[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
2011 februári babák - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Bocsi h eltűntem, de családi dolgok jöttek közbe, eladtuk mamám házát és amiatt annyit kell rohangálnom, h már lóg a nyelvem.

Én örülök, h találkozunk, de nagyon nem szeretnék hajókázni már télen, én elég fázós vagyok, jó magam nevében beszélek, de szerintem valami kellemes meleg helyre is beülhetnénk, pl. egy Mc Donald's vagy Burger King, mit tudom én, de szerintem nyugodtabb ill. melegebb így télen. :wink: De várom mások ötleteit is!!

Takarítás??? Hát én minden héten nagytakarítok szerintem, mert alig vagyok kész vele, már is látom a kis porcicákat kacsingatni itt-ott! Én nem is értem, pl. hétfőn takarítok, szerdán már por van, vagy rendetlenség, mit tudom én nekem sosem jó. És ugye, karácsonyig még sojavascript:void(0);k idő van, 2,5hónap, nem tudom nálatok hogy van, de nálunk az eső állandóan összeveri az ablakot, szóval lesz még mit takarítani karácsony előtt.

Babarucikat én most készülök a börzén venni, ugyan a kislányom után sok minden megmaradt, de ugye ő augusztusban született, Littlebaby meg március elején fog szóval kell a télies cucc......

A pihenőszéket már megrendeltük, holnap veszem át, teszveszről vettem, csodaszép, imádom, beleszerettem. Persze használtan vettük, újonnan drága nekem legalább is.
Belinkelem nektek a képét!
Kép

Na lányom már követel, pedig még akartam írni..... sorry....
jó éjt

Üdv. Littlebaby

Kép

Kép
littlebaby
 
 


Napvirag: :D Hat nagyon kivancsi vagyok fiu vagy lany mert tudom sokaknak hulyeseg de regen parszor voltam josnoknel es mind azt mondta fiu az elso. Volt ket neni (josneni :lol: ) akik amit mondtak az eletem mas teruleterol az mind total bejott kicsit ilyesztoen pontosan is....A baratnomnek volt valami nogyogyaszati mutetje (vele voltam egyszer az egyik ilyen idos neninel) es a dokik mondtak hiaba probalkoznak sajnos nem eshet teherbe. O teljesen kiborult, de mar beletorodott. Mikor egyszer voltunk egy csaladi napon a volt parom cege altal szervezett dolog volt ott lehetett josoltatni meg minden ilyesmit. Kivancsisagbol mi is beszelgettunk a nenivel es o mondta a baratnomnek, ne aggodjon mert 2 kislanya lesz.......Sok mindent mondott meg ami mind neki mind nekem bejott, de a lenyeg, hogy azota ket kislany boldog anyukaja.
Nekem o fiut mondott elsore ezert is gondoltam fiu lesz :)
Na majd elvalik 8)
Viszont en is csak olyan rucikat nezegetek ami fiunak lanynak jo, biztos ami biztos! :wink:

pöcök24: biztos jok a zenek de tegnap este tokre elerzekenyultem egy filmen es bogtem mint a bolond :D
Ugyhogy par nap mulva de megnezem a linked :wink:

beataa: ismeros a sokat dolgozo ferj esete.....en az IKEA-ba szeretnek eljutni par hete de mindig van valami!!!! :x

Tok jo, hogy nektek ennyi energiatok van!Nekem eddig volt de a heten elegge megcsappant! :?

Kép

Kép
valijja
 
 


Sziasztok!

Elsőként üdv az újaknak!
Régen írtam már,nem sok kedvem van mostanában hozzá,bocsika.
Eléggé depisen viselem a terhességet mostanában,nem tudom mi az oka.Szerintem a hormonok!Másik terhességeimnél nem volt jellemző.Na mindegy.
Örülök hogy mindenki jól van és készülődik a picurkája születésére.
Drukkolok azoknak akik még nem tudják a nemét.
Másik topikban,vagyis akik most szültek szeptemberben azokat olvasgattam,kíváncsiságból.Olyan jó volt olvasni hogy izgulnak egymásért és sorban születnek meg a bébik.És onnan jutott eszembe,mert náluk is van.Szóval arra gondoltam,hogy kéne valami közös hely,ahova fel tudnánk tenni a képeket magunkról és a megszületett picikről.Hogy csak mi tudjuk megnézni.Én nagyon kíváncsi lennék a sok édes picurkára,akiért együtt szurkolunk itt.
Mi a véleményetek?Vagy hülye ötlet?

valijja

Mikor mész uh-ra?
Kíváncsi vagyok már ki bujkál a pocakodban.
Gyere ám egyből a hírekkel!

Többieknek is szorítok!

Szép estét mindenkinek!

Pussz

Kép
Kép
Kép
reni78
 
 
 
 

 
 

Sziasztok!

Reni: Nem jó dolog a depi, de néha van. Nem csak neked másnak is. Nekem szülés után volt mert hirtelen a nagy nyüzsgésből bele csöppentem a 4 fal közé egy pici babával. Férjem látástól mikulásig dolgozott és minden barátnőm is szóval senkit nem tudtam meglátogatni, sem felhívni. Szóval fel a fejjel.

Szerintem jó ötlet a találka is. És egyetértek hogy valami köztes, meleg és NEM DRÁGA helyen találkozzunk. Jó ötlet a decemberi dátum is mert még jó nagy hassal láthatjuk egymást :)

ÉS a képekről vagy nyitunk egy picassa oldalt, vagy egy iwiw-est. Amihez mindenki hozzáfér. ÉS mappánként más gyerek képeit nézhetnénk. Ez jó lenne a lányomnál nem volt ilyen és nem is nagyon tartjuk a kapcsolatot. A 2008 nyári babák topicból összesen 5 anyukával tartom a kapcsolatot köztük van Littlebaby.
Tök furi hogy Littlebaby-vel mind két gyerek 2-3 hét korkülönbséggel, de egyidősek. Lesz kivel játszani.

Rólunk: Voltam az új régi dokimnál kedves volt, de egy kicsit fura, mondta hogy 2 hét múlva menjek terheléses cukorra, de nem adott beutalót. Azt mondta hogy nem szoktak. Aztán kiderült hogy kell, na mondom szép, mehetek mégegyszer, vagy a délpestibe. Nem küldött el külön Uh-ra sem, pedig már én is szeretném tudni a nemét. Bár Bogit is csak születése után tudtuk meg hogy nem Barnabás.hihi

JA és még egyszer szeretném megkérdezni hogy ki szül rajtam kívül a Délpestiben???

Kép
Kép
kacsamama
 
 


Kacsamama

Köszike az együttérzést.Igen,gondolom nem én vagyok egyedül ezzel.És sok mindenen kell érzelmileg is keresztül menni.Persze nem vagyunk egyformák.Gondolom az is sokat számít ki milyen természetű.

Azért is örülnék egy közös oldalnak,mert többen vagyunk akik nem otthon élünk.De én is nagyon kíváncsi lennék mindenkire,de pláne a picurkákra.Szerintem egy mail fiók is jó lenne.Vagy nem tudom.Ha van valakinek valami jó ötlete,akkor írja meg.Na meg valakinek meg is kéne csinálni,mert én annyira nem vagyok képben.

Szerintem mieza biztos benne lenne!
Megint nagyon eltűntél kismama.Gyere és írj megint.Olyan jó olvasni benneteket.Pláne aki ilyen jó sokat tud írni! :)

Kacsamama

Még annyit akartam írni hogy látom nálatok is a B betűs nevek jönnek be
:D
Mi is a Botond után mindenképp B betűsnél maradtunk volna.Ezért lett Benjamin,vagy Barbi lett volna!

Na most már lépek!

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
reni78
 
 
 
 


Reni: Igen a B betűs nevek. Mostanság hallottam a TV-ben egyet BALTAZÁR nem biztos hogy a fiamnak adnám, de nagyon tetszik.

Különben tudom miről beszélsz. Azt nem tudom te milyen egyéb problémával küzdesz, de nekem amint már írtam hogy 2007 májusában halt meg anya és 2007 decemberében már terhes voltam, de sajnos a második terhességem sem jobb, mert nagyon hiányzik anyukám. és sajnos akik még itt maradtak velünk nem segítenek túl sokat. Szóval sokat sírok miatta, de tudom hogy azon az úton haladunk a férjemmel, amit ő szeretne.
No meg mostanság az segít hogy nem tudok megülni a fenekemen. ahogy írtam átrendeztem a nappalit most meg Littlebaby-vel együtt készítjük a gyerekszobákat, hobby boltos cuccokkal. Most vágtam ki dekor gumiból a napot meg a holdat és fel lesznek akasztva a plafonra, mintha az eget látná. ja és a csillagok fluoreszkálni fognak. STB.
Ja és az iwi-es oldalt meg tudom csinálni, ha az a többieknek is jó. De várjuk meg mieza véleményét.

Kép
Kép
kacsamama
 
 


Sziasztok!

Igen jó ötlet a közös oldal vagy fénykép.Én is kíváncsi leszek a picikre!

Tegnap voltam Genetikai uhun,minden rendbe volt.A doki is megerősítette hogy fiú,de én is láttam megint a kukacát.Aranyos volt.Először csak az egyik talpiját láttuk és rögtön odadugta a másikat is.Nagyon kis izgő mozgó volt.

Két hét múlva megyek majd dokihoz.20-án.
De még előtte védőnő:(((((Alig várom:))

Többiek??hol vagytok????Írjatok egy pár sort.ki hogy viseli a kismamaságot!

Kép
pöcök24
Dunakeszi
 
 


Sztem is jó ötlet egy mail-es közös fiók...nekünk anno a 2008márciusiakkal egy gmail-es fiók volt...oda lehetett képeket feltölteni és csak mi férhettünk hozzá.

A tali is jó ötlet, de én egy melegebb verzióra szavaznék.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Sziasztok!
Kedves Babócák és Anyukák!

Elnézést hogy igy ismeretlenül közbeszólok.

Kép

Kellemes babavárást mindenkinek :)

Kép
freyja
 
 


Iwiw-es oldal jo otlet!!!!

Szeretnem kerdezni azoktol akiknek mar van picijuk, hogy ti hasznaltatok e szoptatos parnat???
Nekem tokre praktikusnak tunik, de megszlo velemenyeket hallottam rola!

Kép

Kép
valijja
 
 


valijja

A párna jó dolog és kényelmes.Nekem is volt!Mindent meg akartam tenni,hogy jól legyen,de sajnos nem volt tejem,elenyésző a második gyermekemmel is.Ezért nem sokáig használtam.De azt is kipróbáltam.És ha lesz tejem megint veszek majd!De csak akkor!

Szép hétvégét nektek!

Puszi

Kép
Kép
Kép
reni78
 
 
 
 


Sziasztok,

én is olvasgatlak Titeket de nem mindig tudok írni. Most is csak azért mert férjem és após elmentek a játszira a Miluval :D

Én is benne vagy találkában és az iwiwes oldalban is.

Részemről minden ilyen jöhet.

Én jövő pénteken megyek UH-ra és rá kövi héten pedig terheléses cukorra.
Nekem egyre nehezebben megy a mozgás, elég nagy szerintem a hasam. Még az évben is le akarom hozni a padról a Milu kinőtt ruháit, átmosni, átvasalni stb. Azt hiszem ha így haladok evés és pocaknövekedés terén a január fekvésről fog szólni,mert egyre nehezebb minden. Pedig csak 61 kg. vagyok, de egyszerűen a pocak nem enged hajolni, aludni stb.

Kacsamama: Én is délpestis vagyok. Február 08. Csütörtöki doki.
Lehet talizunk a kórházban?

Örömmel olvasom, hogy mindenki jól van és a pocaklakók is szépen növögetnek. Nagyon gyorsan telik az idő.

Na megyek, azt hiszem lassan jönnek vissza a fiúk a játsziról!
Szépe napot Mindenkinek!

Kép

Kép
mannogab
 
 


Sziasztok !


Szoptatóspárna: fiamnál használtam és szupi mert én csak ülve tudok szoptatni és az elején ugy pici a baba és jó ha nem kell görnyedni!Plusz jó alvásnál is az utsó időszakban + e gyerek is szereti = jó dolog és ha a golyók összemennek benne lehet + belevalót venni és a huzata mosható .
Jó hétvégét mindenkinek

ma egész nap a vasúttörténeti Parkban voltunk jó lehúzós de a gyerek élvezte B.

Kép
beataa
 
 


Sziasztok!

Na végre: Mannogab mert tudtam hogy valaki említette már, de többször is kérdeztem csak nem vette észre senki. :( Remélem talizunk mert én biztos hogy nem fogok 18-án szülni, csak legalább 1 héttel elöbb a császár miatt, nem hagynak addig.

Az Iwiw-en már kértem meghívot magunknak, de ha ez nem tetszik mindenkinek, akkor van még a GOOGLE csoport ahol mindenki hozzá fér a dolgokhoz és oda írni is lehet és feltölteni is. És tényleg csak mi férnénk hozzá. Majd megnézem hogy lehet megcsinálni.

Kép
Kép
kacsamama
 
 


Bocsi az még kimaradt hogy ha szeretnétek és van lehetőség lehet akár mindkettő. Mert az iwiwen könnyebben lehet feltőlteni és nézegetni képeket. de a google csoportot meg nem láthatja senki más.

Kép
Kép
kacsamama
 
 


Na újra én. Légy szíves küldjétek el privátba az e-mail címeteket és meghívlak a 2010febabák google csoportba, ahol csak meghívott vendégek csinálhatnak bármit. Szóval idegenek nem férhetnek hozzá és nem láthatják.

Kép
Kép
kacsamama
 
 


Sziasztok!

Na jól elmaradtam az írományolással, most pótlom!!!
Először is reagálok:

Valijja!
Nem semmi a történet a jóslásról, én hiszek benne, de valahogy még sosem vitt rá a lélek h elmenjek egy ilyen helyre, félek mi lesz ha megtudom mi vár rám, akkor talán már nem én irányítom a dolgokat, mert úgyis az történik ami, vagy nem tom de érdekes....
Szoptatós párna, nekem Lilivel nem volt, de naon hiányzott, mert sima párnán nem ugyanaz szoptatni, és nem mindig kényelmes fekve. Én most tuti veszek!!! Egy a fontos nem ajánlják h használtan vegyen az ember mert az már nem tartja úgy magát mint az új.

Reni!
Sajnálom h depis vagy, megesik, sajnos én a szülés után voltam 1 évig depressziós, és alig bírtam kijönni belőle, sokat is fogytam, olyan voltam mint egy gebe, de helyrejöttem. A lényeg mindig ki kell beszélni magadból a dolgokat, mert begubózol és az vezet a hosszútávú depihez.

Pöcök!
Örülök h minden okés volt az uh-n, és tök jó h kisfiatok lesz, gratulálok!

Mannogab!
Oh ne is mond a hajolgatás, meg guggolás (pl mikor Lili cipőjét kell feladni), utána mindig úgy fáj a pocim, meg kellemetlen érzések vannak, nem férek tőle, és hiába próbálok helyesen guggolni, hajolni már nem megy.
Tény h nekem már most nagyobb a pocim mint Lilivel volt, mostani mérete akkora mint mikor Lilivel voltam 6hós terhes.

Rólunk:
Megvagyunk Littlebaby-vel együtt, elhoztuk a pihiszéket, csodaszép, imádom!!! Ja és hétvégén volt börze itt a műv.házban és vettem babykének néhány rucit meg egy overált, már alig várom h lássam h fog állni neki.
Jövőhéten elhozzuk anyósomtól a Lili kinőtt ruháit, és átválogatom mi mikor fog kelleni, meg a méretek miatt.
Ha valaki szeretne szoptatós párnát venni ajánlom a következő helyet, mert én itt találtam a legolcsóbbnak és még jó minőségű is:
http://www.bababolt.com/index.php?/egyeb/luna.html
Persze én az összehajtós mellett vagyok de itt van egy másik fajta is ami derékon lehet körbevezetni. Nézzétek meg ha gondoljátok.

Remélem mindenki jól van, és élvezi a szép időt!!!

Üdv. Littlebaby

Kép

Kép
littlebaby
 
 


Sziasztok!

3 embertől már megkaptam az e-mail címüket és meg is hívtam őket a google csoportba, aki még szeretne csatlakozni tegye meg tétjeiket. Ja és most láttam, hogy nem lehet feltölteni egyenlőre képeket csak november 1-től.

Ja és talán Pöcök te tudnál nekem segítani. Van egy IWIW meghívóm, de nem tudtam létrehozni egy új e-mail címet mert az ellenőrző kódot nem fogadta el az a szar. Szóval ha tudnál egy új email címet létrehozni, akkor küldenék egy IWIwes meghívót és akkor az is kész lenne.

Kép
Kép
kacsamama
 
 


Sziasztok!

Elnézést, hogy zavarok, de hátha valaki pont ilyet keres és most olcsón hozzájuthat ;-)
Eladósorba került két, gyerekszobába való mennyzeti függőlámpa.
Budapesten személyesen is átvehető, de ha kell előreutalás után postázom is.
A lámpák teljesen hibátlanok, újszerűek.

1. Massive Yumbo repülő formájú gyerek függeszték(mennyezetilámpa)

(Bolti ára: 7500 ft http://lampaszalon.unas.hu/spl/248453/Fuggesztekek )
de nálam csak 3000 ft
Repülős gyerek függeszték
- 230V E27 1X60W / az izzó nem tartozék
- átmérő: 300mm
- magasság 1100mm a vezeték teljes hosszával együtt
- anyaga:festett fa

Kép


2., Micimackós mennyezeti lámpa -2500 Ft

Ilyet most nem találtam a neten, de 5-6000 ft körül volt az ára.
- 220-240V 1X60 w/az izzó nem tartozék
- Búra magassága 23 cm, szélessége 27 cm
- vezeték hossza 60 cm
-anyaga műanyag

Ez is teljesen hibátlan, újszerű!!
Kép
Kép Kép

rabbe78
 
 


Sziasztok.

Jelzem nem tűntem el,csak behavazódtam,és nincs erőm írni. :?
De folyamatosan olvaslak titeket.
Üdv az újonnan csatlakozó/k/nak, és gratula az eredményekhez és a nem szégyenlős pocaklakókhoz :D

1-2 reakció az eddigi témákhoz az emlékeim mélyéről.
Jók a babakocsik amiket vettetek, mi is kinéztünk 2-t csak még nem tudom melyiket vegyük meg. De még megszeretnék nézni pár boltot a választék és az árak miatt.
A jósláshoz inkább nem szólok semmit, a szopipárna jó dolog lehet,de én már biztos nem költök ilyenre a 4diknél :) Mellszívóm nekem még az elsőtől van,de egy egyszerű kézi pumpás, és nem is használtam egyiknél se sokáig, leginkább azért,mert utáltam azzal fejni. Ha az elsőt vagy másodikat szülném biztos más milyet vennék, bár ezt se én vettem, hanem anyám, és a gyógyszertárba ez volt a legolcsóbb és ő nem azt nézte, hogy mennyire használható. :(
Valamelyik nap én is átválogattam a babaruhákat,hogy nov-dec magasságába csak mosni-vasalni kelljen és mehet is majd a helyére, addigra átrendezzük a szobát.

Kacsamama küldöm priviben az email címem.

További gondtalan pocakosodást, vigyázzatok magatokra nehogy megfázzatok. Én vedelem a mézes teát.

Kép
ekriszta
 
 


Kacsamama: elküldtem én is a mail címemet!!!

Köszönöm előre is.

csók csók

Kép
Kép
judysz
 
 


Sziasztok!


És mi lenne ha bejelölnénk egymást iwiw-en?Mert tulajdonképpen ha iwiw-es oldalt csinálunk belehet jelölni hogy csak az ismerősök láthassák a képeket.

Lehet hogy nincs mindenkinek iwiw oldala én azt tudom,de mi van ha mégis?

Kacsamama csinálok akkor egy új emailt.És küldöm privibe az email címet.

Kép
pöcök24
Dunakeszi
 
 


Hali!

szopipárna:sztem is nagyon jó dolog...én nagyon nagy hasznát vettem eddig mindhárom srácomnál...mivel én is csak ülve tudok szoptatni így nagy segítség volt...nekem nem olyan van amiben goylók vannak,hanem ilyen merevebb,egybefüggő anyag...nekem ez jobban bejön mint a golyós mert így merevebb és nem csúszkál az alakja..de van akinek meg a másik verzió a jobb.
Mellszívóm nekem is még az első óta megvan,Avent kézi..nagyon szuper ,tudom ajánlani....bár én szopis témában extra eset vok mert az átlagosnál és normálisnál extr sok tejcsatornám van ami nagyon nem jó mert iszonyat mennyiségű tejem van...mindhárom srácomnál legalább 5-6 mellgyulladáasom volt...az első után még sebészetre is került sajna sor mindkét mellemmel :( ...így nekem fejnem sem szabad sokat mert akkor egyre több termelődik és egy ördögi körbe kerülök....eleve homeopátiás tejcsökkentőt kell szednem már a szülés napjától8ez már bevált módszer :wink: 9de még így se úszom meg az első opár hónapban azt a 3-4 mellgyullsdást antibiotikummal....mindig csak egy mellből szoptatok és a másikból addig 150-200ml is csak úgy kifolyik magától...azt mindig felfogom és lehűtöm...volt hogy csak ezekből a kilyó tejekből 30 liter volt már a mélyhűtőben :shock: ..és még csak nem is fejtem semmit..szal ez se jó ha valakinek ennyi van...én annyira szeretném ha "csak"annyi lenne ami a babának kell!!

Kacsamama!

küldöm a privit!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Sziasztok!

Most csak gyorsan majd este jövök, ha elaludt a Dani. Ma voltam dokinál. Minden rendben, adatokat most fejből nem tudok de majd este azt is. Csak azt akartam kérdezni, hogy mikor érdemes elkezdeni kimosni a cuccokat? Teljesen tanácstalan vagyok... mintha az első gyerek lenne :D

Kacsamama! Küldtem a privit.

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers Lilypie Pregnancy tickers
tecaaa
 
 
 
 
 


[url=http://picibaba.hu][img]http://vonalzo.picibaba.hu/12271.jpg[/img

Kép

Kép
mannogab
 
 


Sziasztok!

Azt akarom kérdezni hogy miért nincs még senki a gmail-es csoportban.Vagy én csesztem el valamit?
Nálam csak magamat és Krisztát mutatja,igaz azt sem tudom ki ő! :shock: Te lehetsz az kacsamama?Nahát nekem ezek nagyon magasak.Meg valamiért képet sem tudok feltenni a profilomra magamról.Nem értem! :roll:

Örülök hogy mindenki jól van!

Szép estét!Puszi

Kép
Kép
Kép
reni78
 
 
 
 


Sziasztok!

Sokatok e-mail címét megkaptam és el is küldtem a meghívókat. Az Iwiwes közös lap folyamatban. Itt köszönöm meg Pöcöknek az új e-mail címet amire ma el is küldtem a meghívot.

Igen szerintem is érdemes a közös honlap mellett egymást is bejelőlni.

Tecca: Ezt te tudod. Az a lényeg hogy ne az utolsó pillanatban kelljen vásárolgatni. MErt hát az egy dolog hogy mikorra vagy kiírva, de +- 2 hét az normális, de van akinek már 1 hónappal a kiírt elött megjönnek a fájások. Szóval decemberben legkésőbb neki kéne állni. A többed gyerekeknél csak azért kell már most átnézni, mert a lányom nyári baba, és ennek ellenére sok téli babacuccot kaptunk, nem tudom mi van és mi hiányzik. Tehát szerintem a legtöbben azért kezdik el a padlás pucolást hogy megtudják mi van, mi nincs és mit nem használnának fel. hiába van nekem is téli gyerek cucc, ha nem 62-es 74-es méret. stbstb

Kép
Kép
kacsamama
 
 


Sziasztok.

Én megkaptam a google meghívót, és elvileg el is fogadtam, de majd holnap jobban megnézem, mert ma már nincs érkezésem.

Jó éjt mindenkinek.

Kép
ekriszta
 
 


Sziasztok Anyucik!

Első sorban gratulálni szeretnék a kis pocaklakóitokhoz!!!

Másodsorban szeretném figyelmetekbe ajánlani az általunk kinőtt babakocsi szettet....


Maxi Cosi Mura,Flamingo Slice-1 éves Full, ajándékokkal

Kiknek ajánljuk a MURA babakocsit?


A jövést-menést kedvelőknek, vagy akiknek a lakhelyén az eljutás A-ból B-be sok-sok gyaloglással jár, ezért nagyon stabil és strapabíró babakocsira van szükségük.
A MURA jól megállja a helyét mind a göröngyös utakon, mind a homokban, erdőben, vagy akár a belvárost járva, és a háztömb körüli séta során.
A kerékcsapágyak jól helytállnak a sok strapás használat során is.

Ajánlott kor: újszülött kortól kb 4 éves korig (0-20 kg-ig);

Maxi-Cosi hordozó-gyereküléssel vagy Mura Dreami mózeskosárral travel Systemmé alakítható Travel System rendszerre felkészítve.

Tartozék: kupola-tető, kosár, karfa, 5 pontos biztonsági öv, lábzsák,esővédő
Maxi Cosi Cabriofix(piros)-szúnyogháló,esővédő,lábzsák(fekete)
Quinny Dreami mózeskosár(fekete)-esővédő,szélvédő,szúnnyogháló
Easy Base bázistalp a hordozó biztonságosabb bekötésére szolgál az autóba

Travel system rendszer használatához ,mind hibátlanok,folt és szakadás mentesek.


Ülőrész jellemzői: több fokozatban dönthető, mindkét irányból rögzíthető a vázra

Tető jellemzői: kupolásból nyári tetővé alakítható, ablakos, zsebes

Biztonsági öv jellemzői: 5 pontos

Karfa jellemzői: levehető

Lábtartó jellemzői: több fokozatban állítható

Kosár jellemzői: textil

Huzat anyaga: pamut és poliészter

Huzat kezelése: levehető ,mosható

Váz anyaga: alumínium

Váz jellemzői: teleszkópos rugózás

Kerekek tulajdonságai: nagy méretű, 4db, bolygosítható első kerék, fékezhető, felfújható,kivehető

Összecsukhatóság: ülőrésszel együtt, ülőrész nélkül


Hibátlan állapotban,állat és dohányfüst mentes, lakásban tárolt babakocsi.
Álmaim kocsija.Sajnálom eladni, de sajnos már nincs rá szükségünk,így a helyhiány miatt eladom,fájó szívvel...


Egy kis videó a kocsi használatáról:

http://www.youtube.com/watch?v=baE-9E5VVCk


A kocsit személyesen Nagykőrösről lehet elvinni!

Mi kisfiúnak használtuk,így bátran mondom,hogy ez nem csajos kocsi.Unisex.

Csak a kocsi semmi tartozék nélkül a boltokban: 123.900 Ft

Ajándékként adok a babkocsihoz hozzá,egy lábzsákot és egy esővédőt pluszba,ami nem Maxi Cosi, de mi is vele használtuk és tökéletesen passzol hozzá.

Maclren beköthető bundazsák (31.990 ft az új ára),itt meg lehet nézni...

http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... =-1&page...

A 3-dik képen összecsukott állapotban látható a kocsi.A másik egy Quinny Buzz,csak összehasonlítás képen, hogy nem kisebb a Quinny összecsukott állapotban.Minden autó csomagtartójában elfér.Az összes kerekét ki lehet könnyen szedni,így még kevesebb helyet foglal.Nagyon praktikus és szuper kocsi.Én már csak tudom,hiszen ez volt már a 6-dik kocsink, de meg is álltam nála,hiszen minden vágyamat teljesítette.


Kérdésekre szívesen válaszolok. A komplett szett ára: 130.000 Ft...ennyiért sehol se találsz.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Sziasztok!

Most jutott az eszembe hogy littlebabyvel és egy pár 2008 nyári babás anyukával az MSN-en is tartottuk a kapcsolatot. Szóval Valijja e-mail címe akadt elöször a kezembe és meghívtam őt az MSN-be. Ha akar még kapcsolodni ebbe az szóljon.

Ja és ha be akarjuk jelőlni egymást az IWIW-en mint magánszemélyeket is úgy írjatok vagy jelőljetek be engem. Privibe bárkinek elküldöm a nevem és akkor jelölgetünk.

Kép
Kép
kacsamama
 
 


Sziasztok!

Ha nem banjatok csatlakozom hozzatok is. Az egyik forumon ahol az AEK-s mamik vannak mar fent vagyok.
Elvileg 2011 februar 13-an fogok szulni a regi Mav korhazban, masodik kislanyomat. Van meg valaki aki ott fog szulni?

Mindenkinek szep napot addig is.

KépKép
sunflow
 
 


Kacsamama!
Sikerült aktiválnom az iwiw-es oldalt,akit érdekel a név és a jelszó küldjön privit és elküldöm.Szerintem csináljon mindenki saját mappát a képekhez és úgy tudunk feltöltögetni most akár magunkról aztán később a bébikről képeket.Vagy csak jelöljétek meg ismerősként az új felhasználót!Nekem nem jött át a gmail-es cucc.Nem tudom mi lehet a baj.

Sunflow! Üdv köztünk,persze gyere bátran.Én konkrétan ott fogok szülni, elvileg febr.15.Talán találkozunk is majd a kórházba.
Ki a dokid?
Bátran írj és ha szeretnél bekerülni iwiw-es csapatunkba és a gmail-es csapatba írj az iwiw miatt nekem privit a gmail-es miatt kacsamamának.

Többiek hol vagytok????

Kép
pöcök24
Dunakeszi
 
 


Sziasztok!

Sunflow! Üdv köztünk és gratula a babához! Azt tudjátok már hogy kisöcsi, vagy kishugi lesz-e?

Kacsamama! Megkaptam a meghívot el is fogadtam :D

Pöcök engem érdekel :wink: küldöm a privit!

Na akkor az ígért adatok a legkisebbünkről
BPD: 60 mm
FM vagy mi: 39 mm
És kérdeztem a dokit mit lát mije van, és ő azt mondta hogy nem mondja 100%ra de ő nem lát kukacot szerinte lány. Viszont a 13 hetes UH-n a doki azt mondta hogy nem ő fiúnak látja... Na most akkor vajon mi??????

Többiek hol vannak? Néhányan nagyon eltüntek... jó és sem járok olyan gyakran :oops:

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers Lilypie Pregnancy tickers
tecaaa
 
 
 
 
 


Pocok24
Gulyas doki a dokim. Es elvileg februar 13-ra vagyok kiirva. Akkor viszont tenyleg lehet hogy talalkozunk. Az tok vicces lenne. Ismertetojelem egy nagy pocak :)
Iwiwen nem vagyok fent. A gmailest meg akkor majd intezem, koszi.

Tecaa,
Tegnap kaptam hivatalos ertesitest (amniocentezis eredmenyt) arrol, hogy kislany. Neve meg nincs.

Mindenkinek szep napot es pocakoskodast!

KépKép
sunflow
 
 


Sziasztok!


Sunflow!Nem ismerem azt a dokit,bár senkit sem ismerek az enyémen kívül,illetve egy másik dokin kívül,aki ügyeletes volt akkor amikor volt egy kis vérzésem.
Iwiw-es oldaladnak nem kell lennie,itt a közös.Privibe elküldöm hogy tudsz belépni és nyugodtan javítsátok az oldalt és legfőképpen csináljatok saját mappát és rakjatok fel képeket,bármiről!

Tecca!Küldöm vissza privibe neked is az iwiw-es elérhetőséget.Ha esetleg valaki nem tud belépni lehet hogy más van már benne próbáljátok újra.
Visszatérve a nemére,szerintem az a jobb amit most mond a doki,már nagyobb talán jobban látja.Kíváncsiak vagyunk hogy mi lesz!

Kép
pöcök24
Dunakeszi
 
 


Pocok,
Megkaptam, megnezem majd. Meg sajnos nem volt idom.
En is csak Vermes dokit ismerem GI-n kivul mert elozoleg nala szultem amikor meg a SOTE-n volt.

Vege a napnak, megyek hazafele.... :)

KépKép
sunflow
 
 


Hűha!
Jól lemaradtam!
Visszaolvastam, kezdem:

pöcök24!
A Halász Judit szám…..hát…fátyolos lett a szemem… aztán a Cserháti! Na,hát ott 3 mp után eltört a mécses! Több okból is. Anyu és a Cserháti egyszerre szültek, ugyanott, én ugyanannyi idős vagyok,mint a fia. A másik, hogy az én pocakomban is fiú lapul, akit már nagyon régóta várunk…. Nagyon szép ez a szám!
Iwiw belépés miatt pü ment!

Kacsamama!
A hétvégén én is megcsináltam a nagytakarítást,mert egyszerűen olyan szép idő volt,hogy úgy gondoltam itt az idő. Apától ki is kaptam,mert amíg ő nem volt itthon 1-2 bútor helye megváltozott. Persze csak óvatosan. sZépen lepakoltam és a lábammal toltam őket.
Email cím ment!

Beataa!
A taliban én is benne vagyok, de én az őszi-téli hidegben jobban vágynék valami melegebb helyre,mint egy hajóra

reni78!
A Te ötleted is tetszik!

Valijja!
Én eddig a szoptatós párnát nem tartottam jónak. Úgy gondoltam,hogy megtszi egy másik takaró vagy párna is, hogy könnyebb legyen az alvás…. Hát, azt kell,hogy mondjam, már elgondolkozom rajta, mert elég nehezen tudok már úgy aludni,hogy ne ébredjek reggel azzal,hogy fáj valamim.
Szerintetek a műanyag golyók helyett jó a szivacsdarabka is bele? Mert akkor itthon is meg tudom varrni.

Tecaaa!
Én kaptam egy halom ruhát,kimostam, kivasaltam. Lehet,hogy még majd át kell öblíteni és vasalni,de olyan jóóóó volt! Most ott sorakoznak szépen a szekrényben, tök jó érzés látni! Külön félre vannak téve a csinik,amiből a hazahozós ruha lesz.
Kaptál képet a dokitól?

Mannogab!
Nálam is pontosan ez van, hogy a pocakom nem enged hajolni. Ráadásul minden estére bedagad egy kicsit a bokám is.

Sunflow!
Üdv köztünk! És gratula a kislányhoz!
Nekem a régi dokim dolgozik/dolgozott ott. Dr. Mericli Metin.

Met újrakezdés 2011.10.13

KépKép

Kép
napvirág
 
 


Ja, és magamról elfelejtettem írni! :D
+ 8 kiló hízás :S 56-ról indultam,most 64 vagyok a 156 cm-es "magasságomhoz" képest. Szerintetek ez nem sok? Állítólag nem látszik rajtam, de ez olyan ijesztő, hogy átlag 15 kg a terhesség alatt felszedett kiló és én már több,mint a felét felszedtem. Mi lesz még a végén??? :(
Pocakom mint egy hordó. :D Nagyon tetszik, én olyan büszkén viselem! :) A melleim,mint egy szilikonos playboy nyuszié, az meg páromnak tetszik nagyon! :oops:
Ti hogy álltok a pisiléssel? Én max 2 órát bírok ki.
Sokszor szoktuk esténként kitapogatni a picurka fejét a köldököm mellett, apa minden nap elmondja,hogy napról napra nagyobb és mikor megyünk már mozizni? Már nagyon várja! De szerintem a 26. hét körül megyünk. Úgy emlékszem akkortól írták,hogy nagyon élvezhető.
Ja, és nagyon jó dolog érezni amikor mocorog meg rúg!!!!! :)

Met újrakezdés 2011.10.13

KépKép

Kép
napvirág
 
 


Sziasztok!

Én is tettem fel képeket az iwiw oldalunkra,de én a kis családomról egyenlőre.Bocsika,hogy a pocakomról nem,de nem férnék bele a képbe.Inkább nem mutogatom.Egy tehénre hasonlítok lassan. :lol:
Többiek pocija nagyon aranyos!Gratulálok hozzá!

Szép estét mindenkinek!

Pusza Reni

Kép
Kép
Kép
reni78
 
 
 
 


Mura eladva!

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Kacsamama!

Lécci küldd el mégegyszer a gmailes-t mert véletlenül kitöröltem :oops: :oops:

Pöcök!

Léccci küldd el nekem az iwiw-es jelszót.

köszke

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Sziasztok!

Pöcök nekem is írd meg hogy mi privibe hogy miként tudok az iwiwre felmenni.

Ja és valaki van Pitypang77@gmail.hu címen itt valaki??? már boccs hogy így leírom, de valaki bejelőlt a google csoportban és nem tudom hogy innen? vagy csak oda vetődött?

Kép
Kép
kacsamama
 
 


Kacsamama a pitypang-os en lennek! :D

Kép

Kép
valijja
 
 


Jaj bocsi, csak már hirtelen nem tudtam eldönteni, hogy valaki kívülről talált ránk és csatlakozna, vagy mi?

Már is beveszlek. hi :wink:

Kép
Kép
kacsamama
 
 


SZijjjasztok!

Nálunk is minden ok, kétpercenként pisi. Hétfőn megyek dokihoz vérvétel meg méhszáj nézés... pfff előre cidri...

Hasam nekem sajna vagy nem sajna, de nem nagy még :-(
bár mindenki mondja hogy látszik azért nagyon is.
Én is szeretnék iwiw- jelszót.
Töltök ferl szívesen dundi képet :D
Tegnap kaptunk nagyon cuki rugdlózot, Popeyes :-) már úgy szeretném benne látni babót.
sunflow: én is ÁEK-ban szülök, kb febr 16 Spánik Gábornál.
és remélem jó gyorsan:-) nem szeretném sokáig foglalni az ágyat:-P
És télleg úgy van ott, hogy rögtön a leelejétől Veled van a baba éjjel nappal? és többen vagytok egy szobában? és csak mosdatni meg megbiszgálni viszik el egy rövid időre????
ettől ppcit megijdetem.
Nekem is nagyon mozog a béjbi, de Apa sajna meg nem érzi, mert én se érzem kinnt a kezemmel :-(
remélem hamarosan fogja.

Nagyon várom a wiw-s jelszót... csóóók millió

Kép
Kép
judysz
 
 


Sziasztok!

Jól lemaradtam....igyekszem pótolni.

napvirág:én is 56kg-ról indultam,és most 64kg.

az orvosom félt a cukorterheléstől nehogy gond legyen,ezért egyáltalán nem ehetek semmi cukrosat,még egy kis kanállal sem...:(
pedig nem ettem sokat eddig sem.
na mindegy,most félek
nem híztam sem karra,sem combra csak egy nagy hordó nőtt a hasamra...:D:D
jövőhéten megyek cukorterhelésre meglátjuk mi lesz,parázok nagyon


csók nektek
hamarosan jövök
:)

Kép
ani983
 
 


Sziasztok!
Megpróbáltam elküldeni mindenkinek pü-be a belépési kódot,de például nem tudom mi van többiekkel:
zsuzsa 35
Gita
1 macsek
rlehoczki
mesekert
blackrose
Hanjszki
Nalla
timi87
vickany
Ágci
Momi
Nika74
Holdfény81
Gabci76
@ka(ti)
Napvirág

Hova tüntetek?????
Ha érdekel iwiw belépési kód küldjetek pü-t!

Kép
pöcök24
Dunakeszi
 
 


Bocsi napvirág!Nem tudom miért írtalak oda!Biztos hiányollak!:)Azt hiszem neked is meg a belépési kód!

Kép
pöcök24
Dunakeszi
 
 


Sziasztok!
Megpróbáltam elküldeni mindenkinek pü-be a belépési kódot,de például nem tudom mi van többiekkel:
zsuzsa 35
Gita
1 macsek
rlehoczki
mesekert
blackrose
Hanjszki
Nalla
timi87
vickany
Ágci
Momi
Nika74
Holdfény81
Gabci76
@ka(ti)

Jelentkezzetek!!!!!

Kép
pöcök24
Dunakeszi
 
 


Iwiw-en fenn vagyok, googlen fenn, szerkesztés folyamatban. :)

Nektek szokott dagadni a bokátok?

Met újrakezdés 2011.10.13

KépKép

Kép
napvirág
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: