Szép estét, Kismamik/Anyucik!
Jesszusom, annyit írtatok, hogy amire a végére érek… de nem baj!
Ja, én úgy dolgozom fel, hogy egy Word van nyitva, és ahogy olvasok, úgy oda jegyzetelek, aztán átmásolom…
Cukigabi! Örülök, hogy jól vagytok Roli babával! Remélem, hogy a hasfájásra használnak a praktikák!
Orsi! Csodaszép szüléstörténet! Én is megkönnyeztem és úgy izgultam közben, hogy mi lesz a következő történés…Az nem számít, hogy megkönnyeztük, mert ez nem a szomorúság miatt történt!
Lehet, hogy túl patetikusan hangzik, de sztem a közösség minden tagja egy kicsit része a többiek mindennapjainak és valahogyan átérezzük a másik örömét/bánatát! Hiszen a babavárás/nevelés ténye összeköt minket!
És Orsi, köszi a gyakorlati infókat is! Figyelek!
Evita! Örülök, hogy a babód izeg-mozog rendesen. Hát igen… amíg az ember lánya nem érzi a kis lakót, akkor azért izgul, ha elkezd mozogni, akkor meg azért, ha nem érzi eleget… Biztos én is ilyen leszek!
Suzy! Örülök, hogy te is jól vagy és Cipike pörög ezerrel! A rendrakással csak óvatosan, pihenj sokat!!!!! De jó neked, hogy nem vagy kívánós! Én az elején, az émelygős időszakban voltam gondban, de most… az a szívfájdalmam, hogy édesszájú vagyok, és néha rettenetesen megkívánom a csokit…

De ezt leszámítva, a levesek nálam mindig nyerők és mindenféle főzelék!
A kádállvány nagyon jó dolog sztem. Én az egyik ismerősömtől kapok és nagyon örültem neki! Ő sokat dicsérte! Amúgy tényleg jó bevásárlást csináltál, ügyes!
Menion! Azért nem semmi, ahogy nyomod! Munka, háziasszonykodás! Elismerésem! Lehet, hogy írtad, de…

meddig tervezel dolgozni? Ja, közben látom, hogy Suzy is kérdezte, de most már hagyom..
A teavajat én is imádom! Főleg hétvégén reggel friss kiflivel! Uhh… Na ma hasonlót csemegéztem vacsira, mert házikenyeret csináltam és azt koronáztam meg a vajjal, nyami!
Deann! Gondolatban én is veled vagyok és csak arra bíztatlak, hogy bírd ki ezt a pár napot, aztán eldől, hogy hogyan tovább! Soksok erőt küldök én is!
Yokka! Na, neked is kalandos hétvégéd volt! Minket egyszer jan 1-én kellett kihúzni a térdig érő hóból, miközben kirándulni mentünk… nem csúsztunk le az útról, hanem tolatás közben nem látszott, hogy arra nincs út…

Uhh, nudizás…na az nekem sem feküdne!
Sajnálom a hányást! Nekem a borsmenta teát javasolták hányinger ellen, egy pohárkával (nekem használt). Pihenj sokat, hátha az is segít!
Vivi! Sok tejecskét a továbbiakban és én is várom a te születéstörténetedet is!
Nomi! Örülök, hogy te is jöttél. Húúú, azért te is a vége felé jársz, nem?
Böbe! Cuki-cuki pocakfotó és a 4D kép is! Gratula!
Verdict! Szuper, hogy tudtál jönni és gratula a negatív eredményhez! A főnöködet nem kommentálom inkább… Azért te csak óvatosan dolgozz és pihenj, amennyit csak lehet!
Szandri! Hát, ez a céges autó jó dolog!

Nekem még nem nagyon van pocak, ami húzódna, de megelőzésre testápolóval nyomulok.
Huhh, azt hiszem, megvagyok. Többre most nem futja, mert kész vagyok… Hétvégén szétdobtuk az egész lakást, szobákat átrendeztük meg egyéb nyalánkságok. Holnap még folyt.köv…

És alig (vagy túlságosan is) érzem kezem-lábam! Párom meg náthás+allergiás és ilyenkor… tiszta gyámoltalan! Persze tegnap még a porra fogta, de ma már elismerte, hogy valami van. És akkorákat prüszköl, hogy azt várom, mikor jön át valaki szólni...

/Na annyira azért nem várom.../
Szép estét!!!!