A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Panndi! Úgy látom bármit írok neked, azt támadásnak veszed, és a jóakaró kívánságaimat meg sem hallod. Ezen a dolgon már én is rég túlléptem, te hoztad föl akkor, mikor visszajöttél a babanetre, én csak reagáltam.
Nagyon rosszul esik, hogy így fogod fel a dolgokat, a hsz-eidben pedig külön nekem címzed az összes csípős megjegyzést...
És érdekes, az nem volt baj, mikor más "ítélte"/jegyezte meg, mekkora érzelmi válságon mész keresztül...

Kép
Kép
Kép
gremese

viranka, jók a képek!
És részvétem a nagypapád miatt :(

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Viranka! Már szóban mondtam neked, itt azért még egyszer. Nagyon sajnálom, ami a nagypapáddal történt! :(

A fotók nagyon jók, ugye megkapjuk őket? :D

Na most vissza dógozni...

Kép
Kép
Kép
gremese

sense, Lotti nem semmi :shock: Fruzsinak egyelőre tök mindegy, mit adok rá szerencsére, nem bánom, ha ez így marad még egy darabig :wink:

Viszont úgy rajzol, hogy hihetetlen: egyik nap rajzolt egy csigát, és szólt, hogy "Nézd, csiga!" Meg labdát is rajzol, meg is nevezi. És ha mondom, hogy rajzoljon labdát, vagy csigát, úgy is megy :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Mesi, én nem szeretnék vitát, csak nem értem, az, hogy elneveztük a babát (megjegyzem Zsófi nevét már 14 éves koromban tudtam ;) ), miért jelenti azt, hogy nagy érzelmi válságban vagyok. Zsófi nevezte el amúgy, ő a mai napig így emlegeti.

Köszönöm a drukkolást, az jól esik :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Azért írom kicsivel, mert már tényleg nem szeretném ezt boncolgatni!! :) Nem tudtam, hogy Zsófi nevezte el, mikor írtad, nem is tettem szóvá, egyáltalán nem probléma, a ti dolgotok! :)

Gegire 24/25-ös, Zsozsira 26/27-es cipők kellenek. :shock: :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi, Gegi lába jó nagy! Bár igaz, ő pasi. Zsófinak 25-26-os lába van, Fruzsinak van egy 18-as elefanten cipője, jó rá, egy 20-as szandálja, nagy rá, meg egy 21-es nike cipője, az szerintem 20-asnak felel meg, picit nagy rá, de már hordja :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Halihó!

Nemrégiben ment el a kis "tanítványom". :lol: Nagyon édes kislány. Úgy szeretek vele lenni. :oops: :lol: No, meg nagyon ügyes is.

Hú, Viranka, szerintem én is lementem, aztán majd egyszer elolvasom. Mondjuk Bercót egyelőre nem nagyon érdeklik a könyvből olvasott mesék. Kivétel a Bogyó és Babóca. Azokat ő is szokta mesélni. :lol: A könyveket pedig szereti.

Sense, de jó, hogy hírt adsz Te is. :lol: Jaj, ezek a nyavalyák tényleg általánosnak tekinthetők sajnos. Jövőre már jobb lesz a helyzet. Lotti :lol:

Vindo, igazad lehet. :wink: :lol: Apukája egyébként nagyon helyeselte a döntésemet. Ma ismét megpróbáljuk, elmegyünk a Fórumba, hátha... Igaz, ott mindig fagyi és hamburger is kell.
Átültetted az orchideát?

Képek, isteniek.

Panndi, ez igen! Nem semmi ez a rajzolás.
dmaggie

Ma reggel megint bömbölde volt. Már induláskor azt kérte B., hogy hívjam fel mamát, hogy jöjjön hozzá. Aztán az óvodánál már kevésbé sírdogált, bent meg inkább nézelődött már. Kicsit hüppögött. Nem egyszerű ez, az már biztos.

cipő: Bercónak most egy 24-es elefantenje van. Már nézegettem, szerintem egy kicsit nagyobbak ezek a cipők, mint a többi. Mármint belül, másabb lehet a kiképzése.
dmaggie

Sziasztok,

Péterke túl van az első délelőttjén az oviban:-) Szinte elsők között érkeztünk reggel, de tök jó volt, mert nyugodtan körbe tudott nézni, jáccani. Reggelizett is:-) ő volt az első aki kérte:-) folyamatos reggeli van, ahogy megéheznek. Sajt volt, itthon nem eszi meg, de ott megette. meg vaniliás tej, azt is megitta.

Egy órán keresztül nyirta a papirt :roll: még ilyet soha nem csinált, lehet azért teccett neki. 10 kor torna volt, akkor irják a névsort is, hát minden gyerek a földön ült, ő nem maradt meg persze....tornakor is bekapcsolódott , de még nem igen tudta követni.
Sétakor fogta az ovónő kezét a játszó felé, játszón jászott, azt ismeri, vissza felé pedig az egyik kislány kezét fogva jött, nagyon üyges volt.

Holnap már ott is ebédel. és ha akar ( tutira akar majd) ott is alhat:-)

Heni
KépKép
heni81

Maggie: Bercó és a rózsaszín, :lol: akkor nem is kicsi a cipő??:-)

Sense: hát igen ilyen kis pincurka, 90 cm, és 12 kg..már egy éve! :-). Az oviba is mindenki imádja még a másik csoportokból is átjönnek hozzá, mert olyan kicsi és mosolygós, édes.. :oops: :lol:
Botónak jobbulás....a kis hisztis igazi kis csaj..nálunk még nem igazán van ilyen...de lesz..gondolom!

Viranka: részvétem :cry:
nem bírtam elolvasni...idő hiányában...talán egyszer..:-)

Vindo: Rugó és a csoki..:-)

Panndi: Fruzsi nem semmi ezzel a rajzolással!!!:-)

Heni: de jó!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Megjöttünk, cipőt nem vettünk. Bercónak egyik sem tetszett, a régit követelte mindig, egyik sem volt olyan kényelmes neki, mint a mostani. Ahogyan írtam is már, ez egy elefanten, csak éppen akcióban, féláron vettük a tavasszal.
Úgy döntöttünk, hogy marad ez, aztán hamarosan úgyis téli cipő kell majd, azt veszünk neki.

Az oviban jól érezte magát, de azt mondta, hogy reggel mégis sírni fog. :lol: Állítólag az egyik csendes, nyugodt kisfiúval kezdenek összebarátkozni. Sokat segítene neki.

Heni, de jó hírek. Mondjuk szerintem érdemes felkészülni arra is, hogy a kezdeti varázs után eszmél rá arra, hogy ez már mindig, rendszeresen így lesz, no akkor szokott egy kis átmeneti probléma lenni, de aztán imádják az óvodát és kész. Áron is veletek volt?

Kaqk, azt nem csodálom, hogy Emma az ügyeletes kiskedvenc. Ha találkozunk legszívesebben én is jól összepuszilgatnám, ölelgetném. :oops: :lol: Ő lehet a napsugár az óvodában.
Hétvégi betegségekkel hogyan álltok? Tesóka???? :lol:
dmaggie

Sziasztok!

Niki én is pont arra gondoltam, hogy veszek vasalható matricát és síma pólót meg melegítőt :lol:
Megcsinálom neki sk. 8) legalább különleges és egyedi lesz :wink: :lol:

Maggie imádom a szárítógépet :D
szuper darab, én sajna télen szinte csak abban tudok szárítani, így talán sikerül elkerülni a penészedést :roll:

Mesi drága írj már magatokról pár sort.
Gegi jól van?
sajna úgy néz ki, hogy nem tudok elmenni vasárnap :cry: :cry:
Z viszi a kocsit én meg be leszek zárva egész hétvégére :?
Pedig olyan nagyon szeretnék menni!

Vera minden este saját mesét kell kreálnom cicusnak.
Ő mondja miről szeretne hallani és én kitalálom a történetet. Mindig van tanulság a végén :D
Imádja őket.
Múltkor apa altatta. Kért mesét csini, Z meg elővett egy könyvet.
Kisasszony hatalmas hisztit levágott, hogy neki olyan mese nem kell :roll:
Lejött Z, elmondtam neki egy mesét és azt adta elő Grétinek 8)
A képek csodásak.
Ahol a Báló puszilja Mesit nekem a kedvenc :D

gyúródeszkát kell keresnem csininek :arrow:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Heni szuper, hogy így szereti Péterke az ovit :D

Panndi Fruzsi nagyon ügyes :)

Vindo mosott csoki :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Dóri!
Boldog szülinapot :) :)

nemrég értünk haza gyöngyfűző szakkörről :) Míra nagyon lelkes,télapót megcsinálta,angyalkát nem tudta befejezni már(s kissé fáradt a lelkem),de holnap hajnalban akar kelni,h. szerelmének is fűzzön télapót :shock: 8) :lol: eszem megáll :) :) szerintem megvan a legújabb hobbink :) :)

:arrow: fektetni Őket :) lehet 8kor már csend béke nyugalom lesz :) :)

KépKép
viranka

Jó reggelt!

Szép kis nap elé nézek :?
Cica már túl az első nagyhisztin, pötike meg 7 helyett 6-kor kelt a foga miatt. Persze sírva :(
Valaki nem tudja esetleg újraindítani a napot???? :(

na el kávét főzni mert a szemem alig bírom nyitva tartani :arrow:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok, lányok,
olvastalak Titeket futólag, de sajna most van az a két hét, amikor megőrülök (az év konferenciája lesz 2 hét múlva), úgyhogy nemigen fogok tudni jönni, de ígérem, utána már aktívan leszek.
Mesiékhez szeretnénk menni vasárnap -- MESI, MIT VIGYÜNK, MIT VIHETÜNK A PÁKONYI BULIBA?

Mindenkinek a legjobbakat!
irina

Jo reggelt!

Szegeny Moni.... ismerem ezt az erzest!! :?

Tegnap igertem, hogy jovok, aztan nem sikerult...

Tegnap az 1 fontos boltban talaltunk Dora szinezo-konyvet, vettem 4-et ajandekba a Dora-rajongo topikbabaknak :D Csajok, akik Dora-rajongok, irjatok cimet, es elkuldom! :wink:

Most reggeli :arrow:
Vendég

Móni!
Jaj, sajnálom a reggelt! :( Remélem a nap további része azért kárpótol ezért!
Ügyes vagy a kitalált mesékkel. Nekem sajnos ehhez nincs fantáziám...

Niki!
Remélem a Te napod is jobb lesz, mint a tegnapi!

Irina!
Azért vigyázz magadra, ne hajts túl magad!

Panndi!
Fruzsi nagyon tehetséges kislány!

Heni!
Örülök, hogy Péterkével minden rendben volt az oviban! Ügyes fiú!

Viranka!
Gyöngyfűzés! Ez igen! Míra szerelme örülhet a szép ajándéknak! :)
Hogy tudod Te 8-kor elaltatni őket? Én hiába teszem le, ha délután volt alvás, akkor f10 előtt képtelenek elaludni. Na persze ágyban vannak, de nem álmosak. Ha nincs déli alvás, akkor 8-kor már kidőlnek...

Vindo!
Nadrágzsebbe rejtett csokik és egyéb kincsek! :))

Maggie!
Jaj, de nehéz ez a beszokósdi! A másik oviban mi is sokat sírtunk. Remélem hamarosan megszokja Bercó!

Ovi: tegnap bemutatták igazi énjüket. Volt jó kis hiszti. Óvónéni meg is lepődött az addig szende teremtéseken. Wink DE! Tegnap volt az első nap, hogy maguktól beszéltek az oviról. Elmesélték, hogy voltak kinn, meg a tornateremben is tornáztak. Eddig nekem kellett kihúznom belőlük a dolgokat. Lehet, hogy a hiszti is azért volt, mert kezdik otthonosabban érezni magukat... Továbbra sincs sírás reggelente, de kitörő lelkesedés sem. Szóval lassan, de biztosan haladunk... :)

Kép
gica1

Sziasztok,

túl a 2. napon:-) Reggel bevittem, egy órácskát ott unatkoztam, aztán eljöttem. Kérdeztem Péterkét , hogy mehetek hazaebédet főzni, menj volt a válasz, adott egy puszit és játszott tovább :roll:
Tojik ez a gyerek a fejemre :shock: nem bánja ő, hogy hol van, kivel, ha jól érzi magát. Márpedig jól érzi:-)és ennek nagyon örülök.
Holnap egész nap lesz, ma is ott szeretett volna aludni, teccenek a kicsi ágyak neki.
Épp amikor menten érte, lelkesen mosta a fogát :D hallotta a hangom, de nem is figyelt, csak amikor :D szóltam neki, mondta, hogy szia anya, fogat mosok.
Kellett neki már ez a változás, kis közösség, önállóság.
Kicsit még közveszélyes, mert túl erősen akar szeretgetni, aztán ráveti magát a gyerekekre, azok meg azt hiszik birkózni akar, de majd megtanulja ezt is , meg minden mást is.

MEsi nagyon szeretnénk menni, de csak hvhez tudom megmondani a frankót, mert elromlott LALi autója és egy kis összeget ráköltött, ami igaz nem volt váratlan, de kiadás volt.

MAggie tudom, hogy majd rájön , hogy ez mindig lesz, de most nagyon teccik neki és nem akarom kedvét szegni, óvónőknek is nagyon teccik Péterke, még igaz csiszolatlan gyémánt, de majd csak megtanulja a szabályokat.

Gica biztosan belejönnek az ikrek is az oviba:-)

Vera jó lehet a gyöngyfűzés, mi annó csináltunk zuhanyfüggönyt gyöngyből, szép , még megvan, de sokat fűztük:-)

Heni
KépKép
heni81

Heni, Péterke ügyes :) Zsófinak anno egy hónap kellett, hogy először elsírja magát reggel, de most már jó ideje nagy örömmel megy be reggel.

Mi hétvégén nem megyünk.

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Sziasztok!

Utólért minket is a betegség... :(
Szelike elég csúnyán köhög hétfő óta (talán már javul neki), úgyhogy kedden meg is nézettem a bölcsis doktornővel, és aztán haza is hoztuk. Itthon vagyok vele szabin, én is elkaptam, úgyhogy együtt lábadozunk! :)

Igyekszem visszaolvasni.

Kép

Kép
regcsiken14

Vera! Részvétem. :cry:

Szelinek 25-ös cipő kell. Még jó rá a tavalyi bakancsa, mert akkor picit nagy volt rá. Az overállja is jó lesz, meg a bölcsis téli kabátja. A hótaposót még rá kell próbálnom.
27-én megyünk a védőnőhöz, kivi vagyok hány kiló és milyen magas. :)

Nem akar aludni... :roll: Nem tudom, hogy fog-e még. Lehet, hogy már csak este...

Móni! Milyen szárítót vettetek és mennyiért? Bevált? Nekünk se ártana, bár most kétlem, hogy beruházunk ilyesmire, de beteszem a tervek közé. ;)

Jobbulást minden betegeskedőnek!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Halihó!

Alig egy órája érkeztem haza. Gyors kipakolás, mosógép bepakol, mosogatógép ki, majd be, közben virsli feltesz. Végre megebédeltem. :lol:

Hú, nagyon dolgozik mindenki. :lol:

Viranka, hogy milyen aktívak vagytok. Imádom a kreatívságodat. Én munka után már hulla vagyok. Pedig az a napi 4-5 tanítási óra nem is tűnik olyan soknak.

Mónikám, nem szívesen játszom az ördög ügyvédje szerepet, de szerintem a penészedést nem csak ez okozhatja. Én szinte soha nem szárítottam bent ruhát, mégis elönt néha minket a penész. Pedig már tettünk szellőzőt az ablakokba, sokat szellőztetünk egyébként is, penészedés elleni falfestékkel festettük a falat, mégis megjelenik. Tavaly még párátlanító készüléket is vettünk, azt is bevetjük. Tényleg gőzerővel próbálkozunk. De szívből kívánom, hogy szünjön meg nálatok!
Na, javult valamicskét a napod?

Gica, egyet kell értenem. Bár én nem nagyon parázok miatta, szerintem teljesen természetes, (ahogyan szerintem az Ádi-féle kakis történet is) éppen ezért igyekszem mindent megtenni, hogy kedvet csináljak neki hozzá. Ráadásul szerintem nagy színész is a drága, az óvodában jól érzi magát. Olykor kihasználja a felnőtteket. Tegnap is meg kellett etetni, de ma meg önállóan evett, ahogyan tud is. Ma kicsit később mentem érte, már kint voltak az udvaron, önfeledten nevetgélt JOhannával. :lol: Gyakorlatilag észre sem vette, hogy megérkeztem. A szülőtől való elszakadást minden gyerek másként éli meg, reagálja le. A középső gyerekünk volt az, akinél teljesen zökkenőmentesen ment minden. Dávid anno néhány hét után próbálkozott azzal, hogy nem szeretne oviba menni, pedig csak délig volt. Bercó meg most az elején bepróbálkozik, aztán majd rendben megy minden. Egyébként ma reggel sokkal kevesebb sírással kezdtük meg a napot. Az úton párszor elmondta, hogy nem akar óvodába menni, bent egy kicsikét sírdogált, aztán hamar megnyugodott.

Heni, ez tök szuper!!!!

Regi, jaj. Gyors gyógyulást kívánok mindkettőtöknek!!!!
dmaggie

Jó reggelt!

Bocsánat, mostanában nem tudok jönni, de késő délelőtt igyekszem utolérni magamat. Most négy nap folyamatosan munkanap, minden reggel megyek, hülyén jött ki a lépés.

Jók legyetek. V.

Dóri, boldog születésnapot.

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Dóri! Boldog szülinapot! :)

Ma 6-kor keltünk. Szeli egész jól vette éjjel a levegőt, nem is nagyon köhögött! Remélem, javul!
Ma 4-re megyek szülőire, úgyhogy jön majd a Mama, addig ő lesz Szelivel.

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggelt,

Péterkét már elvitte az apja az oviba, már f6kor jött át hozzánk, hogy ébresztő, megyünk az oviba :shock: de még sikerült egy órácskára vissza fektetni kakaóval. Jaj nagyon nagy lázban ég! eszem megáll.Lehet épp azért, hogy nem volt erről szó, és most nagyon örül a gyerek társaságnak. Tegnap ráadásul a szomszéd kisfiúval is focizott, őt is nagyon imádja, szóval jó napja volt.

Szlovák dalocskákat éneketek , folymatosan kéri tőlem, hogy énekeljük, tegnap lefekvéskor vagy 20 x elénekeltette velem.

Áron nem lesz ilyen, nem sürün izgatják ( még ) a gyerekek, ő kis öntörvényü, meg kis parancsnok. TAlán ő most ért el oda, hogy elkezdődjön nála a dackorszak, a, akaratát érvényesitgeti, próbálgatja a határokat.

DÓRI BOLDOG SZÜLINAPOT!

REgi Szelinek jobbulást!
Egyébként könnyen megfáznak , mert ahogy ott voltam az oviban, kint voltak a játszón és mind levetették a kabátokat a gyerekekről az ovónénik mert kisütött a napocska, de szerintem nem volt annyira meleg, én hagytam Péterkén az kis kabátját.
Kiváncsi vagyok mikor lesz először beteg
:roll: egymástól nem igen kaphatják el, mert betegen nem visznek gyereket, sőt ha kicsit látnak valamit a gyereken szólnak, hogy másnak vigyék orvoshoz, ez meglepett.

Heni
KépKép
heni81

Hű, de nagy csend itthon, Áron nem is kereste még Péterkét, lehet tudja, hogy ovizik :roll:
szépen jáccik reggel óta.Tutira élvezi, hogy senki nem macerálja:-)

Heni
KépKép
heni81

Heni! :)
Szeli meg majdnem sírt reggel, hogy nem megyünk bölcsibe... :lol:
Nálunk sajnos sokan viszik a gyerekeket ha köhögnek, vagy folyik az orruk... Így én is... :? Akkor nem szoktam vinni, ha hőemelkedése van vagy lázas.
Most is a bölcsis társaitól kapta el. Csani 2 hete kezde, aztán Noel, ő még most is beteg, most meg Szeli.
Most nem volt hőemelkedése, de azért megnézettem a bölcsis dokinővel, ő mondta, hogy inkább itthon legyen.

Kép

Kép
regcsiken14

Csak gyorsan jövök, mert millió a dolgom, látom Nektarin is keresett telefonon, még nem tudtam visszahívni.

Tali

Mindenki hozzon a gyereknek/gyerekeknek benti váltócipőt (mert hideg a kő). Magatoknak is, bár van itthon kb. 5 pár vendégpapucs. Innivalót és sütit/rágcsát hozzatok, főtt kaja és tiramisu lesz! 10 környékén jöhettek, addigra mi is rendbe kapjuk magunkat, és mindenki marad kifulladásig. Ha jó idő lesz, lehet az udvaron motorozni. Akinek elfér kismotor a csomagtartójában, az hozzon, mert nekünk csak 2 van.

Címet megírom :arrow:

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Nemreg jottunk meg Caterpillar klubbol, Alex alszik, Rania meset nez, en meg nemsokara fozni kezdek.
Este suliba is megyek, hosszu lesz a nap... :?

Lanyok, irjatok cimet, akinek kuldhetek Dora szinezo-konyvet!!

En is nagyon szivesen mennek a talira, jo szorakozast nektek!

Ezer eve nem raktam kepet Raniarol, es most is csak egy vicceset tudok felrakni, mert mostanaban csak ilyen pozokat csiinal, ha fenykepezni akarjuk... (S-nek van eleg sok nagyon klasz foto a telefonjan, de hiaba kerem, hogy toltse le....)

Kép Kinai Rania
Vendég

Sziasztok!

Betegeskedőknek jobbulást++++++++

Kínai Rania nagyon édes :D

Vindo jó munkát neked

Heni szuper, hogy Péterke ilyen lelkes :D
Áron meg ki fogja élvezni, hogy most csak az övé vagy és nem kell rajtad osztozkodnia :)

Dóri boldog születésnapot

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó volna tudni, hogy honnan van Grétinek ilyen sok energiája :roll: Ma is 6-kor kelt, persze hisztizve a változatosság kedvéért :? Az oviban végig pörgött, aztán vásárlás közben is. Itthon meg nem hajlandó aludni. De még Gergőcit se hagyja :evil:
Este 9-kor meg úgy kell az ágyba parancsolnom, fogalmam sincs mikor alszik el. A mese után én puszit adok neki, betakargatom és kijövök. Nem szokta felébreszteni pötit, mikor én végre feljutok aludni és benézek hozzájuk akkor már durmol.

na jelenésem van megint :arrow:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Halihó

Dóri sok sok puszi szülinapodra! :-)

Mi megvagyunk...Emma köhécsel. reggel f5 kor kelt és köztünk is alig bírt vissza aludni......most nekem nagyon fáj a fejem...időváltozás????

Rania..csúcs! :-)

Heni: szupi h Péterke ennyire élvezi....csak maradjon így! Áronnal si többet tudsz foglalkozni...

Emma mosolyogva megy megint oviba, + integet és puszit dob az ablakból...olyan jó így ott hagyni....délután már n5 kor indulok csak érte...tegnap is 4 re ott voltam és 5 volt mire kijöttünk a kapun..:-( annyira szeret ott lenni...:-)
így nem kell ovi után játszira menni..:-)

Emma gerendázni szeret..eljárunk szertorna edzésre..egyenlőre csak nézni, de nagyon tetszik neki...hát ezermester papi csinált neki gerendát...majd rakok képet.

KépKép
kaqk
Debrecen

Kép lángos evés...jó sok tejföllel.

Kép gerendázás

KépKép
kaqk
Debrecen

Rania nagyon cuki. :lol:

Kaqk! Nem semmi a Papa, hogy ilyen ügyes, mindig ámulok! :)
Akkor Emma kis tornászlány lesz? :) Nagyon édi!

Kép

Kép
regcsiken14

Sajnos a talin gondolkoznom sem kell, hogy így lebetegedtünk... :roll: :(

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggelt!

Hol vagytok?
Jöttem kávéval a kezemben olvasni de nincs mit :shock:

Heni Péterke símán aludt az oviban?

Kaqk gerendázó Emma nagyon cuki :D
cicus táncra jár. Nagyon tetszik neki, teli van lelkesedéssel :)

Gréti amúgy vérbeli csaj :D Tegnap vettünk neki csizmát, mikor felpróbálta rohant a tükörhöz megnézni.
Minden nap szoknyában megy oviba, nadrágban nem hajlandó kilépni az ajtón.
vennem kell még harisnyát, valami jó vastagot :)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Z ma lelép csapatotépíteni. Egyedül leszek a két csöppel 8)
Hívott a HP, hogy ő jönne segíteni :shock: :?
Kissé kiakadtam, de Z leállította szerencsére.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Mesi találtam derékmelegítőt gyerekeknek.
Rendeljek? Akkor ti is körbetudjátok nézni :)
itt van http://www.betly.hu/29.oldal_p.htm
ismerek egy csajszik aki ezzel a katalógussal foglalkozik.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Na befejezem a blogolást itt. A sajátba se ártana már írni

:arrow:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jo reggelt!

Vegre itt a hetvege! :D

Moni, kuldom a kifestot! :D Lanyok, van meg 3 Dora-szinezom! Kinek kuldhetem?

Vindo, tudom, irtad, hogy el vagy havazva, de mar hianyollak! :roll:

Kaqk, nagyon kis edes Emma! :) Klassz a gerenda! Mi is elkezdtuk a tornat, hihetetlen Rania, teljesen egyedul fejen all... :shock: Es mar kb 1 eves kora ota szabalyos bukfencet tud csinalni. De a gerendan nem megy ilyen elegansan, mint Emma :D

Regi, jobbulast nektek!

Dori, boldog szulinapot utolag!

Moni, meddig lesz Z. tavol? Hp es a segitseg.... :? :x :)

Itt vagyok delelott, ugyhogy gyertek csevegni, csak boltba kell majd elugranunk.
Vendég

Niki Köszönöm :lol: majd írd meg a címetek. Kitalálok valami szépet nektek, megcsináljuk és elküldjük :D
Vasárnap fog hazajönni. Szerintem eléggé másnaposan :roll:
Csak Ő vitt most magával egy nagy üveg unicumot meg egy napoleont és lesznek vagy harmaincan :D Ha mindenki visz ennyi piát az napi 0,5 l tömény/fő 8) + még a sör, esetleg bor..................

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni: hű ha jó kis csapatépítés lesz! :-)

Majd szét robban a fejem!!!! mi van front? pedig nem szoktam megérezni!

KépKép
kaqk
Debrecen

Moni, ez jol hangzik, de komolyan, nem varok semmit cserebe :D De megirom azert a cimet :wink:

Ja, alkohollal nem nehez csapatot epiteni....legalabbis en ha iszom, atolelnem az egesz vilagot :lol:

Kaqk, nekem egesz heten fajdogalt a fejem....hu, de szar erzes, raadasul nekem surun van migrenem is... :twisted:
Vendég

Niki: nekem nem szokott migrénem lenni, és a fejem is csak ritkán fáj, de tegnap is ma is.ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk csak nem........ :lol:

Niki na ja, irígylem is most egy kicsit a lazulásért :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Móni! Akkor jó kis csapatépítés lesz... :shock: :lol:

Voltunk a dokinál. Szeli javul, de azért adott egy másik fajta szirupot a köhögésére, és szokás szerint kaptunk homeopátiás golyócskákat a náthára... :lol: Elvileg hétfőn mehet a bölcsibe, ha addigra már nem köhécsel. Ha igen, megyünk vissza.

Doki kérdezte, nem tervezünk-e tesót... :shock: Mondtam neki, hogy jó lenne, de az anyagiak miatt nem merjük bevállalni. Erre elkezdte ecsetelni, hogy nem kell adidas cipő a gyereknek, meg márkás ruha, lehet olcsót is venni (kedvesen mondta). (Ha tudná, hogy milyen olcsón veszek tuti cuccokat neki... ;)) De nem akartam neki részletezni, hogy nem a ruhavásárlás lenne a probléma, hanem az a sok más, amit nem tudunk fizetni... :? :rol:

Kép

Kép
regcsiken14

Regi De jó, hogy gyógyul Szeli :)
egyenesbe fogtok jönni hamarosan és akkor jön a tesó

na megyek pakolni egy kicsit, meg mindjárt hozzák az ebédemet is

KépKép
Kép Kép
l.móni

Kép
Kép
Kép