A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » "Akik első babájukat várják"

Megpróbáltam én is letölteni, nekem elindult, de kiírta, hogy a hátralévő idő 2 óra 17 perc. Azt olvastam, hogy az internet sebességétől is függ a dolog.
Azért remélem sikerül letöltenetek, ha már így felizgattam a társaságot :)

Amúgy Menion én is beléptem a gmailre, kitöltöttem, feltöltöttem, meglestelek benneteket :). Hát az a szoba... leesett az állam. Azt vettem, hogy hungarocellből vannak, de mégis honnan a minta, hogyan és mivel vágtad ki, mivel festetted és végül mivel ragasztottad és én is akarok ilyet :) . És ha nem titok, akkor megírod, h kb mennyiből jött ki ez a dekoráció? Te amúgy ilyen kreatív vagy? Mert én kétbalkezes, szal lehet jobban járok, ha megveszem a dolgokat.

Suzy igazán szép pocak. Azt kell mondjam, igaz a mondás, miszerint minden kismama gyönyörű :)

Gabi a szülőszobás képektől ismét könny szökött a szemembe. Ez már nem normális, tuti a hormonok miatt van. Vagy a fenéket... Hát kinek ne érne fülig a szája egy ilyen édes baba láttán és azok a megható pillanatképek. És tessék, már megint :) .

Nomi, nagyon helyes vagy, igazi szépség a pocak is és a kis Babócád... Tök jól látszik Ő is :). Amúgy ha nem írod ki a kisbabáról, hogy fekete az apuka, eszembe nem jutott volna. Asszem Evita kérdezte, hogy ez változhat még? Vagy ha fehér bőrrel született, akkor úgy is marad?

Orsi csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz. Állati csini vagy és nagyon klasszak a fotók. De ahogy elnézlek, rajtad egy gramm felesleg nem volt/maradt ugye? Mert csak a pocakod, ami plusz és annyi. Szerencsés alkat :)

Erika te is szépen ki vagy kerekedve, pontosabban a pocakod :). Babódról nincs frissebb kép? Megnézném.

Végül Adri. Nagyon nagyon sokat gondoltam rád. És utólag olyan egy sügérnek érzem magam, hogy egyáltalán felkínáltam neked azokat a bizonyos weboldalakat. Direkt nem küldtem el, mert komolyan mondom horror. Csupa rossz dolgok és az egyiken van egy videó... Csak elindítottam, de csupa csupa vér minden (bocsánat, h így leírom). És a szövődmények, meg az egyebek, szóval szörnyű. Gondolom így is rettenetesen érzed magad, de ezek ismeretében még rosszabb lenne. Ráadásul mindegyik weboldal vádaskodó hangnemben beszél a témáról. Az fel sem merül egyikben sem, h lehetnek olyan esetek, amikor muszáj. Ha gondolod, mindezek ellenére, elküldöm neked privátban, még csak sokkolni sem akarok ezekkel senkit. De sztem hagyd ki! Elég a sokk neked, amin keresztül mész. De ha gondolod... Szívesen (vagyis nem szívesen, de, elküldöm)

KépKép

Kép
szandriii

Szandra! küldd el nyugodtan. ha nem bírom úgyse nézem végig
deann

Szandriiii!
Neked is köszönöm nagyon-nagyon!!! :oops: :oops:

Hát, deee, azért maradt itt-ott egy kis plusz, de ez most nem zavar, a szoptatás annyit kivesz az emberből, hogy szerintem simán lehet fogyni alatta mégha kiegyensúlyozottan táplálkozol is!

Van még egy kis pocakom is, de talán ez pát héten belül lemegy...már mozognék szivesen, Én olyan mindenbebelnyúlós fajta vagyok.....most nyilik itt a házban egy spinning edzőterem, megvoltak mér az első órák, tuti járni fogok, van esti időpont is!
Bár az ára eléggé letört...1000 ft 1 óra...de talán 1 héten egyszer bele fog férni a büdzsébe! És tornázni is jó lenne eljárni, az meg itt a Csepel Plázában van.....5 percre tőlünk...hát terveim vannak!
De még tényleg inkább vigyázok, mert biza igy estére érzem azért ezt a vágást itt alul...pedig nagyon szép már! :idea: :)

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

manama!Köszi a jó tippet,kipróbálom...hát háton már nem kényelmes és oldalt sem tudok sokáig feküdni,remélem megtalálom a megfelelő pózt h kényelmes legyen és h elmúljon.

Gabi!Nagyon aranyos Roli baba...csak gyönyörködtem mikor nézegettem a képeket.És sok mindent kaptatok,de jó. :lol:

Orsi!Gratulálok h leeset a köldökcsont.Örülök hogy jól telt az éjszakátok...jó dolgokat kaptatok.Szupi.
Csinos vagy és nagyon tetszenek a fotóid.

Szandri!sajnos a babómról nincs friss kép.

Mindenkinek nagyon szép pocakos képek.

Kép
erika12

Orsi!A banánfa igen terem,de mi nálunk sosem érne be.Emlékszem mikor a párom barátjánál voltak kis babánok ,de nem lett semmi belőle...tőlle kaptuk a banánfát ezelőtt 3-4 éve kb.
Idáig minden évben télire be hoztuk a folyosóra...idén nem tom mi lesz vele,mert nem fér be,nincs hely új butorokat csináltunk,nagy szekrényt,cipős szekrényt,stb.Télen megfagy kint a banánfa,de majd meglássuk h lesz,lehet h le lesz takarva kint.
A párom mondta hogy szeretne tél álló banánfát majd.

Kép
erika12

szandri!Köszi a pocak dicsit.Sajnos nem találom a videó...nem tom hol kell letölteni.Légyszi írd majd meg,köszi.

Kép
erika12

Na ha már így előjött A TÉMA.
Nálam tegnap előtt az volt a nagy tragédia (annyira azért nem volt nagy, csak piszok rosszul esett):
elmentünk a LIDL-be este, mert csak az volt nyitva és ilyen tök szexi kis melltartós trikó (fene tudja mi annak a böcsületes neve) 295 ftért. Na mondom, ilyet veszünk párat, majd jó lesz az még vmire vmikor. Vettünk is egyet, 80Bset. Most már 85Cs kell, de hát úgysem most akartam azt használni. Na mindegy, a méret miatt azért mégis felpróbáltam, amikor hazaértünk, mert nagyon kíváncsi voltam, hogy miért került 295 ftba ez a szexi cucc. Tényleg nem OLYAN szándékkal vettem fel.
Belebújtam.
Elcammogtam a tükörig (tudjátok, mint a pingvinek). Nem volt rajtam olyan "légy az enyém most azonnal" bugyi, csak amolyan kényelmes. A tükör előtt aztán illegtem-billegtem, mutatom a hasam Iminek, hogy durva mekkorát nőtt megint.
Akkor láttam az arcát, nem a megszokott volt.
Aztán elmentem tusolni, de behívtam, h ugyan magyarázza már el, h mi a gond, hiszen alig 2 falat ruhácskában illegettem magam neki, ő meg ugye semmi. (Pedig azelőtt, hű hát mi nem apróztuk el a dolgot. Sokszor és sokat.)
És akkor az arcomba vágta, hogy ő már nem kíván annyira.
Nem olyan nagy dolog, de ezt olyan minőségben tálalta, hogy nekem a szívem majd megszakadt.
És nem is tudom, kicsit fenyegetve is érzem magam ettől.
Aztán én meg azért rajta lennék a témán, lenne rá kapacitásom. De nem is tudom, innentől kezdve ha közeledne is Imi, már nem lennék benne biztos, hogy tényleg akar vagy csak szánalomból akar.
Pedig tudom, hogy ő is változásokon megy keresztül, neki is az első gyereke. És még ha tagadja is vagy nem is veszi észre, azért ő is érzelmi változásokon megy át. De azért foghatta volna ezt a dolgot a babára, hogy miatta nem meri. Hát de nem jutott eszébe füllenteni. Nem az fajta.

KépKép

Kép
szandriii

Erika!
Hu, de jó...bár az még jobb lenne, ha tényleg beérne....
Talán, ha letakarjátok megmarad, próba szerencse!
jajaj....nemsokára...itt az időd Erikaaaaaaaa! Hurrráááááá hurráááá...újabb Bébikénk lesz!!!!!! :!:
Örülök!!!! :P :wink:

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Sziasztok Kismamik!

Hogy vagytok?

Nekem kb. 4-5 napja szinte folyamatosan húzódik a pocim egy kicsit. Tegnap voltam védőnőnél, meg dokinál, mondták, hogy szedjek magne b6-ot vagy magnézium pezsitabit. Na majd szólok öcsémnek, hogy dobjon meg egy kevés pezsitabival, az egyik gyógyszercégnél dolgozik, úgyhogy tud hozni. :lol:

Menion
én sem kaptam privibe üzenetet, küldenél nekem is? vagy valaki? köszi

Kép
gyevacska

Erika: belinkeltem neked ide. Amúgy a beérkező leveleknél van, ha megnyitod azt a levelet, onnan is eléred. De elvileg innen is mennie kell.

http://www.mammutmail.com/?action=downl ... c32c65bd8d

KépKép

Kép
szandriii

Szandri!
Kényes dolgok ezek azért.....
Akárhogyan is azért a férfiak is kőkemény dolgokat élnek át a 9 hónap alatt, annak ellenére, hogy nem beszélnek róla....és hát igen....ilyenkor mindegyikünk fejében megfordul, hogy mi is lesz a jól kialakitott dolgokkal....de úgy gondolom, hogy ha igazán szeretnek minket és igazán akarják a babáikat, akkor mindez eltörpül egy-egy Uh felvétel...Manó rúgdosás mellett!
Ugyanakkor azt is tudomásul kell vennünk, hogy a férfiak máshogyan vannak összerakva....szerintem Ők nehezebben viselik a szexmegvonást, hiányát....mint mi..!
Szerintem feltétlenül beszéljetek erről a témáról, de söpörjétek a szőnyeg alá..és nem mellékesen Te ne emészd magadat, mert valószinűleg nem Veled van a baj, hanem a Párod most dolgozza fel a történéseket és hát rájött, hogy nagy változások vannak készülőben!
Figyelj Rá...és segits neki. :oops:
Aztán, ha ez a probláma tartósan fennálna, akkor kezdj el aggódni, de most ne!
Hm, Én tudod mit csináltam...mivel ilyenkor az Apukák némiéeg kirekesztődnek a dolgokból...emaileket irtam a Baba nevében a heti történésekről...mert igy kicsit közelebb hoztam neki a méhben zajló hatalmas csodát!
Hátha igy könnyebben dolgozza fel....

ŐŐő, lehet hülyeségeket irtam....bocsi! :oops:
Irhattam volna azt is, hogy teperd le és erőszakold meeegggggggggg.... :wink:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Orsi, nagyon aranyos vagy, köszönöm. És ez a levél írás dolog tök jó ötlet. Nagyon kis kedves. Lehet, hogy teszek egy próbát én is :)
Amúgy már nem idegelem magam ezen, csak hát ott és akkor és úgy... tuti a hormonok. Mindent erre fogok :)

Mellesleg nem áll távol tőlem az erőszak gondolata sem :wink: :P

KépKép

Kép
szandriii

Szandriii
Köszi a pü-t.

Be is írtam magam a táblázatba és megnéztem a képeket is, majd én is beszkennelem a kicsicskéről az eddigi 2 képem és majd felteszem.

Kép
gyevacska

Sziasztok Lányok!

Remélem mindenki jól van, és a csöppségekkel is minden rendben... :)

Nekem ma volt egy apróbb "balesetem" Nem megijedni! Viszonylag jól vagyok! :) Mentem dolgozni, kiszálltam a kocsiból, indulok az épület felé - 5 lépcső vezet fel az ajtóig -, valamim (vérnyomás, vércukor?) gondolom leesett, mert arra még emlékszem, hogy lépek fel a negyedik lépcsőre, aztán már csak arra, hogy "csattanok" a tetején. A jobb térdemről lenyúztam a glazurt, és mind a két sícsontomon lett egy-egy pukli... :( Most borogatom, meg kötözöm, és bízom benne, hogy holnap már kevésbé fog fájni...

Vigyázzatok nagyon magatokra!

Tsók! Anta

ui. egy privát üzenetet én is kaphatnék a közös emil címmel? Előre is köszönöm... :)

Kép
verdict

Sziasztok!

Jahajjj, megint vissza kell olvasnom egy csomót! ;)
Gmailre mindjárt töltöm a képeket!

Szandri! Videó lejött, köszi! Holnap leülök és végignézem!

Anita!
Örülök, hogy komolyabb bajod nem lett!!! És semmi előjele nem volt? :shock: Pocak? Nekem egyszer volt ájulásközeli élményem, de azt éreztem és még el tudtam botorkálni egy székig... Jobbulást a lábaknak!

Szépek a képek, babaszobák, mmmm..... :)

KépKép
manama

Szép estét :!:

Ti aztán ma termeltetek :shock: visszaolvasok és jövök :!: meg nézem a közös mail fiókot, mert kíváncsi vgyok ám :!: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok Lányok!

Sajnalom, h mostanaban nem tudok jönni, de elkezdődött a fősuli, es eleg sok idomet elveszi, mivel rengeteg a matek, es ugyebar januarra vagyok kiirva, igy megprobalok eloretanulni.

Voltunk megint !d-n, minden rendben volt. :) Viszont tegnap...kemény delelott volt... Marha szarul volta, delelott hanyingerem volt, kora delutan meg feszult hasam, hala, delutanra mar elmult. Az az igazsag, eszre kell vegyem, h vissza kell vennem a tempobol. Ez van...

Látom, irogattatok a hazaseletrol. Nalam ez most egy sarkallatos pont lett... Soha nem volt vele gondunk, de amiota megnott a hasam (kb 1 honapja) nekem azota semmi kedvem. Egyszeruen nem erzem magam ugy, mint regen, nem erzem magam szexisnek sem, meg estere faradt vagyok. Engem ez teljesen elkeresit, mert regen olyan igazi "gerjedős" fajta voltam, most meg semmi... remélem, elmulik... :(

Orsi, latpm, szepen fejlodtok! :) Amugy szerintem nem draga az a spinning, en meg nem is lattam ilyen aron, ahol eddig en jartam, mindenhol dragabb volt.

Holnap megyek nodikhoz, remelem, sikerul majd bejutnom hozza. Apropo, nektek van valasztott szulesznotok? Tolem kerdezte a dokim, meg a vedőnő is, de mondtam nekik, h nem is ismerek senkit a korhazbol, igy meg hogy lenne...

Szep estet nektek!

Kép
presario

Erika
köszi a képdicsit, de nem a legjobb kép, mert a számom épp kijött a herpeszem és ott a nagy seb :oops: :roll: :!:
Sajnálom, h még mindig nincs kész a kiságy :!:

Menion
nagyon jó ötlet ez a gmail-es fiók, nekem nagyon tetszik, ide folyamatosan tudunk feltőlteni képet :!: :wink: köszi, h megcsináltad :!:

Orsi
de jó, örülök, h jól megvgytok :!: :wink: ügyi anya vagy nagyon :!: :wink:

Gabi
csodaszép Roli baba, nagyon szépek a képek :!: :wink:
jó sok mindent vittek a látogatók :roll: :wink:

Megnéztem az albumokat, szépek vgytok Csajszik és a bébik :roll: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Anta
szegénykém, gyógyuljon meg a lábacskád :!: biztos a fáradság okozta ezt a balesetet :!: :?:

Szandriii
Csatlakozom Orsi hsz-hoz :!: mindenképpen meg kell beszélni a dolgot, tényleg nem szabad a szőnyeg alá söpörni, hosszú távon ez nem megoldás :!:
Képzeld nálunk ez pont fordítva van, Én nem kívánom annyira, de a férjem elfogadja, megbeszéltük a dolgokat...most meg már eleve nem szabad, a doki nem engedi a méh száj felpuhulása miatt :!: ...meg hát ugye most már ekkora pocakkal???

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

sziasztok Lányok!

Húúúú, termeltetek rendesen. Ezt szeretem nagyon! :lol: Tettem fel képeket! Még teljes alakos pocakos kép nem is készült rólam, :oops: de majd csinálunk, és akkor felteszem! :wink:

Orsi
Hát ez aranyos,hogy le akartad vinni a szemetet. Tuti még lesz pár ilyen eset! Még meg kell szokni,hogy ott van Dalmus!

Szandri
Örülök,hogy végül elmondtad,hogy bántott téged! Megértelek,hogy rosszul esett. Biztos nekem is rosszul esett volna, főleg úgy hogy most sokkal érzékenyebbek vagyunk. Jobb tanácsot nem is tudnék adni, mint az Orsi írt, bölcs lány nagyon :wink:, úgyhogy...

Anna
Kitartást a sulihoz! Megértelek nagyon is! Hajrá, hajrá! Menni fog! ügyi vagy!

Anta
Hát azért jól megijesztettél. Megijedtél nagyon? Hasad nem ütötted be? Én is reggel olyan rosszul lettem útközben,hogy elgondolkoztam,hogy visszafordulok, és nem megyek dolgozni. Aztán mondogattam magamnak egy párszor,hogy nem vagyok rosszul, nem vagyok rosszul....és elmúlt! Muszáj volt neki! :lol:
De nekem nem ilyen vérnyom/vércukor leesés volt. Az nagyon rossz tudom!

manama
Te is milyen vékonyka vagy!!! De már látszik,hogy nő a pocak! :wink:

evita10
Budapest IX. kerület

Evita
meglestelek épp az előbb :lol: csini vagy :!: :wink:

Voltunk a dokimnál, elköszöntünk tőle, igazán nagyon rendes volt, mint mindig :!: kérte, h feltétlen szójak, ha már bent vgyok és ha véletlen nem érne oda az új doki azonnal hívjam és Ő intézkedik :!: egy picit nyugodtabb vgyok, de majd szerdán nyugszom meg, ha érzem, h biztos kezekben vgyok, leszek :!:

Nagyon sajnálom, még sírtam is ott előtte, h nem tudok nála szülni, mert annyira megszoktam és Ő is engem...olyan jól elbeszélgettünk most is...a férjem meg is jegyezte, NŐK :lol: nagyon emberséges, a szívén viseli a betegeit, és tudja, h mi Cipikéért sokat küzdöttünk és ebben Ő is részt vett...és megdicsért, h nagyon jó a hozzáállásom dolgokhoz, mert soha nem adtam fel, csak pozitívan próbáltam gondolkodni és ez mind-mind hozzásegített a sikerhez :!: :roll: igazán jó orvos :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy
Köszönöm a dicsit! :oops:
Már szóltam Lacinak,hogy majd kell teljes alakos képet csinálnia! Úgyhogy hamarosan lesz! :wink:
Örülök,hogy ilyen rendes a dokid! Remélem az újjal is ennyire meg leszel elégedve! Szurkolok nagyon,hogy biztos kezekbe érezd magad! Tényleg jó,hogy nem adtátok fel, megérdemlitek nagyon Cipikét! Most megnéztétek uh-on?

evita10
Budapest IX. kerület

szandri
Megjelöltelek iwiw-en! :oops: :wink: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Evita
várom a többi képeket is :!: :wink:
nem néztük most uh-on, nem jó 2 hetente nézegetniha csak nem muszáj,felmelegíti az uh fej a magtatvizet...jövőhéten szerdán látjuk legközelebb :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szép babarugdosásos reggelt kismamik!

Győzlek benneteket olvasni :wink: Legalább tudom hogy mindenkivel minden rendben.

Szandrii! Hát azt hiszem a Tied kicsit súlyosabb gond mint nálunk ami van. Amúgy is érzékenyebb vagy...szerintem is meg kellene beszélnetek ki mit gondol és érez. Lehet csak azért vélekedik így mert félt és ezért gátlásos. Én le sem tudom állítani...azt mondta hogy terhes nővel szeretkezni a világon a legjobb dolog...így is mindig kalandozik a keze...meg a tekintete. Sokszor kér meg este hogy álljak fel egy kicsit és a fénynél gyönyörködik bennem.

Suzy! Telnek a napok rendesen. Milyen az új dokid?? Kérdezted már hogy felkelhetsz-e 36.hét után? Uh előtt voltam Töreki Annamária...vagy hogy is hívják. Pszichológus a női klinikán. Nagyon rendi volt. Beszélgettünk meg tesztet töltetett ki egy kutatáshoz. http://5mp.eu/web.php?a=kismamalelek ezt a linket ajánlotta, lehet kérdezgetni is bár én még annyira nem futottam át.

Verdict! nagyon vigyázz magadra! Kicsit megijesztettél. én még babásan nem estem szerencsére, de azelőtt volt olyan hogy vérnyomás miatt csattant a fejem a járólapon....mindenhol kék-zöld folt. Jó 1,5 hónapig nagyon színes egyéniség voltam. lehet nem kellene sokat egyedül mászkálnod, meg az orvost is megkellene kérdezned mivel lehet megelőzni.

Adri! Ennek a vizsgálatnak ad még nektek esélyt? El tudom képzelni hogy fájhatott. Amikor írtad hogy mi is történik most veletek én is nagyon megrémültem. A szerdai uh után gondoltam is rád. Nagyon örültem hogy nálunk szupi minden, de igazságtalanságnak éreztem hogy a te kis angyalkád sajnos.....Nem akarok indiszkrét, meg bántó sem lenni de párod most hány éves? Lehet már említetted és én 21-re emlékszem :oops: Most még a szüleiddel élsz együtt? Középsulit csinálsz? Hát ez a fiúddal alvás elég morbid kijelentés. Én is átmentem ezen...ráadásul szerintem az apák ezzel jobban meg vannak áldva. Én 18 évesen el is költöztem és 4 évig volt egy élettársi kapcsolatom...ami bár nagyon nehéz döntés volt, de túlléptem rajta. Azóta meg nagyon boldog vagyok.

Mindenkinek szép napot kívánok! Ma még szépen fog sütni a nap...szerintem mi ki is használjuk.

KépKép
yokka03

Drága Lányok!

Nagyon jól esik az aggodalmatok, borzasztó kedves. :) Szerencsére tényleg „csak” a lábamat ütöttem meg, a pocakomat nem. De amint felálltam az első dolgom volt, hogy megsimogassam! Gondolom ő is megijedt! Főleg, hogy nem is értette, hogy mi történt… Elég rosszul aludtam az éjjel. Ha betakaróztam kellemetlen volt, hogy hozzáér a takaró, ha kitakaróztam, fáztam… Semmi sem volt jó. :( Lábra állni elég nehezen tudok, szerencsére ma nem megyek dolgozni, így tudom pihentetni.

Köszönöm a közös emil cím hozzáférést! :) Nem tudom ti hogy vagytok vele, de szerintem tök szuper dolog, hogy a neveknek hirtelen lett arcuk!!! :) Majd én is igyekszem képeket feltenni! Végignéztem mindenkit. Csodaszépek a pocakos képek! Majd megkérem Apát, hogy rólunk is készítsen! Igaz kedd óta nincs velünk, mert nagy fővárusunkban van egy tanfolyamon, de ma már jön haza!!! :) A babákról készültek is egészen megérintik az ember szívét!

Szandri! Nagyon sajnálom, hogy így áll ez a dolog köztetek! Borzasztó rossz, tudom! Az ember egész valójában elkezd kételkedni. Sajnos átéltem egyszer én is az első férjemmel. :( De én sem tudok jobb tanácsot adni, mint Orsi. Ezt igenis meg kell beszélni! Na ez is igen kellemetlen… Lehet, hogy elsőre nem is fog menni, de nem szabad feladni!!! Kitartást, Drága! Nagyon drukkolok!

Suzy! Örülök, hogy rendeződtek az orvos körüli kérdések! Nagyon fontos, hogy biztonságban tudd magatokat az új dokinál!

Yokka! Köszönöm, hogy küldtél a napsütésből! Elég borús időre ébredtünk ma. De képzeld, amint elolvastam azt a mondatot, hogy szépen fog ma sütni a nap, abban a pillanatban megjelentek az első napsugarak! :) És azóta is ragyogó idő van! Még egyszer köszönöm!

Legyen szép napotok! Nagyon vigyázzatok magatokra!

Tsók! Anta

Kép
verdict

Szép napot Kismamik!

Először is a fotók. Tényleg jó látni is Titeket, nem csak olvasni! :)

Orsi! Gratula a kisangyal Dalmához, maradjon is így! Jót mosolyogtam azon, mennyire pörögsz. Neveled a pici lányodat, megírod nekünk a híreket, és mellékesen még osztasz pár jótanácsot is! ;) Csak így tovább Neked, Nektek!
Uhh és azok a fotók… megcsodáltam én is!

Gabi!
Ezt nevezem szuper látogatásnak! Mindenféle földi jó+kevés időtöltés! Persze gondolom elvagy velük, de ilyenkor a kevesebb több! :D Azért pihenj is ám!

Erika! Klassz a banánfa! Írod, hogy problémás lesz a téli elhelyezés… itt Pécsett is van egy háznál egy iszonyat nagy banánfa (tuti van 5 méteres, ha nem több), na azt ugye nem ássák ki… Visszafagy egy kicsit, majd lemetszik és jó alaposan tőtakarják. Vastag fólia, kukoricaszár, ilyesmi. Tavaly kicsit elfagyott (sztem a sok eső miatt), de túlélte a növény!

Szandri! Sajnálom, hogy ilyen események borzolják a kedélyállapotodat. Én is csak azt tudom javasolni, hogy üljetek le megbeszélni… remélem, használ!!! A babavárás időszaka valóban új nekik, férfiaknak is, igyekszem én is figyelni, hogy ő hogyan viseli…

Presario
! Szegényke, ekkora hajtást! Vigyázz magadra és tényleg lassíts egy kicsit! Nekem nincs választott szülésznőm, tul.képp én sem ismerek senkit… De én pl az ügyeletes dokinál fogok szülni, mert bár van gondozó orvosom, ő nem vállal szülést. Bár nem bánom, mert abban már a legelejétől biztos voltam, hogy az ügyeletes orvosnál szüléssel semmi bajom.

Evita! Köszi a dicsit…:oops: Azért Te sem panaszkodhatsz! ;) Várjuk az egész alakos képeket. Én meg majd csak pocakos fotókat is szeretnék, hogy jól látszódjon a fejlődés…

Suzy! Öröm az ilyen doki, aki ennyire emberséges. Gondolom, megnyugodtál, hogy mindenképpen jó kezekben leszel! Nekem is tetszik a pocid…

Verdict! Örülök, hogy a pocid nem ütötted meg. A lábfájás sem lehet kellemes, ma mindenképpen pihentesd.[/b]

KépKép
manama

Sziasztok!
Latom mind jol vagytok,es megneztem az ujabb kepeket...hat gyonyoruek

Anta! Szerencsere pocinak semmi baja,de azert ha lemegy a zomanc az biza fajdalmas.

Szandri! Kosz a linket,es azt hogy annyit kinlodtal vele. De szerintem sem a gepem,sem ez az irto jo net nem tud vele mit kezdeni :( :(
A ferjeddel kapcsolatban...szerintem is megbeszelni a dolgokat. Habar nem ertem ezeket a pasikat,mert nem tudjak "szebben becsomagolni" a mondanivalokat?????

Gabi! En is szeretnek ilyen vendegeket.... Pihenjel is azert :)

Orsi! Aranyos lehettel kulccsal,szemetessel a kezedben :P
Kulonben a szexis kepek isteniek. Dalmacska meg egy kis tunder. Mar most huncutkodik :lol:

Suzy! Megoldodott a dokis problemad,es tenyleg szerencses vagy ezzel a nogyogyasszal.

En jo keson keltem ma,rossz volt az ejszakank.El kene menni a postara,ha megtalalnam az utcat a neten valahogy... Olyan ego volt,tegnap a postaladaban vart az ertesito. Csak azt nem tudtam kivenni,hogy honnan. Aztan bementem egy fotoshoz,o volt az elso szimpatikus ember,es megkertem nezze meg a papirt. Kiderult postai ertesito,es nem ide a postara kell menjek,hanem mashova. Anyukam kuldott csomagot a pici unokajanak....

Puszi nektek

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nomi77

Kerdeztetek a kis felver babarol.....hat o a 4. ujszulott,akit lattam,3 pont olyan mint o, a negyediken latszanak az afrikai vonasok: szeles nozi,telt ajkak. Es o naprol napra sotetedett.Ugyhogy valoszinuleg fog valtozni a szine neki is. Kulonben o az a kislany akiert augusztus elejen annyit izgultam,hiszen 2 honappal korabban erkezett. De szerencsere teljesen egeszseges :lol: :lol:

nomi77

Sziasztok Kismamákok :)

Most hívott a sógornőm, 18 hetes és boldogan újságolta, h kislánya lesz. Banyek, de irigy vagyok, h már tudja :shock:

Olvasgattalak benneteket és köszönöm szépen a tanácsokat és az együttérzést. Megbeszéltük ezt a témát a férjemmel, pontosabban írtam neki egy jó hosszú levelet, hogy ne tudjon közbe szólni és én se felejtsek ki semmit. Azt gondolom, megértette, hogy nekem miért volt olyan tragikus ez a dolog. De valószínűleg azért beszédtéma lesz ez még köztünk.

Anta: örülök, hogy "csak" a lábad ütötted be. Nekem amúgy ez a rémálmom, hogy egyszer a elvágódok és jól hasra esek. Meg aztán további aggodalomra ad okot, hogy én mint igazán nagy hasú kismama a kemény téli hónapokban fogok funkcionálni. Így már nézegettem is ilyen bakancsszerű csizmákat, aminek olyan nagyon recés a talpa. Nem a legesztétikusabb, de ebben az esetben most nem foglalkozhatok ezzel.
Párszor nekem is volt ilyen ájulás közeli élményem. Éppen misén voltunk és először csak nehezen kaptam levegőt, melegem lett, aztán már nem nagyon tudtam felállni sem, de szerencsére volt annyi lélekjelenlétem, h szóltam Iminek és gyorsan kivitt a templomból, de akkor már elsötétült előttem minden és nem is hallottam semmit. Aztán az ajtó előtt leültem és akkor helyrerázódtam. Érdekes, a többi ilyen is a templomban volt :wink: :lol: . Na ez sokat elárul a gyerekemről :lol:

Presario Nekem van fogadott dokim, de ő csak a vizsgálataimat végzi. Ő nem lesz ott a szülésnél, mert azt mondta, h igazándiből az orvosnak semmi dolga nincs, kivéve a császár, amit az ügyeletes orvosnak kötelező elvégeznie. Ő maga mondta, hogy a szülésznő végzi a dolgok oroszlán részét. Továbbá a fent említett sógornőm, aki az 5. babáját várja éppen, ő is azt mondta, hogy nagyon ciki volt a 4. gyereknél is, hogy az orvos csak a szülés végére jött be aláírni a papírokat, szal ott se volt, végig mindent a szülésznő végzett és a pénzt kénytelenek voltak mégis a fogadott orvosnak adni, hiszen megállapodtak.
Én sem ismerek szülésznőt a kórházban, de majd megkérem az orvosom, hogy ajánljon egyet és így csak fogadott szülésznőm lesz majd :).

Evita köszi a jelölést. Én már tegnap meglestelek
:lol:

KépKép

Kép
szandriii

yokka,
ad esélyt, mert azt mondták Kecskeméten, hogy ez a vizsgálat 100%-os. tehát az eredmény az biztos. csak az a baj, hogy mi attól félünk, hogy eddig azt mondták, 10% :!: esélye van rá, hogy elmúlik az ödéma és ha ennek a vizsgálatnak jó lesz az eredménye, akkor annak persze nagyon fogunk örülni, de nem fogjuk tudni, mit csináljunk :( köszi, hogy gondoltál rám! :) ne érezd így, minden okkal történik. de én örülök, hogy nálatok minden rendben! nem vagy indiszkrét, se bántó! a párom 23 éves. a szüleimmel, de el akarunk költözni innen ahogy tudunk. elvileg a közelben most van egy ház, dehát ki tudja. nem akarom még elkiabálni, semmi sem biztos. középsulit csinálom, most vagyok végzős. mikor elköltöztél mit szóltak a szüleid? megkérdezhetem, hogy most hány éves vagy?
deann

Sziasztok!

Orsi!Bizony nemsokály itt az idő...izgulok eléggé,de már nagyon várom h a karomban tarthassam a babóm.

Szandri!csatlakozom a többiek véleményéhez,jó lenne megbeszélni a dolgokat.
El kezdtem letölteni a videót,sajnos :( meg szakadt a 703 MB-nál...nem tom h miért...még 2x letöltöttem és úgyan így megszakadt nem ment végig.Te tudod h miért szakadt meg?

Anta!Jobbulást kívánok a lábaidnak!Örülük h nem ütötted meg a pocakod.Vigyázz magadra nagyon.

Presario!sajnálom a rosszullétet.Sok tanulnivalód van,de azért pihenj is...ne hajszold túl magad.Jó tanulást kívánok neked!
Nekm van fogadott szülésznőm...egy barátnőm álltal sikerült választanom,rendes és kedves...mikor kérdezek valami szívesen válaszol nekem,aminek nagyon örülök.Minden alkalommal mikor megyek vizsgálatra vagy uh-ra a kiválasztott szülésznőhöz jártam/járok és már ismer.

Suzy!Tényleg nagyon rendes a dokid.

verdict!sajnálom a rossz éjszakád.Örülök h ma nem kell menned dolgozni...használd ki pihenj sokat.

Nomi!sajnálom a rossz éjszakád.Kedves Anyukádtól h csomagot küld a picinek.

Szép napot mindenkinek!!!

Kép
erika12

Helló lányok!

Ma Rolit vittük szemvizsgálatra.Hát nem volt egyszerű :cry: üvöltött nagyon,legszívesebben én is azt tettem volna ahogy láttam,hogy kínozzák és szenved.Először csak cseppentettek neki aztán ilyen fém tágítóval nyitva tartották a szemét és jól bele világítottak.
Tudom,hogy az egészsége miatt kellett,de legszívesebben felrúgtam volna dokit :twisted: :twisted: :twisted:

Ráadásul 1 órát vártunk mire bemehettünk.
A reggeli készülődésről nem is beszélek................felkelés,popsi mosás,mert hát mikor csinálja össze magát nyakig,mint ma,etetés,büfi,kisgatya és kiskabát felvétel,sapi (amit a mai napig nem tudom hogy kell szakszerűen ráadni :oops: ) közben beraktam egy adag kaját,biztos ami biztos alapon.........szóval nagy cécó elindulni.

Hasfájás:
Áttértünk az espumisanról az infacolra.Remélem ez beválik. :roll: :?

Puszi mindenkinek,jók legyetek!!!!!És vigyázzatok magatokra!

Kép
cukigabi
Budapest

Adri! Amikor elköltöztem akkor már több mint 2 éve nem élt az anyukám. Apukám nagyon rosszalotta, mivel volt olyan hogy 1 évben 1-2-szer látott csak pár napra. Most 24 vagyok. Most is kapom a szemrehányást néha...de teljesen független lettem 18 éves koromban anyagilag és ez ad önbizalmat ahhoz hogy szülővel szembeszállj. Jó érzés a saját lábamon megállni és én azóta tanulok és dolgozok. A suliban így hogy oldod meg a hiányzást?

Olyan happy vagyok....nagy nehezen sikerült olyan nacit találnom ami kényelmes és pár hónapig tuti jó. Bent a kárászon 10-ért láttam ilyet és persze húztam rá a szám...de kint rókuson meg bagó pénzért árulták. Nagyon puha szterccs farmer...a dereka is magasított.1 számmal nagyobbat vettem és még nyúlik is...hát bizakodok. És még így futotta eegy hosszú csíkos kötött pulcsira is...ami szintén sokáig jó lesz...Így még nem is érzem magam kismamának, de idővel meg majd azért áll jól.

Én is kérek szépen emailt...ha lehet :oops:

KépKép
yokka03

yokka!küldöm az emilt pü-ben.

Kép
erika12

Sziasztok lányok!

Most tudok kicsit gép előtt lenni.Annyit írtok hogy nem is lehet győzni újraolvasgatni titeket! :D
Annyira jók a fotók egyébként!Olyan szépek vagytok :D :wink:
Szandriii!majd én is töltöm a videót!De csak otthon!Mert az itteni az szar gép,mondjuk az otthoni sem jobb!
Ígérem majd én is töltögetek!!!Ha egy kicsit több időm lesz már végre!
tegnap annyira fájt a hátam egész nap hogy azt hittem leszakad!Olyan gyorsan nő a pocim,hogy szerintem idő kell a gerincemnek mire el birja!

Szép hétvégét nektek Csajok!!Vigyázzatok magatokra meg a babócákra is!!

Pusszantalak titeket!!!

url=http://picibaba.hu]Kép[/url]
hencsi25

yokka,
sajnálom anyukádat :(
hát... én nem is szeretném, hogy engem apám többször lásson, tett róla, hogy ne akarjam látni....
én is független szeretnék már lenni, nem akarok ráutalva lenni senkire. mondjuk most se lennék rájuk utalva, ha használhatnám a pénzt, ami a takarékba van, amit születésem óta rendeztek. a hiányzást..hát igazolásom van, az osztályfőnököm is tudja nagyjából mi a helyzet, és jövőhéten megyek vissza, aztán próbálom pótolni ami kimaradt.
deann

Adri! Hidd el hogy ha már külön éltek és eltelik egy kis idő, örülsz majd annak a kis időnek amikor a szüleiddel lehetsz. Én is így vagyok vele, de nálunk a távolság hozta így. Meg hát mindig közbe jön valami...valamikor én, valamikor ő nem ér rá. Szoktam néha nézni az MTV-n a Tinimamikat. Egy picit azt érzem Te is hasonló helyzetbe kerültél, csak neked ezek szerint nincs sok a suliból...de az érettségibe beleszólt(hat) még szülés ügyileg. Nekem 18 évesen nem fordult volna meg hogy ha úgy is alakuljon megszüljek egy gyereket. Nem állítom azt hogy érettebb a gondolkodásod, viszont mindenkinél máskor jön el az idő hogy érett legyen arra hogy anya legyen. Néha még most is eszembejut hogy ez egy irreverzibilis folyamat és azért érzem azt hogy készen állok az anyaságra mert ilyen férfi áll mellettem mint akivel élek.

KépKép
yokka03

Sziasztok!

Nomi
De aranyos anyud van!

Deann
Huhh, ez így elég nehéz (mondom én neked... :oops: ), hogy ha kiderül a kedvezőbb esély, akkor hogy döntesz. A lényeg, h túl vagy rajta és ha megvan az eredmény, át tudjátok gondolni.

Hencsi
Kíváncsi vagyok a Te képeidre is. Biztos szépen alakul a pocid, ha a hátadban így megérzed! Szép hétvégét neked is!!!

Yokka
Hú, most egy ici-picit irigyellek a terhesgatyó miatt. Nekem is kellene venni, de egy olyan boltot hajtok, ahol nem horroráron mérik.

Képzeljétek, most először én is álmodtam babásat. De nem apróztam el... azt álmodtam, hogy megszültem, egy édes kislányt hoztam a világra. És durva, hogy egy csomó adatra emlékszem, mint a vajúdás hossza, születési hossz és súly, hányadik héten történt, egyebek... Kíváncsi vagyok, hogy bejön-e valami! :) Biztos ennyire hatott rám a tegnapi videóéetöétés. Pedig még meg sem néztem, csak elindítottam, hogy fut-e.

Szép délutánt!

KépKép
manama

Manama! Én is sokat agyaltam rajat...csípőnaci+bandázs...vagy kismamanaci. Aztán nézegettem ma milyen az őszi-téli kismama divat. Ééés megvilágosodtam. A felső nem gond hisz a tunika ezerrel divat, na meg a hosszú kötött is és van olyan ami jól nyúlik és sokáig elfér a poci. A naci meg a most nagyon divatba jött csőszárú (csizmát vettem már ma föl, elég hűvös van már reggel) és jó kis szterccses farmerszerű dolog...ez is tök jól enged...és alig költöttem rá, tehát ha pár hónap múlva mégse jó akkor sem fürödtem be vele nagyon sőt addig is csinosan öltöztem. Néztem a C&a-ban vannak leakciózva kismama nacik meg szoknyák...egyáltalán nem jön be. Nekem azok a nagyon trapéz dolgok, meg a nagymamakori koptatások....meg nem is beszélve arról hogy ilyen kis méretben mint én nem is vol (27-es) Ott 6000 körül mozogtak, hát jobb mint a 10....de ha leesik rólam az se jó. Ilyet amit vettem szerintem még kínaiban is árulnak...

KépKép
yokka03

Yokka! Köszi a tippet. Azt hiszem, a megvilágosodásod hatott rám is! ;)

KépKép
manama

Gabi! szegenykedet jol meginoztak :( :( :(

Fura olvasni,hogy mar olyan hideg van otthon. En azon imadkozom,hogy amig szulok ne kelljen cipot huzzak,mert ugy erzem nem boldogulnek vele. Tavaly november kozepeig papucsban jartam,hatha iden sem hul le hamarabb.

A kis rosszasag jol ramijesztett. 14 oraig meg sem moccant. Aztan nem birtam tovabb es meboktem a pocit. Azota hala az egnek,nincs megallas. Igaz,ejjel jol kibulizta magat

:D

nomi77

Nekem még csak ekkora a pocakom...de mi is növekszünk lassan

Kép csak ízlett az ebéd

KépKép
yokka03

Sziasztok Lányok!

De jó,hogy ilyen sokat írtatok! Velünk minden oké! Reggel már bulizott Babó,hogy megnyugtasson! Olyan jót aludtam, negyed 11kor keltem! :oops: Bár éjszaka többször felébredek, mert begörcsöl a vádlim, meg a talpam, nem túl jó érzés! :cry: :shock: Hétvégén neki akartam állni a szakdogának, de apósom munkát adott nekünk! A gyerekszobát full üresre ki kell pakolnunk, mert jövő héten akar jönni betonozni. Most ott kő van a padlószőnyeg alatt, mert az régen konyha volt! És most azt felbontja, lebetonozza, valami csomó réteget rátesz,hogy az unokája majd ne fázzon,ha a földön játszik, és arra megy rá majd egy új padlószőnyeg! (Sajnos a költségvetésbe most nem fér bele a parketta), bár én nagyon szeretem a padlószőnyegeket! :lol: Már új ablakot is rendelt! Nagyon készül az unokájára, olyan aranyos! Csak kérdés,hogy mi lesz velünk. Az összes bútort ki kell vinni az udvarra, mert máshol nem fér el! Azt jól lefóliázni,hogy ne vizesedjen! Hát remélem túlélik! Mert alapból a beton 20 nap mire megszárad! :shock: Szóval szép munka előtt állunk!

Anta
Örülök,hogy a hasad nem ütötted meg! Remélem a lábad is hamar meggyógyul! Milyen jó,hogy apa ma már hazajön! Várjuk a fotókat! :wink:

Noemi
Remélem sikerült megtalálni a postát! Majd írd meg mit küldött anyud! Milyen aranyos! amúgy szerintem is sötétedni fog még a bőre a barátnőd babájának! Nagyon szép! :lol:
Én sem szeretem,ha nem érzem,hogy mozog! Szörnyű!!! :shock:

gabi
Sajnálom,hogy szegény Rolival mit csináltak. elhiszem,hogy rossz volt Neked! Tesóm rengeteget sírt az elején a lányával, amikor fájta hasa, vagy kifúrták a fülét.... Szörnyű lehet. Én is tuti bőgni fogok a gyerekkel! :oops:

Yokka
Örülök,hogy sikerült nacit találnod, meg pulcsit! nincs is annál jobb!!! Kész kínszenvedés jó, és olcsó nadrágot találni. Ez röhej! 20 bőrt húznak le a kismamákról! :twisted:

Hencsi
Fú,de kíváncsivá tettél,hogy mekkora a hasad. Én mindig siránkozok,hogy olyan pici, és nem nő semmit! Laci meg mindig nyugtat,hogy dehogynem nő, meg különben sem kell,hogy óriás hasam legyen! De más úgy szeretném,hogy mindenki lássa,hogy babát várok!!! :oops:

Manama
De jóó,hogy álmodtál Babóddal. Az olyan jóóóó! Én is úgy szeretem! Ezek olyan élethűek! És mik voltak az adatok az álmodban? Írj le mindent! Kivi vagyok!!!

evita10
Budapest IX. kerület

Manama, Menion
bejelöltelek Titeket iwiw-en! :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

yokka,
nem hiszem, hogy örülnék annak, hogy láthatom apámat. kiskoromban elég csúnya dolgokat csinált, amivel elássa magát, meg most karácsonykor is, szóval inkább tartanám a távolságot. én is néztem pár részt, de sose gondoltam volna, hogy hasonló helyzetben leszek egyszer. annyira nem szólhat bele, mert végülis ha tényleg úgy lenne, hogy megmaradhat, akkor is maximum egy évet kell halasztanom. gondoltam még az őszi érettségire, de azt nem tudnám bevállalni szerintem. ha nem így alakul, nekem se fordul meg a fejembe, hogy tartsam-e vagy ne tartsam.. lehet, hogyha nem az lenne velem, aki, akkor én se lennék biztos benne, hogy fel tudnék nevelni egy babát, de így azért más.

manama,
én is álmodtam már többször is babásat, igaz nem szültem. az álmom szerint azon már rég túl voltam. az egyikben úszni vittem a picit, a másikban pedig az apjával vittük az egészségházba, és kisfiú volt (nálam ez azért lényeg, mert én úgy érzem az lesz, de 2 hét múlva kiderül :) )és gyönyörűszép baba volt, szőke és kék szemű :) ja, és már tudott topogni! olyan szép álom volt... :(
deann

Vivi
Megzabálom Barnust! Annyira gyönyörűűű! nekem a kedvencem az orra! Olyan cuki nózija,hogy behalás! Odavagyok érte!! :lol: :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Lányok! Ezek a férfiak de tuskók...Megálltam enni gyors egy hot-dogot...iszonyú éhes lettem annyit sétáltam. Az egyik büfés csajszi is várandós és ő is a 3 hó tájékán van. Az egyik hapsi aki néha ott szokott enni beszólt hogy már kintről hallatszik hogy megint eszel és akkora a hasad hogy a söröspohár megáll rajta. Na erre mosolyogva beszóltam hogy már én is túl vagyok a harmadik hónapon...miért nem látszik rajtam???A hapsi meg ..öööö...hát nem :lol: Totál leesett az álla. Elszégyelte magát a bunkóságáért rendesen...

KépKép
yokka03

Sziasztok!

Yokka
Azért a te pocid is kezd alakulni!! Mmmm, ez aztán a bunkó beszólás a pasi részéről! Azért helyretetted...:D :D
Jut eszembe, olyan igazi hot-dogos? Pécsen volt egy, nagyon szerettem azt a helyet, de már megszűnt! :( Pedig isteni klasszik hot-dogot árultak (Azt a kifliset, nem a lángostésztásat). Nyami!

Evita
No, akkor megörökítem a megálmodott adatokat! Szóval álmomban hajnalban folyt el a magzatvizem és a párom bevitt a kórházba. Ez olyan fél hat körül volt és kábé fél délig vajúdtam. Aztán fél egyre már meg is volt a baba. Ja, úgy emlékszem, hogy 3350 gramm és 51 centi volt. Tényleg élethű volt az álom... aminkor felébredtem (olyan fél öt körül volt), csak pislogtam! Aztán másodszor is álmodtam valami folytatás-félét, de arra már nem emlékszem!

KépKép
manama

Nomi
Bökésre indult be? Ez édes... :) :)

Azt elfelejtettem, hogy Evita, jó (kímélő) pakolászást a hétvégére. Aranyos apósod... milyen kis lelkes!

KépKép
manama

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: