrea-1

Judit: köszönöm,próbálok megnyugodni,de elég rossz,hogy valamiért nem a jó dolgokat vonzom mostanában... (ez alól persze Te kivétel vagy!! :D)

annyit tudok csak,hogy még 10 napig kell szednem a bogyót,aztán nov. 5-én UH,és akkor fel is írja a doki a recepteket!

De ha többet ír fel,nem is kérhetek kevesebbet a patikában,hogy mondván maradt az előzőből?

Az előző stimumnál Merional Gonal és Deca volt. Szerencsére ez utóbbiból annyi tuti nem kell,de nem tudom,miket fog Sz felírni :roll: :roll: :roll:
Jó lenne,ha ezeket,mert ezek legalább már ismerősek,majdhogynem a barátaim :lol: :lol: :lol: Meg talán gondolja,hogy ezek már beváltak...

Egy adagnyi Gonalom maradt,ha megint az lenne :D

Úgy várom már,hogy velünk is történjen végre valami jó!
Remélem az UH-on ne lát még rosszabb dolgokat Sz,és aznap indul a mandula!!!

Persze a java,az izgulás még csak onnan kezdődik :lol: :lol: :lol:

Judit: igazi tündér vagy,igazság szerint azt terveztem hétfőre,hogy megleplek,és elcsábítalak valami finomat enni :D
No meg persze nekem is van Feléd egy beváltandó igéretem!!
(Huhh,ez csúnyán hangzik,bár amilyen klassz dolog az :D )
Szóval sajnálom,hogy nem ismerlek még meg szombaton!!

De viszont miattam ne utazgass,inkább akkor fussunk össze,amikor Neked kell bejönni Pestre BMC-be,én meg délutános vagyok,akkor 11-ig ráérek,és akkor végigvárom Veled :D

legalább dumálnánk is egy jót :D
Kell most a pozitív kisugárzásod!!! :)
Vendég

Oks, nekem így is jó.
Egyelőre a most péntek biztos, aztán meg ugye valamikor majdcsak lesz petezsákocskás meg szívhangos uhu is...de ezt pénteknél előbb nem tudom meg sajna :roll:
Már úgy szeretném látni őket, szerintem csak akkor fogom igazán felfogni hogy semmi kétség, itt vannak!

Kép
judit0713

Andikám,
ha jól látom Breki hsz-ét, itt az embered a maradékra :wink:

Kép
judit0713

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Az a sok Merional :lol: :lol:

Judit: nekem jó a péntek is,akkor véletlenül épp délutános leszek,úgyhogy be tudok menni :)

Nekem persze jó lenne az is,ha az én UH-mkor találkoznánk,de így Neked is egyszerűbb :)

Már attól vidámabb vagyok,ha közétek jövök :lol: :lol:

Judit: remélem a közérzeted hamar javul majd,és a vizecske is elpárolog onnan :)
Azért van rá esély,hogy szombaton is lássunk? :)

Tényleg,Mieza: mikor kapunk meghívó levélkét? :D
Vagy csak én kavartam el valahova? :roll: :roll:

Péntek este céges bulink is lesz,drukkoljatok,hogy ne vegyem a fejét a főnökségnek,amiért babásan is be kell majd járnom miattuk...!! :twisted: :twisted:
De remélem megnyerem a tombolán a főnyereményt,ami egy 2 személyes wellness hétvége :D :D :D

Bár egy ilyenem már van,de nem tudunk 3 napot összehozni sajnos,amikor elutazhatnánk..talán majd nyáron!
Vendég

Békus, egy-egy stimunál Nekem is volt hogy vagy az előzőből volt maradék, vagy a neten olcsóbban hozzájutottam, így mikor Sz. receptet írt fel én mindig szóltam hogy adott cuccból még hány darabom van... Nem kérdezte honnan, csak átjavította a recepten a darabszámot, hogy ne kelljen többet vennem!!!!!
Amúgy a patikában adott receptre kevesebbet adnak, csak többet nem!!! :)

Viszont számolj úgy, hogy 2 merionallal többed van, szombaton viszem a talira!!! :)

andrea-1

Kisbéka: nyárra ne nagyon tervezz wellnesst :shock: csak emlékeztetlek, hogy akkor már szülni fogsz!!! :wink: :wink:

andrea-1

Andi: hihetetlen nőszemély vagy!!! :lol: :lol: :lol: (Persze a legjobb értelemben!!!)

Na jó,még a szülés előtt megyek wellness-ezni,ami végülis "csak" augusztusban lesz,bár ismerve a családi géneket,én tuti júliusban szülök majd,nálunk mindenki 1 hónappal hamarabb született :D

Szóval előtte akkor tavasszal vagy kora-nyáron elmegyek arra a helyre (szülinapomra kaptuk a családomtól,mert tudták,hogy a meddőségi kp. miatt nem nyaraltunk :D ),de ígérem vigyázok majd,és csak olyan dolgot csinálok,amit szabad a kismamiknak is :)
Vendég

De az aztán well lesz :lol:

Kép
judit0713

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Békus: Hát érdekes lenne, ha a welnessben jönne Rád a szülés.... úgyhogy mindenképp előtte... mert akkor küldhetnétek a blikkbe a fotót 10 ropiért az eseményről, az lenne az igazi bulvárhír :))))

andrea-1

SZiasztok!

Köszönöm a nyugtatgatást, egy ideig tudtam bent olvasgatni, de aztan odajott a gépemhez a fonokom, és ott volt lent a tálcán, hogy babanet társalgo, és gyorsan kinyomtam:)

Most olyan, mintha megint éreznék valamit, ugyhogy azt hiszem kicsit megnyugodtam.

Estrella- -
Igen, nekem is olyan szokott lenni, mintha megjonne, hullámokban, plusz a szurkálás is, ez állitolag a méh novekedése...a baba szive elvileg az otodik hét első napján kezd el verni.. http://babafalva.hu/terhesseg-hetrol-hetre-6-het/ de hogy mikortol van hangja is... abban még béna vagyok.. nem merek előreolvasni a neten:)

gyoreneildi –
Mintha a páromat hallanám:)
Értettem, igyexem:), koszonom.

Woody, nagyon szép a babád!!!!!
cidney23

Lányok,az anti protkónál is kellhet Decapeptyl? :shock:
azt nagyon utáltam... :lol: :lol: :lol: :lol: :roll: :roll:
Vendég

Andikám,
hogy te már megint milyen perverz vagy :lol: :lol: :lol:

Kép
judit0713

Breki,
nem, az antigonénál Cetrotide van a korai tüszőrepi megakadályozására, és azt csak kb. az 5. stimu naptól kell szúrni. Az is elég feszítős, meg utána kicsit piros és viszket, de ha lassan nyomod be nem olyan vészes! És ezt csak 5-6 napig használod :wink:

Kép
judit0713

Andi: hááát,nem épp a bulvár-sajtóban szeretnék szerepelni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
főleg nem szétterpesztett lábakkal :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Huh Lányok!

Fél óra kellett, hogy gyorsolvasást tartsak. Sajna több időm nem lesz rá, max hétvégenként.

Szóval korán keltem, későn jöttem, még főztem is, hogy legyen mit enni, de ezután már rendelek.

Holnap jönnek és kezdik a betanítást, ma ismerkedés volt. Igyekeztem minél több ember nevét megjegyezni. A főnök elég normálisnak tünik aztán a többit majd meglátjuk. Rajtam nem fog mulni.

Nem igazán tudok most név szerint irni, mert nem is tudom megjegyezni.

Rita: szerintem annyi más orvos van még Jánosban is és máshol is, po para!

Judit: elhiszem,hogy otthon akarsz maradni. Orvos: nehéz kérdés, de ha Vác közelebb és el tudnak ott látni, akkor szerintem nem kérdés.

Estrella: nem lesz az baj,ha csak később néznek meg, pár nap nem számít szerintem. Nem vigasz tudom, de nekem az első jh- 16. héten csinálták, akkor ez volt a szokás. Tutom most 6-7 hét. a szokás.
Woody: Lili nagyon szép, és nagyon sokat nőtt. Várunk sok-sok képet és gyakran!

Köszönöm, hogy sokat emlegettetek ma, én is titeket.

Napközben szívesen jöttem volna, de nem merek, ugyhogy marad az este.
Megvan már hová kell menni, mert én nem tudom, Irja már meg valaki

köszi

üdv

kispatak
Vendég

Judit: a Decapeptylt is úgy toltuk,mikor már rájöttünk a módjára,hogy kb. 2 perc alatt ürült ki a fecskendő,mert így szépen eloszlott a bőr alatt,így nem csípett egyáltalán.

de mikor a vv-es helyiségben megmutatta az az ideges csaj,hogy hogyan kell,azt hittem megpusztulok,jól belémbökte,és azzal a mozdulattal belenyomta...
Hááát,az naaagyon durva volt,senkinek nem kívánnám!!!
Úgy szidtam utána,olyan sok mocsok rég nem jött ki a számon,mint akkor :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kispatak,
rád vártam mielőtt pihenőre teszem magam.
Örülök hogy elég jól ment az első nap! A többi meg még jobb lesz, ha végre megtudod mit kell csinálni, elrepül az idő! És hát igen, vissza kell szokni a melós hétköznapokba...munka, bevásárlás, főzés...csak esti kikapcsolódásnak marad afórum!
De mindig nagyon várunk!!!

Kép
judit0713

Igazatok van,olyan jó volt,mikor ráértem jóóó sokat itt lenni,most meg 2 házimunka között -munka után- járok csak erre..
No persze munka előtt is,ha +++ tesztre várok épp valakitől :)

Hétfőn pl. Sajti eredményét fogom nagyon várni,de amilyen peches vagyok,tuti délutánosnak osztanak be,és várhatok este 9-ig,hogy megtudjam :lol: :lol: :lol: :lol:

De akkor asszem megkérem páromat,hogy nézze meg napközben a munkahelyén,náluk "szabad" netezni,nálunk nincs sajnos...
Vendég

Kispatak: kialakul majd szépen a munka,és biztos nagyon jól fogod érezni magad!! :)

Szombatról még nem tudok konkrétat,de már nagyon várom!! :D
Még csak kevesetekkel találkoztam,így klassz lesz végre a nick-ekhez arcot,sokféle stílust kapcsolni :)

fotómasinériát mindenképpen viszek,remélem nem felejtem el az aksit feltölteni :D
Vendég

Sziasztok Csajok!
Hú termeltetek rendesen :shock: :shock:

Csajok vki segitsen,szedem a Merckformit,már 3x 1/2 szemet de 2napja émelygés,hányinger,rossz közérzet,a hasam alul pukkadozik szúr,lüktet!ez a gyógyszertől?de nagyon rossz
Köszönöm
vikus82

Vikus!

Én most csak bekukk, de azt mondom: ha nem szünik holnapra menj orvoshoz. Közeledik a hétvége, igy nem lehet a semmire várni.Jobbulást!

Annyira kedvesek vagytok, hogy igy törődtök velem, meg vártatok! Megható, de nagyon!

Igyekszem visszaszokni a munkás hétköznapokba. Eddig kvázi sokszor azt se tudtam milyen nap van. 8-kor keltem és azt csináltam amit akartam, sokat irtam nektek/olvastalak titeket. Ez nagyon hiányzik, de az élet ugye nem ebből áll. Szóval nagyon hiányoztok, de este igyekszem jönni és tovább szurkolok nektek

üdv kispatak
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: