A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » "Akik első babájukat várják"

Menion! meg egyszer koszi! szepek a kepek,a babaszoba csodalatos

Suzy! hu,ez aztan tekintelyes poci.... :lol:

Gabi! csak annyit tudok hozzafuzni,hogy imadnivalo a kicsi fiad

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nomi77

Sziasztok!

Hű, szuper ez a fiók! Szépek vagytok nagyon! Majd én is teszek fel képeket...
Na, rohanok, de még jövök! ;)

KépKép
manama

Nomi
Ki az a cuki kisbaba?

Erika
Örülök,hogy tudtál aludni! Helyes pihengess!

Menion
Bizony, bizony örülünk nagyon! :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

jaaaaaaaj....csajoooook megláttam a képeket
suzy te jóóó ég mekkora poci (bocsánat hogy ezt mondom én is :oops: )
gabi hát éppen sírok olyan szééééép...
nomi összezavarodtam :shock: nézem hogy dátum szerint 4 nap különbség van a két utolsó kép között de látványra olyan mintha fordított sorrendben lennének

jaj nagyon szuperek a képeitek! nagyon nagyon irigy vagyok!nekem nincs ilyen pocakom :cry: de jó hogy tettetek fel képet! olyan jó a sorokhoz képet is társítani!

Kép
menion
Budapest

Sziasztok lányok!

Remélem mindnekivel mindne rendben!Írok majd többet is,jegyzetelek folyamatosan :D :wink:
Nekem is elküldenétek azt a fiókot?

Puszi mindnekinek!! :wink:

url=http://picibaba.hu]Kép[/url]
hencsi25

Menion
Láttam,hogy az e-mailes rublika fölött ott van a telszám is. oda nem fér el! Szerintem az lehetne új oszlop is! És ne csináljunk olyat,hogy várható szülés ideje mellé, a szülés tényleges időpontja?
Ezek csak ötletek! Nem muszáj! :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

menion,
úgy értettem, hogy már 2 volt barátnője is elvetélt, és mindkettő baba az övé lett volna

erika,
köszi a szorítást :) jó érzés lehet, hogy mocorog ^^
látom nem sok időtök van már :))

manama,
én is örülök, hogy vége a mintavételnek. :D
párommal mindent át tudunk beszélni, de neki sem könnyű. nekem is meg kell találnom azt az időt amikot nem kapja fel a vizet, ha felhozom neki a témát. ennél jobban nem lehet izgulni :s
ooo, és én is elkérhetném azt a címet? :oops: kíváncsi vagyok a picikre meg a pocakokra (:
deann

evita persze nyugodtam szerkesszen bele bárki!a sorokat szét lehet húzni de persze másik sort is lehet írni ahogy akarjátok...én sorrendbe raktam magunkat szülés szerint
de mondjátok meg a babáknak hogy azért ez nem szentírás :lol:

Kép
menion
Budapest

Suzy
Olyan jó végre látni az arcodat is! :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon cuki a pocid!!! :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Akkor én kicsit bele szerkesztgettem! :oops:
Remélem nem gond, és így jó! Ha nem szerkesszétek át nyugodtan!!

evita10
Budapest IX. kerület

Gyorsan pár mondat......

Leesett a köldökcsonkunk..........juhhhéjjjjjjjj, már vártam nagyooon! :P :lol:
Na, de most.......nem tudjátok ezt el lehet tenni valahogy?
Mondtam már, hogy szeretnék egy emlékdobozt késziteni Dalmának, amit majd megkap, ha nagy lesz.....beletenném ezt is, de félek, hogy igy simán meg...buggyan....vagy mifene....!!??
Bár tökre kemény, kopog, de azé'.....

Az éjszakánk jól telt óramű pontossággal keltünk 3 óránként.....szopi, böfi,alvás.....

Tegnap este lemértül pucéran...október 4.-én 337a garmmal hoztuk haza és tegnap...másfél hétre rá, 3620 gramm.....ez másfél hét alatt 250 gramm, ami szuper!
Holnap reggel jön a védőnő 9 órára, csak sikerül felkelni..... :wink:

KÖZÖS EMAILCIMET please KÜLDJE VALAKI! Köszike! :P

Most alszik a Kisasszony!
Ma kaptam csomagot totthonról....volt benne 3 rugi és csudiszép sapkák...meg a speckó Sopronban kikevertetett popsikenóőcs és Anyukám küldte a kedvenc croassonjaimat Ausztriából....jaaajjj, ma jót vacsizook!
És a legfontosabb: megérkezett Dalma TB kártyája! :wink: :lol:

Ne hatagudjatok, hogy egyenként nem irok Nektek, de arra már nem tudnék időt azsoritani...bocsika!Majd ha megtanulom beosztani az időnket.....na most mennem kell, a nappaliba áll a por....és még egy mosás bent van a mosógépbe!
Jah és bevált a mosópor és az öblitő......Dreft bébi folyékony mosópor meg a Coccolino Sensitive.... :)

Nah, később talán még tudok jönni! Puszikák! :D

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

deann szegényke! borzasztó lehet! 3x is átélni :(
nekem 1x volt de akkor gondoltam hogy ha megismétlődik akkor tönkremegyek bele...persze az ember megedződik és nem hiába van az a mondás hogy egy nő 2 dologért képes mindenre:hogy legyen illetve hogy ne legyen gyereke....
látom így a munkám során azt a sok meddőségi kezelésre járót és sokszor gondolom azt hogy milyen neéz lehet évekig próbálkozni és minden alkalommal reménykedni majd csalódni...ez lélekölő nagyon!
emlékszem hogy amikor nap mint nap mentem el a szülészet bejárata elött és a vetélés után voltam magamban fohászkodtam hogy legyek terhes megint...nekünk csak kb fél évet váratott magára a csoda megismétlődése de azt is soknak éreztem akkor

Kép
menion
Budapest

menion,
én is sajnálom, ezért is nem hozom fel neki a múltját. irigylem azért, hogy ilyen erős, meg életvidám tud lenni azok után. megkérdezhetem, hogy mit dolgozol? te az első babádat veszítetted el? remélem nekem könnyű lesz azért megint teherbe esni majd, mert ahogy számolgattuk, elég korán terhes lettem, azután, hogy először lefeküdtünk, viszont nagynénémék kb. 15 éve próbálkoznak, és nem lett baba, így örökbe fogadtak egyet.
nekem is tök rossz érzés volt, amikor Kecskeméten a kórházba lépten-nyomon cuki pici babákat vittek el mellettünk. annyira rossz volt. mondtam a páromnak, hogy én is akarok egy olyat :D
deann

Orsi
Gratula a köldökcsonk leeséséhez! Hogy hogy kell tárolni azt nem tudom. Felhívtam anyumat megkérdezni, de ő se tudta! :cry:
Dehogy baj,hogy nem írtál egyenként nekünk. A lényeg,hogy magatokról írtál! Kíváncsiak vagyunk minden infora!
Milyen ügyesen hízott! :lol: Örülök a csomagnak is, jó dolgokat kaptál!
Azért pihenjél is! A munka megvár!! :wink:
Ment a pü. :wink:

evita10
Budapest IX. kerület

nomi nem is nagyon barna a barátnőd babája :shock: olyan szép bőre van mintha két fehérbőrüé lenne...de az is lehet hogy válltozik majd nem? pl a tesóm tiniként olyan kreol bőrű volt hogy simán cigánylánynak csúfolták most meg teljesen kifehéredett 30 éves kora után...most majdnem olyan hófehérke mint én csak nyáron jön ki a különbség mert ő 5 perc alatt bronzbarnára sül én meg csak odakozmálok...

Kép
menion
Budapest

És csajszik hogy tudom megnézni a képeket?Lehet én avgyok a béna hogy nem találom.... :D

hencsi25

Kösziiiiiiiiiiiiiii!
Már meg is csodáltalak Benneteket!
Szépek vagytok Kismamik, Babák, Pocaklakók, szobák.....háááát, mennyi gyönyörűség!
Puszi!

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Hencsi
Felül,ahol van a dokumentumok, mellette Web, és utána Fényképek, és ott van benne már 4 album!

evita10
Budapest IX. kerület

Evita
Meg is van!
Köszönöm szépen! :wink: Megcsodállak titeket!! :D

hencsi25

Orsi
Várjuk majd a Te fotóidat is! :wink: :wink: :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

adri én nővér vagyok és éppen egy kerületi ügyeletben ülök...igen nekünk az első próbálkozásra sikerült csak 8 hetesen elment a baba aztán ugye kellett várni pár hónapot amíg nem próbálkozhattunk és 4 hónap elteltével kezdtük megint...aztán 11 hónapra rá sikerült...
az a statisztika hogy egy vetélés után jóval nagyobb a teherbeesés esélye...talán a vetélés utáni küret miatt hisz akkor teljesen új nyálkahártyát növesz a méh és "tiszta lappal" indul minden... nem tudom....elvileg ezzel magyarázzák...
és mivel 18 éves vagy az még jobban növeli az esélyedet!
30 éves korig a nő petesejtjeinek a 80%át elveszíti!!!ezért mondják az orvosok hogy az első gyereket jó ha huszonévesen szüli az ember...(más kérdés hogy akkor még anyagilag nem szokott időszerű lenni)
ez a "nekem is kell egy olyan" az nálunk is volt...pl mikor a tekkóban valaki beültette a gyereket a bevásárló kocsiba akkor mondogattuk hogy "jaj de jó! én is veszek ilyet :lol: nekem is kell :D !

Kép
menion
Budapest

Olyan szépek vagytok Csajok!!! :wink:

hencsi25

Majd rakosgatok fel én is nektek!Holnap elhozom a kábelt! :D

hencsi25

Szuper ez a fiók!!! :lol:

Menion!
Köszi,hogy megcsináltad! :D

Orsi!
Szerintem ki lehet szárítani a csonkot teljesen és akkor el teheted :roll:

Mi megvagyunk!Ma jöttek villám látogatni párom rokonai+anyós is feljött.Hoztak:
2 csomag pelust(pampers new born 2-5kg ,nekünk is ez vált be,sokkal puhább,mint a libero),
2 kg karajt :shock:
2 kg sertéscombot :shock: ,
3 kg banánt,
1 kg almát,
2 rugit,1 kis nadrágot
és 5000ft-ot :lol: :lol: :lol: :lol: (náluk ez a szokás)
Ja meg 2 doboz tejserkentő teát.
Mindennek nagyon örülünk és csak 15 percet voltak itt! :lol:

Roli bekajált,most alszik.
Közben már főztem is (lecsós szeletet rizzsel).
Elraktam a húsokat a fagyiba.
Felmostam,elmosogattam,vasaltam........................nem tudok leállni amíg nincs minden a helyén :oops: :roll:

És hétvégén újabb látogatók várhatók,szép nagy a család,bár ezt most nem bánom (de csak ha mindenki ilyen bőkezű lesz ) :oops:

Kép
cukigabi
Budapest

menion,
uu..sajnálom. de gratulálok a mostani babátokhoz! (:
akkor nem csak én vagyok ilyen, hogy "kell egy ilyen" :D:D

és és.. megkaphatom a címet valakitől:?:

gabi,
így én is kibírnám:P
de legalább örül mindenki a picinek ^^ nagyon cuki
a lecsós szelet rizzsel isteni :D :!: :wink:
deann

cukigabi ez tényleg cuki volt :lol: ...2 karaj 2 rugi 2 libero :lol: :lol: jó kis összeállítás :P aztán ha nem tudsz leállni gyere hozzánk takarítani :P Laci örülne neki biztos mert úgy jöttem el otthonról hogy kiadtam a söprést-felmosást-ágyhúzást házifeledatnak :wink:

Kép
menion
Budapest

adri elküldtem már privibe neked! nézd meg a privát üzeneteidet!

Kép
menion
Budapest

akkor bocsi
és köszi :!: :!: :?
deann

Jó-jó, igyekszem majd fotóügyileg.... :)

Gabi!
Én is erre gondoltam...beteszem a sütőbe...hihihihi!!!! :wink:
Nah, nálunk is megkezdődött....az egyik takarékbetétkönyvet szeretne nyitni....más babakötvényezik.....háááát!
Felénk ezt PASZITA...azaz paszitának hivják....

Nah, tettem fel pár képeet...majd rakok még! :wink:

KépKép
Kép Kép
schorsi

húúú orsinak milyen művészi pocakfotói vannak :D nem semmi!!!...tudtam hogy a fényképeid se lesznek átlagosak :D ahogy írsz egy energia bomba vagy akkor nem lehet hogy vizuálisan el ne jöjjön ki :lol:

Kép
menion
Budapest

tesóm is azt mondta hogy aki akar adni valamit az ne vegyen semmit hanem tegye be a gyerek számlájára amit úgy is meg kell nyitni hogy az állam rátehesse azt az induló összeget ami most nem is tudom mennyi amúgy...mert hát mindene volt a tesóméknál és még egy játékra meg még egy felesleges textilre kár pénzt adni...de3 aki nagyon vásárolni akart annak mindig pelust mondtak hogy vegyen mert abból sose elég...

Kép
menion
Budapest

Menion!
Köszönöm szépen!!!
Már tettem ide is fel párat még régebben...de voltak amiket nem mertem közzétenni itt.....pont a fent emlitett adatlopkodások miatt!
De gondoltam ott megmutatom Nektek, évfordulós ajándék volt Apának.....egy portfolió....kicsit szexisebb Pocakfotókkal megspékelve....hmhmhm, értékelte Apa nagyooon.... :wink: :wink: :oops: :wink: !

KépKép
Kép Kép
schorsi

emlékszem az első időkben a legérdekesebb játéka egy flakon volt amibe tettünk egy kis bigyót hogy zörögjön...na azért oda volt meg vissza...
bezzeg most már egy vagyon ha játékról van szó...dúl a my little pony őrület nála

Kép
menion
Budapest

Orsi
Juj, de jó képek! Nagyon tetszenek a sexis képek is! :wink: :lol:
Nem csodálom,h Apa örült! :lol:

Gabi
Milyen jó sok mindent kaptál, és nem maradtak sokáig! Hát ez szupi!!!
Csak ilyen vendégek menjenek hozzátok!
Azért Te is óvatosan a sok munkával! Pihenjél is!!!

evita10
Budapest IX. kerület

Menion!
Igy van.....rucink már van elég és úgyis folyamatosan vásároljuk őket imitt-amott!

Ha jól emlékszem 42500 ft.....amit egyszeri támogatásként hozzádob az állam, és a havi betett összegek 10%-át is hozzácsapja, plusz a pénzintézet által nyújtott kamat.....és a számlavezetési ingyenesség!
Csak az Anyuka kötheti meg a Babakötvényt.....

KépKép
Kép Kép
schorsi

hááát van is mit!csini vagy!

igen sajnos ide nem szabad feltenni semmit mert ki tudja kik nézegetik az oldalt rajtunk kívül...horror sztorikat hallottam már a témában...

Kép
menion
Budapest

Orsi
De változtasd meg szerintem az albumod állapotát, vagy mijét, mert most nyilvános az interneten! A többieké nem az, de mi láthatjuk! Ez a lényeg! Persze Te döntöd el, csak pont amiatt tetted fel oda a sexi képeket,hogy más ne láthassa! :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

jajaaaa igen az van kiírva hogy a neten is látható!!!

Kép
menion
Budapest

Csajok, Csajok!

SIKERÜLT!

Elküldtem a közös emailünkre a linket :D , innen akármelyikőtök le tudja tölteni a filmet.
Megérte az egész napos böjtölés.
Olvasok vissza és én is jövök, de tényleg :) .

KépKép

Kép
szandriii

szandri mennyi idő a film?
hátha most még melóból meg tudom nézni...

Kép
menion
Budapest

Huhhu, jóvanna....már javitottam a hibámat...hajajj!!!! :lol:

Kint voltunk levegőzni Dalmussal...10 percig....2 perc múlva elaludt a Drága!
Jól beöltöztettem...fokozatos levegőhöz szoktatást javasoltak...pedig olyan szép idők vannak még, simán kivinném, de persze inkább betartom, amit kérnek és mondanak..... :!:

Holnap felhivom a nődokimat a 6 hetes időpont miatt....már előre lefoglalom, mert alig lehet helyet találni nála..... :?

Képzeljétek....mondom ma magamban, hogy leviszem a szemetet.....kiveszem..veszem a kulcsot.........JAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJ......belémhasitott, hogy Én mekkora hülye vagyok...hát nem tudom levinni, mert Dalma már itt vaaaannn....ez tűnhet felelőtlennek is meg viccesnek....jelzem, nem felelőtlenség volt, csak valamiért...azt hittem még a pocimban van....jesszus, ekkora lökött libbancsot!!!!GÁ-gá-gá-gá..... :roll: :oops: :roll:

KépKép
Kép Kép
schorsi

nem töltődik le...csak a homokórát nézem de semmi nem történik :cry:

Kép
menion
Budapest

Menion:
91 perces a film
Na behalok, ha most meg letölteni nem lehet majd.
Eddig fel nem ment, most meg le nem jön.

KépKép

Kép
szandriii

nekem tölti rendesen :!: :roll:
deann

na akkor majd az otthoni géppel próbálom lehet hogy ez nem bírja mert ez egy őskövület gép itt a melóhelyemen...
de ha 91perces akkor úgyse tudom innen nézni mert 7ig dolgozok...és mááááár mindjáááárt véééégeeee :lol:

Kép
menion
Budapest

Jelen vagyok...csak most olyan passzívan :)

Jajj Orsi hogy Te milyen aranyos tudsz lenni :D Hát még biztos lesz 1-2 hasonló megnyílvánulás.

Vivi! Örülök hogy hazaértetek és végre együtt a család!

Meséljetek lányok sokat! Nagyon tanulságos tud lenni....én meg már most hozzászokok inkább hogy nem viszem le a szemetet inkább Apácskára hagyom :lol:

Én még ma is el vagyok varázsolva a kis kezektől és lábaktól. Olyan hihetetlen még hogy bennem növekszik. Boldog is vagyok, de közben vannak dolgok amik nagyon lehangolnak....

Szandrii! Hát had ne mondja nálunk is akadnak gondok a házasélettel. amikor kívántam nem lehetett most meg már annyira nem, meg nem is tudok feloldódni mert félek hogy baj lesz....Szegény Apácska most szenved egy kicsit, pedig ő...

Suzy! Pál Zoltánnál voltam. Ez az átka ha nincs dokim, mindig más néz. Azt mondjuk kicsit nem bánom, mert több szem többet lát. Nagyon rendes volt velem, igaz képet nem kaptam...de 4d-ben megnézhettem a babát :D Mondta hogy majd a 20-dik hét körül lesz igazán érdekes. Más ezért 10-ezreket fizet, de mivel én voltam 8:30-kor első kismama és még várni kellett 10 percet ezzel kedveskedett.

KépKép
yokka03

akkor nemsoká otthon vagy (:
attila is 7-kor jön csak... pedig már reggel 5-kor elment :(
számolom veled a perceket, jó :D :?:
deann

akkor nemsoká otthon vagy (:
attila is 7-kor jön csak... pedig már reggel 5-kor elment :(
számolom veled a perceket, jó :D :?:
deann

Yokka!
Jajjj, láttál volna...amikor nagy kerek szemekkel és vörös fejjel levettem a kezemet a kilincsről...pffffff....hát most már nem mehetek oda ahova, amikor, ahogyan...akarok...majd megszokom!
Mindenesetre...azon morfondiroztam, hogy milyen jó, hogy ezt senki nem látta....
Igy van majd Apácska leviszi....ha hazaér valamikor...most indult csak a munkahelyről... :( . Egészen megszoktam, hogy itthon van Velünk!

Házasélet:
Nálunk a végén voltak kisebb problémák, amikor Apa már nem merte....emlékeztek, a szülésinditásra is előirt szexünk volt...meg is tettünk mindent, de éreztem, hogy Apa nem túl lelkes!!!!
Amúgy majdnem végig megoldottuk a dolgokat.....igy-úgy.. :oops: :)
Ráadásul a terhesség közepéig Nekem farkasétvágyam volt.....aztán amikor kezdett a pocak gömbölyödni...kicsit cselezgettünk... :wink:
Khm, nekem most van gondom, mert az étvágyam megvan......és..és..és...szeretném már....de még nem merem. Utánanéztem a neten, simán lehetne, csak vigyázni kell nagyon!
Hát, lehet.....hihihi!
Apa nem erőlteti a dolgokat, olyan édes, azért Neki jóóóóóóóóó! :roll:
Na nagyrébuszokban leirtam, de úgyis értitek..... :wink:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Erika!
Az a banánfa az terem is....?
Nekem is volt, de sajnos tönkre ment, pedig 3 évig szép volt...és egyik napról a másikra megbarnult és elpusztult.....!!!!
Olyan szééép!

KépKép
Kép Kép
schorsi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: