Bocs, hogy reggel így mindenkit lerohantam, de kétségbe voltam esve, most már kezdek megnyugodni.
De legalább a tegnap este nagyon jó volt.
Én főleg pasikkal dolgozom együtt, egy csomóan nagyon kis fiatalkák, nagyon cukik, reggelre már mindenki kb szerelmet vall
Tegnap egy olyat fogtam ki, aki most végzett az egyetemen, szeretek vele nagyon dolgozni, de tegnap már ő is olyan hülyeségeket beszélt, hogy tudja, hogy férjem van, neki meg barátnője, de…
De azért jókat beszélgettem egy csomó emberrel, akivel amúgy nem nagyon van lehetőségem
Judit
Igazad van, hogy szar érzés a negativ teszt, de most meg annyira meg vagyok zavarodva, azt sem tudom, mit érzek…
Lehet, hogy az első tesztnél túl sok volt a pisi, nem is láttam rendesen…Gondoltam erősebb csík lenne, ha lenne.
Huh, nem tudom, mi lehet a hasaddal, jobbulást
Kispatak
Nagyon gratulálok az álláshoz!!!
Mit fogsz csinálni?
Reggel csinálok még egy tesztet, mert ez így nem állapot
De nem is tudom, miért néztem meg mégegyszer a tegnapi, már kidobott tesztet…
Az a vicc, hogy ez volt a legstresszesebb hónapom évzárásunk volt, rengeteget dolgoztam.
Zsuzsi
De jó, hogy már van szívhang!!!
zsu1981
Gratulálok!!!
Kubu
Anyukáddal próbálj meg nem foglalkozni…
Remélem otthon már nem veszekedtek.
Pihenj többet, Te!!!
brumi
Remélem sikerült az inszem, drukkolok nagyon!!!
lukacsne
Köszi, reggel tesztelek még titokban
cidney
Én is gratulálok!
kisbeeka
Remélem hamar belakjátok a házat, tudom milyen szar mindent előszedni a dobozokból…
Andi-szakértő, köszi
Azon röhögtem egyébként, hogy most azt sem tudom, mikor volt peteérésem, mert a ciklus.hu nem küldött emailt
Kolléganőm azt mondta, ők azon a héten kötelezően minden reggel és este együtt voltak, hát én ezt így muszájból nem szeretném…
Na, hogy még jobban törjön a mécses, anyukám ma let 60 éves, legszívesebben ezzel hívtam volna fel reggel, de meg kell várnom a férjem szülinapját
(Nagy pofáraesés lenne holnap egy egycsíkos…)
navared
Nem, nem vagyok alkoholista
Ó, basszus, ezek nem jó hírek!!
Kitartás! Remélem hétfőn tudsz beszélni a dokival.
Tényleg szép a pocakod