A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » "Akik első babájukat várják"

Gabi
örülök,h otthon vgytok, gondolom, h nem sokat tudsz pihenni :!: :roll: sajnálom, h hasfájós Roli baba, de idővel jobb lesz biztosan :!: sokat gondolok Rátok :!: :wink:

Orsi
hát ne csigázz :roll: :wink: gyere, ha van időd a szülési történet sztem mindenkit érdekel :!: :wink:

Mindkettőtöktől kérdezem: tejcsi :?: véreztek nagyon :?: sebek gyógyulnak :?: közérzet :?:

Menion
még olvasni is rossz volt ezt a színházasdit :shock: Én biztos nem bírtam volna ki :!: :roll:
örülök, h minden rendben volt az uh-on :!: :wink: jól megvárakoztattak benneteket :shock:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szép reggelt Mindenkinek!

Jajj Wivi! Biztos hosszú éjszakád volt. Remélem minden rendben, nagyon izgulok értetek! Alig várom már a híreket!

Orsi! Ne idegesíts :wink: Minden infóra kiváncsiak vagyunk. Remélem jól vagytok?! Szopival minden rendben? Dalmácska maradt a 2x-i éjszakai riadónál?

Menion! Ez a szüléselőkészítő egész izgalmasan hangzik még most :) De lehet én csak remegő lábbal állnék hogy "ez most komoly?" Van akik kimondottan azért fizetnek hogy császárral szüljenek. Nem is tudom melyik a jobb. A köldökcsonktól már évekkel ezelőtt elíjesztett egy film. Olyan babákat mutogattak akiknek nagyon csúnyán elfertőződött és elég negatív érzés maradt meg bennem.

Suzy! Tök jó hogy sikerült aludnod...gondolom nálad is az van hogy nappal elvagy akkár 3 órát is pisilés nélkül éjszaka meg 1,5 kb. Vagyis nálam így jön ki a helyzet mindig. Apácska mindig felkel és kérdezi hogy hova megyek...már nem is válaszolok rá :) Én már előre érzem hogy éjszakai bagoly lesz a pici....az apja is olyan. A hajnalt 3-4 fele azzal tölti az időt hogy engem piszkál, kiveri az álmot a szememből, aztán a piszok elkezd horkolni. Én meg persze csak forgolódok.
Új klinikára megyek vissza, de azt mondta a védőnő hogy valószínüleg csak ambulánsként fognak vizsgálni, így hogy nincs választott orvosom :? Lehet mégiscsak jobb lenne egy. Neked milyen plussz költséggel jár a választott orvos?

KépKép
yokka03

Sziasztok!

Vivi!
Nagyon szurkolok! Remélem, hogy már túl vagy a nehezén…

Gyevacska
A 4D ultrahanggal kapcsolatban konkrét tapasztalataim még nincsenek, de amennyire tudom, a Szülészeti Klinikán és a Medison Centrumban (Citrom utca) csinálnak, olyan 15 ezer körül lehet az ára.

Yokka
Ne izgulj az UH miatt, bizti minden rendben lesz.

Menion
:shock: Ez a színházas élmény elég durván hangzik. Az effektekkel és a töltelék nézőkkel együtt…
Köszi az infókat a szülésfelkészítőn hallottakról ;) Meg azért az UH-d is megvolt és a jelek szerint rendben a pici, ez is jó hír!

Orsi
Csak csatlakozni tudok az előttem írókhoz, hogy nagyon várom a szüléstörténetet!

Gabi
Kitartást a kezdeti éjszakázásokhoz! Pihenj te is sokat és ha időd engedi, majd gyere a híreiddel.

Suzy
Kellemes időtöltés a családi összejötelehez!

Napocskás hétvégét mindenkinek!

KépKép
manama

yokka azt mondták akkor szokott elhúzódni a csonk leesése ha nem takarítják ki rendesen akkor akár 3 hétig is fent van....és ha így elfertőződik akkor valóban kórház infúzió és vénás AB lehet a vége...a lényeg az hogy a baba feje felé kell eltolni a csonkot és alatta is jól betörölni mert akkor nem pang majd a váladék és nem lesz baj...ha csak pacsmagol az ember és rászórja a cuccot messziről akkor lesz a baj.... :oops:

eszembe jutott a szex és new yorkból amikor leesett a vörös csajnak a gyerekéről a csonk és úgy nézett mint egy sült hal :lol: aztán a macskája odaugrott és ellopta :P és ott pofozta a padlón :lol:

Kép
menion
Budapest

Helló mindenki!

Lányok!
Tud valaki valamit Viviről? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Légyszi majd egy sms-t írjatok aki tudja a számomat!

Mi éjszakánk jobb volt.Roli óramű pontossággal ébredt megint 3 óránként.Ma sikerült apát lepisilnie pelusozás közben. :lol: :lol: :lol: :lol: Hasa még fájogat,tornáztatjuk-maszírozzuk meg használjuk az espumisant. :? Hétfőn jön a dokinéni és konzultálunk vele mit lehet még tenni.
TB kártyája még mindíg nem jött meg és nem tudja apa intézni a dolgokat (tgyás,stb). :cry:

Kép
cukigabi
Budapest

Csajok!

Vivi üzenete:

"Megszületett Réti Barnabás, 2:30 perckor 2650g és 52 cm. 11 órával a magzatviz elfolyás után, de természetes úton. Köszönöm a drukkokat! Mind a ketten jól vagyunk!"

Vivi!
Gratulálunk nagyon-nagyon..... :wink: :lol: :P
Hurrá újabb Bébiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

Később leszek Lányok, most csak hirhozó voltam! :oops:
Pusza :P

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Végre!

Vivi!
Gratulálunk Barni babához!Nagyon jó egészséget,sok boldogságot és rengeteg tejcsit kíván a Szabó család!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

De jó ilyen szép napon ilyen jó hírekre bekukkantani! :P :P

Gratula Vivinek, Jocónak és persze a kis Barninak is, hogy ilyen ügyesek voltak!
Sok boldog baba és mama/papamosolyt és tejecskét kívánok nektek!

Orsi!
Köszi, hogy megosztottad velünk!

Mindenki vigyázzon magára, pocakra/babára!
Szééép napot!

KépKép
manama

Valaki tud valamit verdictről? Rég hallottunk felőle...

KépKép
manama

Hát Sziasztok Kismamik!

Jöttem is.....Dalma elengedett úgy fél órára remélem.... :wink:

Tehát......2010.09.29.......szerda....délelőtt 11 óra.....
Apa és Én vizsgálatra mentünk....Dalma már pár nappal tovább volt a pocimban, de kibújásának semmi jelét nem mutatta...ugye... :)
Igy a Doktorbácsink szülésinditást javasolt Nekünk.....huhhh, amikor ezt kimondta kicsit váratlanul ért, pedig számitottam rá....na de akkor is, ott tudatosult bennem, hogy délután....este már Anyucivá válok! És végre megismerhetjük 41. hete a pocimban fejlődő Életecskénket...aki belőlem és Apából lett....Istenem, izgultam rendesen!
Apával megbeszéltük, igy természetesen a szülésinditás mellett döntöttünk.....
Doktorbácsink behivta a szülésznőnket.....és elindultunk az úton....bekötötték az oxitocint, amitől nagyon hamar beindultak a fájások is! Lassan haladtunk előre....Apa segitségével, aki nagyon hősiesen tűrte, hogy a polóját tépkedjem és a nyakába csimpaszkodjak! :shock:
A szülésznő és a doki folyamatosan ellenőrizte a méhszájat.....
Közben egy vizsgálatnál elpattant a magzatburok és a magzatviz csak folyt...csak folyt....folyt....és még mindig folyt...azt tudtuk, hogy sok van, mert az Uh.-s vizsgálatok során mindig megjegyezte, hogy az átlagosnál egy picit több a magzatvizem.....a kifolyó viz teljesen tiszta volt! Ennek nagyon örültünk....
Közben elérkezett egy pont a fájások közepette 15.30-kor amikor nem birtam tovább és az epidurál mellett döntöttem....eszméletlen fájások voltak...remegett kezem-lábam és azt éreztem mindjárt elájulok, jesszus....... :shock:
Szóval mivel nem akartam epivel szülni, kicsit féltem tőle, de Csajok....komolyan.....Én ajánlani tudom csak...a méhösszehúzódásokat érzed...de nincs fájdalom, nem fáradsz el stb...szóval jó volt!
Azaz jó lett volna.... :(
Sajnos Dalma baba szivhangja többször is elég rendesen leesett, ez fura CTG görbéket eredményezett.......fájások jöttek szorgosan, de sajnos Babánk feje nem tudott lejebb jönni....nem tudtam kinyomni és mivel a szivecskéje rosszalkodott az orvosi team úgy döntött, hogy gyorsan császározni fognak.......a gyorsan...az tényleg gyorsan....17:30......előkészités.....
17:52.....DALMA MEGSZÜLETETT!
Lányok....gyönyörű pillanat volat amikor előszőr hallottam két gyengécske vinnyogásfélét....és szülésznőm....Kisbabám nyakát és egyik lábát fogva viszi Őt.....törölgetés, vizsgálatok....
Persze Én bőgtem, mint a záporeső, úgy, hogy beszélni sem tudtam.....
Kisbabámat elvitték....megijedtem, hogy baj van, de valójában elvitték, hogy találkozhasson Apa és Lánya.....fáj, hogy ennek a pillanatnak nem lehettem a tanúja.....pedig mennyire készültem rá, hogy lássam Párom tekintetét....és, hogy abban a másodpercben egy Családdá váljunk..... :cry: :)
De persze, ne legyek telhetetlen....
Valójában megtörtént ez a pillanat is csak másképpen.....de igy is életem legszebb képe....
A műtőből kitoltak és a folyosó végén várt Rám Életem két legfontosabb embere......Kislányom Dalma és életem Párja Norbi.....Apa karjában kislánykájával.....
Gyönyörű és érzelmes pillanat volt........ráadásul a kanyarban megláttam a drága szüleimet, akiknek köszönhettem, hogy eljutottam ide....egyszóval....örök emlék marad....pár másodperc volt, de minden a helyére került.....Apa Apa lett....Anya Anya lett.....és ott volt végre a Mi Kislánykánk.....erősen, egészségesen és nyitottan a számára még ismeretlen világra!
Anya lettem......Család lettünk...egy erős, biztos szövetségben lépünk igy hárman a jövőbe!

Hát ennyi Lányok, még most is borzongok és sirok ha ezekre a pillanatokra gondolok! Felemelő nagyon.....
Ugyanakkor ijesztő is...itt ez a kisember rád van utalva minden minőségben.....Atyaég.....biztos boztos....huhhhh....parázok sokmindentől.....és ráadásul ma hazament Anyukám is.... :cry: :oops: :cry:

Hát ennyi a Mi kis történetünk!

És ahogy irtam már...ennek a történetnek Ti is részei lettetek az idő múlásával....hiszen minden bajomnat, kétségemet, kérdésemet ide irtam....ezért köszönettel tartozom Nektek is Kismamik!
KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

És persze ha van kérdésetek irjátok, nem igérem, hogy azonnal, de megpróbálok gyorsan reagálni rá!

Pusszantunk Mindenkit!
Vigyázzatok Magatokra és a Pocaklakókra!
Pápá! :wink: :!:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Vivi

Szívből gratulálok a csodaszép Barnihoz, sok tejcsit és nagyon boldog, egészségben gazdag baba-mama napokat :!: :wink: millió puszi és erősödj meg minél hamarabb, ügyi voltál drága :!: :wink:

Orsi
Nagyon köszi, h megírtad a szülés történetedet :!: ezt nem bírtan ki sírás nélkül, annyira megható volt :!: :wink: örülök, h jól vgytok :!: :wink:

Én már kérdeztem Tőletek :!: :roll: mennyire véreztek :?: sebetek gyógyul :?: az orvosaitokkal meg voltatok elégedve :?:

Igen, ezt sem lehet úgy leírni...ezt mindenkinek át kell élni :!: :wink: :roll:

Én egyébként napok óta szorongok a szülés miatt :oops:

Evita írt egy üzit, h adjam át Vivi üzent neki, de már Orsi megírta nem Én hoztam a jó hírt :!: :roll:
Még annyit tudok Viviről, h elég sok vért vesztett, nagyon gyenge :!:

Gabi
ez a pisilés előbb-utóbb bekövetkezett volna, na de pont apukánál :roll: :lol: ügyik vgytok, ne izguljatok :!: :wink:

Yokka
Én soha nem voltam ambulancián még rákszűrés miatt sem, mindig magánba mentem :!: nekem havi 8ezer ft-ba kerül, h van választott orvosom :!: ez egy méhszáj vizsgálat és egy uh-t jelent 4 hetente, de Én így vgyok nyugodt :!: Új klinikára :?: nőire nem, csak elírtad :?: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok Lányok!

Orsi
Köszi, hogy leírtad Barnus hírt! Már reggel nekem is írt Vivi, de nem tudtam megírni nektek, csak most értem haza! Suzy is kiegészítette a plusz infot. Ennél többet én sem tudok!
Nagyon jó volt olvasni szüléstörténetedet! Nagyon megható! Már alig várom, hogy mi Manócskánk is megszülessen, de milyen messze van az még... :roll: Remélem gyakran tudsz majd jönni az új infokkal, leírod a mindennapjaitokat. Természetesen amennyire Dalmus engedi, hogy gyere.

Gabi
De jó, hogy Te is itt vagy! Örülök, hogy jobb volt az éjszakátok! Remélem hasfájás nem fog sokáig tartani! Milyen jó, hogy Apácskát lepisilte! :lol: :lol:

Yokka
Bár nem tőlem kérdezted, hanem Suzytól, de nekem is havi 8000 Ft. És az a vizsgálat, amit Suzy mond! Én is inkább kifizetem a dokit, de legalább ismerem, annyit kérdezhetek amennyit akarok, felhívhatom telefonon bármikor, és jó lesz,ha szüléskor nem ismeretlen van velem! Nekem ő a szülésért nem mondott konkrét árat. Annyit fizetek amennyit tudok, és akarok! Nagyon jófej!

Verdict
Merre vagy?????

Rólam annyit: Megint paramami voltam! :oops: Bepánikoltam, hogy kb 1,5 napja nem érzem Babót, persze tudom, hogy még kicsi nagyon, és más még ilyen korán nem is érzi, és nem baj még,ha nem érzem minden nap, de mégis... :oops: Akkor szoktam érezni, amikor a hátamon fekszem, ezért reggel a hátamra fordultam, hogy rugdosson egy kicsit, de semmi. Erre felkeltem hajat mostam, tettem-vettem hátha ő is felébred! visszafeküdtem háttal, és mondtam neki, hogy jó lenne, ha rúgna legalább egyet, hogy érezzem, és megnyugodjak, erre kis Manócskám szót fogadott és rúgott is! :lol: :lol: Úgy megörültem, és persze megnyugodtam!!! Úgyhogy minden oké!!! Már várom, hogy jobban és intenzívebben érezzem, és ne kelljen ilyeneken aggódnom!! :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Vivi! Hatalmas gratula!!! Sok-sok-sok boldogságot Barnushoz!!! Sok-sok tejcsit!!!

Gabi, Orsi
Természetesen várjuk az újabb sztárfotókat gyönyörűséges gyermekeitekről!!!!!

evita10
Budapest IX. kerület

Evita
igen ez is egy nagy izgalom, most miért nem mozog :?: na most mi van, miért nem érzem :?: , át tudom érezni, Én is sokat agonizáltam, de kitartás, mert hamarosan be fog intenzívebben indulni a lis Manócskátok :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!
Drága vagy!Én is minden egyes alkalommal amikor viszagondolok rá...elpityergem magamat!

Tudjátok, azok a percek amikor lent volt a szivhang.....azok örökkévalóságnak tűntek....Én úgy féltettem,a legszivesebben ott nekiálltam volna kiszedni magamból.....az ment a fejembe gyorsan...gyorsan...Istenem, pedig nagy biztonságban voltam, szerencsére olyan orvos csapat vett körbe...le a kalappal előttük!

Igen, maximálisan meg voltam elégedve a szülészorvosommal is és a szülésznőmmel is.....mindketten felkerestek a szülés után is, segitettek, tanácsokat adtak!
Vérzés: az első pár napban erősebb volt, de inkább a pisilésekkor jellemző, hogy egy-egy alvadtvércsomó távozik....és megmondom őszintén a Tena betétet max 3 napig használtam....utána hozattam be rendes éjszakai Always betétet, mert bőven elég volt! És az eldobható bugyik tuti szolgálatot tettek!Feltétlenül vegyetek és vigyetek be!
De ahány szobatársam volt, annyira különbözött a vérzésünk....volt akinek nagyon durva, volt akinek az első 2 napban volt és ennyi!
Mai állapot, nappali sima betét, ultravékony.....és egész nap semmi, csak amikor pisiltem!Ennyi..... :)
Na persze a műtét után az őrzőben azért kőkeményen jöttek a dolgok....de oda úgy vittek, hogy alul, felül semmi...katéter bent...és ott minden az ágyra folyt...hm...nem volt kellemes!

Seb:huhhh..nekem nagyon húzódott, az első 12 órát az őrzőben végig kell feküdni, de utáne be kell indulni.....mobilizálnak elég rendesen a nővérkék. Nem is baj, mert a gyermekágyas osztályon nekünk kellett már ellátni a Gyermekeket. Nem volt könnyű...nagyon fájt a hasam...a felkelés az volt az egésznek a legszarabb része! De igaz az, hogy minél többet mozogsz annál könnyebb lesz...igy mozogtam....
Kiszedték a varratokat, de a beslők húzódnak még.....a sebem szép, nem túl kicsi....de talán összébbhúzódik. Bár ma is nehéz volt a szoptatások után felkelni...ja, mert fekve szoptatok, Dalmának nem jön be, ha fogom kézben! És igy a szopi végén, böfi után könnyebb az elalvás...

Hát nagyjából ennyi.... :)
Most megyek aludni....azt javasolták akkor aludjak amikor a gyerek is....bár napközben nehéz megvalósitani, mert tennivaló meg van..háztartás....

Nah, jóccakát! Babórugdosásban gazdag éjszakát Nektek Kismamik!

Gabi!
Alakul??? Remélem többet alszol ma este! Pusziiiii!

KépKép
Kép Kép
schorsi

Orsi
Le a kalappal előtted! Nem csodálom,hogy megijedtél, amikor szívhangja leesett. Szörnyű lehetett. De a lényeg,hogy minden rendben van, és milyen jó, hogy ilyen profi orvos team vett körül titeket!
Hogy én milyen kis naiv vagyok! Azt gondoltam,ha császározzák az embert, akkor nem vérzik! :oops: :oops: :oops: Jó ezt is tudni!
Remélem minél hamarabb elmúlik a sebhúzódás!

Csajok
Nekem most olyan nagy lett a hasam...úgy feszül :shock: Fel lennék fújódva??? El bírnám viselni, ha maradna ekkora, de szerintem reggelre összemegy! :cry: De nagyon húzódik a hasam! (Amúgy volt ma már reggel voltam nagyvécézni, már bocs,h így leírom. :oops: De akkor is fel lehetek fújódva??)

Néztem az x faktort és Manócskám rúgdosott. :lol: :lol: Tetszett neki 1-2 hang! :D

Suzy Drága
Has görcsök már teljesen elmúltak? Minden oké veletek? Remélem ma is jól alszol!

evita10
Budapest IX. kerület

Halihó :!:

Úgy látom hétvégézik minden kismami, pihizzetek is mindenkire ráfér :!: :wink:

Orsi
nagyon köszi, h Dalmus mellett ránk is szakítasz időt, kedves Tőled nagyon :!: :wink: örülök, h jól vgytok és annak is, h nem vérzel nagyon :!:
És hogy megy a szoptatás :?: nagyon fáj a cicid :?:
A sebed fog össze húzódni biztosan idővel :!:
További jó babázást, ismerkedést a csoda szép Dalmus babával :!: :wink:

Gabi
hogy vgytok, jobb volt már az éjszakátok :?:

Evita
köszi, jól vgyunk, semmi bajom nincs azóta nem volt görcsölés :!: jósló fájások már lehetnek, de ez nem az volt még :!: :wink: Cipikénk mozog ezerrel, hol kidugja magát itt-ott, na akko kő kemény ott a hasam, de hát ő is nyújtózik, fészkelődik :!: :wink:

A puffadástól lehet nagy a hasad :!: vegyél be Rennie tablettát, hátha :!:

További szép vasárnapot Kismamik :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Szoptatások között, amikor alszik Manó, van egy kis időm netezni is....persze közhben most vasalok....mos a mosógép, mindjárt lejár....el kell még mosogatnom...a nappaliban fekete kanapénk van....ne tudjátok meg, hogy néz ki a felülete, szöszös mint állat...igy ezt is gorsan meg kell csinálnom...Apa elment segit a tesójáéknak az épitkezésen, ma Anyós főz...áthozza ide a kaját...de kértem, hogy csak 2-3 körül együnk, mert későn keltünk Apával, Dalma hagyott ma este és reggel aludni minket...este a fürdetés után, amit mi fél 8-ra raktunk, van etetés...mire minden lemegy van negyed-fél kilenc, alvás.....általában fél egy körül kel fel utána, pelus+szopi+alvás.......ma negyed hatkor kelt újra, pelus+szopi+ alvás....bár ez ma beletelt jó fél órába....és reggel, Vele keltünk...fél tizkor....pelus+szopi...és egy kis gikszer csúszott a gépezetbe, mert amikor a pelust cseréltem...lepisilte a pelenkázót a ruhácskáját...igy minden csere...majd amikor végeztem jött a kaki is, de azt Apa kapta! :lol: :lol: :oops: :lol:
És most alszik....1 óra körül várható az ébredés....

Evita!
A tisztulás ilyenkor is folyik a méhedben....talán nem olyan erőteljes mint a hüvelyi szülésnél.....de talán erről Vivi mesél majd nekünk!

Suzy!
Szoptatás megy....fontos, hogy amikor megkapjátok a babákat egyből cicire tegyétek....de Dalma olyan nagyon ügyes volt, hogy egyből tudta a jó technikát! :wink:
Én fekve szoptatok, nekem igy kényelmesebb és Dalma is erőlködés nélkül tud szopizni....kézben és szopipárnán annyira nem szereti....
Szerencsére van tejem is.....le is kopogom gyorsan!
Első napokban nagyon bedurrant a mellem...olyan volt mintha mitudomén hány köbcentis implantátumokat rakattam volna be és kemény is volt...a csecsemősök ajánlották, hogy masszirozzam szét ezt a kemyénséget megcsináltam és rá pár órára jött is a fincsi narancssárgás előtejci, ami létfontosságú a Babáknak! Kicsit rásegitettem a fejővel..1-2 alkalommal többször nem kellett!
A mellbimbóm is birja, de naponta egyszer használom a kenőcsöt....Medela....Purelan...

:D :wink: :P

KépKép
Kép Kép
schorsi

Sziasztok!

Suzy
Valószínűleg puffadás volt részben, részben pedig nőtt is a hasam. :lol: Nagyobb, mint eddig volt! ennek örülök. Babó egyre aktívabb, úgy tűnik! Reggel kb 1 órán át éreztem rugdosni, persze nem folyamatosan 5-5 perc eltelt a rugdosások között. Olyan jóóóóó volt! Most már remélem egyre aktívabb lesz!!! Örülök, hogy veletek minden oké! Mozogjon is Cipike ezerrel! :wink:

Orsi
Tényleg olyan kedves Tőled, hogy szakítasz ránk időt! olyan jó hallani felőletek!
Persze logikusan átgondolva, természetes, hogy akkor is tisztul a méh, csak ebbe nem gondoltam bele! :oops:
Milyen rendes Dalmus, hogy ilyen szépen eszik, alszik, éjszaka hagy Titeket aludni! :lol:
Apa kapta a kakit! Ez jó! :wink: :lol: :lol:
Napközben mennyit alszik Dalmus?
Örülök, hogy a szoptatás is ilyen jól megy, hogy már a melled is kevésbé fáj! Nagyon ügyes vagy!!!! :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

gabi próbáltátok gondolom a pocak tornáztatást...mkor a lábát fel-le nyújtottátok mintha biciglizne...a felkészítőn azt mondták hogy ilyenkor nagy pukik szoktak lenni és nagy nevetések de a fő hogy attól a hasfájás szűnik...
wivi szegénykém nagyon sajnálom ogy így megszenvedtél ezért a piciért 11 óra borzasztó sok idő...de gratulálok és nagyon sok egészséget és tejcsit kívánok!majd várunk!
orsi köszi a hírt wiviről...már rég vártam és kezdtem aggódni is hogy nem jön az infó akkor talán baj van....
a te írásodtól meg potyogtak csak a könnyeim megállíthatalanul pedig itt ülök a munkában és a beteg tőlem fél méterre :oops:
hát valami azt súgja én is hasonlóan fogok járni...majd meglátjuk mit bír a kis poronty szivecskéje...ha mégis meghazudtolja az orvost és semmi gond nem lesz akkor lehet hogy láthatom a Laci arcát ahogy meglátja a lányát...jaaaaaj már megint sírok....
minden szépet és jót kívánok nektek amit lehet!sok tejcsit és gyors gyógyulást!
evita 1x én is jártam így de nem ennyi időre...én már reggeltől du.ig nem éreztem és akkor mondogattam neki hogy csak egy kicsi jelet adjon és képzelt rögtön rúgott egyet....olyan boldog voltam :D innen tudom hogy érdemes mondani nekik mit szeretnénk mert aranyosak és szótfogadnak!!! a szülésről is állítólag már hetekkel elötte beszélni kell hogy hogyan kéne csinálni,mert szoktak segíteni a babák!okosak és szótfogadnak

Kép
menion
Budapest

tegnap sokat dolgoztam otthon...fájt is mindenem estére...du.órákig söpörtem a faleveleket...garázsban rakodtam rendet tettem mostam stb.palacsinta sütés is volt szóval sokat állatm hajolgattam már nem esett jól utána ülni se mert fájt a hasam is...de nem akartam feküdni megint mert csinálni akartam a dekorációt a falra...
na majd talán folytatom holnap mert ma dolgozom estig itt bent ülök...addig jutottam hogy kivágtam a virágformákat, levélkéket a hungarocellből befesteni már nem volt időm mert este 10kor már abba hagytuk a
tesóm az övét megfestette mert neki csak 3-4db kellett meg ő türelmetlen tipus ezért inkább a gyors eredményt szereti de nem bánja ha nem "olyan"...azért az övé is édes lett...kicsit deform és maszatos de azért édi :D
remélem a ragasztó majd megfogja a falon! vettem kétoldaki szallagot de a tesómét nem tartotta meg...majd meglátjuk...

Kép
menion
Budapest

Sziasztok!

Vivi!
Nagyon gratulálok Barnushoz!Jó egészséget és sok tejcsit!

Orsi!
Nagyon megható volt a szüléstörténeted, örülök, hogy minden rendben és ilyen jó baba Dalmus! Azért ha megfogadsz egy tanácsot, próbálj többet pihenni, mert szervezetednek szüksége van rá, mégha nem is érzed. Nehogy később legyen gond, abból, hogy most nem pihened ki magad. Csak a legfontosabbakat csináld meg. Nem okoskodni akarok, csak tanács:)

Gabi!
Sajnálom a hasfájást, nekünk is jutott belőle, nekünk a tornáztatás, masszázs és espumisan vált be, ahogy te is írtad. Néha még elő jön neki most is, amikor túl sok levegőt nyel szopizáskor, de már nagyon ritkán, szerencsére.

Evita!
Én hüvelyi úton szültem és nekem kb 1 hétig kellett a tena betétet használnom, után pedig kb 1 hónapig sima betétet. A vérzés nem csak az első 3 napban volt nagyon erős utána fokozatosan jutottam el a barnás folyásig, majd teljesen megszűnt minden.

Többi kismamának minden jót kívánok pihenjetek amennyit tudtok!

Rólunk:Dóri tegnap volt 3 hónapos, már több mint 6 kiló és 62 cm. Nagyon sokat mosolyog és szerencsére nagyon nyugodt baba.Az esti fürdetést eltoltuk fél tízre, így kb fél 11kor leteszem aludni és reggel 7-8ig alszik és már egyáltalán nem kel fel éjjel:) Most nem tudok képet küldeni, de ha letöltöttem a gépről teszek fel, meg a blogomat is frissítem!

puszi mindenkinek

andicsiga

na a terheses dili rámjött :lol:
itt ülök az ügyeleten és megettem a zsömlémet és anyira de annyira finom ez a teavaj.......óóó
ezt hozták nekem a fiuk én meg ilyet sose szoktam enni de most meg bánom hogy elfogyott a zsömle és nem tudok enni valamivel mééééég mééééég méééég :oops:

Kép
menion
Budapest

Suzy!

Nagyon jó volt a 4d:)kaptunk képet is meg dvd-t is a kis Maja elég izgága volt és foyton cumizni akart , takarta magát:)

Kép
böbe baba

Sziasztok Lányok!

Kivel mi a helyzet? Hétfő van, új hét kezdődik, jejeje! :P

Gabi
Hogy vagytok??? Éjszakák? Pocakfájás???

Menion
Mennyire szeretem a teavajat.... :lol: Annál nincs is jobb!!

Böbe
Várjuk a képet kislányodról már nagyon!!!Jaj, de izgulok már én is a 4D miatt. Remélem nem takarja magát, sem az arcát, sem lent! :lol:

Andi
Hogy megy az idő! Dóri már 3 hónapos... Nem semmi! Milyen jó,hogy átalussza az éjszakát!!!

Verdict
??????????

evita10
Budapest IX. kerület

sziasztok!
hogy vagytok? mi újság felétek?
én még mindig a kivégzésre várok... ='((
deann

most tudnék mutatni képet telefonnal fényképzetük még nem tudtam beszkennelni,hogy tudom ide feltölteni?

Kép
böbe baba

Böbe
Hát én azt nem tudom, hogy mobilról hogy tudod ide feltölteni. Én csak a saját mobilomról tudok kábelen keresztül feltenni képet a gépre, és utána feltölteni ide! Szóval passz! Bocsika! Pedig nagyon kíváncsi vagyok!

dean
Velünk minden oké! Sajnálom ezeket a nehéz napokat, amiben benne vagy meg rád várnak! Nagyon nehéz lehet! Sok kitartást, és erőt hozzá!!!

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok Kismamik!

Vivi! Nagy nagy gartula Nektek! Ügyesek voltatok. Erősödjetek meg gyorsan aztán várunk benneteket! Sok sok meghitt baba mama percet kívánok Nektek!

Suzy! Persze elírtam...máshol járt a gondolatom. Beszélgettem ma nővéremmel, ő is fogadott orvost, de a fogadott orvosa kint volt külföldön és még a telefont sem vette fel amikor szült :? ügyeletesnél szült és utólag mondta hogy nem ért annyit az orvos mint amennyit fizetett neki.

Orsi! Olyan izgi volt olvasni a szüléstörténeted. Azt hiszem nem sok időd volt unatkozni az események sodrában. Örülők neki hogy jól vagy és a szopi is ilyen jól sikeredett. Ha engedi Dalmácska akkor pár képet ugye raksz föl nekünk a kisasszonyról :?: Védőoltásokkal hogy áltok? Van olyan amit már most plusszba fogtok kérni?

Szerencsére mi jól vagyunk és már nagyon izgatottan várjuk az uh-t. Olyan szépen sütött tegnap a nap hogy nagy lelkesen menjünk a Tiszára horgászni....de hát ártérben áradás után kocsival....elmerült rendesen, lehetett kihúzni. :lol: Párszor már jártunk így, úgy hogy már csak mosolygok rajta. Akik segítettek kedvesen meghívtak minket egy nyári nudizásra :oops: Elég a Párom előtt...nem hogy még vagy 100 ember. Ma már körbefutottam a piacot, postát 2x, meg a tanulmányi osztályt. Most mosás, meg pihi.

Remélem mindenki jól van és szépen telt a hétvégétek! Babarugdosással teli napot kívánok nektek!

KépKép
yokka03

Jajj majdnem elfelejtettem. Tud valaki tippet adni hol lehet normális áron normális kismamaruhákat beszerezni?? Most inkább naci az amivel gondban vagyok. Eddig 26-ost vettem (1 kivételével csak az van) és már derékban kezd kényelmetlen lenni, nem bírnék ki benne egy egész napot. Annak meg nem látom értelmét hogy 2 számmal nagyobb nadrágokat vegyek....Ti hogy küszöböltétek ki ezt a gondot?

