A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

[quote="szilvás76"]: írta:szilvás76-(

http://index.hu/belfold/2010/10/20/megh ... t_kismama/

ó:cry: :cry:

Tündi azért ellenőrizd a hőjét :( én hazaértem adtam a kúpot,fájdalomcsill.hatása is van ugye

Tényleg nem látszik 1 kg köztük,legalábbis ebben a felosztásban :) Tomi 4700...

Tomi ma aluszkál,előbb felsírt a mózesben de kegyetlenül,evésig még van 3/4 óra lett volna de annyira keservesen sírt,mellre raktam,evett kb 6-7 percig majd beájult - rájöttem,szerintem szomjas volt! Nem?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Ilus nagyon szép a kis Petra,meg mindketten,csini vagy,meg nem mondanám h.2 hónapja szültél!
Így ültetitek a fotelban? :shock: vagy csak csalóka a kép?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi.

Bár azt mondják, az anyatejes babák NEM SZOMJASAK, szerintem lehetnek azok. Én készitettem egy kis üveg szalmasárga teát, és issza. ÉS azóta nincs kaki-gond, nem zöld, hanem sárgás, és a kaját sokszor már nem kéri, a teát elfogadja. Nekünk bevált, bár az is igaz, hogy tápot IS kap...

ERGO szerintem LEHET szomjas. :-)

szilvás76

Mi eddig teáztunk,a Mecsek babyt,de elég nehéz volt beleimádni,ugye én kanállal adom nem cumisüvegből,és most épp szünetet tartunk vele mert a papírja szerint kell...

evilany

[quote="gtunde75"]s írta:gtunde75ziasztok!

megvolt a szuri, kettő is, angyalkám sírt nagyon, de csak egy percig... felvettem, megtalálta az öklét és úgy cuppogtatta, hogy mindenki nevetett rajta... mikor öltöztettem már volt kicsi mosoly is... persze látom rajta, hogy a legapróbb negatív hatásra el fog ma törni a mécses... most már húzza a lóbőrt!
estére fél kúpot javasolt a dokinéni...

5150 gramm és 59 cm :lol:

Csillag meztelenül mérték? egy kiló lenne a babáink között? nem is látszik... :shock:

de nem ááááááááááááááám :(
Zoé nagyobbnak tűnt nekem mint Gergő!!!
Igen-ez a meztelen súlya...

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

De lehet én vagyok hülye megint h.nem merek cumisüveget adni neki :?

evilany

[quote="szilvás76"]: írta:szilvás76-(

http://index.hu/belfold/2010/10/20/megh ... t_kismama/

ez de k... jóóóóóóóóóó!!!
Jézusom!!!
Eszméletlen...nem találok szavakat!!!
A hideg is kirázott!!!
:(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Én a HIPP édeskömény teát adom neki, nagyon "lazán", szóval éppencsak hogy van ize... De a forralt viz is jó... Encsi azt is elfogadja, csak egy picit langyosan kell adnom, ha kihűlt, nem kéri...

Félsz, hogy cumizavaros lesz? Azért kiskanalaztok?
Én azt tapasztaltam, hogy a cici is, meg a cumi is megy, de ezt minden Anyuka maga kell, hogy eldöntse... Próbáltad pohárból itatni?

szilvás76

[quote="evilany"]D írta:evilanye lehet én vagyok hülye megint h.nem merek cumisüveget adni neki :?

ez nem azt jelenti hogy hülye vagy!!!
félsz,nehogy "rászokjon" és ne kelljen neki a cici!!!
Ez természetes aggodalom!!!
Nyugi!!!
Ha iszik pohárból-no problem!!!
:D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Vagyis nem rábeszélni akartalak a cumira, még mielőtt kikapnék! :wink:

szilvás76

[quote="evilany"]I írta:evilanylus nagyon szép a kis Petra,meg mindketten,csini vagy,meg nem mondanám h.2 hónapja szültél!
Így ültetitek a fotelban? :shock: vagy csak csalóka a kép?

Köszi a dicséretet...még így is van rajtam 6kiló a 18-ból...

Csak a kép erejéig, de nem is igazán ül...de ráfoghatjuk...kb. fél percre csak...

Még mindig alszik...szerintem lassan felkeltem enni, mert fél 9-kor evett utoljára, aztán amióta hazajöttünk alszik...

Ilus

KépKép
badzsulka

Csillag.
Cikk. Na én ezért aggódtam, amikor valamelyikünk jött egy magas vérnyomással, vagy fehérjével a vizeletben... :-(

szilvás76

Pohárból folyik össze vissza :?

evilany

Nekünk se a hipp-se a milupa se a baby tea nem kell
Ami nagyon megy(megkapaszkodni anyukák :) ) az a Pacific baby tea és italok (4 hónapos kortól)
Persze higítva adom babavízzel-és csak langyosan hajlandó az Úrfi elfogadni és meginni... :)
Szobahőmérsékletűt...tehetem a fenekembe :P :)

Pécsi csajócák!
Limónak már említettem az autóban:

_Mi lenne ha egyszer nálunk lenne a babatali?
Persze nem délutántól,hanem már délelőttől,ameddig jól esik (persze ha a hó nem esik) :D
Én előző nap főznék nektek valami finomat (megegyezünk ti mit ehettek)...esetleg sütnék is...így csak az utat kellene álljátok :$

Tudom ez nem egy meleg panellakás...és Pécstől 17km-re van.
Csak annyit kérek gondolkozzatok el rajta. :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ilus. Nem hagyod aludni még egy picit? Ha nem lázas, és nyugodtan alszik, én nem kelteném fel... :-) Ha éhes, úgyis patáliát csap, nem? :-)

szilvás76

Évi!
Akkor marad a kiskanál :)
nem esik le az ég! :D :wink:
Ügyes csaj vagy-megoldod te :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

:- Csillag, Pacific tea... :-) okos fiad van... ;-)

Naná, hogy langyosan kell, Encsi is CSAK úgy fogadja el...

Van, hogy majdnem egy deci teát benyom, kaja után ( a kaját már nem kéri, akkor kinálom meg), szóval szomjas na... Ezért én nem filóztam a cumisüvegen...

De minden baba más... :wink: és minden Anyuka is...

szilvás76

Szilvi ez így igaz :wink: :D

okos naná...nem is az olcsó változat kell-de még mindig jobb mint a hipp (árban) :D :oops:
mondjuk én előtte granulátumokkal próbálkoztam... :( (800ft a nagy doboz-bár azon is rajta van hogy 4 hónapos kórtól :( )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csillagfeny1976 2010.10.20 11:46-kor.

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ilus-hagyd szerintem is...úgyis felkel ha éhes...most legalább kipiheni magát :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Gergő ma szépen ült a védőnő kezében :D
Apa kezében szokott ilyen pózban tv-t nézni :)
Most mit mondjak: Férfiak :D :D :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Eni a Hipp granulátumot nyomja... :roll:
Viszont egy decihez kb egy mokkáskanálnyit teszek, igy 2 hónapig elég... Úgy már nem olyan vészes az ára... ;-)

szilvás76

kezdi felfedezni a kezét!!!! ha bekerül a látóterébe, azt nézegeti! de csak a balt! :shock: :lol:

Csillag nekem is nagyobbnak tűnt Zoé Gergőnél! G-nek biztos nehezebbek a csontjai!!! :lol:

Kép
gtunde75

Na, mire leírtam fel is ébredt...bár nem sírt, csak magyarázott valamit...most azóta játszik megint meg vigyorog...:)

Ilus

KépKép
badzsulka

Csillag,szólsz és megyünk :wink: részemről.

evilany

[quote="szilvás76"]E írta:szilvás76ni a Hipp granulátumot nyomja... :roll:
Viszont egy decihez kb egy mokkáskanálnyit teszek, igy 2 hónapig elég... Úgy már nem olyan vészes az ára... ;-)

az melyik?mennyi idős kortól írja?

evilany

Csillag csak akkor azt mostanában kell míg tényleg nincs hó.

evilany

Évi. DM-ben kapható, HIPP édeskömény granulátum.

Elvileg 4 hónapos kortól lehet, de nekem a gyerekorvos mondta. Teáskanálnyi kell(ene) 1 dl vizhez, én kevesebbet teszek... Hasfájásra (is) jó volt nekünk...

szilvás76

Ma voltam a bölcsiben... 2012 februárra van hely... és ez "jónak" számit...

szilvás76

Szilvás,akkor nézek én is...(tea) no meg a bölcsit se ártana lassan...pécsiek,ti néztétek már?

evilany

[quote="evilany"]
írta:
evilany
Tündi azért ellenőrizd a hőjét :( én hazaértem adtam a kúpot,fájdalomcsill.hatása is van ugye

persze, kora este majd megmérem... azóta felébredt, evett, most a pihenőszékben magyaráz és vigyorog ezerrel... szóval nem úgy néz ki, mint akinek fájna!

Csillag részemről is ok, két autóval ki is tudunk menni 8-an...

a hó pedig :arrow: még csak október van... és télen is hol van hó, hol nincs... sztem nem kell annyira túlparázni ezt a kérdést! az élet nem áll meg azért, mert jön a tél! :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

sziasztok

Az összes baba gyönyörű olyan jó látni mindenki milyen szépen fejlődik.

Örülők hogy az eltűntekről hallani :D már hiányoltuk öket :)

gtunde: Zoé gyönyörűségesssssssss , Bencus is pont így alszik hason ,és a takarónk is hasonló csak a mienk kék és báránykás :)

bmaass: jobbulást nektek , sok sok boldog szülinapot Iminek :) , néztem a képeiteket gyönyörűűűű

Évi ez a játék szupi nekünk játszó szőnyegünk van Bencus imádja tettem rá egy kis kakast azt nyüstöli elkapja az annyi neki csöpög a nyáltól utána :) nálunk is vannak olyan idők hogy Bence ordít rájöttem a kezemmel masszírozom az inát akkor jobb neki próbáld meg hátha beválik

nekünk chicco kengurunk van imádom és Bence is ,abba vittük hétfőn vásárolni végig nézte apját és vigyorgott rá.

északáink jók fél 8-8-tól alvás reggel minimum 5 ig vagy tovább szerencsés vagyok ezzel a kölyökkel :)

lányok védő néni ajánlotta ha nagyon nyugtalanok és nyűgösek (láztól vagy fogzástól vagy betegségtől bármitől) vagyunk a Viburcol homeopátiás kúpot babáknak .

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Tündi az is igaz.A soron következő randi kinél legyen?

evilany

képzeljétek tegnap zsipp zsupp ot játszontunk és olyan hangosan nevetett ez a kis manó meg zabáltam.

most délutáni alvását végzi ami 11-től olyan 3 ig tart aztán játék és cici van este fürdetésig

tényleg akartam kérdezni mikortól lázasak a babák ?

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Cicc köszi megpróbálom ezt is.(íny masszírozás..)sokat nyálzik is.

evilany

Cicc nálunk is hasonlóan telik ilyenkor az idő.

Láz:38 fok felet tbeszélünk róla de végbélben mért hőmérsékletből fél fokot le kell számolni

evilany

Láznál akkor jól emlékeztem de nem voltam biztos benne :wink:

érdekes a védő nő említette ezt a kúpot de ez azt írja 6 hó kortól furi nem ??

http://www.vital.hu/viburcol

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

de ebben meg a doktor nő 4 hós kortól ajálja:

http://homeopatia.info.hu/index.php?his ... h_type=all

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

érdemes ezt végig olvasni csajok !

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Már ilyen nagyra nőttem :D
Kép
Ebből még mindig nem jön semmi :(
Kép

és végül de nem utolsó sorban...
Kép
Egyen kukac bűvölése...ez megy nekem nagyon :)
Kép

nálunk is lehet a randi...csak apa ne éjszakás műszakba legyen(mert akkor nappal alszik)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="cicc01"]L írta:cicc01áznál akkor jól emlékeztem de nem voltam biztos benne :wink:

érdekes a védő nő említette ezt a kúpot de ez azt írja 6 hó kortól furi nem ??

http://www.vital.hu/viburcol

nekem a fogzására most a dokinő a Dentinox N gélt ajánlotta(ismétlem most,kb 3 hete)
Arra is az van írva hogy 3-4hónapnál fiatalabb babáknak ne adjuk...na most akkor??????
válasza:
fültisztítóra kell egy "fél borsónyit" nyomni és azzal finoman végig"kenni"

Tea is 4 hós...ha kevesebbet raksz ugyan annyi vízbe a granulátumból,akkor lehet.

vannak ilyen "érdekességek"

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Az egyenkukac Tominál is bűvös :)
Megmondod melyik nap jó,ahhoz igazodunk.(Clarinál is azokon a napokon volt mikor a párja melózott)

evilany

Évi-mikorra tervezitek a következő talit?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

rágjátok át...2 hét?3? csak úgy tudok "pontosabbat" mondani :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

3 nap nappal 3 nap itthon 3 nap éjszaka 3 nap itthon 3 nap nappal...stb...stb...ki kell számoljam majd :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

....most jönnek le tesómék egy időre Pestről...aztán hazajött a barinőm németből...ő is jön valamikor (ittalvós,párnapos bulira)...szóval ha hetekben meg tudjátok mondani...akkor ki tudom számolni mikor lenne "esedékes"...de apa is itthon lehet :oops: legalább befűt nekünk :D :P

persze rajtatok múlik hogy benne vagytok-e?
nem egy zavargatós típus...max felmegy a szüleihez :) :oops:

Ne gondoljatok valami extra,szuper kéróra...kis falusi házikó teli élettel :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

megyek...hiányolnak...valakinek úgy látszik még szüksége van rám :)
majd még jövök :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag :lol: nyugiiii :lol: nem kacsalábon forgó palotában lakik egyikünk se :)
Elvileg 2 hetente van tali,tehát ehhez 2 hét múlvára,na érted :)
Limo és Tündi benne vannak,ezek szerint,szerintem Clari se fog nemet mondani :)

evilany

2 hét múlva mindenszentek (hétfőn)...nekem abból a hétből egyik nap sem jó :(
basztikulikecskeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :(
brühühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
másik hét? :oops: :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Utána hét? Az is jó biztos.Nem ragaszkodunk mereven semmihez :) ez kisbabás szülők alapelve... :roll:

evilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: