A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Hja...és ráadásul Canpol..amit mi használunk-szeretünk
Csakhogy nem van nekije latexben :(
Én már érdeklődtem nála 1 hónapja :(
Így öcsémmel kellett vetessek a pesti áruházban(ahol Miki vette nekünk a cumit).De most van 3db is :D

Szal...a lényeg..köszike :D nem kell semmi
:oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jó reggelt!

Köszi Évi, megnéztem, de nem kell semmi.

Sajnállak az éjszaka miatt.
Nekem a nappalok nyűgösek már napok óta... :( (oltás óta)-lehet kapott valami "hisztis gyerek legyél" vakcinát :D
Remélem ma jó kislány lesz.... :)

Szerencséére alszik, este fél9kor tettem le, 6kor kelt egy gyors reggelire, de még mindig alszik.

Csilla és Évi!
Mondtam, szóljatok, elmegyek értetek!!!!!
Megoldjuk :)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

"hisztis gyerek legyél" vakcina...ez tetszikk...annak idején csak "jóság injekció" volt :)

Köszi Klárika!Ha esik akkor lehet igénybe veszem a szolgáltatást! :D :wink:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Mi átmegyünk a 4-essel,nem gond.
Limoék is jönnek.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Klárika...ha 2ig odaérek az nem gond?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

sziasztok!

Évi tegnap éjjel vettem csak észre, hogy írtál sms-t, ezért nem válaszoltam! amit itt most megteszek: ok, én is kb akkor megyek! :wink: :lol:

Csillag tali előtt, vagy után mész a Babyshopba?

képzeljétek, kellett vennünk kiságyat és le kellett cserélnünk a bölcsőt! :shock: ugyanis rájöttünk, hogy a bölcső miatt olyan rossz alvó Zoé... felébredt arra, hogy mozgott alatta az ágy...
tegnap összeszereltük, beüzemeltük, és láss csodát! :arrow: a gyerek szépen alszik! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

szerintem előtte kéne

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Tünde...szuper jó :D
szegény Zoé...nekem sem tetszett volna :wink:
(én a pártját fogom) :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

kellene valami?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Gergőm ébredezik:D
Tünde ha kell valami babyshop-ból írj egy sms-t

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag, akkor kérhetek valamit?

hoznál nekem egy ilyent?
http://babyshoppecs.hu/spd/unas_933617/ ... o_60120_cm

Kép
gtunde75

persze...mindegy milyen szín?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

aha, mindegy! köszönöm szépen!

Kép
gtunde75

Kellemes hetet mindenkinek!!!!

Évi sajnálom az éjszakátokat :cry: :cry: szegény Tomika valami biztos bántotta, hogy nem aludt. Cumi nekünk sem kell ha fáj a hasa, vagy nagyon nyűgös.

Tünde akkor reméljük Zoé ezentúl nyugodtan alszik és engedi anyát is pihenni.

Claire csak ez este sikerül utánanéznem miért voltatok a kórházba, hát sajnálom szegény Joni :cry: :cry: :cry: adj neki egy nagy gyógypuszit helyettem is, szépen meg fog gyógyulni meglátod és semmi nyoma nem lesz a betegségének. Neked is kitartást!!!!

Jó talizást mára a pécsieknek!!!!

Én a héten lehet nem tudok jönni estére férjem hozza szüleimet, anya marad 1 hetet apa többet :lol:

Kép
Kép
melisch

nincs mit!

melisch :D de jó...egy kis segítség.

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Melisch,szüleid mennek,az jó,lesz segítséged!(de miért nem tudsz ettől jönni,nem örülnek neki v.miért?) Vonalzó:mi nem 1 nap szültünk?Mert akkor holnap 10 hetesek... :?

Tündi,kiságy :wink: pedig gyönyörű volt a bölcső!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Na,jócskán esik az eső :?

evilany

Ja Csillag lesz segítség, meg vég lesz a pihinek anya kirak az ágyból és mindig talál valami munkát és azt akkor kell megcsinálni mikor ő kitalálja. Na de nem panaszkodom és ha kell kezébe nyomom Petrát és mindent elfelejt :lol: :lol:

Évi anya nem díjazza a netten ücsörgésem szerinte van hasznosabb dolog is de azért megengedi, hogy ideüljek de nem sokáig :lol: :lol: De egy napon szültünk lehet később vált a vonalzóm észre sem vettem, ha meg nem mutat jól majd leváltom
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melisch 2010.10.18 08:14-kor.

Kép
Kép
melisch

Csillag!

Dehogy baj....
várlak! vagy megyek....:)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

na megyek kéne vasaljak, pfuj nem szeretek :oops:

Kép
Kép
melisch

[quote="melisch"] írta:melisch

Évi anya nem díjazza a netten ücsörgésem szerinte van hasznosabb dolog is

igaza van :oops: :?

evilany

húúúúúúúha...az nem a leg jobb :( de majd unokázik és nem "piszkál" :D

hát csajok!!!! esik :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag,majd eláll.Még csak fél 10.
(ernyő?)

evilany

van ernyő...de mmmmmmmmmmmmmmm :(
kenguru, a vállamon babatáska és még esernyő is ?
jáááááááááááááááááááááááááj!!!
(tépem a hajam)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

2 kezed van :lol: :lol: Én is úgy megyek majd...
Fanni csatlakozik majd?

evilany

suliban van fél 4ig :(
egyedül nem talál Klárikáékhoz :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

de a táskában elázik minden cucca a gyereknek :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Itt már elállt :wink: megyek boltba

evilany

"Csütörtökön eleinte többfelé, majd egyre inkább csak a déli és a keleti megyékben fordul elő eső, zápor. Északnyugat felől felszakadozik a felhőzet és futó záporok, a hegyekben már futó hózáporok is kialakulhatnak. Viharossá fokozódik az északnyugati szél, mellyel 3-5 fokkal hidegebb levegő zúdul hazánk területére: a maximumok 5 és 10 fok között várhatók"

jááááááááááááj! :( :( :( :( :( :( :(

Kép
gtunde75

de jó...van 2 kisbékánk :D (városinak ez új dolog) :D
varangyosak :D és picikák...itten ugrálnak a bejárati ajtó előtt :D
Bubu megijedt :p

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

de jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó..Tünde lelomboztál...nem is nézem,hallgatom a híreket... :(
breheheheheeeeeeeeee
akkor ben már mínusz fokok uralkodnak majd...
Fűteni kell :D nincs mese :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

nemsokára etetés...mielőtt indulnék még bekukkolok :D
sziasztok-szép napot!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Claire!

Örülök, hogy otthon vagytok, mostmár minden rendben lesz! :-)

A kisfiam rengeteget szopizik egy alkalommal, én nem mérem, de a fejések alkalmával egy ciciből kb. 150 ml tejcsit tudok lefejni.
Ez alapján jó kis "evőkéje" van.
Nekem a fejés nem fáj egyáltalán, napi 150-300 ml tejczit fagyasztok le. Már lassan nem tudom hova rakni... Hála Istennek!!! :-)

Ja, pár napja írtam, hogy hogy jártam a Medela tejtároló zacskóival.
A férjem mondta, hogy írjak a cégnek.
Válaszoltak is, végtelenül korrektek voltak:
küldik a hiányzó darabokat, meg vmi ajándék termékmintákat is...
Tényleg rndesek, úgyhogy mindent visszavonok, amit eddig írtam! :-) :oops:
Sőt, valószínű, hogy nem is náluk történt a hiba, hanem a budaörsi Brendonban dézsmálta meg valaki a dobozt...
Az biztos, hogy ezek után oda se teszem be a lábam többet!!!!

Kép
napsugar1123

Napsi,ennyi tejci,és mi a célod vele,napi 150-300 ml)?Későbbiekben megetetni vele? Jó neked,nekem kb.4-5 adag van a fagyóban,igaz 2-t elpazaroltam a hetekben,ment a lefolyóba nem a Tomi gyomrába...
Tényleg rendes a cég! :wink:

Na 4 xl-es kabi megvan :) Tomi meg itt szuszog a nyakamba a kendőben :) eső elállt,elég hűvös van.

evilany

[quote="evilany"]N írta:evilanyapsi,ennyi tejci,és mi a célod vele,napi 150-300 ml)?Későbbiekben megetetni vele? Jó neked,nekem kb.4-5 adag van a fagyóban,igaz 2-t elpazaroltam a hetekben,ment a lefolyóba nem a Tomi gyomrába...
Tényleg rendes a cég! :wink:

Na 4 xl-es kabi megvan :) Tomi meg itt szuszog a nyakamba a kendőben :) eső elállt,elég hűvös van.

Igen, majd később szeretném odaadni neki, illetve ha esetleg mostanában el kell valahova mennem és Boriszkát nem viszem magammal, akkor tudjon a Nagymamája mit adni neki enni... :-)

Én is meglepődtem, hogy ennyire rendes a cég!!! :-)

Hát igen, nő Tomikád is mint a gomba!!! Már ránk is kicsik a 68-as ruhák... :shock: Van pár overállunk, de nem tudom, hogy hányat fogunk elhasználni a télen "kinövés" miatt... :-D
Egyébként nekünk is a lábacskája a hosszú, így mindig a nacik szárával gyűlik meg a bajunk! :-)

Kép
napsugar1123

nagyon esik :(
ez nekem nem tetszik :(

napsi :) - de jóóóóóóóóóóó

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi-kabi:
hol kaptál és mennyiért? :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

lassan készülnöm kellene-Gergőm most aludt el :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

kabiról esetleg kép? nekem is kéne egyet vennem :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Mecsek áruházas Kínaiban,4200-ért.Ilyen steppelt kapucnis kabi.
Lefotózom ha gondolod. :lol:

evilany

Kép

Kép
nem nagy szám,elmegy :oops: :?

evilany

Jó ez!
Lényeg hogy átérjen és ne fázzatok!
Barna?vagy fekete?
ebben az egy színben volt?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Barna,volt fekete,drapp,zöld.

evilany

....és frankón átér?

lehet csajok hogy egyel későbbi busszal megyek... (13:30-as)
Gergő olyan édesen alszik :( nincs szívem felébreszteni...akkor csak 30 percet aludna :(

apa nem ajánlotta fel hogy bevisz :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

wow-zöld-szupcsi :D olyan jó sötét zöld? :D
győzöm javítani magam :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ja, a Konzumban néztem kabit,ott 6 ezertől kezdődött :shock: kicsit sajnáltam rá annyit tekintve h.csak a hordozás miatt veszem meg...

evilany

a hülye részleteimmel elfoglaltam majdnem egy oldalt :) :P
(az előzőt)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Nem,inkább olyan olivás zöld.

evilany

[quote="evilany"]J írta:evilanya, a Konzumban néztem kabit,ott 6 ezertől kezdődött :shock: kicsit sajnáltam rá annyit tekintve h.csak a hordozás miatt veszem meg...

nekem is mintha a fogamat húznák...hiszen van téli kabim...csak nem ér át kenguruval :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Hát ez az. De ez simán átér és a cipzárt is fel tudom húzni.Ja és jó meleg poláros a belseje.
Tomi fél 12 kor evett,passz hogy mikor megyünk,de fél 2 körül szeretnék indulni.(Miki fél 5 után jön értünk majd)

evilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: