Receptek elmentek mindenkinek! Mariann muffinreceptjeivel talán van némi átfedés, de nem volt kedvem kibogarászni
Ed
Tünemény a fióknyi Kincső
Nem is kell Neki járóka. Na, Apa mit akart??
Tekit mennyi időre küldik ki? Már vagy 2 hete, hogy elpostáztam a figurákat, mennyit kell még várni vajon? Peti kinövi a rágóka-korszakot mire ideér
Mariann
Ez a közös alvás olyan jó dolog volt, Petit is mindig behozom magam mellé, ha véletlen 8 előtt ébred, ugyanis én képtelen vagyok akkor kikászálódni az ágyból. Csak ahogy egyre nagyobb, ez a közös lustizás inkább küzdelem, mert mászik át rajtam, lóg le az ágyról vagy éppen a szememet akarja kibogarászni. Mig csak forgott, tökjó volt, a takaróinkkal elbarrikádoztam az ágy két szélét és Ő ott hempergett mig elkészült a reggelije. Nádja szeret igy lustizni? olyan jó, amikor hozzánk bújnak, ugye? Amikor este Peti elalszik, mindig bemegyek hozzá és nézem, olyan aranyos. Kiterül, mint a döglöttló és szuszmákol.
Tett valamit Apa vagy "csak" eszedbe jutott?
Kitty
Akkor ezt a céklát hanyagolnod kell
Mi a következő kisérlet tárgya? Timi
Peti is kinézi a szánkból a falatot. Ő leginkább a kanalas cuccokra gerjed (joghurt, fagyi, stb.). Ha pl. meglátja a kezemben a csikos bögrét, amiben a cappuccinómat szoktam inni, akkor remeg, csapkodja a kisasztalkát (ha az etetőkében van) és akkorára tátja a száját, hogy beleférne az a bizonyos ló. persze, mindig kap mindenből 1-1 kiskanállal. Baja nem lesz tőle.
Szép időp van, most megyünk sétálni, hátha szunyál még 1 kicsit, ugyanis ma 3/4 8-kor kelt, ami nála nagyon korai. És akkor mit szóljak én...
Puszi Mindenkinek!
Szilvus