A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Szép napot mindenkinek!

Bogi!
Pont most olvasgattam a másik topicot. Az érzéseink hasonlóak, hatalmas töltést ad.

Most ebben a pillanatban nem is aggódom igazán, ráérek még.. Csak picit furcsállom, hogy állandóan ezeken a témákon (baba, hormonok, petérés, progeszteron..)agyalok, szinte szünet nélkül.. sőt minden más olvasnivalót félretettem, s csak ilyen témájú könyveket olvasgatok, lehet, hogy ez már túlzás?? Aztán azon is gondolkodom, hogy mi a fenét aggódom, hisz bár januárban döntöttük el, hogy jöhet a manó, az esély az nem volt sok ezzel a heti 1, alkalommal, sőt volt hogy 2 hétig nem is tudott hazajönni a párocskám. Most néztem a naptárom, hogy januártól 4X volt itthon a ciklusom 10-14 napján..
Aztán felfedeztem még valamit, aminek akkor nem tulajdonítottam jelentőséget: az egyik ilyen 14. nap utáni mesim késett 2 napot, aztán iszonyúan görcsöltem, még ezt is beírtam a naptáramba, (és emlékszem is), egész éjjel a zuhany alatt álltam,ültem és engedtem a hasamra a melegvizet, mert feküdni sem bírtam, csak a meleg víz enyhítette a fájdalmam. Lehet, hogy megfogant, aztán, az alacsony progiszint miatt nem tudott beágyazódni??? Lehet ilyen???
És nem hagyott nyugodni az sem, hogy a doki azt mondta, hogy valószínűleg jan. előtt is rendszertelen volt a mesim, csak nem figyeltem rá (én ugyanis azzal nyugtattam magam, hogy biztos a nagyon akarás miatt borult fel), de elővettem a tavalyi naptáram és 25-28 nap közöttiek voltak a ciklusaim 1X jött csak meg 19 napra. S felfedeztem egy érdekességet volt 5 hónap amikor csak telefonon érintkeztem a férjemmel (bocsi), és akkor 28- 29 naposak voltak. Én ezt már tényleg nem értem... Kész vagyok...
És ráadásul ma olyan sz..ul érzem magam, hányingerem van, és étvágyam semmi, de semmi nem lehet, hacsak nem az 5. napon volt pé. jajj jajj

Bocsi ezért a kisregényért, de muszáj volt leírnom...
Mindjárt össze szedem magam..

Lányok szerintetek??? Nem vagyok komplett ugye???

Dana
dana

Sziasztok!

Amíg írtam nektek, ti még többet.. Nem győzöm olvasni..

Tomka, szerintem nagyon fontos, hogy a dokid szakmailag a csúcson legyen (sajnos kevés az ilyen). Néha úgy érzem, hogy mi (topicosok) jobban ismerjük az új kutatások eredményeit, mint némelyik doki...

Mea, drukkkkkkkkkkkkk!!!!!

Stella, milyen okos a te ciklusod, látod segít ezzel....

Zita, köszi a táblicskura való felkerülést..

Bogi, baci üző szeánszot mondtam érted...

Dana
dana

Dana!

Miért nem lennél komplett???
Szerintem nem vagy egyedül! Ha látnád, mennyi naptáram van január óta kölönböző jelölésekkel, számolásokkal, esélyekkel.....meg minden egyébbel. Minden hónapom 2. fele úgy telt el, hogy számoltam, képzelegtem, talán most, ha x. napig nem az jó, de mi van ha később volt pé akkor még lehet..... (azt hiszem ez egy kicsit kusza, de kb. ilyen gondolatok jártak a fejemben.)
És most az utolsó hónapban, igazából nem is reménykedtem, hiszen eldöntöttem kivizsgáltatom magam és lesz ami lesz, érdekes most nem volt hányingerem, nem voltam gyenge sőt a tüneteim amik jelentkeztek azokra is ráfogtam, biztos azért mert meg fog jönni.

Szerintem teljesen "normális" amit csinálsz/unk.

Kitartás Kép Kép Kép

Pusz,
Drika
drika

Olyan aranyosak vagytok, hogy drukkoltok!
Szerintem majd csak pénteken tesztelek legközelebb, ha nem jön meg addig.

Ma is 37 fok volt a hőm, már 4 napja ennyi.

Puszillak Titeket!

Mea
mea

Dana!

Nincs Veled semmi gond. Szerintem sokan vagyunk ugyanígy ezzel a témával, esetleg nem írjuk ki magunkból.
Az 5. nap elég korainak tűnik. Mennyi ideig tart a mensid?

Jázmin
djázmin

Drika!Kép

Te éreztél görcs félét mielőtt megtudtad, hogy babó???

Mea
mea

Szia Mea!

Igen, 3 napig nem is teszteltem, mert azt hittem azért fáj, hogy meg fog jönni.
drika

Sziasztok!

Megann, egy zebrányi pont elég lesz. Annál többet nem is kívánhatok. Kép

Dana, dehogy vagy nemkomplett Kép Kicsit el vagy kenődve, de most gyorsan összeszeded magad és jókedvűen folytatod a napot. Ugye értjük egymást! Kép

Mea, én már nagyon izgulok, érzem a gyomromba, úgyhogy jó hírekkel jönni.

Enigma, ne izgulj szerintem mindenki folyamatosan izgul érted. Légy nyugodt majd mi idegeskedünk helyetted Kép.

Na, most hogy így mindenkit kiosztottam, már aki megmaradt az emlékezetemben, mert annyian írtatok, hogy felfogni is nehéz Kép, megyek pakolászni.

Puszi
Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Megann!

Sajnos az én tapasztalatom hasonló a Tiedhez, a köművesek és a mérés... Nálunk is vannak kisebb eltérések, még szerencse, hogy a tervező mindig megy és ellenőríz, de még így is.. Nem lehet mellettük állni egész nap, pedig azt kellene..
Én megfogadtam még a kezdetekkor, hogy nem idegesítem magam.. semmi értelme..
Különben is fontosabb dolgunk van... igaz?

Stella, úgy örülök, hogy jól vagytok testileg és lelkileg is. Nem mondta a doki, hogy miért vérezhetsz?

Dana
dana

Sziasztok!

Nincs időm írni, még vissza se tudtam olvasni a hétvégieket. Ne haragudjatok. A táblát tudtam csak megnézni, nagyon bíztató! KépKépKépKépKép
Kismamák, jövünk mi is!

Adri Kép nagyon örülök és gratulálok a pozitív tesztedhez. Kellemes pocakosodást neked!!!

Stella Kép Enigma Kép nagyon szorítok értetek!

Ha tudok jelentkezem.

Puszi
Noémi
Vendég

StellaKép!
A legutóbbi rákszűrésemet már a Dévai csinálta valami speckó eszközzel, amilyet még nem láttam (vagy eddig még nem mutatták) és mondta, hogy előfordulhat pici vérzés. Mondjuk akkor nekem nem volt (azt megelőzően már igen), de ez is emberfüggő, ne ijedj meg ez természetes!!! Azt nem is meséltem, hogy a múltkori inszemhez képest (2 perc, meg sem érzetem) a mostani kicsit izgisebbre sikeredett. Állítolag annyira szorítottam magam (én nem érztem különbséget), hogy nem tudta a katétert felhelyezni és mindenféle félelmetes sedédeszközöket kellet igénybe venni a művelethez. Rossz volt nézni a hatalmas csipeszeket, de nem volt annyira fájdalmas csak kellemetlen. Na, mondta, hogy ez után lehet vérzés. Lett is de csak egy icipici, egy nap után nyoma sem volt...Szóval ne izgulj! Mégicsak megpiszkálják az embertKép.

Már nem szedek semmit csak folsavat és Elevitet. Ezt neked is ajánlom. Először napi két folsavat mondott a doki. Mikor mondtam, hogy szedem az Elevitet, mondta hogy az jó, de plusz még egy folsav naponta mert abban nincs elég.

Puszi
Enigma
enigma

Lányok, annyit írtok, nem tudok tőletek elszakadni. Pedig fut a lakás, és még főzni is kellene.

Megann, Danának igaza van. Más hülyesége miatt nem szabad magunkat tönkretenni. Keményen kell velük bánni. Mi kéményt bontunk. Kép Bár mi végig ott állunk mellettük még így is vannak hibák. Mondom, mi is kétszer csináltunk egy csomó mindent az elején (kábelfektetés, alapásás, volt még valami de elfelejtettem).
Na, már tényleg megyek Kép

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Mindig fáziskésésben vagyok, na nem baj..

Drika, köszi, értelek, néha már a saját naptáramon sem ismerem ki magam..

Jázmin, kb 3-4 naposak..Miért kérded?? Tudom, hogy az 5. nap korai lenne, úgyhogy nem is hiszem. Szerintem a Drika helyett én érzem a hányingerét..

Hajni! Értettem, már nem is vagyok elkenődve... Látom eggyütt taposunk (19cn), remélem Te zebrásodsz!!!!

Dana
dana

Dana!

Azért kérdeztem, mert az 5. nap még kb. a mensi vége általában. Ez nem kizáró ok a babásodásra. A sógornőm "horror" akció alkalmával lett terhes és nagyon meglepődött.

Jázmin
djázmin

Én együtt akarok veled és Madarannal zebrásodni. Nem ám eyedül hagytok Kép! Jól összegyűltünk ött. Bár én nem akarok feljebb kerülni, inkább a sárga jöjjön le hozzám Kép. Lusta disznó vagyok, fárasztó a mászás. Én már látom, hogy elkezdett csíkosodni a nagy lábujjam Kép Nézd meg te is gyorsan a tiédet, hátha...Kép

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Jázmin!

Tudom.. Csak az ember, magával szemben mindig szkeptikus..
Amúgy olvastam valahol, hogy van egy afrikai törzs, akik kizárólag csak a piros napokon esnek egymásnak, és a születési rátában semmi eltérés nem mutatkozik a szomszédos törzshöz képest, akik nem ilyen buggyantak.. Persze rögtön eszembe jutott, hogy peeeeeeeersze, ne mondják már nekem, hogy máskor nem kívánják meg egymást... De ez valami vallási anyámkinyja, gondolom akkor ezt szigorúan betartják.. (vagy mégsem) De a szomszédos kunyhóban, meghallanák,(a vele járó hanghatásokra gondolok) s mégsem mondhatja a nőci, hogy: ja, tudjátok nekem 2 naponta...

Érdekes dolgok vannak...

Hajni!
Én is szeretnék, SŐT..
Milyen kis bolondos vagy, szóval a nagylábujjad... Szerintem 13-a körül már a teszted is...ok?

Mea, mikor lesz már péntek???

Dana
dana

Dana!Kép

De édi vagy én is ezt kérdezem: Mikor lesz már péntek???

De addig nehogy megjöjjön!!!
Mert akkor nagyon szomorúúúúú leszekKép

Annyira jó lenne most, mert akkor pont hónapos lennék kb. karácsonyig és akkor akkor lehetne bejelenteni a szülőknek.

Milyen szupi ajándék lenne!!!

Ráírnám egy képeslapra és elküldeném nekik postán.

Így lenne: Drága Nagyi, Nagypapi!
Boldog karácsonyt kíván kicsi unokátok!!!
Jövőre együtt ünnepelünk már!

Mea
mea

EnigmaKép
köszi a sok tanácsot. Pont most voltam és kifosztottam egy gyógyszertárat (Elevit, folsav).
Azért tényleg nem lehet kellemes egy olyan beavatkozás, mint az inszem.
A lombikról is kinyomtattam már egy pár oldalt, hogy tudjam mi fog velünk történni. Ahányszor elolvasom, annyiszor fut végig a hátamon a hideg. De mindent a cél érdekében!
Neked most van esélyed az ikrekre. Vagy annyira azért nem stimulálnak ilyenkor?
Előre az ikrekért!

DanaKép
ez a doki nem mondott semmit. Nem az én saját dokim volt, mert ő ilyenkor Tapolcán van. Ez csak egy sima nőgyógyász volt: jött, levette a kenetet és távozott.
Az én korábbi nőgyógyászom nő volt és bár nála sem volt kellemes a szűrővizsgálat, de mégsem volt ilyen "következménye".
De alapjában nyugodt vagyok, mert tudom, hogy ez is csak a babáért van!

Szerintem se aggódj, totál "komplett" vagy. Ezt az utánaolvasgatást, számolgatást, esélylatolgatást már nagyon sokan végigcsináltuk!

MeaKép
Relémem tényleg megírhatod ezt a képeslapot! Olyan kedves!
A hőd nagyon bíztató, szorítok, hogy így is maradjon!
Stella

Kép
stella9

Stella!Kép

KösziKép

Már megnyugodtatok egy picit?
Kívánok sok erőt és kitartást, de remélem elsőre össze fog jönni Nektek!!!

Puszillak

Mea
mea

Mea!

Elemedben vagy mostanában! Nagyon drága ez a képeslap-szöveg!
De jó lenne felhasználni!
Már csak kettőt kell aludnod péntekig, nagyon izgulok már most érted.
Lehet, péntekre már nekem is kiderül. Annyira szeretnék már én is egy babát! Az a baj, kicsit érzem már a közeledő mensim első jeleit. Ez eléggé elkeserít.

Dana!
Csatlakozom a többiekhez, szerintem sincs veled az égvilágon semmi baj. Azt hiszem, a legtöbben magunkra ismertünk, miközben a soraidat olvastuk. Ennyi nem komplett nőszemély meg csak nincs tán a Földön?
Az én párom, aki a számítógépek megszállottja, különféle diagrammokat, táblázatokat, grafikonokat készített a ciklusomról, hát ha azt az én pitty-putty teherbeeső barátnőim megnéznék, valószínűleg ők is a nem komplett jelzővel illetnének bennünket.

Bogi
bogi1975

MeaKép
Most mindenki ezt kérdezi tőlünk, hogy mire föl ez a nagy boldogság.
Kénytelenek voltunk megnyugodni!
Most igyekszünk teljesen sresszmentesek maradni. Semmin nem húzzuk fel magunkat és ha valamelyikünknek van valami gondja, akkor szépen átbeszéljük.
Korábban nem is gondoltam volna, hogy a "lelki nyugalom" elhatározás kérdése.

Lányok!
Ez tényleg próbáljátok ki. El kell határozni, hogy juszt se húzzátok fel magatokat semmin, mert azzal csak magatoknak ártotok! Eddig nálunk működött.

Kitartást mindenkinek és nem szabad feladni!
Stella

Kép
stella9

Mea, elképzeltem a képeslapos meglepit, és folynak is a könnyeim. Olyan megható.Kép Útálom mikor ennyire sírós vagyok.

Dana, 19-éig ha a fene fenét eszik sem fogok tesztet csinálni. Addigra telik le az egy hét tűréshatár, és megtudom, hogy ti hogy álltok. Addig is majd irigykedem. Kép Úgy látom már terjed a csíkosodás a lábujjamon?

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Most csak egy gyors panaszra jöttem, nagyon rosszul vagyok... szédelgek, ha becsukom a szemem jobban, hányingerem van és émelygek.. Szerettem volna főzni de megéreztem az ételszagot és majdnem há... Régen voltam ilyen rosszul... A gyomrom is olyan furcsa ... na megyek...

Dana
dana

Dana!?!

Reméljük jóóóót jelent a rosszulléted!!!

Mea
mea

...Itt vagyok, és már sokkal jobban kitaccs....tam (bocsi), és már rögtön utána sokkal jobb volt, most csak a hideg ráz.. de ez már jobb... Mi a túró van velem??? Már minden butaság eszembe jutott.. mármint olyan betegségfélék... Tisztára bolond vagyok...

Mea! Nem leszel szomorú!! Jöjjön az a zebra...

Stella, miért szűnt meg a lombik Pécsett??
A lelki nyugalom tényleg nagyon fontos, és valóban tanulható!! Persze nem mindig könnyű nyugodtnak maradni, de csak eszébe juttatja az ember ezt a fajta fogadalmát, és máris sokkal jobb! Na persze hasonló gondolkodású partner sem árt hozzá, úgy még hatékonyabb! A dolgok átbeszélése szerintem a jó kapcsolat egyik titka.

Hajni, ok. rendben! Kiváncsi leszek kibírod-e??

Bogi drága, hogy vagy ma?

Jázmin merre vagy????????

Tényleg nem tudjátok, hogy Annával (Madaran) mi van? Anna hiányzol!!!!!!!!

Dana
dana

csk azért is kibírom. Kép (remélem) A párom sokat segít benne, nem engedi, hogy teszteljek. És én nagyon jó kislány vagyok. ;)

Múlasztd el azt a fránya rosszullétet, hogy fogod így érezni a tüneteket?

Na megyek mert oda ég a kaja Kép

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Én szerintem mesterszakácsnak születtem. Megcsináltam úgy a krumplistésztát, hogy csak a tésztába tettem sót. Isteni lett Kép. Nem győztük sózni Kép Nem baj a só úgyis káros az egészségre Kép

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Vkhajni!
HMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM nyaminyaminyami!
Nyitom az ablakot, a tegnapi pozitív energiákért cserébe kérhetek szépen egy tányérkát abból a finomságból????Kép
Nagyon várom!Nekem üres a hűtőKépKépKép

Dana!
Képzeld, ebben a hónapban nekem is volt ilyen, hogy ukk-mukk-fukk taccs!Gyengeség, hidegrázás, pont mint neked! Milyen sz....r, mi???
Úgy látszik aratnak a vírusok, mindenkit elkapnak!
Node sose lehet tudni, lehet hogy más van a dologban.....tudom tudom a napjaid meg minden, no de volt már ilyen a történelemben...KépKép

Kép

Kép
megann

Már küldöm is. Nehogy éhen haljatok. Kép Készítsd a sót is Kép.

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Megtaláltam az én hőmérőmet az interneten, vagy a tanárját Kép Remélem sikerül betenniKép

Kép

Kép
vkhajni

Megann!

A sz.r az nem kifejezés, iszonyatos volt, de mintha elvágták volna a taccs óta, csak egy icipici szédülgetés.. Úgy megijedtem, már kezdtem hipochonderré válni, borzalmas rossz volt..
Emlékszem, hogy Nálad is volt vmi. hasonló, de mintha gyomorrontást írtál volna..

Én picit csodálkoztam, mert még addig nem is ettem ma.. Először azt hittem az a baj, és ezért ráerőszakoltam magam egy fél kiflire.. aztán meg..t...
5 körül meg már majdnem éhen haltam, és úgy megkívántam a paradicsomlevest, gyorsan csináltam is.. olyan jól esett...
Na ezt jó hosszan ecseteltem...

Hajni, Te kis "jókislány", jobb, ha a sót felejted ki, az még könnyebben orvosolható...
Szép a lázmérőd, hogy kell bit képet berakni?? Nekem csak a gif-et sikerül.

Dana

Ui. most volt a híradóban, hogy Pécsett hármasikrek születtek, (mest.term) olyan édesek, és már grimaszolt az egyik... (sóhaj)
Pusza

Hova tűtetek lányok?????????????
dana

Én itt vagyok, de senki nem írt eddig. Magammal meg nem akartam beszélni Kép. Ez gip és csak mellékelem. A párom azt mondja, hogy lehet hogy túl nagy a képed, mármint amit be szeretnél tenni Kép. Különben én nem értek ilyesmihez. A múltkor be akartam tenni egy képet a profilomba, és kiírta hogy túl nagy. A párom közölte, hogy kicsinyítsem le. Segítőkész emberke, ugye? Kép Most bosszúból nem raktam még be képet. Kép

Hajni a "jókislány"

Kép

Kép
vkhajni

Most néztem, hogy azt írtam hogy tanárját, és senkinek nem bántotta a szemét Kép

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Szia Dana!

Remélem, jobban vagy már, és nem hánykolódsz!!!
Köszi a kérdésed, ma olyan felemás hangulatom volt.
Próbálom magamnak bemagyarázni, hogy biztosan nem sikerült most sem, hogy ha valószínűleg pénteken megjön, ne legyen olyan rossz. De úgyis rossz lesz. Máskor meg elfog a reménykedős hangulat, és akkor mindenfélén agyalok.
A mai nap talán legnagyobb pozitívuma az volt, hogy itt volt a barátnőm, és 3 órán keresztül beszélgettünk egy jót.
Ezért tűntem el délután.

Puszi. Bogi.
bogi1975

Helló lányok!

Visszatértem!Sajna nem sok jóval!
A férjem vizelete negatívKép, az óndója meg valami vegyes baktériumkép, meg coccusokat tartalmaz meg mit tudom én!(de azt nem írja ám a labor, hogy milyen coccus, csak coccus és kész-pasz, kb millió fajta coccus létezik)
Igazából még a doki sem értette, hogy ez most igazi kórokozó vagy csak belekeveredett a mintába máshonnan, vagy mi is a tényállás......
Na lényeg a lényeg hogy kiírt mindkettőnknek fasza kis gyógyszert! Csak 8000, figyelem: NYOLCEZER MAGYAR FORINTBA, mindenki figyelt?
8 0 0 0 HUF BA KERÜLT!Én már csak röhögök kínomban.Nincs olyan golyócskája valakinek, ami nevettében könnyezik?????
És a doki még nem is mondta meg, hogy ettől lehet-e a hólyaghurutom vagy sem!
Úgyhogy csajok, próba szerencse, tuti kinyírunk minden bacit,(talán még a jókat is) oszt marad a remény, hogy nincs több hólyaghurut!
Ha mégis, akkor nincs más, kardombadőlök!!!!!

És még valami!Kicsit szúrkál a hasamKép azaz ha fennt lennék a táblicskun, hamarosan nagyot koppannék!De nem vagyok szomorú, havi 1 sextől nem várhatok csodát!!!!!!!!!!

Vkhajni!
A párod is csak egy férfi!
Az enyémről nem is beszélve...á hagyjuk....

Dana!
Az ember soha nem tudhatja, hogy gyomorrontása van, vagy valami vírust nyelt le, vagy esetleg babó van a háttérben, nem igaz????

Kép

Kép
megann

Megann!

Nem elkeseredni!
Egyébként felháborító, hogy ilyen drága az a gyógyszer!
De ami a lényeg: meg fogtok tőle gyógyulni!!!!!
Bogi
bogi1975

Megann, ne légy ennyire elkeseredve. Tényleg hihetetlen a gyógyszer ára. És semmi esetre se dőlj a kardodba. NINCS TÖBB HÓLYAGHURUT. Lebegjen a szemed előtt.

Még egy kis kitartás és nem lesznek gonosz bacik Kép.

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Köszi lányok!
Igazság szerint az egyik percben dühöngök, a másikban röhögök, a harmadikban kesergek...
Hát ez van!

Álmodjatok babagügyögéssel lányok!
Holnap új nap virrad, új várakozások és perzse új zebrák!
Puszi!

Kép

Kép
megann

Maradj a nevetős percnél. Neked is babás álmokat.
Kép

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok lányok!

Félve írok, mert nem tudom van-e (még) helyem itt, hiszen olyan nagyon régóta szeretnénk már babát és voltam is e topic aktív tagja évekkel ezelőtt. Sokáig szüneteltettem is magam.. Nem mondom hát ki, hogy csatlakozok, hanem vegyük úgy, hogy szeretnék bekapcsolódni beszélgetéseitekbe, lehetőleg aktívabban.. Párszor írtam az elmúlt hónapokban, de egy-egy hozzászólás erejéig. Szóval ha lehet, írogatnék néha én is KépKép
Az előtörténetem pár mondatban egy missed ab. a 11. héten, babó a 9. hét környékén szenderedhetett el. Fél év szünet után jöhetett ismét a próbálkozás (azaz már megy egy ideje), bár pszihésen próbálok nem görcsölni emiatt. Magas prolimra szedem azt a fránya bromot. Take it easy Kép

Dana Kép
Nem lehet, h vmi vírust elkaptál? Mostanában sok ilyen f..s-hányós (bocsi) vírus terjeng. Engem kb. három hónappal ezelőtt teljesen kikészített egy ilyen, kb. két napig tartott.

Mea Kép
Mi nagyon együtt haladunk Kép Megpróbállak húzni magammal Kép

Örülök minden friss kismaminak, finiselőknek, középidősöknek sok-sok XXXXXXXXX, ciklus elején lévőknek pedig kitartás, mindjárt itt a középidő KépKép

És máris szeretnék egy kis segítséget Tőletek. Ez amolyan hiszem is- meg nem is, vagyis hiszem ha látom, de hát látom??? Ti látjátok? Vagy most mi ez? A ciklus 27. napja, tehát idő még lenne bőven (28-32 napos ciklusaim vannak).

Kép
Szerintetek? ....

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Vanda
Én látom a 2. csíkot is! Szerintem néhány nap múlva ismételd meg, az már biztosan erősebb lesz. Én a 26. napon teszteltem, és kb. ilyen erős lett a második csík, de azóta már másik két teszt határozottabban azt mutatta, hogy baba van a dologban. Szóval pénteken próbáld újra, erősödnie kell! Kép Kép Drukkolok!

Mea
Még olyan messze van a holnap reggel, én pedig már olyan kíváncsi vagyok! Ne feledd, neked is be kell babásodnod most, nem hagyhatsz egyedül! Kép Drukkolok ezerrel, és amilyen korán tudod, írd meg holnap reggel az eredményt. A hőd szerintem bíztató! Kép

Dana
Remélem jobban vagy már! Ha pedig nem, akkor azért drukkolok hogy a babó miatt legyél rosszul. Gondolom az nem lenne probléma Kép!

Puszi
Adri
adri77

Szia Vanda!

A teszted bíztató! Jól látod az bizony két csík!

Dana!

Mi van Veled? Gyanús vagy Te nekem?!

Mea!

Na, hogy vagy?! Szerintem mi itt a csajokkal jobban izgulunk, mint Te?

Jázmin
djázmin

Vanda!
Én is látom!!!!!
Szerintem is tesztelj egyet néhány nap múlva is, én mindenesetre nagyon szorítok!

Bogi
bogi1975

VandaKép
ez még nagyon halványka, de látszik. Szerintem is ismételd meg pár nap múlva. Szorítok nagyon!

DanaKép
nem szűnt meg Pécsen a lombik. A klinikán csinálják, de én nem akartam a klinikára menni, inkább maradtam a mostani dokimnál és ő Tapolcán tudja megcsinálni. Hetente csak egy napot van Pécsen.
Én nem bánom, hogy így alakult. Azt hiszem a transzfer után egy éjszakát ott alszunk, jól kipihenjük magunkat és másnak hazagurulunk.

Jobban vagy már?

MeaKép
mi újság???

Stella

Kép
stella9

Zituska,

én is felkerülhetek a táblára. Az adataim a következők: Nata - 2004 szeptember - 25 cn - átlag 24 napos ciklus - Budapest - 25 év. Ugye a ciklusnap azt jelenti, hogy jelenleg hányadik napon vagyok?

Köszi!

Vanda,

drukkolok én is. Én még nem merek tesztet venni, majd talán vasárnap, ha addig nem jön meg. De örülnék, ha egyszerre zebrásodnánk.

Dana,

nekem is volt fosós-hányós (bocsi). Sajnos nem a baba miatt. Emiatt elkenődtem, de utána rájöttem, hogy jobb is, hogy akkor nem volt baba, mert lehet, hogy nem tett volna jót neki a vírus. Azért kitartás. Gyógyulj meg!

Nata
nata

Vanda, én is látom! Ha ennyien mondjuk akkor valószínű, hogy ott van Kép. Hidd el, mi várjuk a következőt. Izgulunk.

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!!Kép

Ma is 37 volt a hőm, most már 5 napja.
De jóó lenne....

Teszteljek holnap??? Akkor leszek a 34. napon.

Szerintetek nem korai? Mert volt már 34 napos ciklusom isKép régebben.

Ma jelzett vissza a doki, hogy mehetek hozzá 3/4 2-re.

Igazából nem is tudom minek menjek, mert még korai, ha netán baba van a dologban, viszont UH-n megnézhetné nem vagyok e véletlenül cisztás ill. elmondanám milyen ciklusaim voltak márc.óta mióta abba hagytam a fogigátlót. Akkor voltam nála utoljára.

Meg picit viszeketek ott lentKép

Amiatt is jó, ha megnéz.

Szerintetek az nagy baj, ha pl. gombás fertőzés van az elején, pedig tisztaság mániás vagyok.

Nem értem.......

Mea
mea

MeaKép
nagyon szorítok neked. A fertőzés-gyanu miatt jó, hogy megnéz a doki.
Szerintem ha holnap reggel is ilyen jó lesz a hőd, akkor tesztelj.
Hajrá!
Stella

Kép
stella9

Mea

A gombát sajna bármikor elkaphatod. Szerintem nem igazán függ össze a tisztasággal. De reméljük nem ez van a dologban. Lehet hogy gyógyul Kép. Én a helyedben még nem csinálnék tesztet, és nem mennék el a dokihoz, mert félnék hogy ártana neki valahogy. A többieknek biztos más lesz a vélemnyük. Ezért ne is hallgass rám Kép. Én már nagyon izgulok érted!!

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Mea
Ha ma mész dokihoz és jó az ultrahang készüléke, akkor szerintem meg tudja már állapítani, hogy babát vársz! Legalábbis gyanús lehet a dolog, már néhány mm-es babót is ki tudnak mutatni az ultrahanggal. Tapintásra is érezheti, hogy esetleg megnőtt a méhed egy kicsit. Szóval drukkolok hozzá nagyon Kép! Akkor már tesztelni nem is kellene holnap!!!
Nagyon, nagyon, nagyon drukkolok!!
Mielőbb jelentkezz doki után!

Adri
adri77

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: