A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » "Akik első babájukat várják"

Úgy tűnik nagyon alszik:
Szóval...

A szülés

Azt ugye tudjátok, h pénteken hazaengedtek a kórházból, mondván, minden ok, csak pihenjek...
Kb. 15:30kor kis pukkanás elkezdet folyni a magzatvizem. Gyors teló a Páromnak, rohanása kórház, szülésznő összeszed.
A fájások nagyon ritkák és rendszertelenek voltak. Megvizsgáltak kb. 1ujjnyi voltcsak.
Rengeteg oxitocin, és elkezdett beindulni. (Szerintem ezzel a szerrel vallatni lehetne....)
(Nem kaptam semmi fajta fájdalom csillapítot.)
Lasztin vajudtam és közbe rengeteg forró zuhany.
(Beöntés felesleges, hasam úgyis ment, és hánytam.)
Éjfékor még mindig csak 2ujjnyi volt. És gyengült a baba szívhangja... (Ez szörnyű volt!!!!!) Oxigén maszkot tettek rám, ekkor már kötelező volt feküdni.

Kb. ekkor érkezett a dokim és az mondta, ha tovább gyengül a szívhang azonnal megcsászároz...
(Ekkor már kb. könyörögtem egy jó kis jobb horogért, h elmúljon 5percre... :arrow: Senki sem ütött ki. :? :( )
Kettőkör eltünt a méhszáj, és végre 4ujjnyi. (Ez a rész volt a legrosszabb.)
A tolófájások már szinte semmi! Ezek hajnali 2kor jöttek.

Mivel nagyon durva lett a szívhang (70) így a doki is rásegített--->nyomta a pocakom a fájás közbe.

Már éppen feladtam, amikor az mondta, h hajas baba lesz, még egy utolsót már látja a fejét....
3cm-t gátat vágtak, és picit repedtem belül.

Pontban 2:30kor kinn volt és megszűnt minden fájdalom! :)
Olyan hihetetlen boldogság volt, elmondani sem tudom!!!!!
A Párom végig velem volt. (Nekem sokat segített.)

A pocimra tették.
:) Már akkor is gyönyörű volt!

A Párom vele volt amíg fürdették és engem varrtak.( A varrás nagyon szar! :? :? :? :? :? De kibírható.)

2órát még feküdni kellett, addig velünk volt. Ekkor már mellre tettük Barnit.
Majd lezuhiztam, és levittek.
Nagyon sok vért veszítettem, nagyon szédültem, de a Picurkámat azért odafektették mellém a baba-mama szobába. Csodálatos volt minden.
Nagyon rendesek voltak a csecsemős nővérek, sokat segítettek a szopinál.
És hálás leszek mindig a szülésznőmnek és a dokimnak, h sikerült természetesen szülni és h vigyáztak Barnira.

Azt hiszem, azért pár évig nem kívánok visszatérni a szülőszobába... :oops: :? :roll:

Babázni viszont csodálatos!
Imádom még nézni is!!
Annyira szép és tökéletes!
(Nagyon gyorsan kisimult szerencsére! :) )

Remélem nem ijesztettem meg senkit! :?

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Vivi... :P :P :P
Csodaszép történet, ezt is végigizgultam! Gratulálok, ügyesek voltatok!
Sok sikert az otthoni napokhoz!!

KépKép
manama

Vivi
Köszönjük,hogy leírtad! Engem nem ijesztett meg! Sajnálom,hogy ennyit szenvedtél! Biztos ijesztő lehetett, amikor csökkent a szívhangja Barninak, de a lényeg,hogy most már veletek van, és minden rendben van! Te amúgy nem akartál epidurális érzéstelenítést?
Sok boldogságot Barnihoz!!! :lol: :lol:

Menion
Hát az jó,ha sok hasznosat tud mondani a védőnőd! Megcsodálhatja a gyönyörű szobát is! Bizti majd jól megdicsér! :lol: Meg is érdemled!

Csajok!
Én ma még nem éreztem Babót, és ettől tiszta ideg vagyok! Már hétfőn olyan aktív volt... Tegnap csak 1-2 rúgást éreztem, de legalább éreztem, de ma még semmi! :cry: :cry: :cry: :cry:
Tudom,hogy szerencsés vagyok,hogy már érzem, mert van olyan, aki ennyi idősen még nem érzi, de olyan rossz! Meghülyülök!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

evita10
Budapest IX. kerület

Rúgott kettőt!!! :lol: :lol: :lol:
Megnyugodtam! Bocsi,hogy itt fárasztalak Titeket! :oops:

Most már el is tűnök megyek be az órámra! Nagyon jó lesz! :? :cry:

evita10
Budapest IX. kerület

Helló Lányok!

Szokás szerint csak beesek, pedig nekem se suli, se munka, se semmi, csak várakozás, hogy teljen-múljon az idő és végre én is találkozhassak a kis Csemetémmel. Pedig annak még van híja.

Ma nagyon sz*rul aludtam, vagyis nem aludtam, inkább végig sírtam az éjszakát. Köze van a férjemhez. Nem akarok csak úgy kérdezés nélkül belevágni, mert itt még nem nagyon láttam, hogy a terhesség-szexualitás témával foglalkoztatok volna, így nem akarok kiakasztani senkit. De ha érdekel Benneteket (semmi perverz részletezés vagy ilyesmi, csak úgy rébuszokban :) ) és esetleg más is beszélne erről... Mesélek.
Szóval ma 11ig aludtam, mert úgy kiütöttem magam az éjszakás bőgéstől, azóta meg csak olvasok, olvasok.

Menion:
én sem vagyok nagyon álmodós. Babásat és az anyaságról már a terhességem előtt is álmodtam. Én is szomjazom az ilyen örömforrásokra, de minél inkább akarja az ember, annál inkább nem megy. Az álmok állítólag a tudatalattink kivetülései, ami nem feltétlenül hasonlít a valóságunkhoz. Ez az a tipikus gondolkodni való: vajon az a valóság amit álmodok? És álom, amit nap mint nap valóságként élek meg? Vagy fordítva? Talán jobb nem is tudni. Azt olvastam erről, hogy mindenki álmodik minden egyes nap, csak nem mindig emlékszünk rá. Ez attól is függ, hogy melyik szakaszban érnek bennünket az álmok, ill az agyi aktivitással kapcsolatban vmi. Hú de okos vagyok, ezeket csak olvastam
:) .
A mailes dolog nekem is nagyon tetszik, szorgalmazom :). De ha érdekel hogyan lehet a fotókkal dolgozni, leírom neked szívesen lépésről lépésre.
A parentist éppen elkezdtem feltölteni, mammutmail lesz belőle, szóval akinek kell, az privátban írja meg az email címét, mert szívesen elküldöm.

Evita
Jó sulizást. Nekem nagyon hiányzik, én úgy mennék :) Nagyon szerettem egyetemista lenni. Életem egyik legszebb időszaka volt. Psze, amikor benne voltam én sem szerettem bejárni. Inkább csak nagy lógások voltak :D . De ez az egyetem.

Yokka
gratula a szép eredményeidhez és ahhoz is, hogy végre láthattad a kis óriásodat :D . Én normálisan csak a 16 hetesen láttam, de bőgtem én is, olyan megható volt és felfoghatatlan az egész. Mellesleg tökéletesen átérzem a helyzeted. AZ én férjem sosem tud jönni velem. Csak nagyon ritkán. Már most be kellett jelentem neki, hogy a 28 hetes cukorterheléses bulira muszáj vinnie, mert nem akarok egyedül, szal szabi lesz belőle. Jönne ő, de minden vizsgálat miatt sajna nem kérhet szabadnapot. Már így is olyan sok elment neki az esküvő előtti előkészületek, a nászút és egyebek miatt. Utálom nézni a párokat a rendelőben, ahogy izgulnak, boldogok, én meg sárgulok az irigységtől. Dehát... miattunk, de még inkább értünk dolgoznak az embereink.

Nomi:
Olvastam a templomos történeted, olyan szép volt, megindító :). Erről eszembe jutott, hogy mi hogyan kaptuk ezt a Babát. Nem tudom ismeritek e MÉCS programot. Nem muszáj vallásosnak lenni hozzá, nagyon érdekes és tényleg hasznos lelkigyakorlatokat tartanak. Ezek egy hétvégén át tartanak. Mi május 21. környékén (pontosabban azon a hétvégén) mentünk el egy ilyen lelkigyakorlatos hétvégére, amit fiatal pároknak és friss házasoknak tartottak. Akkor még csak jegyben voltunk és buzgón készültünk az esküvőnkre. Május 21-én már javában tudtuk, hogy babát szeretnénk (május 6tól próbálkoztunk- nem gondoltuk, hogy sittysutty össze is jön), de akkor már volt 1-2 negatív teszt. Én psze rém türelmetlen voltam. Na mindegy, psze minden fohászunkat a gyermekáldásért ajánlottunk fel. Nem mesélnék magáról a MÉCS programról, mert pont az a lényege, h ne szivárogjon ki, mert olyan fordulatokkal teljes és olyan áldás van az egészen, h elveszítené a szépségét, ha az ember előre tudná mi vár rá ott. A lényeg, hogy paraliturgikus elemekkel dúsított napunk volt aznap és egy nagyon szép és megható szertartás alkalmával a csoport tagjai elmondták az atyának, hogy miért imádkozzunk (mi a babáért) és az egész csoport közösen értünk fohászkodott akkor az atyával együtt. Hát mi akkor kaptuk a Babát. Mert hazamentünk és kb aznap foganhatott meg a mi kis szemünk fénye :). Nem vagyok ám szektás vagy ilyesmi, katolikus vagyok :). Csak nehéz erről úgy beszélni, hogy közben ne mondjak semmit. Szóval jó volt olvasni, hogy te már találkoztál is a Babáddal :). Ez olyan szép :D

Wivi
eldobom az agyam. Először is gratulálok ehhez a csodafiúhoz. Annyira édes és én annyira irigyellek :). Micsoda boldogság... Otthon, biztonságban tudni a várvavárt gyermeket...
Másodszor pedig gratulálok a szüléstörténetedhez is. Neked sikerült megríkatnod pusztán tőmondatokkal :D . Nagyon örülök Nektek. Jó egészséget a kis családodnak.

Hát hirtelen ennyi. Akinek kell ez a szülés videó (oktatófilm, tehát nem csak maga a szülés van benne, hanem tök sok minden okos dolog) az írja meg légyszi az email címét és majd küldöm. Még csak 15%nál jár a feltöltés, eltart még egy ideig, mert másfél óra ha jól emlékszem, avi formátum. Nem tudom ki van fent az Ncore-on, én onnan töltöttem le, ha esetleg más is torrentezik. Addig is egy kis leírás a filmről:

http://www.szulokepzo.hu/?modul=szules_dvd

Pussz mindenkinek: Szandri

KépKép

Kép
szandriii

Bocsi!Most csak Vivinek!

Barnus csodaszép babuci!
Jó volt olvasni az írományodat,sajnálom,hogy én nem élhettem át a természetes szülést,még egy valamire való fájásom sem volt. :?
És elöntött a magzatvíz vagy csak csordogált?Mert nekem olyan volt mintha valaki egy vödör vizet öntött volna ki a lábam között :oops:

Jó babázást nektek is!Sok boldogságot az egész családnak!

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok lányok!

kb egy hete vettem észre , hogy a hajam minősége nem ugyanolyan mint eddig volt , elég száraz lett , pedig sose volt ilyen gondom...:(a hajpakoláson kívül tudtok valami megoldást? :oops: :oops:

Kép
böbe baba

Sziasztok!

Jocó!Köszönjük az infót Viviről!

Vivi!Örülök nagyon h haza értetek most már együtt a család.
Nagyon aranyos Barni baba.Gratulálok!!!Sok boldogságot kívánok nektek,egészséget és erőt meg sok tejcsit!
És köszi hogy beugrottál.Egyáltalán nem ijesztettél meg,örömmel olvastam soraid...nagyon szép történet.Még1x gratulálok!!!
Sok sikert a fürdetéshez!

menion!örülök h minden rendben volt a dokinál.Grat az eredményedhez!

Yokka!örülök h minden renden van a picivel.Gratulálok!!!

Evita!Az én babóm sem volt tegnap olyan aktív mint szokott lenni általában és el kezdtem aggódni,ráadásul kemény volt a pocakom,de este mikor TV-t néztem egy keveset mocorgott ezután már megnyugodtam...sajnos vannak ilyen napok is h nem mocorognak sokat.

szandri!sajnálom a rossz éjszakád.Én kérném szépen a szülés videót...előre is köszönöm.Elküldöm pü az e-mail cimemet.

Szép estét mindenkinek!!!

És pihenjetek :!:

Kép
erika12

Kép
erika12

menion!Én a Photobuchetre szoktam fel tölteni a képeket és a linket másolom be ide.Nekem sem sikerült le kicsinyítenem a képeket és nem is bírtam ide feltölteni. :( ...sajnos.

Kép
erika12

Menion!
Jó ötlet a mail fiók!Nekem is küldd majd az adatokat!Köszi! :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok Kismamik, Anyukák, Babák :!:

Erika
Akkor hogy fogja nézni a dokid a méhösszehúzódásokat és a baba szívhangját :?:

Adri
nagyon fogok szorítani holnap neked, légy erős, ha lehet ilyet írni :!:

Jocó
örülök, h írtál Viviékről :wink: gyönyörű baba gratulálok, kis éhes Barnus, milyen kis drága :!: :wink:

Menion
örülök, h minden rendben a babával :!: ahány uh annyi féle súlyt ad meg a bébiről, de aggodalomra semmi ok sztem :!:
ügyi vagy, biztosan csodaszép lesz a szobácska :wink: Te varrod a hálóinget :roll: :?: nagyon ügyi vagy drága :!: :wink:
nekem tetszik az email fiókos ötlet :!: :wink:

Yokka
örülök, h minden ok az uh-on :!: ki vizsgált :?:

Manama
jó kis kört futottál :roll: igen, itt is süt a nap, szép idő van :!:

Menion
az iwiw is ilyen hely, ahol sok ember nagyon sok infót kiír magáról és bizonyos embereknek ez kedvező lehet :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Vivi
nagyon örülök, h otthon vagy, boldog baba-mama napokat, ügyik legyetek :!: :wink:
megható történet, sajnálom, h ennyit szenvedtél, de a végeredmény csodálatos volt azt hiszem és ez kárpótolt mindent :!: :wink: ügyesek voltatok, gratulálok nektek :!: :wink:

Evita
el hisze, h mennyire kétségbe esel, ha nem érzed a babód mozgását, Én is így voltam vele, de aggodalomra semmi ok, mert nem mindig érzed a mozgását főleg még most, Én még ekkor nem is éreztem egyáltalán :!: :roll:
jó sulizást mára, babócád is beindult látom :!: :wink: nyugi :!:

Gabi
hogy vgytok :?: roli baba, pocakfájás :?:

Erika
csini vagy, szép pocak :wink: ekkora teherrel tényleg sokat kellene pihizned már :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

És rólunk:
a férjemnek ma van a 33. szülinapja, délelőtt segítettem neki főzni, anyósom keze gipszben van kétszer elesett tegnap előtt a sima betonos úton :shock: így mi főztünk nekik ebédet :!: most már egy ideje fekszem, de délelőtt fent voltam, remélem nem lesz gond :!: :roll:
nemsokára megyünk anyuékhoz vacsizni, egy szerény ünneplés lesz csak :!: :roll:

Vigyázzatok magatokra, pocaklakókra, babákra :!:

Tsók

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!köszi a pocak dicsit.Hát...nem tom h fogja ellenőrizni a méhösszehúzódásokat és szívhangot,de legközelebb rá fogok kérdezni...és azt is meg fogom tudni h természetes szülés lesz vagy császár.
Sajnálom Anyósod.Jobbulást kívánok!
A férjednek Boldog születésnapot!!!

Kellemes estét!

Kép
erika12

Erika
köszi, átadom :!: :wink:
mikor mész a dokidhoz :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Azt hiszem jól bevásároltunk ezzel a projektoros forgóval :shock: nagyon szép, de hangos a motorja és a zene meg olyan halk, pedig azt írta, h nem zavarja a babát, de hangosabb a motor hang, mint a szép csilingelő zene :shock: úgy bánt, mert nem volt olcsó, olyan szép és a kis állatkák is aranyosak rajta, de...a férjem próbálja halkabbra csinálni, hát nem tudom :roll:

Gabi
a tiétek is ilyen, amit kölcsönbe kaptatok :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Drága lányok!

Megint csak épphogy beesek... :( Sajnálom, hogy nem jöttem tegnap, de tiszta ideg voltam... Ugyanis nem jutottam el a dokihoz, mert mire véget ért az értekezlet - aminek az ég világon semmi értelme nem volt -, és fel tudtam hívni a rendelőt, addigra kiderült, hogy már nem fogadnak, menjek a jövő héten! :( Nagyon elegem van!!! :( De a legszomorúbb az egészben, hogy semmit sem tudok tenni, mert december 31-ig szól csak a szerződésem, és csak szóbeli ígéretem van a hosszabbításra... Így nem merem nagyon kihúzni a gyufát...

Bocsánat, ha egy kicsit értelmetlen, de még mindig ideges vagyok!

Vivi! Gratula a kis herceghez!!!

Tsók! Anta

Kép
verdict

Suzy!Jövőhéten szerdán délelőtt megyek dokihoz.

Anta!sajnálom hogy nem sikerült menned a dokidhoz.Próbálj nem idegeskedni,mert nem tesz jót.

Kép
erika12

Vivi!

Nem ijesztettel meg (meg jobban) csak jol megbogettel :oops:
Sajnalom,hogy annyira nagyok voltak a fajasok,es azt meg jobban,hogy Barnibaba ugy ratok ijesztett.

Suzy! Ferjednek sok-sok boldog szulinapot kivanok! Es szegeny anyosodnak gyogyulast. Ugyes a ferjecsked,bizti tud valamit kezdeni a motorzajjal.

Szandri! Sajna nem hallottam a MECS-rol. De biztos fantasztikus lehetett,amikor rajottetek,akkoriban fogant a baba.

Erika! Szep a pocikad
:wink: :wink:

Szep estet Mindenkinek! Puszi

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nomi77

Nomi!Köszi a pocak dicsit.

Kép
erika12

Sziasztok!

Megjöttem a suliból! Babó azóta se rúgott, ma nagyon lusta, de legalább adott jelet magáról!

Szandrii
Nyugodtan elmondhatod a problémádat,hogy miért borultál ki ennyire. Szerintem már régebben volt szexualitás téma! Szóval engem nem zavar egyáltalán, de szerintem a többieket sem!
Én ezt a sulit nem szeretem, életem legnagyobb baklövése volt ez a suli,de a másikat szeretem, csak ott most halasztottam egy évet, azt februártól folytatom!

Böbe
Sajnos nem tudok semmilyen megoldást! hát ingen, a terhesség sok mindennel együtt jár! Hajhullás, hajminőség romlás...stb. :cry:

Erika
Nagyon szép a pocakod. Jó nagy már! :lol: Pihengess sokat! Ez már nagy teher!

Suzy
Tudom én. Pórbálom is ilyenkor magamat megnyugtatni, de nem megy! :oops: Csak Babó tud megnyugtatni! Nekem elég 1 rúgás is. Csak érezzem 1 nap 1x legalább! :lol: :lol:
remélem Apácskának sikerül valamit kezdenie a motorral. Boldog szülinapot neki! Jó vacsizást! Anyósodnak mielöbbi gyógyulást!

Anta
Sajnálom,hogy nem jutottál el a dokihoz! Annyira szemetek ezek a főnökök! :twisted: Kitartást jövő hétig!!! Gyorsan el fog telni, főleg,ha sok lesz a munkád!!! Reméljük meg is hosszabbítják a munkádat, és maradhatsz majd!

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok Kismamik!

Hmmmmmmmmmm.....nem volt jó délelőttünk....az éjszakánk viszont annál inkább!
Dalma este 9-9:15 körül álomba szenderült és negyen négyig húzta a lóbőrt!Pelus, szopi aztán ismét durmolás. 9-ig....nade a feketeleves most jön....9től délután 14ig fent kukorékolt...bakker!
Nem tudott elaludni...pedig már olyan álmos volt, szemei leragadtak, de mindig felrázta magát és elkezdte a tutulást! Ezt szó szerint értsétek...olyan édesen sir....előszőr csak kurjogat, aztán jön a könnyek nélküli nagyjáték!!! Persze, ha felvesszük csend van...., de elringatni egyikünk sem tudta,minden pózt kipróbáltunk, hozzáteszem tuti nem fáj a hasa!!!!
Viszont 14 óra óta alszik....ugyhogy sikerült behoznom a dolgokat! Megvannak az időpontok a csipővizsgálatra és a 2 hónapos oltásunk időpontját is lefoglaltam, már csak a koponya és hasi Uh időpontja hiányzik, mert a délpesti kórházban leráztak, hogy nincs még novemberi beosztás mit akarok Én az időponttal...bár nem értettem a rendelési idő...és a beosztás közötti összefüggést...amikor a rendelési idő fix...szóval..lehet az Én felfogásom rossz... :? :roll:
Na mindegy próbálkozunk 2 hét múlva, röhej! :? :x :x

Ma Apa megy focizni a szokásos szerdai baráti összecsapásra...
Igy egyedül maradunk Dalmussal....egy kis időre legalábbis!
Ma kell megkapnia a D vitamint és a K vitamint....mert ma
2 HETESEK VAGYUNK!!!!!!!!!!
És ma lesz a nagymérés pucéran...igy meg tudom majd mondani, hogy pontosan mennyit hizott a Drága!

Jah, eddig a Pampers New Born Baby pelus 3-6 kg.......a nyerő!
108 db 4099 ft a Tescoban!
Az azt jelenti, hogy 37,9 ft egy darab, nem túl olcsó, de eddig bevált, nem folyik mellé semmi, a köldökcsonkot is védi...a derékrésze elég hosszú, a lábrészen és belül pihepuha, jól csatolódik...szóval eddig ez a tapasztalat, pedig elhihetitek a Kiscsaj pakolt már bele rendesen..... :wink:
A köldökcsonkunk nagyon szép....már lifeg...nemsokára megválunk tőle! Bye-bye köldökzsinór maradéka, végleg elszakad Tőlem a Minimanó! :P :cry:

Elkezdtem inni a Hipp szoptatósteáját....mert nem javasolják a rendes teát a koffein miatt! Igy váltottam, meglátom...elég teafüggő vagyok....szeretem gőzölgőn...illatozón...esténként is...takaróba bugyolálva magamat, forró tejja a csészében..Apa ölelő karjaiban..hmhmhm! Szóval a tea....majd figyeljetek erre!!!!Mert ez is bezavarhatja a baba bioritmusát.... :wink:

Nah..miről is akartam irni!
Jah, ma délelőtt a tutulós, állandóanringatós, nemtudommiabaja gondolataim között...főznöm kellett, mosnom....Apa takaritott!De közben el kellett mennie hivatalos ügyeket intézni és Dalma zárójelentéséért a gyermekorvoshoz....
Sajna mióta Anyukám elment haza....nem segit senki Apán kivül....igy hát igen, gyermekágyas időszak ide vagy oda...nem tudok pihenni! Pedig hajajj, Anyós mennyit mondogatta igy főzök úgy főzök...azzal nem kell törtödnöd...hát igy jártam!
Lehet túlságosan sikerült lebeszélnem a sürgölődésről anno a szülés előtt, emlékeztek??? :shock:
Bár nem gondoltam volna, hogy nem segit...... :(
Igy alakulhat ki az a nagyhelyzet, hogy siró gyerekkel a kezedben főzöd a májgombóc levest.....

Na de nem panaszkodom....van egy gyönyörű egészséges Kislányom..2 hete az életem része, és mintha mindig igy lett volna, van Apa, aki mindenben támogat...szeret....van a Családom, aki 250 kmre van, telefonon segitenek...amikor nem tudom mit tegyek...és vagytok Ti...! Hát ennyi..... :) :(

Na megyek, majd leszek még!
Puszi Nektek és a Manóknak Pocakban és Pocakon kivül...... :P :oops:

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Köszönöm a szülinapi köszöntéseket a férjem nevében :!: :wink: már úgy írna Nektek, de mondtam még egy hónap és Ő is szót kap a bneten :!: :lol:

Erika
Én meg ugyanaz nap este megyek, micsoda véletlen :roll: :wink: és Ádám Neked is :wink:

Noémi
remélem Én is :!:

Anta
Óóóóó, basszus, szegénykém, sajnálom, h nem tudtál a dokihoz odaérni :!: szorítok, h minden rendben legyen munka ügyileg is :!: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Orsi
Ügyi vagy, megoldod a dolgokat Én úgy látom egyedül is :!: :wink: össze kell még szoknotok, meg kell egymást ismernetek Dalmussal, ez idő :!: :wink:
sajnálom, h anyós nem tartotta be az ígéretét, pedig igazán segíthetne, emlékszem mikor írtad, h tuti állandóan ott lesz és majd mi várható...most meg a háttérben jól elvan...lehet, h várja, h kérj segítséget :!: :?:
köszi a sok infót, tapasztalatot :!: :wink:
majd, ha lesz időd teszel fel képet Dalmusról :?: kíváncsi vgyok mi a mai "mérés eredménye" :!: :wink: :?:
további szép együtt töltött napokat :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!
Kösziiiiii, igen tudom, hogy még szokni kell a helyzetet és alakitani.....megismerni! Nagyon izgi időszak ez....imádom! :)

Anyós: nem hiszem, hogy erre vár, hiszen aznap amikor Anyukám elment haza, azaz helyesbitek előtte való este itt beszéltük mindenki füle hallatára, hogy legalább két hétig ő főz nekünk....nem hinném, hogy elfelejtette volna, mert még azt is megbeszéltük itt, hogy mik azok a kaják amiket ehetek, mik azok amiket nem....na nem baj! Igy legalább belejövök lassan egyedül mindenbe! Nem mondom, hogy nem lenne könnyebb, ha a a főzés okozta 1-2 óra elfoglaltság, talponállás kimaradna egy kis időre, amig rájövök, hogy "működik" a gyerekem... :roll:

Képzeljétek nálunk már van fűtés szerencsére....igy visszaadhatjuk az olajradiátort a párom tesojának....be kellett fűteni a hálóba Dalmának! Fürdetésnél meg a sütőt használtuk.... :lol: Kicsit vicces, nem???

Persze teszek fel majd képet....de Apa gépén van az összes...majd átrakom az enyémre is és akkor nyomatok fel újakat és a szülésről is...bár azt lehet majd inkább a közös emailcimre....
:wink:

Nahhát...33 éves lett a párocskád!!!!Juppijééééé!
Suzy Párja...Naggyon sok Boldog Születésnapot kivánunk Neked! Pusszantunk! Dalma, Orsi és Norbi :wink: :P

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Evita!
Kitartást, biztos hamarosan annyit fog rugdalózni a pici, hogy alig győzöd! ;)

Erika!
Szééép poci!

Szandriii!
Sajnálom a rossz éjszakát… de ez a fórum azért van, hogy minden örömet-bánatot megbeszélhessünk… A fogantatás-történeted nagyon szépnek hangzik!
Emilcímemet én is küldöm, köszönettel! :)

Suzy! Csatlakozom én is, sok boldog szülinapot a párodnak, anyósodnak jobbulást! Neked pedig pihit!

Verdict! :( Ezt a szerencsétlen helyzeted. Szorítok, hogy a szerződéshosszabbítás miatt legyen értelme a mostani aggodalomnak…De tényleg ne idegeskedj!!!!! Azt nem tudom, milyen vizsgálatod lett volna?

Orsi!
Sztem ügyesek vagytok így összeszokásban! :D Én nem is tudom, hogy hogyan fogok megbirkózni a kezdeti zökkenőkkel, huhh! És látom, a lelkesedésed is megvan, szuper! Köszi-köszi a jó tippeket! ;)

Ölelést mindenkinek!

KépKép
manama

védőnéni másfél órát volt nálam...megnézte a szobát bár nem érdekelte szerintem sak arra volt kíváncsi hogy vagyok eszek iszok rendesen mik az eredmények...
gondolom látja hogy a körülmények rendesek így annyira nem akarta ellenőrizni a szobát...de én dicsekedtem azért

a magnéziumot azt mondta szedjem akkor is legalább este ha nem is görcsöl a lábam...azt mondta az kell illetve hogy mérjem a vérnyomásomat mert az elmúlt 2 hónapban itt a kerületben több toxós kismama volt mint az elmúlt 2évben összesen....azt mondja nem tudja miért de emiatt mindenkinek mondja hogy figyeljen és ha kiugrik a vérnyomás akkor azonnal kórház nem ráérősen!és akkor is ha a kórházban nem vesznek komolyan mert ugye ismerjük már az ilyet is...
szóval lányok aki teheti mérje a vérnyomatát abból baj nem lehet

Kép
menion
Budapest

wivi miért jött olyan sokára a dokid?du fél 4től kinlódtál és ha jól olvasom éjszaka 12kor toppant be????
ettől félek én is hogy ameddig nem jön a doki addig nem adnak semmit az embernek hagyják szenvedni :roll: ....jaj szegényke! nem tudom mit csinálnék abban a helyzetben...Laci biztos nem fog ott semmit tenni...nem egy "agilis"tipus...nekem meg nem lesz erőm ott verni az asztalt hogy adjanak valamit...

Kép
menion
Budapest

szandrii engem minden érdekel! majd akkor priviben írom a címem vagy ha sikerül megcsinálni a közös mailt akkor ott is fent lesz...bár már gmail-el próbálkoztam de sehogy se engedte létrehozni....a freemail-on meg nem tudom hogy megy a fotók tárolása...

Kép
menion
Budapest

suzy ne is mond!!!az wiwről levett képet közölte egy bulvárlap az egyik ismerősömről...totál profil képet! és teljesen lejáratták egy szakítási mocskolódás keretében űgy hogy őt nem kérdezték meg csak az ujságból látta viszont magát....
sajnálom a forgót!tényleg ennyiért már nem kéne hogy szerelgetni kelljen
párodnak boldog szülinapot!
orsi nagy dolgok ezek...2 hét juj...bár én tartanék ott...azt se bánnám ha a karomon tartva főznék :lol: csak legyek túl ezen a szülés dolgon :oops:

Kép
menion
Budapest

hát lányok akkor priviben elment a gmail cím pár embernek!!!! elnézést ha kihagytan valakit de most csak az ezen az oldalon írókra futotta az energiámból bocsánat!

FIGYELEM! ha valaki kéri akkor priviben majd elküldöm vagy aki megkapta az küldje tovább mert mostmár fáradt vagyok és megyek aludni....

ahogy látom különben mindenki alszik már!

DOKUMENTUMOK között van a táblázat amit töltsetek ki kérlek ill.
FÉNYKÉPEK közt pedig ott vannak az én képeim ami mellé ti is kérlek tegyétek fel amit szeretnétek!
nagyon várom!
holnap meló és fél 6-kor kelek :cry:

Kép
menion
Budapest

Szep jo reggelt!

Orsi! Rohan az ido,mar 2 hetes a leanyzo!! :wink: :wink:
Te meg annyira aranyos vagy,hogy rank is aldozol az idodbol. Tanacsok,sorok kozotti biztatas...koszi szepen :lol:
Sajnalom az anyos-dolgot. A legtobbnek csak a nagy szaja van (bocsi,de ez az en tapasztalatom)

Menion! Koszi az e-mail fiokot!

Szandri! Mar a tegnap is akartam irni,hogy meselj,azert vagyunk,hogy meghallgassuk egymast.....

Erika! Melyikunk lesz a kovetkezo???? Izgulsz? En nagyon... :oops: :roll:

nomi77

Menion! Sajna hozzam nem jutottak el az e-mail fiok adatai. Ha lesz idod,kuldd el legyszi! Koszi

Yokka! Rossz lehet ez a hanyingeres idoszak...sajnalom. Orsi irt meg valamikor a gyomberrol. Ha jol emlekszem,picit belereszelt a kajaba. Es ettol elmult a hanyinger. Nalam a zsomle valt be. Igaz en nem hanytam,csak allando hanyingerem volt. Ha ramjott,ettem 1 falatot,aztan 30 percig semmi bajom nem volt. (igaz,emelett csak gyumolcsot es paradicsomot tudtam enni)

nomi77

Jó reggelt Csajok!

Ez a szülés videó az agyamra megy. Tegnap majdnem agyvérzést kaptam, amikor fél napi feltöltés után 70-nál megállt. Egy picit mérges lettem, de most újra kezdtem és már (megint) 6%nál jár. Küldöm küldöm szép lassan. Reggeli után jövök :)

(Tök durva, már teljesen részesei lettetek az életemnek, pedig aztán én nem régóta vagyok. Vicces. )

KépKép

Kép
szandriii

Sziasztok!

Suzy!tényleg micsoda véletlen...ugyanazon a napon megyünk a dokihoz.

Evita!-Manama!Köszi a pocak dicsit.

Orsi!Nagyon ügyesek vagytok,de jó Apa segít neked,rendes tőle...le a kalappal.Hogy telik az idő már 2 hét el telt.Sajnálom h anyósod nem segít.A képeket várjuk...természetesen mikor lesz majd időd.
Köszi a jó tippeket.

Nomi!Szerintem Én leszek a következő,de sosem lehet tudni hogy mikor jön el az idő,lehet h Te leszel a következő...nem tom.
Elhiszem hogy izgulsz nagyon,mert Én is így vagyok.

Szandri!Sajnálom h a szülés videó megállt...kár már majdnem kész volt. Várunk!!!

Mi felénk ma borongós idő van :( ,sajnos...tegnap jó idő volt sütött a nap.És olyan álmos vagyok hogy csak na itt a gép előtt is elaludnák.Felébredtem hajnali 2-kor és 4-kor bírtam vissza aludni :cry: ...reggel 7-kor csörgöt a páromnak az órája ,ekkor Én is fel keltem be raktam a táskájába az ennivalót és mikor vissza jöttem a szobába mondta nekem h 7.30-kor kelcsem újra még vissza alszik...pfff..eljött az idő és még mindég nem kelt fel ágy ment egészen 8.30-ig ezután már fel kelt...Én meg sajnos nem aludtam már vissza...na mindegymajd pihenek később.
Annyira ég a légcsővem nagyon rossz...tegnap este el kezdett néha elmúlt egy kis időre,de azután megint.Valakinek van jó ötlete h mit egyek h múljon el?
Most megyek lepihenek a hátam is fáj már...még jelentkezem.

Szép napot mindenkinek!!!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára erika12 2010.10.14 09:55-kor.

Kép
erika12

Szandri! koszi szepen! es jo etvagyat

Menion! megoldodott...... maris toltok fel kepet

Megcsodaltam Dalma&Roli&Barni kepeket az iwiwen.....hat csodalatos 3 manoka :lol: :lol: :wink:

nomi77

Halihó :!:

Orsi
köszi mindhármótok nevében :!: :wink:
mi már elég régóta fűtünk esténként :!: :roll: Dalmus hogy van :?:

Vivi
remélem boldogultok :roll: :?: milyen volt az első otthoni fürdetés :?: férjed otthon van :?:

Gabi
És Ti hogy vgytok :?:

Menion
köszi a privit, kitöltöttem a táblázatot, képet is fogok feltenni albumba majd :!: nagyon jók a Te képeid, csini vagy :!: :wink: szép a baba szoba és a dekoráció különösen tetszik :wink:

Én minden nap mérem a vérnyomim, a nyári magas pulzus miatt :!:

Ezen a bulvárlapos sztorin kiakadtam :shock: szegény csajszi
:!: :roll:

Manama
köszönöm a jó kívánságaidat :!: :wink:

Noémi
elhiszem, h izgulsz :!: :wink:

Erika
Én Rennie tablettát vettem be, amikor égett a nyelőcsövem, nekem bevállt, egy próbát megér :!: :roll: hát téged tényleg nem hagynak pihenni :roll: kiságy össze van állítva :?:

Szép napot Mindenkinek :!:

Adri
sokat gondolok rád :roll: remélem túl vagy már rajta :!: :?:

Mi ma megyünk a női dokimtól elköszönni, jövőhéten másik dokker :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Nem tudok netezni, mert állandóan megáll a videó feltöltése :(. Azóta már vagy 3szor leállt. Most 37%nál jár. Majd jövök én is.

KépKép

Kép
szandriii

Sziasztok Lányok!

Én nem kaptam privit, valaki elküldi nekem? Köszi! Babó reggel rúgott kettőt, úgyhogy nyugodva kelhettem! Ma már emiatt nem aggódom! :lol:

Orsi
Olyan jó,hogy ilyen sokat mesélsz magatokról! Köszi,hogy szakítasz ránk időt! Olyan jó olvasgatni! Dalmus baba behozta az alvást délután! Sajnálom,hogy anyós nem főz! Remélem csak fázis késésben van, és eltévesztette,hogy mikor megy el anyukád, és főzni fog azért, mert jó lenne, ha pihenhetnél! Még azért szükséged van rá!

Suzy
Hogy sikerült az esti vacsi? Szegény férjedet miért nem hagyod,hogy írjon nekünk? Milyen lelkes! :lol:
Majd írd meg mi volt a dokinál!

Erika
Sajnálom,hogy nem tudtál pihenni reggel! Remélem napközben majd tudsz aludni/pihenni!

evita10
Budapest IX. kerület

Evita
küldöm :!:
jó volt, ettünk finomat :!: :wink:
megírom mindenképpen :!:
örülök, h mocorog a bébid :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

szandriii hát lehet hogy nem bírja letölteni...pedig kiváncsiak vagyunk rá nagyon...de hát ha ez van azért ne idegeld magad miatta
suzy köszi a dicséretet remélem én is látok mindenkitől majd képeket :D
van aki havonta lefotózta a pocakját a lakás azonos pontján és abban a pózban és akkor lehet látni havonta mennyit nőtt a pocakja...én nekem ilyen nincs meg hát nem is látszik a hasam úgyhogy nekem nem lenne látványos...de ha van valakinek akkor tegye fel jópofa az ilyen sorozat :D
adribizony gondolok én is rád mi lehet veled!
erika ha beléptél akkor a képernyő bal felső részén van egy orban kékkel írva hogy dokumentumok arra katt az megnyit egy oldalt ahol az van írva: "adatok...írd be magad" arra kattintva az adatainkal indítottam a táblázatot hogy ki mikor hol szül mi az elérhetősége stb... a képeket pedig szintén a bal felső részen a dokumentumok mellett 2vel találod fényképek címmel rákatt és ott az én albumom és ha reményeim megvalósulnak akkor majd másoké is ott lesz ha feltesznek fotókat :D

Kép
menion
Budapest

Köszönöm a pü-ket! A táblázatot kitöltöttem. Képeket most nem tudok feltenni,majd csak ha otthon leszek!

A képeket megnéztem! Tök jó így egyben látni! Mindenkinek saját album! Ez szupi ötlet volt!!! :lol: :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

sziasztok!
na tegnap megjártam Kecskemétet.
még csak a vizsgálatra, vagyis a mintavételre mentem. fuu az nagyon fájt mikor belém szúrta azt a tűt :!: :? :x
2 hét m :x múlva kell visszamennem kontrollra. gondolom akkor kapom meg az eredményeket is. és a vizsgálatból kiderül, hogy fiú-e vagy lány :)
a párom nem szeretné tudni.. eléggé elkeserített ezzel, de megértem. szegényem mostmár inkább próbál úgy tenni, mintha nem is lenne a baba. már kettőt elvesztett, el tudom képzelni milyen nehéz lehet neki is...
azért nekem se könnyű, sok ember szerint nehezítem a saját dolgom. de mit csináljak, ha semmi nem köt le. nincs olyan óra, hogy ne jusson eszembe... :cry:
a tegnapi napom "csodás" volt.. hazaértünk, anya azzal fogadott, hogy "na akkor el lett vetetve?" mondhatom baromi jól esett. biztos bunkóság, hogy ezt írom, de elég szánalmas amit csinálnak apámmal...
ugyebár a 2. hete, hogy itthon vagyok, nem a suliba. és anya azt mondta, hogy ne menjek ki a házból... elég ciki, hogy rejtegetné a saját gyerekét...nem?
hjaaa és tegnap még azt mondták, hogy ők nem is engedték meg, hogy én a barátommal aludjak.. nahát pfff :evil:
nehogy már ők döntsék el, hogy 18 éves létemre kivel alszok meg kivel nem... meg apám amúgy is eléggé buta. múlt héten mikor vártunk az orvosnál akkor is azzal traktált, hogy ha tudtuk, hogy elszakadt a gumi, akkor miért nem mentem az orvoshoz gyógyszerért (fogamzásgátlóra gondolt). időbe, nem mondom..
na igen. meg mikor megtudták, hogy van baba, apám rögtön leordított, hogy el lehet innen takarodni, de vissza se jöjjek ebbe a házba, meg hogy megszégyenítettem őt, meg az anyját. na meg, hogy felcsináltattam magam.. aztán apám még ezek után csodálkozik, hogy utálom..

bocsi, hogy így kipanaszkodtam magam... :(
hogy vagytok? a picikkel minden oké? ne haragudjatok, de még nem olvastam vissza.
vigyázzatok magatokra!!
deann

hihihi :twisted: :twisted: :twisted:
ezt gmailest is el tudom benazni

nomi77

Nomi
Csinálj egy saját albumot a közös email címen,és oda tedd a képeket! Nagyon cuki a pocid!!!

evita10
Budapest IX. kerület

adri okoskodni nem akarok de elég nehezen tudom elképzelni hogy nem tudtak róla hogy együtt alszotok ha a szüleiddel laksz...abban mondjuk igaza van apudnak hogy ha "gumidefekt" történt akkor orvoshoz kellett volna menned.ha ez nem volt véletlen teherbe esés akkor pedig azt hiszen azért rájuk is tartozik ha velük laksz hogy gyermeket szeretnétek vállalni...de mindentől függetlenül lehetnének kedvesebbek is veled ha már megtörtént a baj és sajnos ilyen tragédiát kell megélnetek akkor azt hiszem félre kéne tenni a szemrehányásokat mert így is szenvedtek eleget....sajnálom hogy nem segítenek!
...hogy értetted azt hogy a párod "már elveszített kettőt?"

Kép
menion
Budapest

Menion!sikerült belépnem és meg néztem a képeidet...nagyon szépek.Kitöltöttem a táblázatot.DE jó h eszedbe jutott ez a fiók...ügyi vagy. :wink: .Köszi/köszönjük szépen.

Suzy!Sajnos még nincs össze rakva a kiságy,de még meg sincs ragasztva...azon filóztam h majd Én meg ragasztom,de nagyon cifra lesz a repedésbe kéne valahogy ragasztót rakni és össze szorítani...eszembe jutott az inyekciós tű,keresnék nagyobb lyukú tűt...meg próbálom hátha sikerülni fog. Köszi a segítséget.A rennie tablettát ezek szerint szabad szedni a terhesség alatt.
Jól nézel ki a képen...csini vagy.És Cipike nagyon édi.

Evita!Aludtam 1 órát jól esett.

Dean!Sajnálom hogy anyukádék így viselkednek veled.
Nem kell bocsánatot kérj...mi szívesen meg halgatunk bármikor.
Szorítok h jók legyenek az eredményeid!!!++++++++++++++++
Kitartást!
Köszi jól vagyok és a pici is...mocorog aminek nagyon örülök...egyet aludtunk már.

Pihenjetek!!!

Kép
erika12

Sziasztok!

Csak gyorsan bekukkantottam...
Erika! Sajnálom a rossz éjszakát. Velem (is) nem egyszer megtörténik, mert éjszaka sokat járok pisilni és van, hogy olyankor nem tudok visszaaludni... Napközben mindenképpen pótold, ha lehet! A Rennie tényleg jó a gyomor/nyelőcsőégésre, nekem is azt javasolta a védőnő. Biztos a reflux okozza... (még megint ezzel jövök...:oops: ) Talán még azt próbálhatnád meg, hogy ha napközben lepihensz, a felsőtested deréktól kicsit megemeled párnával. Bár nem tudom, hogy nagy pocival mennyire kényelmes, ahogy elképzelem, nem az igazi pihenő póz... :oops:

Szandriii! Nyugi, majdcsak sikerül az a feltöltés!

Adri! Azért örülök, hogy a mintavételen átestél, az is valami... Tényleg sajnálom, hogy a szüleid így állnak a dologhoz... :( Jó lenne, ha megpróbálnák elfogadni, hogy felnőttél és képes vagy felelősségteljs döntéseket hozni! És sztem ha tényéeg bele akarnak menni ebbe a "nem is engedtük, hogy fiúzz" dologba, azzal várhatnának, amíg ez a stresszteli időszak elmúlik. De nem szeretnélek ellenük hergelni. Remélem, hogy a pároddal át tudjátok beszélni ezeket a dolgokat és az érzéseket, az segít! Ééééés, mi is itt vagyunk, ha meghallgatásra vársz. Az elkövetkezendő héthez (is) sok erőt kívánok és szorítok! +++++++ És próbálj keresni valami elfoglaltságot, ami leköti a figyelmedet. Nem akarok ajánlgatni, mert ez egyénfüggő! Mindenesetre ne izgulj ennél is jobban!

Lányok, engem is megdobna valaki a gmail-es címmel? Előre is köszi... és Menionnak is, hogy megcsinálta!

KépKép
manama

manama ment a pü...
nagyon arik vagytok hogy így örültök neki! bevallom arra számítottam hogy nem fogja érdekelni a többségeteket...örülök hogy csalódtam :D
de ti is tegyetek felképeket mert nagyon várom!!!

Kép
menion
Budapest

Na valahogy csak boldogulok :twisted: :twisted: Meg kellett volna tanuljak olvasni is.... :P :P :P

Evita! Koszi...es naprol napra no :wink: :wink:

nomi77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: