[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
2011 februári babák - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!


Pöcök : Én is megkaptam, köszike, bejelöltem magam és csináltam is albumot. Küldetés teljesítve :D

Bokadagadás! JElentkezem, néha alig férek bele a cipőmbe :cry:

Ma este megyek UH-ra hétvégén jelentkezem. Vettünk a kicsinek egy szekrénysort azt fogjuk a férjemmel a hétvégén összerakni. Jó kis kirakó lesz!

Szép napot Nektek!

Edina

Nagyon jók a képek amiket feltettetek iwiwre,annyira jó nézegetni. Én már most izgulok, hogy mindenkinek minden rendben menjen a szülésnél.
Ki lesz az első? Ki szül először februárban? Mármint papíron?

Kép

Kép
mannogab
 
 


Sziasztok!

Pöcök, köszike, megbütyköltem az iwi-t :-)
mindenki milyen csini .-)
jó már látni, hogy ki rejtőzik a név mögött :-)

Szóltam Apának, hogy csináljon pocakos képet :-))))) majd feltöltöm.

Pusssssz és jó 7végét

Kép
Kép
judysz
 
 


Sziasztok!

Kacsamamának már jeleztem kétszer is, de eddig még mindig nem kaptam meghívót, jelszót, belépésit sem google-ra, sem iwiwre. Pedig szeretnék nagyon én is pocit feltölteni, meg megkukkolni Titeket!

Szóval KACSAMAMA vagy VALAKIIIIIIIII kinek írjak h be tudjatok venni az iwiwbe?

Pisilés nekem rengeteg van, főleg ha rendesen betartom a napi folyadékmennyiséget, éééés ami elég durva, igaz Lilivel is volt de nem ennyire gázosan, viszerem van, és nem a lábamon!!!!
Igen ott!!! :roll: :oops: :cry: :cry:
Naon rossz érzés, normálisnak mondják, két dologtól van, egy a vérbőség, kettő megeröltetés (vagyis nem pihenés, sok rohangálás ide-oda....stb) ami szerintem nálam az utóbbi időben meg is volt, mivel házeladás miatt sok dolgom volt, meg ugye baba ügyben rohangáltam...stb. Szóval tényleg pihennem kell már,
igyekszem is majd betartani, igaz ez már nem múlik el csak szülés után, de leglább mérséklődik.
Nem fáj, nem viszket, talán néha égő bizsergő érzés.

Majd még írok de most Lili naon rajtam van, este pótlok!

pussz

Üdv. Littlebaby

Kép

Kép
littlebaby
 
 

 
 

Littlebaby!Küldtem pü-t a belépési kóddal!

Többiek!Köszi mindenkinek a részvételt!
Lábdagadás???Vizesedés???
Ha egész nap állok akkor estére durvább,de szerencsére csak minimális a vizesedés.Egyébként meg amúgy itthon vagyok és általában pihenek.

Kép
pöcök24
Dunakeszi
 
 


Csajok!!!!!!!!!????
Létezik,hogy történt valami iwiw-vel??Nem találom az ismerőseim között és ha rákeresek akkor se találom!És persze belépni sem tudok.Történt valami vagy csak én vagyok szerencsétlen?

Kép
pöcök24
Dunakeszi
 
 


Sziasztok

Nem tudom mi a jó ég van az oldallal az iwiw-en,mert totál törölve van.Nem is létezik már.Nekem is eltűnt totál.Nem lehet megtalálni a keresőben sem és az ismerősök között sem.Belépni alapból nem lehet,ha törölve lett!Ez mondjuk marha jó,hova lettek az oldallal együtt a képeink? :evil:
Nem lehet reklamálni az oldalon?Ilyenről nem is hallottam még!Lehet valaki véletlen törölte,vagy mi van?Nagyon mérges vagyok. :roll:

Szép estét mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
reni78
 
 
 
 


Hali!

Jelentem iwiwet én sem tudom megnyitni, mert nincs, nem létezik ilyen felhasználónév sem jelszó. Valószínű törlődött :shock: amit nem értek, lehet h valaki véletlenül törölte, bár nem hinném...

viszont még várok meghívót priviben google-ra!!
Iwiwet köszönöm pöcöknek!!!!

jó éjt nektek!

Üdv. Littlebaby

Kép

Kép
littlebaby
 
 


Sziasztok.

Az iwiw nekem se akar működni :( ,de a google se. Azt írja jelentkezzek be :shock: .
Észrevétel: az iwiw is meg a google is 2010 februári babákat ír, pedig mi 2011-ben fogunk szülni. 8)

Bokadagadás, vizesedés nincs nálam,viszont tök furi, hogy néha úgy érzem, hogy nem is vagyok terhes :? és megrémülök egy kicsit, és akkor megbökdös az "albérlőm" :)

Kellemes hétvégét mindenkinek.

U.I: kértem meghívót az iwiw-en, ha kell szóljatok.

Kép
ekriszta
 
 


Ekriszta: hahahahahahahahahahahahahaha Tényleg Milyen buták vagyunk. hihihi átjavítottam 2011 febabákra a google-t. Egyszerűen észre se vettem, bár mondjuk itt amikor belékep néha itt is a 2010 februáriba lépek és nézek nagyokat hogy senkit sem ismerek.

Littlebaby. Nem tudom mi van a rendszerrel de már vagy 10x elküldtem a jelentkezést. Szóval majd megbeszéljük személyesen mert márképp nem tudok mit csinálni.

Velünk minden rendben. Esemény dús hét volt. Hétfőn Bogi elvágta valami kartonnal a kezét a Lidl-ben, utána kalapáccsal rávert egy picit az ujjára, de csak egy kis repedés lett a kezén, most szerdán meg a vas kertkaput csukta rá a hüvely ujjára úgy hogy felrepedt végig a körömágya és kívűl belül tiszta kék, ja és még most is a duplája a rendes hüvelykujjának. Szóval jó volt a hét.

A pici jól van bár tegnap majd megőrültem mert nagyon fájt a hasam, mármint keményedett pedig csak lustálkodtam tegnap. Szóval nem értem miért. De a magnézium B6 segített.
Ja én sem most, sem Bogival nem vizesedtem. Pedig a súlyom miatt már megjövendölték. :(

Kép
Kép
kacsamama
 
 


Sziasztok

Nekem van meghivóm az iwiwen.Meg tudom csinálni újra.De a képek meg stb,csinositást átadnám másnak.Pöcök elvállalod?
Na meg valami más névvel kell,vagy ugyan az legyen?

Kép
Kép
Kép
reni78
 
 
 
 


Sziasztok!

Nekem sem működik az iwiw.
mi történhetett?

Kép
ani983
 
 


Sziasztok!

Ja, az iwiw nekem is azt irja ki, hogy torolt regisztracio!!!! :?
Pedig tegnap meg be tudtam jelentkezni!

En meg az agyikoban lustulok, mert egesz heten dolgoztam es holnap is fogok :(
Tegnap este megfoztem, sutottem 2 fele sutit utana ugyereztem magam mint akit ledobtak a 10.-rol!
De osszeszedem magam es nyomulok kicsit rendezkedni.
Megtalaltam a neten a Pityke ormestert :D
Elkezdtem gyujtogetni magyar meseket a picinek :)
Meg festettem egy kepet vaszonra majd a gyerrekszobaba es a paromnak is vettem egy vasznat, o is fest egy kepet es ha a baba negy lesz viheti magaval ha szeretne mint emleket a szuleitol. 8)
Majd feltoltom a mualkotast :D
Ahozz kepest, hogy egyenes vonalat sem tudok huzni vonalzo nelkul eleg turheto lett.

Nekem nagyon megnott a hasam!!!!
En 48kg-al kezdtem, most 55-vagyok, es olvastam, vagyis talaltam egy ilyen kalkulatort ahova be kell irnod a magassagod, es a terhesseg elotti kilod es kiirja hetrol hetre mennyi a normalis gyarapodas. EN kicsit sokaltam az enyem de a tablazat szerint ez a normalis es amugy rajtam sincs sehol mashol csak a pocakomon!
Ugy nezek ki mint aki lenyelt egy kosarlabdat :D

Kép

Kép
valijja
 
 


Sziasztok,

nem működik az iwiwes oldal :evil:
Ne már, én is raktam fel képeket! Ez hogy lehet, hogy törölték?

Voltam tegnap dokinál, minden rednben van a babóval majd mennem kell terheléses vércukorra a 24-28 hét között.

4 hét múlva pedig visszamenni. Most a doki nagyon a február 05.-re van rákattanva, hogy az a szülés várható időtartama. azt mondta. mivel második császor vagyok, február 5 után már nem leszek egyben :D

És a kis babó megint takargatta hogy milyen van. Még jó hogy azon a 4D-n megmutatta a kis kukit :D

Én is főztem ma, apa a szekrényt rakosgatja, milu alszi.
Megyek én is pihizek egyet!

Szép napot!

Edina

Kép

Kép
mannogab
 
 


Sziasztok!
Szerintem iwiw-en nem lehet ilyet hogy ennyi helyről bejelentkeznek ugyan arra az oldalra és ezért törölték.Szerintem ha valaki megcsinálja az oldalt akkor jelölgessük be közösen,de ne legyen közös az oldal és úgy tudjuk egymást nézegetni,akinek nincs iwiw-je az kérjen valakitől akinek van meghívója,szerintem csak így tudjuk megcsinálni mert máshogy nem fogja engedni,sajnos.
Marad a gmail.vagy mi.

Velünk minden rendbe van, a kis pocaklakónk egyre aktívabb és egyre csak nő a hasam.Mi lesz a 9.hónapba?????

Kép
pöcök24
Dunakeszi
 
 


Nekem a google csoport se működik,vagyis nem találom!Rákerestem ugyan úgy 2011 re de nem talált ilyet!
Valahogy ez nem akar összejönni.

Kép
pöcök24
Dunakeszi
 
 


Sziasztok!

Iwiw valóban nem működik, ill nincs ilyen regisztráció mint amivel felreggeltetek. Olyan nincs h azért törlik mert sok helyről jelentkeztek be, ez tök mindegy hány helyről, hisz gondoljatok csak bele, otthon is fel tudsz jelentkezni, a melóhelyeden, netkávézóban....stb szóval, mindegyik más és más IPcím (a számítógéped címe). Emiatt nem hiszem h törlik.
De h mi az oka azt én sem tudom, talán véletlenül törlődött, vagy valamit elírunk??? :roll: - fene tudja. De ennyien csak nem írjuk el.

Szerintem maradjon a gmail-es, ha esetleg valaki szeretné, akkor én létrehozok egy Blogot amibe lehet képeket is feltenni és írogatni is egymásnak. Ez a blog teljesen zártkörű, mások nem férhetnek hozzá, szerkeszteni lehet, sablonokat megadni...stb. Mit szóltok??

Elég nyomasztó időjárás van :roll: hiányzik a napsütés. Apa ma 24órázik, így csak holnap jön haza, plusz még bentmarad délig valami kötelező megbeszélésen. Úgy utálom mikor vasárnap 24zik, mert baromi lassan telik az idő.

Kedden megyek uh-ra!!!!! Már alig várom. Jó lesz látni a kis csöppséget, és ahogy mocorog. Remélem minden rendben lesz, mert most jön meg az Afp eredménye.

Szép délutánt nektek!!!

Üdv. Littlebaby

Kép

Kép
littlebaby
 
 


Sziasztok!

Erre a közös oldalra van egy tippem, valaki úgyis csinált már egy g-mail-es címet amivel regisztráltunk iwiwre, szerintem annak a jelszavát kell körbeküldeni és oda is lehet felölteni képet picasara. Szerintem... így egybe lennének a képek. Meg oda lehet dokumentumoat is feltölteni. Arra viszont nem emlékszem a gmailes címet ki csinálta :oops:

Mannogab! Várjuk a képeket a piciről is meg a szekrényéről is :) Én elég előre vagyok. 3-a az én napom de ennél van korábbi...

Kacsamama! Húú szegény Bogi :cry:

Hízás! Hát én 56-al kezdtem most vagyok 59-nél. Mindez a 168 centimhez. De azt nem hiszem hogy elérem a 69 kg-ot ami Danival voltam a végén....

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers Lilypie Pregnancy tickers
tecaaa
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Az g mail-es emailt én csináltam,ha kell elküldöm mindenkinek a belépési adatokat.
Nekem kezd bonyolult lenni a dolog,de ha valaki csinál valamit szívesen részt veszek benne,mert tényleg jó lenne egymást "megismerni".

Remélem mindenki jól van,kibírtátok a hétvégi depis időt,ami mára csak rosszabb lett,legalábbis nálunk.Még mindig "sötét" van,utálom ezt az időt.Na de ez van.Csak elmúlik.

Kép
pöcök24
Dunakeszi
 
 


Sziasztok !

Ellnézést kicsit nem jöttem mert pont egy hete voltam a szülészemnél megmutatva a 19 hetes uh eredményét és kitalálta h mégsem jó és menjek el ujabb genetikai uh. vizsgálatra igy 24 hetesen.

NEM AKAROK SENKIT DEPIBE RÁNGATNI UGY HOGY INKÁBB NEM IRTAM ÉS IROM LE A FÉLELMEIMET

Holnap megyek az I női klinikára genetikai uh.ra és akkor megnézik a baba veséjét és szívét és remélem most végre kiderül h mi a helyzet...A vicces az egészben az h már 4 hete átküldte a szülésznek a férjem a leleteket és nem jelzett vissza csak amikor elmentem hozzá
Azt hiszem orvost fogok váltani a holnapi eredmények ismeretében!


Pénteken megvettük az emeletes ágyat:szép fenyő és a matrac kell még bele azt majd amikor megjön nov. közepén az ágy intézzük!Igy a fiam mostani ágyát átalakítjuk ujra kisággyá
Megrendeltük még a gyerekeknek a szekrényeket is ami szintén fenyő és sikerült egy olyan helyett találni ahol az akasztos részt is bepolcozzák nekünk(Claudia 2 ajtós 3 fiokos szekrény+ magasított tároló )ez is nov közepén érkezik,gyakorlatilag nem lesz hely a kisszobába ha ezeket mind berakjuk.

Ja és mivel ez egy régi építésű ház és a szoba ajtó csak 60 cm igy lapraszerelve lehet csak bevinni a szobába és fizetünk a szerelésért

A LÉNYEG DEC ELEJÉN KEZDHETEM EZEK SZERINT A BABARUHA MOSÁST ÉS PAKOLÁST!!!mÁR ALIG VÁROM


MINDENKIT ÜDVÖZLÖK ÉS REMÉLEM HOLNAPI NAP CSAK JÓ HIREKKEL SZOLGÁLHATOK MAJD!!B.

Kép
beataa
 
 


Sziasztok!
Csatlakozhatok én is? :)
Feb.10-re vagyok kiírva. Úgy látom nem sokan vagytok itt első babások. Kilógok a sorból... de talán nem baj.

Az időjárás pedig már csak rosszabb lesz...jön a tél, nálam is ilyentájt kezd állandósulni a depi...sötétben kelünk, sötétben fekszünk, fuj. De majd hátha idén is lesz havazás, az kicsit fel tudja dobni a szürke mindennapokat. Addig pedig marad a józenehallgatás, a finomteákivása és a csokievés. (A cukorterhelésig legalábbis...) :wink:

Kép

Kép
csibic
 
 


Sziasztok!

Nyitottam egy Facebookoldalt magunknak.
www.facebook.com

email:februaribabak2011@freemail.hu

jelszot kuldom ha keritek!

Ide mindenki kulon kis mappaba tud toltogetni kepeket es az uzenofalra tudunk irni egymasnak.
A kepeket pedig csak ismerosok nezhetik meg ha beixelitek!

mit szoltok????

Kép

Kép
valijja
 
 


Valijja! Köszönjük!!!!!Igen kérjük a jelszót!Biztos vagyok benne hogy mindenki benne van mert nagyon fellendült az oldal a közös oldal hatására!

Csibic!Üdv köztünk!Persze hogy csatlakozhatsz!Tudjátok már hogy mi lesz a baba neme?Hol fogsz szülni???Dolgozol még?a nem te vagy az egyetlen első babás,vannak köztünk még,többek között nekünk is az első bébink lesz!

Többiek nagyon eltűntek!Gyertek,ebbe a rossz időben jobb lenne egymásnak irogatni.

Kép
pöcök24
Dunakeszi
 
 


Sziasztok!
Valijja én is szeretnék jelszót kérni majd. Tetszik az ötlet és a facebook tényleg jó több szempontból is. Köszönjük a közreműködést!

Pöcök, lánykánk lesz, az eddigi három vélemény szerint. Kistarcsán szülök és még dolgozom. :) Te? Nálatok fiúcska várható?

Kép

Kép
csibic
 
 


Csibic!
Igen nálunk fiúcska lesz!Kristóf lesz a neve!Régóta várjuk,már 5 éve és most a második lombikkal sikerült a babánk!Nem dolgozom az elejétől fogva itthon vagyok és elég uncsi,de most ő a legfontosabb!

Kép
pöcök24
Dunakeszi
 
 


Sziasztok!

Csibic! Üdv köztünk és gratula a kislányhoz! Neve mi lesz?

Valijja! Jöhet a jelszó! Ez a facebook szerintem is egyszerübb :D

Beataa! Remélem semmi gáz nincs! Szorítok Nektek! Azért majd írd meg mi lett az eredmény!!

Cukorterhelésre mikor mentek? Nekem már van időpontom okt 27. ére. Hmmm fincsi cukros lötyi :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers Lilypie Pregnancy tickers
tecaaa
 
 
 
 
 


Tecaaa!Én még nem tudom mikor megyek a cukros lötyire,holnap megyek doki bácsihoz és majd ő mond valamit.Ezek szerint te a 25 héten mész?Időpontra?Milyen jó,bár itt amúgy is várni kell.Nekem lehet hogy hamarabb kell mennem mert apum cukros és a védőnő mondta hogy lehet hogy hamarabb kéne megcsináltatni a cukorterhelést!Bár nem értem ha ennek megvan az ideje akkor miért kéne hamarabb levenni,egyébként nézik a cukromat és semmi különös változás nincs!Szóval majd holnap mond okosat a doki.


Beataa!Igen igen,jelentkezz!!!!

Kép
pöcök24
Dunakeszi
 
 


Sziasztok!

Én nem vizesedek. Sőt most érzem magam nagyon fittnek, ma is volt rohanásunk, mert elaludtunk, és 5 perc alatt felöltöztünk, aztán sprinteltünk le az oviba. Szóval nálunk ilyenek a hétköznapok! :lol:
Egyébként vizesedésre, nagyon jó ha almát eszel. Én napi szinten bevágok 3-4-et. Most úgyis szezonja van, szóval érdemes kihasználni.

Nekem a facebook nem működik, úgyhogy csak itt irogatok, aki még marad.
Holnap megyek cukorterhelésre, nálunk a betöltött 24. héten csinálják, bár szerintem már 25 hetes vagyok, a méretek miatt tuti van egy hét elszámolás, de inkább 10 nap.
Vendég
 


Pöcök! Szerintem csak azért vagyok ilyen kiváltságos hogy időpontra megyek mert kisváros és a laborosnak is gondolom fel kell készülni. Szerintem úgyis egyedül leszek kismama a sok nyugdíjas között :D

Brita! Akkor még szerencse hogy közel van az ovi. Szerintem mindenki marad babaneten, csak a képeknek lesz inkább a facebook. Én is 2 nappal előbbre vagyok mint amit a vonalzó számol. Csak nincs kedvem átjavítani mert megint csak elrontom... :oops:

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers Lilypie Pregnancy tickers
tecaaa
 
 
 
 
 


Teca, köszönöm :) Aliz lesz, ha addig meg nem változik az ízlésünk.
Pöcök, sajnálom, hogy ilyen nehezen jött össze nektek...de a lényeg, hogy mostmár itt van és minden oké veletek! :)
Körülöttem is sokan vannak ilyen helyzetben sajnos, amiben ti voltatok... jó lenne ha a tudomány fel tudna már mutatni valamit, mi lehet az oka ennek. :-(
Én cukorterhelésre mostantól mehetek, de szerintem csak két vagy három hét múlva fogok. Nálunk nincs így megszabva, csak hogy a 24 és 28.hét között legyen meg a vizsgálat. Én is kíváncsi leszek, mert néha rám szokott jönni a rosszullét, szédülés-lábremegés..és sajna elég sok édességet eszek. Mást szinte nem is kívánok.

Facebook nekem se megy a munkahelyen, le van tiltva, de otthonról szoktam használni, és jó tényleg, mert meg is oszthatja az ember a képeket az ismerőseivel, ha szeretné. És közösségi oldalként is használható valamennyire, üzenőfalon lehet írni az eseményekről. :)

Kép

Kép
csibic
 
 


valijja!
Rákerestem arra a kalkulátorra, és az szerint normál a súlygyarapodásom, bármilyen soknak tűnik is nekem. :)
Viszont folyamatosan éhes vagyok. :(

littlebaby!
Uh és AFP eredményed van már? Gyere a hírekkel! Meg hozzál képet is!!!! :)

beataa!
Drukk neked! Gyere minél előbb te is a hírekkel!

csibic!
Üdv! Jelentem én is első babás vagyok! :)

tecaaa!
Én holnap megyek cukorterhelésre. Lesz ált. vérkép is meg vizelet. Basszus, úgy meg fognak csapolni,hogy örülök,ha élek! Úúúúúúútálom az injekciót!!!! És ráadásul ájulós is vagyok! :?

pöcök24!
Azért kell a 24-28 hét között megcsináltatni a cukorterhelésest,mert a 24. héten alakul ki a babában is a cukorháztartás.

brita80!
Egyszerre megyünk csapolásra! :)
Az almát kipróbálom! Bár mostanában leváltottam a barackot,mert lement a szezonja, napi 1-2 almát eszem....lehet,hogy azóta jobban bírom, most,hogy mondod.....

Mieza!
Hol vagy???? Nagy a hallgatás! :(
Ugye nincs semmi baj?

Met újrakezdés 2011.10.13

KépKép

Kép
napvirág
 
 


SZiasztok!

Fácsebúúúk baromi jó ötlet, imádom...
szóljatok ha van valami előrelépés....
Tecaa: én is első babás vagyok :-) szóval nem vagy egyedül :-P
Tegnap voltam dokikánál, zárva a méhszájam teljesen, és vett kenetet is. Nem is fájt egyáltalán :-)
Terheléses cukorra október végén megyek, mondták vegyek patikába cukrot ami ehhez kel, oldjam fel 2dl (KÉÉÉÉÉÉTDECCCCI :o) vízbe, és csavarjak bele egy egész citromot.
Hát ha én ettől nem dobom ki a taccsot akkor már semmitől.
Jövő héten védőnőhöz is megyek, hogy mit csinálunk gőzöm sincs, de kilóimra kiváncsi vagyok, mert egy másik mérlegen azt mutatja hogy pont most vagyok kezdő súlyban (fogytam 2,5kilót az első 3 hónapban) de hogy mitől nem tudom, mert nem hánytam. no mind1, majd kiderül.
Cukortól nem félek, mert nálunk senki nem az, és én se eszem semmi cukrot, csak a kóla :-) Úgyhogy remélem nem lesz gond.
1 hónap múlva kell mennem vissza a dokihoz,
Nálunk még sehol se áll a lakás átrendezés. Nagyon le vagyunk maradva? :-(((

pusssz mindenkinek

Kép
Kép
judysz
 
 


Sziasztok!

Jelentem megjöttem a dokibácsitól, és láttam a kis tündérkénket. Eleinte aludt, aztán felébredt és mocorgott meg integetett, nagyon tündér volt. Méretei megfelelnek a terhességi hetek számának, szóval minden okés. Afp is rendben. Ja és írt nyugtatót, :roll: sajnos muszáj szednem, ezt még nem is mondtam nektek. Valószínű a terhesség miatt, ill. a hormonok okozzák a túlzott idegességet, értsd úgy, h pl. valamit leejt a Lili, akkor nem úgy reagálok ahogy kéne, h ejnye nem szabad, hanem azonnal a plafonon vagyok és már kiabálok is. De nem csak vele, hanem Apával is néha, és a túlzott idegesség nem tesz jót a babának és nekem sem, szóval felírt egy nyugtatót, 2-3 este felet kell bevenni, majd szüneteltetni, és ha érzem h megint hoppáré van, akkor újra szedni. Nem erős állítólag, a neve Pipolphen.
Meg igyam mellette a citromfűteát. Ha sikerült lenyugodni akkor abbahagyhatom, ha nem akkor vagy azt szedem vagy még a Sedatif PC-t próbáljam ki, de az gyengébb.

Dokim szabira megy, így nov. 23 a következő Uh időpontja, most csütörtökön meg védőnőhöz megyek.

CUKORTERHELÉS!!!! FIGYELEM!!!
Kérdezzétek meg a dokitokat, vagy ahova mentek cukorterheléses vérvételre, h nem-e lehet egy zsemlét enni vérvétel előtt, ugyanis én Lilivel is úgy mentem h azt mondták h nem muszáj a cukroslötyi, hanem egy zsemle meg talán egy pici tej, és az is kifejti a terhelést, tehát nem kötelező a lötyi. Most is úgy fogok majd menni pár hét múlva, h zsemizek. Kérdezzétek meg mindenképp.

Üdv. az újaknak, jó h jöttetek, és írjatok sokat.
Többiek? Mieza, Mannogab,.... és mindenki más hol vagytok???

jó éjt nektek!

Üdv. Littlebaby

Kép

Kép
littlebaby
 
 


Sziasztok!

Valijja!Köszi megkaptam,ha kiismerem töltök fel én is képet,de Ti nagyon Aranyosak vagytok!

Alma???Nem rossz,én is kipróbálom,hátha segít!

Beataa!Hol vagy,gyere a hírekkel!!!!

Csibic!Köszönjük,most már tényleg jó hogy itt van a pocakomba és csak múltként emlékszem vissza rá!Így már könnyebb!Sajnos tudom hogy nagyon sokan vannak így!

Tecaa!Akkor készülj a sok öreglány közötti kíváncsiságra!Nagyon szeretnek kíváncsiskodni vagy csak simán beszélgetni.

Kép
pöcök24
Dunakeszi
 
 


Sziasztok!

Én is kérném a facebook hoz a jelszót. Köszi

Terheléses vércukor: Mivel littlebaby-vel egy helyre játunk vért adni (Drakuláékhoz :lol: ) Ezért én is csak azt tudom ajánlani hogy zsemle és 1 dl tej. Én biztos hogy kiokádnám a cukros lét.

Pöcök: Ha és amennyiben van lehetőség ilyen nehéz teherbeesés után szeretnétek még gyereket, vagy elég volt a harcból? Azért gratulálok és minden elismerésem a kitartásért.

JA ÉS A HÓNAP KÉRDÉSE, AKIK ELSŐT VÁRNAK: KI MENNYI GYEREKET TERVEZ???

Amikor Bogit vártam és mentünk volna 1 hósan a dokihoz, azt mondta hogy még nem jelent semmit hogy késik valaki 2 évet is vár rá. Na mondanom sem kell hogy teljes pánikban voltunk 1 hónapig amíg kiderült hogy tényleg terhes vagyok.

Én is most megyek csütörtökön védőnőhöz, és valószínűleg vérvételre is. UH majd csak jövőhét után valószínű. Remélem most már tudni fogjuk a nemét. Bár anyós azt mondta fiú lesz mert többet van ébren majdnem mint én is állandóan rugdos.

:?

Kép
Kép
kacsamama
 
 


Ja és boocss de a google- csoportra is leeht feltölteni képeket még csak 1 ember töltött fel rajtam kívűl. Írja meg az aki még nem kapott meghívot és akkor megoldjuk a problémát

Kép
Kép
kacsamama
 
 


Sziasztok, ne haragudjatok a zavarásért. Testvéremnek segítenék eladni feleslegessé vált kislányruháit.HA esetleg valakit érdekel írjon privit.köszönöm türelmeteket és boldog babavárást!

:lol:
itt megtekinthetőek:
http://picasaweb.google.com/bonihard/El ... directlink
Vendég
 


Sziasztok.

Sunflow, csibic üdv köztünk, jó, hogy jöttetek.

Valijja: Én is kérném a facebook jelszót :)

Kacsamama: nekem valamiért nem működik a google. Küldenél nekem egy új meghívót? meg van még az email címem? van google-s fiókom is, ugyan az, mint a freemail-os. Köszi.

Amúgy meg vagyunk, hétfőn voltam dokinál, mindent rendben talált, nov 8-án megyek cukorterhelésre :x .Én nem tudom mit csinál ez a gyerek a pocakomba,de mindig máshol rugdos. Mondtam is apának,biztosan akrobata lesz, mert össze-vissza forgolódok meg ugrál, mintha ugrálóvárba lenne :lol:

Kép
ekriszta
 
 


Sziasztok!
Valijja, köszönöm a jelszót! Én is ki fogom próbálni, amint lesz kis időm otthon.
Littlebaby, nálunk csak cukros lötyi engedélyezett sajna. :( De egyszer egy évben ki lehet bírni szerintem, a citrom sokat segít rajta. :)
Kacsamama, én szívem szerint 4 gyereket szeretnék, de jövőre már 30 leszek, és így nem hiszem, hogy beleférne, még a 3 is necces. És sok mástól is függ persze. De én nagyon szeretem a gyerekeket, szerintem nincs is nemesebb és nehezebb feladat, mint egy gyermeket egészséges felnőtté "nevelni" és szebb évek se kellenek annál, mint végigkísérni őket ezen az úton és látni, hogy válnak apró csodából nagy csodává. :) Csak azt sajnálom picit, hogy nem 25 évesen találtam meg életem párját. :)

Kép

Kép
csibic
 
 


Sziasztok!
A google nekem se működik.Nem talál olyan felhasználót.
Na mindegy.Ez a facebook jó ötlet csak nagyon nem tudok rajta kiigazodni,de majd próbálkozom.
Kacsamama: Lehet hogy a második már simán "becsúszik",de az is elképzelhető hogy ugyan ilyen úton sikerül csak.Majd meglátjuk.
Egyébként két gyerek minimum amit szeretnénk.Aztán majd meglátjuk....

Kép
pöcök24
Dunakeszi
 
 


Ja a mocorgást illetőleg,nekem is mindig máshol mocorog!És olyan furi hogy egyre jobban érzem.MI lesz később,tényleg kirúgja a hasamat!
És egyre jobban nem vagyok éhes.Nagyon kis finnyás gyerek lesz,szerintem,mert eddig se kívántam semmi kaját de most úgy kell "megerőszakolnom" magam hogy egyek amikor éhes vagyok.Egyébként nem zavar mert legalább nem hízok a már amúgy sem kevés kilómra,de azért izgulok hogy nehogy neki ez rossz legyen.
És nagyon ritka hogy amit megeszek azt jóízűen egyem.Egy hónapba egyszer van ilyen.
Ti hogy vagytok ezzel?

Kép
pöcök24
Dunakeszi
 
 


pöcök, én is pont így voltam ezzel, de már egyre kevésbé
pedig én azelőtt mindig nagyevő voltam, úgy értem bika csillagjegyemhez híven nagyon szerettem minden földi jót enni és inni, de a terhességgel ez teljesen megváltozott
nekem is mondta a védőnő, hogy figyeljek oda, és akkor is egyek mindent, amit szükséges, ha nem kívánom, de nagyon nehéz volt, a büfé előtt fél órákig el tudtam álldogálni délben, mert egyszerűen semmi nem tetszett.. aztán mikor enni kellett, akkor fél adagot sikerült, többi ment a hűtőbe vagy a kukába, én meg küzdöttem a rosszulléttel nap végéig
nekem egyébként a citromos víz segített sokat, étvágyat csinál és eltompítja az émelygést - időnként legalábbis :)
mostmár jobb, bár azért ezt így nem kéne elkiabálnom, mert most is leginkább az édeset tudom megenni, a "normális" ételeket (hús-zöldség) nem annyira
meg kell próbálnod megtalálni azokat, amik jobban esnek
nekem pl.bevált egy joghurt (de az is csak egyféle), meg a trappista sajt magában
és a gyümölcsök
a vajaskenyér is sokáig favorit volt, mást nem tudtam reggelizni

facebook egyébként nem is túl egyszerű, szerintem balkezes tervezhette, mert annyira nehézkes (számomra logikátlan) használati felülete van :) magát a rendszert szeretem, mert megbízható és gyors és sok funkció van benne, amit ki lehet használni, de amúgy, tök káosz! :wink:
valahol az adatlapon lehet egy képek fülre rátévedni, ahol tudsz új mappát nyitni, de majd kilesem és megírom, hogy van pontosan, ha addig nem menne

mocorgás nálunk is van sok, csak persze mikor UH-n vagyunk, akkor bezzeg összekucorodik és végig alszik a drágám :D

Kép

Kép
csibic
 
 


Sziasztok!

Ezer eve nem jartam erre... Nem vesztem el (nagyon :roll: ) csak eleg keves az idom. Nalunk minden rendben, majd igyekszem visszaolvasni.

Valaki nekem is kuldje el a facebookos jelszot pliiiz! Azt legalabb en is hasznalom majdnem minden nap.

Majd meg jovok, ha lesz egy kicsit tobb idom. 8)

Hajni

KépKép
Kép
hajnski
 
 


Ja a jelszot kerhetnem hajni@hotmail.co.uk-re :D

Csibic - latom egy napra vagyunk kiirva! :lol:

Hajni

KépKép
Kép
hajnski
 
 


Szia Hajni :) igen, tényleg! :)
bár én ezt a vonalzót már nem teljesen értem, néha olyan mintha napokig ugyanazt írná ki...
de a hivatalos feb.12 nálam, aztán ki tudja mi lesz a tényleges időpont :)
te Angliában fogsz szülni? merre laktok, kisváros, nagyváros?

Kép

Kép
csibic
 
 


Nalam epp februar 13. a hivatalos, de a 39. heten programozott csaszar lesz. Ennek az idopontjat majd november 30-an tudom meg, mert akkor megyek legkozelebb ahhoz a dokihoz, aki kiirja.

Igen itt fogok szulni, mar tobb mint 11 eve elek itt, a ferjem angol. Readingben elek, Londontol nyugatra. Sajnos sok idom nincs forumozni, mert en teljes munkaidoben dolgozom, amikor meg nem akkor a nagyfiam lefoglal. 8)

Hajni

KépKép
Kép
hajnski
 
 


SZiasztok!

Biztos én vagyok béna, de kérlek ha lehet oldjuk meg valahogy hogy mindenki tudja ki kicsoda.. vhogy az itteni neveket irjuk ki a facebookra, mert nem mindenkinél egyértelmű (nekem) :-(

de olyan édi képek vannak fennt... hajrááááá

Tegnap Apa is érezte hogy rúg a bébi:-)

Kép
Kép
judysz
 
 


Haho:)

Tok jo, hogy a Facebookon mar 3 mappank van!!! :D
Aki kerte elkuldtem a jelszot aki keri meg jelezze es kuldom!!!!

En ma voltam a haziorvosnal kitoltetni egy papirt ami utan majd 6 honapig kapok penzt a baba szuletese utan.
Eddig minden egyes doki es UH tok mas idopontot irt es a haziorvosom a fejet vakargatta milyen idopontot irjon mert ez fontos az adminisztracio szempntjabol. Ugye itt 2 hettel a szules elottig dolgoznak es ha elobb elkezded kerheted, de akkor is csak 6 honapot fizetnek, majd tovabbi 3 honapot maradhatsz meg otthon ha akarsz de arra mar nincs semmi fizetes
:evil:
Megvan a velemenyem errol a rendszerrol!Csak Irek a munkatarsaim es mikor mondtam nekik otthon 3 evig maradhatsz a babaval dobtak egy hatast! :shock:
Mindegy a lenyeg, hogy tullegyunk a szulesen es ujra hipp-hopp ki tudjak pattanni az agybol reggel es ne a hol a hasizmom, merre guruljak, hogy fel tudjak ulni musorszam legyen :D

A parom haverja felesege most szult, haaat .....
Kb 1 cm-re volt kitagulva, de mivel mar 2 nap eltelt a kiirt szulesi idopontja ota bementek a korhazba ahonnan haza akartak oket kuldeni de o kozolte, hogy o bizony nem megy haza.
A lenyeg, hogy ugye 3 napig semmi sem tortent erre mivel o nem akart hazamenni megcsaszaroztak....
Kislanya lett, jol vannak mind a ketten.
De en tuti otthon szeretnek lenni ameddig csak lehet minthogy napokig bamuljam a falat a korhazban es nem tortenik semmi!!!!
Lehet a szulesig ez meg valtozni fog de most igy erzem.

Mas. Otthon mikor megszultok a korhazban a baba rogton veletek van a szobaban allandoan?
Mert itt igen, es tiszta para vagyok, hogy szules utani elso ejszaka tobb anyuka egy teremben, gyerekek az agyak mellett.....mi lesz?
A parom tokre kiakadt, hogy le akarom passzolni a babat :shock: :shock: de enm errol van szo csak felek mit csinalok valoszinu szules utan kipurcanva a babaval egyedul :cry:

A fonokom 3 honapja szult, csaszaroztak, es epp tegnap meselte, hogy meg nem is erezett semmit az epiduralis utan de a babat maris odaadtak a kezebe, de fogni sem tudta mert ugye nem erzett semmit.
A ferje maradt ejszakara es o vigyazott a picire amig o osszeszedte magat. :?

Megint mas. En a mostani pocaklakon kivul minimum meg szeretnek egyet :)
Hamar egyszer most megtapasztalom ezt az egesz szules temat talan a masodiknal mar felkeszultebben allok neki a dolgokhoz :wink:

Kép

Kép
valijja
 
 


Sziasztok!

Csibic felbátorított, csatlakozhatok én is? :D
Február 26-ra várom első babánkat (kislány). Régi MÁV-ban fogok szülni, ahogy olvastam többen köztetek.
Még nyáron amikor 2 csíkos lettem elkezdtelek olvasni titeket, de nem csatlakoztam, aztán rohanós időszakok, de most egy ideje újra olvasgatok.
grapefruit
Budapest
 
 


Na, ügyesen laptetővel kezdek és lemaradt az aláírásom.. és 1970.01.01.-én csatlakoztam.. :D :D :D megy ez nekem....

Kép
grapefruit
Budapest
 
 


Sziasztok!

Csibic!Szép név az Alíz.

Napvirág! Megvolt a cukorterhelés? Hogy bírtad?

Littlebaby! Sajnálom a nyugtatót, de a doki biztos nem írná fel ha ártana...

Evés! hát én mindent megeszek. De tényleg, van hogy este 10kor megyek ki valamit csinálni mert majd éhen halok :)

Hajni! Ti már tudjátok hogy kisfiú vagy kislány lesz?

Grapefruit! Üdv köztünk és gratula a babához :D Hű és kislány :D Név már van?

Sokan nagyon eltűntek...

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers Lilypie Pregnancy tickers
tecaaa
 
 
 
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: