Eszterkém,
óóó de mennyire értelek, hiszen éppen én voltam az, aki kézzel-lábbal hadakozott hogy nem hajlandó újra 3 embrióval próbálkozni! Annyira féltem a többes terhességtől, hogy teljes frászban voltam a gondolatától is! És itt azért nem kis hatása volt a ti eseteteknek, ami annyira megviselt engem is, hogy nagyon sokáig csak sírdogáltam ha eszembe jutott
Pedig ugye nem jött össze elsőre a 3-ból, másodikra a 2-ből semmi. És K2 is és S is szemrehányóan mondta, hogy én tudom, de ők hármat javasolnak!
Viszont tudtam, hogy csak kettőt kérek vissza, és az volt minden vágyam, hogy egy babácska sikerüljön!
Apát is mindig lehűtöttem, amikor azzal viccelődött, hogy ha 8-ból 8 megtermékenyült akkor 2-ből 2 megmarad.
Persze, most nagyon örülünk, hiszen a korom miatt már nehézkes lenne még egy terhesség, de az az igazság, hogy magamban kiegyeztem azzal, hogy ha most lesz egy, még mindig rengeteg fagyisunk van egy kistesóra, legfeljebb kicsi korkülönbséggel próbálkozunk majd.
Szerintem te is próbálj arra koncentrálni, hogy minél több tüszőcske legyen és szépen megtermékenyüljenek a petécskék, mert akkor lesz esély több gyermekre is. Hogy egyszerre jönnek-e, azt szerintem úgyis ők döntik el!
Nagyon meglepődtem a magas hcg-men, először fel sem fogtam hogy mi van, csak mikor S mondta, hogy ez bizony simán iker terhesség. Egyébként K csak annyit mondott, hogy többes terhesség, amivel egy kicsit meg is ijesztett, de én csak arra koncentrálok, hogy két szép, egészséges baba növekszik a pocakomban
Ez az első alkalom amikor ezt kimondom, de azt hiszem, többes terhességet nem vállalnék.
Fura ezt így leírni, még nekem is meghökkentő, mert eddig mindig elleneztem az ilyesmit, és hallani sem akartam róla.
De most úgy érzem, ezt ez esélyt meg kell ragadnom, és biztonságban tudni a születendő gyermekeimet! Így mindenképpen azért harcolok - a testem is a hiperstimu ellen, meg a lelkem is a két babára koncentrálva - hogy csak két kis babszem növekedjék szépen odabent.
Mindig kettőben gondolkodom, apának pl. nem is mondtam mást, csak hogy valószínűleg ikrek, így most ő is annak örül, hogy itt van a duó amit vártunk!
Ami pedig a Titok alkalmazását illeti, a hála rész, és az, hogy oszd meg amid van, kitűnően működik!
Minden nap többször számbavettem mennyi minden sikerült már az életemben, amire nagyon vágytam. És hogy tudom, hogy ez az óhajom is teljesül majd!
És az öröm megosztása: mindenki sikerétől nagyon boldog voltam, valahogy tudtam, hogy ez engem is egyre közelebb juttat a célhoz!
Ja, és még valami fontos: nincs idő!!! Ezt a fogalmat el kell felejteni! Nem szebad arra gondolni, hog csak MOST sikerüljön! Csak arra, hogy SIKERÜLJÖN!
Na, remélem nem lettem túl sok, mert érthető is amit itt összezagyváltam

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára judit0713 2010.10.19 12:02-kor.