A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 októberi babák

Sissy:m nagyon szép baba!!! gratula...

és mennyit eszik... nekem Gergő nem eszikk ennyit :(((

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Ice: én még szerintem vasárnap ( szülés) előtt szombaton reggel tornáztam is :) ... mindent bevetettem de gondolom nem ez volt olyan hatással GErgőre hogy kibujcsikázzon :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

mares:biztos!!! :) akkor bújnak ki amikor ők akarnak!ez van!nem úgy van ahogy mi szeretnénk :) Gergő úgy is jelezné,ha éhes maradna nem egyformán esznek a babák!én dinuci babáján lepődtem,hogy mennyit eszik "sokat"!

lynnn:maga a séta tényleg jól esett meg jó volt kikapcsolódni!én is ezt mondtam tegnap a páromnak ,hogy szerintem azért nem akar kibújni Balázs ,mert mindent megkap hawai van neki odabenn! :)

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Mares: hogy mennyit esznek, súlytól is függ. Az enyém ugye picike még, alig léptük át a 2kg-ot, és most az adagja 40. Ennél kevesebbet már nem eszik, viszont ma már elkezdte az 50-et. És az normális az én pici babámnak. Ahhoz képest, hogy mikor volt 3 napos, még 15-20at evett :) előtte 4-8at fecskendőből, akkor még nem volt tejem.

Nektek, hogy van ennyi időtök netezni? Én ha épp nem babázok és van 1 órám, alszom :D

Gratula az új babákhoz, nagyon szépek :)

Kriszta
Kép
cherryke

Sziasztok!

Én is még egyben , igaz éjszaka volt kb 2 órán át amikor görcsölgettem és azt hittem menni kell de ez is elmúlt, ma reggel9 óta talpon vagyok, mosás ,főzés ,sütés(almáspitét kívánok már egy hete csak nem volt időm ) na ma nekiláttam.Így most van egy kis időm leülni, de a kisasszonyt nem hatja meg hogy nem pihenek!!!
Na tegnap én is megittam fél liter cólát de az sem használt.

Síssy: köszi a szüléstörténetet, nekem furin hogy a dokid nem ment be rögtön csak később. Nekem azt mondta őt hívjam először és ne a kórház értesítse!!Fogadott dokid volt?
Na este még benézek, csajok áll. ma front lesz!! Lesz új baba?

Tünde
btunde

Sziasztok!

Még én is egyben vagyok :? Lánykori barátnőm egy nappal korábbra volt kiirva mint én,és tegnap éjjel megszült. Hát legalább elő melegiti az ágyat nekem,mert a fiam nagyon be van lassulva, csak a derekam majdnem leszakad :? amúgy meg valami elért,mert az orrom folyik a torkom kapar......egyszóval valószinű hogy megfáztam, és épp most a finisben
:shock:
emiatt viszont nem vagyok túl vidám......de talán hamar kilábalok belőle

csajok vajon ki lesz a következő??????? holnaptól állitólag front jön...

Kép
Kép
Kép
andinet74

Sziasztok!

Még mindig egy az egyben. :cry:
Mi ma anyukáméknál voltunk, meg csavarogtunk, hát ennyi.
Viszont úgy néz ki, végre vége a megfázásnak. Éjszakák is jobbak lettek hogy végre szelel az orrom.. :)

Kép
mók

Sziasztok lányok!

Nagyon nagy a csend, vagy csak mindenkinek hétvége van?

Etus ma mi is betöltöttük a 39 hetet!! A többit már valahogy kibirjuk. Eppen ma gondolkodtam el, hogy az orvosommal olyan biztosak voltunk abban, hogy terminus elött már megszülök, hogy semmit nem beszéltünk arról, hogy mi van, ha mégsem. Arról meg fogalmam nincs, hogy itt mi a szokás, mert eddig mind a kettö hamarabb született a kiirt idöpontnál. Na, de jobb ha ezen nem is gondolkozok.

Kata, ha van idöd, rakj fel egy táblázatot légyszi, rólunk, a még egyben levökröl. Habár nem olyan jó szembesülni azzal, hogy én vagyok az utolsó, de az elsöknek ad egy kis reményt. :)

Etus, csak nem vált be nálad a laptetös eset. :)

Reka

Kép Kép
Kép
rekus80

Iceberg üzeni:
Szia Tóth Balázs vagyok, megszülettem 0 óra 30-kor 4300 gr és 58 cm! Jól vagyunk mindketten!

Gratulálok Iceberg és Balázs! Sok boldogságot, egészséget és sok tejcsit.

Szilvi
KépKép
ceyla

Mók,
Örülök, hogy jobban vagy! :D
Azt hiszem te kérdezted. A neten kiszámolt ultrahang méretek alapján besaccolt súly nálunk olyan 200 grammal volt több.

Szilvi
KépKép
ceyla

Gratulálok Icberg a kis Balázshoz, sok boldogságot és sok sok tejcsit nektek.

Öszintén örülök, hogy tul vagy már rajta és várjuk majd a beszámolót.

Reka

Kép Kép
Kép
rekus80

Sziasztok!

Én is még mindig egybe, de nem is úgy néz ki hogy ki akarna jönni!

Iceberg: Gratulálok Balázshoz, jó egészséget és sok-sok tejcsit!!!

Később még benézek, hátha van fejlemény és tovább fogyunk!!

39+3

Tünde
btunde

Sziasztok!

Ice: Gratulálok a kisfiadhoz :D , szép nagy baba lett

Késő este már nálam is volt valami,mert 3x volt alhasi fájdalmam 20 percenként.......már kezdtem örülni hogy mennem kell,aztán elmentem zuhanyozni és elmúlt :? ,ennek már kevésbé örültem. párom is hazaért,de holnap hajnalban megint elmegy 3 napra..........na mondom akkor jól nézzél meg,mert lehet hogy igy 2in1-ben már nem látsz,hanem csak egy üzi megy hogy kinn van. :) remélem már nem kell nekem sem sokat várnom.........
A táblázatra én is kiváncsi lennék, bár ahogy számoltam ha minden igaz 6-an maradtunk :wink:

Kép
Kép
Kép
andinet74

Iceberg, gratulálok!! Szép nagy baba Balázs!
Nálam semmi, bár éjjel én is éreztem jóslófájásokat, most először. Ma be kéne mennem CTG-re, próbálom összeszedni magam. Mostantól naponta kell menni, remélem, már nem sokáig. Ma kicsit nyűgösebb vagyok, nem sokat aludtam.

Rékus, simán beelőzhetsz még, harmadik baba és már neked is 39 . hét :)

lynnn

Sziasztok!
Mi is megérkeztünk. Igen mi egy kicsit sárgultunk be, így pénteken haza is engedtek, azóta próbálunk összeszokni a kis drágával. Nagyon jó baba, a szopi kezd beindulni, csak eléggé megviselt a szülés, és az első napokban sokat nem ettem, nem ittam.
Nekem indított szülés volt, hát nem volt egy egyszerű, mert mint írta a sógornőm nem nagyon tágultam, és a gyerek 45 prcen keresztül a szülőcstornábn volt, nem tudtam kinyomni szegényt. Én valószínű sok eda-t kaptam, mert nem éreztem tolófájásokat sem, csak nyomkodtam a hasam. A doki segítségével sikerült kinyomni a gyerkőcöt, el is vitték, mert nem sírt fel, de szerencsére minden oké, csak nagyon kimerült. Mivel nagyon féltem a szüléstől, és nem nagyon akartam, hogy kijöjjön, mert úgy éreztem, nagyon jó dolga van bent, így nem volt egyszerű a szülés. Bocsi a rossz infóér, asszem kicsit ki voltam merülve, és a pontos méretekre ezekszerint rosszul emlékeztem :oops:
Kép
Hát ő a trónörökös.
gira06

Mindenkinek nagyon gratulálok, akiknél megérkezett a pocilakó.
gira06

Iceberg!

Hatalmas gratula!
Látod, látod beelőztél!!!!!! :D :) :lol:

Kép
mók

Kri,
Köszönöm a tanácsokat a szopizással kapcsolatban. Van valamilyen krémem, de nem pont a garmastan, bár az is hámosító. A sebek szépen gyógulnak már, de mintha soha nem akarnának teljesen begyógyúlni. Nekem hiába van elég tejcsi már, (gondolom, hogy elég, mert tejes a szájacskája amikor leszedem a ciciről), több mint 40 perc múlva sem engedi el magától, hiába alszik bele, vagy áll meg cicizés közben, elereszteni nem hajlandó, egyedül ha nagyon fáradt a második cicit elengedi olyan 30 perc körül, de van, hogy az is 40 perc leteltével úgy kell elvenni tőle, mert már többnyire csak alszik rajta, csak ha veszélyt érez kezd el fellángolás szerűen szopizni. De baromi sok ez a 80 perc szopi, igaz utána sokat alszik ha éppen nem kerül valamiért éber állapotba.

Cherryke,
Én is próbáltam a bimbóvédőt, még a kórházban, csak szegénykém nem tudott az egyik ciciből rendesen szopizni és nagyon dühös lett, utána alig tudtam cicire rakni, ezért inkább hanyagoltam, bár ha az erős ráharapás problémát is megoldja, lehet gondolkodom rajta, hogy megpróbáljuk még egyszer.
Igazán szemét dolog volt a kórháztól, hogy cumira szoktatták neked a babát. Az egyik ismerősömnek is ez a gondja. Neki besárgult a baba és fejnie kellett amit cumiban adtak oda neki, na neki sem akar cicizni a babuci.
A leírás alapján neked is ügyes babád van. :)

Kfmares,
Ha kevés a kaja a babának akkor nem alszik jól, tehát én nem aggódnék.
Mi amikor hazajöttünk akkor ettünk 20-30 grammokat és mellette aludt 3-4 órát. Mostanra már van hogy megeszik 120-at is egyszerre, de mivel naponta csak 5-ször eszik ez nem számít olyan marha soknak, de én biztosan nem fogom azért keltegetni, hogy egyen.

Tavasziszél,
Sajnálom a tejcsi hiányt. Tuti nincs? Nekem jóval később indult meg a császár után és azt hittem totál nincsen, amíg nem fejtem és döbbenten nem vettem észre, hogy van tejcsi, csak én hittem, hogy nincs, igaz csak pár csepp volt, de már az is valami és egyre több lett.
Nekem a pótlást azért nem ajánlották, mert a baba hozzászokik a mennyiséghez és utána már a cici nem tudja tartani a lépést.
Én iszok mecsek tejszaporító teát és szedtem milk & love teakapszulát is meg néha görögszénát, nem tudom, hogy ezek segítettek-e, vagy nélkülük is megindult volna a tejcsi, de ha gondolod próbáld ki, hátha segít neked.

Iceberg,
Most ugyan nem vagy, de hátha egyszer majd olvasod. :D
A cicifájás nem sokat javult, amikor elkezdjük a szopit még mindig csillagok... A dokinő azt mondta, hogy 2-3 hét alatt beedződik a cici, na kíváncsi leszek. Szerintem nem is a felületen lévő sebek fájnak, hanem a mellbimbó oldalán lévő repedés, mely minden szopi közben kinyílik mint egy seb és két szopi között pedig visszavarasodik.

Láttam, sokan szenvednek a gyomorsavtól. Nekem is horror volt az utolsó pár hét. Én volt, hogy rennie-vel a számban aludtam el, de amint meglett a baba el is múlt azonnal ez a probléma.

A SOTE II-n elintézik másnapra ha kéred a baba születési anyakönyvi kivonatát és a lakcímkártyáját. Ehhez nem kell csak a házassági anyakönyvi kivonat és két személyi és lakcímkártya.

Szilvi
KépKép
ceyla

Iceberg

Kép
Vendég

Vendég

Gira,
Sajnálom! 45 perc az rohadt hosszú idő.
Azért remélem az eredmény kárpótol. :wink:

Szilvi
KépKép
ceyla

Kép

Szilvi
KépKép
ceyla

Iceberg,
gratulálok pici Balázs születéséhez! Minden jót Nektek és sok tejcsit!

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Pocakosoknak kitartást! Nem nagyon akarnak előbújni a babák, lassan már mindenki betölti a 40-et.

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Sziasztok!!

Csak bekukkantok, gondoltam hozom a jo hirt Icebergről de beelőztek :-D

ICEBERG: ITTIS GATULÁLOK, ÉS JO EGÉSZSÉGET SOK SOK TEJCSIT NEKTEK!!!!

nincs netem ugye most nem olvasok vissza csak röviden, mert mennem kell máséról irok, meg ugye most nagyon sok a dolgom :-(

Sokan kérdeztétek mért megyünk vissza:

Etus jol gondoltad, nenm fizette a tulaj az elmaradásait és már kikapcsolással fenyegetnek. Igy meg nem fogunk a bizonytalanban lenni és szeritnem ez érthető. Kisebb a lakás meg két gyerekkel egy szoba de legalább biztos. Igy Attika se sinyli meg lelkileg hiszen a régi otthonába megy vissza. Nem akarom kitenni ujabb változásnak a fiamat :-( Azzal tönkretennénk.

Vivike mégha tápszeresen is de szépen fejlődik, tesó egyre féltékenyebb de egyebekben minden a legnagyobb rendben :-)
Azért valaki ha tud adhatna tanácsokat hogyan lehet a két gyereket egy szobában altatni?! :roll: köszi
Egyébként a babák gyönyörűek, remélem mindenki jol van!?
És akik még nem szültek kitartást és sok sok szerencsét a szüléshez!!!
Jövő hét vége fele jövök!
Üdv mindenkinek!

dinuci01

ICEBERG, GRATULÁLOK!!! Szép nagy baba lett Balázs! És milyen ügyesen, időben jött.

Rékus, hát nem jött be a laptető :) Csak barátoknál voltunka hétvégén, ott is aludtunk. Végülis miért is ne, JUli úgyis hozzájuk megy majd, ha beindul a szülés. És bizony, nekünk is megvan a 39. hét!!!!!!

Ceyla, de jó, hogy ilyen hosszan tudtál jönni. Azért jó hallani, hogy már javulgat a szopi. Jó, hosszú a 80 perc, cserébe viszont csak 5-ször szopik naponta. Neki úgy látszik, ez a ritmusa most. És nagyon cuki a kép.

Dinuci, sajnálom a költözést :( Remélem, hamar túl lesztek rajta.

Gira, te szegény, 45 perc az tényleg marha sok :( De az eredmény tényleg gyönyörű :)

Lynn, na látod, csak megjöttek a jóslók. Most már nekem is vannak pár napja, de hát ez még közel sem az igazi.

Andinet, sajnálom, hogy férjednek megint menni kell, nem lehet neked így könnyű.

Mi jól, kicsit ma fájogatok, de ez lehet, hogy csak az "átmulatott" éjszaka eredménye, hajnal 2-ig társasoztunk..., Juli meg negyed 4-től, háromnegyed 5-ig nem tudott aludni, mert megint köhög szegény. Szóval jövő héten azért leviszem a dokihoz, mert ez már asszem sok. De szinte csak éjszaka köhög. Gyerekes (úgy értem nagyobb gyerekes, bocsánat :)) anyukák, ti ilyenkor mit csináltok?

És Mók? Láttam, hogy tegnap még egyben voltál, de ma még nem jöttél...
Edit

Kép
Kép
etus79

Etus,
Igyekszem csökkenteni már azt a 80 percet, de most meg cicinként pihen egyet. :lol:
Sajnálom, hogy beteg a lányod, hátha a doki mond valami értelmeset. Valami sziruppal próbáltad már?

Szilvi
KépKép
ceyla

Gira, Ceyla
Gyönyörűek!

Szopihoz nem tudok hozzászólni... :oops:
Noel kb. 15-20 perc alatt becuppantja a tápszer-adagját. :wink:

Dinuci
Költözés :evil: :evil: :evil:
Féltékenység: sok foglalkozással tudtok ellene tenni. Amikor CSAK Attikával foglalkozol. Vagy apával csinálhatnak "nagyfiús" programot.
Vendég

Etus!
sajna még egyben, és Iceberg is beelőzött.... :roll:
Most hogy Kata1002 feltette a kismamákat, látom alig maradtunk....
Hm....

Ceyla!
Szüléstörténet????

Kép
mók

Kata,
Nem mondom, hogy néha nem irigykedek a gyors kajálás miatt, főleg este, amikor még a fájdalom is rosszabbul esik. :oops:

Mók,
Igazad van. A szüléstörténettel még adós vagyok. A férjem és én is írtunk egyet, egymástól függetlenül. A férjemé rövidebb lett, azt mindjárt ide másolom.

Szilvi
KépKép
ceyla

Szüléstörténet, ahogy apa látta

Előzmény:
Szilvit benntartották a kórházban, mert magas volt a vérnyomása. Ettől nekem is magas lett kicsit a vérnyomásom, mert nagyon nem így terveztük. De szerencsére nem kellett sokáig bent feküdnie...

Lefeküdtem itthon egyedül. Gondoltam még szuggerálom egy kicsit Nikit, hogy akarjon kibújni, mert nagyon nem jó ötlet, hogy én itthon vagyok, ők meg anyával odabent. Ebbe a szuggesztióba bele is aludtam.
Reggel 4:05-kor felébredtem. Nem tudom miért, valószínűleg telepátia. Nézem a plafont és azon gondolkodom, miért világít, aztán rájöttem, hogy a telefonom világít. De miért? Hát, mert 3:52-kor kaptam egy sms-t, hogy „Elfolyt a magzatvíz.” Na gondoltam, Szilvi viccel. Gyorsan írtam egy sms-t, hogy „Megyek!” és elkezdtem felöltözni, meg fogat mosni, meg ilyesmi. Mivel nem írt vissza, hogy csak viccelt, kezdtem komolyan venni a dolgot. Összepakoltam, amit kellett - bár ez nem sok volt, mert majdnem mindent bevittünk előző nap - és be a kocsiba. Olyan 1 km-re jártam a háztól, mikor Szilvi hívott, hogy még vigyek valamit. Visszajöttem, elraktam és spuri. Jól megy az autó, bár egy helyen be kellett tartani a sebességkorlátozást, mert rendőr ment elől.
Beértem a kórházba így is 14 perc alatt. Amit elég jó eredménynek tartok, ahhoz képest, hogy annyira azért nem toltam neki. Szilvi a vajúdóban volt, így oda mentem én is.
Teljesen normál szülést terveztünk, megvolt hozzá mindenünk és vártuk a fájásokat. Azok elkezdtek jönni. Na gondoltuk, szuper, fájunk, tágulunk, azt szülünk. Mivel volt egy kis vérzés, kicsit aggódott a szülésznő. Saját szülésznőnk volt és mivel mi nem értük el, biztos aludt, mint az emberek általában reggel 5 felé, a kórházból szóltak neki valahogy és miután megérkezett20 perc – fél óránként ott volt. Meg ha bármi gondunk volt, akkor is. Szóval aggódott, de azért nem vészesen.
Szilvin folyamatosan rajta volt a ctg és nem is engedték levenni, csak ha pisilni ment. A fájások nem tűntek fájdalomszintileg nagyon durvának. Szilvi azt mondta, így elvajúdna akármeddig.
Hú, nem írtam, hogy a magzatvíz kakis (oké, mekóniumos) volt, így sokáig nem lehetett a babát bent tartani, max. 12 óra.
Szóval idővel a fájások teljesen elmúltak. Reménykedtünk, hogy majd visszajönnek. Közben befutott a doki is, akit a szülésznő értesített. Ő is várt és nézte a ctg-t. Mivel Szilvinek magas volt a vérnyomása, adtak neki valami tuti cuccot. Csak kicsit elméretezték, mert 110/60-ra vitte le, ahol már szédült. Így mivel egy ideje már az ágy szélén ült inkább, vissza kellett feküdnie.
Mivel még jó ideig nem volt fájás, a dokinő javasolta az oxitocint. Kapott is Szilvi, amitől lettek újra fájások a ctg szerint, mi meg ott ünnepeltünk. A baj csak az volt, hogy amikor erősek voltak a fájások, a pici szívhangja gyengült. Ráadásul hiába volt fájás, a méhszáj nem tágult. Nem is adagolták az oxitocint sokáig, hanem a doki javasolta a császármetszést. Mit nem mondjak, nagyon jó érvei voltak. Persze, mi meg bőgtünk, mint a csecsemők, mert nagyon nem ezt akartuk, de racionálisan megfontolva ez volt az egyetlen lehetséges út. Ugyanis ez már dél körül volt. Lehet, hogy hat óra fájás után még mindig nem tágul ki eléggé, a babát már nem szabad benntartani a trutyis vízben és akkor csak rohanás van, ráadásul a fájások alatti szívhangkiesés is folyamatossá válhatott volna, ami elég szarul hangzik. Szóval bőgtünk vagy egy órát. De aztán megnyugodtunk. Illetve dehogy, csak már nagyon vártuk a babát és inkább az észérvek mellett döntöttünk.
Egyszer csak jött a műtősbácsi és elvitték Szilvit. Engem bekísértek az egyik szülőszobába. A szülésznő mondta, hogy olyan 20 perc múlva hozza is a babát. Az a 20 perc volt vagy 30, és annyit mászkáltam körbe-körbe, hogy láthatóan kikopott a szülőszoba padlója, de végre megjelent és ott volt az a gyönyörű szépség. Sírt a lelkem és olyan édes volt (meg azóta is az!). A szülésznő ott mérte meg előttem és mondta az adatokat, aminek a felét kapásból elfelejtettem. Bebugyolálta és nekem adta.
Hihetetlen volt látni, hogy ott egy pici baba, aki és és mozog, láthatólag semmi baja a világon és én vagyok az apukája.
Felvettem és gyakran elcsukló hangon beszélgettem vele. Oké, inkább úgy mondanám, hogy 100-ból egy mondat töredékét sikerült nem elcsukló hangon kimondanom. Lerakni nem akartam.
De jött valami fehér ruhás, aki megnézte, hogy az orra átjárható-e és betette kórházi pólyába. Talán még más vizsgálatot is csinált, nem tudom. Elég profinak tűnt. Leíratta velem a nevét, mármint nem az övét, hanem a piciét, meg más adatokat, megint visszaadta a babát és elhúzta a csíkot.
Így babázhattam még vagy 20 percet. Annyira, de annyira aranyos és olyan jó érzés volt, hogy ott van és nem kell várni rá tovább. Leírhatatlan.
A szülésznő valamikor közben mondta, hogy Szilvit el kellett altatni, mert a gerincébe nem tudták beadni az érzéstelenítést, így én láttam előbb a kis csöppséget, ami Szilvivel szemben egyáltalán nem fair, de nem volt más választás.
Egyszer jött a doki, beszéltünk három szót, majd éppen tolták Szilvit az ágyon a folyosón, fel a szobába. Annyira ki volt ütve szegény, hogy nem tudott rápillantani a szeme fényére. De legalább megpróbáltuk.
Utána még hagytak babázni egy keveset. Ekkor már letettem egy percre, hogy csináljak róla egy kis videót. Gondoltam, ha nem csinálok, akkor valaki esetleg nagyon mérges lesz és ezt nem engedhettem meg magamnak.
Olyan dühös volt Niki. Nagyon nem tetszett neki, hogy kivették a jó meleg helyéről. Amikor behozták még kicsit lilás volt, aztán szép rózsaszín lett kicsit később.
Magának a császármetszésnek két okból nem örültem nagyon. Az egyik, hogy nem lehettem ott, mert azért szívesen megnéztem volna egy normál szülést. A másik, hogy nem én vághattam el a köldökzsinórt.
Csakhogy ezek mellékes dolgok a baba és az anyuka egészsége mellett, így nem haragszom érte, főleg, hogy volt idő, nem kellett kapkodni, mert akkor lehet nálam is 200-as vérnyomást mértek volna.
A dokicsaj nem egy bőbeszédű, de érvelni tud. A szülésznő annál inkább bőbeszédű, jó kedélyű, aranyos csajszi. Én meg voltam elégedve mindkettővel. Gondolom Szilvi is. Ha nem, azt úgyis megmondja.
Szilvit ötkor látogathattam meg az őrzőben. Még akkor is elég kómás volt, de azért már tudta hol van és mi van. Megmutattam neki a fényképezőn a képeket, meg a kamerán a rövid videót. Hatig lehettem bent. Addig ott is voltam. Aztán mielőtt haza indultam, még kikértem Nikit, hogy megnézhessem, mielőtt haza kell mennem. Ugyanolyan édes kis cuki volt, mint előtte. Imádnivaló.
Elbúcsúztam tőle és megígértem neki, hogy holnap is jövök.
Beültem a kocsiba, hazafelé még benéztem a bátyámékhoz, aki helyettem is ivott pálinkát dögivel, majd itthon meglátogatott az egyik szomszéd. Feltöltöttem némi képet a netre és beestem az ágyba. Életemben nem aludtam még ilyen boldogan ilyen hosszú ideig egyfolytában, felébredés nélkül.
Mindenki jól van, minden oké és apuka vagyok. (Most is sírok az örömtől...)

Szilvi
KépKép
ceyla

Ceyla!

Köszi, egy kis csoda volt olvasni. :)

Kép
mók

Mók,
Köszönöm. :D

Szilvi
KépKép
ceyla

Ceyla, hát ez nagyon megható volt. Megható, de mégis olyan pasis. Hol mosolyogtam, hol meg összeszorult a torkom. Köszi!!!

Kép
Kép
etus79

Jó reggelt lányok!

Még mindig egyben........... párom is elindult :cry:
Gyomorsav már az egekben,alig merek enni,mert már lassan minden evés után savlekötőt kell ennem. A nappalinkból el lehet látni a kórházig, hát már lassan sóvárogva nézem hogy mikor indulhatok, szinte szugerálom,de eddig semmi....ami kis biztató volt most már az sincs, és tartok tőle hogy engem is inditani fognak megint. Ámbár lehet hogy csak az idő miatt lettem ilyen pesszimista :? De bizom benne hogy ezen a héten már babázhatok én is

ceyla: köszi a történetet......az elsővel voltam pont igy, altatásban és császár lett a vége

Kép
Kép
Kép
andinet74

Sziasztok!
Nekem sem volt eddig időm jönni.

Tunde:asszem Te kérdezted,a kórházban tették be a fülbevalót,hazajövetelkor.Fogadott dokim volt,és a szülésznő is fogadott,így ő hívta a doki bácsit.Ők már 25 éve együtt dolgoznak.

Gira:megismerem a Manót!Tündérke!

Mares:eszik annyit,amennyi kell neki,ne aggódj!Nekünk Apukára ütött... : )

Ice:Hatalmas gratula!!!!Sok tejcsit!!

Ceyla:szép nagyon,köszi!

Lányok,aki még egyben!KITARTÁS!!!!!

Nálunk Lili nagyon ügyesen szopizik,egy cici,kb 20-30 perc,60-70 g-ok.És éjjel is csak akkor kelünk,amikor eszünk,és van egy kb 20 perces sírós önaltatás hajnaéban. Ha túlpörgeti magát nappal,akkor nehezen alszik el,de azt hiszem,jó baba nagyon!

Dinci:sajnálom,hogy megint költöztök!

Kép

Kép

Szilvi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
sissy01

Andinet,
Ezek szerint a másodikat már természetes úton szülted?
Az első miért lett császár? A másodiknál minden rendben ment?
Drukkolok, hogy mielőbb beinduljon a szülés! :wink:

Sissy,
Nagyon aranyos Lillike. :D

Szilvi
KépKép
ceyla

Ceyla, köszi, meghatódtam a szüléstörténeten.

Sissy, Lili nagyon aranyos, és milyen jó, hogy ilyen rendes kislány!

A túlhordásban nekem az a legfárasztóbb, hogy naponta be kell menni. A CTG még elmegy, de ma flowmetria is volt, arra 1 órát vártam. Amúgy teljesen jól vagyok, a derekam is sokkal kevésbé fáj, éjjel csak egyszer kelek, gyomorsav se kínoz. Még nem idegeskedem nagyon, de azért jó lenne már babázni. Ma már a védőnő is felhívott, hogy mi van már...

Ez a vacak idő olyan álmosító, ti hogy bírjátok?

lynnn

Sziasztok!

De nagy a csend!

Sissy, tündériek a képek! És a leírás alapján tényleg nagyon jó kislány Lilianna.

Én ma levittem a csajt dokihoz, egyrészt mert főleg éjszaka nagyon köhög, meg mert szeretném, ha végre megyógyulna, mire tesó jön (meg a biztonság kedvéért is). De szerncsére semmi vészes, csak mindig újra megfázik (amit emellett a hülye időjárás mellett nem is csodálok). Kaptunk mindenféle gyógynövényes cuccot (sprayt, kenőcsöt, teát, bár azt eddig is adtam neki), és hát remélem gyorsan használnak.

Én asszem kivárom most már a hétvégét. Még mindig semmi jel, és úgyis szombaton lesz telihold, az állítólag meghozza a babákat :)

De ahogy már az elején is írtam, marha nagy a csönd, úgyhogy remélem, akik már közelebb járnak, azoknak nem kell kivárni már a teliholdat sem :)
Edit

Kép
Kép
etus79

Hajrá Csajok!!!Tényleg nagy a csend....

Szilvi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
sissy01

Tényleg nagy a csend.
Remélem jönnek a jó hírek hamarosan! :D

Lynn,
Örülök, hogy tetszett a történetünk. :)
Már 3 nap??? Gondolom milyen türelmetlen vagy, de hidd el már nem kell sokat várni! :wink:

Szilvi
KépKép
ceyla

Sziasztok!

Mi is egyben. Viszont a nap híre, biztos ami biztos ma délelőtt kihúzták a bölcsességfogamat. Na nem a fog volt rossz, hanem a vizesedés miatt a nyálkahártya is duzzadt, és nekem amúgy is túl hátul volt, így meg annyira nyomta a hátsó részt hogy kicsit be is gyulladt... :cry:

Vajon mi jöhet még????
szülni sose fogok, megfázáson túl vagyok, fertőzésen túl vagyok, ma foghúzás. Hát elég volt nagyon.

Kép
mók

Ceyla: a tortenet:)) Nagyon jol leirta parod!

En is irtam de meg nincs begepelve....

MOk: ennyi mindn osszejott! De inkabb most legyenek ezek mint mikor mar baboka idekinn.

A pocaklakoval levoknek kitartas!
Oszinten nekem mar most olyan tavolinak tunik....
Epp ma fogalmazodott meg bennm olyan mintha nagyon reg ota 4esben lennenk...
MAr kezd ez a feladat is rutinna valni:)

BAr azert meg vannak megoldatlan dolgok, meg kerdesek , ketelyek bennem, de most epp konnyebb a szitu mert itt van hugom, igy egy gyerek alt ra van bizva:)
Amugy eleg szornyen viselkedik Anna:( En jol birom mar mondhatni tudom kezelni de ferjem szegeny szenved, hogy Anna elutasitja, meg hogy direkt nem fogad szot... De en nyugtatgatom ot, hogy jobb lesz.

Elotte igen nehez napjaim voltak mert ferjem lebetegedett, mintn en csinaltam, de most epp szepnek latom a vilagot:)

A babakepek gyonyoruek!
En is potolom maris ezt a hianyossagom:)

Szep napokat mindenkinek! Es kitartas a nehezebb pillanatokhoz!

KépKép
tavasziszel

Kép Kép

KépKép
tavasziszel

Mók,
Sajnálom, hogy még mindig egyben. Már reménykedtem.

Tavasziszél,
Anna nagyon cuki Flórával. Örülök, hogy jól érzed magad. Nem hiába a rutin. :D Ügyes vagy!
Én még sokszor mindig rácsodálkozok, hogy anya lettem. :oops: :)

Szilvi
KépKép
ceyla

Mók, hát én is nagyon drukkoltam, hogy már meglegyen a baba. Sajnálom, hogy ennyi minden van (bölcsfogamat majd nekem is ki kell húzni, de én mindig halogatom).

Lynn, szóval még te is itt :) De szerintem, ha ennyire meszűnt minden bajod, az már azt jelenti, hogy lejjebb ment a baba, nem? Akkor már nincs messze a vége.

Tavasziszél, nagyon szépek a lányok. És így Annáról is láttunk egy képet. Tök jó, hogy jól bírod (jókedvűnek is tűnt a leveled). Biztos nehéz lehet férjednek, én is tartok tőle, hogy JUli majd nagyon anyás lesz, és azt majd az én férjem sem fogja jól viselni (nálunk a nagyobb változásoknál -költözések pl- mindig nagyon én kellettem eddig neki). De ez biztos csak pár hét, és elmúlik.

Viszont se Andi, se Tünde, se Rékus nem jelentkeztek ma. De jó lenne..!!!

Én ma porszívóztam, Julival ugye dokiztunk, palacsintát sütöttem, meg krumplifőzit főztem, Andris meg... tök jól elvan :) Fájás nuku, most valahogy még el sem fáradtam annyira estére, mint szoktam. Remélem, csak arról van szó, hogy Andris szeretne apa szüilnapi ajándéka lenni :)

Jó éjt!
Etus

Kép
Kép
etus79

Sziasztok!
Túl vagyok az elkeseredettségen és köszi az együttérzéseket. :roll:

Tavasziszél!
Nagyon vártam már a fotót, nagyon szépek a lányok. :D

És minden babánk gyönyörű!!!!! Köszi a képeket, mert mindig feldob!!!! :D :D :)
Bár tudom nem csak nekem van mutogatva, de én szeretem megnézni őket.

Kép
mók

Laptető!!!
Levettem a vonalzómat, majd lesz új ha a kislányom is úgy gondolja végre!!!!!
mók

Ceyla: igen, az elsőt császárral szültem,mert hiába inditottak "magas,egyenes állás" miatt a műtőben kötöttem ki. a másodikat rá 7 évre szültem,csak a biztonság kedvéért,hogy a méh ne sérüljön vákummal segitették.....
de a sima szülés szerintem jobb volt, hamarabb felépültem. hogy a 3. milyen lesz jobb nem tudni :?

mók: úgy látszik mi már csak egyben maradunk még egy darabig, bár szerdán megyek nst-re meg dokihoz, aztán ha addig nem lesz semmi, majd megmondja meddig fog várni.

tavasziszel: nagyon szép a kisbabád, és nagyon édi ahogy a "nagylány" fogja a kishugit

etus: itt vagyok,sőt ma én keltem a legkorábban,csak délelött visszapihentem, egy kicsit utánna meg jött anyukám, hogy ha gond van ne legyek egyedül, illetve a lányokkal legyen valaki és csak most este értem ide megint. derékfájáson és a lábvizesedésen kivűl nálam sincs semmi.........de talán még a héten reménykedem :roll:

Kép
Kép
Kép
andinet74

Sziasztok!

Én is itt vagyok és még mindig egyben, az az igazság nem igazán látom a végét!! Mint írtam nálam már nincs sok probléma gerincfájdalmak, savasodás, mind elmúltak tök jól vagyok néha egy kis görcs, csak a pocim nagysága miatt tudom hogy még terhes vagyok!!!

Én holnap megyek Nst-re na akkor megbeszéljük a dokival hogy csütörtök után mi lesz vagy meddig vár, mert ez a kiscsaj piszok jól érzi magát odabenn.

Síssy, Tavasziszél: gyönyörűek a babák és term. Anna is. Én IS ETTŐL FÉLEK HOGY A FIAM MOST NAGYON VÁRJA DE MELLETTE PISZKOSUL , NYŰGÖS ÉS HISZTIS SZERINTEM ÉRZI, HOGY LASSAN VÉGE az egyeduralomnak!!

Mók: Nagyon együttérzek veled, mert szerintem nekem meg a bölcsesség fogam alul most szeretne kijönni, néha piszkosul fáj de semmi különös gyulladást nem látok!!!

Azért benézek mindig hogy van -e új baba, de írni ált. csak este tudok.Ez naptól függ mennyi elintézni való van.Csajok kitartás előbb-utóbb ezek a babák csak kibújnak, csak mi bírjuk türelemmel.
Babások pedig örüljetek hogy ti már túl vagytok mindenen.
Na puszi mindenkinek, jó éjt és egy babát vkinek éjszaka!!!

39+4

Tünde
btunde

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: