Sziasztok Lányok!
Hűűűű mennyit termeltetek! Ezt szeretem én! Jegyzetelnem kellett, hogy tudjak reagálni nektek!

Nekem végre elmúlt a hátfájás, hasfájás! Azt találtam az interneten a hátfájásra,hogy a keresztcsont és a medence tágul, és ezért fáj! Hát ezért megéri, hogy Babó jól elférjen bennem!

De még ennyire sosem fájt a hátam. Nagyon durva volt!
Maumacko
Végre nem én vagyok itt a legfiatalabb!

Párod nem pánikolt be elsőre, a hír hallatán! Sajnálom a sok vetélést a családodban, de Te ne aggódj, már túl vagy a félidőn! Minden rendben lesz veletek! Egészséges Babának fogsz életet adni! Sulihoz kitartást! Én januárban fejezem be az egyiket! A másikat pedig Babó mellett fogom csinálni! Bár az levelező, és úgy könnyebb lesz! De nekünk is vannak gyakorlataink, úgyhogy majd meg kell valahogy oldani a gyerekfelügyeletet.
Erika
De jó, hogy itt vagy! Nem győzöm ismételni magam! Pihenj, pihenj és pihenj

A vasalás ráér!
Szandii
Megy a drukk++++++ holnapi uh-ra! Kíváncsi leszek Apácskához mit fog szólni! Nekünk 12 hetes jött be először. Hát nem lehetett a mosolyt levakarni az arcáról! Végig kamerázta az uh-ot. Most csütörtökön is bejön. A többire valószínűleg nem! Én ezt a kettő kértem tőle, hogy legyen bent! A többire nem tartok igényt! Ha van kedve jöhet, de általában munkaidőben megyek, és nem vehet ki mindig ezért szabit!
Suzy
Jaj nagyon szép a pocid! Tök jó, hogy leírtad az a keményedéses szöveget! Jó tudni! Köszi az infot!

Legalább Te is megnyugodtál!!!
Yokka
Sajnálom, hogy ilyen hülye volt a védőnő! Ne is törődj vele! Minden rendben lesz veletek! Erre gondoljál!
Gyevacska
Neked is megy a drukk az Uh-hoz! Milyen sokan megyünk ezen a héten, és kiderülhet mindannyiunknak, hogy ki lakik ott bent! Olyan izgalmas!
Valaki tud valamit Orsiról!! Én már nem merek megint sms-t írni neki!!!
Vivi
Várunk az infokkal!