A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » "Akik első babájukat várják"

Sziasztok!

Végre Újra itt vagyok! Sajnálom, de nem tudtalak visszaolvasni titeket, de igyekszem bepótolni a hiányosságaimat! Több mint egy hete nem voltam, így elég nehéz lesz, de igyekezni fogok! :) Remélem mindenki jól van és a babákkal is minden oké!

Most jutottam el ebédelni... Igaz a rendezvényeinknek vége, de munka így is akad dögivel... Nagyon szeretem ezt a melót, de lassan belefáradok... Mindenki örül, hogy jön a baba, csak egy gond van, senki sem veszi ezt figyelembe! :( Ugyanannyit kell teljesítenem, mint a többieknek, ugyanannyi órát dolgozom... szóval semmi könnyítés... :( Mivel itt mindenki kihasználja az egy óra ebédszünetét, úgy döntöttem, hogy eztán én is kihasználom! Így az ebédszünet - persze a kaja mellett - csak a tiétek! :)

És még egy "szép és kedves" dolog a főnökömtől: Holnap 11-kor lesz egy megbeszélés. Ugye mindenki itt lesz? Mondtam, hogy nem, mert orvoshoz kell mennem. Hát miattam nem fogják elhalasztani, tetessem át az időpontomat! Hallottatok már ilyet?

De egy jó hír azért maradt a végére! Megjött ** Londonból ** a vérvizsgálatom eredménye, és NEGATÍV! :)

Legyetek jók! Vigyázzatok magatokra és a babákra! További szép napot!

Tsók! Anta

Kép
verdict

Evita
megy az agyalás nálam , a férjem már sokszor néz nagyokat :roll: :lol: ráérek, mit csináljak itt fekve :?: :wink:
az jó, ha bírod a melót, meg még az egyetem is :shock: le a kalappal :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Anta
örülök, h jelentkeztél, végre :wink: gondoltam, h a sok meló miatt nem jössz :!: rám sem voltak tekintettel, olyan természetes volt, h ott voltam és csináltam a dolgomat, mint előtte :!: :roll:
kedves egy főnök :shock:
örülök a negatív eredménynek :!: milyen vizsgálat volt :?:
vigyázz magatokra :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Anta
Örülök,h jöttél! Sajnálom,h ennyire túl hajszolnak! Gratula a negatív eredményhez!

Suzy
Na ja! Elég unalmas lehet folyamatosan feküdni! Én nem biztos,h bírnám! :oops:

evita10
Budapest IX. kerület

Jajj Lányok próbállak benneteket visszaolvasni. Sajnos küzdök a délutáni hányással :cry: már napok óta. A reggeli még ép benntmarad, de amit 10-kor ettem....

Böbe! Nagyon helyes a pocakod....Maja..hát inkább nem mondok semmit. Olyan hihetetlen még mindig hogy egy ilyen gyönyörű kis lény növekszik bennünk.
Suzy!Hát a 36 hét utáni felkelés is odébb van még. Jó hogy ennyire sikerült elfogadnod a helyzetet. Cipikének minde apró rezzenését kiélvezheted. Köszönöm a tippet. Egész jó dolgokat sikerült ma venned.
Verdict! Hát a főnököd nem semmi. Én azért azt hittem pár mosoly mellé azért egy kicsit tekintettel van az állapotodra.

KépKép
yokka03

Na végre.

Én nem tudom mi van velem. 10ig aludtam, de olyan álmos vagyok egész nap... Alig élek. Már egy kávét is ittam (psze, csak nagyon gyengécskét), de majd lefordulok a székről. Na mindegy, azért pötyögök.

Micsoda hírek... Újabb Babuska ezen a nagyvilágon :) . Gratulálok Wivi. És én is várom a sztorit, még ha kicsit rázósabb is volt a dolog, mint vártad.

Böbe, a hasad nagyon helyes és döbbenet, hogy már ennyire látszottak kislánykád pofijának részletei. Én meg még azt sem tudom, h fiúcska vagy lánykát várunk olyan nagyon :P

Gyevacska: Én is Budapestben gondolkodom inkább, így nem is nagyon néztem 4Ds uh-t Pécsen. De majd még lehet, hogy futok egy kört itt is. Igazándiból én azért mennék inkább Bpre, mert akkor olyan orvost keresek, aki C-s jogosultságú uh-os doki, továbbá kb mindenhol ugyanannyiba kerül. 10-15 ezer ft körüliek. Nekünk pedig céges autónk van (korlátlan használat bármikor), így az üzemanyag is teljesen mindegy. Férjem is mindig mondja, őt nem a rövidebb, hanem a gyorsabb út érdekli :D .
Olvastam, hogy nektek sem mutatta meg magát a kis gyermek? Tudom mit érzel, én is olyan csalódott voltam. Persze teljesen mindegy, mert tényleg csak az számít, hogy minden rendben legyen és minden a helyén legyen, de azért én duzzogtam picit. De inkább az orvosomra voltam mérges, aki szerint csak a 25. héttől lehet látni a nemét. Érdekes... De fel a fejjel, legkésőbb a születése napján minden kiderül. Jól megvigasztaltalak, mi?

Menion, tuti nem olvastam vissza elég alaposan, de milyen előadás volt ez? Valamilyen szülésfelkészítő? És te ingyenesre jársz vagy fizetősre? Itt Pécsen van ingyenes tanfolyam, 8 hetes, majd lassan én is bejelentkezem egyre. Bár a Parentis Szülés című videóját már megnéztem, az is tanulságos volt. Tényleg, ha kell valakinek, ha érdekel valakit, szívesen elküldöm :D . Én most vadászom a ugyanennek a Parentisnek a Szoptatás című dvdjét, de ezt sajna nem tudtam letölteni netről, ezért vateráról fogom megvenni. Nagyon érdekel, mert szó van benne arról, hogy nem muszáj cumit, cumisüveget használni, hanem csak elég a cici és a pohár. Sógornőm sem cumiztatott, simán pohárból ivott mind3 gyereke... Szóval érdekel ez a dolog.

Orsi, neked köszönhetően sírással kezdtem a mai napot. Nagyon meghatódtam a szülésed történetén. :P És szintén neked köszönhetően jobban várom már, hogy a kezembe vehessem a Babámat, mint valaha. Olyan jó volt olvasni. Jó egészséget kívánok.

Evita, tök jó, hogy ilyen aktív a gyerkőcöd. Ha nem mocorog, egy idő után én is olyan ideges tudok lenni. Itt voltak ugye hvégén a bnőim, azt hiszed megmoccant nekik??? :D Kis csalfa. Ma reggel édes volt, megfordulhatott, mert rövid idő alatt teljesen máshol éreztem a rúgásokat és a hasam keménységét is.

Amúgy ti használtok vmit a pocak húzódásra? Én a hétvégén vettem egy Avent terméket kifejezetten erre, ill a striák kialakulása ellen. Nagyon kellemes az illata, de mást egyelőre nem tudok mondani róla. No meg, hogy kevésbé viszket a hasam.

No írjatok, mert jó olvasni Benneteket :P

KépKép

Kép
szandriii

Evita
de hogy is nem bírnád :!: :wink: én egyébként nagyon pörgős vgyok, a babádért kibírnád hidd el :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Yokka
szegénykém :cry: pihizzél drága :!: akkor elég gyengén érzed magad, nem :?: :roll:
igen odébb van még a 36.hét, de csak pozitívan állok a dolgokhoz :!: :wink:

Szandriii
igen használok az elejétől fogva, DM-es olajat terhességi csíkok ellen :!: mellem, hasam combom kenem minden tusolás után :!:
de jó, h van szolgálati autótok :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy! Most sajnos eléggé...Egész este kinlódok, aztán éjszaka émelygés...de közben már azért is mert üres a gyomrom és éhes vagyok. Ahova megyek oda is csak gyalog. Ha kocsival megyünk annak nem lesz jó vége. Pedig Apukám is várna már haza, disznótoroztak is...a fagyónkba is fér 1-2 dolog.Könnyebb ha nem kell mindent megvenni.

KépKép
yokka03

Yokka
Sajnálom a rosszulléteidet! Remélem hamar elmúlik!

Szandrii
Én is Dm-es stria elleni olajat használom!
Milyen jó, hogy van céges kocsi!
Még ha meg is mozdult volna akkor, valószínűleg,ha a barátnőid rátették volna a kezüket a hasadra, akkor nem rugdosott volna! Huncutok nagyon! :lol: :lol:

Suzy
Valószínűleg tényleg kibírnám! Babóért muszáj lenne!

evita10
Budapest IX. kerület

Halihó!

Képzeljétek tegnap este Dalma alig akart elaludni, nem sirt, de háromnegyed tizig lesegetett.....nyögdécslt, rikogatott...olyan hangokat tud kiadni, jesszusom!
Aztán nagy nehezen lecsukta a kis szemecskéit....éssssss negyed négyig aludt, Apa ébredt a gőgicsélésre és ijedten keltett, hogy Dalma kihagyta a fél egyes etetést....persze Én is jól megijedtem, de reggel felhivtam Anyumat, aki megnyugtatot, hogy semmi baj nem történt...csak valószinűleg elég volt neki az esti kaja idáig....
Tisztába tettük és szopizott.....és negyed kilenckor kelt újra.....úgyhogy tudunk aludni, egyelőre! Nagyon rendes Kislányka!
Szerdán mérjük le meztelenül.....kiváncsi vagyok mennyit hizott....enni 40 grammtól-90 ig szopizik....egyelőre váltott mellből szoptatom...jobb igy Nekem mert kevésbé feszülnek a melleim!

Jaaaaaj, :oops: köszönöm a dicséreteiteket...nem akartalak ám megsiratni Benneteket....de.....nekem is mindig sikerül bőgnöm rajta....! :cry: :oops:

Annyi minden történik Veletek!
Örülök Mindannyiótoknak nagyon!

Deann! Remélem jól irtam....ha nem bocsi!
Kérlek, ne add fel.....az, hogy most a sors valamiért igy akarja, higy a Kisbabád Angyalka legyen, ennek megvan az oka....de ne keresd a miértjét....mert nem találod meg! Istenke szeretné Őt maga mellett tudni, mert igy a jó.......
Te pedig teljesen egészséges, fiatal vagy, annyi Babád lehet még amennyit csak akarsz....de ennek az Anygalkának most mennie kell, fel kell röppennie az Égbe és Neked el kell Őt engedned! Hagyj időt Magadnak/ Magatoknak az elválás feldolgozására....ha kell és Neked úgy könnyebb, tégy egy gesztust egy jelképes dolgot, amivel megmutatod Neki és magadnak, hogy elengeded.....
A műtét....ne félj....erős vagy!!!!!! :)
És ha csak arra vágysz, hogy meghallgassanak, igy ismeretlenül is.....küldj egy privit...és dobom a számomat! :wink:

Ne haragudjatok, hogy kiemelten Neki irtam, úgy éreztem most neki van a legnagyobb szüksége pár jó szóra....de azért mindegyikőtöknek itt vagyok....figyellek, olvaslak Benneteket! :)

Puszi Nektek! :oops:

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Szép estét, Kismamik/Anyucik!

Jesszusom, annyit írtatok, hogy amire a végére érek… de nem baj! ;)
Ja, én úgy dolgozom fel, hogy egy Word van nyitva, és ahogy olvasok, úgy oda jegyzetelek, aztán átmásolom… :D 8)

Cukigabi! Örülök, hogy jól vagytok Roli babával! Remélem, hogy a hasfájásra használnak a praktikák!

Orsi! Csodaszép szüléstörténet! Én is megkönnyeztem és úgy izgultam közben, hogy mi lesz a következő történés…Az nem számít, hogy megkönnyeztük, mert ez nem a szomorúság miatt történt!
Lehet, hogy túl patetikusan hangzik, de sztem a közösség minden tagja egy kicsit része a többiek mindennapjainak és valahogyan átérezzük a másik örömét/bánatát! Hiszen a babavárás/nevelés ténye összeköt minket! :oops:
És Orsi, köszi a gyakorlati infókat is! Figyelek! ;)

Evita! Örülök, hogy a babód izeg-mozog rendesen. Hát igen… amíg az ember lánya nem érzi a kis lakót, akkor azért izgul, ha elkezd mozogni, akkor meg azért, ha nem érzi eleget… Biztos én is ilyen leszek!

Suzy! Örülök, hogy te is jól vagy és Cipike pörög ezerrel! A rendrakással csak óvatosan, pihenj sokat!!!!! De jó neked, hogy nem vagy kívánós! Én az elején, az émelygős időszakban voltam gondban, de most… az a szívfájdalmam, hogy édesszájú vagyok, és néha rettenetesen megkívánom a csokit… :oops: :oops: De ezt leszámítva, a levesek nálam mindig nyerők és mindenféle főzelék!
A kádállvány nagyon jó dolog sztem. Én az egyik ismerősömtől kapok és nagyon örültem neki! Ő sokat dicsérte! Amúgy tényleg jó bevásárlást csináltál, ügyes!

Menion! Azért nem semmi, ahogy nyomod! Munka, háziasszonykodás! Elismerésem! Lehet, hogy írtad, de… :oops: meddig tervezel dolgozni? Ja, közben látom, hogy Suzy is kérdezte, de most már hagyom.. :D
A teavajat én is imádom! Főleg hétvégén reggel friss kiflivel! Uhh… Na ma hasonlót csemegéztem vacsira, mert házikenyeret csináltam és azt koronáztam meg a vajjal, nyami!

Deann! Gondolatban én is veled vagyok és csak arra bíztatlak, hogy bírd ki ezt a pár napot, aztán eldől, hogy hogyan tovább! Soksok erőt küldök én is!

Yokka! Na, neked is kalandos hétvégéd volt! Minket egyszer jan 1-én kellett kihúzni a térdig érő hóból, miközben kirándulni mentünk… nem csúsztunk le az útról, hanem tolatás közben nem látszott, hogy arra nincs út… :) Uhh, nudizás…na az nekem sem feküdne!
Sajnálom a hányást! Nekem a borsmenta teát javasolták hányinger ellen, egy pohárkával (nekem használt). Pihenj sokat, hátha az is segít!

Vivi! Sok tejecskét a továbbiakban és én is várom a te születéstörténetedet is!

Nomi! Örülök, hogy te is jöttél. Húúú, azért te is a vége felé jársz, nem?

Böbe! Cuki-cuki pocakfotó és a 4D kép is! Gratula!

Verdict! Szuper, hogy tudtál jönni és gratula a negatív eredményhez! A főnöködet nem kommentálom inkább… Azért te csak óvatosan dolgozz és pihenj, amennyit csak lehet!

Szandri! Hát, ez a céges autó jó dolog! ;) Nekem még nem nagyon van pocak, ami húzódna, de megelőzésre testápolóval nyomulok.

Huhh, azt hiszem, megvagyok. Többre most nem futja, mert kész vagyok… Hétvégén szétdobtuk az egész lakást, szobákat átrendeztük meg egyéb nyalánkságok. Holnap még folyt.köv… 8) És alig (vagy túlságosan is) érzem kezem-lábam! Párom meg náthás+allergiás és ilyenkor… tiszta gyámoltalan! Persze tegnap még a porra fogta, de ma már elismerte, hogy valami van. És akkorákat prüszköl, hogy azt várom, mikor jön át valaki szólni... :) /Na annyira azért nem várom.../
Szép estét!!!!

KépKép
manama

Szep jo reggelt!

Olyan jo volt olvasni,hogy hianyoltatok.. :oops: Az az igazsag,hogy nekem is nagyon sokat jelent ez a csapat,hiszen rengeteg segitseget,biztatast kaptam/kapok. Szoval,ha 2 napig nem olvaslak Titeket,mar hianyoztok.
Valamelyiketek elkuldene a teloszamat priviben?

Bobe! Aranyos a poci,de Maja fantasztikus :wink: :wink:

Anta! Gratula a jo eredmenyekert. Sajnalom,hogy ilyen luke a fonokod. Nekem szerencsem volt,a manager minden heten kerdezte hogy kell szabadnap,mikor megyek orvoshoz ( a tulaj nem volt mar ilyen aranyos,de ot magasrol lesz...m)

Evita! Oszinten nem tudom itt hol csinalnak 4d-s uh-t. Neztem a neten,semmit nem talaltam,a korhazban meg kerdeztem,de nem adtak valaszt(nem reklamoznak maganklinikat) Egy csajszi viszont mondta,hogy egy masik varosban tud egy helyet,de valami 250 euro. Nem tudom mi az igazsag,ez egy kicsit tulzasnak tunik. Ugyhogy ez lemaradt. De var a "nagy talalkozas",es akkor a titokra is feny derul :lol: :lol:
Puszi Nektek!!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nomi77

Heló!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tegnap megvolt az első kettesben töltött napunk Rolival.Apa bement dolgozni :?
Hát elég kemény volt,de azért elvoltunk,délelőtt volt a védőnéni,délután meg a doki,mindene tökéletes,jól megvizsgálták.
:lol: 2 óránként evett :shock: kicsit már kivoltam.Aztán du. fél 4-től este 8-ig aludt :lol: már úgy ébresztettük,hogy fürcsi van.Éjjel meg fél 1-kor és fél 5-kor ébredt. :)

Ma megyek intézkedni,mert megjött a TAJ kártyája is,meg anyuhoz is megyek,addig apa lesz vele.

Sajnálom,hogy nem tudok sűrűbben jönni! :cry: :roll:

Mindenki vigyázzon magára és a babákra/pocikra!!!! Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok lányok!

Remélem mindneki jól van!Nem nagyon tudok írni,mert ezer egy a dolgom,holnap szabin leszek.Végre talán megcsinálja adokim az EKG-t!

Szép napot nektek!Vigyázztok magatokra!

Puszi

url=http://picibaba.hu]Kép[/url]
hencsi25

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Tegnap tesómnál aludtam! Ő Csepelen lakik (szóval Orsi, Gabi közel voltam hozzátok :wink: ). Amúgy teljesen kiment a fejemből, h nála kell aludnom, este 7kopr hívott,hogy elindultam-e már? :oops: Erre én: hova? minek? :lol: Teljesen kiment a fejemből! Még szerencse,hogy akkor jött a munkahelyéről és hazafele beugrott értem! :lol: Azért kellett nála aludnom, mert neki reggel 7re kellett dolgozni mennie,kivételesen, férje meg hajnali 1re ment, így reggel én voltam a kislányával, felkeltünk, megreggelizett, kicsit mesélt olvastunk, mert túl korán kelt! Aztán anyum jött értünk és kocsival elvittük a bölcsibe! Olyan édes Lilla, megzabálom. Este is úgy örült nekem, mindent nekem kellett vele csinálni, fürdetni, vacsoráztatni... Zabálnivaló! :lol: :lol:

Orsi
Hihetetlen, hogy mindig aggódunk ezekért a Babákért. Amíg a hasunkban vannak, miért mocorog keveset, minden rendben van, ha meg már kint vannak, akkor másért. Miért alszik sokat, miért keveset, és 25 millió más dolog! :lol: Aggódhatunk állandóan!
Nekem is ilyen jó alvó gyerek kell! :oops: :lol:

Manama
Óvatosan azért a pakolással! Jobbulást a párodnak!

Nomi
250 euro??? Az tényleg húzós!! De milyen fura,hogy nem nagyon van 4D! :shock: Elég érdekes! Nem baj! Lesz majd nagy meglepi a nagy találkozáskor!!!

Gabi
Roli baba délután már bepótolta az alvást! :lol: És éjszaka is milyen jó kisfiú volt!!! Hagyott Titeket is aludni!

evita10
Budapest IX. kerület

Evita! Koszi szepen! Az az igazsag,en a neten nem neztem a gorog oldalakat(mert nem tudom a nyelvet). Ugyhogy lehet van itt is mindenhol 4d.....

Gabi,Orsi! De jo,hogy tudtok idot szakitani rank! Puszi Nektek is a Babaknak is...

nomi77

Szép jó reggelt kívánok :)

Ma kivételesen normális időben sikerült felkelnem (fél10). Másodszor, mert amúgy kelek a férjemmel és reggeliztetem minden nap. Azóta csak reggeli és közben Benneteket olvastalak, no meg egy kis tévé közben :)

Amúgy ma elég vidáman keltem, ennek két oka is volt. Kisbabám úgy tűnik reggel apával ébred. Vagy inkább apára (olyan idegesítő és ijesztő az ébresztőórája)? No mindegy, de úgy fest, reggelente nagyon aktív a kis apróság :). Ez már eleve öröm volt ébredéskor.
A másik dolog, hogy a Babával álmodtam. Nem ez volt az első alkalom, de az eddigi álmaimban vagy nem láttam az arcát, vagy nem volt neme. Ez volt az első, hogy volt arcocskája és azt is tudtam, hogy lányka. És még neve is volt: Borka (Borbála). Olyan kis cuki volt álmomban (is), kis fekete haja volt :D hát fülig ért a szám reggel. Aztán a férjem hallgatózott picit, szerencsére produkálta magát, szal... Szép volt a délelőttöm :)

Remélem nektek is hasonlóan.

Yokka a hányásra én sok jó tanácsot nem tudok adni, mert én iszonyúan megszenvedtem ezzel a dologgal. Kb a 6. héttől a 18.ig. Nem akarlak elkeseríteni, de nekem semmi nem segített. Én a csipkebogyó teát olvastam, hogy az jó a hányásra, no meg a citrom. Na az volt talán az egyetlen, amivel bírtam egy darabig. Mindig volt nálam egy fél citrom, amit nyalogattam. Próbáld ki, hátha... De ne keseredj el nagyon, idővel el fog múlni.

Verdict: te hol dolgozol, hogy ilyen baromi megértő a kedves főnököd? És biztosan elsiklottam fölötte, de hogy hogy Londonból jött a nagy és kövér NEGATÍVOD?

Gabi: Vicces, én bele se gondoltam abba, hogy egyedül is kell majd maradnom a babával :D . Nahát, újabb kihívás. De neked akkor nagy gratula az első kanyarhoz :).

Hencsi: úgy látom mi nagyon egy idősek vagyunk, pontosabban a babák :). És amúgy én eredetileg Veszprém megyei vok, Vpben születtem :)

Evita Tök jó, hogy babáztál tegnap. Én is éppen ma kínálkoztam az egyik bnőmnek Szegeden, hogy megyek segítek neki, mert 24én született a második babája és közben ott van a két éves is. Szóval elkél neki a segítség. Én is úgy szeretek babázni, annyira édesek és olyan hálásak tudnak lenni . No meg a gyakorlás sem árt :).

KépKép

Kép
szandriii

sziasztok!
én megint csak kérdéssel jövök... :?
ha nekem elveszik a babát... akkor a havim mikor fog megjönni? :roll:
deann

deann
Én úgy tudom, hogy 4-6 hét, de tapasztalatom ez ügyben nincsen!
Majd a többiek lehet,hogy jobban tudnak segíteni!!

Szandrii
Örülök,hogy ilyen reggeled volt! Nincs is annál jobb,mint babamozgással indítani! Nekem is reggel rúgott, de csak 1et, amikor a kocsiban ültem,és vittük reggel Lillust bölcsibe! Jelezte,h felébredt!
Nekem még a férjem nem érezte! :cry: De majd eljön annak is az ideje! :lol: Olyan jó Babóval álmodni. Én is nagyon szeretem. Én már sokszor álmodtam vele,és mindig kislány volt, úgyhogy nagyon kíváncsi vagyok,hogy tényleg kislány-e!

evita10
Budapest IX. kerület

köszi evita (:
deann

Sziasztok kismamik!

Jó sokat termeltetek míg nem voltam...jegyzeteltem más különben nem tudtalak volna követni benneteket,remélem nem hagyok ki senkit...ha mégis ezer bocs.
Az éjszaka szépet álmodtam:D ...azt álmodtam h fogom a karomba Ádámkát...jó érzés volt nagyon,mintha valóságos lett volna.
Tegnap jól el fáradtam:( ...egyedül voltam itthon és Én főztem dél volt már mire kész lettem mindennel a mosogatást hagytam későbbre...előtte pihentem 1-2 órát.

Vivi!Gratulálok :!: Sok tjcsit egészséget és boldogságot!!!

Orsi!Nektek is gratulálok!Sok boldogságot,tejcsit és egészséget kívánok!!!Örülök h jól vagytok.
Én is meghatódtam a szüléstörténeteden,köszi h leírtad nekünk...nagyon jó volt olvasni.

Evita!Örülök h a picid egyre aktívabb.
Köszi az infót Viviről és várjuk a szüléstörténetét...természetesen mikor lesz egy kis ideje.

Dean!Sok erőt és kitartást kívánok!!!

Nomi!Köszi jól vagyok.Örülök h jelentkeztél és h jól vagy.Grat a vérképedhez h jó lett!

Suzy!Sok mindent vettél...ügyes vagy.Örülök nagyon h Apácska is otthon van veletek.És h aludtál az éjszaka?h érzed magad?gondolom Cipike sokat mocorog.

Böbe!Szép pocak és csinos vagy!Maja pedig nagyon édi!

Anta!Örülök a jó eredményednek,grat!!!Sajnálom h a főnököd olyan,lehetne megértőbb veled a te állapotodban.

Szandri!Én egy sima testápolót használok...nekem be vált.
Érdekelne a"Parentis Szülés"légyszi majd küld el,köszi.
Örülök h jól kezdődött e reggeled.

Gabi!Jó kisfiú Roli baba!Örülök neki.

Most már be fejezem,nagyon el zsibbadt a lábam így ülve a gép előtt...megyek pihizni és majd még jövök ma.Sajnos még nem készítettem képet a pocakomról
:( ,de amint kész lesz fel fogom rakni.

Szép napot kívánok mindenkinek!!!

Kép
erika12

Adri!

Kerestem néhány weboldalt az abortuszról, valószínűleg ezeket te is megtaláltad, de ha gondolod, belinkelem neked. Nem akartam egyből, mert beleolvasgattam és elég felkavaró. De ha szeretnéd... Szívesen bemásolom.
Kitartást. Szandra

KépKép

Kép
szandriii

Sziasztok :!:

Gabi
örülök, h jól vgytok, ügyi vagy :!: :wink:
a baba az első, csináld csak a dolgod, ha meg van időd inkább őihenj le, majd telik az idő és minden kialakul, helyére kerül, sok ügyintézés van most úgy is...meg össze kell még szoknotok :!: :wink: a fórum megvár :lol:

Manama
jobbulást a férjednek :!:

Evita
aranyos lehet az unoka hugi :wink: örült neked, ez olyan jó, Én is így vgyok az unoka öcsémmel :!: :wink:

Szandriii
örülök, h vidáman ébredtél :wink: nincs is annál jobb érzés, mikor érzed, ha a babócád mozog :roll: :wink:
micsoda álom volt :roll: :lol:

Én nagyon sokszor álmodtam már a kisbabámmal, szüléssel kapcsolatban, előttem van a hely ahol szültem :roll: :wink: a nővérem kisfia születési súlyát méretét is megálmodtam 100g-ot tévedtem a hosszúságát eltaláltam :!: :wink:

Adri
én is úgy tudom, mint Evita :!:

Ma megérkezett a projektoros forgó, csak vettem a vaterán, nem bírtam ki :!: :wink: olyan szép :wink:

Csajok nagy dilemmában voltam napokig, nem is írtam nektek :oops: nem a dokinőmnél fogok szülni ez már biztos, mert még mindig szoptat, így nem vállalhat ügyeletet, de az meg kell, h szülést vezethessen :!: annál a dokinál fogok szülni, aki a legjobb uh-os doki, akihez jártam a kötelező uh-ra :!:
csak azért voltam nagy dilemmában,mert a dokinőm nem ezt a dokit ajánlotta, de tudta, h Én ezzel jóban vgyok és bármikor elvállalna, de akit meg ő mondott nem akarok hozzá menni :!: haragot sem akartam :!: 36.hétig járhattam volna a női orvosomhoz, de úgy voltam vele, ha véletlen kórházba kerülök akkor mi lesz???ott vgyok , h van két orvosom is, de egyikhez sem tudok menni???
a lényeg, pénteken megyek utoljára a nő dokimhoz. jövőhét keddtől pedig a másokhoz és onnantól már csak egy orvosom lesz :!:

Lehet, h kicsit zavaros amit írtam :oops: :roll: :?:
meg kell nyugodnom, le kell tisztáznom az orvos dolgokat, biztos kezekbe akarok lenni, nem szeretem a bizonytalanságot :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szandra,
megköszönném ha bemásolnád :!:
deann

Erika
köszi, de most jól aludtam, egészen 9-től reggel negyed 9-ig :wink: zsibbad a kezem reggelente, napközben nincs gond :!:
sokat mozog Cipike :!: :lol:
már nem sok van hátra :roll: :wink: nem szorongsz a szülés miatt :?: dokihoz mikor kell menned :?: :?: te jársz CTG/NST-re :?:
szép álom lehetett :roll: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy
Teljesen érhető volt amit írtál! Nehéz lehetett meghozni a döntést! A lényeg,hogy most már tudod mit szeretnél. És jövő héttől ahhoz a dokihoz jársz majd, akinél szülni fogsz!!!
Teszel fel képet erről a forgóról? kíváncsi vagyok,hogy milyen!
Milyen jó,hogy ilyen sokat aludtam!

Erika
Nem is kell mindent egyszerre csinálnod, pihenj sokat! A munka megvár! Na meg más is el tud mosogatni rajtad kívül szerintem.
Megkérdezhetem,hogy az anyósod hány éves?

evita10
Budapest IX. kerület

Evita
majd, ha teljesen kész a kiságy, meg van bele minden, amit szeretnék, akkor teszek fel képet...ez a vaterás forgó:

Kép Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

wáóóó!! Nagyon gizda! :lol: Iszonyú jól néz ki!!! Mennyiért vetted?

evita10
Budapest IX. kerület

8490ft, nem volt olcsó, sőt, de annyira megtetszett mindkettőnknek, h nem tudtunk neki ellenállni :roll: :wink: világít és zenél vagy külön- külön vagy csak forog :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!Örülök h jól aludtál. Zsibbadás:nem jó,sajnálom,de ez ilyenkor természetes?azért kérdem,mert nekem is volt h a bal kezemen az ujjaim zsibbadtak.
Tényleg nincs már sok hátra,csak úgy repül az idő és többször is azon gondoskodom h lesz és milyen,izgulok nagyon a szülés miatt.
Jövőhéten szerdán kell menjek dokihoz uh-ra...már alig várom.
CTG-n még nem voltam és a dokim meg nem mondta h fog csinálni.
A forgó nagyon szép,jól néz ki.

Evita!Anyósom 54 éves.

Kép
erika12

Csajok!!
Hol van mindenki????

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok!

Gabi! Hajrá-hajrá a kettesben töltött napokhoz is! Biztos nagyon hamar beleszoktok mindketten. Pici Roli lefoglal rendesen, nem csoda, ha csak néha tudsz írni.

Evita! Hűű, neked aztán jó napod volt! :D Pótmamiskodni nagyon jó, főleg egy cserfes bölissel.

Szandri! Irigy-irigy az izgő- mozgó apróságra! ;) ;)

Erika! Én is várom a pocakos képedet!

Suzy! Húúú, nagyon vagesz ez a zenélő forgó! Imádom a zsiráfokat, már azért is elgyengültem… :D :D Orvos dologban megértelek, hogy nagy dilemma volt. Tényleg fontos, hogy biztonságban érezd magad!!!

Na, ma én is szuggeráltam a picikémet. Dokinál vártam a soromra, de most nem vittem olvasnivalót, csak bámultam ki a fejemből. Ééés ez remek alkalom volt arra, hogy kicsit elbeszélgessek vele, hogy ugye majd fog jelezni apró kis rugdalózással? Remélem, vette a lapot :D bár még van ideje!
Egyébként volt előnye a pakolásnak, mert előkerült egy rég elfeledett nacim, ami most nagyon kényelmesnek bizonyult, egyből be is fogtam! 8)

Hűűű, kíváncsi vagyok, hogy ki lesz a következő, akiről jón a hír, hogy „csajok, megkezdődött…” :) :)

Szép estét mindenkinek!

KépKép
manama

Manama
Bizony jó volt! Nagyon szeretem a kis Drágát! Annyira édes! Zabálnivaló! Olyan hihetetlen,hogy már 2 éves lesz novemberben, pedig még csak most született. Emlékszem, amikor mentünk be a kórházba látogatni! Csak úgy repül az idő!!! :lol: :lol:
Milyen dokinál voltál? Ultrahangon? Ha igen, mit mondott?
Biztos nemsokára fog jelezni! :wink: Most már bármikor beindulhat!!
Hát most Erikán és Nomin a sor! Kivi vagyok én is,hogy ki szül meg előbb! :lol: :lol:

Viviéket ma hazaengedték!!!! :lol: :lol: :lol: Jejejeje!!! Hip hip hurrá! Amint tud, majd jön!!

Vivi
Várunk nagyon, de természetesen ELSŐ Barnus baba, :lol: na meg az is,hogy pihenjél Te is!!!

evita10
Budapest IX. kerület

Schorsi,
fúúú annyira jól esett olvasni amit írtál. komolyan mondom!!köszönöm!
vágynék én arra, hogy meghallgassanak, a baj csak az, hogy ez a páromtól esne jól.
de megértem őt is. neki sem esik jól erről beszélni, de azért... :(
köszi szépen, de ha még fel is hívnálak, nem tudnék beszélni róla.
csak így napközbe eszembe jutnak dolgok.

Manama,
neked is köszönöm!
most igazán jól jön (:

Erika,
köszi neked is!

Szandra, Suzy,
köszi a válaszokat és a támogatásotokat!

holnap megyek erre a mintavételre.
igazából ha ti nem írjátok le, hogy miből áll,
akkor csak holnap tudtam volna meg.
szorítsatok, hogy ennél rosszabbat ne mondjanak!
anya megint azzal jött, hogy "azt a valamit mikor csinálják meg?"
kezd elegem lenni belőle... de mind1. most ez zavar a legkevésbé.
na megyek aludni. jóéjt nektek! és vigyázzatok a picikre meg magatokra! (:
deann

Sziasztok!

Vivi párja vagyok ismét. Csak egy gyors helyzetjelentés.
A szüléstörténetet majd Vivi elmeséli.
Ma hazahoztam őket, minden rendben. Barni egyből fintorog, ha fél méternél távolabbra kerül a táplálékforrás. Mikor szopizik, akkor meg két kézzel öleli. :)

Kép Barni 1.5naposan

Vivi üdvözül mindenkit, s köszöni, h gondoltok rájuk.

Üdv.

Jocó
wivianne

még nem olvastam vissza bocsi...

megint voltam uh-on most a fizetős dokinál...
3 hete voltam nála és akkor 150gr-al volt kissebb a babám...most 1080gr-ot mért....nem tudom ez jó-e mert itt olvasom amiket írtok és van akinek 300-al is több....
a doki azt mondta minden szép és jó...
természetesen nem kérdeztem rá arra amire akartam mert elfelejtettem
a listámon az van írva hogy flowmetriát szoktak nézni ilyenkor már és ezt akartam tudni hogy az rendben van-e.....
de minden más ok....szépen látszott a kis pofija és mindene...mulatságos volt a doki mert mikor tisztán látható volt a kis punija akkor azt mondta"mondtam már hogy mi a neme?"én meg gyorsan rávágtam hogy lány ha igaz és erre látszott hogy megnyugodott...biztos átfutott rajta hogy hátha nem akarjuk tudni és most elég jól látható volt a téma
de valóban nem tőle tudjuk így erre is jól emlékszik

Kép
menion
Budapest

tegnap megcsináltam a hungarocel díszek festését ma meg fel is ragasztottam a falra...
végülis még van 8 db textil pelus amit most kimostam és még vasalni kell de azzal a szoba totálisan kész lesz...
most majd a korházi csomagokat kell elkészítenem és akkor kész minden....hálóingeket varrni fogok magamnak ugyanis sose hordok ilyesmit...viszont az esküvőre abrosznak lepedőket vettem és ezekből fogok varrni hálóingeket...100%pamut és legalább nem fogom sajnálni ha összevérzem vagy kórház után ki kll dobni...mert itthon tuti nem fog kelleni

Kép
menion
Budapest

júúúúúúúj de szép poronty...mini manó :lol: remélem minden rendben van veled wivi...csak törődj a kicsi kincsel mi várunk türelmesen rád! és akkor is kiváncsian ha nem a legkönnyebb szülés történet lesz amit írsz....
evita a derekam volt hogy majd szét szakadt nekem is de most ez felére csökkent úgyhogy bíztatásként mondom talán neked se lesz ez mindig....képfeltöltés ügyben nekem is gondom van mert nem tudom 600x600ra kicsinyíteni pedig annyira szeretném ide feltenni amiket csináltam...
suzy nekem se megy a kajálás...nincs ötletem se pedig ez 33 évig sose volt gond....ma megcsináltam a rakottkelt és vacsira ettem de a multkori teavaj überelt mindent :oops: hogy miért?
melózni szerintem novemberben még fogok de aztán tutira nem fog menni...a vizsgálatok miatt...így is már röhögnek rajta hogy mennyi papírom van és ma pl a doki mosolygott hogy összefűzöm a leleteimet egy lukasztóval megy egy fonállal...de hát mindenki csak küld ide-oda...immunos,endokrin,házidoki,sztk nőgyógy....most pl a vérvételt kell úgy összehoznom hogy egy szurival megoldjam 5 orvos igényét....5 felé kell vinnem a vérem :shock: tegnap is pl.szemészetre hajtott el a házi doki hogy menjek mert megvakolhatok :roll: hát nem akaródzott de nem akartam parázni...jól megkínoztak de legalább a szemnyomásom jobb mint fél éve de ez is tovább küldött még vizsgálatra... :roll:
tök ügyes vagy hogy ennyi mindent vettél a neten!

Kép
menion
Budapest

böbe szuper a kép a babóról gratula!
verdikt jó fej főnök!ebből is látszik mennyire nincs képben hogy egy vizsgálatot mennyire nem lehet "elnapolni"...mondtam volna neki hogy mehetnék táppénzre is és akkor nem hogy megbeszélni de dolgozni se mennék be...tedd helyre a majmot :P
szandriii ingyenes a felkészítő igen! itt ez a sote 1-en 10 alkalmas minden csütörtökön van és a neten lehet olvasni mikor mi az előadás témája...aztán ha lejár akkor meignt elkezdik előlről így ha kihagyok mint ehéten a munka miatt akkor majd a következő sorozatban megnézhetem...karácsonyig van idő rá :D
nem tudom az a parentis milyen?
orsi-gabi le a kalappal elöttetek baba mellett még ide is figyeltek nem semmi!!!én azt hiszem nekem már nem menne...de majd kiderül ha ott tartok
manama munka szerintem novemberig de remélem hogy addigra valami autót veszünk mire a ctg-re kell majd járnom mert ha minden nap a klinikára be kell bumlizni az nagyon nehéz lesz...a melóből most is csak ez a nehéz hogy reggel 6kor elindulni és oda-vissza bkv-zni szar a öbbi nem gond

Kép
menion
Budapest

erika-szandrii irigykedek!!! én is szeretnél ilyen álmokat!!!
sokszor szomorkodok amiatt hogy nekem sosincsenek ilyen álmaim ami boldoggá tenne...mióta a szüleim meghaltak azóta a tesóm sokszor mesélte hogy velük álmodott sőt megbeszélte velük az aktuális dolgait...én a 10 év során talán ha 1x álmodtam velük is de akkor se beszéltük...jolyan jó volna!!! nagyon vágyom rá...ahogy arra is hogy a babával álmodjak....
kicsit az is bánt hogy azt mondják hogy ami igazán érinti az embert azzal álmodik...hát ennél jobban nem tud megérinteni már semmi...és mégse... :cry:
na de nem baj!majd látom életben...így legalább nem képzelek el egy képet ami ha más lesz a valóságban akkor esetleg csalódok....
annyira fura....elképzelésem sincs milyen lesz az én kisbabám....a nővéremnek sose gondoltam volna hogy kék szemű gyereke lesz és mégis....de hogy az enyém milyen lesz :roll: bármi előfordulhat mert van nálunk sok variáció...csak néger roma és kínai nem...
de barna szőke egyenes hullámos haj-zöld kék barna szem-tejfehér és barna bőr...ebből bármi lehet...

arra gondoltam hogy csinálok egy email fiókot amibe mindenki be tud majd lépni és képeket fel tud tenni illetve az elérhetőségeket megírni MIT SZÓLTOK? mert én ide nem tudok képet felrakni..
vagy más megoldás? nem vagyok egy nagy internet guru....

Kép
menion
Budapest

Sziasztok!

Egy gyors bejelentkezés, mert ma sulis nap van. Majd délután tudok jönni!

Vivi
Barnus csodaszép! Várunk nagyon!

Menion
Én a microsoft office picture manager-rel szoktam! és ott képek szerkesztése, átméretezés, és a web kicsi méretre nyomok! Az megfelelő! Úgy már fel tudod tenni!
De nekem nagyon tetszik a közös e-mail megoldás is! Akkor csak mi láthatjuk a képeket, mások nem férnek hozzá!

Majd jövök! Mindenkinek szép napot! Remélem mindenki jól aludt!

Puszi

evita10
Budapest IX. kerület

Menion
Azt elfelejtettem mondani,hogy ne az eredeti képpel csináld a szerkesztést, hanem a másolattal!

Annyira elizéltem az időt,hogy az első órára nem érek be! :oops:

evita10
Budapest IX. kerület

Mindenkinek szép reggelt!

Most jöttem meg uh-ról. Háááát...majdnem elsírtam magam, annyira helyes, van 2 keze+2 lába meg orrocskája...Bent voltam pszichológusnál és szerintem a nyugalomra meg a melegre elaludt. Amikor elkezdte nézni az orvos, nyomogatni azt már nem türte...elég élénk lett. Meg van mindene, minden ott ahol lennie kell. 156-ot ver a kicsi szive CRL:60 mm. Azt mondta az orvos szép baba. Most vagyunk 12 hetesek 4 naposok....Egyedül Apácska hiányzott...rossz volt hogy mással ott volt a párja engem meg nem tudott elkisérni.

KépKép
yokka03

Yokka
Örülök,hogy minden oké!!!!

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok!
Az elozo hozzaszolasom eluszott :evil: :evil: :evil:

Joco! Koszi a helyzetjelentest! Barni nagyon aranyos,csodaszep! Meg egy hatalmas gratulacio! Vivi! Varunk nagyon,es a szulesed tortenetet is (engem mar jobban nem fog megijeszteni,teljesen be vagyok igy is tojva :oops: :oops: )

Menion! Nekem nagyon tetszik ez a kozos e-mail fiok. En is bena vagyok,nem tudok feltenni ide kepet. Igaz,a Microsoft nincs fennt a gepen,epp a tegnap probalkoztam ....
En sem almodok a bebivel,igaz en nem szoktam almodni,nagyon ritkan akkor is hulyesegeket. Igaz,en "lattam" a babat. Meg februarban bementem a templomba,de mivel nagyon faradt voltam,nem tudtam figyelni az angol predikaciot,es magamban imadkoztam (tobbek kozott egy babaert),es akkor megjelent egy pici arcocska. Azt hiszem akkor mar pocakban volt :lol:

Suzy! Nagyon szep a forgo,Adamkat bizti jol le lehet majd kotni vele. Fog neki tetszeni :wink:

nomi77

Sziasztok!

Vivi! Gratulálok a kis Barnihoz, nagyon kis édes baba! Sok örömet és erőt hozzá! Aztán majd várunk! ;)

Evita!
Én a volt kolléganőmhöz szoktam járni látogatóba (azért csak szoktam, mert most már 200 km-re vannak tőlem) és az ő kislányuk is hasonló korú. Hááát, nagyon el lehetett vele lenni. És annyira édes volt, mert előfordult, hogy anyukáját hívtam és ő is átvette a telefont megkérdezni, hogy mikor megyek, mert jó lenne... :lol: :lol:
Egyébként tegnap nem UH-n voltam, hanem endokrinológián (pajzsmirigyes kontroll). De a dokinéni is jókat mondott! :) A következő vizsgálat nekem az AFP-s vérvétel lesz.
Hajrá a suliban!

Menion!
Nem semmi, hogy ennyi helyre kell járnod... 5 doki egy vérvétellel? :shock: :shock: Örülök, hogy minden rendben a bébikéddel! És tök ügyi vagy, hogy ennyi mindent el tudtál intézni!
Az e-mail fiók szimpi, de attól függetlenül az evita-javasolta progi jó, én is csak ajánlani tudom mindenféle szerkesztésre!

Yokka!
úúú, örülök, hogy jól sikerült a 12 hetes UH-d. Ismerős érzés ez a majdnem elsírós-öröm!

Lányok, ma reggel nekem is volt egy jó köröm. Kelek reggel, hogy vegyem be a napi szokásos gyógyszeremet. Azazhogy vettem volna, ha lett volna. Nem voltam túl rutinos, mert csak szedtem be minden nap, mintha el sem fogyna...:D :D Na, előkotortam a következő receptet, irány a patika. Igen ám, de az meg 90 napon túli (én kis lüke nem is tudtam, hogy 90 napos a beválthatósága) volt... Akkor fel a nyúlcipőt és mentem a házidokihoz. Ott szerencsém volt, mert nem kellett sokat várni. Rendelő persze tele, így amikor az asszisztens kijött, megrohamoztam, hogy nekem csak recept kell...
Szóval a ma reggeli tornám megvolt! :lol:

Mindenhol süt a nap? Itt igen, de "küldök" szívesen! ;)
Sziasztok!

KépKép
manama

Sziasztok Kismamik!

Itthon vagyunk és jól vagyunk! :D Akkora öröm őt a saját kis szobájába tudni!

Keveset fogok tudni csak jönni, mert előírás a 2óránénti szoptatás, mert besárgult szegényem. ( Rh+ lett). De nagyon szépen gyarapodik. (szerencsére van tejem.)

Ma este fogjuk először fürdetni. Már alig várom! :) :D

igyekszem a sztorival is!

Puszi mindenkinek!

Vivi és Barni

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Szia Vivi!

Köszi,hogy beugrottál! Örülök,hogy van tejcid! Szupi! Hiányozni fogsz, de természetesen megértjük! :wink: Barnuska az első!
Milyen jó lehet látni a saját kis ágyikójában! :lol: :lol: :lol:
Jaj de messze vagyok én ettől!!! :shock:
Sok sikert az esti fürdetéshez! Biztos nagy élmény lesz! Örökítsétek meg! :wink: Fénykép, videó! :lol: :lol:

Puszi Nektek!

evita10
Budapest IX. kerület

evita köszi majd megpróbálom azt a programot feltenni és használni...nem vagyok nagy ász ebben úgyhogy biztos időbe telik...
fél 3 ig itt éjszakáztam...reggel meg a védőnő telefonált hogy akkor most ő jönne...kicsit tényleg kezd komikussá válni hogy minden napra jut valami egészségügyi program...
de most azért jó hogy nem nekem kell menni mert így a szobát mutogathatom :D
11-re jön és biztos soká marad mert ő olyan sokat beszélős tipus...de nem bánom mert nem hülyeségeket hord össze és már kb 15éves kerületi tapasztalatokkal bír szóval érdemes meghallgatni...
aztán akkor jövök és csinálok mail címet is...bevallom nem is az én ötletem mert a másik topikban (decemberi babavárók)ahova szintén szoktam írni ott már rég van ilyen és szuperül használható...minden személyes adatot ott tudunk megírni és a fotók is ott vannak....ide azért csak semleges képeket lehet feltenni...hallottam már rémtörténeteket arról hogy éltek vissza az ilyen fórumos dolgokkal...
pl vannak akik direkt azt figyelik ki mikor szül és addigra kifigyeli azt is h az illető hol lakik és mikor a kórházban vannak kirabolja a házat :shock: de mesélhetnék még más ilyen szörnyűséget is...szóval nem nagyon szabad se képet se infót írni elérhető helyre....

Kép
menion
Budapest

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: