A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Jó reggelt! :-)

Kép

Kép

szilvás76

Tomi új játéka

Kép

Szilvás jókedvű gyönyörű gyerekek :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok!

Nagyon eltűntem...:8 sajnálom, de visszatérek, ha nem baj...

Ebből adódóan jól lemaradtam...a blogokat nézegettem mindig...nagyon édesek a babák...:)

Mi megvagyunk...Petra nagyon jó kislány (kivéve tegnap, nem tudom mi történt vele, de egész délután üvöltött, mint a sakál)
Már majdnem elérte az 5,5Kg-ot, és lassan feszülnek rajta a 62-es ruhácskák...
Már nagyon szépen tartja a fejét (nem is tűri, ha fekve van a kezünkben, mindig nézelődni akar)
Már a bal kezével egyből beletalál a szájába és szopizza az UJJát...sokat magyaráz is, az apjával állandóan mondják egymásnak...:)
Alvása is kezd beállni lassan, 7-8 órákat már simán alszik éjjelente...amúgy meg egy tündér, egy rossz szavam nincs rá...:)

Igyekszem bepótolni a klemaradást, hogy kivel mi történt... :roll:

Ilus

KépKép
badzsulka

Ma jön a hinta ha minden igaz :)
Ilyent vettem:
http://kiskopeszuletik.blogspot.com/201 ... linta.html

evilany

Sziasztok!

Nem tudok, hogy közületek jár-e valaki C&A-ba, de nagyon jó minőségű, hosszú ujjú body-kat lehet venni 790 Ft-ért (ez nem akciós ár). Továbbá most akcióban van 5 db-os body 1500 Ft-ért. Ha valaki ráadásul jelentkezett a DM bababónusz programjába, akkor kapott 50%-os C&A-s kupont is, amit 92-es méretig lehet beváltani.
Gondoltam megosztom veletek ezt az infot, ha valaki nem tudna róla. :)

Andi
lotion

Sziasztok!

Életjel... (mint mindig) :oops:

Olvaslak benneteket, de este mikor géphez jutok, már nincs energiám írni. Ja, és a laptopom is bemondta az unalmast, szerelő lett a vége.

Mi jól vagyunk, Peti szépen gyarapodik, fejlődik, jó fiú!

Kép

Kép

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Jajj Peti baba is milyen gyönyörű!!!

Nna,megjött a hinta,nem tudom kinyitni :shock: de nagyon szép mintha új lenne,majd Miki megbirkózik vele :oops: Töki dél óta alszik :wink:

evilany

sziasztok!

bols Peti milyen kis cuki! :)

badzsulka már hiányoltunk! örülök, hogy Petra jó baba! :lol: hozzál képet Róla!

a zúj ágy :lol: és benne Zoé :wink:

Kép Kép

Kép
gtunde75

Évi, köszi! Hinta :arrow: :P
Mindegyik baba nagyon szééééééééép, élvezet a képeket nézegetni!

Betegeknek gyógypuszi és mielőbbi gyógyulást!

Claire, örülök, h végre otthon. Joni remélem hamar elfelejti a rossz élményeket!

Sok mindenről írtatok, a fejéshez annyit, h én sem fejek (csatlakozom Ircsihez és Barbcsihoz), beállt a kereslet-kínálat. Igaz, van, h 2 óra elteltével ismét cici kell, de akár 5 órát is elvan nélküle.

Pécsi csajok, szóval ismét klassz volt a tali. :)

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Tünde, Zoé is tündéri szép baba!!!
Jó lett a kiságy és a kisasszony "birodalma"! Teccccccccc!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Barbcsi aranyos vagy, hogy hiányoltál! Mihelyst megerösítettem magam a bajor sörszószos sertéspecsenyémmel zsemlegombóccal, visszatérek, mint a kísértet!
Vendég

Sziasztok újra!

Borzalmas éjszakán vagyunk túl. Dönci nagyon kruppos, éjszaka hirtelen kezdödött, rectodelt, inhalálás és utána is maradt az az érzés, hogy csak meg fog fulladni, pedig 99% volt a szaturációja. Néha nem vett levegöt, annyira préselt, mint egy akut asztmás. Párom elvitte a kórház ügyeletére, ott még megnyomták infectokruppal, aztán hazaadták egy 100-as rectodelttel. Most se túl meggyözö az egész, jó a kedve, eszik és dumál, de nem az igazi. Képtelen aludni, olyan, mint aki be van löve, fel van pörögve... Aggódok.
Napközben meg pelenkacserénél vettem észre, hogy egy kis playmobil virágot préselt be az orrába és azt próbálja kiszedni. Szerencsére nem volt túl mélyen az orrában, csipesszel ki tudtam piszkálni, pedig a párom már dokihoz akarta vinni. Ilyet még sose csinált! Nem szokott a szájába se venni dolgokat, nemhogy az orrába. De lehet, hogy a Toy Story 3-ból jött az ötlet, mert azt néztük meg tegnap...

Imi tegnap lett 6 éves, kicsit fordított buli volt, elöbb ajándék, késöbb süti, amikor a párom nagybácsija, mint egyetlen hü családtagunk is befutott.
Reggel együtt mentem a lányokkal a suliba, hogy elintézzem Imi napközijét. Behívattak a tanárnök a suliba, de most nem volt kivételesen semmi gond a tanárnöknél, nem amiatt hívattak. Phü, kicsit fellélegeztem! Imi tanárnöjének volt ez az ötlete a napközivel, hogy együtt mehessenek a lányok jövet-menet. Reggel Imi fél órát van ott, rajzol, barkácsol, stb. ill. szerdán, amíg Eninek 6. órája van. Nem nagy ügy és föleg nekünk ingyenes a nagy egyedszámunk miatt. :)
A tanárnö azt is kérdezte, hogy Imivel mennyit gyakorlunk, mert annyira feltünöen okos és motorikusan feltünöen ügyes, egyszerüen megy neki minden. Mondtam, hogy gyakorlatilag semmit, hacsak Imi nem csinál valamit magától, neki egyszerüen mennek a dolgok, amiért Enivel hetekig és hónapokig állt a bál.
Eni tanárnöje is csak meg akart ismerni (a jobbik oldalamról talán? mármint ha egyáltalán van olyan... hiszen anno nagyon összekaptam vele Imi beiskolázása körül.). Iskolai teljesítménye rendben, semmi feltünö, kedves és szociális gyerek, aki nagyon igyekszik! Na erröl van szó! Eni matektanárja is akart pár szót váltani velem. Ö fiatal, idén jött vissza tanítani a gyesröl. Kicsit szétszórt, nagyon el akar érni valamit, de úgy tünik, jóindulat is szorult belé. Eni kicsit meg volt zakkanva, hogy a matekja csak közepes lett, de nem úgy lett közepes, mint korábban, hogy felét nem csinálta meg, viszont a másik felében sokat hibázott, hanem amit megcsinált, azt kifejezetten jól csinálta meg, külön meg is dícsérte a tanárnö, de két feladattal nem végzett és ez lett a veszte. A tanárnö szerint Eni az egyik legjobb (!) matekos, mindig jelentkezik és 80%-ban nem is téved. Szerinte ha közösen összefogunk, a legjobb is lehet belöle. Teljesen megrökönyödtem. Eddig csupa káosz volt a fejében, semmi nem ment, aztán most hirtelen beért valami, mert ha gyakorlok vele is szuperül megy minden, még este 10-kor is tudja a szorzótáblát. Remélem ez már így is marad. Nagyon nagy könnyebbség lenne mindannyiunknak.
8) :wink:

Vasárnap Múzeumban voltunk. Most nyitott a gyerekkiállítás, de nagyon gyenge volt, kicsit konceptmentesre sikerült. Mindegy, a gyerekek élvezték és szakadó esöben más jobb ötletünk nem volt.

Bazárokon nem volt szerencsém, vettem 2 pár cipöt a majdnem új kiadásból 2-3 Euroért a fiúknak, ill. játékot és ágynemüt.
Találkoztam a tudjátok melyik barátnömmel is (akinél a szülés tájékán 3 hétig etettük az állatokat és gatyába ráztam a háztartását). Kicsit furcsán viselkedik az utóbbi hetekben. Ott volt a másik állítólag nem is annyira barátnö barátnöje, aki kicsit arrogáns és a barátnöm is úgy viselkedett most velem szemben. Teljesen palira vett, cinikus volt és kifejtette, hogy a páromat nem szívesen látná viszont, mert olyan kellemetlen a természete. Azon is kicsit kiakadtam, amit mondott: az elözö terhessége a 13. héten szakadt meg olyan két hete. Most volt ellenörzésen kiderült az új természeti csoda: 6. hetes terhes a vetéléssel párhuzamosan ill. még annak elött duplán terhes volt és a megtermékenyülés 2 hónapos különbséggel történt. Na erre varrjatok gombot! Szóval most már megint vagy jobban mondva még mindig terhes. Nem vicc, dobogó szív, minden a helyén. Mondtam neki, hogy nem tesz senkinek se szívességet ezzel a folyamatos terhességgel, mert a teste teljesen összevissza van a hormonoktól, a méhe sose tud pihenni. Mióta is mesélem nektek ezeket a történeteket? Még nem voltam Edövel terhes és ö már akkor az volt. Akkor ez megy már több, mint egy éve...
:shock:

Most úgy döntöttünk a párommal, hogy szüneteltetjük a kapcsolatot. Aztán persze ember tervez, Isten végez.

Claire remélem veletek minden rendben és végre felgyógyul a kisember!

Évi látom vannak új zsákmányok!

Szépek nagyon a babák és a szobák!

Ha lesz rá idönk, ma elcsattogunk az Ikeába, mert Dönci fizikai kísérletei sok pohárba kerültek és kell az utánpótlás. :)

Az autónk úgy ahogy használható, csak éppen nincs szellöztetése, ami 7 emberrel a fedélzeten elég vicces. Keressük változatlanul az ideális megoldást, de a buszok nem jönnek be nekünk, mert még egy ócska agyonhasznált darab is olyan drága és csak szerelnivaló van vele. Marad változatlanul a kétautós felállás... :(
Lakás téren sincs semmi elörehaladás. A héten megyünk megint házat nézni, de arra is már annyi a jelentkezö, hogy semmi esély sincsen a megszerzésére, de nem is annyira tuti, mert egy erös forgalmú út mentén van. Sajnos az összes ilyen olcsóbb (2-300 ezer Euroról beszélünk, mint olcsó...) darab mankós valamiért...

A héten jó kis akciók voltak a Lidl-ben ill. annak nagytestvérében, a Kauflandban. Vettem friss sertés darálthúst 1,11-ért, kígyóuborkát 25 Centért, kecskecsöcsü szölöt kilónként 1,89-ért, s még sorolhatnám. :)

Pénteken töklámpás ünnepen voltunk, mint minden évben. Ezt az az egyesület szervezi, ahová a gyerekek tornázni járnak. Mindenki visz magával lámpást ill. sütötököt, amiböl a rémisztö tökfejek lesznek ill. a húsából tökleves a legfinomabb fajtából. Az egyesület házikója idilli helyen az erdöszélen van, tábortüz, grill és leves. :)

A kis és nagy betegeknek mielöbbi jobbulást!

Mentem dolgomra, puszi: én
Vendég

Vendég

Barbim
De jó látni :D
Hogy hogy szünet????????
Lemaradtam???????
:shock: :shock: :shock:
Mi van apával...még mindig...?

gyerekeknek nagy cuppanós :D
KÉPEKET!!!!
:D :D :D :D

Na...kicserélte Laca a kengurut...állítólag jóval nagyobb-kíváncsi leszek rá!!!

Évi
képek? :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Hát igen szünet, mert kicsit furcsa mostanság. Kiverte nekem a balhét a vetélése körül, hogy ök miattunk nem tudnak spórolni, mi kényszerítjük öket a pénzszórásra! :shock: Ettöl azért lementem hídba, hogy ez hogy lehet. Senki se mondta neki, hogy anyukám vegyél mindig új márkás ruhát, felejtsd kinnt a teraszon, hogy másnap reggelre a saját kuytájuk szarrá tépje, vagy vegyen háztartási ollót a tanácsomra, de ne az Aldiban 5 darabos készletet 5 Euroért, hanem egy márkásat 30-ért, vagy a krumplinak, ami eddig mindig az edényei között oszlott krumpiltartó edényt 30 Euroért, amibe még egy kiló krumpli se fér bele és így tovább... Mi nem így élünk. Ha valami hiányzik is a boldogságunkhoz, nem az van, hogy bemegyek a boltba vagy online megrendelem és el van kapálva. Megpróbáltuk neki elmagyarázni, hogy hogy lehet ill. kell odafigyeln a kiadásokra, min lehet spórolni, de ezt nem akarta hallani, ö nem szeret nélkülözni. Ja. Akkor jó, csak ne akarjon minket a pénzszóráshoz megnyerni ill. minket az ö agyatlan kiadásáért felelössé tenni.
Pl. itt volt a lánya, amikor a bútorokat kaptuk és én egyedül 3 napig küzdöttem az összerakásukkal és a szobaátrendezéssel (mellesleg azóta ínhüvelygyulladásom van a jobb kezemben és egyre merevebb töle az ujjam). A gyerekek playmobil házzal játszottak, ami a lányának is megtetszett. Otthon beszélt róla, az anyja megvette neki és kész. Hát ennyit erröl.
Gyerekem közben inhalálja a szert, amitöl ugyan még jobban fog pörögni, de legalább addig se fullad. Nehéz nap ez a mai. :(

Nálatok mi újság fütés tekintetében? Párod megenyhült?

Puszedli: én
Vendég

Kép

Kép

A séta itt is kimaradt,nagyon rossz idő van még a boltig se jutottam el. Töki tiszta nyűg lett du-ra a nagy alvás és játék után,most kendőben szunnyad...

Kép

Csillag képek lesznek.,még ma...az a pár db :lol: Kenguru:milyet adtak:Zokszó nélkül volt csere? Próbáld ki hamar...

Bmaas nekem is megakadt a szemem a szüneten de olvastam és rájöttem a barátnővel lesz szünet :) nem a férjeddel :)
Imit isten éltesse sokáig!
Döncinek jobbulást,de sokat beteg szegényke :(
Képeket nézem.
Kisvirág az orrba: :shock: :?
És TE hogy vagy?

evilany

Bmaas nagyon szép a kis Edömér,látom a tesók is szeretik.Ennyire összekarmolta magát? :shock: :(

evilany

Csemeték gyönyörűek!

Jó olvasni mindenkiről! :lol: :lol: :lol: :lol:

Barbi
Dömének jobbulást!
Lehet, hogy Eni mostanra lett érett az iskolára :wink:
Barátnőd :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: (ha 2 hete elvetélt, akkor hogyan lehet terhes :shock: :roll: :roll: :roll: )

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép
gtunde75

Katus és a kiskacsa :lol: :lol:
Ez a kedvence, mivel sok képen látom?

Szilvi, látom vidám reggel volt ma.

Bols, Peti nagyon édes kis pasi!
(nekünk is ilyen pelenkázonk van) :D

Tünde, szuper kis ágy. Remélem Zoé jól fog majd aludni benne.

Évi, gondolom Tominak tetszik a hinta.
Mi az a béka, milyen játék?

Barbi, Döncinek jobbulást!

Na megyek, mert gyermekem mikor ébredt, hát nem most. :D
És persze éhes....

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Jaj lányok Tomi megállás nélkül visít,gyakorlatilag 5 óta..kendőből kivettem,fél 6kor evett,aztán kicsit elvolt és sír sír sír sír,dajkáltuk,cumi,tisztába tettem zene,ének,hinta,vissza cicire,kicsit aludt,aztán megint visít,áááááá :o :o :o :o már kivagyok...

Woody,a béka vmi fejlesztő játék szintén,kuruttyol vagy mi,csörög zörög,tükrös,stb... :wink:

evilany

Évi, sajnálom Tomikát!
Remélem már jobb a helyzet és már alszik.
Nálunk délelőtt volt ilyen Lili, még a masszázst is előbb hagytuk abba, szegény nagyon sírt vagyis már sikítot. :?

Nagyon szuper lehet akkor az a béka. :D

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

érdekes, ma Zoé is hisztis! többször is felsírt! persze csak pár másodpercig tartott, de ez nála akkor is szokatlan... valami van a levegőben!!! :? :( :roll:

Kép
gtunde75

Évi!
Kipróbáltam a kengurut :D
zokszó nélküli volt a csere :D
Infantino Kenguru Easy Rider (kék és csíkos)
Elég nagy méretre lehet állítani...
beletettem nagy :D
tetszik :D :P

Barbim
Sajnálom :(

Fűtés-szuperúl megy nekem..gyerekkel e kezemben is :) :P
(ha kell)

Apa megenyhült(nem volt hiábavaló a kitörésem) :P
Etet,büfiztet,fürdet,altat...stb

:D :D :D

Édesek a gyerkőcök....sok sok csók nekik! :wink:
Persze neked is!!! :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Gergő is nagyon nyugi volt egész nap...és megint jól befosott :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Mindenkinek jó éjt!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!
Évilány! a tükrös kép zseniális!
Ircsi! annyira lány ez a lány!!!
Bmaasss!Igen, én is reménykedem. jövő héten fejlődésneurológia, majd meglátjuk!
Krupp szörnyű. Mennyire tudsz otthon párásítani! Orr: mázli, h ennyivel megúsztátok! Nem is lenne szabad piszkálni. Szörnyú, h egy pillanat alatt milyen hülyeségeket csinálnak!

Autó: Nekünk 9 személyes van, ez amikor vettük, persze használtan, olyan árban, volt, mint a 7 személyes ún, családi limuzinok, igaz, kicsit "fapadosabb", de ez néha még előny is. (pl.a padló borítása gumi, azt könnyebb tisztán tartani). a mienk citroen jumpy, de van ez peugeotban, fiatban, volkswagenben, stb. Az is igaz, h nálunk a párom munkájához nem kell kocsi!
Mindenki! Köszönjük az érdeklődéseket és jó kívánságokat, hiszem, h ez rengetegeet lendít rajta, rajtunk!
Jó, nyugis éjszakát!
Claire
claire

Az általános nyügösség szerintem az idöjárástól van, mert megint visszamelegszik tizenpárfokra...

Dönci este 11-ig nyomta, addig húzta alvás nélkül. :shock:
Meglátjuk mi lesz éjszaka. Már köhög és folyik az orra, van remény! :)

Ircsi gondoltam te vagy az orvos, csak van erre valami tudományos magyarázat, nem?

Évi csak a barátnömmel szünetelek, nem a férjemmel, isten ments! Most egész normális. Pedig egyre szarabbul állunk és a gyerekek érezhetöen egyre többet esznek, folyton be kell vásárolni. Ez legyen persze a legnagyobb gondunk.
Arra is jájött, hogy nem férünk be a 7 üléses kombiba, most hogy megszerelte az autót, amivel átverték, lemüszakiztatta és kipróbáltuk. Még pár év és hisz nekem csípöböl is, nem csak ha elötte kipróbálta. :)

Csillag örülök az enyhülésnek, csak egyenesbe kerültök ti is újra! :)

Most mennem kell, néha aludni is kéne.

Barbi
Vendég

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Woody
Igen, nagy kedvenc a kiskacsa :lol: :lol: :lol:

Évi
Remélem, azért az éjszakátok jobb lett.

Volt valami a levegőben, hogy minden baba nyűgös volt? :roll: :roll: :roll: :roll:

Csillag
Kenguruval nagyon jól lehet közlekedni! Hordozóval max. pár méternyit lehet menni, hacsak nem súlyemelő az ember... :wink:

Barbi
A barátnőd nem egy egyszerű eset... vetélés-terhesség területén is irodalmi ritkaság :wink:
Kettős fogamzás előfordulhat pár nap különbséggel, nem több héttel... Átlagos vetélés után meg a méhnyálkahártya teljesen kiürül, az embriókkal együtt. (13 hetes vetélésnél már szükséges orvosi beavatkozás :cry: )

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok
Hálisten az éjszaka jó volt,8-kor bealudt,2-kor evett majd 5-kor,most a kiságyban nézeget.

Nehezen tudom elképzelni h.miközben a vetélés kapcsán kiürül a méh,egy embrió(petezsák)bent marad :roll:

evilany

Sziasztok.

Hát, nem vagyok nőgyógyász, de ekkora baromságot is már rég hallottam, mint amit a "barátnőd" előadott... Homályoitsd már fel, Barbi! :twisted: Vagy valami naggggyonnagy eltérés kell legyen neki a "normál" halandóhoz képest úgy szervileg, mint hormonálisan...
...AGYBAN meg tuti... :roll: :twisted:
Tök hülyének néz, szerintem.

szilvás76

sziasztok!

Évi az éccaka nekünk is pont így telt! :lol: reggel aztán 3/4 8-kor kelt, evett... gondoltam mérek egy hőt, mert tegnap este 37 volt... persze, hogy elkezdett kakilni, nem is akármennyit.... aztán pont, amikor egy másodpercig nem volt alatta pelus :arrow: cseréltem a régit újra, akkor pisilt is... mindezt az ágyban! :roll: szóval ágynemű cserével és kárpittisztítással indult a nap! :lol:
dokival és szurival folytatódik... :?

Kép
gtunde75

Kép

evilany

Tündi szuri :(
Akartam már írni,gyönyörűséges a kiságy is :wink:

evilany

Tündi.
A dokinak emlitsd meg a 37 fokot, nehogy lebetegedjen Zoé.
Bár ez még messze van a láztól, de...

Évi, látom, tecccccik a hinta... :wink:

szilvás76

Sziasztok életjel!!!

Évi szuper a hinta és Tomi nagyon cuki,ordítás sajnos nekem nagyon ismerős mi sokat szoktunk okvetlenül sírni órákig,és semmi nem használ és én magam vagyok,és olyan rossz nem tudom mi a baja,de remélem majd elhagyjuk nálunk ez minden napos,de mivel nálatok nem így Tomika biztos érzett valamit időjárás lehet!!!De fő hogy minden rendben veletek!!!

Tünde jó kis reggel szuri :cry: puszi a drágának,mi jövőhéten ilyenkor kapjuk!!!

Csak ezt az oldalt futottam végig,nagyon cukik a gyerekek,mind aranyos...

Mi még mindig sírósak vagyunk,nem tudom mikor múlik el,Lili napközben nyugtalanul alszik,kint el van de ott meg most rossz az idő bent meg nem nagyon alszik sajnos..már fent is van és rögtön sír megyek ki vagyok már mi lehet a baja nem tudom.

Kép
bévi

Szilvás puszi nektek nagyon cukik a gyerekek jól vagytok????

Kép
bévi

Lili is elnézeget 10-20 percig ha fogom,vagy beszélek neki ő magába nincs el ha nem lát akkor ordít,és már lassan az apjánál sincs el,senkinél csak nálam,napközben kint alszik de nem merem a teraszon hagyni,bent max 30-40 percet de ezt is szinte végig tologatom a kocsival.Így semmire nincs időm tudom most ő a leg fontosabb,de ha lenne egy másik gyerek aki kicsi,még a dokihoz sem mentem vissza áhh el vagyok havazva,de ha minden jól megy anya ismét jön egy hétre jövőhéten szombaton.

Kép
bévi

Sziasztok!

Megjártuk mi is ma a dokinénit, kapott két szurit is...szegényke úgy sírt alatta, bár szerintem inkább csak meglepődött, de azért előadta a szilvalila fej számát...utána fölvettem, és fél perc múlva már semmi baja nem volt, utána még játszott is meg nevetgélt a védőnővel meg a dokinénivel...
Most alszik itthon, remélem nem lesz lázas...
Este jó gyerek volt...10-kor letettük, és 5-kor kelt, aztán én keltettem most fél 9-kor, hogy leérjünk majd a dokihoz (a házunk mellett van a rendelő)

Mindjárt hozok róla képeket, csak fel kell töltenem őket...

Ilus

KépKép
badzsulka

Bévi te szegény,hogy bírod? Mert én sokszor nehezen...pedig Tomi nem sír egész nap de ha olyanja van,akkor kemény napokat élünk...mennyit alszik Lili napközben?

evilany

Bévi, szia.

Figyelj, ha elvan a levegőn, nyugodtan altasd kint. Az a lényeg, hogy ne legyen köd, meg viharos szél.

Tedd szélvédett helyre, és nyugodta, hagyd aludni. Ha elaludt, ne tologasd. Maradj hallóközelben, de sztem úgy fog aludni, mint a mormota.

Ja, overall, sapi, takaró!!! :-)

Encsi 2-3 órát elalszik kint, mig itt bent nem nagyon akar. Ahogy kiérünk a kertbe, már csukja is be a szemét.

szilvás76

Sziasztok!
Csillag! Örülök a pozitív fejleményeknek! Vigyázz rá, nevelni kell őket is!

Terhesség: márcsak hormonális okok miatt is, max pár napos különbség tud lenni. Bár múltkor olvastam egy olyan ikerpárról, akiről azt gyanítják, hogy két egymásutáni hónapban fogantak, de nekem ez is fura!

Bmass! Mi nem bántuk meg ezt a 8-9 személyes típust :D Vezetni is jó, parkolni meg kell tanulni, de mivel szervo kormányos, nem gáz!

Claire
claire

Egy újabb kruppos éjszaka után megint speed-en. 100-as rectodelt, salbutamola, napközben spasmomucosolvan és salbutamol, ha kelleni fog, orálisan is. Dönci megint mint akit fenékbelöttek. Hemzseg, de kegyetlenül, csak a mi idegrendszerünk van egy kicsit leamortizálva a súlyos és krónikus kialvatlanságtól. :( Közben a szenvedö gyerekemet is nagyon sajnálom és az aggodalomba is belebolondulok, de valahogy ki kell bírni. A héten a gyerekdokink szabin van... :(

Legalább Edö vigyorog és gagyog ezerrel. Olyan kis cukipofa!

Claire tényleg örülök a jó híreknek! Köszi az autós infót. Dolgozunk a megoldáson.

A barátnöm tuti nem százas és nekem is több, mint hihetetlen a történet. Annyi biztos, hogy az elözö babával nem ment dokihoz, mondván hátha ez sem marad meg, minek tépje magát. De gondolom terhességi hormonok meg maguktól már csak nem termelödnek és a hasa is nött. Csak a vetéléskor látta az ö spéci nögyógyásza, aki anno a 3 császárt is csinálta neki és aki ismeri az ö összes kórképét. Ö volt a legjobban meglepve, hogy az ellenörzés során nem egy üres méhet, hanem egy élö embriót talált. Az én józan ítélöképességem szerint vagy a biológia összes ismert szabályával szakítva ö egy csoda, vagy egy prózaibb magyarázata van a dolognak. Aze elözö álterhesség volt, ami a szakmai irodalomban is ismert fogalom és nem jött meg neki még, mert az elözö bvetélése és a feltételezett fogantatás között is csupán 2 hét telt el, vagy le se esett akkor eg rendesen a hormonszintje és hibás pozitívat tesztelt, ha tesztlet egyáltalán. Lehet, hogy csak azért gondolta, hogy terhes, mert nem jött meg neki és az erös vetélési görcs csak mensis görcs (hüvelyi vérzéssel) volt, de közben már tényleg terhes volt és ezt a babát látni most. A franc tudja, mindenesetre én is úgy érzem, hogy valahogy hülyét csinál belölem. Az is furcsa, hogy a bazáron egy csomó kislány rugdalózót vett és nem volt hajlandó elárulni, hogy kinek. Állítólag nem saját részre, de már ezt se hiszem. Az egész csaj flúgos úgy, ahogy van.

Ircsi meddig tart a krupp általában? Regönél olyan 4-5 nap volt a kritikus fázis, de Döncinél érzésem szerint sokkal erösebb, viszont az ö szaturációja Regöével ellentétben nem esik. A fene se érti ezt.

Érdekes, hogy ti már többen is oltva vagytok. Mi az elsö oltást november közepén kapjuk majd...

Mentem dolgomra. Egy kosár ruhát már kivasaltam.

Barbi
Vendég

[quote="bévi"]S írta:bévizilvás puszi nektek nagyon cukik a gyerekek jól vagytok????

:-) Bende ma a Közlekedési Múzeumba kirándul az ovisokkal, Encsi alszik a teraszon. :-) Elvagyunk, egyre "jobb", én is hozzászoktam az éjszakai kétszeri keléshez. Azt veszem észre, hogy becsukom a szemem, és pillanatok alatt visszaalszom, 1-2 órát. :-) Olyan lehet, mint Ircsinél az ügyeletben történő "alvás", amit egyszer irt. ;-)

szilvás76

Barbi.

Hidegpárásitás? Mi beöltöztettük Bendét kabát-sapka, és tárva kinyitott ablak mellett aludt. nekünk 2-3 nap volt gáz, aztán rohamosn javult.

Az UH-os párástó mellett meg kifejezetten jobb lett.

Rectodelt kúp, Cetirizin vagy Fenistil csepp este, testsúlyonként egy csepp.
Amiket irtál, mi nem kaptuk, csak ezeket, ha jól emlékszem... Utána meg az Asthma jött... :roll:

szilvás76

Kép

Feltöltöttem a képeket, ha a www-re nyomtok, ott vannak az albumában...:)[

Ilus

KépKép
badzsulka

Sziasztok!

Voltunk méretkezni.

59cm magasak vagyunk mááááááááááááááár
és
6100gr nehézsúlyúak
:)

Évi!
jók a játékok :)

Barbim!
barinő sík? :oops: :?

Ilus!
gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűűűűű :)
zabálnivaló

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

sziasztok!

megvolt a szuri, kettő is, angyalkám sírt nagyon, de csak egy percig... felvettem, megtalálta az öklét és úgy cuppogtatta, hogy mindenki nevetett rajta... mikor öltöztettem már volt kicsi mosoly is... persze látom rajta, hogy a legapróbb negatív hatásra el fog ma törni a mécses... most már húzza a lóbőrt!
estére fél kúpot javasolt a dokinéni...

5150 gramm és 59 cm :lol:

Csillag meztelenül mérték? egy kiló lenne a babáink között? nem is látszik... :shock:

Kép
gtunde75

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: