) Érdemes elmenni a hónap 2.csüt.én tartandó kismamaklubba (vagy hogy hívják), nekem egy csomó kérdésem megválaszolódott ott (és még 200 felmerült...), pl azt is ott hallottam, h optimális esetben kb.4 napot kell bent feküdni a szülés után. (Vagy azzal együtt.) Ez sok szempontból jó lehet, tudsz pihenni, (maratont futunk, vagy mi ez a rengeteg pihenés-emlegetés???), "megszokni" a babát, no házimunka, látogatók hozzák a finomságokat, stb.
Persze minél előbb jobb volna hazajönni, de én pl. nagyobb biztonságban fogom érezni magunkat akkor hazajönni, ha már eltelt 1-2 nap, a baba rákapott a cicire és megfigyelték ez alatt a kis idő alatt, minden oké-e.
A csecsemősöket valaki szidja, valaki isteníti, biztos személyfüggő. Én abban bízom, h ha valaki ilyen "állást" választott, akkor biztos nem azért, h szívassa a kicsit az anyjával együtt, nem? A csüt-i ea-on volt arról is szó, h a babának nem kell ruhát vinni, csak a hazavitelhez (majd papa behozza utánunk), a csecsemősök (?) mossák és vasalják a kis pirinyó darabokat, és nagyon szeretik. Reméljük, ez sem tündérmese!
Votiv, élvezd ki ezt a pár napot és pihenj! Én is marha türelmetlen vagyok már (sőt, a férjem is!!!!!), de pl. ma csak a közértig mentünk meg vissza,és kivoltam, 1 órát aludtam utána. Szóval én nem bánom, h manapság leginkább fekve töltöm a napokat.
A melós napok alatt sokat gondoltam erre, vágyakozva. És tessék!
Pusz: neet (34 nap?)

de Pannának én is szeretnék venni majd.