Turikommandós percek:
Érdemes figyelni a Humana üzleteket a héten, mert asszem tegnap már minden db ruci 750-be fájt volna. És ez csak egyre lejjebb megy!
Zsuzska:
Rákérdeztem a c-vitaminra, dokkerem szerint nem befolyásolja a mnyh-át.
Valyoni:
Én nagyon drukkolok az idei kezdéshez, ha november, hát november! A karácsonyfa alatt talán már ott fog figyelni a pozitív teszted!
Kiss Angyal:
Na, mi volt a hematólógián? Azért te is jól alakulsz tüszőileg! Szorítok!!!
Gigi:
Ezzel a pecsételésszerűvel én elmennék a dokkerhez. Max fölöslegesen mentél, de legalább megnyugtatod magad.
Pancsi:
Majdcsak befordul a kis lurkó még időben, nagyon baba a 4d-eken, gratula!
Judit:
Szuper, hogy mind megtermékenyült!
Asszem én is csak 2-t mernék egyszerre bevállalni, szerintem az a jó döntés, amit a szívedben annak érzel. Lakás csacsi-ragyi, tényleg jöhetnek a picirik!
Lukácsné:
De drága lehet Hanna, ahogy hőőzik!

Kis dumagép!
Zsuzsó:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Gratula a petzsákhoz, immár jó hangosan!!! Persze, hogy lesz szívhang!
Andi:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Na? Sírt anyuci, ahogy megrendelted?

Mesélj, milyen volt a nagy bejelentés!
Mia:
Üdv itt, gyors pocinövesztést kívánok!
Vnbeni:
Fránya vízcső! Múltkor a beázás, mostmeg ez!
Kutyud körme hamar gyógyuljon meg.
Remélem az ügyvédesdivel már jönnek a jó hírek nemsokára, már nagyon megérdemelnéd! Mi volt szerdán a BMC-ben?
Eszter Ciklustárs!
De szép a mnyh-ád, duplája az enyémnek, gratula!
Párod eredményét nagyon sajnálom, elhiszem, hogy ennyire kiakadt szegény. Fő, hogy nagyon szeretitek egymást és ez majd átsegíti ezen a nehéz időszakon őt, aztán lesz az még sokkal jobb eremény is - ennek így kell történnie és kész! Már annyi mindenen keresztülmentetek és mégis együtt vagytok, ez szerintem nagyon erőssé teszi a kapcsolatotokat. Különben meg ne álmodozzon holmi szétválásról, nem retúrjegyet kértél az esküvőn, nem?!

Meglesz az a gyerkőc, mert meg kell történnie a teljes csodának!
Kubu:
Jaj de jó, hogy kislisszolt az elem!

Lizácska be lett ótva? Biztos nagyon panaszkodott a tűre...
Azt viszont örömmel látom, hogy - remélhetőleg - eljutsz tenmagad kényeztetésire a szálónba!

Majd 23-án lecsekkolom!
Rita:
Ha néha úgy érzed, hogy mégsem akarod a következő lombikot

talán az előző "félsiker" árnya lengi be a pozitív hozzáállásod. Mivel ez a pillanatnyi érzés elmúlik, szerintem nem gáz.
Tudod, amikor hisztis gyereket látok, vagy szófogadatlan rosszcsontot, akkor néha bennem is megfoldul, hogy akarom én ezt? De abban a pillanatban rá is vágja egy belső hang, hogy naná, igen!!! Ilyen gondolatok jönnek-mennek, kár emiatt aggódnod!
Vicky:
Gratu a 2. fogacskához! Már nem jegylyukasztó - ezen szétröhögtem magam!
Mieza:
Örülök, hogy a doki szerint rendben a cukrod!
Ez az oldalgyűjtögetés jó ötlet!
Woody:
De szépséges ez a kölök!!! El se hiszem, hogy nemrég még a pocidban volt.
Gyertek csak ti is a talira!
Macs:
Én is meglestem a babáidat, utólagos engedelmeddel Eszter telóján...

Hát annyira édesek!!!

Kittike csudatündérke abban a sapiban, mit sapi - páncélsisak, hiszen ő egy igazi harcos hercegnő!

Balázs meg egyszerűen tökéletes! Mindkettő nagyon szép baba. Egyfolytában szorítok értetek, remélem van tejcsi bőven!