A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

ÉLJEN BARI!!!! :-) :wink:
szivi77

Igen, emlékszem, hogy nektek elég rosszul indult a dolog.... de ami így indul, az csak jól végződhet! :-) :wink:

Figyi, és a te párod hogy viseli/viselte ezt a dolgot? Hogy lehet beléjük lelket önteni? Szegénykém most eléggé el van kenődve... :-(
szivi77

Mi annó egy tapintatlan, bunkó dokinál voltunk, így az első vizsgálat után a férjem válni akart. Szerencsére sikerült meggyőznöm,h az nagyon nagy butaság lenne, no de nem volt egyszerű. Közben sikerült másik orvost szerezni Erdei doktornő személyében. Nem akarom az egekig magasztalni, de Ő volt az aki visszahozta a férjembe az "életet". Dévisz mellett Ő az akit soha az életben nem fogunk elfelejteni.
Szerintem nagyon jó ember, de talán ebben Szimba mint férfi majd meg tud erősíteni.

Én azt tudom neked javasolni, de szerintem nincs ez másképp, szeresd most nagyon és próbáld meg meggyőzni,h attól,h katonája nincs vagy rosszabb minőségű, nem a férfiasságával van gond. A legtöbb férfi sztem annak veszi és ezért borul ki. Hidd el, alszik majd egyet és jobban lesz :wink:

bari6

Sziasztok!

Szivi: Meggyugtatásként!!!
A spermavizsgálat D-nél nálunk is nagyon rossz eredményeket hozott. Nálunk is lassú és szerkezethibás katonák voltak. Irány Kopa! Csak sokára kaptunk hozzá időpontot, mert rengetegen járnak hozzá. DE!!! Ott kiderült, hogy csak azért voltak lassúak, mert sokan vannak kis helyen :oops: A szerkezethibás a számukat tekintve elenyésző volt, így 3 konzultáció után zöld utat kaptunk. Nekem is nagyon nehéz volt D. vizsgálati eredménye után rávenni a férjemet, hogy menjen el, de nem bántuk meg. Nagyon szimpatikus férfi, és kedves is. Csak egy jó tanács. Mire mentek Kopához, kérjétek el Dévisztől a párod eredményét, és vigye magával. Mi nem vittük, mert azt hittük, hogy nem kell, de jó lett volna, ha ott van.

Minden hamarosan tesztelőnek mennek a mega-giga drukkok!!!
Az éppen beavatkozásra váróknak pedig szintúgy!
mné

Szivi: a 7 nappal kapcsolatban: tulajdonképpen 2 nap "várakozás" után a katonák már egy kissé bágyadtabbak, tehát a számuk utána (is) folyamatosan nő, de a mozgékonyság tekintetében a helyzet már romlik. Néhol - kizárólag ICSI esetében - azt ajánlják, hogy emiatt csak 2-3 nap szünet legyen a punkció napja előtt, minden más módszernél viszont szükséges az 5 nap, különben nem lesz megfelelő a hadsereg létszáma. Mivel nálatok a morfológia is rossz, nem a +2 nap felelős a mostani állapotért. Szerintem a stressz és a nyári kánikula a ludas, de Kopa majd megmondja, vagy éppen Erdei doktornő, akihez talán hamarabb el lehet jutni és szakmailag ugyanolyan jó. A párodnak megmondhatod, hogy mindkettő kíméletesen, teljesen fájdalommentesen vizsgál és nyugodtan bent lehetsz vele, ha így könnyebb neki. 8) Én mindkettőt nyugodt szívvel tudom ajánlani, de Kopánál nagyon lassan haladnak a dolgok, ezért mi végül a doktornőnél kötöttünk ki.
Ami a vitaminokat illeti, nagyon is tudom ajánlani. A legfontosabb a C-vitamin, az E-vitamin, valamint a Cink és a Szelén. A nagy népbutítás ugyebár a C-vitamint nagy dózisban nem ajánlja és veszélyesnek állítja be, de ez nem igaz! Én már majdnem 4 éve "eszem" a C-vitamint (1000-1500 mg/nap) és a vesekő valahogy nem jön. :D Ráadásul a műtétem óta kifejezetten ajánlják is, konkrétan 1000 mg-ot naponta (ez a viccesen alacsony RDA-nak csaknem a 17-szerese) és ezt urológus mondja, akinek sipákolnia kéne ekkora dózis hallatán, ha az valóban a vesekő veszélyét hordozná magában.
szimba

Jó reggelt Lányok!

Tegnap megvolt a transzfer,aranyosak voltak a műtőben.Így első alkalommal nagyon jól jött.Azt mondat Kálmán,hogy egy embriócska van,de öt sejtre osztódott,nagyon élni akar.Szerinte lány,de ha téved és fiú lenne,akkor el lehet nevezni Kálmánnak.Jót nevettünk.
Találkoztam Animmal.Jót beszélgettünk,sok okos dolgot mondott,hogy mikre figyeljek.
remélem jól vagy Anim?Majd írd meg mennyi embrió lett.

Bari,közeleg a péntek!

Szép napot mindenkinek.
tulipán
tulipán31

Szivi: nagyon hasonló helyzetben vagyunk a párommal éppen. Neki is nagyon rosszak lettek az értékei így nem kezdhetünk. D neki is Kopát javasolta. Annyit most már el tudok mondani, hogy a kórházban lévő rendelésére idénre már nincs időpont. A magánrendelőjét még próbáljuk!
Én is átéltem/átélem a párommal, amit te írsz. Ő is maga alatt van néha, de szedi a vitaminokat, lecserélte az alsónacikat, a hormonokkal hízlalt húst egyáltalán nem eszi. Őt elkezdte kezelni egy andrológus még a Dévai-programm előtt. És úgy tűnik, hogy egyelőre rosszabb a helyzet, mint volt.
Nálunk, ami talán segít a hullámvölgyekben, hogy mellette állok! Én azt szoktam neki mondani, amikor kesereg, hogy mennyi minden veszélynek és beavatkozásnak teszem ki magam miatt, hogy sajnos ez van, de van nekem egy heppem: én csak tőle szeretnék gyereket. Ő nehezen beszél az érzéseiről, pedig kellene nagyon. Sok múlik a lelkiállapoton is.
De nem szabad elkeseredni! Átlendültök ezen is és mentek tovább, ahogy mi is. :D
Minden rendben lesz, majd meglátod!!!!
Szimba: közben D-nél lemásolták a párom eredményeit és néztek FSH-t és LH-t. Mind a kettő normál értékű volt! :shock:
szélkisasszony

[quote="szélkisasszony"]S írta:szélkisasszonyzimba: közben D-nél lemásolták a párom eredményeit és néztek FSH-t és LH-t. Mind a kettő normál értékű volt! :shock:

És mégis felírták azt a szurit... Érthetetlen... :? Erdei doktornőt nem próbáljátok meg? Nekünk az első alkalommal "csak" másfél-két hetet kellett várni a konzultációra és mind szakmailag, mind pedig emberileg kiváló. A Cirisben szerintem még októberben lazán tudna fogadni Titeket. Csak azért mondom, mert Kopánál a magánrendelésre sem egyszerű időpontot kapni. (Mi jártunk úgy, hogy majdnem 2 hónapot kellett várni. :shock: ) Erdei doktornő a Cirisben hasonló áron dolgozik, mint Kopa a magánrendelésén. Fontoljátok meg, mert ha egy más jellegű hormonkezelés lesz a vége, akkor ez akár egy fél év csúszást is jelenthet. :(
Nagyon szimpi, hogy a párodat támogatod. 8) Én Szimbáné nélkül egy lépést sem tennék egy orvos irányába. :oops:
szimba

Szimba: hát felírta! Valamilyen rebound effektusról beszélt a doki!
Sajna kaptunk egy rossz véleményt Erdei doktornőről és azóta nem nagyon akaródzik a páromnak őt megkeresni. De majd még beszélek vele. Szeretnék lépni már, de nem akarom sürgetni.
Szerintem nem nagyon lehet ezt az utat végig járni, csak úgy ha támogatjuk egymást. És azért neki is kijut bőven a támogatni való feleségből. :D Soha nem éreztem azt, hogy ez az ő hibája lenne, vagy ő miatt kell ez az egész banzáj. Én így mentem hozzá feleségül, így szeretem, nekem ő a társam mindenben. És kettőnknek lesz babánk, punk-tum!!!!! :D
szélkisasszony

Sziasztok!

Tulipán, nagyon örülök, hogy megismerkedtünk! Remélem jól vagy és jól érzi magát a babó a pocidban! De tudod akár már ketten is lehetnek... :wink:

Bari, Momelcsi, Leeda és mindenki aki drukkolt nagyon szépen köszönöm! Meg is lett az eredménye! :)

Nem durrant el egy sem reggelre. Egy 12-es szám volt a tenyerembe, alig akartam hinni a szememnek. Nem is tudom, hogy hányszor megnéztem.
4 éretlenkének bizonyult, így 'csak' 8-at tudtak megszúrni (ICSI).
Ma már beszéltem is Kálmánnal, 7-en szerettek egymásba. Próbálják még érlelni a többi négyet délig, de ha addig nem változik a helyzet, akkor azoktól el kell búcsúzni. Még azért drukkolok a 4 picikének.
De nem vagyok telhetetlen, én ennek a 7-nek is iszonyúan örülök!!! Még soha nem volt ennyi.
Kálmán azt tanácsolta, hogy mivel ez már az 5. transzferem lesz, így ne a D+ módszert válasszuk, hanem inkább a petefészkeim állapotának függvényében kérjem a maximálisan beültethető embrio számot. A többit pedig - ha marad és megfelelő minőségűek - fagyasztásra javasolja.
Hát ezt most mi is így gondoltuk. Remélem megmarad holnapra mind a hét.

Bari, nagyon drukkolok neked holnapra! De nekem már van egy nagyon jó megérzésem.... :wink: :lol: :lol:

Természetesen mindenkinek mennek a drukkok!!!!
anim

Bari,
gratula a laptetőhöz, ez csak jót jelenthet, nagyon drukkolok!! :D

Szélkisasszony,
bár én nem ismerem Erdei doktornőt, szerintem egy próbát megér, főleg, ha hamarabb bekerültök hozzá, mint K.-z. Mi anno Kopához jártunk, de a párom nem volt vele megelégedve, mert nem volt túl bőbeszédű a rendelésen, konkrétan nekem kellett kérdezgetni a dokit, és seperc alatt lezavart egy-egy konzultációt. Persze elhiszem, hogy sok a betege, de egy kicsit részletesebb tájékoztatást vártam volna az esetleges kezelési lehetőségekről, stb. Amúgy kedves meg minden, de sok volt a megválaszolatlan kérdés... :? A páromnak kétféle hormongyógyszert is felírt, egyiket sem bírta szedni, + még volt egy agyi CT-vizsgálat, és utána mondta, hogy csak az ICSI marad...
leeda

Sziasztok!

Anim, huh ezek gyönyörű számok :lol: Nagyon drukkolok és szerintem holnap találkozunk :lol: Remélem teljesül a megérzésed :wink:

Tulipán, küldöm az elmaradhatatlan babaragacsot :wink:

Kép

Mné, veletek mi van?

Nyuszi, Csuti, Monilla merre vagytok?

Mici, Sajóék veletek mi van?

Kismamik gyertek ti is beszámolni,h hogy vagytok :lol:

Nagyon szép napsütéses nap van, legyen mindenkinek szép napja!

Pusztik,
Bari

bari6

Anim és Tulipán: :D :D :D :D :D :D Mennek a drukkok!!!!!!

Tulipán: megy a gólya Kép
Bari: ez egy másik!!!!!! :D :D :D
szélkisasszony

Leeda: na ezért gondolom én is, hogy meg kellene próbálnunk más lehetőséget. Nyilván mindenkinek nagyon szubjektív benyomásai vannak különböző orvosokról. Épp tegnap beszélgettünk egy ismerős párral, akik hasonló helyzetben vannak és elborzadtak, hogy D-hez járunk. Pedig mi nagyon kedveljük és eddig a legmesszebbmenőkig pozitív a benyomás. :D
Bari: én már alig bírom kivárni a holnapot (én beszélek??)!!!!! Annyira drukkolok!!!! :D
szélkisasszony

Anim,
gratulálok!!!!! :lol: :lol: :lol: Úgy örülök, hogy ilyen szuperek lettek a számok!!! :D

Szélkisasszony,
igen, ez tényleg így van....ne várjatok, hanem lépjetek más irányba is!! :roll:

Bari,
sokadjára ismétlem magam, de nagyon drukkolok!!!Szorítok!! :D
leeda

Anim, látod, micsoda csodálatos eredmény. Nagyon drukkolok, és írj holnap, hogy hányan maradtak és hány babát kértek. (amennyit csak lehet :lol: )
Tulipán, én is ragacsolok Nektek ezerrel, tapadjon meg a kislány vagy Kálmán!
momelcsi

Elindult az eredményhirdetés időszaka, szívből kívánom Mindannyiunknak, akik most éppen a pozitív tesztre várnak, hogy álmaink megvalósuljanak.
Ma Bari-nap van: hajrá és gyere, mesélj, ne csináld azt, mint Momelcsi, hogy egész nap tövig rágtuk érte a körmünket, húzta az idegeinket :) Mesélj, gondolom már teszteltél, hiszen hatkor kelni kellett és magamból kiindulva, nem bírnám tovább. :lol:

Aztán jön Csuti hétfőn, szerda Monilla nap és végül pénteken zárom én a sort.

Lányok gyertek és meséljetek! :!:
nyuszika85

Bari! Mi újság zebra csíkos fronton? :-)
Lerágom a körmöm, annyira izgulok érted!

kisgaby

Kép
kisgaby

Szélkisasszony!
Nekem is van nem egy ismerősöm, aki ha meghallotta, hogy dr. Dévaihoz jártunk ICSI-re, elborzadt. Sokan nem kedvelik, és nem támogatják a módszerét. Ezt mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy mi a jó neki. Ne is foglalkozz ezzel.

Én azt tudom, hogy mindig eszembe jut, ha a pocakomra nézek, hogy nélküle most nem lennék ikerbabaváró kismama.

A minap találkoztam egy lánnyal, aki másik Intézetbe jár a párjával lombikozni, nem volt túl elégedett a szolgáltatással és bizonytalan volt a váltás lehetőségében. Annyit tehettem, hogy elmeséltem az összes tapasztalatom dr. Dévairól és az Intézetről.

kisgaby

Kép
kisgaby

Bari: köszönöm, hogy leírtad! MIKOR JÖSSZ MÁR? :-)

Mné: neked is köszi! Ezt hogy kell érteni, hogy sokan vannak kis helyen? Dévai rögtön a kezünkbe nyomta az eredményt, így szerencsére ez nálunk van.

Szimba: jó hogy jöttél! Igazad lehet a stresszel kapcsolatban, mert iszonyú sokat stresszelt mostanában. Sőt, az egész évben! (2010 egy nagyon rossz emlékű év lesz nekünk). A vitaminokat fél éve szedi – pont ezért mentünk annyira magabiztosan a konzira, mert tudtuk, hogy a párommal biztos nem lehet baj. Aztán tessék... :-( De ettől függetlenül folytatni fogja a szedésüket. :-)

Szélkisasszony: köszi az infót, hogy inkább a magánban próbálkozzunk. Hát remélem, hogy valahová csak sikerül még az idén eljutnia. És köszi a tippet is, hogy mit mondjak nek. :D

Tegnap este már jobban volt a Drágám, mondta, hogy tul.képpen nem is azon akadt ki, hogy milyen lett az eredmény, hanem inkább azon, hogy még ez sem megy neki (egy csomó minden más negatív dolog érte mostanában). Aztán tegnap elmondtam neki, amiket írtatok, ill. hozzátettem, hogy azért kell andrológushoz menni, mert kell Dévainak egy szakvélemény, hogy ezzel a spermával milyen beavatkozásra van lehetőség – és ekkor megnyugodott. :-) Elkezdi, hogy „ja, csak ezért?” – szóval szerintem a jöv. hétre megálmodja, hogy mi legyen. Nem akarom sürgetni.

ÉS NAGYON KÖSZÖNÖM, HOGY ITT VAGYTOK!! :-)
szivi77

Lányok!

5 + 2-en vannak! 5-en maradtak az első körből, és még kettőt meg tudtak tegnap délután szúrni és így ők is csatlakoztak.

10 órára kell mennünk, hogy megbeszéljük a továbbiakat.
Jaj, nagyon boldog vagyok!!! :lol: :cry:

Apánknak is olyan jó kedve volt a telefonban, a napsütésről kezedett el velem beszélgetni... :)
anim

Anim,
ez fantasztikus, gratulálok!!!! :lol:

Szivi,
Nektek is drukkolok, minden rendben lesz :wink:

Bari,
várunk!!!
leeda

Sziasztok!

A régiek még talán emlékeznek rám!

Elsősorban ANIM miatt jöttem: gratulálok ehhez a csodálatos eredményhez! :lol: Szívből kívánom, hogy most már végre 3 hét múlva pozitív eredménnyel záruljon ez az időszak és boldog kismamaságod legyen.

Természetesen mindenkinek nagyon-nagyon drukkolok zugolvasóként, hogy mielőbb átéljék a csodát!

Bari: Mikor jössz, hogy a pozitív eredményről beszámolj? :lol:

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Leeda, mi volt a dokinál???
nyuszika85

Bari,Szélkisaszzony!

Köszönöm szépen a babaragacsot és a gólyát!!!Nagyon aranyosak.

Anim,
Ez fantasztikus szám!Nagyon örülök!Kívánok egy zökkenőmentes transzfert ma délutánra!!!!

Bari!
Itt a péntek,várjuk a jó híreket!

Szép napot

tulipán
tulipán31

Sziasztok Csajok!

Egy gyors kukkra jöttem :lol: és már indulunk is Déviszhez 11-re!

Kérlek benneteket,h nagyon drukkoljatok és délután jövök a végleges eredménnyel! :wink:

Pusztik!

Bari

bari6

Bari!!! Azért ez galádság volt! Nem írtad meg! Persze a sejtetés többedszeri olvasásra leesett. Nagyon-nagyon drukkolok!!!!
Anim: fantasztikus!!!!! remélem, már a pocidban vannak!!!!! Majd gyere mesélni, hogy hányan költöztek be!!
Szivi: örülök, hogy a párod jobban van. Mindenki így reagál/reagálna elsőre! De az a jó, hogy megy előre!!! Drukkolok nektek!!!!
Kisgaby: már én is eljutottam oda, hogy ne érdekeljen mások véleménye D-vel kapcsolatban. A saját tapasztalataimat úgy sem lehet megcáfolni!

Csuti, Monilla és Nyuszi: mennek a drukkok és a gólyák:

Kép
Kép
Kép
szélkisasszony

Bari,
a jó hangulatodból zebrát sejtek.... :lol: Remélem, igazam lesz!! :D

Nyuszi,
a doki azt mondta, minden rendben van a vércukor- eredményemmel (0. perces=4,8, 120 perces=3,5) úgyhogy nem igénylek semmi kezelést, örültem neki! :wink:
leeda

Leeda, ennek szívből örülök. De akkor ezek szerint nem nézte az inzulint? Ne hidd, hogy riogatni akarlak, csak segítek, mert még van egy pár heted körbejárni a dolgokat. Nekem is rendben van a cukrom. Úgy, mint Neked, a kezdeti értéknél kisebb a 120 perces. De az inzulint is megnézték ugyanekkor és az inzulin 120 perc valószínüleg nem teljesen tökéletes.

Ha most kiderül, hogy nem sikerült, én is el akarok menni ehhez a dokihoz (megírnád privibe az elérhetőséget, magánrendelőt..., köszi), viszem ezt a lelet, nézze meg.

Bari biztosan két csíkosat tesztelt, de tény, hogy gonoszság volt csak sejtetni... :?

Mi gond lenne, beköltözött a pocaklakód, gratu Kismami :)
nyuszika85

Sziasztok!

Látom, megragadt bennetek, hogy én is ilyen galád módon viselkedtem, és csak a délutáni látogatás után írtam meg az eredményt. Ezúton is bocsánatot kérek, tényleg nem szép dolog. Most én is ugyanezt élem át Bari miatt (hozzáteszem, ÉN egyedül meg is érdemlem).
Pedig annyira vártam a reggelt, hogy felkelek és jó híreket olvasok. De én nagyon bízom most mind a négy csajsziban, és továbbra is nagyon drukkolok.
Anim, ez egyszerűen szuper eredmény, remélem 3-at visszakapsz és 4 megy fagyiba.
momelcsi

Megértem a titkolózókat...én sem tettem másként. Féltettem a remény törékeny szálát.
Valahogy az is a csöppnyi reménysugár része... kapaszkodjanak a babák :-)

kisgaby

Kép
kisgaby

Nyuszi,
írtam privit!
leeda

Én is :)
nyuszika85

Sziasztok!

Megjöttünk.....nincs túl jó hírem...
Igen a teszt pozitív lett, de sajnos Dévisz biztonsággal nem tudta állítani,h van petezsák is. :cry:
Valamit látott, de az a valami még nagyon pici volt 4x1,5 mm körüli, azt mondta,h még bármi lehet.....hétfőn mennem kell vv-re HCG-t néznek aztán kedden egy újabb UHU-ra és szerintem majd kedden kiderül,h marad vagy megy Bogyó....

Drukk a jövő heti tesztelőknek!
Azért van egy jó hírem, az egyik csajszinak, aki velem volt transzferen ikrek sikerültek :wink:

Pusza mindenkinek!

Bari

bari6

Bari,

Már nagyon vártuk,hogy jelentekezz!!Ne aggódj,minden rendben lesz :D Addig is próbálj lazítzani!!!

tulipán
tulipán31

Bari, minden ok lesz, valamit látott és akkor nagy gond nincs. Az lenne baj, ha nem látna semmit, mert akkor felmerülhet a méhen kívüli terhesség gyanúja.

Minden ok lesz, nyugalom :)
nyuszika85

Én is bizakodó vagy Bari, ha a teszt is kimutatta, tök jó. Akkor már ugrott ma is a számláló. Neked most ezt terhesgondozásnak vette? vagy majd a jövő keddit csak?
momelcsi

Úh Bari, nagyon drukkolok! CSAk NYUGI!!
szivi77

Bari: kérlek, ne aggódj! Most lesz igazán szükséged a pozitív gondolkodásra és a feltétel nélküli bizalomra Bogyó felé!!!!!
Nagyon drukkolok!!!!
A jó hír az, hogy abból transzferből van már egy iker és lesz még egy Bogyó is!!!
szélkisasszony

Bari: Nem feladni! Én ugyan így jártam, mikor Kittivel terhes lettem. Mentünk pénteken a 21. napon. Teszt pozitív, de Dévai semmit, de semmit nem látott (még pöttyöt sem). Még aznap elmentem vv-re. Hétfőn vissza hozzá. Azzal fogadott, hogy Ön nagyon terhes 956 a hcg szint. Uh-on már látszott a petezsák is és az embriókezdemény is. Azt mondta, hogy valószínűleg később tapadt meg és ezért nem látott még semmit.

Aztán jött a második terhesség: pénteken 21. nap totál pozitív teszt, uh-on semmit nem látott megint. Aztán hétfőn szintén uh és meglett mind a 2 petezsák (2 embriót kaptam vissza). Aztán 2 hét múlva már csak 1 zsákocska volt, de ott volt szívhang is és lám megszületett Réka.

Úgyhogy nehogy elkeseredj! Nagyon drukkolok, hogy úgy végződjön a dolog, ahogy nálam!

A többieknek is mennek a drukkjaim!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Bari, én is úgy érzem, hogy minden rendben lesz nálatok. Csak nyugalom!! Persze tudom azt is, hogy nem egyszerű.
monilla

Sziasztok és drukk Mindenkinek!
Arra gondoltam, hogy megpróbálom megosztani a bébire várás pasioldalát. Nálunk ahogy már a párom is írta Nektek, az én oldalamon van a hiba, és ennek a fizikai és lelki megoldásában óriási segítséget kapok(-tam) a szerelmemtől amit nagyon remélem, hogy megfelelően tudok viszonozni. Az biztos, hogy nagyon fontos, hogy igyekezzen az ember nem stresszelni, de hát Ti pontosan tudjátok, hogy ez nem ilyen egyszerű.
Nálunk már eldöntött TÉNY, hogy lesz bébi, még ha minden a feje tetejére is áll!
Ha valamiben a segítségetekre lehetek kérdezzetek bátran, igyekszem gyorsan válaszolni.

Üdv Mindenkinek.
szélúrfi

Szélúrfi: üdv köztünk!!! :D :D :D :D :D
Bocsi, de nem tudtam kihagyni! :twisted:
szélkisasszony

Bari: Mikor a mai első leveledet olvastam tiszta libabőr lettem. Nagyon-nagyond szorítok. Csuriban van minden ujjam! Tudod, kicsi a bors, de erős! Én hiszem, hogy ott van Bogyó!
mné

bari

Biztos hogy ott van a babókád!
Nagyon drukkolok én is Neked Kép ezt csak a biztonság kedvéért :) :lol:

csomee

Szia!!!! Hogy vagytok? Lánykák? Esetleg egy képet kaphatnánk?

szélúrfi

Üdv itt !

szurikáta
szurikáta56

Szia Szurikáta!

Köszönöm kérdésed nagyon jól vagyunk! A lányok nőnek mint a bolondgomba!
Kitti jövőre oviba megy már, Réka meg mindjárt 3 hónapos lesz. Imádja Kitti a pici Rékát, csak zavarja, hogy még nem tud vele játszani. :D
Két képet teszek fel, de majd lesz frissebb is. Ezek kb. 1 hónapja készültek. Kép Kép

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Remélem, nem haragszotok meg érte, hogy tettem fel képet a lányokról.

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Csomee
Nagyon édesek a lányaid, és szvsz Ők is erőt adnak az előttünk lévő feladatokhoz, és jól mutatják azt is, hogy nem reménytelen a helyzet.
szélúrfi

Köszönöm szépen!
Nálunk is apaproblémák voltak, de így is itt ez a két gyönyörűség, úgyhogy a helyzet egyáltalán nem reménytelen! Sőt! Dévai mindenkinek csinál legalább egy babát, csak türelmesen ki kell várni! :D

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Bocsi, ezt a laptetűt átadom SOS-ben mindenkinek, akinek szüksége van most rá: Bari, Csuti, Monilla, Nyuszika, Anim, Tulipán és a többiek akiket most név szerint nem említettem.
(Nekem egy darabig biztosan nem kell!) :lol:

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: