Erika, Nomi
Örülök,hogy itt vagytok! Ezek szerint még egyben! Köszi a gratulációt!
Nomi, nem derült ki a mostani uhun sem a neme? Remélem sikerül megtalálni a postát!
Erika, Sajnálom,hogy ennyit dolgoztál, remélem akkor sikerült kipihenned magad utána, hogy 11ig aludtál hétfőn! Kitartást a dokihoz!
Menion
Én sem hiszem,hogy most már elkaphatnám a toxot! Azért én sem simizek másik cicát, pedig a szomszédunk kiscicája állandóan átjön, amikor kimegyünk az udvarra, vagy hazaérünk! Úgy örül nekünk! Annyira édes, úgy megdögönyözném, de nem simogatom meg! a macska almot is most Laci takarítja!
Orsiék rég voltak, bár megértem,hogy nem tud jönni! Remélem kicsit pihizik is, de azért hiányzik már nagyon!!!
Én az utóbbi két napban hajnalban felébredek, és nem tudok visszaaludni. Jár az agyam a hülye szakdoga, államvizsga, lakásfelújítás. Lenne már február,hogy ezeken túl legyek!!! Lacinak még mindig nincs kabátja. Két pulóverbe jár!

Nem talált magának olyat, ami tetszene neki!

Múltkor nagy nehezen visszaaludtam, és akkor is azt álmodtam,hogy leesett a hó, és még mindig nem volt kabátja!

Nem tudom mi lesz!
Tegnap amikor voltam a dokinál jött egy csaj, tök nagy hassal. Irigyeltem, hogy milyen jó már neki egyre közelebb van a szüléshez, erre kiderült,hogy 1 héttel idősebb nálam csak!

Azt hittem lehidalok! Zita nővér kérdezte tőlem,hogy én mikorra vagyok kiírva, mondtam,hogy márc.9., errre a csaj, hol van bennem a gyerek, hova fér el? Mondtam,hogy azt szeretném én is tudni!

Bár kiderült,hogy neki már 2. gyerek! A dokim meg nyomkodta a hasam, nézte,hogy mennyit nőtt. Mondta,hogy szépen nő, egyre feljebb jön már! Mondtam,hogy ja, csak a hasam nem nő. Erre azt mondta miközben nyomkodja a hasam, h azért nem nő a hasam, mert nagyon kemény a hasfalam, és jól tartja magát, aminek örüljek, mert szülés után azonnal vissza fog menni laposra! Hát remélem igaza lesz! Megkérdezte mennyit híztam, mondtam 4kg-ot, azt mondta tökéletes így félidőben, akkor szülésig összesen csak 8-10 kg lesz. Remélem ebben is igaza lesz! Na jól van abbahagyom. Szófosást kaptam!

Lőjjetek le nyugodtan!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evita10 2010.10.19 15:13-kor.