Sissy! Nagyon szépek vagytok! Nemsokára ti is mehettek haza, akkor majd jelentkezz, ha lesz rá idöd.
Dinuci Vivien gyönyörüszép kiscsaj. Szép sima arcocskája van neki.
Hát, a sok látogatótól már én is elöre félek, nincs elég gondja baja az elején az embernek, még jönnek idegesiteni.
A szopizás miért nem megy, nincs tejcsi, vagy valami más oka van?
De ha nem megy se stresszeld magad, nem te leszel az elsö aki tápszert ad a babájának.
Edit! A listán most már ketten vagyunk az utolsók, eggyezzünk ki egy pár nappal korábbi idöpontot a szülésre és akkor bevárlak
Ancsika! Gratulálok Lora babához és a tejcsihez is
Mók! A nyákdugó már egész jó jel. Jelentkezz, ha meg lett a baba
Remélem nem hagytam ki senkit, mostanában annyi baba született.
Itt ma nálunk nagyon ködös idö van és hideg, nem akar kibujni már ez a napocska.
Most már ugy gondolom én is teljesen készen vagyok a ruhákkal , a korházi csomaggal, meg mindennel. A tegnap az egyik barátnöm hozott egy csomo rózsaszin babaruhát, képzeljétek, kimosva és kivasalva, nekem csak annyi dolgom volt ma , hogy helyet csináljak a szekrényben nekik.
Nekem nagyon sokat keményedik a hasam és görcsöl, nem bánnám, ha már ezeknek a keményedéseknek eredménye is lenne,( egy pár centi)
Ma este költözik ide anyósom egy pár napra hétre, ki tudja. Nem is bánom, mert már nem sok türelmem van a fiaimhoz, igy lesz ki foglalkozzon velük egy picit.
Szép napot mindenkinek, majd még jövök, frissebb hirekre várva.