A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok Csajócák :D

gyors bekukk :D mindig olvaslak benneteket,csak írni nem volt időm...

Az elmúlt pár nap felülmúlta az elképzeléseimet :D :D :D

Minden új kismaminak ÓRIÁSI GRATULÁDÉÉÉÉÉÉÉÉÉ :D :D :D

Kispataknak: az új melóhoz gratulálok :D :D :D

Arra a szekérre majd nekem is szoríjjatok egy kis helyet :oops:

Ildi: Gyönyörű babád van :D

Macskusz: Nagyon szorítok még mindig nektek :!: Cukor-borsó ez a két pötty :D

Sajtikám: babaragacs szállítmányt én is fénypostára adtam :D

Vicky: megnéztem Barbus videóit is :D Még jobban érzem,hogy pont ilyen gyerkőc kell nekem is :D :D :D

Navikám: vigyázz nagyon magadra...sokat gondolok rád :D

Andikám: remélem vuk nem fog sokáig gyötörni...

Nálunk: mi nem indulunk most,mert kiderült,hogy a párom is örökölt egy kis trombi hajlamot és mind a kettőnknek elevitet kell szedni..nekem 2x1-et a páromnak 1x1 naponta...elvileg 2 hónapig.gyakorlatilag megbeszéltem K2 ügynökkel,hogy nov.végén indulunk neki a következő lombiknak...

Beni: a hematológusnál még mindig semmi nem volt,nov.2.-án kell mennem újra (remélem akkor már nem vesznek vért) és akkor megmondják,hogy mennyi heparin(remélem jól írtam) szurit kell kapjak a stimu és a beülti alatt...

Sajna mi megint nem leszünk jelen a talin...Londonba megyünk jöv.héten pénteken...

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

kiss angyal: Sajnálom hogy nem találkozunk. Majd legközelebb. Rakok majd föl neked újabb videókat is, Barbus mindig szolgáltat új témát.
vicky79
Budapest III. kerület

sziasztok
judit
gratulálok, bár megmondva az őszintét már azt hittem vmi nincs rendben hogy hiába vártunk itt sokan rád reggel.... de örülök hogy minden rendben, mielőtt elmentünk délután már olvastam hogy van baba csak már nem volt idő válaszolni.
örülök neked nagyon mert már megérdemeltétek ti is.

béku
ne izgulj eljön a ti időtök is és leszel te is még pocakos....

mi jól vagyunk Hanna ma éjjel jól aludt 10-6-ig megaludta a 8óráját így én is kipihentebb vagyok.

sajti
birodalmit küldök neked is.

ildi
gyönyörű a kiscsaj hogy milyen cuki már ő is mosolyog??? remélem tudsz jönni a találkozóra te is.

mi csüt este vagy péntek reggel hazamegyünk Nyíregyházára és szombaton délben megpróbálunk ebéd után sos-ben hazajönni hogy találkára időben odaérjünk de lehet hogy csak 4-re fogunk beesni ez majd Hannától függ hogy mikor fog enni meg felkelni.
szép hetet mindenkinek és jó munkát annak aki dolgozik és tessék bevenni a lesz*-om tablettát én mióta nem parázok itthon hogy legyen elég tej meg mindenre legyen időm és időpontra odaérjek a két gyerekkel..... és így tovább azóta tök jó alig kell tápszert adnom újra visszajött a tejem mondjuk nem sok de minden kajára van legalább... és csak keveset kell pótolni és nem mindig.

kubu
mondd Marcinak nem illik a lázasságot Filiptől megörökölni.
Liza hogy van ugye már nincs hasfájás rég óta???

woody
régen jöttél

mako
ha zugban olvasol azért írhatnál hogy mi van veletek hogy bírod a terhességet meg hogy mi van veled.....

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

judit
miezát a táblázatban ki kellene javítani hogy 2011-ben fog szülni bár ezt még gondolom ő véste bele anno, de nem tűnt még fel senkinek :)

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

és én is öregedtem egy évet azt is javítsd lécci... és bejött a mieza jóslat, hogy te is beírhatod magad 4-nek a táblába.....

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

és akkor most visszaolvasom a 4-5 oldal elmaradásomat :shock:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

5.30-ig tudtam olvasni, akkor M kikiabált a szobából, kezdtük a napot, mesenézés, semmi se jó, 6-kor végigvonult a lakáson ergo felkeltette Lizát is, aztán játszás, tombolás, most a konyhakövön fekszik és énekel :lol:
Liza elaludt újra, nem bírta a tempót.
gyorsan befejezem az olvasást, még ez az oldal van és jövök az én hsz-mal is :-)

kubuspace

Hahó!

Nem is irjátok hogy ismét laptető!

Na akkor ebből mindenki meritsen, kinek mennyire kell. Nekem csak annyi, amennyi a fenti kivánságaimhoz kell, a többit szétosztom annyi felé, amennyire mindenki igényt tart.

Bizony bizony: Woody olvasnánk. Miezát, aztán majd Sajtit ill. Eszter-t is.

Judit, te biztos a jól megerősített hireid.

Aztán Estrella is majd csak ir, hogy mit szólt apa, akit Istenke éltessen sokáig.

Angyal: kár hogy nem jössz, de biztos szép lesz London, mi lesz ott?

Andi: igy van ahogy Vicky irta, azért érdeklődj, mi hol mennyi, mert lehet olcsóbban is meguszod. Van még www.kramakft.hu ill. Ciris-ben is végeznek valamilyen laborokat, azokat nem is annyira drágán.

üdv kispatak
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek!

Csajok annyira örülök a baba esőnek :D :D :D :D

Estrella,Zsu,Judit!
nagy ölelés Nektek és gratulálok!

kinnt is esik az eső,de az jobb :D :D :D

Mia!
mensi meg van már?
vikus82

huh október 13-tól, lehet 1-2 hsz-m már megint elkésett :-)

Kisbeeka,
új kecó ? hangulat ? egyébként honnan költöztetek el ?cicónak drukk hogy mielőbb megszokja új környezetet.
köszi privit, én is írok ám, csak amire gondoltam az már akkor sem volt amikor felajánlottam a segítségem :-(
sikerülni fog Nektek is a kétcsíkos, nagyon drukkolok !

Kispatak,
gyorshajtás: lehet hogy csak részletfizetést engedélyeznek, de már az is segítség.
mindenesetre hátha + pont a soha semmilyen szabálysértés, gyerekek, munkanélküliség :-)))
azért nem beszéltünk még a védekezésről, mert szopi is van, meg előttem még az IR vizsgálat és nem akarok kavarni a szervezetemben. tök furi egyébként hogy a védekezésről kell beszélni :-))) soha nem gondoltam volna.
drukkolok álláshoz, az egyik fejvadászos ismink mondta hogy normál esetben is 3-6 hónap mire összejön a meló.
énapa kb. 60 helyre küldött önéletrajzot, nagyon állat kísérőlevelekkel (már ezért is megérte volna visszaválaszolni, de nem), mindegy döntött itthon marad velünk, persze azért továbbra is vadászunk :-)
ne már !!!!!!! el sem hiszem két hsz-al lentebb micsoda jó hírek, GRATULA !!
remélem fogdokkerral is sikerül ezentúl időpontot egyeztetni, hajrá híd !
talán a túlvállalás helyett azt mondanám hogy hüle vagyok hogy a régi berögződéseimtől nem tudok szabadulni, (legyen csilivili a lakás, rend, sehol egy szöszmösz, kiporszívózva, kivasalva, kimosva, minden élileg elvágólag...)
apa rengeteget segít, huh annyit is hogy csak hálával tartozom neki (tegnap este óta azt sem tudtam Lizával mi van, énapa 3x kelt hozzá etetni).

Vicky,
valami hír vizsgáról ? szerk. olvasom hogy kedden vezetés
"Még jó hogy csajt nem hozott haza M." - várjunk csak :-)

kubuspace

Estrella,
ugye hogy nem csináltok semmit rosszul ? most már örülsz kolléganő terhességnek is ? :-))))
utólag is boldog házassági évfordulót kívánok ! és férjuradnak boldog születésnapot !
"Mary még nem jött meg, és amúgy sem tudom, mit csináljak… " - haha :-)
szóval 30. szülinapodra, nem pozi tesztet hanem egy egigombi kisgyerkőcöt fogsz látni :-) annyira szupi
autó: hát ha elmernék vele menni suliba akkor használnám, de ez annyira muzeális kincs hogy nem merek, asszem. Mindegy nekem van autóm, majd használom azt :-), egyébként ez az autó nem feltétlenül napi használatra lett véve, ez apának szerelem régóta és most beteljesedett :-)
kérdeztem nyuszilányruhaeredetitulajt de ők is kapták a rucit, úgyhogy nem tudok segíteni beszerzési forrásinfóval.
Anyudnak nagyon boldog születésnapot kívánok ? akkor most hogy lesz ünneplés ?
köszi a könyvet azért, cupp.
jaj gyere ahogy tudsz meséld el férjurad örömét :-)
nem veszekszünk már :-)

Macs,
ügyes csajszi vagy, ezt nagyon jól tudjuk, rengeteg drukk, gondolat, ölelés és hidd el rövidesen mehettek haza !

Drága megtévedt Sajti :-)
rengeteget gondoltam Rátok, befészkelés rendben ugye ?
huh szerdán nem semmi napod volt, érthető a ziziség :-)
haha látod eszembe se jutott a csókos szmájli mentése :-) köööszi.
pihi ezerrel csajszi, ez az idő kimondottan kedvez is, puha ágyban pihizni, simizni pocit, teázni és világbéke, nagyon nagyon sokat vagytok az eszemben !

Nava,
viszketésről nem tudok nyilatkozni de izzadás normális - kitartás !
úristen milyen csini vagy !
na ez a májmizéria, szegénykém, hát a dokid azért nem semmi, de nem akarlak idegesíteni, remélem ma érdemben beszéltek, cselekszik :-)
nekem mindkettő indított volt (Marcit két héttel túlhordtam), de önzőségemnek legyen betudva jó volt, mert nem ért az a meglepetés, hogy éppen autóban ülök, vagy fekszem az ágyban és elfolyik a magzatvíz, mert paráztam attól hogy azzal a helyzettel mit is tudnék kezdeni :-)

kubuspace

Mieza,
találtál nyomdát ?
uncsitesót sajnálom.
szupi hogy gazdi előkerült :-)
"Kubu, hajrá erotikus élet" - gondolhatod, gyerkőcök nem hagynak minket :-(

Judit,
jupppé akkor van bébiszitterem :-)))))
szerinted mi lehetett az oka a szombati rosszullétnek ?

Lukácsné,
Filipnek jobbulást és persze Hannának is, remélem már senki sem beteg.
Mi a neve az orrcseppnek ?
szombaton este bababuli után én is mostam, tökre kiakadtam összesen 4 adagot, ha nem lenne szárítógép szerintem kardomba dőltem volna.
asszem én is főzök egy erős kávét :-)
Tudnám mikor lesz nálunk olyan hogy Liza már nem ébred éjszaka...
Filip láz mondjon le !
Hál istennek nincs már hasfájás, utólag nem is vagyok biztos benne hogy az volt, vagy lehetett, de tényleg csak pár hétig tartott, a többi nem tudom mi volt :-)

Rita,
szorítok hogy jókor jöjjön meg.

Gigibp,
sajnálom hogy nem tudsz talira jönni, ez már biztos ?

Kisbeeka, Estrella,
szakdoga: amikor az egyik nagy hal megeszi a másik nagy halat, de ennek ellenére az egyik engedi a másikat továbbélni és ténykedni.... a munkahelyem erre remek példa.

Kahlan,
éljen varratmentesítés.

Andrea,
szegénykém, róka volt hétvégén is vagy akkor nem bántott ?
kombin voltam az istenhegyin (én dokim szerződésben van velük, így 30 helyett csak 15 volt, mert elfogadták az ő uhuját) 1 óra múlva meg volt az eredmény, de Woody majd mondja hogy a Jánosban neki hogy csinálták meg ingyen.
én sem csináltattam amniót a kombi eredmények ismeretében.
http://www.gendiagnosztika.hu/
és a lista bővül ha jól tudom
http://hvg.hu/egeszseg/20080923_down_kor_szures

Mia,
színház milyen volt ?

Csucsu,
de jó hogy jelentkeztél már !
talin elmeséled majd nekem milyen volt a múltkori "randid" miután leléptél tőlünk ?
Liza rázogatósrendbe (táncrend után szabadon) bejegyeztelek :-)
A ruhák isteniek, ha később is lesz ilyen gondolj ám rám ! Igaz kaptam egy csomó ruhát a barátnőktől és gondolom fogok is még, de olyan jó öltöztetni a kiccsajt szebbnél szebb rucikba.

Brumi,
még a 1063 oldal elején eszemben voltál, és erre tessék mit olvasok ? Inszem ? milliónyi, ezer vagonnyi babaragacs csajszi !

Zsuzska,
keddi konzihoz drukk.

Zsuzsó,
pocirendetlenkedést sajnálom, és nehogy túlhajtsd magad, vigyázz kérlek.
gyömbér (keksz, üccsi) lehet segítség.
ölellek, vigyi Magatokra, PIHI PIHI PIHI.
Éljen a szívhang.

Cidney,
annyira örülök Nektek.

Ildi,
gyönyörű a csajod, az a mosoly :-)

Angyal,
de jó hogy jelentkeztél, rég voltál már !
akkor november vége, addigra meg legyen minden rendben !
jó Londonozást, irigy-irigy :-) egyél helyettem is ecetes chipset :-)))

Eszter merre vagy ?

Muzsi,
ugye jelentkezel majd jó hírrel ?

Woody,
merre vagytok ?

kubuspace

hajrá Mindenkinek, minél több jó hírt, sírni szeretnék (szegény apa már hozzászokott hogy ha olvasom a fórumot akkor biztos elpityergek itt egy-két dolgon, de ezzel gondolom nincs egyedül :-).

szóval hajrá hajrá, ilyen trend mellett lassan átnevezhetjük a fórumot :lol:

jaaaaaa gondolom nem kérdés, hogy 1065-ös laptetűmet is felajánlottam !

na megyek Liza éhes

kubuspace

Sziasztok!
Judit!Igen igen!Halkan! puszi!
Sajna nem talizunk ma,Mary még sehol.
A barátnőm cseszeget,hogy teszteljek.Minek,úgy félek a kudarctól!19.nap volt pé. kb.Tehát kb 34. nap körül kellene a mary.Ma van a 35.nap. ez még ok. szerintem.
ritabmc

na ki találja ki ?

mi a fura a képen ?

Kép

kubuspace

Sziasztok!

Egy-két napig nem vagyok, és ilyen szuper hírek vannak! :lol: :lol: :lol:

Új kismamik, HATALMAS GRATULA MINDENKINEK!!!!
A végén majd a talikat egy játszóházban kell tartani, mivel itt mindenki babás lesz!

És ha minden igaz, akkor ott leszek a talin szombaton! :D

Nava, annyira szép a pocakod, kicsit a sajátomat látom vissza. :wink:

Andi, én a Jánosban csináltattam meg teljesen ingyen. A János kórházat a Sejtbank támogatja, ezért van ott egy csomó reklám a szülészetnél. Ez azt jelenti, hogy ingyenes a kombinált teszt náluk és van szülésfelkészítő tanfolyam is (ez nagyon jó én voltam és megéri elmenni sok érdekes dolgot mond el a szülésznő).
Na de a kombinált teszt, ez két részből áll, az egyik a genetikai uh a másik a vérvétel. Az uh-t nekem a dokim csinálta meg a kórházban a külön genetikai uh gépen, amint meg volt az eredmény (mért terhességi hét és tarkóredő) utána le kell menni a terhesgondozásra és ott veszik le a vért a kombináltra. Adrienn dolgozik ottés ő fog adni egy papírt azt kell kitőlteni és utána leveszi neked a vért. Értesítést 5 nap múlva fogod megkapni sms-ben (egy kód), majd a sejtbenk oldalán meg tudod nézni az eredményt. Én kinyomtatva is megkaptam a dokimtól, de másoknak Adrienn szokta odaadni az AFP vérvételkor.
Ha szeretnéd az integrált tesztet is, akkor azt kedvezményesen csinálják meg a sejtbanknál, de ezt akkor érdemes megcsinálni, ha nem lett olyan jó a kombinált teszt.
De lehet még az istenhegyi úton http://gendiagnosztika.hu/gendiagnoszti ... 3wodMTJBJQ is megcsináltatni, ha ott szertnéd, akkor a legjobb doki az Hajdú doktornő ott, ő a szakma talán legjobbja szerintem lehet hozza uh-ra időpontot kérni, persze ez fizetős. És van még ez http://www.downszures.hu/.

Most gyermekem alszik a lábamon, olyan aranyos. Nem akarom lerakni, mert így gyönyörködhetek benne. Persze közben már kajálnia kellene és folyik a tejem is. :shock:
Héten a férjem itthon lesz végre szabin lehet, így majd megyünk ide-oda, remélem holnap már jobb idő lesz.

Ismét köszi a Lili dicséreteket, nagyon aranyosak vagytok! :)

Code snippet: HTML, Used for some forums.

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Woodykám, köszi a gyors választ :)
Holnap akkor megbeszélem a részleteket majd Sz-szel...

Ja még annyi, hogy az nem gond, hogy lakcím szerint én másik kórházhoz tartozom??
andrea-1

Andi!Te holnap mész?Akkor arról a taliról is lemaradok.
Juditunk már remélem szárnyal a boldogságtól!!!
ritabmc

Andi, most vettem észre a privit is. 8)

Ez jó kérdés, mivel én a Jánoshoz tartozom. De szerintem, ha valakinek a dokija ott van, akkor oda jár terhesgondozásra is és nem számít a lakhely.

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Rita: Igen, holnap megyek... jön még Valaki holnap?
andrea-1

andrea: Szerintem ez nem lehet gond, lakcím szerint én sem a máv kórházhoz tartozom.

kubu: Talán az, hogy megfordult a kisasszony? Most a láb résznél van a buksija. Barbust is össze-vissza találom meg állandóan a kiságyban.

Megpróbálok a talira joghurtos sütit csinálni. Sajna sósra biztos nem lesz időm.
vicky79
Budapest III. kerület

Lányok,remélem nekem lesz időm és lehetőségem sütni szombatra, és ha így lesz,viszek valami sósat,hogy legyen az is :)

Sós terén valami extra kívánság? Mit hagyjak ki belőle? :D
Vendég

Csajok, én valszeg nem sütök, de majd valami üdiító jellegű italt viszek, az sem árt ha lesz :)

Mieza tényleg, kapunk majd valami pontos elérhetőséget (privben)???
andrea-1

Igazad van Andi,nem árt az üdítő sem :D

már várom,hogy megismerjelek Titeket :D
Sajnos Miezáról is lemaradtam szombaton,Juditról meg ma,de mivel hazajött a nővérem hajnalban,kicsit még pakolnom kellett,nehogy szívrohamot kapjon a lakás láttán,mert hajlamost vagyok mindent egyszerre csinálni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

már egész jól berendezkedtünk a szobánkban,csak az a kérdés,hogy ha a maradék bútor is megérkezik a szállítóval,hova tesszük :lol: :lol: :lol:

Mert maga a szoba már be volt rendezve,mikor idejöttünk,ezért nem megy pikk-pakk...

Ha egy üres szobát kaptunk volna,se perc alatt kifestjük,és berendezzük,de telebútorozva,és a bútorok is telepakolva... no ez a kihívás :lol: :lol:
Vendég

Hahó!

Jó ez a találós kérdés Kubu: valahogy nekem is ugy tünik, mintha nem ugy feküde, ahogy kellene, talán keresztben?
Apa jó, hogy segít. Igen állást keresni nem valami egyzerű.
Szerdán már megyek dogozóba, ma pedig az extra időpontra a fogdokkerhez - mindig kitalálunk valami finomat. Ma csiszolás és mintavétel, na ez utóbbit nem szeressem.

Woody: de jó, hogy jöttél! Kéretik fotó a kis hercegnőről!

Breki: akkor már kezditek belakni, és mit szól cicó-micó!?

Hu várom a hireket Estrella féle meglepetésről és Juditról is.

Este jövök

üdv kispatak
Vendég

Andrea
Kösziköszi, férj ki lesz akadva, hogy pénteken ittam, de majd megnyugtatom, hogy babának semmi baja, jót tesz nekik az első hónapban egy kis bor.
Meddig tart ez az összezavart állapot?
Remélem a szívhangkor majd felfogom!
Van otthon babazokni, szerintem majd azt berejtem az ajándékába, tudom, sablonos, de így is lassan fog neki leesni…
Basszus, férj még mindig nem tudja…
Dokihoz mikor kell menni???
Menjek be Sz. ügynökhöz??? Kell előre időpont tőle?

Lukacsne
Kibírtam a vendégdséget, mindenki mondogatta, hogy jövőre már nekünk is lesz babánk, meg férjem nagymamája elment jósnőhöz, aki azt mondta, a második orvosi kezelés lesz sikeres és meg ültem csendben és vigyorogtam magamban...

kispatak
Eltettem mindkét tesztet és nézegetem őket :)
Halványak, vagyis halványabba csík, mint a kontroll, de attól csík...
Ma este lesz férjnek a bejelentés :)
Reggel kezdett az új kolléganő, nagyon csinos, úgyhogy kollégák tudnak majd másnak udvarolni :)
Amúgy kedves és lelkes, nem lesz vele gond, örülök, hogy végre van normális.
Amúgy nem annyira stresszes a munka, múlt hónapban volt az az évzárás miatt, de mégis akkor jött össze a baba...
Hogy megy a vezetés?
Drukkolok a fogdokkerhez!
/Meg a bárányka-hazataláláshoz is…/

Valyoni
Nálunk szerintem ami segített: átjárhatósági, tuti kitisztított valamit és múlt hónapban volt IR miatt vérvételem, komoléyabban vettem a diétát…

Kisbeeka
Cicó hogy van?
Nálunk férj nem tudom, mit fog szólni, hogy kaméleont ki kell költöztetni a gyerekszobából :)
Na misére most nekem is el kell mennem…
Tuti, hogy most neked is sikerülni fog, ilyen sikerszériát…

Zsuzsi, Macs, Cidney, Gyoreneildi, Kahlan, Zsu, kiss angyal, Vikus, woody és mindenki más
Köszi a gratulációkat!

Judit
GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!
Cseles voltál ezzel a pisi-eltevéssel :)
Szerintem bemegyek Sz.-hez, gondolom nekik is kell a statisztikához, meg nem is szeretnék csak őgy eltűnni…
Meg nem tudom, hol szeretnék majd szülni, van egy doki, akit egyszerűen imádok, de nagyon messze van, főleg most, hogy vidékre költöztünk…
Van egy másik, akit egekbe magasztalnak, és elvileg nem vállal új betegeket, de engem még egy éve elvállalt egy ismerős miatt. Ő nem annyira közvetlen, de alapos és tényleg mindenki dicséri. Ő pedig közelebb is van...

Kubu
Drukkolok teapának az állomálláshoz!
Én is kaptam most aranyos kolléganőt, így könnyebb lesz itthagyni a céget...
És tényleg nem csinálunk semmit rosszul :)
Kolléganő terhessége azért lesz gáz az enyémmel, mert összesen a 200-ból 10-en vagyunk nők, ráadásul mindkettőnknek ugyanaz a főnöke, lesz nagy meglepi, ha egyszerre bejelentjük... Ráadásul a csoportból még 2 másik nő próbálkozik...
Na igen, nekem is bejött a 30. szülinapomra, amit kívántam :)
Ja, akkor az autót csak apa-játékszernek veszitek :)
Anyunak a húgánál lesz a szülinap-ünneplés, nem tudom, jelentesem-e be akkor a hírt (neki 60.), vagy majd karácsonyi ajándék...
Örülök, hogy már nem veszekedtek otthon!

Na, tegnap az ünneplés.
8 féle kaját csináltam meg tortát sütöttem, mindenki el volt ájulva, még csomagoltam is, tényleg kicsit túlzásba vittem.
Férjem mostohanagypapája múlt héten halt meg, így kijött a nagymamája is, hogy ne legyen egyedül. Valahol jó, hogy pont most jön egy új élet, ha már így alakult, talán nem véletlen… Csütörtökön temetés.
Kint volt sógornőm 4 hetes picije is, csajok, talán mégis van anyai ösztönöm…
Mondták, hogy délután sosem alszik a kiscsaj, ne is próbálkozzunk, még sosem sikerült elaltatni.
Na én azért átkértem magamhoz, hogy babázzak, hát 1-2 percen belül elaludt, el sem akarták hinni a szülei…
Addig nálam aludt, míg haza nem mentek, iszonyú édes volt… :)
estrella22

Sziasztok!!

Juditom!!

Hát hatalmas GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!Meg ríkattál..... :lol: :D :lol: Annyira örülök Nektek!!!!!!Gyere már a hírekkel!!!!

Andi!!

Te jól vagy????Dolgozól még??? :wink:

Kubu!!
Persze,majd mesélek,nem volt egyszerű menet,és még nincs vége... :oops: :cry: Ja,és Liza,nem hason fekszik,hanem háton. :D

Mieza!!
Hogy vagy??Minden oké??

Többiektől ezer bocsi,hogy most ennyire futotta,mennem kell,és egész héten dolgozom,ma vagyok itthon,és szombaton. :lol: :lol: :lol:

Ja,és tegnap akkorát estem a melóhelyemen. :D :lol: :) Én lehetek csak ennyire béna.Térdem kb 3X akkorára dagadt. :D És alig tudom hajlítani.
csucsu99
Budapest

Szívből gratulálok az új kismamiknak!

Holnap megyek én is BMC-be 2. napos vv-re.

Kép
avarka

Még mindig nehezen hiszem el,hogy ekkora siker volt ez a pár nap :D :D :D :D

Már szinte nem is tudok kinek drukkolni,lassan én szorulok rá :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na de addig még : SAJTI,MINDENT BELE!!!!! :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tessen hozni a következő kétcsíkosat!!!

Tényleg csajok,mikor lesz Sajtinak eredménye? Úúúúgy drukkolok! :)
Vendég

Estrella ez nem semmi! Kiváncsi vagyok apa reakciójára.
8 féle kaja, hogy birtad? Mi volt a menü?
Örülök a jó koll.nőnek, nem lesz semmi a nagy bejelentés. Akkor most kereshetnek a sok bejött önéletrajz közül. Biztos van miből, kicsit majd fel kell gyorsítani! De ha nem vagy jól, akkor irány tp.
Dokkerhoz mikor kell menni, ezt biztos tudják a lányok. Gondolom előjegyzés, aztán irány. Kinél kiváncs szülni? Te Jánoshoz tartozol nem?

Vezetés: tegnap voltam, egész jól megy. Ma fogdokker. Hogy báránykával mi és mikor, na ez a legnagyobb kérdés. Nem ir,nem jelentkezik. Csak remélem, hogy jól van és tanul, meg dolgozik?

üdv kispatak
Vendég

megjöttünk Marcussal bevásárlásból

most gombapörkölt a kívánalmam, úgyhogy gyorsan főzök is.

háááááááááááát csajok milyen színűűűűűűűű ruciban van Lizabiza ? végre nem pinkiben, énapa megdícsért hogy végre színesbe van a csaj amikor ma reggel meglátta átöltöztetés után a kisasszonyt :-)))))

kubuspace

Estrella:
Amikor nekem + lett a teszt, másnap bementem Sz-hez, montam a recepción mi járatban. Azt gondoltam egyből küldenek a vv-s szobába, de nem, mondták, hogy menjek fel, majd a dr. úr eldönti mi legyen... Felmentem, aztán mikor behívtak Sz. kérdezte hogy +-at tetszett tesztelni (ez a tetszettes dumája, behalok tőle, merthogy 4 hónappal fiatalabb nálam a lelkem, megnéztem iwiw-en :)...) szóval montam hogy igen. Na itt az első kérdése az volt, hogy hova szeretnék terhesgondozásra járni!!!... MOndom hogy hát ide, a dr. úrhoz.. (magamba meg, hogy bakker ezt kérdezed, mikor még orvosi bizonyosság sincs az egészről???). Nos mikor mondtam, hogy hozzá, akkor kezdte el nézni hanyadik napon is vagyok... először azt mondta hogy akkor irány a vetkőző és uh.. de egyből rá is jött, hogy én vagyok az a versenyző, akinek hosszabbak a ciklusai, így még nem biztos hogy érdemes uhu-znia. Úgyhogy adott egy vv-s papírt, hogy most azonal le és vv, és ha 1000 körül lesz a hcg akkor uhu is lesz. Mivel 577 volt a hcg, így visszarendelt pár nappal később. Azóta 2-szer voltam Nála uh-n, holnap még lesz 1 és utána terhesgondozás...

Csak azért írtam ezt le, mert tudtommal itt ők a spontán terhességekkel hivatalból nem foglalkoznak, vélhetően nincs rá se kapacitás, meg ugye évvége lévén az anyagiak is korlátozottak... Én ugye tudtam, hogy a továbbiakban is Hozzá szeretnék járni, így spontán ide, spontán oda, egyszer csak megjelentem.. :)
Nem tudom, hogy Neked a továbbiakban mik a terveid, de ne csodállkozz azon, ha esetleg gratulálnak és továbbküldenek saját dokihoz, (Zeke tudom, hogy csinál ilyet)... ha nem Hozzá szándékszol a továbbiakban is járni... Tényleg csak azért írtam le, hogyha így van, ne lepődj meg, lehet hogy érdemes vagy felhívni őket és Sz-t kérni, és telón rákérdezni, hogy menj-e, vagy egyből a saját dokihoz menni...

Amúgy férjjel olvastasd el majd a bor-témában írt dolgozatom :) Bár gyanítom, hogy Ő ma minden lesz, csak ideges nem :) Vegyél kölök pezsgőt, koccintsatok stílszerűen azzal a mai napra!!! :) És amikor tudsz, azonnal gyere az élménybeszámolóval!!

Csucsukám: Múlt hét óta itthon, váltogatom a táppénz-szabi kombót majd... Remélem a táppénzre igazi ok nem lesz, a körülményeket részleteztem itt a jó múltkorjában.. szóval jobb nekünk itthon :)
Hányingeres vagyok faszául... Kpn szerint ez lányra utal :)))))) Ó bárcsak úgy lenne.... Ettől eltekintve minden oké, most nyomozgatok ezzel a down témával kapcsolatban, most is csak azért, hogy holnap felkészülten menjek Sz-hez... Hasam picit már látszik, bár ez inkább a puffadástól most még csak. Még szerencse, hogy csípőfarmerokkal még el tudok lenni egy kis ideig.. de lassan nyakamba veszem a város Hádáit valami hasas-naciért :)
Neked meg óvatosan azokkal a vetődésekkel!!!!!!!! Jobbulást a térdednek! :)
andrea-1

Andi,
én déltepsihez tartozok (hol egy hányós szmájli ?) de Jánosba jártam végig, hiszen a dokkerom is ott van.

kubuspace

Kubukám:
Először is esküszöm, nekem feltűnt hogy nem rózsaszínben van a kisasszony, de mondom ez annyira egyszerű megfejtés lenne, hogy biztos valami körmönfontabbra gondoltál :)
Sz. viszont hivatalosan nincs fent a jánosos szülészetis dokik listáján,(legalábbis én ott nem láttam) azért van bennem egy kis kétség...de mindegy, holnap majd úgyis elmond mindent mi hogy legyen :)
andrea-1

Sziasztok!

Előszöris hatalmas gratula minden újdonsült kismaminak!!! Juditot is beleértve, aki nyilván mindjárt jön és közli a megerősített jó hírt :) :) :)

Woody!
Jajjjj de jó hogy jöttök :D :D :D
Már éppen hívogatni akartalak, hogy nyilatkozz a taliról!!!! :D

Csajok!
Ki hozza a férjét is szombaton?
Vagy csajbuli lesz?
Az enyém uram tuti nem jön, mert van sajna más elfoglaltsága... :(

Bocsi az eltűnésért :oops: jól elutaztunk Bukarestbe David Guetta koncertet csinálni és nem voltam gép közelben 4-5 napig.
A meló teljesen kiveszi minden erőmet, de az a lényeg, hogy már csak hetekig, mert utána ismét kezdődik az itthon pihis hasnövesztős korszak :D

Tegnap megpróbáltam visszaolvasni minden elmaradást, de csak úgy vállalkozom részletes válaszolgatásra, ha ismét belekezdek... kb 7-8 oldal kavarog bennem... :)

Igyekszem jönni hosszabban is!

puszi

eszter82
Budapest

Eszter: nekem eszembe se jutott eddig,hogy uramat is megkérdezzem... :lol: :lol: :lol: :lol: :roll: :roll:

De tényleg lányok,akkor csajos bulit csapunk,vagy jöjjenek a büszke apukák /apajelöltek is? :D :D :D

Nekem nincs ellenük kifogásom,talán Miezának lesz,ha nincs annyi hely esetleg :)
Vendég

Kubu: az feltűnt,hogy nem pink a kis lady,de nem gondoltam,hogy ezt kell figyelni,azt hittem azt,hogyan fekszik,vagy mi van körülötte, vagy egyszerűen csak azt,hogy ALSZIK :lol: :lol:
Vendég

Juditkám!
Gyere már a jó magas hcg hírrel! :roll: :wink: :!:
ritabmc

ööööö izé,
hát én vinném az uramat, MésL mellé kell, ugye nem baj ?

Andi,
Sz nem is lesz fent szerintem soha a Jánosos oldalon mert ő alapjáraton nem szülész, hiszen specializálódott a meddőség irányába. De hogy meglegyen mindenhez a korábban megkapott engedélye havi szinten bizonyos számú szülést le kell vezetnie.
Ezért van (szerintem) ügyeletben is a kórházban.
Tehát no para bébi :lol:

kubuspace

Enyém apa nem jön, pihizhet legalább. Bár majd adok neki munkát. :)
vicky79
Budapest III. kerület

estrella: Nekem is halvány volt a csíkom a teszten. És most egy majd' 9 hónaposom szuszog a kiságyába. Meddig tart az összezavarodott állapot? Nálam még mindig tart azt hiszem. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok csajok!

Először is hatalmas gratula minden új kismamának, kíváncsi vagyok milyen érzés lehet.....

Vikus!

Sajna Mary még mindig nem látogatott meg, ez már nem annyira jellemző rá, általában minden 2. hónapban van csak peteérésem,de egy hosszabb kimaradást követően jön Mary, a következő mindig pontosan 27 napra meglátogat. Na most még mindig semmi. Tesztet nem csináltam, őszintén nem merek csinálni, bennem van, hogy úgysem.....
Hát nem tudom várok még és majd kiderül. :)

kubuspace:
A színház felülmúlhatatlan élmény volt, pedig "semmi kedvel" indultunk neki az Urammal.
Aki tudja nézze meg Madách szh. -ban az Operaház Fantomját. Nagyon jó, humorral megspékelve ISTENI.

MÉREGYSZER MINDEN BABÁRA VÁRÓNAK GRATULA!!!!!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Csajok!!
S. ma nagyon lassan dolgozik.Remélem Judit te már tudod az eredményt!
ritabmc

Csajok, ennyi jó hírt!!! Mi lenne ha megünnepelnénk a hétvégén???? :D )))))))))))))
Kedves kis és nagy pocakosok! Majd jól odadörgölőzünk a még nem pocakosokhoz, hogy jól elkapják tőlünk! Szóval Breki, ne izgulj :D

Judit, ma nagyon szorítok!!!!!!!!!!!! Legyen jó hangos S. igenje!!!

Navi, mennek a drukkok, majd mesélj ma mi volt!

Zsuzsó, sok barnázósról hallottam és amilyen ijesztően hangzik.. annyira rendben szokott lenni minden. Csak sok pihi és ne aggódj. Ugye már nem dolgozol????

Ildi, csodaszép a kiscsaj :D
Sajtim!!! Hajrá!!!

Cidney, nagy gratula!! Hidd el, ez végig így lesz, hogy megőrülsz az aggodalomtól, hogy ugye minden rendben van. Ez sajnos olyan lombikos dolog, így nőttünk bele a terhességbe. Én is minden egyen fura jelre pánikolok… De tudod, pozitív hozzáállás. Ezt a Zsuzsiknak is mondom: A hányinger és rosszullét azért van, mert a test idegen anyagként gondol a babára és így próbál védekezni. Hányinger ellen az jött be, hogy jó sokat beszélgettem a testemmel és a magzattal, hogy ez így van rendben, ott a helye. Így a szervezetem is elfogadta és onnantól teljesen leállt, szinte napra pontsan. Ezt Navitól tanultam (meg védőnéni is mondta), neki is bejött. Össz-vissz kb. 3-4 napot voltam rosszul. Ébredéskor egy szem keksz, az jól lenyomja. Ha nagyon rosszul voltam, akkor gyömbér (szénsavas).
Cidney, nem kell kaja ügyileg pánikolni, nem sok minden van, amit nem ehetsz: nem lehet penészes sajtokat, nyers halat (sushi) és nyers húsokat (virsli, tatár beeftek), illetve belsőségeket (máj). De ha nagyon jól át vannak sütve, akkor időnként lehet :D Aztán majd a baba megmutatja, hogy mit nem szeret :D Én nem tudtam és tudok a mai napig: fűszereset, csípőset, savanyút és hagymát. (Pedig ma tepertőkrémes kenyeret ettem és a hagymáért majd meg haltam :D )
12. hétig hüvelyes uhu van.

Estrella, most olvasom, nagyon drukkolok! Ne félj, ami meg akar tapadni, az meg is fog. Ha nem tapad meg, pedig nem az alkoholtól lesz, hanem valami genetikai dolog. Ilyen korai szakaszban még az alkoholnak semmilyen szerepe nincs. Max a bulinak, meg a mozgásnak… De ugye azért tudjuk, hogy mennyi baba fogan meg természetes úton, pörgős mamiknál :D Szóval, no para! Hajrá, ott a bébi!!!!!

Kubupapának mennek a nagy drukkok!!!

Brumi, hajrá-hajrá!!!!

Csucsu, össze ne törd magad szombatig :D

Andrea. Menj kombináltra, az a legtutibb. Az Istenhegyin a legprofibbak. Ott kapsz egy értéket, meg megmondják, hogy negatív vagy pozitív. Ha nega, nem kell aggódnod. Ha pozi, akkor kell csak az amnio, de még akkor sem kell pánikolni! Nekem ez vált be, máskor is így csinálnám. Woody jól leírta a menetet.

Kubu a válasz: NEM rózsaszínben nyomja :D

Kép
mieza

Na, kicsit kikutyáztam magam :D ))
Most csend lesz egy darabig, ígérem nem offolok ezzel
:D De a híreket még gyorsan!
- szombaton rekordmennyiségű tápot sikerült gyűjteni az utsó pillanatban. Ez most 2 hónapra elég, úgyhogy szuppper! Többeteknek is köszönettel tartozom ezért!!!
- Kadarka talált kutyusom szombaton hazatért, jó helyről szökött meg, nagyon boldog volt, hogy újra otthon lehet.
- Az ideiglenes befogadó választott egy új kutyust, aki hányatott sorsa ellenére nagyon boldog most! http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrink ... ?g2_page=2
- A rossz hír, hogy sajnos a Gauss érkezése estéjén a lány saját kutyája elveszett. Kérlek, hogy ha tudjátok, terjesszétek a facebookon, vagy 15. kerületi ismerősök körében… Hátha… (Kadarka is megtalálta a gazdiját!)
http://www.allatok.info/vlostanimal.php?a=5150
Ha valaki segítene pár plakátot kirakni, az írjon, küldök neki szívesen!
Hozzánk pedig ideiglenesbe érkezett egy kisangyal, egy törpe szálkás kislány. Majd meglátjátok szombaton, egy tünemény :D

Kép
mieza

na, most olvasom Kubu! Én tudtam a választ, én tudtam rögtön!!!

Kép
mieza

Judit!

megőrülök, hogy mennyi lehet a hcg-d!!!!!!!!!!!!!
gyere mááááááááááár! :D

eszter82
Budapest

Kecsmary: azt hiszem ideje lenne egy tesztet csinálnod,hisz ebben a babaesőben nem csodálkoznék,ha ott is lapulna már egy... :D

Úgyhogy ne várj semmire,csinálj tesztet!!! :D

Visszatérve a találkozóra,én szívesen elhozom páromat,hacsak nem szavazzák le azok,akik már ismerik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Eszter!
Én is! Én is!Tudni akarom.!
Te nagy kutya barát vagy!Ezt jó Látni.Én minden állattal így vagyok!A családot kikészítem.
Egy jó van a dologban ,Soma fiam is él hal értük.Mindenkit meg kell mentenünk,így vagyunk tele állatkákkal.
ritabmc

Ezt a laptetűt,még mindig Kittikénknek ajánlom,picit megtartok magamnak maryhoz+, lombik kezdéshez
ritabmc

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: