A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Kép Kép Kép Kép Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Sziasztok!

Kubu!
gyönyörűek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!meg kell zabálni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mia!
Uradra fel,h jöjjön a piri! :wink:
vikus82

Hahó!

Jelentem Liza baba meseszép, bátyó is!!

Hanna is, és Lili is, képet kérünk! És leírást, hogy telnek a napok!

Kubu azt a pénzecskét jó lett volna benzinre költeni. Én apa tudja, hogy tankolni van pénzünk és nem birságra! Ajaj!!!

Viszont, most hogy kezdtem fogalmazni magamban a levélkémet, hogy mit is irjak, csörrent a telefon: jelentem járgány (Dacia) vizsga ok-s , 2 év mulva várják még, jelenleg 27 éves a vénlány szóval holnap én már huzok Hüvösvölgybe, megnézem milyen az ut és az őszi erdő. Most nagyon boldog vagyok, végre nem csak a kocsi alatt látom a férjem feküdni - 5 hónapig ezt tette, darabjaira szedte szét és festett le mindent ujra, előtte persze csiszolás a rozsda ellen stb stb. Meg még sok-sok minden más.

Vicky: most már csak neked kell levizsgázni aztán akár randevuzhatunk valahol. Autóka közel volt hozzád, Óbudáról jön haza épp.

Ha már állás ügyben semmi, legalább ennyi jó hireim voltak.

Köszi a hireket Macsi cicababákról, nem tudtam róluk semmit. Fiucska remélem pár hét mulva mehet cicamamájához, kicsilányka pedig majd csak növöget. Remélem Karácsonyra már otthon lesz ő is. Macs ha lesz időd, irjál már. Esetleg tudja valaki, hol lehet róluk képet látni, irja már meg priviben - nagyon hálás lennék érte!!!

Kahlan: örülök hogy tul vagy, majd csak alakulnak a dolgok.

Estrella: lesz koll.nő huh már csak én mehetnék valahová, de nagyika nem kell sehová. Pedig nagyika koru - én is tud sok mindent, és már nincs kisbaba (sajnos meg nem is lesz!) - talán bárányka egyszer vissza? Na mindegy, majd alakul valahogy, addig meg nagy spórolás.

Vbeni: amiket küldtem honlapokat nézegesd és hirdesd magad, jobb ötletem sajna nincs.

Judit: remélem a csodád már nem sokáig várat magára!

Mieza, Sajti, Eszter: merre jártok???

Breki: majd megszokod az uj helyen. Hamarosan közeli szomszédok leszünk, mert nagyon kiáll már innen a szekér - irány a téli szállás (sajna!)

üdv kispatak
Vendég

Kubu: annyira cukorfalatzabálnivalóanédesek!!! :-D
Gyerekképeimen Anyám kotlik, de majd próbálok valamit elhozni kőőőcsönbe...

Navi: is-is.. az inger folyamatos a produktum szerencsére csak időnként jön, de ahogy írtad, nem sokat javít a helyzeten ..... de nem gond, ezt akartuk :D :D :D :D :D :D
andrea-1

Kubu,
még mindig tündériek, és mintha Liza egyre jobban hasonlítana Marcusra :) De majd élőben leellenőrzöm!

Kispatak,
járgány kész, ez szuper hír! És nagyon jó ötlet a hűvösvölgyi tekergés, gyönyörű színek vannak ilyenkor :)

Andikám,
néha még mindig rácsodálkozom, hogy valóban pocaklakód van...olyan nagyon jóóó lehet, és én úgy örülök nektek :D
Persze a hányingernek nam annyira, de bizony szívesen bevállalnék én is már egy pár napot ha ez a szent cél elérését jelentené végre :oops:

Kép
judit0713

Juditkám: Én is így vagyok Vele... :-d :D :D :D :D :D
andrea-1

Sziasztok baranykak!

Vagyok en is de inkabb olvaso uzemmodban,
macsi jo hireknek orulok nagyon, ugyes babokak,jol alakulnak a dolgok.

judit: 6 nap es mesz vv-re? Huuu de megy az ido, fogsz tesztelni elotte? babaragacsaimat kuldom, babukak hallo kapaszkodni ugyesen.
vannak ismeroseim akiknek fagyis baba sikerult, az egyikuknek mar ovis a gyerkoce,a masikuknak lassan 1 eves lesz.

beku: orulok,hogy ti is sinen vagytok es elkezdodott a folyamat.

kispatak: gartula a vezeteshez.

andi: a hanyinger nem annyira jo, de szivesen h@nynek ujra babaugyben :D 14.hetig olelkeztem a wc-vel szinte egesz nap, aztan mint akit elvagtak egyik nap meg nagyon rosszul voltam, a kovetkezon meg mintha sosem lett volna.Alig birtam kimozdulni itthonrol, mert mindig ramjott valahol. Egyik ismerosom akivel egyszerre sikerult a lombikunk, mindig a kapuban levo orgona bokrot kapta el, ki is pusztult. Azt mondta,hogy nem ert be a hazba csak a bokorig. Bocsi,kicsit furara sikerult, dehat nah igy volt.

kubu: gyonyoruek a gyerkoceid.

oh most latom,hogy judit tied lett a lapteto!!!!!!!!!!
valyoni

Helósztok! :)

:D Na kinek van 9 mm-ese? :lol:
Csütörtökön ET!!! Szoríjjatok, hogy ébren legyenek a csöppségeink! :)
Ma rengetegen voltak az ügynökömnél, de megérte várni. :)
Kaptam p.nazselét és mivel mielőbb fel kellett tenni, amint visszaértem a melóhelyre, bevackoltam magam a klotyóba (fertőtlenítős kendő, zselé, pzs, telefon!!! bekészítve, hogy Andit hívjam, ha vmit nem értek - mármint telón és nem személyes segítségre :lol: ), oszt uccu megoldottam a dolgot. Azt hittem, hogy vmi csoda furmányosan kell eljárni, mert a múltkor annyit értekeztetek róla, de szerencsére rém egyszerű. Szerintem ez sokkal szupibb, mint az utro.

Kispatak:
Akkor neked az izgalom a beleidre ment, ez nem túl szerencsés a vizsgán... :? Lényeg, hogy megvolt! :)
Szupi, hogy autó is okés, biztos gyönyörű volt a kirándulás, fogad pedig egyre jobb.

Judit:
Rejtő? Olyan rég olvastam, hogy már semmire nem emlékszem, csak arra, hogy jó volt... :oops:
Ez a túró-csoda biztos isteni, már csorog a nyálam! Ne strapáld magad, jó lesz az normál piskótából is, erre az egy alkalomra elfelejtjük az IR-t, de az édesítős verzió klassz ötlet! :)

Gigi:
Dunabogdányban szuper pisztrángsütöde van, de látom vki írta, hogy a Nagymarosi bezást... Ez egy cég, remélem csak télire zártak be és nem végleg. :roll:
Cicuskát sajnálom... :cry:

Vicky:
Nagyon jól áll az új hajszíned és a fazonja is klassz! No, majd 23-án lecsekkolom élőben is! :)
Barbus álomszép volt abban a ruciban, apa meg csak dagad a büszkeségtől!

Csucsu:
Cisztaűzőket küldöm: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Masszírozzad a lábad, tudod! :)

Lukácsné:
Azt kívánom, hogy gyógyulj meg végre és ismét sok tejcsid legyen! :)

Eszter:
Olyan jó, hogy már itt tartasz, hajrá szurik, nemsokára pedig puncijóóó!!! :D

Rita:
Drukk apa negájához! :)

Zsuzsó:
Remélem már nincs görcs, és minden rendben!
Kezem-lábam-fülem-farkam csuriban értetek!!!

Béku:
Hurrá! Hogy miknek bír az ember örülni, fogigátlónak? :) De mi tudjuk miért! :wink:

Vnbeni:
:shock: huje kocsog!!! :twisted: :evil: - mármint az exfőnököd!!!

Estrella:
Télire zárt be a pisztrángos, nemtudod?

Kahlan:
Juj, de jó! Kár, hogy nem taliztunk ma, én fenn csücsörögtem Sz ügynöknél az emeleten, Fekete térdig érő kabátban voltam, kekizöld-flitterekkel díszes sállal a nyakamon és kekizöld lakktatyóval.

Andi:
Köszi Macs-infókat!
Hány ingered van, csak egy? :lol: Énisénisénis!!! :lol:
Na, mostmár jönnek a jó hírek csőstül: pozi-teszt, normális házidoki... Csak így tovább! :)
Az izraelis lánynak lett pozitív tesztje?

Macs:
Alakultok, bár sok nehézség és megpróbáltatás van mögöttetek... Annyira drukkolok, hogy mielőbb otthon legyenek a kis édeskék, remélem nemsokára megtörténik ez is. Addig meg kitartás, nagyon sok pozitív energia nektek!!! :)
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Avarka:
Jó kis dilemma... :roll: K majd segít dönteni, érti a dolgát! Szorítok nektek!

Kubu:
Rucikat előre is köszi! :lol: :lol: :lol: Mondd meg Marcusnak, csak akkor fogadom el, ha ajándékot is tesz bele (gombelem, homok...). :lol:
Én konkrétttan megzabálnám, ha ilyeneket csinálna a fiam/lányom, nemtom meddig bírnám a komoly szülőt alakítani?! :)
Jujujj! Apa igencsak elit ízlésű - fotoda szempontjából... :? Tudod mit? Le van carva, a lényeg, hogy imádjátok egymást és van két tündéri babátok is! :)

Navi:
Drukkolok a pénteki dokizáshoz, ez a lüke májfunkció meg mit szarozik, pont egy kismamit kóstolgat?! :?

Pá Drágáim!
sajt@

kahlan: szuper a honlap, naggyon oteletes. Ugyi vagy
valyoni

sajti: 9 mm sejt? Nem 19-et akartal irni?
valyoni

Rejto? MEg nemolvastam avassatok be engem is, szeretek olvasni, de tolle meg nem olvastam semmit.
valyoni

Az en lanykam apja cipojebe szokott kis apro mutyurkeket dugdosni,es akkor most mar eldugultam , teleirkalom az oldalt :lol:
valyoni

vbeni: nem semmi a fonokod, ekkora bunkot,hulye paraszt.
valyoni

Köszi köszi dicsiket, ugye nem baj hogy rakok fel képet, semmi másért csak hogy lássátok Sz ügynök mennyire profi :-) és ügyi és jó :-)))))))))))))

naaaaa apa elment Marcusért bölcsibe, konkrétan a fiam télikabátban hempergett a homokban, eljutottunk oda hogy a gyereket lakáson kívül vetkőztetjük aztán beemeljük fürdőkádba 8) szoknom kell még
megyek aludni hajnal 2 óta ébren, KO vadok

jaj csajok hogy én mennyire várom a talit, van végleges létszám ?

kubuspace

Hahó!

Picit lehet rosszul irtam. A kocsi vizsgázott ma, de már haza ért. Férjem elmegy vele holnap dolgozni, aztán délután mehetek vele végre.
Hónapok óta nem vezettem autót, ez lesz most az első tekergésem. Nekem a gyakorlás, hogy lemegyek a nagyréti körforgalomig, onnan pedig vissza. Sokat nem tekergek, mert a benzin is drága, és ugye nekünk spórolni kell. Jogsim 2 éves, tehát még mindig kezdőnek számítok főleg igy- De én nagyon óvatos vagyok, gyorshajtás nuku és előzés se.
Fogam: a megpiszkált inyem fáj, szerintem ezen a héten biztos nem lesz további kezelés. Várunk, legyek türelmes. Állás ügyben még türelmesebb, az igazán kilátástalan.

Macs: most kaptam meg a blogot cimét. Az utolsó oldalt volt időm elolvasni. Nagyon meghatódtam, még jobban mint eddig. Nagyon sokat gondolok rátok, és minden rendben lesz. Erősek vagytok, Kitti baba is az. Mondtam én, hogy jó helyen vagytok ott, és remélem minden ilyen jól megy tovább is!

Sajti: szuper hireket hoztál! Remélem kinyit a jégovi, hányan várják a csodát?

Judit: remélem neked is lesz babó, hányinger nem fontos. Nekem se volt, volt helyette más és sok és nem jó.

Mára jó éjt

üdv kispatak
Vendég

kubu: Gyönyörű ez a pici lány. Neki lesz keresztelője?

kispatak: Hát sajna ma tényleg nem voltam vizsgázni, pedig jó lett volna túl lenni rajta. Mindegy, remélem lassan sikerül mennem. Előtte nem ártana még vezetnem, bár rossz autóval ez sem lehetséges.
vicky79
Budapest III. kerület

Sajtikám,
jupppiiiii, de ügyes valaki!!!
Csütörtökre drukkhegyek :arrow: :arrow: :arrow: éééés aztán már csak növesztetni kell a babszem(ek)et a pocakban :)

Valyoni,
Rejtő: P. Howard álnéven sem ismerős? Művek pl.: Egy bolond százat csinál, Szőke ciklon, Elveszett cirkáló, Megkerült cirkáló, Piszkos Fred a kapitány...

Kép
judit0713

Judit: Láthatatlan légió.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nekünk majd' az összes megvan,meg Agatha C. is :lol: :lol:

Megjöttem lányok,megvolt a 6. munkanapom is...

Kubu: köszi,hogy megkérdezed Apát a melóról...!! :)

Sajti: úúúúúúúúúúgy örülök Neked!! Nagyon drukkoltam ám!!! :D
mint mondtam,odavarázsoltam Neked azt a 9-est ;)
Vendég

Sajti,
drukk csüt-re!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Judit,
görcsölés=beágyazódás? vagy korai volt? mindenesetre drukk neked is! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
tesztelsz otthon? :)

Kubu,
csodaszépgyönyörűségesek a képek!!!!
homokazsebben - praktikus problémamegoldás!!! másképp hogy vihette volna haza? szorongatta volna kézben egész úton? :-D :-D

Macs, drukk innen is!!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Csajok,
Nekünk való filmet néztünk ma este :) Szirupos köptetés, de az is köll néha!! :) És Rajó magától, nem noszogatásra... pár hete említtem, erre ma bevillantotta :)
Címe: Ilyen a formám.. a Jennifer Lopez film.. amiben JLo elmegy egyedülálló nőként inszemre, majd hazafele megismerkedik élete pasijával... Romantikus vígjáték :) Hát én olyan jókat röhögtem... bár azok a buzik az Imdb-n csak 4,2-re értékelték.. pedig szerintem jó volt :) Javaslom a tisztelt társaságnak megnézésre, a talira elviszem, ha kell valakinek, igaz divx-es verzió, de szívesen adom.

Sajti, sajnos megnéztük de a Másnaposok mégsincs meg, rosszul emlékeztem, letöltötte, megnéztük, törölte... :( Sorry...
Amúgy belegondoltam, hogy telóval mentél felinstallálni a p.zselét...Gratulálok! :) hát azért ez is jusson majd eszedbe, mikor a komoly szülő vagyok c. magánszámot adod elő a kölöknek... :D :D Mert nekem tutira eszembe fog, és ahogy gyanítom se Te, se én sem leszünk szerintem az a kifejezett komoly szülő típus :)
Amúgy igen, annak a lánynak lett pozi, de nem izraeli volt, csak sima magyar módi :)... és csak hogy mennyire nem lehet hinni dolgoknak: csinált tesztet, negatív - fajtát ne kérdezzétek, illetve pár nappal előtte próbáltuk a "jeleit" megfejteni.. mondom mérsz hőt?.. mondja nem.. na abban maradtunk hogy azért elkezdi nézni, hogy ha leszállóág, ne érje meglepetés.. erre mért vv előtti napokban ilyen 36,3-akat!!! El is könyveltük hogy akkor ez kampó... Na gondolhatjátok, mikor ment be a biológus, még akkor sem gondolta hogy miatta.... :) Ennyit a jelekről, figyelésről... most drukkolok Neki ezerrel, hogy kedden petezsákot lássanak Nála!! :)

Kubu: a Hurrikán minden napra tartogat valami meglepetést!!! :) Már szinte várom, hogy egy-egy nap mikkel rukkolsz elő.. asszem ha egy ilyen Hurrikán fajta fészkelte ide be magát nekem is, felköthetem a gatyóreszt... :D :D :D :D
andrea-1

Andi: van Jennifer Lopeznek pár filmje,nekünk egy másik volt meg,de az kissé unalmas volt.

Mi a Nagy fiúkat néztük meg nemrég moziban,meg a Hétmérföldes szerelem c. filmet,hát mindkettőn dőltünk a röhögéstől.

Ja,és mivel hónapokkal ezelőtt láttuk a Nászajánlatot,rákerestünk neten,és megnéztük online :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Az is jó kis film :)
Kevésbé vígjáték,inkább romantikus,de párom akarta ezt nézni :D

Lányok: milyen kajákat szeretnétek a közös "bulinkra"? :)
Mert én is szívesen készítek sütit,csak tudjam,hogy mit ennétek meg,és hogyan készítsem el úgy,hogy mindenféle diétának megfeleljen :D

Szívesen viszek akár sósat,akár édeset :)

A következőn már én is pocakosan fogok megjelenni :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jó reggelt! :)
Hihetetlen,hogy nem írtatok még ma :D
Hol vannak a hajnali kelők? :)

Ma végre szabadnap,asszem már csak 1x alszunk "itthon"...
Lesz sok dolgom,dobozolni,súrolni :?

Előkészítem a terepet,holnap anyósom és párom kifestik a lakást,hogy szép tisztán hagyjuk itt a következő lakónak :)

Ma már a 3. fogamzásgátlót veszem be!! :D
Igazatok van,most ez a nagy öröm,és csak mi tudjuk,miért is örülök neki annyira "meddő" nőként... :D
Vendég

Sziasztok, végre van gépem, bár időm nincs. Tiszta rohanás minden, három óránként fejés, aztán rohanás a szerelmeimhez.... mindenkinek küldöm csókjaimat és köszönünk mindent pirinyókáim nevében is! :wink: imádlak benneteket!
Kittike

Kép

Kép

Baluci

Kép

Kép [/img][/quote]

Maccs
vörösmacska

Kis pirinyók!!

Ott voltam amúgy a PICes folyosón "elszállásolva",de nem tudtam sajnos érdeklődni felőlük...nem nagyon láttam ott senkit ki-be járkálni...de gondolatban sokat gondoltam rájuk!

Te hogy vagy? A fáradságon kívül?
Vendég

Morning Csajok!

Előszöris:
Sajtikám!
Ez csúcsszuper!!! 9mm :D pont egy skulónyi :D
Jajjjj de jó! Már ET :D :D :D
annyira drukkolok!!!!!
Tuti siker lesz :D

Kubu!
Énisénisénis :D Naggggyon naggggyon széééééép és édi, aranyos! Olyan, mintha Marcust átphotoshoppoltad volna csajszi cuccba :D A közös képükön mit csinálnak? Kicsit olyan, mintha Marcus meg akarná folytogatni Lizát :D Ugye nem ... :D :D :D

Sajna a meló folyamatosan egyre több!!!!

Macs infó:

Előszöris!!! TETT FEL KÉPEKET!!!Lehet kukkolni a naplójában :D
Baluci nagyon jól van, már szopizott is :D
Kittike megint gyógyszereket fog majd kapni, hogy a kicsi tüdejét és gyomrát fejleszteni tudják, hogy végre le tudják venni a gépről!!!
Macs! Minden rendben lesz! Kis tökélyek a Picikéitek :D
És szuper hír, hogy profnő addig tartja ott Balucit, amíg csak lehet, hogy egy helyen maradhassanak! Csak akkor kell Kittike előtt átmennie a hízlaldába a Péterfybe, ha annyira sok PIC-es baba érkezne, hogy nincs hely Balucinak!!!
Szerintem ez csuda emberi és szuper, hogy csak egy helyre kell szaladgálni!!!
Milliószor jártok a fejemben és imádkozom értetek, hogy rendben legyen minden!

Puszi

eszter82
Budapest

Szia Macsek!

Tündéri édes kis pirinyókák :D
Nagyon örülök hogy jöttél, és hogy napról napra közeledik az idő amikor majd már együtt lehettek otthon!
Addig is sok-sok erőt és kitartást nektek!

Zsuzsó,
szerintem mégegyszer nem bírnám ki ha vavami hasonló történne a géppel és én ott állnék minden támpont nélkül...szóval tesztelek, de csak vasárnap reggel, hátha már a zebrám tulajdonosaként mehetek oda!
Ráadásul most egyedül megyek (apa aznap épp a közt szolgálja), és szerintem lekaparnám a falat idegességemben amíg várni kell :roll:
Te jól vagy? Görcsök elmúltak?

Breki,
bolond állatfaj az ember, miknek tud örülni...fogigátló, szurihegyek, hányinger :lol:
Utolsó nekiveselkedés a költözésnél, aztán majd már a kertesben pihikézhetsz a babszemekkel a pociban :wink:

Kép
judit0713

Istenem,de gyönyörűségesek!!!!! :D :D :D

Potyognak a könnyeim!!! De jó végre látni őket!!! :)

Drága Maccs,óriási gratula ezekhez a szépséges kis pirinyókákhoz!!!
Remélem már felhőtlen a boldogság,és már csak annyi kell hozzá,hogy hazavihessétek mindkét tündért! :)
Vendég

A változatosság kedvéért éjfélkor keltem. Hajnalban olvastam, megírtam a válaszaimat, de időm már nem volt bemásolni, mert 5-kor kollektív ébresztő volt... brrr

Nava,
hiányoltalak hajnalban :-)

Kahlan,
köszi blogot, megnézegetem majd.

Kispatak,
írtam rendőrségnek méltányossági kérelmet, meglátjuk....
tök jó hogy autó készen.

Andrea,
képeket várjuk, akár hozhatod őket a talira is :-)
én szeretném filmet, viszek majd talira pendrivét illetve figy vannak még más filmek is ? csöpögös, romantikus, szentimentális, nekem nagyon nagyon kimaradt az elmúlt két év, szóval ha van valami, elhoznád azt is és átírnánk Miezánál. Mieza lehet használni gépeteket vagy vigyünk saját lapit ?
Kedden majd számolj be ismi csaj petezsákos jóhírről !
Ó ma semmi extra nem volt, leszámítva hogy 5-kor felkelt az egész család, azt sem tudtam hol vagyok, Marci bekapcsolta a tv-t és mesét néztünk, illetve apjával együtt kiosztott minket, halandzsa nyelven nyomja de ezerrel, és tudod nézni kell rá komolyan, nem szabad nevetni, majd kipakolta fazekakat és sodrófát és rongyolt a lakásban. Hál istennek 7.15-kor lelépett bölcsibe, Liza azóta alszik :-))))

Valyoni,
jó hogy jöttél végre, szegény orgona :-)
nálunk még az is nagyon megy hogy mindent a szennyesbe és a szemetesbe dobál ki, csak az nem tecc hogy pl a koszos ruciját a kukába viszi, állandóan csekkolni kell hogy nehogy pl telefon, lakáskulcs stb. landoljon a kukában. Persze elpakolom őket, de gondolom nem kell bemutatni csimotákat.... mindent megtalálnak.

Sajti,
hellóóóóóó, csütörtök fejbe bevésve, kollektíve szorítunk.
ajándék, meglepi rendben, ha akarod már most lehet részed benne a talin :-) mit szólsz egy kis homokhoz cipellődbe ? :-)))
Igazad van fotó szempontjából, először mérgi voltam, meg ebből a bírságból pont megvehettük volna Marcusnak az ágyat, durrogtam, de aztán rájöttem hogy ő se direkt csinálta :-)
Másnaposak mi is letöröltük :-(

Vicky,
Marcusnak se volt keresztelője, jó lenne valami de nem kivitelezhető, anyu miatt, ő nem fog egy légtérben tartózkodni párom szüleivel (nem is ismerik egymást), továbbá érzékeny anyósomat nem is tenném ki gonoszkodásnak, ergo nincs jó terv arra vonatkozóan hogy gyerkőcök keresztelő és mindenki ott legyen... car nagyon.

Kisbeeka,
énapa ír majd Teapának.
hol lehet online filmeket nézni ?
jó munkát mára.

Zsuzsi,
"homokazsebben - praktikus problémamegoldás!!! másképp hogy vihette volna haza? szorongatta volna kézben egész úton?"- megeszlek :-)
hogy vagy ?????

Macs,
milliónyi drukk csöppségeidnek ! ÓÓÓÓÓÓÓÓÓ köszönjük a képeket, kis drágáim, nagyon nagyon szorítunk, minden rendben lesz, csudajó anyukájuk vagy !

kubuspace

Eszter,
a közös képen Marcus Lizát simogatja, tudom nem a legjobban sikerült :-) de megnyugtatlak nem folytogat.
köszönjük Macs híreket és az tényleg nagyon jó dolog hogy a tesók maradhatnak együtt.

kubuspace

Csajok,
keresek egy könyvet, nincs meg véletlenül valakinek kölcsönbe ?
http://www.ababook.hu/a_controlling_elm ... gyakorlata

kubuspace

macs: Gyönyörűek a picurik, reméljük lassan otthon lesztek mindannyian.
vicky79
Budapest III. kerület

Judit: igen,az már úgy jó lesz,csak én annyira megszerettem ezt a kis lakást,pedig tudtam,hogy csak 4 évre kapjuk,de akkor is... :)

Nehezen alkalmazkodom új lakhelyhez...
Ott már egyszer laktunk majd' 1 évig párommal,meg nővéremmel meg nagyimmal,de mivel oda bármikor visszamehettem,nem éreztem veszteséget mikor eljöttünk.

Ebbe a lakásba már csak a maradék 1-2 bútor miatt jöhetünk majd be...

Nagyon várom már a szurit is,mert anynival is közelebb vagyunk célunk eléréséhez :)

Ott sokkal jobb lesz a várakozás,mégis ki tudok menni a kertbe,az talán belefér majd a 4. fekvős nap után :D
Vannak cicák,kutyus... Azért ők majd jól elterelik a figyelmemet :)

Aztán ha már táppénzen leszek otthon,tudom a kis kertecskémet csinálgatni,mászkálni kint a fűben,leszedni a gyümölcsfákat :)
Vendég

Hahó!

Jaj de szép nap van ma, kaptunk képeket a pici cicus-babucikról. Tündéri mind a kettő, és nem is olyan picik! Amugy majd fognak nőni és nagyon szorítok értük.

Kubu: jól tetted a méltányossági kérelmet, bár azt hiszem, hogy csak részletfizetést engedélyeznek max. de ez is lenne valami. Apának mondjad, hogy benzinre és sok másra kell a kevés pénzecske, nálunk nagyon jól tudja velem együtt. Gyerkőcök zabálni valók.

Sajti: reméljük jó hireid lesznek és Juditnál is lesz csoda?!

Vicky: inkább gyakorlás aztán vizsga. Én ma du.megyek, mert férjem elment vele dolgozni, legalább látja, hogy mi ujság a müvével.

Breki: mikor mentek végleg el?

Ma még jövök

üdv kispatak
Vendég

Kubu: nem is írtam,hogy tündériek a manócskák,mindig sokat nézegetem őket :)

Küldök p.ü.-t ;)
Vendég

Csajok, jóreggelt :D :D :D :D :D :D

Ha könnyesre akarjátok röhögni Magatokat, akkor ezt nézzétek meg:

http://www.youtube.com/watch?v=3_suGEEdazk
andrea-1

andrea-1

Kispatak: hát pénteken kell végleg átadnunk a lakást,addigra kifestve,elcuccolva... :)
Vendég

Andi: sajnos én majd csak költözés után tudom ezeket megnézni,itt még annyira lassú a net,hogy betölteni se tudnám :D

De majd ha már átcuccoltunk,akkor rákattanok :D
Vendég

kispatak: Bárcsak mehetnék már gyakorolni, de most még azt aem tudok. :( Mi van ilyenkor ha sokáig nem tudják megcsinálni a kocsit?
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Kahlan
Csupa jó hír!!!
Kíváncsi vagyok, mit mond majd a Tanár úr!
Próbálkoztok először “segítség nélkül”?
Nekünk is terminált együttléttel akar kezdeni Sz., ha jól tudom, ugyanúgy nyomatják a hormonokat, mint az inszemnél, tüszőérlelő meg tüszőrepesztő, de aztán otthon kell összehozni…

Andrea
Köszi, megpróbálok én is a jóra koncentrálni…
Hétfőn már jön az új kolléganő, a kávéfőzést meg lepasszoltam egy diáklánynak, ő ráér ilyenekkel foglalkozni…
Amúgy egy másik kolléganőm megsúgta tegnap, hogy babát vár… Még annyi ideje sincsenek együtt, mióta mi babát szeretnénk, meg jó egészségtelenül él… csajok, mit csinálunk rosszul??? Hát valahogy nem tudtam őszintén örülni, rémes vagyok.
Házassági évforduló meg ma van, szerintem nem lesz semmi ünneplés.
Egész nap hányingered van?
Az új házidokid nagyon jó fej, jól tetted, hogy váltottál!

Kisbeeka
Mary még nem jött meg, és amúgy sem tudom, mit csináljak…
3. nap kéne mennem Sz.-hez, hogy kezdjük a hormonokat, de november 8.-ra van időpontom az IR-es dokihoz. Ti mit csinálnátok???
30. szülinapom előtt legalább egy pozitív tesztet szerettem volna… Addig már csak 1 hónapom és 1 napom van, szóval nem látok rá túl nagy esélyt :(
Összepakoltatok már mindent?
Rendesek vagytok, hogy kifestitek a lakást a következő lakónak.

Judit
Hogy vagy? Nem fáj már a pocid?
Hétfőn mész eredményhirdetésre?

Avarka
Nagyon rendes a húgodtól, hogy segít!
Én nem tudok tanácsot adni, de a többiek már úgyis megtették helyettem.

Kubu
Jól van, igyekszem én is az alagút végén lévő fényre koncentrálni!
Akkor csak megmutattad magam a bölcsiben, ügyes! :)
Autót csak az iskolába tudod majd használni? Nem akartatok inkább olyat, amiben hátul is van biztonsági öv?
Ma mész dokihoz? Drukkolok!!!
Nyuszilány ruha örökölt, a franca, vettem volna a kis unokahúgomnak…
Hétvégén jönnek hozzánk, lehet megint babázni, tegnap volt 1 hónapos a kiscsaj.
Férjemnek lesz 30. szülinapja, így süthetek-főzhetek 8 emberre, de nem baj, én vállaltam és szívesen csinálom.
Marcit meg kell zabálni! :)
/Bár nem tudom, mit várunk tőle, felnőttkorukban meg zsepiket meg pénzt hagynak a zsebükben…/
Gyorshajtást sajnálom :(
Megkérdezem a kontrollingos kolléganőt a könyvről, hátha megvan neki…

kispatak
Juhé, gratulálok a járgányhoz, végre kész!
/Jövő hétvégén megyünk felétek, családi ünneplés…/
Tudod, ez az új kolléganő hirdetés nélkül került ide, hát remélem normális lesz. Hétfőn kezd.

Sajti
Gratulálok a 9 mm-hez!!! :)
Szuper!Drukkolok nagyon az ET-hez!
A dunabogdányi pisztrángos télen is nyitva van???
Na akkor a guta fog megütni, mert nekünk az van ráadásul közelebb, de flancolnunk kellett Nagymarossal meg átmenni a Duna túlpartjára!!!
Elvileg csak télre zárt be amúgy…

Macs
Tündériek a picik :)
Nagyon drukkolok, kitartás!
estrella22

Kahlan szerintem te a Jánosban voltál nem? Mert én/mi a SOTE I-en.

Én fizikailag jól vagyok, lelkileg nagyon nehéz, de a kicsik előtt tartani kell magunkat, mert biztatásra van szükségük.

Egyébként a császárműtét napja hoooorrrrroor :shock: :shock: :shock: :shock:, az első felkelés 6 óra után halál!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: aztán másnaptól már szaladgáltam, persze nem mindenki egyformán. Bár engem maga a műtét is megviselt, bár sokat halványodott a rossz érzés. :cry:

Maccs
vörösmacska

Drága Maccs,nemsokára ez már csak egy emlék lesz,és csodaszép életetek lesz a picurikkal együtt :)

Annyira szépek!!!

Biztos rossz volt a császár,és utána,de most már csak előre nézz :)
Vendég

Drága Macs!

Nagyon édesek a kiscicáid!

Kép
avarka

Szióka!
Hát eltelt az uccsó munkanapom is...
Nagyon várom a holnap reggelt, kedd óta be vagyok tojva, nem is tudom miért izgulok ennyire ( :? :lol: vajon miért? :roll: :lol: ).

Fagyis beültisektől szeretnék kérdezni:
P.nazselét az ET reggelén kell betenni, vagy inkább nem, mert úgyis kimosnak? :roll:
Köszi! :)

Valyoni:
A mnyh-ám lett 9 mm, erre gyúrtunk eddig kedvenc ügynökömmel. :)
Pici lányod édi lehet, ahogy csempészkedik. :lol:

Kispatak:
2 csöppséget várok holnap! :D

Béku:
Köszi a varázst! :)

Zsuzsó:
Aranyos vagy nagyon! :)

Judit:
Ragacsszállítmány érkezett Nagymarosra, a peron mellett kérem vigyázzanak!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Andrea:
Sebaj, Másnaposok! Majd beszerzem, oszt jóvan! :)
Telefonos p.nazselézés+komoly szülő bőrzsák a csontunkon? Hmmm... :roll: :lol: :lol: :lol:

Macs:
Olyan szépek! Teljesen elérzékenyültem! :cry: :)
Igazán strapás időszak ez most, sok ingázás, meg a többi... Már csak ezt kell átvészelni, szerintem még van hozzá erőtök, nagyon úgy tűnik, hogy feneketlen az a kút, ahonnan merítetek.
Apa hogy viseli?

Eszter:
Köszönöm! :)
Meg Macsiékról is, amit írtál. Olyan jó, hogy egy helyen vannak a bébik, legyen így végig! :)
Te meg kicsi tűpárna vagy már? :lol:

Kubu:
Jöhet a homokos :wink: :lol: meglepi, alig várom!
Filmet ne bánd! Jaj, legyen már 23-a!!!

Estrella:
Egy a tulaj a pisztrángosoknál, szerintem akkor a bogdányi is becsukott...

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti!

Kimos Sz..... azzal kezdi!!!
Én este használom ezt a sz@rt, úgyhogy akkor feltettem
.... :wink:
andrea-1

Egyébként ezt mire érted?? "komoly szülő bőrzsák a csontunkon"?????

Ja, holnapra:
Kép
andrea-1

Sajti: nem vagyok fagyis,de nekem a beülti előtt azt mondta a biológus,hogy aznap ne használjam Crinone-t,mert úgyis kimosnák, így felesleges :)

Holnap itt a nagy nap!!! :D
Vendég

Ma este utolsó lehetőségként az ET előtt megnézük a baglyos-3d-s filmet, jaaaj mi is a címe? :roll: Vmi Őrzők... Már nagyon várom.

Tegnap igen zizi voltam dokker után, ugyanis konkréétttan sokkot kaptam, hogy nem pénteken, hanem már csütörtökön lesz az ET.
Én már elkönyveltem magamban, hogy péntek, teljesen beálltam rá - erre borult minden. Ugyanis pénteken kellett volna mennem kötelező üzemorvosi és szemészeti vizsgálatra, de amikor ügynököm mondta, hogy vszeg péntek beülti - szőnyeg alatt laposkúszásban áttetettem csüt-re. Erre kedden mondja Sz, hogy csüt. ET - gondolhatjátok, hogy örültek nekem a szemészdoki, hogy már megint módosítani kell az ip-ot. Szerencsére sikerált és ma 7-kor már becsekkoltam nála, a cégünk fozet 22e pénzt a szemügébe, ha dokker is aláírja. Ezt bíz megsz@vtam, mert sajnos a rövidlátóknak nem jár ez a támogatás, azok csak fizessenek saját zsebből! :? Na, ez még nem olyan tragédia, de ezért strapáltam annyit magam ip-ilag? :?
Közben kedden kollégámat is megbántottam, mert nem hívtam fel, doki után, hogy mikor végzek és hol talizzunk... Bár azt beszéltük meg, hogy bemegyek melóhelyre, de közben már elengedték a csapat javát területre dódozni... Az volt a gond, hogy menet közben is találkozhattunk volna. Csak én tényleg sokkot kaptam a csüt-től és sajna ő egyáltalán nem volt az eszembe, hogy hívjam, csak a p.inazselé megvétele, meg, hogy siessek be melóhelyre. Szóval, tisztelt bíróság megtévedtem... :oops: Ma még őt is ki kellett békítenem, talán sikerált is. Nem szerettem volna úgy eljönni, hogy ne beszéljük meg.

Ajjaj, de hosszú lettem! :) :oops:

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti: Annyira nem lett hosszú ;)
Remélem sikerül kibékítened a kollégát,és holnap már nem ezen jár az agyad :)
Vendég

No akkor nem tolom fel!

Andrea:
Naggyon köszi a kaptárnyit!
Írtad, hogy:
"Amúgy belegondoltam, hogy telóval mentél felinstallálni a p.zselét...Gratulálok! hát azért ez is jusson majd eszedbe, mikor a komoly szülő vagyok c. magánszámot adod elő a kölöknek..."
A bőrzsák szót a Casper c. mesefilmben használták a szellemek az élőkre = én az arcunkra, testünkre értettem, amit ugyebár a csontváz (is) tart meg.
Komoly szülő bőrzsák=komoly szülő arc, talán nagyon elvont voltam... Inkább nevezzük avantgardnak, abból jobban jövök ki! :lol: :lol: :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: