Barikám, Drága! Gondolom, túl vagy már vérvételen, mikorra lesz eredmény? Nagyon-nagyon drukkolok, hogy jó magas hcg-d legyen, holnap pedig egy nagyon szépen látható petezsák! +++++++
(Egyébként nyugi, nekem sem volt a bal oldalon sárgatest!)
Csomee! De aranyos vagy, hogy megírtad Barinak, hogy Nálatok is így kezdődött! És köszönjük a képeket a lányokról! Kittinek olyan varázslatosan gyönyörű szemei vannak, hogy az valami hihetetlen! És Réka-baba is nagyon kis cukiság!
Anim! Emlékszem, hogy már tavaly ősszel is írtál a fórumra, úgyhogy biztosan emlékszel Te is, hogy egy évvel ezelőtt Melánia szintén az 5. (vagy 4.?) beültinél ugyanígy 4 babócát kapott vissza, és azóta már meg is született Milán baba!

Nagyon kívánom, hogy egy év múlva már a Ti történetetek is erőt adhasson a még várakozónak!
Tulipán! A megjövős érzés teljesen normális! Talán épp azt jelzi vele a babócád, hogy most fészkelődik egy kicsit, és aztán szépen beköltözik albérlőként az elkövetkező 8-9 hónapra!
A hamarosan tesztelőknek (Monilla, Nyuszika) ezerrel mennek a drukkjaim a zebrásodáshoz!
Csuti! Nagy-nagy ölelés Neked! És ne felejtsd: Szimba szokta mindig írni, hogy a második lombikok általában statisztikailag sikeresebbek, mint az elsők!
Katapetra! Üdv közöttünk! Szerintem, nagyon jól választottatok!

Az az igazság, hogy én találkoztam már olyan lánnyal az Intézetben, akinek csak az egyik petevezetéke volt átjárható, és Apánk azt mondta, hogy ez törvényileg nem elég indok a lombikhoz. Viszont ha Nálad a másik is nagyon nehezen volt átjárható, és már egy éve volt a vizsgálat, plusz: fennáll a méhen kívüli terhesség veszélye, akkor én elképzelhetőnek tartom, hogy Apánk azt mondja, hogy hajrá lombik! (A leletedre egyébként rá van írva, hogy az egyik petevezeték csak nehezen volt átjárható?)
Egyébként van egy barátnőm, akinek az egyik petevezetéke szintén el volt záródva, a 2. sikertelen lombik után tartottak egy kis pihenőt, majd elmentek egy kontroll UH-ra, ahol kiderült, hogy épp azon az oldalon van peteérése, amelyik oldalon el van záródva a petevezeték, bosszankodott is rajta rendesen, majd ennek ellenére még abban a hónapban spontán beköltözött a pocijába egy babóca! (Akit érdekel, priviben szívesen megírom a blogjának a címét!) A lényeg, hogy így vagy úgy, de mielőbbi babásodást kívánok Nektek is!
Leedám! Szerintem, nagyon jól teszitek, hogy pihentek egy kicsit! A január is tökéletes hónap a babásodára! Egy új év és egy (vagy 2) új kis élet…
Szélkisasszony és Szélúrfi!

Olyan jó olvasni az írásaitokat, valahogy olyan egyformán írtok… Biztos, hogy nagyon összeilletek!

Egy ilyen összeillő párnak tuti, hogy lesz bébikéje! Remélem, minél előbb!
Velünk minden OK, a pénteki UH-on már össze-vissza ficánkolt a 2,5 centis kis manócskánk! Olyan volt, mintha valami jó kis zene szólt volna a pocimban, és arra táncolt volna!