Sajti
Nagyon drukkoltam tegnap, majd gyere a jó hírekkel!!!
Ragacsszállítmány indul!
Mesértődött kollégával meg ne törődj, most más a fontos.
Kispatak
Élvezted a vezetést?
Őrület, hogy egyesek hogy vezetnek, mi is kifogunk minden reggel valami hülyét.
Az új kolléganő a főnök volt tankörtársának volt vidéken az asszisztense 5 évig és most Pestre szeretne költözni.
Áttolok neki jövő hétre egy csomó munkát, én nem bírom egyedül, és a főnök úgyis kiküldetésben lesz egész héten, szóval nekem kell majd szórakoztatni meg feladatokkal ellátni.
Úgy volt hogy jövő hétvégén megyek N.-ba, ott laknak az unokatesómék, de a tesóm félreértett valamit.
Anyunak lesz a 60. születésnapja, és a húgánál szerette volna tartani. Ő egyedül él egy hatalmas házban, berendezkedve millió vendégre, meg rá is ér. Erre anyu nővére (akivel nemrég elég komolyan összevesztek és aki amúgy rohadt gazdag), kitalálta, hogy legyen nálunk. Mi nagy jóindulattal sem vagyunk hazdagok, meg a lakás sem nagy, van egy szem nem kihúzható asztal és összesen 6 szék… A szűk család még rendben lenne, na de 20 embert nem fogok oda becsődíteni, nem normális ez a nő, komolyan…
Nem tudom, minek kell állandóan sz*rt kavarnia, amúgy sem szeretjük…
4. házassági évfordulónk volt, de amúgy 12 éve vagyunke gyütt, inkább azt a dátumot ünnepeljük jobban. Szóval lassan már nagyon kijárna nekünk egy baba
Megpályáztad a németes állást?
Judit
Szép 40. szülinapi ajándékod lesz
Tuti sikerül!
Navared
Gyönyörű a pocakod!!!
Mieza
Akkor minden megoldódott, a kutyus visszakerült az eredeti gazdáihoz, biztos nagyon boldogok voltak!
kisbeeka
Biztos jó lesz az új helyen is, csak a tesódat kell majd tudni kezelni.
kubu
Szuper hírek
Mi lesz a szakdogád címe?
Ja, megkérdeztem kontrollingos kolléganőt, nincs meg neki a könyv
Jaj, csajok, annyira szarul érzem magam…
Lesz este céges össznépi buli, és 2 napja késik. Nem akartam úgy inni, hogy akár 0,001% esély is van rá, hogy terhes vagyok. Persze tudtam az eszemmel, hogy nem, meg megvannak Mary előjelének tünetei, de akkor is mindig kiborulok ettől a hülye egy csíkostól