KépKép
yokka03

Yokka
Hát sajnálom, hogy elmerültettek! Akkor nem is sikerült horgászni? Nudi strand! :shock: Én sem mennék! Nem tudnék mások előtt meztelenül fürdeni.
Húú mennyi mindent csináltál már ügyi vagy!!
Mikor mentek az uhu-ra?
Hát én kaptam nacikat, én simán 12 hetesen felvettem azokat a gatyókat! :lol: Kicsit nagyok voltak a hasamnál, de olyan fölsőt vettem fel hozzá, aminél nem látszott! :lol: :lol:
Szörnyen drágák ezek a terhes nacik. Én nagyon szeretnék terhes farmert, de 10000től kezdődnek! :cry: De ennek ellenére 1et szerintem venni fogok!

evita10
Budapest IX. kerület

Szép napot Mindenkinek!

Eltelt a hétvége jó gyorsan és amint látom, megint termeltetek rendesen :D . Már fél 11kor ideültem, kisebb megszakításokkal olvastalak titeket. Most értem a végére, de most meg látom, hogy fél12 van, mennem kell az ebédemért, szóval ebéd után írok, mert jegyzeteltem, mint a jó gyerek :) .
Jó étvágyat kívánok Mindenkinek!

KépKép

Kép
szandriii

Evita! Szerdán reggel megyek...már nem kell sokat aludnom :) Akkor nem vagyok egyedülaki 12 hetesen gonban van. Azt is javasolták vegyek csípő nacit és bandázst hozzá. A csipő nacitól mindig is vonakodtam, meg hát olyan alkat vok hogy ami hosszra jó az nekem már sehogy sem csipő naci. egy darabig el lehet ilyennel is lenni. Állítólag itt a Faktumban meg elég olcsó a bandázs. Egy bizti...fázni nem akarok...de azért jobban érzem magam csinosan

KépKép
yokka03

Yokka
Igen az is jó megoldás, csípőnadrág és bandázs! Én otthon olyan melegítő nadrágban vagyok, ami csípő! Boldog 12 hetet!!!

Szandri
Azóta érezted Babódat mozogni?? Milyen volt a barátnőzés? Én is valamikor jegyzetelek, ha már olyan sok hsz volt! :lol:

Vivi írt! Jól vannak! Már első nap óta van tejci! Barnust nem kellett inkubátorba tenni. Kicsit besárgult, de a sok anyatej jó rá, és ha ma eleget szopizik, akkor holnap hazaengedik őket!
Kérdezte,hogy megírja-e majd a szüléssztoriját, mert nem akar senki elijeszteni, de mondtam, hogy persze! Érdekel minket! Szerintem nem baj, ha kicsit ijesztő, bármire fel kell készülnünk, nem??? :lol:

Nekem Babó tegnap óta egyre aktívabb. :lol: Nem csak fekvéskor érzem már! Ma is itt ülök a munkahelyemen, és csomószor rúgott már! Olyan jó érzés, hogy jelez, hogy itt van! És ez még erősödni fog! Szupiii!

evita10
Budapest IX. kerület

Evita!

azt én is tudom , hogy kell a telefonomról feltenni , csak ide a babanetre nem:(

Kép
böbe baba

Jaaaa! Amikor írod a levelet! Itt a szövegdoboz alatt, oda van írva, hogy melléklet feltöltése, és ott tallózhatod a gépedről a képet! Remélem sikerül, mert már nagyon kíváncsi vagyok! :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok :!:

Evita
örülök, h a kisbébid egyre aktívabb :lol:
köszi az infót Viviről, szuper, ha hazamehetnek holnap :!: :wink:

Vivi
Nagyon várunk majd Téged, és természetesen Én kíváncsi vgyok a Te szülés történetedre is, nem mindenkinél egyforma...akkor ezek szerint nagyon megszenvedtél drága :roll: :?: puszillak Benneteket, várom a képet Barnusról :!: :wink:

Yokka
sajnálom a horgászósdit :!: nudi :shock: na oda soha nem mennék azt hiszem :!:
sok mindent elintéztél már ma, ügyi vagy :!: :wink:
Én turiba vettem meg a Vateráról nadrágot :!:

Szandriii
hogy telt a hétvégéd :?: barátnők :?:

Adri
kitartás drága :!:

A férjem szabin van 2 hétig, mert még az idén nem volt és muszáj volt neki...így ma takarítottunk, Én csak éppen éppen belesegítettem...olyan gyorsan elfáradok :roll: kezdem megszokni ezt a pihenést, fekvést, ez már a 4. hetem :!: :roll:

Egyáltalán nem vgyok kívánós :roll: azt sem tudom mit egyek, annyit gondolkodom, h mit kellene ennem :roll: Ti hogy vgytok ezzel az evés kérdéssel :?:

Gabi
hogy vgytok :?: éjszakák :?: hasfájás :?:

Orsi
örülök, h megy a szoptatás is, nagyon ügyi vagy :!: :wink: nekem is olyan mellszívóm van :!:
védő néni volt már :?:

Menion
jól kidolgoztad magad :shock: tea vaj :roll: nagyon szeretem :!: :wink:
meddig tervezel dolgozni :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Böbe
örülök, h jól éreztétek magatokat a 4D-n :!:
biztosan először le kell kicsinyíteni a képet utána tudod a mellékletekből feltölteni :!:

Pocakos képet raktok fel a kedvemért, úúúúúgy szeretem nézegetni :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Noémi
megint jól eltűntél :roll: a géped nem jó :?: várlak :!:

Anita
merre jársz, sok a munkád :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Régebben Én is jegyzeteltem, de most már úgy csinálom, h több oldalt nyitok meg és azonnal írom is a válaszokat :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!
Vegre en is elokerultem :oops: :oops: :oops: A net rosszalkodik allandoan. Hat amig visszaolvastalak,bogtem egy csomot!

Barni vilagrajott!!!! Vivi! Gratulalok! Es sok-sok-sok boldogsagot a kis csaladnak! Sajna nem tudtam ertetek eloben izgulni,de amig olvastam a bejegyzeseket,hat..... A lenyeg hogy jol vagytok,van tejcsi,es hamarosan jossztok haza.

Orsi,Gabi! Otthon vagytok vegre!

Deann! Hat nem tudom mit mondjak....nagyon szomoru,ami Veled tortenik,probalj meg eros lenni(tudom nem konnyu....)

Szandri! Nalatok is kijutott az izgalmakbol...sajnalom

Erika! Remelem jol vagy,nem hagyod hogy agyonhajszoljanak. Pihenj amennyit csak tudsz

:wink: :wink:

Suzy! Te is nemsokara betoltod a 36.hetet,s akkor vege a fekvesnek?

Par szot rolunk....jol vagyunk,ma voltam dokinal,az utobbi heten nem hiztam :lol: Nem mintha olyan sokat szamitana,de fel voltam keszulve.... Se CTG,se mehszajvizsgalat,csak a kis mutyurrel a picur szivhangja. A verkepem szuper,egyedul a PDW (vagy PWD) magas :oops: :oops: :oops: Utana kell nezzek,hogy mi az :)

Puszi Nektek! Vigyazzatok magatokra,a babakra,a pocikra :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nomi77

Noémi
csak hiányolni kellett és már itt is vagy, örülök neki :!: :lol: idő milyen arra felé :?:
azért nem semmi, h tényleg még egy méhszáj vizsgálatot sem csinálnak :shock: :?: és később se lesz CTG :?: vagy mit mondanak :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Vettem a Vaterán: fül hőmérőt, baba táskát, gumis lepedőt, foszforeszkáló csillagokat, holdakat, fürdető kádállványt :!: van időm egész nap nézegetni dolgokat, vásárolni, ha már nem tudom a boltokat körbe járni...igaz nitt nem is lenne nagy a választék :roll: ezek a dolgok mind-mind újak kivéve a kádállványt :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy
De jóóó,hogy jöttél! Milyen jó,h Apácska otthon van! :lol: De nem vehette volna ki a szabiját, amikor megszületik Cipike? Az úgy jobb lett volna, nem?
Babó most is rugdosott. Ez az első nap,hogy ilyen aktív! Remélem így is marad, mert élvezem! :lol: Cipike is mozog sokat ma is? Neki szegénynek már kevés a helye!
Én nem merek nadrágot venni vaterán, mert nem tudom felpróbálni, és félek,hogy nem lesz jó! :oops:
Tök jó,y megszoktad a pihenést! Cipikéért mindent. Ha betöltöd a 36 hetet már felkelsz?
Ez a több oldal megnyitás tök jó ötlet! Eszembe se jutott! :oops:
Milyen ügyi vagy! Mennyi mindent vettél! Szupi!!

Nomi
De jóó,hogy itt vagy! Óóóó már te is betöltötted a 36 hetet!! NEm semmi! Vajon te leszel a következő vagy Erika? Kíváncsi vagyok! Rólatok csak úgy fogunk tudni valószínűleg,hogy egyszer csak bejelentkeztek pár nap kihagyás után, hogy már otthon is vagytok Babóval! Már nagyon izgulsz,hogy kislány v. kisfiú? Én meghülyülnék!!! Ott nem tudtál elmenni 4D-re? Vagy nagyon drága? Vagy voltatok, csak ott sem mutatta magát?

evita10
Budapest IX. kerület

Kép
ez itt a pocakom , talán már alakul , itt lenne az ideje...:)

Kép
itt pedig a Maja baba:)

Kép
böbe baba

Evita
még marad neki így is több, mint 20 napja :!: mi is úgy terveztük és meg is beszélte a főnökével, h egész nyáron dolgozik, nem vesz ki szabit és akkor november végén és decemberben nem dolgozik itthon leszünk, de nem lehetett, h még az összes szabi bent legyen október közepén :!: így is jó lesz nekünk :!:
sokat mozog, ahogy felébredek egyből érzem és napközben sem sokat alszik, ha fent vgyok Ő is ébren van :!: :wink: csodálatos érzés tudom és rendkívül megnyugtató :!: :wink:
majd még meglátjuk kell-e akkor feküdnöm, de lehet, h elég lesz, utána már jöhet, ha akar Cipike :!: :wink:

hogy bírod a melót :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Böbe
szép kis pocak, csini vagy :!: :wink: alakul :wink:
Maja baba nagyon édi :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Böbe
Nagyon cuki Maja baba! Zabálnivaló!! Édes! :lol:
Hasad is nagyon cuki! Szépen növekszik! :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Suzy
Akkor jó,ha még ilyen sok napja van! Most mindent el tudtok így nyugodtan rendezni! Kettesben is tölthettek még egy kis időt, és ha majd jön Cipike, akkor is otthon lehet! Ennél jobb nem is lehetne! :lol: Milyen jó,hogy ilyen sokat mozgolódik Cipike is! :wink:
Nekem teljesen jól megy a munka! Semmi gondom nincs, a múlt heti derékfájást leszámítva, amikor azt hittem leszakad a derekam. Na az nagyon durva volt, de otthon is ugyan úgy szenvedtem volna!

evita10
Budapest IX. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: