A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

de ahogy most nézem a brendonon csak hordozó van hozzá,de az pont nem fontos,m a régi is jó...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:49-kor.

KépKép

KépKép
boo

Lois,

Mildibé - fogggggalmam sincs...

Babakocsi? Na mesélj :-) jaaaaaaaaaaaa, most látom...ez óriási, akkora mint a miénk... súlya is van... biztos vagy te ebben? Mondjuk havazni lehet hogy én is előveszem majd a batárt. A mi ABC Design-unknak is ilyen az ülése, hogy együtt dönthető a lábtartóval - nekem nem jött be valahogy, mondjuk ennek a háta nem merevített, hanem valahogy berogyik, és nem tud benne egyenesen ülni (ill júniusig nem tudott, azóta az a bazi drága szuperkocsi pihen a tárolóban)

Ikoka,

jól elszórakoztattad itt magad tegnap :lol: :lol: :lol: :lol:

Szonibaba,

Crocs :arrow: max ha nem tecc, eladod :lol: :lol: :lol:

Boo,

szép ez a gyűrű :!: :!: :!: :!: :!:

Babakocsi? Hát én besz@rok rajtad! Az Espiro-kat én is nézegettem anno, de valahogy az anyaga nem tűnt túl minőséginek... ezt asszem beszéltük is anno... ez tutikirályságos?

Nyuszi,

vasárnapi alvást sajnálom...és a letört fogat is... akkor Lili a harmadik letört fogú topic-gyerkőc már! :-(
Akkor megnyugodtam, hogy jól érezted magad Te is, mert nekem kicsit rosszkedvűnek tűntél... de akkor rosszak voltak a radarjaim :D :D :D :D

Czigka,

üdv megint!
Bendével szundi 8) 8) 8) 8) 8)

Mennyi kicsi hős az oltásokon! Mi jövő szerdán megyünk...

Csibe,

ez egy naggyon cép babakocsi, én is ebbe szerettem bele (a tolókarja a legkirályabb), de az istennek sem tudtam összehajtani , így lemondtam róla :cry: :cry: :cry:

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo!
Te voltál már nálunk?? Láttad a szántást mögöttünk? NA mi ottan szoktunk ám terepezni. Meg a tökig érő hóban glasszálni. Meg jégen siklani :) A Bergon nélkül tavaly télen nem tudtunk volna sokszor kimozdulni. És Zétény még mindig tök jól elvan a babakocsiban. Persze hogy 2-3 hó múlva is így lesz e, nem tudom. A mérete nem számít, ott van nekem a kicsi elmenősnek továbbra is, attól nem válnék meg semmi pénzért. Ha nem akarnánk kistesót értelemszerűen nem vennék már meg egy ekkorát, mert csak Zéténynek már nem lenne érdemes rá beruházni, de így...nem tudom, most azért ugranék rá, mert kivonják, és akkor meg nem lesz, mikor nekem kéne.

Csibe!
Igen látom, hogy nincs hozzá mózes, gyorsan pattintsd el még szinteújan, és vadássz tovább :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:51-kor.

KépKép

KépKép
boo

Pocok!
Csak gondoltam annyira vágod a Milupát :roll:
A Mildibéhez most tök tuti fém tároló van ajándékba, bár szerintem azt más itt nem issza csak mi :roll:

Nekem a Streetynek is ilyen egyben dönthető a sportja, nekem bejött. A Bergon volt olyan külön háttámlás, abban tökre nyeklett a gyerek összevissza. Súlya nem gáz, Streetynél +3 kiló, de a Bergonnál könnyebb vagy 15 kilóval, mert az übergiganehéz :?
Neked melyik van? A Condor? Az nehezebb ennél vagy 2 kilóval még.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo!
És melyik várost vetted meg?? :)
Pisilés :arrow: Hülllle :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Nekünk ez volt a nagy kocsi (arany-fekete, és a 2009es modell) - mózessel hiperszuper volt, de a sport része nem jött be :cry: :cry: pedig olyan gyönyörűűűűűűűűűűűű...

http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/18105?storetype=store&store=25&pageno=1

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo,

akkor majd jól megtaperolom az új szerzeményt :lol: :lol: :lol:

Én is próbáltam eladni a miénket, de azzal hogy behozták a 2010es modellt, nagyon lement az ára a miénknek - újonnan 2/3-áért lehet annak venni, amennyiért mi vettük a teljes szettet babahordóval - szóval csak nagyon olcsón tudnám eladni, annyiért meg sajnálom elkótyavetyélni...
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

KépKép

KépKép
kispocok13

Lois,

Cobra, nem? :lol: :lol: :lol: :lol:

Amikor mi vettük, akkor még az nem volt...

KépKép

KépKép
kispocok13

Ja, nem is írtam, én is fogzok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Olyan szinten beindult a bölcsességfogam pénteken, hogy ma elmenetem fogorvoshoz, nézze már meg mi a fene van, mert baromira fáj... de szerencsére "csak" nő.... mindjárt beveszek pár Osanitot :roll: :roll: :roll: :roll:

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!
Neeeem, Condor is van, csak az nem olyan fogantyús, már rájöttem hogy olyat tuti nem vehettél, ami nem ernyővégű :roll:
Huhh, ennek tényleg tök furi a sportrésze, mintha a gyerek csak úgy lógna benne nem? Nem kicsi az ülőfelülete nagyon? Lehet csak a kép becsapós.
Ja durva árzuhanás van, az enyém 150 e volt hivatalosan, most már kivonták, de az utolsó darabokat 90-100 ezerért nyomták el :?
Ez a High Trek is 90 e volt, és akik használtan árulják sokan még nem jöttek rá, és többért adnák, mint amibe most újan kerül. Ma már jól rá is koppintottam egynek a kis butus fejére, erre meg jól kimoderáltak :shock:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Nekem is el kéne mennem panorámaröntgenre, mert terhesen meg szopi alatt volt pár rémes nap, de most, hogy lehetne nem fűlik hozzá a "fogam" :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Igen, ez idegesítő nagyon, a miénknek is pont így alakult az ára.... Kimoderáltak??????? Pedig gondolom cizellált voltál :-)

a kép becsapós, nem kicsi, sőőőt tök nagy!

Szundi ;-) szép álmokat!

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!
Ja nem azért mert csúnyákat írtam, nemtom miért, múlt héten a teszveszen is megintettek, hogy vétek a szabályok ellen, és fű alatt bizniszelek, pedig nem is. Ebben az esetben meg aztán nem is értem mi nem tetszett nekik. Biztos a fantasztikus intellektusomat nem bírta el rendszer 8)

Szép álmokat :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok! Kérek szépen soksoksok drukkot a kutyusunknak :cry: Az este már feltűnt,hogy nem futkos annyit,inkább elfekszik, este aztán nem is evett, így az első teória,hogy biztos a hideg kilőve. MA behoztam,hogy megfürdetem, mert már elég rég volt, erre találtam egy kullancsot a hátában. Kiszedtem, de még mindig nagyon bágyadt és kedvetlen, bár most kézből elfogadott ehy kis szalámit. 4kor tudjuk vinni az állatorvoshoz, nagyon aggódom érte :cry: :cry: :cry: :cry:
(Még jó hogy le lett az udvarunk permetezve kullancs irtóval....)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

tike!
nagyon szurkolunk a kutyusnak.remélem rendbe jön...

lois!
amit belinkeltél babakocsit nagyon szupi...
azonnal beleszerettem...
apának mutiztam is,h jó lenne egy ilyen majd jövőre nekünk is...

de azért tudnátok tippeket adni babakocsihoz??!!nem akarok megint úgy befürödni,mint az elsővel...

Kép
Kép
csibe83

Tike!
Kutyusotoknak megy a drukk! Frontline-t nem szoktatok rá cseppenteni?

Czigka!
Jó, hogy jöttél!

Boo!
Nagyon sajnálom, hogy így romlik anyukád állapota. :( Ha bármiben tudok segíteni, szólj!
Én a helyedben megbeszélném a házidokival, hogy eltolható-e az MMR a kukis műtét utánra. Én nem reszkíroznék. :roll:

Petra utoljára szombat éjjel volt lázas, vasárnap óta teljesen láztalan. Bölcsibe majd csak csütörtökön mehet, mert a kiütések még látszódnak picit.
Így most a héten anyukámhoz hordom, nagyon boldogok mind a ketten! :wink:

Én már elég keveset használom a babakocsit. Ha megyünk sétálni, akkor többnyire a motorral megyünk. Játszótérre általában úgy megyünk, hogy bölcsi után és akkor eleve autóval megyünk, így elő sem veszem a babakocsit.

Kép
katy76

Csibe!
Most csütörtökön mész dokihoz?

Kép
katy76

Megint nem volt nagy szócsata napközben... irgumburgum, akkor Barátok Közt-et fogok nézni ahelyett hogy olvasgatnék? :roll: :roll: :roll: :?: :?: :?: :?:

Lois,

ez egy ilyen hét... lehet égi jel hogy nem kellene most ilyenekkel foglalkoznod? :-)

Tike,

remélem nem lesz semmi baj a kuttyal!

Én még carabbul vagyok - tiszta orrdugulás, nátha... a fogam mondjuk valamivel jobb, de nem érzem magam túl fittnek... Holnap meg így megyek a cégem ügyvezetőjével ebédelni...

Ja, Apa ma korábban hazajött, így együtt sétáltunk... mondjuk megpróbáltam mondani hogy nem biztos hogy a megfázásomnak a szeles időben való séta és játszótér az ideális, de besértődött, hogy ő hozzánk jött haza, én meg nem megyek... szóval családi séta, gyógyszertár látogatás és narancsvásárlás volt a program
:? :? :? :?

KépKép

KépKép
kispocok13

Szia Katy,

de jó, hogy Petra már jól van :lol: :lol: :lol: :lol: nagymamázás :lol: :lol: :lol:
Remélem, nem fogja megviselni ha vissza kell menni a bölcsibe :arrow: pont most jött bele :wink: :wink: :wink:

KépKép

KépKép
kispocok13

Katy: Megjött a csomag, nagyon köszönöm :wink: :lol: Mennyivel az oltás előtt kell beadni?( van aki 1 hetet mond, más meg fél órát)

Apa elvitte a kutyákat,MAtyi veszettség ellenit kapott,meg féreghajtót, Pötyi ezeket most nem kaphatta meg, viszont kapott helyette 6! másikat és holnap vissza kell vinni. Doki szerint még időben vittük. Este már jobban volt, evett és hallom,hogy már járőrözik kint (ugat mint a fene) :lol: :lol: :lol: Talán megússzuk ennyivel, lázas volt szegényem, azért volt bágyadt... ja és majdnem megharapta a dokit, a 6. szurinál leugrott az asztalról, úgy hogy közben odakapott a dokinak :? Erre a doki mondta apának,hogy mondtam,hogy az utolsó fájni fog neki.Apa: Honnét tudtam volna,hogy melyik lesz az utolsó :lol: :lol: De ezt látva a doki közölte,hogy szerinte felépül az eb :wink:

Babakocsival mi nagyon befürödtünk, 2x-is, szóval én nem is tervezem,hogy újat akarok,mert abból családi háború lenne. Én inkább arra hajtok, hogy már ne sokáig kelljen használni :arrow: sokat sétálunk( csak keveset haladunk :roll: ). Hédi még nem tud motorozni :roll: a bébitaxival hátrafelé villámgyorsan közlekedik,de előre még csak pár lépést halad. Én tavasszal inkább bicajt szeretnék gyereküléssel ( bár asszem drágább lesz,mint egy új babakocsi)

Pocok: infralámpa, fülgyertya,testgyertya? nekem nagyon beválik :wink:

Holnap apósom viszi a kuttyot dokihoz, anyósom meg jön segíteni vasalni ( szerintem először és utoljára) :twisted: :roll: :lol: A hálóban akkora kupac ruha van, hogy Ronmay simán összekeverné valami heggyel :oops: :oops:

tike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:52-kor.

KépKép

KépKép
boo

Tike!
Szegény Kutty, jobbulást neki, és akkor mitől volt a láz?? Pötyi?? Akkor tuti nem valami harci kutya, igaz?? :D

Katy!
Petra gyógyulása örvendetes :D

Csibe!
Én nagyon szeretem a babakocsimat, ezzel a terepezőssel lenne teljes a kollekcióm, khöm...még színben is :oops: :oops: :roll:
Jövőre ilyen már nem lesz sajna, BBC nem lesz Mo.-n
Ezek kifutó modellek, azért ilyen jó az ára, az enyémet már nem is lehet kapni, vagyis egyetlen egy Brendonban árválkodik még egy darab lyányos mangó színben :roll:
Tippem? Az nekem nem van, nincs általános irányelv, mindenkinek a speciálisan a saját igényei és körülményei alapján kell választania. Hogy a jó ár tud e találkozni a jó minőséggel nem tudom, én drágát vettem és jót. De nagyon sokáig jártam körül a témát, mire döntöttem.

Pocok!
Jah, lehet nem kéne, amúgy úgy döntöttem nem veszek max. ha beélesedik a kistesó-helyzet. Addig csak nézegetek.... :roll: Meg keresem a tuti vételt. Mondjuk nem tudok megesküdni arra, hogy ellen tudok állni minden körülmények között :oops: :oops:

Mingyá' két éve lesz, hogy mind bekaptuk a legyet :D :D :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois: Hááát termetileg nem, na de a mentalitása :lol: :lol: :lol:

Kép

tike

sziasztok!

katy!
holnap délután megyek orvoshoz...már eléggé lázba vagyok...

már mi is inkább sétálunk és a babakocsit nem szeressük,ezért gondoltam,
h már mindent eladok és akkor megveszem az új jó babakocsit a kisebbnek...

ezeket néztem most ki:
http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... e&store=32

tike!
tök jó,h pötyi jobban van már....

Kép
Kép
csibe83

hát én 2008 október 24én kaptam be a legyet :lol: :lol: :lol:
most meg 2010. szeptmeber 3án :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
csibe83

Boo!
A szorgalmi feladatodat illetően :arrow:

1. Az általad felvázolt helyzet :arrow: Sógor és nem elvált kedves :arrow: Nem, ez nem lehetséges a hatályos törvények alapján.
A gyermek apjának azt kell tekinteni, akivel az anya a fogamzási idő kezdetétől a gyermek születéséig eltelt idő vagy annak legalább egy része alatt házassági kötelékben állott. A házasság érvénytelensége az apaság vélelmét nem érinti. :arrow: Ergó itt nincs is miről beszélni, ha házas, a gyerek apja a tv. szerint a férj.

2. Amúgy változott a helyzet, (vagyis a Családjogi tv.) ha most lennél az akkori szituációban, már nem kellene feltétlen összeházasodnotok. A teljes hatályú apai elismerő nyilatkozat továbbra sem elég, mivel te házasságban éltél mikor a gyermeketek megfogant. Viszont az elegendő lenne, ha nyilatkoznátok az élettársi kapcsolatotok fennállásáról közjegyző előtt. Élettársi Nyilatkozatok Nyilvántartása alapján az élettársad (de szép szó ez :) ) nevére kerülne Miron automatikusan, ugyanis az újszülött anyakönyvezésénél a bejegyzett élettársi kapcsolat egyenértékű a házassággal az apaság vélelmezése szempontjából.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Tike!
Oh, igen, látom a kegyetlenséget a szemében :wink:

Csibe!
És ilyen terepezőst akarsz? Ilyen helyen laktok? Vagy a későbbiek miatt? Mert amúgy jó nagy benga mind. Főleg az első, 16 kg gyerek nélkül, te jó ég :shock: :shock: :shock:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:54-kor.

KépKép

KépKép
boo

lois!
nem lakunk olyan helyen,bár akkor majd ki tudja vagy akár később...
de eléggé masszivnak tünik és strapabirónak...

Kép
Kép
csibe83

Boo!
hát az tuti,h van időnk és nem is akarjuk elkapkodni...

Kép
Kép
csibe83

Boo!
Almázás :D :D
Én csak azt nem bírom, hogy egyfolytában a kutyával akar osztozkodni :roll: Meg mondjuk lkell cérna ahhoz, hogy végignézzem ahogy megeszik egy nagy körte, utána öltözünk, és takarítok. De imádja, és muszáj odaadnom neki :roll: Ma egy pizsama esett áldozatul a féktelen paradicsom-evészetnek :roll:

A mai napunk elég gáz volt, volt egy cca 2 órás altatási kísérletem, fél1-től fél 3-ig teljes kudarc :? Nem tudom mi lelte, ilyen még sosem volt, talán a tegnapi oltás, nem tudom. Az eredménye ez lett délután 6-ra:

Kép

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:55-kor.

KépKép

KépKép
boo

lois!
Z nagyon édes ahogy alszik...
Kiara is eléggé nehezen akart elaludni,de végül fél3kor sikerült
neki csak előtte sokat nyűglődött...
és végül negyed 6ig aludt.nála ez nagy szó és maratoni is,m általában
másfél órát alszik max...

holnap délelőtt megyünk mi gyerekdokihoz az oltásra.
remélem minden okés lesz és jól fogja viselni Kiara...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:57-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
Igen így van ahogy leírtad. Jó béna helyzet :shock:
Majd járhatnak mind együtt kézenfogva kedélyesen a bíróságra, mire kibogozzák.
Brendon bont szerződés a BBC-vel hardver-téren (ülések, kocsik), és mivel ők voltak a kizárólagos magyar forgalmazók, nem tudom mi lesz. Helyi Brendonban is fejet csóválnak rá, hót idiótaság, mert tök jó kocsik.
Szóval megtapiztad az utolsó becses darabot? :) És nem tetszett? Amúgy az enyémnek volt esernyős végű verziója, legalábbis hasonló http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... e&store=32

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo!
Almafoltra nincs gyógymód, ha rögtön nem kezeled, ott marad.
Én nem adok neki olyan nagyon pépes almát, így ezzel nincs bajunk :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Utolsó is, első is?? Mingyá' ráunok magamra :roll:

Pedig nem is kelünk korán (azaz 3/4 9 :roll: ), de én nem is vagyok itt reggeles...az nem járja, hogy nincs mit olvassak reggel :shock: :? :( :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

sziasztok!
megjöttünk az orvostól...
Kiara csak súlyra gyúr magához képest,mert még 80centi és pont kereken 10kiló...
megkaptuk a szurikat,egyet karba egyet combiba...
sezgényke nagyon sírt és nagyon csimpaszkodós lett az utóbbi időben...
a puni kiütésre is felírt a doki vmi spéci krémet,amit ki kell kevertetni...

Kép
Kép
csibe83

nőgyogyihoz olyan 5körül megyek,így a hírekkel csak késő este jövök,
m miután hazaérek már fürdetés vacsi és családi élet van.
szóval miután mindenki nyugovóra tért és elcsendesült a lakás jövök
a hírekkel (remélem csupa jóval)

Kép
Kép
csibe83

Csibe!
NA alszik már mindenki??? :roll: :roll: :roll:
Gyere a hírekkel!!! :) :) :)

EnyémGyerek a karjába kapta mindkét szurit :shock:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Hát ma azt hittem ez lesz a kuttyom utolsó napja, délelőtt egész jól volt, após elvitte szurira :arrow: olyan szarul lett utána, hogy nagyon megijedtem. hányt, remegett, folyt a nyála, az orra. Felhívtam a dokit, sajna nem tud kijönni, após azonnal visszavitte, kapott még 4 injekciót meg 2 tablettát itthonra. Most megint egész jól van, evett is. 2 nap alatt 11 injekciót kapott :shock: Doki szerint, ha hétfőn is bágyadt lesz, akkor hosszabb kezelés :arrow: Lyme -kór

Csibe? Azért rátok is gondoltam ám :wink:

tike

Csibe!
Én is izgulok! :wink:

Tike!
Jajj de sajnálom a kutyust! :(

Homeo bogyó: a mi homeopata orvosunk legkésőbb fél órával a szuri előtt javasol 3 golyót a nozódából és a Thuja C30-ból. Én fél órával előbb adtam be, mert bölcsiben volt Petra, de szívem szerint délelőtt adtam volna be.
Igazából szerintem nyugodtan adhatsz 5 golyót is, nem lesz semmi baja, a legtöbb oldalon én is 5 golyót olvastam.
A mi orvosunk 2 éves kor alatt mindenből 3-at javasol.
Vagy csinálhatod úgy, hogy oltás napján 3 golyó ebből is, abból is, és egy héttel rá újabb 3 golyó a nozódából.
Mikor kijöttek a kiütések Petrán, nekem is kellett adnom a nozódából, szóval szerintem nyugodtan adhatsz neki még egyszer, nem lesz semmi baja.

Lois!
Nálunk is ez megy anyukámnál, a kutyák a gyerek kezéből eszik ki a kaját, majd a maradékot eszi a gyerekem. :? :lol:
Ráadásul észrevettem, hogy ha rászólok Petrára, akkor úgy csinál, mintha nem akarna adni a kutyáknak, de közben direkt leengedi a karját, hogy ki tudják enni a kezéből. :lol: :lol: :lol:

A Prevenart Petra is a combjába kapta, az MMR-t pedig a karjába, izomba.

Holnap bölcsi, kíváncsi vagyok, hogy fog-e sírni.

Vettünk ma Petrának egy csodaszép bélelt Falcon bakancsot Petrának. Rózsaszín, csillámos a gumi része, belül meg fehér szőrmés. Nagyon cuki. :D

És sikerült a teszveszen vennem egy ugyanolyan Falcon szandit, mint amilyen most hord a bölcsiben, csak egy számmal nagyobb. Vadonatúj, dobozos, kevesebb, mint féláron. :D

Úgy néz ki, hogy valamelyest kárpótolom magam a múlt pénekért, most pénteken megyek a Gödörbe PUF koncertre.
:D (Már ha semmi nem jön közbe persze :roll: :roll: )

Kép
katy76

Lois!
Nem vettem ám a szívemre, nem akarok erőszakos lenni :oops:
Időpont naptárbaírva, így nagy eséllyel nem fogom elfelejteni ;)
Mi az, h kimoderáltak? Már be sem szólhat egy jót az ember?
Jó nagy türelmed van, h képes voltál 2 órán keresztül az altatással próbálkozni. Én max fél órát bírnék.

Boo!
35-ért adtam el mindenestől (esővédő, hordtáska, adapter, műanyag takaró bizbaz, amit akkor kell használni, ha nincs rátéve a kupola), de már bánom. Tök szép állapotban volt, kivéve persze a karcokat, ami a csomagtartóban való utaztatás következménye.
Sajnos olyan hülye vagyok, h elkezdtem vadászni egyre, egy rózsaszínre (milyen másra egy utolsó lánynál)
Én is túl vagyok már pár kocsin, de általában mindig jó üzletet csináltam és persze mindig úgy vettem újat, h az előzőt eladtam.

Csibe!
Akkor láptéma kipipálva :)
Babakocsi ügyben mindig azt mondom mindenkinek, aki rámkérdez (nagy babakocsi gyűjtő hírében állok), h azt kell eldönteni, h mire akarod használni? Ettől függ, h mekkora kerekű, milyen súlyú, stb. paraméterekkel kell rendelkezzen.
Na mi volt ma????

Pocok!
Bölcsességfog: jobb később, mint soha. Nekem csak 1 van. Akkor várhatom, h még kijön a többi?

Tike!
Hogy a jóbánatba tudtak 6 szurit beadni a kuytinak? És végül mi a baja? Akkor nem a kullancs okozta? Ja, tovább olvastam :(

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Sziasztok!

Vagyok én is,csak olvasó üzemmódban,na meg a babakocsi témához nem tudok hozzászólni,mert ugyebár nekünk az már felejtős,pedig kettő is van,de úgy tűnik,marad a kistesónak majd :D

Tike! Szegény kutyus! Remélem estére nem lett rosszabbul. És ha lyme kór,akkor milyen kezelést kap?

Katy! örülök,hogy Petra jól van már,majd írjál,hogy milyen volt neki visszamenni a bölcsibe :wink:

Lois! Nagyon cuki Zétény,ahogy ott alszik a földön,megzabálom. Ma az én gyerekem megint rekordot döntött,háromnegyed óra :oops: Fogalmam sincs mi lelte őt mostanában,pedig az utóbbi időben másfél-két órát aludt simán napközben.Az biztos,hogy megint fáj a foga,mert nem eszik,hatalmas könnyekkel sír és bújós nagyon.

Pocok! Jobbulást!! Pihenj,amennyit tudsz,bár neked nem nehéz Nimród mellett - legalábbis,amikor alszik :D

Voltam ma az Újbuda Centerben a játszóházba :D Nekem nagyon tetszett,van egy lekerített rész az ilyen idős babáknak,de Lili persze egy idő után megunta,így ő elkezedett kint grasszálni a "placcon",felült egy ilyen zsetonnal működő "körhintára",nagyon tetszett neki. És volt egy aranyos sztori is: egyszercsak leszólít egy anyuka,(ha olvasol bocsánat,nem tudom a neved :oops: )hogy én nem-e a Babanetre írogatok ebbe a topicba. Mondom,hogy igen. Merthogy ő zugolvasó az elejétől fogva és felismerte Lilit a képek alapján. Az ő kislánya is júliusra volt kiírva,de 1 hónappal előbb érkezett(ugye jól írom?),sőt Pagikával voltak együtt a PIC-en. Nagyon aranyos kislánya van. Mondtam neki,hogy bármikor lehet csatlakozni,szívesen látjuk,úgyhogy ha most is zugolvasol,akkor hajrá,írjál!!!
Ja! és mesélte,hogy azért jöttek el ma is,mert hétfőn ott volt Brad Pitt a 4 gyerekkel,bízott benne,hogy ma is ott lesz,de sajna nem volt :D

KépKép
KépKép
nyuszi81

Nyuszi: egyenlőre úgy tűnik nincs rosszabbul, de kicsit utánaolvasva a neten szerintem nem lyme-kór, hanem a veszélyesebb babeziózis. Egyébként lyme-kórra antibiotikumot kapna. Most találtam a neten,hogy az ellenszer beadása után negyed órával milyen tüneteket produkál a fertőzött állat :arrow: pont olyanokat,mint a miénk ma :oops: :oops: Szóval marad a reménykedés,mert ennél a változatnál kedvezőtlenebb a kórjóslat :oops: :oops:

Egyébként Hédi alvókája is elromlott. Az utóbbi pár napban rendszeresen ébred hajnalban, és délután is kevesebbet alszik :roll: ráfogom a fogára, amiből már 5 egész darab van. A felsők nagyon nhezen jönnek neki, már tök régóta duzzadt és még mindig csak 1 tört át

tike

sziasztok!
bocsi,bocsi...
na szóval 7hetes terhességnek megfelelő élő embrió...
sajna képet nem kaptam :cry: :cry: :cry: :cry: ,
de legalább láttam 11mm-es embrió és tök cuin vert vagyis inkább pulzált
a szive...
szóval nekünk is elkezdődött a mindenfelé menet.
holnap már kérek is időpontot a 12hetes uhura,h legyen helyem,m
már a Kiaránál is az elején 4hetes előjegyzés volt,majd már lassan
6hetes...
hétfőn meg védőnő...

Kép
Kép
csibe83

Csibe!
Szívhang: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Akkor vigyázz magadra! :wink:

Tike!
Drukkolok nagyon a kutyusotok miatt!

Nyuszi!
Ez tök durva, hogy így összetalálkoztatok! :shock: :D Nekem amilyen rossz az arcmemóriám, szerintem még Szonibaba mellett is elmennék, pedig őt már láttam is egyszer egy talin. Akit nem látok többször, arra nem biztos, hogy felfigyelek az utcán. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Ez a lány meg így kiszúrt benneteket! :shock:
Csatlakozni sosem késő! :wink:

Kép
katy76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 07:45-kor.

KépKép

KépKép
boo

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: