A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sajtom.. Jöttél Te már úgy ki Sz-től, hogy nem voltál zizi?????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Rendben lesz minden, ne parázz! :) Szépen felébrednek a csöppek, befészkelik magukat a baldachinba, azt kb. 2 év múlva meg az enyém haját fogja/fogják tépni... Mi meg majd állunk felettük, mint amolyan "komoly" szülők és úgy röhögünk, ahogy Sz. várójában szoktunk... Rendicsek?? :wink: :wink: :wink:
andrea-1

Sziasztok Csajok!

Néha még zugban olvaslak Titeket, és őrülten drukkolok mindannyiótoknak!
Gratula az új kismamiknak és anyuciknak! Édesek a babák!
Két kismaccs is zabálnivaló, nekik külön drukk, hogy mielőbb megerősödve, egészségesen hazamehessenek!

Avarka!
Igazából miattad ragadtam billentyűzetet! Nehéz döntés előtt álltok, de hiszem, hogy Tanár úrral kitaláljátok a legjobb megoldást!
A fagyis beültire jó példát tudok hozni: nekem az első lombikból 2 baba került frissen beültire, ők sajnos nem maradtak meg. 2+1 embrike (5 naposak) ment a fagyiba. 5 hónap múlva (csak a nyaralások miatt ilyen soká, de nem bántam meg!) spontán ciklusban kaptam vissza végül mind a hármat. Én csak kettőt kértem, de az egyik nem akart beindulni, így a harmadikat is gyorsan felengedték, aztán a beültikor mondta Katalin, hogy az az egy lustaság is osztódni kezdett, mi legyen. Hát vili, hogy kértem mind a hármat! Eredmény: egy gyönyörű, egészséges, most már 17 hónapos leányzó!!! Tanárúr az első UH-n épp azt mondta, hogy mostanában a fagyisok milyen eredményesek!
Kívánom, hogy bárhogyan döntötök, a karácsonyfa alatt már pozitív teszt lapuljon!

Kép
Kép
vuki124

ÚÚÚÚÚÚ Sajti, :lol: értem a magyarázatot... látom Te már most másik dimenzióban vagy!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
andrea-1

Andi, baszus, én külön-külön egyik filmet sem csípem, de ez, főleg a 2. nagyon király! :lol: :lol:

Sajti, de jó, de jó!!!! Mindjárt babás leszel! :D

Macs, édesek a picúrok! Balu milyen szépen fejlett, Kittike is ilyen lesz nemsokára! Kitartás!!!
Jajj, én nem akarok császárt!!!! Isten ments! Na persze, ha muszáj... :?

Kubu, nem kelek hajnalban, mert addigra alszom el majdnem :roll: Addig félálomban vakarózom :shock: :D
Édesek a csemeték nagyon!

Anyukák, volt valamelyikőtöknek olyan, h. arra keltek, h. izzadtok, mint a ló a terhesség végefelé??? Csöpög rólam/belőlem a víz... gondolom a hormonok játszanak velem :roll:

Valyoni, a méhnyálkahártyája 9 mm-es Sajtinak!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sajti: nem vagy semmi :lol: :lol: :lol:

Laptető nagy részét Neked üzenem holnapra!
Egy picit magamnak,Juditnak -kitartásért-,és mint mindig,Kittikének is!!
Vendég

Sajti,
na most aztán nincs aki ne vegye észre a nevedben a @-ot :lol:
Totál be vagy sózva, itt mosolygok rajta ezerrel, nagyon jóóó, hogy ennyire készülsz!
Holnapra ezermillió drukkok mennek a babszemeknek ébredéshez és a sikeres behelyezkedéshez :arrow: :arrow: :arrow:
Éééés, ha ügyesek leszünk, nagyon hamar egymás után fogunk majd szülni :wink:

Kép
judit0713

Enyém volt a lapalja!!! :P

Andrea:
Igazad van, még olyan nem történt velem! :)
Cofihúzkodás nagyon rendben, majd elhívjuk addigra kiváló fodrásszá érett Hugimat is, hogy a rosszalkodóknak fazonírozzon egy kicsit! :wink: :lol:
Ez tényleg egy másik dimenzió! :lol: Majd gyorsan reset-elek egyet! :D

Navi:
Egyre furább tüneteket aggatsz magadra, tessék abbahagyni! Na, jól van - inkább csak izgulok, hogy rendben légy! :)
Picikéddel minden rendben, ez a lényeg. Nem lehet, hogy a szüléstől félsz már előre (előre? pár hét és a anyuci leszel :)) ?

Vuki:
Ez aztán jó hír, gratula hozzá! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Béku,
köszi, most már szükség van rá, kezdek türelmetlen lenni :roll: bár nálam csoda hogy eddig szép nyugiban nyomtam!

Kép
judit0713

Hahó!

No eljött a nagy pillanat, beleültem a járgányba. Volt is mindenféle az első perctől kezdve - természetesen rengeteg szabálytalankodó - még több mint eddig - de vettem az akadályokat.

Szóval szabálytalan parkolás, előzés, gyorshajtás és kivilágítatlanság. Lenne mit birságolni a rendőröknek. Itt 20 perc alatt több milliót kaszálhattak volna.

Sajti: nagy mega-giga drukk neked, szóval két manócskát vársz holnap. Reméljük ébredeznek rendesen! Vigyázz rájuk és magadra is.
Nagyon sokat nevettem a ragacsszállítmányon, most már neked is küldünk egy heggyel belőle!

Estrella: szóval terhes koll.nő. Lesz neked is. Ez az új vajon kinek-a kije? Egyébként ma ujra hirdettek. Remélem találnak már valakit. Vajon ez mennyi pénzbe kerül, mert szerintem nem olcsó.
Mikor jársz errefelé? Igaz Hüvi-ben minden nap megfordulsz nem?

Vicky: elhiszem, hogy mennél már, de légy türelemmel. Max egy ugyanilyen másik kocsira kérd magad, de akkor is másik oktató? Nagy dilemma, de inkább várjál, és vizsga előtt menjél 2-3 alkalom vagy ahogy oktató mondja. Aztán ha meglesz, akkor kezdődik ám az igazi tanulás. Addig gondolkodj, hol van nálatok forgalommentes környék. És tud-e veled menni valaki, mert egyedül az gáz lenne!

Macs: nem lehetett semmi ez a császár, de szerintem te már elfelejted lassan. Csak a csöppségek mehessenek veled haza ahogy lehet.

Navi: ne félj a császártól meg semmitől se. Annál rosszabb! Vigyázz magatokra!

Még este jövök

üdv kispatak
Vendég

Béku:
Köszi! :)

Judit:
Na végre előjött a @-om funkciója a nevemben! :lol:
Elképzeltem, hogy egy futószalagon vagyunk nagy hassal, felhúzott térdekkel, Misibá folyton "ellenőrzi" az alánk tett lepedőket, ügynökeink meg bíztatnak minket, hogy ENTER! ENTER! Aki már megszült, megnyomhatja az ESC gombot. :lol: :lol: :lol:

Csajok lőjetek le, én meghibbantam!!! :lol:

Nembaj, holnaptól szerintem 3 napig nem jövök, addig fellélegezhettek, megpróbálok szigorúan feküdni, hátha ez segít majd.

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti... Te annyira hülye vagy!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: De le ne állítsd Magad!!!
Ilyen légkörbe én tutira jönnék megszületni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szóval a Mirelite-kis@nak jó helye lesz.. na :)
andrea-1

Apropó Navikám: Rólad hogy fogjuk megtudni a tutit ha beindul a bolt??
Embered fog jönni, vagy Valakinek közülünk megírod? :wink:
andrea-1

Sajti: hát ha ezt tudod folytatni eredményhirdetésig,tuti siker lesz!! :D

Judit: csodálom,hogy most is ilyen jól bírtad :)
Nekem is egész könnyen ment addig,míg a beavatkozás járt a fejemben,és nem előre tekintettem :D
Amint rájöttem,hogy nemsoká eredményhirdetés,úrrá lett rajtam a para :shock: :lol: :lol: :lol:

Úgyhogy nem szabad azt siettetni,foglald le magad minél jobban!! :)
Vendég

Sajti, naaaaaaaaaaaaagy birodalmi csillagrombolónyival holnapra Neked!

Kép

Andi, köszi a két linket, én értékeltem:-))))
Vendég

Kahlan: Tudtam, hogy fogod!!!! :) :) :) Én konkrétan majd behu..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Külön-külön is nagy kedvencek, de ez a kombó mindent visz..... :wink:
andrea-1

Andi, nade nem válaszoltál a délelőtti kérdésemre: hány hetes vagy? mikor tervezel vonalzót csinálni?
Vendég

Kispatak,
szuper idő volt egy ilyen újra-összeszokós csavargáshoz :)

Kubu,
asszem tali után mindenki zseb és cipő ellenőrzést tart majd, mielőtt útnakindulunk fél kiló homokkal :lol:

Estrella,
ügyesek lesztek, még épp becsúszhat utó-szülinapi ajándéknak az a kis zebra :wink:
Egyébként én is mindig azt mondogattam, hogy én negyven fölött már nem szülök...hááát, ha most befészkelte magát a drágánk, akkor éppen 40. szülinapi ajándék lesz :oops:

Kép
judit0713

Judit, milyen szép lesz!
Vendég

Kahlan: Nem tudom, azért nem válaszoltam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Az van, hogy utolsó mensi aug.11. volt. Aszerint 9 hetes, de nekem hosszabbak a ciklusok és vélhetően nem középidőben, hanem utána kb. 5-6 (??) nappal fogant, így a mérete alapján Sz. már az első uh-on is 1 héttel kevesebbet mondott...
Múlt héten a papírra meg azt írta: Dg: Grav. s. 7. (tehát 7 hetes)... eszerint akkor most 8 hetes.
Viszont próbáltam csinálni ilyen vonalzót, ha viszont ott megadom az adatokat akkor 9 hetest ír már ki, úgyhogy hagytam a csodába.. majd jövő kedden rákérdezek Sz-nél... :wink:
andrea-1

Sajti, látom, elemedben vagy! Maradj is így! :D
Igazából nem (annyira) a szüléstől félek, hanem inkább attól, h. mi lesz még addig :roll: már annyi szarságot produkáltam és jó lenne egy kis nyugi, ilyen téren!

Kispatak, igen, iagazad van, annál rosszabb, ha félek, csak tényleg szeretném természetesen!

Andi, szerintem Sajtinak dobok sms-t! Angyalka száma van még meg (meg még vkié :? ), de ő nem jön annyit... bár nyilván, ha írnék neki, akkor szólna nektek!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Jappersze hát Miezáé... mármint a tel.száma :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Húúú de jó lesz már írni majd Nektek: Nagy Zorka Léna 3200 grammal és 53 cm-rel természetes úton komplikáció mentesen megszületett! Szép, gyors szülés volt, anyuka és baba is jól vannak! :lol:
Bocs, kissé elragadtattam magam, de mindenki így lesz majd! :oops: :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Na akkor valaki csak értesíti a T. Társaságot :) Bár még azért az kicsit odébb van.... :wink:
andrea-1

Navi: ez így jól hangzik,kéretik így produkálni :D :D :D

Zorka is biztosan csodaszép baba lesz :D
Nekem is dobhatsz üzenetet,akkor már remélhetőleg táppénzen leszek,meg leginkább itt fent a neten :D
Vendég

Andikám!
Most néztem meg a BakterWars-t, beszarás! Yoda, mint nyanya! Na meg a holazapámkalapja? :lol: :lol: :lol: Kész vagyok!!!
Navi aszonta, hogy megsms-ez, ha már not 2in1.

Navi:
Már nagyon kíváncsi vagyok Zorka babára, de persze csak időben!!! :)
Szerintem ezt a szöveget mentsd el a telódba, hogy majd csak továbbküldeni kelljen.

Kahlan:
Jajjj de nagyon köszönöm!!! :)

Pá Drágáim!
sajt@

not 2in1 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ez nagyon jó...!! :D :D :D
Sajti,már most várom,milyen sztorival jössz holnap :D :D
Vendég

Béku:
Az várhatod! :lol: :lol: :lol: Feküdni fogok, 3 napig tuti netközelbe sem megyek, de üzenek majd! :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Jól van,naon helyes!! ;) :D :D :D
Reméljük,meg tudod állni :)

Mindenesetre naaaaaaagggggyon drukkolunk majd holnapra!!!
És ha nem jössz majd,akkor már most útnak indítom a ragacsszállítmányt!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.13 18:46-kor.
Vendég

Csajok!

Mindent nagyon köszönök, most eltáv!
Pár nap múlva benézek! :) Nagyon jó, hogy vagytok!!! :D

Pusszantás!
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Én is azt mondom, mint Sajti, hogy jaj de jó hogy vagyunk/vagytok!

Sajti, egy hatalmas ragacsszállítmány, hogy oda menjenek és maradjanak ott ahol kell.

Navi: vigyázz magadra!

Estrella: boldog évfordulót, ez hányadik? Remélem a következőn már kicsit szaporodik a létszám, nem csak a koll. nőnél!

Képzeltjétek, most találtam egy hirdetést, épp németül kellett irjak. Annyira hiányzik már ez a nyelv. Ez borzasztó, semmi perc alatt irok olyan szöveget, kenem-vágom itt magyarul, németül, ha kell még angolul is - és ez nem kell senkinek. Én mondom hülyék ezek a munkáltatók. Na nem untatlak titeket tovább

jó éjt
kispatak
Vendég

Hahó!

A kutyusnak szuper ideiglenesei lettek! Imádják, ügyesen beilleszkedett a családba, jól kijön a másik kutyussal, cicával és nagyon okos. Eredeti gazdiról nincs hír, még keressük, de ha még sem lenne, ők szívesen megtartanák :D

Úgy néz ki, hogy 17-en leszünk a fórumtalin :D ))
Már nagyon várom!

Gigi, persze, hogy csatlakozhatsz később :D

Vicky, szuper a hajad!!! És szuper a cuki a kiscsaj!

Csucsu, ezer adag cisztaűzőt küldök és fel a fejjel!!!

Zsuzsó, most olvaslak. jobban vagy-, Görcsök elmúltak? (nekem is voltak, bőgtem is éjjel a görcstől, de elmúltak…)

Békus, hurrá-hurrá! Most szombaton dolgozol?

Kahlan, ezek szuper hírek!!!

Sajti ezer drukk megy holnapra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Judit, emlékszel, az én apum se ért oda a jóhírre, mert munkás volt aznap nagyon :D ))

Kép
mieza

Navi, egy pocakképet kaphatunk? :)

Kép
mieza

Macccs, mennek a drukkok a tündérkéknek!!

Kép
mieza

Csajok, tud valaki nyomdát, vagy reklámajándék készítőt, ami árban jó és megbízható?

Kép
mieza

bekukk,
hulla vagyok, mindenki pörgött, majd kidőlt, apa dolgozik közös lapin, így én megint hajnalban fogok visszaolvasni, sebaj, holnap reggel megy meghallgatásra meg szombaton is, ha utóbbi jön össze akkor 5 nap tréning Rigában, naaaa akkor ki akar hozzánk költözni ? mert én totál ki fogok készülni a két kis mánkival.

Sajti,
ügyinek tessék lenni holnap, nagyon drukkolandusz van !

holnap megyek dokihoz, a 6 hetesre, picit megkésve, remélem áldást kapok a kekszelésre ja és viszek listát is dokkerhoz, szegény ki fog készülni, védekezés, méh nem ment vissza, keksz, PCO-IR stb. stb. szegény, ennyit a terhesség alatt nem kérdeztem.... :P

nájt nájt

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Sajti,
ez a csókot dobáló szmájli honnan van ? nekem is kell :-)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Mieza: azt hittem már eltűntél :)
Nem dolgozom 7végén,most szabad leszek,de gondoltam benézek azért,láttam a Fressn.-nál a plakátot :)

Szóval ha gondolod szívesen megyek segíteni Neked :D
Vendég

Sajtinak!

Kép

Ők is sokan vannak:-)
Vendég

andi: Mi mindig úgy számoltuk a dokival a terhességi heteket, hogy az inszemhez számoltunk vissza 2 hetet. A mensim kb. 2 héttel előtte volt.

mieza: Te kérdezted a plakátot? A rossmanban most olcsóbb a plakát kidolgozás.
vicky79
Budapest III. kerület

sajt: Drukkok mennek. Csak pihengess sokat.

kubu: Én is állandóan kérdezek a dokimtól, nekem is mennem kéne vissza.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Üccsó beköszönésem, zabszem seggben elrejtve - no majd Misibát meglepem vele, vagy mégsem... :roll: :lol:
Mindent köszönök mégegyszer, pusz-pusz! :)

Kubu:
A csókos szmájlit nemtom honnan szedtem le, de ha a képre jobb egérrel katt, akkor kép mentése (másként) és neked is meglesz! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Mieza,
ment pü!

Sajtom,
hát erről lekéstem :? , így fénypostával küldöm utánad a drukkokat és az első ragacsszállítmányt :arrow: :arrow: :arrow:

Kubu,
ha nekem szépeket mond hétfőn S, én utána már mindig nagggyon rá fogok érni (vagy 8 hónapig :) ), szóval szívesen megyek bébiszittelni!!!

Kispatak,
drukk-drukk hogy végre már értékelje valaki a nálad felhalmozott tudást!!!

Navi,
alig várjuk ezt a fajta bejelentést és a képet Zorkáról :) De persze addig még van egy pár hét...

Kép
judit0713

Csajok,
én egyszerűen nem tudom elképzelni hogy most nem sikerül!
Annyira berendezkedtem itthon-szöszmötölésre, olvasok, tv-zek, kis séta a kertben, és persze fini kaják (állandóan ezek járnak a fejemben: holnap ezt főzök, ezt ennék, stb :roll: )
Szóval ha S mást mondana, nem is tudom hogy kaparnám össze magam újra :oops:
Lécci drukkoljatok, hogy végre ne csalatkozzunk újra, és itt legyen már az a babácska a pocakban!

Kép
judit0713

Judit: az a babácska MÁR ott van a pocakban!! :)
Hinned kell benne továbbra is,ez most sikerült! :D

Kösd le magad továbbra is kellemes dolgokkal-gondolatokkal :)
Vendég

Akkor (majdnem :lol: )közkívánatra egy gyors pocikép:
Kép
ez volt kb. 1 hete, de sajna kicsit rossz a minőség, viszont a 2010. nov-i babásban van több is, ha érdekel vkit! :oops:

Béku, ugye milyen jól hangzik! :wink:

És Sajtiiii, nagy-nagy drukk!!!! :D

Judit, neked nem különben!!!! Már csak 4 nap és megtudod a tutit! :D

Most megyek is, mert át kell mennem bemutatkozni a gyerekdokinak! Össze kell szednem magam, h. jó benyomit keltsek! :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Nem is a minősége rossz, csak a háttér kupis :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navi
Én még a kórházba is naponta 2x öltöztem ha aludtam,mert ömlött rólam a víz, ha aludtam napközben akkor párnahuzat csere is, mondjuk arra fogtam hogy dög meleg van, de a kórházban nem volt már annyira meleg, szóval nem attól volt------szóval normális a dolog.

Sajti
Drukkolok nektek

Judit
Kitartás már nincs sok hátra itt a hétfő hipp hopp és jössz a +++++hírekkel, aztán meg majd Sajti is.

kubu
átérzem a helyzetedet, nekem talán annyival jobb hogy Filip már nagyobb és "megértőbb, segít ha van kedve". még mindig nem féltékeny hála Istennek, de viszont 3 hetet járt oviba és látom hogy ragad a hülyeség meg a rosszaság, és nem akar szót fogadni a szaros...

rólunk
2napja a 48 órából 5öt ha aludtam mert beteg Filip hétfőn oviból úgy jöttünk haza hogy kocsival mentem érte mert vittem külön foglalkozásra a másik oviba, mert tagoviba járunk és kézműves foglalkozásra irattam be ha élvezi majd megy mindig ha nem akkor ez volt az első és kipróbálta.... na mindegy szóval a kocsiban megszólal hogy menjünk be a gyógyszertárba neki orrcseppet venni meg gyógyszert mert beteg. utálja ha szívom az orrát, ehhez képest kedden vagy 4-5ször kellett mert annyira taknyos, használt az orrcsepp mert tegnap 1szer kellett csak, ma meg még nem, nagyon jó mert a patikus nagymami kavarta ki neki hogy tuti hamar meggyógyuljon ajánlom minden kisgyerekesnek is meg felnőttek is használhatják.
tegnap mentem 6hetes kontrollra minden rendben van velem, azt mondta a doktornéni és persze megcsodálta újra Hannát, azt mondta tökéletes kislány és nagyon cuki.
tegnap este mire hazajöttünk a dokitól Hanna is betaknyosodott és éjjel óránként szívtam az orrát, szegény bácsit sajnáltam alattunk, de remélem nem ébredt fel, mert Filip is simán aludt a porszívózás mellett.
Szóval Hanna is kapott jó kis orrcseppből és most alszik a drága én meg hót kóma vagyok már majd leesik a fejem, ma is dupla kávéval kezdtem a napot mint tegnap.
Filip jobban van most mesét néz, én meg megyek mert lejárt a gépem és teregetni kellene mert most még megszárad és majd csak télen akarom a szárítót minden mosásra használni most még nem.
mindenkire gondolok és szoritok de emiatt nem jöttem tegnap, ja és estére még látogatóink lesznek, ki kellene takarítanom meg a konyhába rendet rakni mert még a zöldségek várják hogy a levelüket leszedjem és a fagyóba rakjam de nincs hozzá erőm....

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Lukácsné drága,
pihinned is kellen már néha!
Bár tudom, ezt így könnyű mondani, emlékszem én még, milyen két kicsi mellett...
Jobbulást a családnak, neked meg egy kis szabadidőt kívánok (ha másra nem, legalább egy jó nagy alvásra!)!!!

Kép
judit0713

Navi,
pocakkép gyönyörűséges (ugyan, kit érdekel a háttér???), én is ilyen karcsú kismama leszek a tervek szerint :oops:

Kép
judit0713

Hát kinek lett laptetője szupi kivánsággal???

Azért nem önzőzöm be az egészet, jó nagy darabot küldök Sajtinknak a mai napra, Lukácsnének egy jó kis pihihez, Navinak a megálmodott könnyű, gyors szüléshez, Kismacsoknak a további szép fejlődéshez, Kispataknak a jó álláshoz, a többieknek meg kívánság szerint, ki mire vágyik!

Kép
judit0713

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: